Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2018 15:01 - "възпълничък компютърен гений-олигофрен"
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1927 Коментари: 28 Гласове:
33

Последна промяна: 04.05.2018 06:48


Понеже от някои ЛС-та до мен се разбра, че повечето не схващат и бъркат това за удебеления текст:
ТОВА СА ПРЕНЕСЕНИ КОМЕНТАРИ ОТ ПОД ПРЕДХОДНИЯ ПОСТИНГ. 

image


75.
xubavka - Здравей отново, Гошо!
Ще започна с добра новина - купих си компютър, подробностите по параметрите му на лични, когато го отнеса в къщи.
Като прочетох вчера постинга ти, си спомних, че преди около 35 години съм писала реферат на тема "Спортът - за един мирен свят". Споделям мнението ти за Кубертеновия принцип. Вярвам също, че повечето приятели са тук с някаква идея. Едни обичат да четат в свободното време, други да пишат и така да оставят следа за себе си, трети използват блог.бг като комуникационна система и пр. Аз съм тук заради мои приятели, да помогна с информация, сред които си и ти, разбира се. Без вас присъствието ми тук ще е един - два пъти в годината, когато реша да кача следващ материал. Каквото и да съм прочела като коментари ми е било достатъчно да си направя изводи за платформата. Никой не може да съди никого, когато не го познава добре. Радвам се, че си сред приятелите ми тук. Това място е по-интересно, разбира се, с твоите постинги, и е добре да се запазят, защото са полезни.
Снимката ми харесва! Поздрави!
Таня



76. starforlife - ~ 75. xubavka
Здравей, Градска!
(Въздържам се от "Таня")

Сега...
ТИ НИЩО ЯВНО НЕ СИ РАЗБРАЛА И МАЙ Е МОМЕНТА ДА ПОЯСНЯ:

Като всеки човек, понякога и аз използвам това-онова наготово.
И е толкова тъпо някой да напъва да говори за плагиатстване в такъв случай, особено когато се вижда потенциала на насрещния да напише и сам нещо не по-малко стойностно и/или вярно, но просто е решил да се възползва от труда на друг, защото когато този труд не е обект на Авторско право - то неговата най-голяма полза е именно това: да бъде достъпен до всички и да се използва от всички.

Опростявам.
Аз пиша в най-различни форуми по света от 1993-та година - тогава беше първият ми достъп до Интернет. Един от първите въобще в България.
Има много материали, които съм написал, излизайки с моето си име - има поне 100 пъти повече материали, които съм написал за било то някой сайт - било то за конкретен човек дори.
Дотук следиш ли ми мисълта?

Понякога си позволявам да цитирам такива мои материали, а мноого-много рядко си позволявам, да използвам чужди, които не са обект на авторско право, като части от мои.
Последното го правя много рядко, никога при технологичните си заигравки, защото там съм... със силата на САКО и ти отлично знаеш кой е обучил почти целият ни град да бъде компютърно грамотен.
Кажи им го на дървенофилософите тук.
Това, което не знаеш, мила, е, че аз съм обучавал хора не само из цяла България, а и някои съседни страни.
Когато срещнеш някой от Бюрото по труда в родния ни град (Райчо Апостолов примерно или Брадестилова - бившата ми Учителка по руски език преди да се премести в БТ), поздрави ги от мое име и ги попитай коя е (за тях в минало време "била") една от най-силните фирми за професионално обучение в страната въобще.

Така, стеснявам "кръга".
Някои нищожества тук, заради които стотици хора, с които щеше да се радваш да общуваш напуснаха този сайт, се опитват да ме уязвяват с нерелевантни (и неноторни - и неноторни) твърдения, че съм плагиат. Дори ме наричат интригант.
Те. Мен.
Тези, които не са ми виждали очите, за разлика например от теб.
Е... Ти им кажи що за личност съм.

Та.
Тези мижитурки се заех да подигравам и уязвявам така, както те го правят и в момента с десетки блогъри тук.
Да вземем за пример Пискова.
Тя може да не е за всичко права...
Може да има убеждения, различни от тяхните...
Но е милион пъти по-достоен човек от тях по куп причини.
Първо: стои пред всички по правилния начин и за всяко свое говорене или премълчаване носи отговорността, предвидена, ако щете и в Закона
Второ: държи се на ниво и не си позволява да използва методи и терминология, които другите използват и които са непристойни
Трето: отстоява определени позиции и то такива, които са правилни и полезни за обществото ни въобще, докато другите просто се заяждат, защото ги комплексират успехите й

Следиш ли ми мисълта, Градска?

Същото е и спрямо мен: за тях не е проблемът, че те не могат и не знаят, а е проблемът, че аз мога и зная.
Или други тук.
И се опитват да чернят.

А сега по-конкретно:
Този постинг НЕ Е ПИСАН ОТ МЕН, А ОТ ПРИЯТЕЛКАТА МИ КОРТИ, с която някой ден ще ти дойдем на гости в П-ще и ще те запозная.
В него ТЕКСТА В УДЕБЕЛЕН ШРИФТ Е ЦИТИРАН ПОСТИНГ (със съвсем леки корекции, за да не наруши Закона) НА ЕДИН ОТ ВИЗИРАНИТЕ КОМПЛЕКСАРИ И ЗАЯДЛИВКОВЦИ ТУК, ЗАРАДИ КАЙТО КАТО ЧАСТ ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО, МНОГО ХОРА НАПУСНАХА ТОВА МЯСТО!

Повтарям, Градска, защото не си схванала: Удебеленото в постинга е копирано от ето тук:
http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2012/08/29/pravo-na-pitane.993994
Корти обаче го е обработила така, че ако вземеш някоя част от текста и я пуснеш за търсене в Гугъл - няма да открие източника.
Това е пропуск в алгоритъма "Колибри" на Гугъл, който аз им разкрих (защото съм със статус на техен бета-тестер) още през 2013-та година, показвайки как мой стих, писан за Жената тук, която открадна Сърцето ми - при нея се открива от роботите на Гугъл, а при мен не.
За това тогава те си платиха 300$.
Наскоро аз забелязах, че при последната актуализация на алгоритъма, явно са забравили за този пропуск и моят метод за "шантажиране" на алгоритъма отново е налице като бъг или по-скоро недостатък.
От тогава с няколко постинга се ебаваме с този факт (на Гугъл реално още не съм писал, защото този път искам да им предложа направо решение и да взема не 300, а да кажем 5000$) и така е и в този постинг.

Тоест, Градска:
АКО АЗ (КОГОТО ТИ ПОЗНАВАШ ЗА РАЗЛИКА ОТ КРЕТЕНИТЕ ТУК) БЯХ КОМПЛЕКСИРАН ПЛАГИАТ - АЗ МОЖЕХ ДА ОФОРМЯМ ПОСТИНГИТЕ СИ ТАКА, ЧЕ КОГАТО В ТЯХ ИМА ДОРИ И ИЗРЕЧЕНИЕ ЧУЖДА МИСЪЛ - ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТКРИТО ТОВА С ГУГЪЛ.

Опитай!
Опитай с текста от 70-ти коментар.
Писан е от моя Служителка тук още през 2008-ма година и ще прочетеш отдолу и мой коментар от тогава.
Тоест: Когато Моя милост се е забавлявал тук още преди 12 години - кретенът с претенции бле(й)ки дори и не е знаел за блог.бг.

Настоящите сабственици на платформата дори не са знаели за блог.бг.
Но има наглостта да твърди, че видиш ли през 2010-та, когато той се появи - нямало "гочета" - така се опитва да осмива мен.

СТАНА ЛИ ЯСНО, ГРАДСКА?
А на теб, Градски?




77. xubavka - ~ 76. starforlife
Напълно те разбирам, непременно ще поздравя нашите общи познати!
Използвам възможността да приканя твоите опоненти да се опитат и те да те разберат.
Потвърждавам, че си ограмотил компютърно почти целия ни град, а не се и съмнявам дори, че си го правил навън и продължаваш да го правиш. От контактите с хора като теб, човек може да има само ползи. Така че, момчета и момичета, нека си имаме уважението и това на Жоро! По отношение на ползването на материали от други автори, съм съгласна, има си правила - писани и неписани, и е добре да се спазват. Ще се радвам да прочета още нещо от твоята поезия, която разкрива още добри неща за характера и възможностите ти!
Сакото ти отива!
До скоро, и може да ме наричаш както преди - Соня :)



78. angpiskova - Моля и
тук коментиращите привърженици на Жоро да се отърсят от мълчанието! Нищо добро не идва от толерантността към интригантите!



79. starforlife - На тази снимка съм пред новата спортна зала в П-ще. Онзи ден.
Извини ме, че не ти се обадих да пием по кафе, но бях със Синовете си, с други любими хора и... разбираш.
Следващия път.

Но, Соня, погледни тук:
http://shambala.blog.bg/lifestyle/2018/04/27/skypi-priiateli-niamate-mnogo-vreme.1605799
и сравни твърдението от човек, който пише "със" преди "цензура" "възпълничък компютърен гений-олигофрен" с физиката ми в момента от снимката и това за Интелекта ми, което знаеш от лични контакти.

До скоро! Следващия път "Дърдоренето" ще пие кафе в твое присъствие в П-ще.
Честна пионерска! ха ха ха



image


Следва снимка, която беше имплементирана и в този мой постинг:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/04/30/rusiia-e-unikalna-strana-samo-tam-mojete-da-namerite-cherno-.1606319
но много малко Приятели тук съм ограмотил така, че да могат да я видят.

От нея всеки тук може да заключи аз "възпълничък компютърен гений-олигофрен" ли съм или онова твърдение е израз на комплекси.
Както и всеки да си направи сметка какви са поддържащите това недоразумение на Природата (за шаПбала говоря).

Ей ма е, Венци, в едно по-любимо (и по-скъпо - и по-скъпо) мое сако.
Ризата ми също е любима, както и панталона.
А маратонките...
Те струват колкото една яхта.
ха ха ха


image


Когато кликнете в/у снимката, ще ви се зареди на екран, където с "лупа+" можете локално да уголемите частта от нея (снимката), която посочите и кликнете, а след това с "лупа-" да се върнете в нормалния размер.
Така по-добре ще можете да скибате шкембето ми и трътлестия ми задник, защото нали - съм "възпълничък компютърен гений-олигофрен" и щом един гей ви го казва тук - вие трябва да вярвате на него, а не на очите си и тези, които са ме виждали реално преди дни дори (колев38, гети, корти и т.н.).

image




Гласувай:
33



1. starforlife - Нали знаете вече, че не всичко виждате в моите постинги?
03.05.2018 15:08
Е... този път си позволих да ви загатна как едно икономист-комплексарче също присъства в постинга, но никой от вас няма компютърните познания да го съзре.

Освен Корти, Джамбурето и още 1-2 мои най-близки Приятели тук.
И не за друго...
Не защото съм крил Познанията си...
НАПРОТИВ - ТОЛКОВА МНОГО МОЖЕХТЕ ДА НАУЧИТЕ ВСИЧКИ, АКО СЛЕДЕХТЕ ИЗЯВИТЕ МИ И "ЧЕТЕХТЕ ДРАБНИЯ ШРИФТ".

Но... Насила хубаст не става.
И аз не напъвам пред никого да блестя колко милиони пъти повече зная от средностатистическите бле(й)ковци тук.
цитирай
2. starforlife - А ЕТО ВИ ТЕКСТ, С КОЙТО ЩЕ ВИ ПОКАЖА ТОВА, ЗА КОЕТО ГОВОРЯ СПРЯМО "КОЛИБРИ":
03.05.2018 15:12
-Tукa e ужac cеcтpата...Зуумни пpeз пpoзоpеца. Имaме cи вeче oще двa блoкa и eднa гpaдинкa пo мaлкo!
-Дa бe...:( нa дeн в Сoфия ocтавaли пo 200 чoвекa, тpябвa дa имa къдe дa живeят.
-Бe нe знaм.. aма e мнoгo злoбнa лудницa..Cутpин нe мoжe дa ce измъкнeм oт квapталa пoлoвин чac.
-Хaxа тpaфика ли e нaй-гoлемия пpoблем.
- E не.... нaй-малкия e. Tука вcички ca „бoтовe” cестpа ми, „пpoбки”, aма aз ги хpаня c лoшия xляб и нe мe интepеcува.
-Ъ?
- Увoлнявaм ги бe!
-Аaaаа....a ти?
- Mи aз cе събуждaм cутpин, пpoтягам cе, излизaм в лoшо пpoграмиpaния cвят и к’вoто cтанe...




ОПИТАЙТЕ ДА НАМЕРИТЕ ИЗТОЧНИКА МУ.
цитирай
3. анонимен - Здравей!
03.05.2018 15:16
Поздрави за поста.
Впрочем, казвала съм много пъти, че нямам претенции за монопол върху истината. Винаги съм приемала различно мнение от моето, а времето показва кой е крив и кой прав. Безпардонна съм само към простащината, лъжите и интригите
цитирай
4. starforlife - И два пренесени коментара от тук: http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2018/05/02/ei-ti-go-be-goche.1606602
03.05.2018 15:23
В 13:36, blackpredator под постинга си, чиито адрес е в заглавието на този коментар, написа:
знам, знам,
като те хванат в крачка, това е провокация на комплексарите
абе , я се разкарай решетко..


В 15:21, моя милост под въпросния постинг, отговаряйки му написа:
Знам-знам,
като не можеш да се справиш - и започваш да увърташ!

ПЪЛЕН ТЪПАК СИ ТИ, КОФИЧКО!
УБЕДИ ЛИ СЕ САМ?

Е... ТЕПЪРВА ЩЕ ВИДИШ КОГА АЗ СЪМ БИЛ ФАКТОР И, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СЪМ И ЩЕ БЪДА ТУК - И КЪДЕ СИ ТИ, МИКРОЦЕФАЛ НЕДОКЛАТЕН.


ТА:

- ОТ КЪДЕ Е КОПИРАН ТОЗИ ТЕКСТ, "УМНИКО"?
- КОГА ЩЕ БЪДЕ "ТЕТЕВЕН 2", "МЪЖАГО"?

ха ха ха


СмЕх, м?
цитирай
5. seasons76 - Привет, Стар! :)
03.05.2018 15:48
Елегантен си, а който/която твърди, че си пълен знай, че завижда. :) :)
И понеже четох и предходния пост, попрегледах и тези, които подиграваш, мога да кажа:
Аз също съм Стар. :) :)) :) :)
цитирай
6. starforlife - ~ 5. seasons76
03.05.2018 18:35
Аз?
Елегантен?
Не брее - "възпълничък" съм.
Но пък САКОТО ме прави може би.
Здравей, N-то мое Аз.

И малко статистика естествено:

Последни 20 регистрирани посетителя
18:03 - deathmetalverses
17:31 - barin
17:13 - apostapostoloff
16:33 - hellena
15:45 - seasons76
14:26 - getmans1
14:21 - krumbelosvet
14:18 - xubavka
14:10 - angpiskova
14:04 - zaw12929
13:59 - angpiskova
13:58 - vmir
13:48 - shtaparov
13:48 - krysy
13:31 - xubavka
13:25 - vmir
12:24 - vmir
11:11 - absolution
10:54 - blogbg
10:46 - librarian


Забелязвате ли, че имам много як фен?
Този от 10:54, който редовно ме посещава.
ха ха ха
цитирай
7. vmir - На снимката липсва хищното САКО.
03.05.2018 19:46
Харесва ми да виждат в него овца-стръвница, причакваща глутница изпосталели вълци.
цитирай
8. starforlife - ~
03.05.2018 20:09
cortana написа:
Красавецът на кака!

https://youtube.com/watch?v=56LjFMfzAFk


vmir написа:
На снимката липсва хищното САКО.
Харесва ми да виждат в него овца-стръвница, причакваща глутница изпосталели вълци.

Е да. Понякога наметвам "сакото на жертвата" и се надам някой да ми скочи с лопата, че да се повеселя.
ха ха ха
цитирай
9. anngry - Привет, Жоро-Стар! :D
03.05.2018 21:41
И това сако ти е хубаво и ти стои. Но къде е музиката и филма? :D
цитирай
10. anngry - PS:
03.05.2018 21:43
Когато съгражданка и то отдавна неконтактуваща с човека говори за него така, непознаващите същия човек трябва да се засрамят от приказките и поведението си.
Разбирам, че Панагюрище е малък град, но да си обучил голяма част от него в комютърни умения си е добре свършена работа.
цитирай
11. starforlife - ~
03.05.2018 22:18
anngry написа:
Но къде е музиката и филма? :D

Готово.
цитирай
12. vmir - 9. starforlife,
03.05.2018 22:55
starforlife написа:

Е да. Понякога наметвам "сакото на жертвата" и се надам някой да ми скочи с лопата, че да се повеселя.
ха ха ха


Това е добър подход, защото тези не разбират от коректност и благородство, а се въздържат единствено пред грубата сила. Затова и аз преди малко вдигнах 100 кила няколко пъти над главата си, защото тези са “хуманисти” само докато няма наблизо чужда армия, но яви ли се такава, като един стават куманисти. И не чак толкова защото армията е съветска, червена или руска, а защото е по-крадлива и от тях самите. Да можеше Чингиз хан да ни окупира, от тях по-ербап и щастливи нямаше да има. Защо когато германците бяха в България през ВСВ не трепеха богатите и не си присвояваха имотите на жертвите си, как да искат сега Европа, като в Европа не можеш да бъдеш хем хуманист, хем куманиз, хем лаладжия, хем гепаджия …
цитирай
13. vaquero - starforlife,
04.05.2018 00:05
Да просперира "Асарел-Медет" АД и благодарение на Лъчезар Цоцорков, лека му пръст, Панагюрище и общината разцъфнаха. И европрограмите разбира се. Помня го през деветдесетте години ни миналия век как беше запустнато.
цитирай
14. getmans1 - Чуя ли, че някой каже "Че какво ...
04.05.2018 00:23
Чуя ли, че някой каже "Че какво ни е дала и дава Европа?" за мен е ясен и го слагам под знменателя.
Ако някой рече, че тази моя реплика е "ни в клин, ни в ръкав" ще му река "Дрън-дрън, а "оти ги ручаме тия жабетс" от един месец насам?", не е ли така!?
Някои хора не са като хората и много им се иска всички да сме като тях ама нанай!
цитирай
15. starforlife - ~
04.05.2018 01:22
vaquero написа:
Да просперира "Асарел-Медет" АД и благодарение на Лъчезар Цоцорков, лека му пръст, Панагюрище и общината разцъфнаха. И европрограмите разбира се. Помня го през деветдесетте години ни миналия век как беше запустнато.

Да, Градски, по времето на социализма беше запуснато.
А си го имаше "Асарел" и тогава.
Разгледай тук, залата от пред която е снимката ми отгоре в постинга - една от най-модерните в Европа:
http://arena-asarel.com/

Погледни новата болница - отново една от най-модерните в Европа.
Такава беше при соца, за който жалееш и хвалиш (и болницата отвън е цвете):
http://starforlife.blog.bg/photos/154138/SocBP.jpg
Отвътре знаят всички какви краварници бяха болниците ни.
Такава я направи Новото Време, Градски:
http://starforlife.blog.bg/photos/154138/KapBP.jpg
Да ти е "кеф" да боледуваш - дори площадка за хеликоптер има.

Така, че, Градски... Не мисли, че не уважавам онова време.
Но просто се радвам, че то отмина, защото тогава бяхме като кучетата (Бил ли си в американска клиника за домашни любимци, че да ти се прииска да си куче?) на тези държави, които когато догоним като стандарт - ще си отида от този свят с кеф.
Защото аз вярвам, че ще го доживея това Време!
цитирай
16. tutankhamon661 - starforlife
04.05.2018 02:47
Чак и снимка си пуснал! Няма нужда да доказваш нищо. Обидни коментари за външността на другите пласират онези, които не смеят да се погледнат в огледалото. Някъде в своето детство са го направили, уплашили са се и не искат да повторят. Вместо това бълват помия срещу другите за да забравят, че самите те изглеждат като персонаж от филм на ужасите.

Последния път, когато чух обиди за въшността на друг, те дойдоха от жена, която като видях за пръв път, си помислих: "Как е възможно да съществува такава грозотия?" Естествено, не й го казах - не исках да я обидя. Hо си го помислих спонтанно, защото наистина беше много отблъскваща. Обаче ти да видиш: тя също имала самочувствие! При това толкова голямо, че си позволява да критикува другите.

За Блогбг изобщо не е изненадващо, имайки предвид че тук са си дали среща някои от най-простите и нагли тролове. Не заслужават нищо повече от ритник, докато ги подминаваш.

цитирай
17. starforlife - ~ 17. tutankhamon661
04.05.2018 06:23
Добро утро.
Е, мои снимки в цял ръст и В ЯВЕН ВИД тук от 2006-та до днес са качвани минимум 20. Така, че троловете знаят отлично как изглеждам. И с това не казвам, че съм 'убавец, но това не е важно.
Въпросът е, че не съм такъв, какъвто се опитват да ме изкарат.
Но това явно е заради САКОТО, милиНкото.

ПС: Знаеш ли кое най- ми харесва в теб по начина, по който те познавам?
Това, че не си краткословен.
цитирай
18. predatorkapredatorka - Гетее гетее, Култова реплика!!! цункай си Музата..
04.05.2018 10:06

Някои хора не са като хората и много им се иска всички да сме като тях ама нанай!
цитирай
19. vmir - Добър ден,
04.05.2018 10:11
Жоро, виждам, че си направил българския Наполеон Бонапарт да не иска да е ВИП отсега нататък. Ако не познавах повратливостта му, щях да те поздравя за постижението, но истината е, че той ми напомня за Парис Хилтън, която сега твърди, че искала да умре от срам заради домашното си порно, с гордостта от което стана ВИП.
Все пак, да те поздравя за моментния успех.
цитирай
20. cortana - Добър ден и от мен. :)
04.05.2018 11:25
Аз само ще подразня с това, че се логнах в акаунта на Ж и пускам статистиката за момента. :) :)))

Последни 20 регистрирани посетителя
10:05 - predatorka
10:04 - germantiger
10:00 - vmir
09:39 - balar
08:17 - 4udovi6teto
08:09 - sofisofi
07:25 - germantiger
06:22 - krumbelosvet
04:28 - krassko
02:46 - tutankhamon661
02:02 - lexparsy
00:12 - kvg55
00:00 - getmans1
03.05 23:57 - vaquero
03.05 22:53 - vmir
03.05 22:30 - rosiela
03.05 22:24 - deathmetalverses
03.05 22:15 - sezoni
03.05 21:43 - balebalev
03.05 21:33 - cortana


И само да кажа, че се логнах от IP от Бразилия. :) :)))
цитирай
21. vaquero - До 15. starforlife
04.05.2018 11:34
Ей, все едно че работиш в отдел "Агитация и пропаганда" на ЦК на БКП.
цитирай
22. ba4kata73 - Пробвах, не става.
04.05.2018 12:05
Искам да кажа, че гугъл не намира текста от коментара.
цитирай
23. vmir - 21. vaquero,
04.05.2018 12:35
vaquero написа:
Ей, все едно че работиш в отдел "Агитация и пропаганда" на ЦК на БКП.


Е, от какъв зор беше въпросния отдел, след като почти всеки можеше да ти каже къде по-верни неща от имишльотините на титулованите неграмотници в него? Защо и до днес истините трябва да се мерят с мащабите на този преял с власт "отдел"?
цитирай
24. xubavka - Здравей, Гошо!
04.05.2018 12:42
Радвам се, че коментарът ми е от значение, благодаря!
В твоя чест даже накарах моя колежка да донесе сертификата си за обучение.
Надявам се, че вече никой няма да има съмнение за сакото.
Когато се видим, ще ти дам една идея.
Поздрави!
Соня
цитирай
25. анонимен - Да кажа и тук,
04.05.2018 12:54
може би не за милионен, а за милиарден път - мръсотията не подминава НИКОГО, независимо дали се конфронтира с троловете или не. Пиер и Леон с какво точно предизвикаха Рустам? И този пример е само един - има толкова много, които могат да бъдат дадени на отвратени хора, които се оттеглиха заради такива. И докато голямата част от нормалните потребители продължават да стоят "над нещата", тези неща няма да бъдат по-различни.
цитирай
26. xubavka - ~ 25. angpiskova Здравейте!
04.05.2018 14:10
Стойността на авторите тук се вижда от публикациите им. За мен е щастие, че се докоснах до материалите, които публикуват Пиер и Леон. За съжаление в живота има такива хора, които се водят от различни амбиции и реагират според амбициите си.Смятам, че е по-добре да се гордееш със САКО-то си, отколкото С АКОТО си. Това го казвам като мъдрост, и за да разведря настроението. По-добре е да си помагаме, а не, да си пречим. Това не е черта на българите, те са принципно единен и горд народ. Поздрави!
цитирай
27. tutankhamon661 - 17. starforlife - ~ 17. tutankhamon661
07.05.2018 07:14
starforlife написа:
Добро утро.
Е, мои снимки в цял ръст и В ЯВЕН ВИД тук от 2006-та до днес са качвани минимум 20. Така, че троловете знаят отлично как изглеждам. И с това не казвам, че съм 'убавец, но това не е важно. "Важното" е, че не съм такъв, какъвто се опитват да ме изкарат.
Но това явно е заради САКОТО, милиНкото.

ПС: Знаеш ли кое най- ми харесва в теб по начина, по който те познавам?
Това, че не си краткословен.



Не съм почитател на вица "с една дума казва много". Неговите фенове са онези, които не могат да вържат смислен текст и прикриват неумението си чрез подобни номера. Само че с една дума можеш в най-добрия случай да намекнеш, но не и да "кажеш много".

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590214
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031