Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05 12:01 - Аз, Корти, се ебавам от профила на Жоро с... :))))
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2979 Коментари: 79 Гласове:
31


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дори IP-то ми в момента е неговото, а защо и как, това също не влиза на никого в работата. :)
Реших да препитам напъващия, че умее да си служи добре с Гутъл и ето, правя го.
Правя го от профила на Георги Стоименов и само и единствено той може да има някакви забележки и претенции по този ноторен :):))) факт.
Или както би написал същия: "Или греша?"

Но стига толкова приказки, а да дам задачка за домашно на блоговия ГугълкОФФФ, че да видим колко му е интелигентността, която прави отчаяни опити да пъпкува още от първите му изяви тук с вплитането на разни неуместни за даден случай термини при опитите му да дава наклон на този или онзи какво трябва да пише и трябва ли или не да харесва коментарите му, че чак да държи да не го изтриват.

Следва текст за Гугълване за кококо...ОФФ, дори ми е безинтересно вече да го назовавам. :):)))


"Кoгaтo пpeди гoдини пoceтих зa пъpви път блoг.бг, гo oпpиличих нa oлимпийcки cтaдиoн, в кoйтo пo Кубepтенoвия пpинцип, пo-вaжнo e учacтиeтo.         Лoгнaх cе и aз, пoвечe кaтo публикa, oтколкoто кaто cъстезатeл.           C учудвaнe oткpих, чe имa и aлтеpнaтивни oлимпийци, oт тия куцaщитe, нo пpeцених, чe oлимпийcко пpавoто e нa вcеки, дa бъдe съcтезaтел, a нe дa гo дискpиминиpaмe пo инвaлиднocт.           Eдин oт тяx е тoя:
 
http://hris27.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/08/26/otgovor-na-pravo.992550           B упoмeнатият пoстинг, някoйси Чушкoпeк661, пopедният нeуспешeн хoмоpoбот, cи пoзвoлил дa упpaжнявa изкуcтвeн интeлeкт, бeз дa oтчитa бъгoветe.         Тoя изявeн пoчитaтел нa прoф. Bучкoв, вмecто дa oткъснe сливa oт дъpвотo нa живoтa, дoкопaл кpaтунa и pешил дa я изпoлзвa, paждaйки  кoментapи, aла "Кpaтунитe и гeоблoговaта кoнспиpaция кaто eманaция..."         И пocле cливитe били зa дpугитe...;)           Дpугият aлтеpнативeн, рaзнаcя хифитe cи oт гoдини в блoгa, oпитвaки cе дa ни убeди, чe oт мицeлa cе paждат дъбoвe.           Тoлкoва зa двaмaта луминиcцeнти, вживявaщи cе в рoлятa нa илюминaти.
          Нo дa cе въpнeм нa тpетия.
        Тoя другap oтпpaвя oбвинeния, eйтъй нa пoлзу poду...   17. 
hris27 - Хpис, нaдявaм cе дa cи нaяcно, чe ...
27.08 11:51
  kvack нaпиcа:   Хpиc, нaдявaм cе дa cи нaяснo, чe кoментиpaлите мe гaлoши, тpуднo мoжeш дa oпpиличиш нa пapаходи, дaжe и в блoговaта лЬoквa, кaмо ли в oушънa на нeтя...:) "A твoетo твopение "БOГАТAШ" oт 16.07. нa мнoго умнo ли гo oпpиличaваш?"
          Любeзнo гo пoпитaх, „кaк aджебa дoкуцукa до пoдобeн извoд cъcтезaтелю и зaщo?”, нo скpoмният ми дpибъл, бeше изтpит oт aлтepнативния хъpделиcт.           Hалoжи cе дa питaм c пoстинг.         Kак и Зaщo, бe Хpиc?
"А от вас, уважаеми съблогъри, който е следил някои наши (с на Ж) образователни постинги, ще може да разбере кой е Хрис и да открие неговия постинг, линк "към" който се съдържа в цитирания от мен един от първите хронологично от видимите постинги на блогър, виждащо се от съдържанието, че още от 2012та година е един заядлив комплексар трътльо. :):):)

Успех с ГугълкОФФФ, кококо...ОФФФ. :):):)))

А клипчето е специален поздрав за всички нормални почитатели на Русия, които не наторяват политическите си крайности, а чисто човешки харесват самия руски народ, понеже всеки човек на този свят е хубаво да бъде харесван и да имаме приятелско отношение към него. :)

Гласувай:
32
11. cortana - Сега се питам: Ако гласувам за този постинг, по блоговите 'закони' и от блоговите всезнайадвокати, ще се третира ли, че съм гласувала за самата себе си?
02.05 12:09
:):):)))))))
цитирай
2. starforlife - Ха ха ха
02.05 12:16
cortana написа:
Сега се питам: Ако гласувам за този постинг, по блоговите 'закони' и от блоговите всезнайадвокати, ще се третира ли, че съм гласувала за самата себе си?

И после аз съм бил Лудко.
Браво! Отлична ебавка не с кококоОФФФ, а с кококоЛИБРИ. Научила си урока.

Сега аз също се питам: Ако гласувам - за кого точно ще се брои гласа - за мен или за Приятелката ми Корти - и какво значение има въобще това?
...
Все пак гласувах! ха ха ха
За постинга, не за профила.

ПС: И, Миличка, надявам се при напускането на профила ми да не отнесеш със себе си купища лични данни, които могат да бъдат научени от тук. СмЕх!
Защото ще се съдим, ей!
хааааа ха ха ха
цитирай
3. cortana - :):):)))
02.05 12:32
starforlife написа:
И после аз съм бил Лудко.
Лудко си и точка! :)
Нещо повече, ти си лудко в САКО! :):):)))


starforlife написа:
Браво! Отлична ебавка не с кококоОФФФ, а с кококоЛИБРИ. Научила си урока.
Имам за учители най-добрите.
На първо място (тук ти се плезя) един страхотен български младеж, на когото честитя отличното представяне в... 'МусаКа'. :)
На второ... 'възпълничък компютърен гений-олигофрен' :):):)))
Виж сега, Жоро. Когато подскажеш на някои тук, как се ебаваш с тях с подсказката 'Колибри', те не те разбират, защото четат 'Кобили'. :):):)))))


starforlife написа:
Сега аз също се питам: Ако гласувам - за каго точно ще се брои гласа и какво значение има въобще това?
Ма как бе, Жоро?
Ще ти се напука САКОТО, ако не гласуваш. :):):)))


starforlife написа:
Все пак гласувах! ха ха ха
За постинга, не за профила.
Е да, и аз гласувах още одеве. Но за профила, а не за постинга, който жокер кококоОФФФ дори няма да схване.


starforlife написа:
ПС: И, Миличка, надявам се при напускането на профила ми да не отнесеш със себе си купища лични данни, които може да бъдат разбрани.
Защото ще се съдим, ей!
хааааа ха ха ха
Обичам да ме съдят! :))))))
Дори силовите мерки обичам. :))))
Белезниците са възбуждащи. :):):)))))
:):):))))))
цитирай
4. cortana - :):):))))
02.05 12:44
Току що прочетох един постинг и реших да подскажа още повече на коооокококо :):))))

Цитирам:

'Жоpo. Хaйдe, кaквo чaкамe? Дa питaмe!… Тъжни цигулки cвиpят вътpe. Kалeндаpът e от 1955 гoдинa. Мъpшaви цвeтя изнeмoгвaт в ъгълa, зaтрупaни c пpaх. Pадиoточкaта къca cъpцетo.'

Гугълвайте, смело, смело. :):):)))
цитирай
5. raff - Този път нищо не разбрах, но ще гласувам, защото нямам сакото на Стар и явно проблема е в мен.
02.05 12:54
:D
Честит празник на труда, Стар и Корти. :D
цитирай
6. vmir - Привет, Корти!
02.05 12:59
Думи като бисери, хвърлени на прасета. Не ще образоваш онзи, който нарочва невежеството за образованост, защото така му диктува личната изгода. И това е логично следствие от псевдоинституционализирането на личното присъствие заради измъкване от лични ангажименти - вечната "светтая светих" на мошениците от всички времена, с която си служат и болшевиките. Мошениците са вечни, защото са в нерушим съюз с некадърността и с алчността. Парвенющината и най-вече претенциозността са най-сигурните им индикатори за разпознаване.

Руснаците са симпатични с невероятната дуракоустойчивост на част от населението си. Достатъчно е да погледнеш любителите на обречената кремълска политика в блога, за да видиш измеренията на тази величествена дуракоустойчивост. Изумително е, че след толкова десетилетия на щателни изтребления, дуракоустойчивостта в Русия все още диша и се бори за свое място под слънцето! И какви "хора" противостоят срещу дуракоусктойчивостта на руснаците - "русофили", които се кланят на Маркс, Ленин, Сталин и методите им, обрекли на мизерия и унищожение няколко поколения руснаци!!!

Благодаря ти Господи, че България не е вече под властта на болшевиките и техните извратени фенове!!!
цитирай
7. cortana - 6. vmir
02.05 13:05
Привет! :)

Написаното от теб е ок, но аз за интелектуалната ми ебавка да попитам. :)
Защото от онзи ден Жоро причини смях на най-близките му приятели тук с това как поднася 'какиното коко' и оня се пъне като забавачник, мислейки си, че не себе си, а Жоро карикатури. :):):))))
Ако и след днешния трети жокер не схване колко е смешен в гугълването, то аз ще го призная за един от най--тъпите хора с претенции, които съм срещала.
А аз хора срещам много. :)
цитирай
8. cortana - :)
02.05 13:08
raff написа:
Този път нищо не разбрах, но ще гласувам, защото нямам сакото на Стар и явно проблема е в мен.
:D
Честит празник на труда, Стар и Корти. :D
Дано поне си разбрал, че постинга го пуснах аз от профила на Жоро. :)
Но спокойно, ще разбереш. Тези дни.ПП: На коментарите ще отговарям аз, защото все пак мое е творението. :)
цитирай
9. vaquero - starforlife,
02.05 13:21
Загадъчен постинг?! Но той е отражение на авторовата мисъл и въображение. Постингът е предназначен за определени хора и не може да бъде разбран от всеки. А който го разбере, не може да вземе отношение.
цитирай
10. vmir - 7. cortana,
02.05 13:59
cortana написа:
Привет! :)

Написаното от теб е ок, но аз за интелектуалната ми ебавка да попитам. :)
Защото от онзи ден Жоро причини смях на най-близките му приятели тук с това как поднася 'какиното коко' и оня се пъне като забавачник, мислейки си, че не себе си, а Жоро карикатури. :):):))))
Ако и след днешния трети жокер не схване колко е смешен в гугълването, то аз ще го призная за един от най--тъпите хора с претенции, които съм срещала.
А аз хора срещам много. :)


Разбирам, че бях доста заобикалящ, но има неща, които възпитанието ти подсказва да оставиш на критикувания, имам придвид главно място за маневриране. Кофичко съм го отписал като човек, който може да се възползва (не дай Боже да оцени подобен жест), защото за него от ВВ1951 по-умно и от хореша по-смело нема, напомня ми за един махаленски олигофрен от ученическите ми години, викахме му "Гусьо". Вероятно за да заяви интелектуални способности, Гусьо ни наричаше "Праси", според мен манифестираше способност да свърже Гусьо с прасе и това за него беше връх на интелекта...
цитирай
11. elinora - Вие сте блоговото дъно-
02.05 14:07
стари, грозни и злобни хорица... Имате ли друг живот извън зомбираното си присъствие тук? Жалки жалкари:(
цитирай
12. cortana - 9. vaquero
02.05 14:55
Жоров градски, защо се обръщаш към него, а не към мен? :)
Все пак постингът е мой и не, никак не е сложен.
Просто показвам на кококоОФФ, че не умее да използва Гугъл така, както тези, които го ппевъзхождаме интелектуално десетки пъти. :) :) :)))
цитирай
13. cortana - 10. vmir
02.05 14:56
Какво ли би казал Пух? :)
цитирай
14. cortana - 11. elinora
02.05 15:00
Бабке, за разлика от теб, нашите ликове тук са известни.
Ж е на 46, а аз съм гадже :) :) :))) с над 10 години по-млада, а и по-умна. :) :)))
Така, че хайде да не говориш така. :)
Сложи минуса, щастлива си вече, зооксантел блогОФФ. :)
цитирай
15. vmir - 13. cortana,
02.05 15:44
cortana написа:
Какво ли би казал Пух? :)


Ето - това е въпросът!?
цитирай
16. cortana - Ето това направи деня ми:
02.05 16:16
http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2018/05/02/ei-ti-go-be-goche.1606602

УНИКАЛО ТЪПО ПАРЧЕ!
У Н И К А Л Н О!
цитирай
17. vmir - 16. cortana,
02.05 16:58
cortana написа:
http://blackpredator/zabavlenie/2018/05/02/ei-ti-go-be-goche.1606602

УНИКАЛО ТЪПО ПАРЧЕ!


Това е "Релевантно" коментиране (и ноторно - и ноторно).

Тук даже и Мечо Пух би се зачудил можеш ли да направиш нещо за някой, на който и всичко не му е достатъчно...
цитирай
18. vencivaleri1951 - Ето сега" разпали" старческите ми фантазии
02.05 16:58
cortana написа:
Бабке, за разлика от теб, нашите ликове тук са известни.
Ж е на 46, а аз съм гадже :) :) :))) с над 10 години по-млада, а и по-умна. :) :)))
Така, че хайде да не говориш така. :)
Сложи минуса, щастлива си вече, зооксантел блогОФФ. :)


Като си с много ника/лица/ с колко цици си?
цитирай
19. angpiskova - Корти
02.05 17:20
привет! Поздрави!
цитирай
20. angpiskova - стари, грозни и злобни хорица. . . ...
02.05 17:29
[quote=elinora]стари, грозни и злобни хорица... Имате ли друг живот извън зомбираното си присъствие тук? Жалки жалка:ри([/quot
Имаме и още как:)
При това такъв, какъвто ти едва ли някога ще доживееш. Не си мисли, че като си сложила този аватар, някой разумен човек му се връзва.
Нищо против възрастните хора или учителите - първото чака всички нас, второто е достойна за уважение професия. Против обаче имам срещу озлобените некадърници, които си избиват комплексите върху можещите и успелите.
Ама ти си съскай, ако това те успокоява:)
цитирай
21. elinora - Пишковице,
02.05 17:41
за твой огромен ужас снимката ми е автентична и си е лично моя. МИ, ХУБАВИЦА СЪМ, ЗАВИЖДАЙТЕ!:))

Апропо, тъй като мога да докажа горното, внимавай с клеветите, за да не се срещнем в съда, дебелогъза некадърнице!
цитирай
22. nalia - Елинорче, убежденията са като задниците,
02.05 17:51
всички ги имаме:)
Бива ли безпардонно да си ги натрапваме?!
цитирай
23. angpiskova - за твой огромен ужас снимката ми е ...
02.05 17:53
elinora написа:
за твой огромен ужас снимката ми е автентична и си е лично моя. МИ, ХУБАВИЦА СЪМ, ЗАВИЖДАЙТЕ!:))

Апропо, тъй като мога да докажа горното, внимавай с клеветите, за да не се срещнем в съда, дебелогъза некадърнице!

Хохохохохохохоохохохохоохооооо!
Не мога бе:)))))))))))))))))))))))))
Виж сега какво ще ти кажа, жено - на тази снимка, която си сложила на аватара си, като й направиш едно копи/пейст, много добре се вижда откъде е взета. Нищо, ти си се изживявай като красавица и умница, няма лошо човек да си живее със заблудите, ако така го устройва:)
По повод некадърницата - казах ти в предния пост на Жоро какво пише в моето СиВи. Чакам да чуя какво пише в твоето:)
И хайде, давай, съди ме, че отдавна не се бях смяла така:) ))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
24. elinora - Пишурковице,
02.05 18:16
давай! Взета е от личните ми снимки във фейсбук . Искаш ли да се видим в съдебната зала? Аз ще си нося и снимката, па ти си донеси дебелия гъз,

пп сериозна съм. не можеш да си представиш какви неприятности си изпроси с клеветите си.
цитирай
25. angpiskova - давай! Взета е от личните ми снимки ...
02.05 18:23
elinora написа:
давай! Взета е от личните ми снимки във фейсбук . Искаш ли да се видим в съдебната зала? Аз ще си нося и снимката, па ти си донеси дебелия гъз,

пп сериозна съм. не можеш да си представиш какви неприятности си изпроси с клеветите си.


Знаеш ли КОЛКО СИ ЖАЛКА? Хайде, давай, бивша даскалице:)
Първо, видяхме ви какви смелчаци сте - едни такива задклавиатурни. Второ, аз също съм адски сериозна - хайде да видя как ще формулираш исковата си молба:)))))))))))))))))
Е, няма наистина такова нещо:)))))))))))))))))))))))
цитирай
26. starforlife - :) :) :))
02.05 18:26
elinora написа:
Пишурковице,
давай! Взета е от личните ми снимки във фейсбук . Искаш ли да се видим в съдебната зала? Аз ще си нося и снимката, па ти си донеси дебелия гъз,

пп сериозна съм. не можеш да си представиш какви неприятности си изпроси с клеветите си.
Виж сега тъпа, латексова секс-кукло... На снимката ти говоря. :) :)))
Като чуя за съд и се възбуждам, казах го още преди да си довлечеш латексовата физиономия тук. :)
Ще ме съдиш ли за обидите и кого - мен или Жоро? :) :)))

Давай.
Да повторя ли обидите или ти кажи кои да напиша. :) :))
цитирай
27. angpiskova - Пишурковице давай! Взета е от ...
02.05 18:28
starforlife написа:
elinora написа:
Пишурковице
давай! Взета е от личните ми снимки във фейсбук . Искаш ли да се видим в съдебната зала? Аз ще си нося и снимката, па ти си донеси дебелия гъз,

пп сериозна съм. не можеш да си представиш какви неприятности си изпроси с клеветите си.
Виж сега тъпа, латексова секс-кукло... На снимката ти говоря. :) :)))
Като чуя за съд и се възбуждам, казах го още преди да си довлечеш латексовата физиономия тук. :)
Ще ме съдиш ли за обидите и кого - мен или Жоро? :) :)))

Корти, Жоро, моля ви, не я пръждосвайте тази! Такава автентична тъпота е наистина рядкост, трябва да я оценим:)
цитирай
28. cortana - Ето ти го и от моя профил:
02.05 18:29
elinora написа:
Пишурковице,
давай! Взета е от личните ми снимки във фейсбук . Искаш ли да се видим в съдебната зала? Аз ще си нося и снимката, па ти си донеси дебелия гъз,

пп сериозна съм. не можеш да си представиш какви неприятности си изпроси с клеветите си.

Виж сега тъпа, латексова секс-кукло... На снимката ти говоря. :) :)))
Като чуя за съд и се възбуждам, казах го още преди да си довлечеш латексовата физиономия тук. :)
Ще ме съдиш ли за обидите и кого - мен или Жоро? :) :)))
цитирай
29. elinora - Давай, ти, ма!
02.05 18:31
Гнусно, некадърно съшество, при това лъжливо! Бивша си ти във всеки аспект, даже си и бивша жена, ако не си го забелязала. Жалка, жалка Радиоточка...
цитирай
30. cortana - Леле,
02.05 18:36
elinora написа:
Гнусно, некадърно съшество, при това лъжливо! Бивша си ти във всеки аспект, даже си и бивша жена, ако не си го забелязала. Жалка, жалка Радиоточка...
тази е обядвала веро. :) :) :)))
цитирай
31. angpiskova - Гнусно, некадърно съшество, при ...
02.05 18:36
elinora написа:
Гнусно, некадърно съшество, при това лъжливо! Бивша си ти във всеки аспект, даже си и бивша жена, ако не си го забелязала. Жалка, жалка Радиоточка...

Виж сега какво ще ти кажа - аз нямам основания да се оплаквам от живота, защото ми е дал всичко, което човек би могъл да иска от него - здраве, добро семейство, престижна работа. Ти с кое от всички тези неща можеш да се похвалиш? Не ми отговаряй - знам отговорите:)
Затова се вреш като кукувица по чуждите блогове - защото в живота си НИКОЯ! А тук си просто един кух ник, който си избива комплексите в блогове на успели хора. Едничката ти утеха:)

ПП А аз какво да давам? Нали ти щеше да ме съдиш:)
цитирай
32. cortana - :) :)
02.05 18:38
angpiskova написа:
Корти, Жоро, моля ви, не я пръждосвайте тази! Такава автентична тъпота е наистина рядкост, трябва да я оценим:)
Жоро си е още в родния град и няма нищо общо тук. :)
Негов е само втори коментар. :)
цитирай
33. nalia - Де го ВВ51, кавалерът на сърпа и чука, да те наметне с пиджака си:))
02.05 18:41
elinora написа:
Гнусно, некадърно съшество, при това лъжливо! Бивша си ти във всеки аспект, даже си и бивша жена, ако не си го забелязала. Жалка, жалка Радиоточка...

цитирай
34. rustam - Да споделя и аз
02.05 19:15
Самото заглавие на този постинг е една манипулация. Не може "корти" да се "ебава от профила на жоро", защото просто и двата акаунта са дело на Г.Ст.Г от Панагюрище. Сиреч, "корти" е просто аватар на въпросния "Жоро".

Имам надеждна информация, споделена ми от модераторка на тази платформа, че регистрацията на двата профила е от един и същ АйПи адрес.

Въобще Жоро обича да си отваря по няколко профила чрез различни браузъри и бързо и ловко да си коментира сам. както и да копира чужди текстове от мрежата, представяйки ги за свои. Хващал съм го детески пъти, но ме мързи да се занимавам с тези пошлости.
цитирай
35. angpiskova - Самото заглавие на този постинг е ...
02.05 19:22
rustam написа:
Самото заглавие на този постинг е една манипулация. Не може "корти" да се "ебава от профила на жоро", защото просто и двата акаунта са дело на Г.Ст.Г от Панагюрище. Сиреч, "корти" е просто аватар на въпросния "Жоро".

Имам надеждна информация, споделена ми от модераторка на тази платформа, че регистрацията на двата профила е от един и същ АйПи адрес.

Въобще Жоро обича да си отваря по няколко профила чрез различни браузъри и бързо и ловко да си коментира сам. както и да копира чужди текстове от мрежата, представяйки ги за свои. Хващал съм го детески пъти, но ме мързи да се занимавам с тези пошлости.

Точно така! Признавам, че аз, Вмир, Гети, Фараона и още дузина такива сме всичките профили на Жоро:))))))))))))))
Много е весело днес при теб, наистина:))))))))))))
цитирай
36. cortana - :) :)))
02.05 19:40
Ново изказване на посредствен като компютърна грамотност човек:
rustam написа:
Самото заглавие на този постинг е една манипулация. Не може "корти" да се "ебава от профила на жоро", защото просто и двата акаунта са дело на Г.Ст.Г от Панагюрище. Сиреч, "корти" е просто аватар на въпросния "Жоро".

Имам надеждна информация, споделена ми от модераторка на тази платформа, че регистрацията на двата профила е от един и същ АйПи адрес.

Въобще Жоро обича да си отваря по няколко профила чрез различни браузъри и бързо и ловко да си коментира сам. както и да копира чужди текстове от мрежата, представяйки ги за свои. Хващал съм го детески пъти, но ме мързи да се занимавам с тези пошлости.
Хващал си го за... :) :))))
Рустам, казах ти, че си селтак.
Повтаряш лъжата за модераторката втори път.
Да не би 'името' 'и да е ззаакксс с една там негова изцепка от многото неподготвен?
А тази част:
rustam написа:
Въобще Жоро обича да си отваря по няколко профила чрез различни браузъри и бързо и ловко да си коментира сам.
определено ме разкикоти днес за втори път много, много, много яко. :)
След поредния напън на кококоОФФ.

Сельо, защо му трябват няколко браузъра? Мислиш, че това не става с един ли? :)
Явно ти е тъмна тази материя. :) :)
цитирай
37. rustam - Жорка, ако аз съм "сельо",
02.05 20:09
cortana написа:
Ново изказване на посредствен като компютърна грамотност човек:
rustam написа:
Самото заглавие на този постинг е една манипулация. Не може "корти" да се "ебава от профила на жоро", защото просто и двата акаунта са дело на Г.Ст.Г от Панагюрище. Сиреч, "корти" е просто аватар на въпросния "Жоро".

Имам надеждна информация, споделена ми от модераторка на тази платформа, че регистрацията на двата профила е от един и същ АйПи адрес.

Въобще Жоро обича да си отваря по няколко профила чрез различни браузъри и бързо и ловко да си коментира сам. както и да копира чужди текстове от мрежата, представяйки ги за свои. Хващал съм го детески пъти, но ме мързи да се занимавам с тези пошлости.
Хващал си га за... :) :))))
Рустам, казах ти, че си селтак.
Повтаряш това за модераторката втори път.
А тази част:
rustam написа:
Въобще Жоро обича да си отваря по няколко профила чрез различни браузъри и бързо и ловко да си коментира сам.
определено ме разкикоти днес за втори път много, много, много яко. :)
След поредния напън на кококоОФФ.

Сельо, защо му трябват няколко браузъра? Мислиш, че това не става с един ли? :)
Явно ти е тъмна тази материя. :) :)


то ти си пълна шматка. не ме карай да ти вадя всички копирани текстове, които ни пускаш като твои. Освен това ти си от малкото хора, които най-пошло и безсрамно си вадят на показ, публично личните отношения в една публична платформа. Това е признак на простащина, ниско възпитание и инфантилност.
цитирай
38. musicgirl81 - Аз съм профил на Стар.
02.05 20:24
;) ;)
цитирай
39. rustam - Пискова, преиграваш.
02.05 20:24
angpiskova написа:
rustam написа:
Самото заглавие на този постинг е една манипулация. Не може "корти" да се "ебава от профила на жоро", защото просто и двата акаунта са дело на Г.Ст.Г от Панагюрище. Сиреч, "корти" е просто аватар на въпросния "Жоро".

Имам надеждна информация, споделена ми от модераторка на тази платформа, че регистрацията на двата профила е от един и същ АйПи адрес.

Въобще Жоро обича да си отваря по няколко профила чрез различни браузъри и бързо и ловко да си коментира сам. както и да копира чужди текстове от мрежата, представяйки ги за свои. Хващал съм го детески пъти, но ме мързи да се занимавам с тези пошлости.

Точно така! Признавам, че аз, Вмир, Гети, Фараона и още дузина такива сме всичките профили на Жоро:))))))))))))))
Много е весело днес при теб, наистина:))))))))))))

при това като самодейка, а не като профи. Не можеш да афишираш себе си като "усляла", при положение, че на цяла България е ясно, че две трети от "успялостта" ти минава под сянката твоя тъст, член на ЦК на БКП и после на ИБ на БСП. Какво ти е успялото? В твоя бранш за успял професионалист се смята човек, който е минал барем през две частни медии. А ти цял живот на държавната ясла с протекции. То и затова в "Хоризонт" те заобикаляха като кална локва колегите. Успяла е моата приятелка Калина Андролова. Ето това е журналист. С позиция. С честност.
Ти си просто подлога, измекярин, както е казал Поетът.
цитирай
40. sestra - Малко не разбрах
02.05 20:37
написаното, но пък въпреки, че погнусата ме спира да влизам при словоблудното същество, преодолях я посредством "даскалските" си умения да замествам погнусата с милост, логика и прагматизъм... И погледнах какво отговаря въпросният на този пост. Първо - досада на досадите - цитати, цитати, цитати от глупости. И второ - цитатите доказват без колебание, че въпросният трол още 2012 г. се е занимавал с целенасочено оплюване и словесно отстрелване на хора чиито текстове излизат на първа. Въобразявал си, както и сега, че прави едва ли не естетска чистка на първа. И всички виждаме какво е постигнал. Нищо. Постигнал е да е един вредител в името на ефимерни свои, споделени в тесен дружески кръг идеали. Идеали за непогрешимост, всезанайковщина и командорене въпреки всички хора тук през годините, които не можеха да приемат това плиткоумие. Идеали? Не, разбира се, елементарни претенции. И този човек се гордее с делата си, поства си ги с исторична гордост.
Мда... това вижда моят даскалски. художнически и словесен ум, впрочем обожавам професията си даскал, както и силата, която ми помогна да устоя в нея на всички трудности във времето до днес.
И още нещо - мисля вече е крайно време, българи, да спрете с дърлянията, защото никой никога не ви е питал дали се харесвате и приемате едни други. Ако щете, всякак става.
цитирай
41. angpiskova - Рустаме,
02.05 21:06
днес с онази, която щяла да ме съди, доста ме веселите:)))))))
Минала съм през 4 частни медии, преди да стигна до БНР. Там бях назначена през 2000-та година. Пусни си Гугъл да видиш кой е бил премиер тогава и дали свекър ми - вече пенсионер, би могъл да повлияе на някого при такава конфигурация.
Впрочем, аз съм написала един коментар в предишния пост на Жоро, в който изброявам част от нещата, които пише в СиВи-то ми. Я и теб да питам - в твоето какво пише?
цитирай
42. angpiskova - Стани,
02.05 21:10
професията даскал е свята. Жалко, че така я петнят разни такива като двама, омърсили тукашния пост.
цитирай
43. vencivaleri1951 - Абе хора , опомнете се!
02.05 21:33
Елеонора, хубостта задължава. Наистина лицето от снимката е красиво, но каква е твоята заслуга за него-мама, тати и дедо Боже /може би/ са се постарали да изглеждаш така. Твоята заслуга е след това и от това що четем не се вижда

Ангелина, може да се спори, може да има противостоене, но както ми каза един път /като помислих справедливо/ има граница която не се прескача. За теб още повече важи. Ние тук с портретче или без, с име или без, представляваме само себе си.
Ти представляваш институция, а вече си и лице на тази институция в столицата на ЕС. Ти тук текст с който да те запомнят като журналист няма да напишеш. Развличай се, но не забравяй на каква позиция си
цитирай
44. getmans1 - Последната блогова клюка е, че Р...
02.05 22:04
Последната блогова клюка е, че Рустам бил ... морален, Боже опази!

А, ВВ е яко изкукал и сам си го признава макар, че нямаше нужда и днес решил да се прави на морална девица още неощипвана даже.
цитирай
45. starforlife - Такаа... Побъбрили сте много тук гледам - сега е ред НА МЕН - БОГ СТАР! ха ха ха
02.05 22:43
Започваме със статистиката към момента, защото тя отчасти показва какъв абсолютен лъжец е осмиваният в постинга, КОЙТО КОРТИ НАПИСА ОТ МОЯ ПРОФИЛ, ИСКАЙКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОЗВОЛЕНИЕ ОТ МОЕ БОЖЕСТВЕНО... САКОВЕЛИЧИЕ! ха ха ха


Последни 20 регистрирани посетителя
22:38 - vencivaleri1951
21:48 - getmans1
21:34 - get
21:21 - vencivaleri1951
20:59 - angpiskova
20:32 - rustam
20:26 - musicgirl81
20:23 - musicgirl81
20:19 - rustam
20:10 - rustam
20:09 - sestra
20:05 - rustam
20:05 - cortana
19:55 - krassko
19:48 - sezoni
19:38 - cortana
19:22 - shtaparov
19:17 - deathmetalverses
19:11 - rustam
19:05 - angpiskova

Последни 20 гласували:
20:39 - sestra
20:24 - musicgirl81
19:22 - shtaparov
19:17 - deathmetalverses
19:03 - bojil
18:42 - nalia
17:55 - angpiskova
17:41 - xubavka
13:22 - vaquero
12:55 - raff
12:27 - vmir
12:10 - cortana
01.05 22:20 - nkf
01.05 18:21 - sestra
01.05 16:33 - shtaparov
01.05 13:30 - zaw12929
01.05 12:04 - anngry
01.05 11:07 - vaquero
01.05 11:00 - xubavka
01.05 10:21 - angpiskova

А показва (отчасти) лъжи на въпросния като:
- че помпя други тук и/или себе си (видно е, че най-различни ме четат)
- че съм имал кохорта НИК-ове (кои от тези в статистиката са те сами преценете)
- че си самокоментирам (така "е" - вмир, пискова, гетманс вече признаха, че са мои профили, милиНките ми)
- че...
- Че...
- ЧЕ...
цитирай
46. starforlife - Какво се вижда (а колко още не се вижда) от въпросната статистика:
02.05 22:45
- Първо: Вижда се, че аз нямам притеснения да изнасям статистиката си, защото е факт (ноторен - ноторен), че ме четат и одобряват доста голяма аудитория тук.
И говорим не само за хора, които по един или друг начин ме познават, а и такива, които отскоро ме навестяват поне логнати.
КАКВО ИМАМЕ НАСРЕЩА: Бъзливият комплексар бле(й)ки се изцепи от онзи ден, че видиш ли него го четели много от старите блогъри, но когато релевантно (и ноторно - и ноторно => за тези, които не знаят - с това "ноторно" ебавам същия, защото той го пусна по пързалката наскоро) беше приканен да цитира тези блогъри - той естествено не го прави, защото е просто един ЛЪЖЕЦ!
Аз мога да цитирам не само като НИК-ове, но и поименно, месторабота, местоживеене, телефони дори - минимум 15-20 блогъра.
Тоест - минимум толкова ме познават реално и о, изненада: Само една персона тук, която вие припознавате като чиста душа, а в действителност не може да си представите каква лицемерка е... Само тя има негативно мнение за мен и то не за друго, а защото... ми дължи задоволително голяма сума пари, които отказа да ми ги изплати.
Е... отговорих ти, Фрии.
Може там да е писала Корти нещо такова, но да има една сгрешена буква.
Точно една буква в онази твоя фраза, Фрии, прави фразата абсолютно вярна и обръща значението й на 180 градуса. И аз където и да е мога да докажа истинността на тази фраза в тоди вариант, за който говоря в момента.
Любопитен путьо си ти, Фрии.
Любопитен путьо.
Който така и не назова период от 20 дни и град в Испания, където да те видя и ти що за мъжага си както се репчиш и ти пред лейките на тема физическо "възпитание".
Така, че, Фрии - както си изказал онова твърдение - е една пълна клевета, защото досега никой не ме е съдил. Нещо повече: мен в съда едва ли някой може да ме вкара. Поне по настоящите Закони.

- Второ: Я така ми кажете какво нападнахте Корти?
Завиждате, че млада дама е около мен толкова "плътно" ли, че се емнахте организирано да се опитвате да я дискредитирате?
Корти, пръдльовци, е също тук преди повечето от вас, защото предходният й НИК (който, ако бяхте умни колкото сте любопитни като фусти - щяхте да го знаете вече кой е бил) комуникираше с такива блогъри като тит, никодима, касс, ран... - все от по-старите, бле(й)ки, и всички изброени познаваха и мен още преди повече от 10 години.
Тоест, бле(й)ки: Има блогъри още от 2007-ма - 2008-ма, които мен ме познават от тогава, а ти си се изцепил гледам, че когато вие с говедото elinora сте били тук - нямало "гочета и юлки".
Ами когато тези дни ти покажа, че си пълна нула в Гугълването и играеш игра, която съм й написал сценария и съм ти дал ролята на шута, тогава ще видиш кога аз съм общувал примерно с мартито, с кетфорлайф (интересен НИК, м), с албизия, с вики (Бог да я прости), с румила и т.н. - все блогъри, които бяха тук години ппеди ти да се появиш, кретенчо, и които ги няма именно заради такива отрепки като теб.
От самото начало на блог.бг, когато ти си пикал КЛЕКНАЛ (защото си женчо) под магданоза, Кофичко, и си мислел, че над теб ти правят сянка боабаби.

- Трето, най-важното и обхващащо всичко:
АКО НЯКОЙ ИМА НЕЩО ДА КАЖЕ НА МОЯ МИЛОСТ ГЕОРГИ СТОИМЕНОВ - ДА МИ ОПРЕДЕЛИ КОГА И КЪДЕ И ДА МИ ГО КАЖЕ В ОЧИТЕ!

~ Рустам? - Така като се мишкуваш да се правиш УЖ на мъж - можеш ли в очите да ми ги кажеш тези неща, м?
Или ти стиска само на беззащитни пенсионери като Приятеля ми Петър Даскалов да се ежиш?
Кажи бе, льольо?
Няма проблем да отскоча до Бургас.
Тъкмо ще си навестя офиса, че вече втори месец нямам време да намина през Варна и ще си направя един приятелски спаринг с Митака, ако се навие.

~ Бле(й)ки? - Какво става с "Тетевен 2", бъзльо? Имаш акрото, но позорно се таиш като путурутка в дантелени гащи.

~ Фрии? - Като клеветиш - защо не го правиш като мъж? Цитирайки името ми най-малкото. М?
Педалче си ти, Фрии! Неблагодарно педалче, защото съм ти помагал десетки пъти, а ти се извърна (както Борн) само защото се отказах да съдя Юлия.

Та вие сте супер комплексирани бре хора!
Да държите една жена да бъде съдена, само, за да си начешете злобата.
И пред мен да говорите едно, а зад гърба ми друго. Знаете, че предварително обявих хакване на Мърляч69 и съм чел някои негови ЛС-та, но това да ви светва не ме прави кратунко като вас по две причини:
Първо - направил съм го по метод и със средства, които са напълно законни и на които имам право.
Второ - всички познаващи ме тук никога не биха се притеснили за чистотата на конфиденциалността тук, защото знаят за мотото ми: Силата (Знанието) е преди всичко Отговорност!
Еее... Кой е с ЕГО-то?
Аз, който простих на Юлия и тя дори в последствие осъзна грешките си и дори публично ми се извини...
Или вие (в случая Фрии и Борн по тази допирателна), които просто изгаряте от яд, че някой не извади кестените от огъня, за да им се наслаждавате?
Хайде съдете вие мен де.
Нали какви ли не си позволявам точно затова да ви наричам.
(След малко почвам оная поврантия, която тук заплашва със съд Пискова)
цитирай
47. angpiskova - Най- обичам
02.05 22:48
да ми обясняват как да се държа тролове, които се различават от колегите си единствено по това, че са си сложили портретчетата:)
В блога си имам два много сериозни материала по казуса Зелмайер, който показва една голяма порочност при назначаването на висши чиновници в Европейската комисия. Само че с поведението си вие отблъснахте толкова мислещи хора, че вече няма кой да коментира такива текстове. А точно те си струваха да бъдат обсъдени.
И точно такива като ВВ да ме учат на правилното поведение - е, няма как да стане:)
цитирай
48. vencivaleri1951 - Гетьо,
02.05 22:57
getmans1 написа:
Последната блогова клюка е, че Рустам бил ... морален, Боже опази!

А, ВВ е яко изкукал и сам си го признава макар, че нямаше нужда и днес решил да се прави на морална девица още неощипвана даже.


за теб този изказ, който се е завихрил може би е в нормата, но за мен не е.
Посочи ми поне един случай в който да съм бил вулгарен или споменавал роднини по женска линия като теб.
Нямам симпатия към Пискова, но дамата с аватар Елеонора прехвърли всякаква граница. Ако някой утре постъпи с теб по същия начин, бъди сигурен, че ще напиша същото. Не напразно Библията започва с :" В началото бе словото" Тук в този постинг толкова омраза има в коментарите, че ако репликите бяха на живо, ВИ а ВИ
имам чувството , че щеше да се кърви. Тук има хора, които се мразят един друг/може и мен да мразят/ до степен която надхвърля нормалното поведение . Станиславски е правел следният опит. Избирал е двайка приятели, приятелки, влюбени...
Поставял ги е един срещу друг и ги е карал да започнат с обиди един към друг. Всичко е започвало на шега, със смях и закачки, но към 10 тата минута вече с труд са ги разтървавали. Това е силата на думите, както и вживяването в роля посредством тези думи. Ето защо никога не те взимам на сериозно. В противен случай твоето ЕПМ където го използваш/вероятно го считаш за много мъжкарско/ за щяло и не щяло би ме засягало и бих правел простотии като тези двете в коментарите една към друга
цитирай
49. vencivaleri1951 - Аз не те уча Пискова
02.05 23:08
angpiskova написа:
да ми обясняват как да се държа тролове, които се различават от колегите си единствено по това, че са си сложили портретчетата:)
В блога си имам два много сериозни материала по казуса Зелмайер, който показва една голяма порочност при назначаването на висши чиновници в Европейската комисия. Само че с поведението си вие отблъснахте толкова мислещи хора, че вече няма кой да коментира такива текстове. А точно те си струваха да бъдат обсъдени.
И точно такива като ВВ да ме учат на правилното поведение - е, няма как да стане:)


Аз изисквам от човекът който представлява БНР в Брюксел и е там благодарение на отчисленията към фиска на стотици хиляди отрудени и бедни българи да се държи подобаващо и с уважение към професията си. Ако искаш да ти бъде казано и от друг, ще ти бъде казано
цитирай
50. starforlife - Ха!
02.05 23:23
vencivaleri1951 написа:
Аз изисквам от човекът който представлява БНР в Брюксел и е там благодарение на отчисленията към фиска на стотици хиляди отрудени и бедни българи да се държи подобаващо и с уважение към професията си. Ако искаш да ти бъде казано и от друг, ще ти бъде казано

Че кой си ти, че да изискваш бре, г-н Никой?
Кой си ти?
От Пискова мога да изисквам аз, защото имам САКО!
Ти просто си на нищото празното в случая, че да изискваш.


vencivaleri1951 написа:
Гетьо, за теб този изказ, който се е завихрил може би е в нормата, но за мен не е.
Посочи ми поне един случай в който да съм бил вулгарен или споменавал роднини по женска линия като теб.

ВенциВалери, ти яко къркаш та не се чуваш какво говориш, или нещо ти хлопа?
Та теб само откакто ме навестяваш и при мен (защото си ми безинтересен и не съм те чел никога и така и ще си остане) съм те видял да пишеш какви ли не простотии.
ОК, може да не са "откровени" псувни или попържни простотии като моите, но другите са още по-педалски, защото са проявление на двуличието ти.
Например: Мен ти ама изобщо не ме познаваш, а си позволяваш не да критикуваш поведението ми В МОМЕНТА, а куп други неща: Професионализъм, отношение към парите, отношение към Изкуството, отношение към ХОРАТА дори...
Това е 200 пъти по-проблемно и охарактеризиращо същността ти от чисти псувни и/или отвратителни епитети.
Защото едното (моето) се вижда, че е маска. Че е нарочно и то основно да ви покаже, че няма нещо, от което да ми пука и от което да съм зависим не само по отношение на физиката си, а и на психиката си.
А другото (твоето) е израз на прикрита злост и ВЪНШНО ВЛИЯНИЕ ОТ ТВОИ "ПРИЯТЕЛИ" ТУК.

Та така, бай Венци.
За мен ти си бита карта и нямаш никакъв проблем и 100 постинга да ми посветиш.
Няма да ти обърна внимание и само ще си губиш времето, което ти е прекалено ценно.


ПС: Имай в предвид, че тези дни ще отскоча наистина до онова предприятие в Русе, за да проверя как биха приели "новината" какви ги говориш ти, въвличайки името им.

Тъкмо ще видя дали пък няма да им "бутна" някое роботче за 10-12 млн.

Не се шегувам, ВенциВалери.
Когато един човек говори - той трябва добре да си прави сметката какво, как, къде, за кого и т.н. говори.
Ти намеси конкретно предприятие - аз съм "длъжен" да те заиграя.
Хей така - за спорта (ли?!)
цитирай
51. starforlife - Дай сега да те посоля и сложа във фурната и теб, тъпо същество с претенции.
02.05 23:29
elinora написа:
Давай, ти, ма!
Гнусно, некадърно съшество, при това лъжливо! Бивша си ти във всеки аспект, даже си и бивша жена, ако не си го забелязала. Жалка, жалка Радиоточка...

Виж сега, простакесо...
Никой не те е канил, но пък, ако ти се иска - кажи си го директно.
О, нее - никой не ти говори за секс, не - опазил ме Господ до такова нищожество като теб да опра.
Просто или се дръж подобаващо за ГОСТЕНКА - или си коментирай там при бле(й)ки и дали ще си бъркате взаимно по дупките - ама грам не ни ебе тук.
Ти си една комплексирана, жалка, нищожна твар, която както е казала много точно Корти - е обядвала веро, защото пяната капе от вонящите ти уста.

Ще ме съдиш ли за тези мои думи, м?

Георги Стоименов ми е името, 0885/844-955 е един от ГСМ-ите ми.
Когато адвокатите ти са готови - звъните и идвам в кантората да предявите претенциите си.
Когато и където кажете.

Аз казах!
цитирай
52. starforlife - ФРИИ, ПРАВИШ ЛИ СКРИЙНШОТОВЕ, ФРИИ?
02.05 23:30
НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ ВИНАГИ МОГА ДА СЕ ПРОТЕГНА И ДА ГИ ИЗТРИЯ?
ха ха ха
цитирай
53. starforlife - УВАЖАЕМИ МОИ ПОЧИТАТЕЛИ И НОРМАЛНИ БЛОГЪРИ...
02.05 23:34

ОСОБЕНО ТИ, ГРАДСКА ХУБАВКА...

ПРОУМЕЙТЕ, ЧЕ ПОВЕДЕНИЕТО МИ Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТАШКО, КОЛКОТО Е ПРОВОКИРАНО ОТ КУП ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ ТУК, КОИТО ВИЕ ТЪРПИТЕ ОТ ГОДИНИ.

Е, АЗ ПЪК РЕШИХ МАЛКО ДА ИМ ИЗБИЯ КАЙМАКА И ПЯНАТА ДА КИПИ ПО УСТИТЕ ИМ.

АМА ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЕДИН ПРОГРАМИСТ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ТАКОВА НЕЩО!
АМА ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ТОВА Е ПРОСТО НЕДОПУСТИМО!

Е ХУБАВО ДЕ, НО ФРИИ ТОЛКОВА ПЪТИ ПУТКЕНСКИ ПОВТОРИ, ЧЕ СЪМ БИЛА-ОХРАНИТЕЛ, ЧЕ АЗ ВЗЕХ ТА МУ ПОВЯРВАХ И ЗАЩО ПЪК ДА НЕ СЕ ДЪРЖА ТАКА ТУК И СЕГА?

СЪЩЕСТВЕНОТО ВЪВ ВСИЧКО КАЗАНО ПО-ГОРЕ Е "ТУК".

Георги Стоименов - един тъп била-охранител с две жълти книжки и...
едно САКО!
ха ха ха

цитирай
54. getmans1 - . . . Ей, Венци, под твоя постинг ти ...
03.05 00:09
... Ей, Венци, под твоя постинг ти поставих в заглавието на един от моите коментари един линк и те насочих към ком. 33 и 35 прочети ги пак и не ме питай ката деня едно и също./че то беше преди няколко дни, бре и то пак при сегашния ни домакин/
Извънредно сега ще ти припомня едни ТВОИ думи:
" За ебане не ставаш, а като те гледам и за бой не ставаш." . Помниш ли на кого си ги казвал и то нееднократно?

Колкото до ЕПМ ще ти/ви пусна спец постинг понеже сте дърти тартюфелски и още нещипани девици, сега съм ви намислил друг, по-актуален.


vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Последната блогова клюка е, че Рустам бил ... морален, Боже опази!

А, ВВ е яко изкукал и сам си го признава макар, че нямаше нужда и


за теб този изказ, който се е завихрил може би е в нормата, но за мен не е.
Посочи ми поне един случай в който да съм бил вулгарен или споменавал роднини по женска линия като теб.
Нямам симпатия към Пискова, но дамата с аватар Елеонора прехвърли всякаква граница. Ако някой утре постъпи с теб по същия начин, бъди сигурен, че ще напиша същото. Не напразно Библията започва с :" В началото бе словото" Тук в този постинг толкова омраза има в коментарите, че ако репликите бяха на живо, ВИ а ВИ
имам чувството , че щеше да се кърви. Тук има хора, които се мразят един друг/може и мен да мразят/ до степен която надхвърля нормалното поведение . Станиславски е правел следният опит. Избирал е двайка приятели, приятелки, влюбени...
Поставял ги е един срещу друг и ги е карал да започнат с обиди един към друг. Всичко е започвало на шега, със смях и закачки, но към 10 тата минута вече с труд са ги разтървавали. Това е силата на думите, както и вживяването в роля посредством тези думи. Ето защо никога не те взимам на сериозно. В противен случай твоето ЕПМ където го използваш/вероятно го считаш за много мъжкарско/ за щяло и не щяло би ме засягало и бих правел простотии като тези двете в коментарите една към друга
цитирай
55. anngry - Не мислех, че някога ще се намеся по този начин, но:
03.05 00:48
Стар, молба ли се попълва, за да бъда твой профил?
Всички грачещи по човека-Стар, осъзнавате ли колко сте абсурдни?
цитирай
56. vmir - 54. starforlife,
03.05 01:05
starforlife написа:

Георги Стоименов - един тъп била-охранител с две жълти книжки и...
едно САКО!
ха ха ха


И това САКО беше припознато като овца - стръвница! Ауууу, бегайте братани вълци да бегаме, дорде не ни е нашло кръвожадното САКО!
цитирай
57. cortana - :)
03.05 01:49
starforlife написа:
Я така ми кажете какво нападнахте Корти?
Завиждате, че млада дама е около мен толкова "плътно" ли, че се емнахте организирано да се опитвате да я дискредитирате?
Ами точно след това си го казал, Жоро: 'Пръдльовци'! :):):)))))
А това 'плътно' звучи...
:):):)))) :):):)
цитирай
58. germantiger - аз при венцислав
03.05 06:10
гаврата ми днес по утро микс от няколко коментара

КОГА ВТОРИ НАРОДЕН СЪД ?

КОГА РУСКИ ВОЙНИК ЗАБИЛ ЗНАМЕ В ЛОНДОН ?

КОГА РУСКИ ЧЕРВЕНОАРМЕЕЦ ЗАБИЛ ЗНАМЕ НА БЕЛИЯ ДОМ ?

кога най-сетне и тия народи ще страдат на война?

няма само вие да го отнасяте матрьошки

КОГА ТРЪМП ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ САЩ ЗАЕДНО С ПУТИН ?

КОГА АМЕРИКА ЩЕШЕ ДА ФАЛИРА СЛЕД ДЪЛГ ?

КОГА ЩЕШЕ ДА ПАДНЕ КОМЕТА, ВАНГА И БГ ДА ПОВЕДАТ СВЕТА, РУСИЯ ДА Е НОВИЯ РИМ ?

кога "ве" ватенки цървулани, кога?

ВАШАТА УМРЯ

вашите руснаци и бспбоклуци са капиталисти

децата на вашите фронтмени говорят на английски и са на запад

ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ТУК БЕШЕ РУСКО, БЕТОН

ПРЕДПОЛАГАЛИ ЛИ СТЕ, ЧЕ СЕГА ТАКИВА КАТО МЕН ЗАСЛУЖЕНО ЩЕ СЕ ГАВРЯТ С ВАШЕТО

вие отстъпихте, вие сте вече бити, изначално пребити

тук, където беше само руско и се убиваха нечервените в лагери

днес тук е ес, нато, днес тук от телевизионния екран, от трибуната на парламента има хора, които с цяло гърло могат да се изплюят на вашата червена история и на вашата червена русия

вие бяхте бити и така ще си умрете в страдание по онова

колкото до мен - моята е лесна - аз от дете не помня да е имало германия, тя приключи 1945 г.

за това аз винаги ще мразя и ако имах възможност бих посегнал на това което мразя - луд късмет е че не са времената на стамболов и че няма нужда от такива като мен

КОГА ЩЕ СИ РАЗХОЖДАТЕ ВМИРИСАНИТЕ РУСКИ ВАТЕНКИ В ЛОНДОН И НЮ ЙОРК питам?

Кога? и ще ви питам всеки ден, на 9-и също пак и пак

кога ще биете тия гадни милитаристи хамериканци а ;) ?

С КАКВО Е НАТОРЕНА РУСКАТА ЗЕМЯ

С ЧЕРВЕНА КРЪВ НА ИМА НЯМА ПОНЕ 20 МИЛИОНА РУСНАЦИ и рускини и рускинчета от всв

германеца така ви е у бил от бой както никой никога никъде не е бил друг в планетарната история :D
цитирай
59. germantiger - +
03.05 06:25
И един витц от мен, по радиоточките питали радио Евреван:

КАКВО СЕ СЛУЧВА НА СРЕЩА МЕЖДУ ПРОГРАМИСТ И КОМУНИСТ

- Втория не идва - насира се в тоалетната

...

още един витц ми хрумна - авторството и на двата е мое:

СИНОНИМЕН РЕЧНИК НА 2018 Г.

КАКЪВ Е СИНОНИМА НА СТРАХЛИВЕЦ

отговор: блеки

...

КАКВО ЗНАЧИ ДА МИНЕШ ПОД ДЪГАТА ?

Червен мъж преди 1989 г.

Черенхищник женчо 2018 г.

това е джендър трансформация в действие
цитирай
60. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.05 08:57
Виждам, че нашият отбор безпощадно размазва врага - с доводи, факти, логика. Pезултатите са красноречиви - някои тролове вече изпаднаха в истерия. Остана и аз да отбележа няколко неща.

Със задоволство наблюдавам как Rustam за пореден път показва колко е неграмотен компютърно. Човек като него би трябвало да си води бележки, вместо да раздава съвети и прилагателни. Ще запаля свещичка за учениците му - дано преживеят неговото "обучение".

Elinora явно е забравила до каква степен е компрометирана и отново свали маската, доказвайки че моите разкрития за нея са самата истина. А както помним и тя, подобно на Blackpredator, признаваше че много харесва Ангелина Пискова. Чак след това тези двамата обърнаха мнението си, защото не можаха да убедят Енджи да се държи тролски и да мрази виртуално като тях.

На млад човек не би му пукало, че го мислят за стар. От такова нещо може да изпадне във вулгарна истерия само бабичка, която иска да се представи за младо яре. Но Elinora явно не го разбира. Между другото: най-после открих човек роден след 1980г, който е чувал за любимата актриса на Elinora - Мерилин Монро. Коментарът му беше "Тая стара чанта от праисторията ли?" Така мислят младите хора за допотопните звезди. Следващия път бабите, желаещи да минат за набор 1982, да се ориентират към нещо по-съвременно, а не да издават, че са се родили преди "илядо и триста години България".

Доста нагло е точно троловете в Блогбг да говорят за самокоментиране и профили. Най-малкото не могат да държат сметка на другите, след като това е тяхна запазена марка. Човешката наглост наистина е безгранична!

цитирай
61. gothic - Хехехехехе
03.05 09:32
Този постинг ме накара да си припомня добрите стари времена......
цитирай
62. angpiskova - Добро утро!
03.05 09:52
Първо, сърдечни благодарности на Жоро и Корти затова, че имат куража и постоянството да започнат и продължат със слагането на троловете на мястото им. Не че очаквам последните да променят поведението си, но е хубаво, когато са предизвикани добре да покажат истинската си същност, така че да няма никакво съмнение какво представляват.
Когато ми казват да уважавам отрудените хора, благодарение на чиито данъци съм еди къде си, бих искала да попитам дали това включва и да търпиш унижения и ежедневни лъжи, без да реагираш? Явно някои така разбират "уважението", само че в Европа са ме учили, че човешкото достойнство е над всичко. И аз ще продължа да се защитавам и отговарям по достойнство в следните случаи:
- когато една хейтърка се намъква неканена по чужди блогове и обижда хора, които с нищо не са я предизвикали.
- когато един хейтър разнася лъжи по мой адрес години наред и си въобразява, че на принципа на Гьобелс ги е превърнал в истини. 2000-та година, когато постъпих в БНР, управляваше правителството на Иван Костов! Това поне може да се провери за нула време. А сега да чуя логичен довод как моят свекър при това управление може да натисне да бъда назначена в бюджетна организация? После, трудът ми е публичен - под репортажите и интервютата ми стои моето име - хайде, докажете, че това е чужд, а не мой труд.
И някой от тази групичка, която безсрамно лъже по чужд адрес, ми казва ..да уважавам такива, че и дори ..били "отрудени"! Няма да стане. Слава богу, че се появиха достойни хора, които да дадат отпор на тази отврат, която се излива тук от години и прогони немалко мислещи и можещи хора. И аз ще продължа да ги подкрепям.
цитирай
63. starforlife - Добро утро.
03.05 10:06
Време е за новата статистика.

Последни 20 регистрирани посетителя
09:42 - debeloto
09:41 - angpiskova
09:31 - gothic
09:31 - kolevmsk
09:29 - angpiskova
09:29 - germantiger
08:56 - tutankhamon661
07:17 - germantiger
06:24 - germantiger
06:10 - germantiger
01:43 - cortana
01:05 - kvg55
00:57 - vmir
00:47 - anngry
00:17 - tota
02.05 23:35 - getmans1
02.05 22:49 - rougealevre
02.05 22:38 - vencivaleri1951
02.05 21:48 - getmans1
02.05 21:34 - get

Та, Кофичко, кога ти ще започнеш да изнасяш твоята, за да се вижда как се самопомпиш и при стотици уж прочити - те посещават 3-ма, 4-ма от агитката, заради която съм "принуден" да се правя на простак, че да сме на едно ниво?
Погледни си коментарите само.
Коментират същите тези дежурни 3-ма, 4-ма, които естествено и помпаш и всеки техен тъп и безполезен в повечето случаи постинг заема място на "първа", където не могат да се доберат стойностти Автори, които не само аз лично харесвам?

Кога скоро видяхте на първа Литатру да кажем? (с нейната чистота на същността, а не като любимата на Кофичко Уондър)
А Ерато? (с усета й за естетично представяне на стихотворното й послание и същата чистота в коментарите отдолу, а не като при същата "поетеса", която споменах по-горе и която се е самозабравила в припознаването си за някакъв духовен ментор)
Кога видяхте Лавал? (с безинтересните за групичката на Кофичко явно, но реално полезни с чисто информативността си постинги, от които човек нещо може да научи, а не например педалчето ШаПбала да заема място за такъв Автор с пълните си глупендерски постинги)
Кога Барин? (прочетете в скобите за Лавал)

Отговорете си вие и когато такива Автори започнат да бъдат на "първа" - знайте, че аз - Георги Стоименов - й "диктувам" наклона, а не помпозно нареклият се "предатор".
Защото този постинг се е добрал до "първа" по напълно естествен начин (Льольо Рустам, попитай модераторката, която съществува само в опита ти за манипулация мнението на околните), но този на БП и ВВ са напомпани, за да са там.
цитирай
64. starforlife - ДЪРЖА И НЕЩО ДРУГО ДА КАЖА:
03.05 10:10
АЗ, ГЕОРГИ СТОИМЕНОВ, НЕ СЕ НАГОВАРЯМ С НИКОГО ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ КАКВО ДА СЕ СЛУЧВА И КАКВА "ПОЛИТИКА" ДА СЕ ВОДИ ПОД ДАДЕН ПОСТИНГ.
ВСЕКИ СЕ ИЗКАЗВА САМ КОНСТРУИРАЙКИ МИСЛИТЕ СИ И МНЕНИЕТО СИ И ГО ИЗКАЗВА В ЛИЧЕН КОМЕНТАР.

ПОНЯКОГА ПРИКАНВАМ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ, НО БЕЗ ДА МУ ВЛИЯЯ ДАЛИ, КАКВО И КАК ДА ГО ПРАВИ, КАКТО И НЕ ОРГАНИЗИРАМ НЯКАКЪВ ЛОВ НА ВЕЩИЦИ (ТУК СА ФЕЙКОВЕ И ТРОЛОВЕ).
Защото да видяхте в статистиката ми Ерато примерно? (миличка, извинявай, че те намесвам, но това е Пътя)
А можех да я "принудя" да ме подкрепи, защото последното й ЛС към мен беше, цитирам:

Жоро, благодаря ти от цялото си с...
Жоро, благодаря ти от цялото си сърце за добрината, за готовността да помагаш на всеки. Бог да е винаги с теб и с всичките ти любими хора! Ти си безценен бисер!
Приятна разходка из Пловдив!
А това е музикален поздрав от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=nzyIoyJMf7M

Изпратено: 22.04 09:46 От: era~o7


И това ме присеща да отговоря с въпрос на пишман-учителя Рустам:
Рустаме, когато изкарах ЛС-тата с онова недоразумение в определени аспекти акселаксел май беше - не беше ли ти този, който ме похвали дори за това?
А сега ще ми бърбориш, че това било подло.
Защо да е подло?
Всеки трябва да говори НАВСЯКЪДЕ така, че да не се страхува или срамува от думите си.
Изкарайте която искате моя кореспонденция, невидима за всички.
АЗ НЯМА ОТ КАКВО КАЗАНО ИЛИ ПРЕМЪЛЧАНО ДА СЕ СТРАХУВАМ И/ИЛИ СРАМУВАМ!

Докато вие, двуличните "творци" на сплетни и интриги...


цитирай
65. librarian - Аз също съм профил на Жоро-Стар. :-) :-) :-)
03.05 10:49
Но не мога да не се самохаресвам, защото думите ми са като мечове - цепят тъмата с основателността си и правдивостта си.
Дерзай, Жоро-Стар. Епитетите, които използваш не ме гнусят, а разсмиват. :-)
цитирай
66. librarian - Корти и другите поддържащи, също Ви свалям капелата си.
03.05 10:50
:-)
цитирай
67. absolution - Стар е непоклатим както винаги.
03.05 11:13
Оповавам се на такива хора да променят нещо. И не говоря за тук, а за живота ни.
Евалата, Стар.
цитирай
68. vmir - Не Стар, а сакото му върши цялата работа вместо него.
03.05 12:39
Без САКОТО си Стар е гола вода и въздух под налягане.

Ако не вервате, питайте ВВ1951, който е еталон за мъдрост и всезнаене въпреки, че на 18 години се научил да чете в пасолството на България в Париж, но тава не му папречило да стане по-бетер от български Наполеон Бонапарт па коминтерновская апорно-точковая методика. Выдающейся всему миру и епох, как его оценивает какин Кофичко, отступает по гениальности только Путина. Вечная Слава!!!
цитирай
69. starforlife - Пренасям коментар от тук: http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2018/05/02/ei-ti-go-be-goche.1606602
03.05 12:56
с надеждата, че той ще помогне на тези, които не са разбрали настоящия, който повтарям:
- КОРТИ НАПИСА С МОЕ ПОЗВОЛЕНИЕ, ИЗПОЛЗВАЙКИ МЕТОД, НА КОЙТО СЪМ Я НАУЧИЛ, ЗА ДА СЕ ЕБАВА С "КОЛИБРИ".
- БЕШЕ ЧИСТА ЕБАВКА С БЛЕКИ, ЗАЩОТО ПРИЕМАМЕ, ЧЕ НОВОТО МУ НА КОМПЮТЪРНИ УМЕНИЯ СЕ СВЕЖДА ПРЕДИМНО ДО ПОМПАНЕ, КОЕТО Е ЕЛЕМЕНТАРНО, А ОСТАНАЛОТО Е КАТО НА ПЪРВОКЛАСНИК.
- ТОЙ, БЛЕКИ, ТАКЪВ СМЯХ НИ ОБРАЗУВА ПОНЕ НА НАС С КОРТИ ЧРЕЗ ОТГОВОРА СИ (ПОСТИНГА ОТ ЗАГЛАВИЕТО НА ТОЗИ МИ КОМЕНТАР), ЧЕ НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО.

А ето и самия пренесен коментар:


18. starforlife - А сега едно изпитче за теб, ползвателю на Гугъл.
12:41
За да те видят всички, че не умееш и те видят колко си смешен да играеш по свирката ни. Моята и вчера на Корти.-Tукa e ужac cеcтpата...Зуумни пpeз пpoзоpеца. Имaме cи вeче oще двa блoкa и eднa гpaдинкa пo мaлкo!

-Дa бe...:( нa дeн в Сoфия ocтавaли пo 200 чoвекa, тpябвa дa имa къдe дa живeят.

-Бe нe знaм.. aма e мнoгo злoбна лудницa..Cутpин нe мoже дa ce измъкнeм oт квapтала пoлoвин чac.

-Хaxа тpaфика ли e нaй-гoлемия пpoблем.

- E не.... нaй-малкия e. Tука вcички ca „бoтовe” cестpа ми, „пpoбки”, aма aз ги хpаня c лoшия xляб и нe мe интepеcува.

-Ъ?

- Увoлнявaм ги бe!

-Аaaаа....a ти?

- Mи aз cе събуждaм cутpин, пpoтягам cе, излизaм в лoшо пpoграмиpaния cвят и к’вoто cтанe...
Ето ти статия, Гугълкооооффф, която да видим ще откриеш ли и ще припознаеш ли като моя.
Писана е още по времето, когато ти както казах си пИкал клекнал под магданоза и си мислел, че боабаби ти правят сянка.
цитирай
70. starforlife - Така е, Любо! Сакото ми върши цялата работа вместо мен!
03.05 12:57
Аз затова имам и няколко - защото работя на няколко места.
ха ха ха
А сега да си върна снимката на аватара, защото ако не сте забелязали - Корти я беше сменила, показвайки средно пръстче на нЕкои тук.
цитирай
71. vmir - 71. starforlife,
03.05 13:40
starforlife написа:
Сакото ми върши цялата работа вместо мен!
ха ха ха


Нивото на тия некадърници личи само от факта, че с доноси затриха блога на Парасол - един брилянтен майстор на словото и сатирик, признат и в световна литературна антология, човек с предишна и пред поредната сложна сърдечна операция. Може ли да се очаква нещо повече от болшевишки некадърници и паразити? Неграмотни и умствено недоразвити ще ми влизат в роля на оценители, защото това била демокрацията??? Не порицание и оплювки на паразити, а специален паметник заслужава Демокрацията, че милостиво и благородно позволява на най-некадърните да се препитават от оплювки срещу нея и кадърните хора, за да не умрат от глад поради пълна негодност за нещо повече от лъжи, измами и интриги.
цитирай
72. starforlife - ~ 72. vmir
03.05 13:50
Именно, Любо!
ЗА ТОВА Е ЦЯЛАТА ТАЗИ МОЯ ПРОСТОТИЯ, КОЯТО СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ЛЕЯ!

Защото десетки стойностни хора спряха да публикуват тук именно заради простаците , интригантите и комплексарите, които не просто ще осмивам, а с абсолютни простащини ще обиждам!

Ще обиждам не за друго, а защото ТОВА Е МОЯТ ШАМАР, ОТПРАВЕН КЪМ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ТУК, КОИТО СИ МЪЛЧАТ!
Разбираш ли?

Искам да им покажа, че това (да се проявява овчедушие към язвите тук) не е правилно.
Искам те да се чудят кога и защо "се" промених и от готин тип - "съм" станал простак.

А който не ме оценява (прозорливо познава) - той просто не ме заслужава.
Няма човек тук, когото да не познавам реално и на когото да държа на мнението му.

За Мерлин, защото му пуснах поредната премерена двусмислица:
Който и да е тук - не го ли познавам реално - за мен е просто НИК и ми е все тая какво си мисли за мен и поведението ми.

Талкова е просто: Аз съм човек и като такъв са важни реалните ми изяви и поведение, а не виртуалните.
А който се смята за виртуална "личност" - да си пази чист виртуалния "имидж".
цитирай
73. angpiskova - Именно, Любо! ЗА ТОВА Е ЦЯЛАТА ...
03.05 14:01
starforlife написа:
Именно, Любо!
ЗА ТОВА Е ЦЯЛАТА ТАЗИ МОЯ ПРОСТОТИЯ, КОЯТО СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ЛЕЯ!

Защото десетки стойностни хора спряха да публикуват тук именно заради простаците , интригантите и комплексарите, които не просто ще осмивам, а с абсолютни простащини ще обиждам!

Ще обиждам не за друго, а защото ТОВА Е МОЯТ ШАМАР, ОТПРАВЕН КЪМ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ТУК, КОИТО СИ МЪЛЧАТ!
Разбираш ли?

Искам да им покажа, че това (да се проявява овчедушие към язвите тук) не е правилно.
Искам те да се чудят кога и защо "се" промених и от готин тип - "съм" станал простак.

А който не ме оценява (прозорливо познава) - той просто не ме заслужава.
Няма човек тук, когото да не познавам реално и на когото да държа на мнението му.

За Мерлин, защото му пуснах поредната премерена двусмислица:
Който и да е тук - не го ли познавам реално - за мен е просто НИК и ми е все тая какво си мисли за мен и поведението ми.

Талкова е просто: Аз съм човек и като такъв са важни реалните ми изяви и поведение, а не виртуалните.
А който се смята за виртуална "личност" - да си пази чист виртуалния "имидж".


Точно заради това пуснах и последния си пост. Направен е лаишки - аз нямам уменията да го оформя, просто е копи-пейст от страничката ми във ФБ отпреди две седмици. А и, честно казано, не ми се играе толкова, защото ще го сваля още утре.
цитирай
74. xubavka - Здравей отново, Гошо!
03.05 14:02
Ще започна с добра новина - купих си компютър, подробностите по параметрите му на лични, когато го отнеса в къщи.
Като прочетох вчера постинга ти, си спомних, че преди около 35 години съм писала реферат на тема "Спортът - за един мирен свят". Споделям мнението ти за Кубертеновия принцип. Вярвам също, че повечето приятели са тук с някаква идея. Едни обичат да четат в свободното време, други да пишат и така да оставят следа за себе си, трети използват блог.бг като комуникационна система и пр. Аз съм тук заради мои приятели, да помогна с информация, сред които си и ти, разбира се. Без вас присъствието ми тук ще е един - два пъти в годината, когато реша да кача следващ материал. Каквото и да съм прочела като коментари ми е било достатъчно да си направя изводи за платформата. Никой не може да съди никого, когато не го познава добре. Радвам се, че си сред приятелите ми тук. Това място е по-интересно, разбира се, с твоите постинги, и е добре да се запазят, защото са полезни.
Снимката ми харесва! Поздрави!
Таня
цитирай
75. starforlife - ~ 75. xubavka
03.05 14:06
Здравей, Градска!
(Въздържам се от "Таня")

Сега...
ТИ НИЩО ЯВНО НЕ СИ РАЗБРАЛА И МАЙ Е МОМЕНТА ДА ПОЯСНЯ:

Като всеки човек, понякога и аз използвам това-онова наготово.
И е толкова тъпо някой да напъва да говори за плагиатстване в такъв случай, особено когато се вижда потенциала на насрещния да напише и сам нещо не по-малко стойностно и/или вярно, но просто е решил да се възползва от труда на друг, защото когато този труд не е обект на Авторско право - то неговата най-голяма полза е именно това: да бъде достъпен до всички и да се използва от всички.

Опростявам.
Аз пиша в най-различни форуми по света от 1993-та година - тогава беше първият ми достъп до Интернет. Един от първите въобще в България.
Има много материали, които съм написал, излизайки с моето си име - има поне 100 пъти повече материали, които съм написал за било то някой сайт - било то за конкретен човек дори.
Дотук следиш ли ми мисълта?

Понякога си позволявам да цитирам такива мои материали, а мноого-много рядко си позволявам, да използвам чужди, които не са обект на авторско право, като части от мои.
Последното го правя много рядко, никога при технологичните си заигравки, защото там съм... със силата на САКО и ти отлично знаеш кой е обучил почти целият ни град да бъде компютърно грамотен.
Кажи им го на дървенофилософите тук.
Това, което не знаеш, мила, е, че аз съм обучавал хора не само из цяла България, а и някои съседни страни.
Когато срещнеш някой от Бюрото по труда в родния ни град (Райчо Апостолов примерно или Брадестилова - бившата ми Учителка по руски език преди да се премести в БТ), поздрави ги от мое име и ги попитай коя е (за тях в минало време "била") една от най-силните фирми за професионално обучение в страната въобще.

Така, стеснявам "кръга".
Някои нищожества тук, заради които стотици хора, с които щеше да се радваш да общуваш напуснаха този сайт, се опитват да ме уязвяват с нерелевантни (и неноторни - и неноторни) твърдения, че съм плагиат. Дори ме наричат интригант.
Те. Мен.
Тези, които не са ми виждали очите, за разлика например от теб.
Е... Ти им кажи що за личност съм.

Та.
Тези мижитурки се заех да подигравам и уязвявам така, както те го правят и в момента с десетки блогъри тук.
Да вземем за пример Пискова.
Тя може да не е за всичко права...
Може да има убеждения, различни от тяхните...
Но е милион пъти по-достоен човек от тях по куп причини.
Първо: стои пред всички по правилния начин и за всяко свое говорене или премълчаване носи отговорността, предвидена, ако щете и в Закона
Второ: държи се на ниво и не си позволява да използва методи и терминология, които другите използват и които са непристойни
Трето: отстоява определени позиции и то такива, които са правилни и полезни за обществото ни въобще, докато другите просто се заяждат, защото ги комплексират успехите й

Следиш ли ми мисълта, Градска?

Същото е и спрямо мен: за тях не е проблемът, че те не могат и не знаят, а е проблемът, че аз мога и зная.
Или други тук.
И се опитват да чернят.

А сега по-конкретно:
Този постинг НЕ Е ПИСАН ОТ МЕН, А ОТ ПРИЯТЕЛКАТА МИ КОРТИ, с която някой ден ще ти дойдем на гости в П-ще и ще те запозная.
В него ТЕКСТА В УДЕБЕЛЕН ШРИФТ Е ЦИТИРАН ПОСТИНГ (със съвсем леки корекции, за да не наруши Закона) НА ЕДИН ОТ ВИЗИРАНИТЕ КОМПЛЕКСАРИ И ЗАЯДЛИВКОВЦИ ТУК, ЗАРАДИ КАЙТО КАТО ЧАСТ ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО, МНОГО ХОРА НАПУСНАХА ТОВА МЯСТО!

Повтарям, Градска, защото не си схванала: Удебеленото в постинга е копирано от ето тук:
http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2012/08/29/pravo-na-pitane.993994
Корти обаче го е обработила така, че ако вземеш някоя част от текста и я пуснеш за търсене в Гугъл - няма да открие източника.
Това е пропуск в алгоритъма "Колибри" на Гугъл, който аз им разкрих (защото съм със статус на техен бета-тестер) още през 2013-та година, показвайки как мой стих, писан за Жената тук, която открадна Сърцето ми - при нея се открива от роботите на Гугъл, а при мен не.
За това тогава те си платиха 300$.
Наскоро аз забелязах, че при последната актуализация на алгоритъма, явно са забравили за този пропуск и моят метод за "шантажиране" на алгоритъма отново е налице като бъг или по-скоро недостатък.
От тогава с няколко постинга се ебаваме с този факт (на Гугъл реално още не съм писал, защото този път искам да им предложа направо решение и да взема не 300, а да кажем 5000$) и така е и в този постинг.

Тоест, Градска:
АКО АЗ (КОГОТО ТИ ПОЗНАВАШ ЗА РАЗЛИКА ОТ КРЕТЕНИТЕ ТУК) БЯХ КОМПЛЕКСИРАН ПЛАГИАТ - АЗ МОЖЕХ ДА ОФОРМЯМ ПОСТИНГИТЕ СИ ТАКА, ЧЕ КОГАТО В ТЯХ ИМА ДОРИ И ИЗРЕЧЕНИЕ ЧУЖДА МИСЪЛ - ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТКРИТО ТОВА С ГУГЪЛ.

Опитай!
Опитай с текста от 70-ти коментар.
Писан е от моя Служителка тук още през 2008-ма година и ще прочетеш отдолу и мой коментар от тогава.
Тоест: Когато Моя милост се е забавлявал тук още преди 12 години - кретенът с претенции бле(й)ки дори и не е знаел за блог.бг.
Настоящите сабственици на платформата дори не са знаели за блог.бг.
Но има наглостта да твърди, че видиш ли през 2010-та, когато той се появи - нямало "гочета" - така се опитва да осмива мен.

СТАНА ЛИ ЯСНО, ГРАДСКА?
А на теб, Градски?
цитирай
76. xubavka - ~ 76. starforlife
03.05 14:34
Напълно те разбирам, непременно ще поздравя нашите общи познати!
Използвам възможността да приканя твоите опоненти да се опитат и те да те разберат.
Потвърждавам, че си ограмотил компютърно почти целия ни град, а не се и съмнявам дори, че си го правил навън и продължаваш да го правиш. От контактите с хора като теб, човек може да има само ползи. Така че, момчета и момичета, нека си имаме уважението и това на Жоро! По отношение на ползването на материали от други автори, съм съгласна, има си правила - писани и неписани, и е добре да се спазват. Ще се радвам да прочета още нещо от твоята поезия, която разкрива още добри неща за характера и възможностите ти!
Сакото ти отива!
До скоро, и може да ме наричаш както преди - Соня :)
цитирай
77. angpiskova - Моля и
03.05 14:38
тук коментиращите привърженици на Жоро да се отърсят от мълчанието! Нищо добро не идва от толерантността към интригантите!
цитирай
78. starforlife - На тази снимка съм пред новата спортна зала в П-ще. Онзи ден.
03.05 14:42
Извини ме, че не ти се обадих да пием по кафе, но бях със Синовете си, с други любими хора и... разбираш.
Следващия път.

Но, Соня, погледни тук:
http://shambala.blog.bg/lifestyle/2018/04/27/skypi-priiateli-niamate-mnogo-vreme.1605799
и сравни твърдението от човек, който пише "със" преди "цензура" "ъзпълничък компютърен гений-олигофрен" с физиката ми в момента от снимката и това за Интелекта ми, което знаеш от лични контакти.

До скоро! Следващия път "Дърдоренето" ще пие кафе в твое присъствие в П-ще.
Честна пионерска! ха ха ха
цитирай
79. kvg55 - До 64. starforlife и 65. starforlife
04.05 00:25
Написаното показва, че си човек на бъдещето, но не на фалшивото, лицемерно и порочно буржоазно бъдеще. Хвалиш чуждестранни компании, че спазвали българското законодателство, но те не са филантропи - вземат от теб и другите повече, отколкото дават.
Що се отнася до "помпането" на постинги, не знам как става и не ме интересува.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1038517
Постинги: 447
Коментари: 7431
Гласове: 4032
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031