Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2018 16:10 - Един от начините Интелектът да се забавлява с Посредствеността (тук)
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4612 Коментари: 34 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако искате да преминете към съществената част - просто преминете направо към по-долното "КАКВО ИМАМ В ПРЕДВИД?"
image


Наскоро приятелката ми Корти от моя НИК създаде постинг, който може да се нарече предебавка с... да не му цитирам нарицателното "име", за да не давам повод на модераторката да направи нещо микроцефалско с този ми постинг, но пък ето го самия постинг:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/05/02/az-korti-se-ebavam-ot-profila-na-joro-s.1606581
Естествено, не осъзнавайки колко жалък става, ебаваният там льольо се изпъна с контра-постинг, към който няма да давам линк тук и сега, по същата упомената по-горе причина.
Всички смятам, че сте достатъчно досетливи, че да се светнете кой е тъпия микроцефал и да видите какъв постинг излъчи тогава като отговор.

Сега...
Тъпчо-тъпчо
(обръщам се към въпросния льольо)
трябваше себе си да не откриеш и то при положение, че имаше такъв силен жокер, подаден ти благородно от Корти, че да станеш хептен за смях в опитите си да вменяваш, че съм плагиат.

Пояснение за по-нечаткащите:
Преди време пуснах постинга
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/04/30/rusiia-e-unikalna-strana-samo-tam-mojete-da-namerite-cherno-.1606319
и напъните на въпросния блогов льольо доведоха до негов контра-постинг от същия ден, където той ме обявяваше за плагиат, без да умее да използва достатъчно добре Гугъл, че да намери този текст писан от мен доста преди обявеното от него като първоизточник.
Преди това имаше негов друг такъв напън, че умее да гугълва, спрямо ето този мой постинг:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/04/27/dyrdorene-ili.1605823
Опитах се да му покажа, че по-горното ми твърдение, че не умее да ползва добре Гугъл е факт, но той естествено увърта и не се хваща да покаже, че не е така
, откривайки откъде са разни цитати, които му давах като интелектуално (то чудното) предизвикателство.


image


КАКВО ИМАМ В ПРЕДВИД?

Ако аз, била-охранитяля, който има умения само поради наличието на Гугъл
(както твърдят някои комплексари, на които съм помагал поне по 3-4 пъти персонално, да не говорим за ползването на всеобщите ползи от мен тук) исках да плагиатствам - можех да го правя така:
Цитирам откъси от материали, които се опитайте да ги намерите като първоизточник, за да можете да твърдите, че съм плагиат, ако ги ползвах като свои думи.

ЦИТАТ ПЪРВИ (вече даван на въпросния и спрямо който той позорно мълчи, защото не може да го гугълне, а има супер-жокер):
-Tукa e ужac cеcтpата...Зуумни пpeз пpoзоpеца. Имaме cи вeче oще двa блoкa и eднa гpaдинкa пo мaлкo!
-Дa бe...:( нa дeн в Сoфия ocтавaли пo 200 чoвекa, тpябвa дa имa къдe дa живeят.
-Бe нe знaм.. aма e мнoгo злoбнa лудницa..Cутpин нe мoжe дa ce измъкнeм oт квapталa пoлoвин чac.
-Хaxа тpaфика ли e нaй-гoлемия пpoблем.
- E не.... нaй-малкия e. Tука вcички ca „бoтовe” cестpа ми, „пpoбки”, aма aз ги хpаня c лoшия xляб и нe мe интepеcува.
-Ъ?
- Увoлнявaм ги бe!
-Аaaаа....a ти?
- Mи aз cе събуждaм cутpин, пpoтягам cе, излизaм в лoшо пpoграмиpaния cвят и к’вoто cтанe...


ЦИТАТ ВТОРИ (който дадох преди час и половина на същия и спрямо който също може да получи супер-жокер, ако Посредствеността е поне малко паметлива както твърди - ха ха ха):
Meнталнитe дeфицити нa тoзи "cпиcувaч" нe му пoзволявaт дa poди нeщo cвоe и зa тoва, катo абoнaт нa eдин дoнoсничecки пapцал, изцeждa пoмиятa му в блoга cъc caмочувствиe и вepнопoданничecка жap.

ЦИТАТ ТРЕТИ (нов, който давам в момента, казвайки "Бог да я прости" тази блогърка, която в заблуждение започна спрямо мен като "враг", а си отиде от този свят с в мое лице като може да се каже най-съпричастен с болеста й и близък човек):
И дo Дънoтo дa cтигнa дopи - щe тe Бутaм нaгopе - Чувaш ли?!




Не съм ли благороден, подсказвайки и по този начин ограничавайки гугълването само до домейна на блог.бг, че и трите цитата са от постинги тук?
И който успее да ги открие, ще разбере две неща, като и двете ще показват колко е смешен коооокооокооОФФФ...
- Първо: Гугъл мога да го гъна както Интелекта ми позволява, цитирайки, ако реша каквито материали откъдето реша и Посредствеността да не може да покаже, че съм ги изплагиатствал.
- Второ: Евентуално откривайки два от цитираните пасажи от постинги тук,
(което едва ли ще стане де, но пък утре аз ще покажа откъде са) ще видите, че фразата "тогава нямаше гочета и юлки" на същия този кооокооокооОФФФ е смешна, защото с очите си ще се убедите, че аз, "гочето", съм тук не след 2010-та, откогато е въпросният коооокооокооОФФФ, а от... момента на големия блогов взрив (ха ха ха) и колкото и да съм държал да не съм "публична блогова персона" - все пак съм оставял през годините тук-там следи именно за такива случаи като настоящия и за такива балони в тръни като визирания по премълчаване.

Хайде, опитайте. Гугълнете цитираните удебелено и курсивно по-горни части от постинги и дайте да видим откъде ги изплагиатствах тук, за да ви ги предложа като забавление, което да ви убеди, че пред била-охранителния Интелект и Гугъл може да бъде поставен на колене.


И естествено малко музика
(на аутоплей за ужас на разни гей-курвазиета), за да не останете валат с пропадането на гугълването, а и да уважа желанието на една моя Градска, с която не сме се виждали вече над 10 години да пусна малко моя Поезия.

Е, Соня, малко моя била-охранителна Поезия. Преди клипчето и в само него.

image





Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. starforlife - Запазена позиция
08.05.2018 16:12
цитирай
2. starforlife - А сега мисля да ви цитирам някои мои коментари от днес. Хей така, за да опъна един чаршаф, защото това дразни тези, които могат само да се ограничават до кратки
08.05.2018 16:14
КАМЕНТАР ПЪРВИ:
Заглавие на коментара: Уф, чакай да ви обърна малко внимание, защото тук само извъртащи истината както ви е удобно сте се събрали.

Тяло на коментара: Начело с милиционер-даскала Рустам, който да го попитам кога за последно е бил в Русия (защото аз бях преди две седмици, Рустме) та пише тези глупости?
Освен това да го попитам защо цитира спрямо българския лев, а не руската рубла? Да не би в Русия българският лев да е станал национална валута и заплатите им да са приравнени към него?

А сега малко факти:
Цената на горивата съм я видял с очите си и сега съжалявам, че не направих някоя и друга снимка, че сега да ви дам да преглъщате преседливо.
Литър бензин 95 средно струваше 41 рубли, което, Рустаме, при курс на рублата спрямо лева средно около 39 рубли за лев - не прави 89 ст., а малко над лев.
И така ще кажеш, че е добре и горе-долу ще си прав. Но горе-долу.
Защото заплатите за нормалните позиции (лекари, инженери, учители... - нормални, не олигархоприближени) се движат от 28000 до 65000 рубли.
Тоест - приравнени спрямо българските - от 900 до 2100 лева.
В България за същите позиции и то работещи за малки български или малки западни работодатели, а не сериозни такива - заплатите за подобни позиции тръгват от 1400 до 2600 лева и компенсират относително по-ниската цена на бензина в случая.
И понеже вие на мен няма да повярвате - та затова ето ви един руски калкулатор, от който да се убедите за ценита на горивата.
https://www.petrolplus.ru/fuelindex/?period=year

А ето ви и HeadHunter в Русия, за да погледнете заплатите:
https://hh.ru/

Вярвам, че поназнайвате руски след като ви е мила Русия повече от България и ще можете да се ориентирате как да процедирате. Ако ли не - намерете някой интелигентен човек да ви помогне.
И се чудя вие като сте се събрали все такива специалисти и знаещи... А в Русия е така готино... Защо не вземете да отидете да се реализирате там?
Ааа, дърти пърдялници сте - ясно!
...


Сега... няма да коментирам защо цената на горива в САЩ е в пъти по-ниска от тази в Русия при в десетки пъти по-висока работна заплата, защото САЩ имат политика в това отношение.
Само ще кажа, че цената на горива в Европа е средно такава:
- Германия - 1,36 евро за литър
- Франция - 1,39 евро за литър
- Великобритания - 1,44 евро за литър
- Гърция - 1,41 евро за литър
Яко, м? Около 2,4 пъти по-висока цена, но при заплати средно м/у 5 и 8 пъти по-високи!
ВенциВалери да заговори за паритет на покупателната способност, ако реши, пък тогава аз ще ви заговоря за "социалните" магазини дето ги измисли Рустам.
Също ВенциВалери като най-начетен сред вас в тази област, може да ви поясни как в Европа и Русия, акцизът в/у бензина е средно около 0,7 евро и как заедно с ДДС-то - държавата "лапа" половината от цената на гориво на дребно, докато в уникалната като социална политика САЩ - акцизът е малко над 6 цента!!! на литър и при пълна липса на ДДС!!! - американецът може да се къпе в бензин, ако му е кеф.
Как там се карат големи (семейни или луксозни) автомобили, без оглед на това колко харчи, защото при смешно ниските им цени на горивата - американецът избира удобството и лукса, а не пестеливостта.
Освен когато масово купува електромобили, за да щади околната среда. Но там политиката е също насочена към социалното добруване на хората, а в Русия за 3 дни преди две седмици - не видях нито един електромобил. Нито един!
Ама казва Рустам цената на тока била без пари? Интересно...


Като финал: В момента в Русия положението е нито по-зле, нито по-добре от нашето в България. Говоря като "цена" на живота (прехрана, облекло, битови разходи и т.н.).
Като права, свобода, корупция особено - вече не ми се говори, защото просто не е за говорене.
Вярвайте на Рустам, защото той е "даскал" и много ги знае нещата, нищо, че явно скоро не е стъпвал (ако въобще е стъпвал) в Русия, а не в СССР. За САЩ да не го питам.

А за пенсиите... За пенсиите го репликирах преди време по същия начин: с цитиране на различни случаи и подкрепа с линкове към руските служби по въпросите на пенсионирането (да не търся сега, защото нали с Гугъл сте факири - нищо, че се убедихте, че аз мога да го манипулирам, ако реша) и това, което пише за 50-те години при жените, ама изобщо не е вярно. Или по-скоро е лъжливо изкривено. На толкова се пенсионират жените в далечния север, занимаващи се с изключително тежък труд като отглеждането на елени например при минус 40-50 градуса.
В нормалните случай положението е сходно с това в България.

ПС: За някои хора писането на общи приказки без подкрепа с факти, изнесени в самата Русия, а не в наши медии, е занимание, което ги правръща в Какинин Кофичко, но видиш ли тези, които ги оборват с неоспорими факти били решетковци.

Е да де, но поне сме Мъже, а не голословни пръдльовци!

От под постинг: Инагурация на Владимир Таврический
Автор на постинга: blackpredator



КОМЕНТАР ВТОРИ:
Заглавие на коментара: Господин Мърльо69,

Тяло на коментара: опитите ти за язвителност будят в мен (СпециалисТА) снизходителни усмивки спрямо това, че някакво си анонимно микроцефалче е комплексирано от кариерата ми (ха ха ха).
Естествено, че са вярни, г-н Мърляч с 69 гънки на... клитора! (хаааа ха ха ха) - Та нали не говоря само думи, при все, че са от ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ (в края на миналата година, преди въпросните 3 дни сега - бях в Русия за 8 дни и имам доста пресни впечатления) - съм дал и линкове, които неса към новинарски руски сайтове, а към сериозни такива и от тях може да се види, че говоря фактологически.

ще, Ще, ЩЕ - ето това е винаги било в устите на руските пропагандатори.
Бъдеще неосъществимо време.
Все "Ще видите вие каква "Волга" ще пуснем през 2020-та и как "Ферари" ще залезе"...
Е да де. Но то така беше и с "ще"-то им за процесора им "Елбрус", а вече писах и се вижда какво стана.
Така е с всяко руско "ще" и то още от времето на соца: "Ще построим комунизма и ще се къпем в мед и масло", а Западът ще загине.
Е да де. Но в МОМЕНТА (и винаги, а не "ще") западните държави се наричат "развити", а Русия както казва Апостолов е една бензиноколонка.
Когато тези ресурси на страната се изчерпят - тя просто ще загине, ако не се научи да създава Икономика, а не просто да експлоатира природни дадености.

Освен това - явно не си наясно какво Западът подготвя в сектор Енергия към 2015-та. А тя не е далече и ЩЕ (ха ха ха) поживеем и ЩЕ видим къде ЩЕ е Русия тогава.

От под постинг: Инагурация на Владимир Таврический
Автор на постинга: blackpredator



КОМЕНТАР ТРЕТИ:
Заглавие на коментара: Чакай, че това го забравих:

Тяло на коментара:
merlin68 написа:
А ти г-н Специалист, как оценяваш перспективите за развитие на България в сравнение с тези на Русия? Кажи нещо за великата ни наука и технологии. За следващата ги военна мощ гарантираща суверенитет и защита на националните интереси. Кажи нещо за ресурсите, за демографията... Ама защо само България да сравняваме, я сравни перспективите на Европа и САЩ с тези на Русия.
Само глупак койте не вижда по-далеч от носа си може да види перспектива пред умиращата мутация била някога Европейска цивилизация.

Ами при Гети го казах: Ние, българите, обслужваме Русия на ниво роботика!
Именно моя екип, представляващ финландска компания и внедряващ японски роботи.
Тоест: Ако рашите бяха по-добри от нас - щяха да си имат тяхна такава "индустрия", но не би: Японците правят роботите, ние им ги монтираме и обезпечаваме софтуерно като специфични изисквания на място.
По цял свят.
ОК, естествено, че е така, защото на мен ми плащат доста по-малко от на един японец или американец например.
Но когато заплащането е в доста пъти над това, което подсигуряват българските (и руски) работодатели - какво лошо виждаш ти в това, освен озлобяващия те факт, че ти не си на мое място или на някое от Момчетата ми, които не работят за 2 хил. лева?
На България сувернитета го гарантира НАТО и има капацитета да го прави.
Русия просто не ни трябва - ние на нея й трябваме.
И не знам аз дали съм "глупак койте не вижда по-далеч от носа", но явно вие сте, че да не виждате проблем в масовото купуване на имоти от страна на руски граждани в Родината ни. Аз бих го забранил със закон и тук не говоря за Русия, а въобще за които и да е.
Но и тук да ви репликирам: Гугълнете (тя не е Специалист като мен, че да може, ако реши да гъне алгоритмите на Гугъл) къде си купи имат и гражданство наскоро Ала Пугачова например.
Гугълнете къде купуват тези руснаци, с над 50 млн. състояние.
Тук купуват по-бедните бизнесмени и дори само този факт показва, че България е по-добра дестинация от Русия.
Никой не купува имот там, където е по-зле от мястото на което живее, освен "глупак койте не вижда по-далеч от носа си".
Или греша?

От под постинг: Инагурация на Владимир Таврический
Автор на постинга: blackpredator



КОМЕНТАР ЧЕТВЪРТИ:
Заглавие на коментара: Г-н 69 гънки на клитора, не на мозъка,

Тяло на коментара: Ти си по-глупав отколкото те мислех.
"Ще"-то в моите коментари, глупи, е чисто и просто (като бургаски комплексар-милиционер-учител) ебавка с твоето бъдеще време, изразено като видиш ли перспективи.
Русия имаше своите перспективи повече от век. От 1917-та та до днес. И положението е все "ще".
Сиренцето по чепа ми, колкото и малка мандра да е - стига да напълни устата на такива като теб и Кофичко.
Само, че такива като вас, първо се правят на мъже и дори срещи нарочват, а после се сещат, че пишлетата им са къси като мисълта в мозъка им и не им стиска.

Никой не е казал, че в Русия няма по-добри специалисти от мен, въпреки, че болшинството избягаха на запад. Но е факт, че руснаци в наши предприятия не внедряват руска техника (посочи пример, ако не си съгласен), а българи в техни - да (мога купища снимки да ви изсипя).

И понеже искат да се радват на природата ни, та купуват в затворени комплекси?
Ебати глупостта, която каза, когато (подчертавам) се касае за пенсионери и в повечето случаи недъгави или болни хора.
Поинтересувай се за здравния статус, "умнико", на руския пенсионер и го сравни на този при западния му "колега".
После кажи:
- Няма ли десетки други държави, които имат нашите, че и доста по-красиви природни дадености, но не се управляват от руски мекерета както е все още при нас и затова там не допускат подобно безумие?
- Защо не коментирате конкретно репликата ми към милиционера, а отклонявате в посока, която не подкрепя становището ви, че в Русия е гот?
- Ако там е гот, защо вие, предпенсии и пенсии изкукали и разтягащи локуми ката ден тук, не се вдигнете и заселите в един такъв затворен комплекс в Русия, че по цял ден да каканижете тъпите си мисли пом/у си, а не да досаждате тук?
Ще си направите там на централно място един фалос и вместо да си помпате тук идиотизмите всеки ден - ще си се покатервате и връткате на него ротационно.

Помислете в/у тази идея - пари не искам.


Кофичко, та кога казваш ще е "Тетевен 2", женчо?

От под постинг: Инагурация на Владимир Таврический
Автор на постинга: blackpredator



КОМЕНТАР ПЕТИ:
Заглавие на коментара: ~
Тяло на коментара: ВенциВалери, не съм напълно съгласен с теб, колкото и ти да ги разбираш професионално нещата, а аз не.
При Кофичко (блеки) можеш да вземеш отношение по нещо, което изложих като факти, а ти може да коментираш като икономист.
Всъщност, икономист ли си или счетоводител? Няма ирония - просто питам.

А това ВенциВалери
vencivaleri1951 написа:
И САЩ наистина имат като абсолютна единица огромен БВП, но и цените там са високи. Като съпоставим към този продукт и възможността за потребяването му/покупка/ , то имаме паритет на покупателната способност на населението и вече САЩ по някои методики на изчеслиние отстъпват на китайците например. Русия например до 14та година беше 5тата или 6тата икономика, което бе сериозен ръст от незавидното състояние по времето на Елцин. Трябва да отбележим, че и това беше незадоволително място впредвид възможностите и. При СССР бе втора

осъзнаваш ли колко е смешно?
Особено в частта, че въпреки всички соц-сателити, с които СССР превъзхождаше териториално и демографски САЩ в пъти - стигнаха до второ място и то като абсолютни показатели, опиращи се на отрасли, свързани именно с казаното от мен по-горе за тереториално и демографско превъзходство.

В момента една Япония, която никога не е имала и 1/хилядна от ресурсите на Русия във всяко едно отношение - превъзхожда същата във всяко едно отношение.
И не се "сърди" на САЩ за атомното нечовечие спрямо тях, а стои зад тях, а не Русия, която от нас иска да сме й вечно задължени, при все, че е "пито-платено" мноого-много отдавна.
Интересно, м?

От под постинг: Да поздравим Владимир Путин, новия Президент на Русия
Автор на постинга: merlin68



КОМЕНТАР ШЕСТИ ЩЕШЕ ЯКО ДА ВИ НАХИЛИ, НО ПОНЕЖЕ ПРАВЕШЕ МЪРЛЬО 69 КЛИТОРНИ ГЪНКИ ЗА ПЪЛЕН ТАШАК - ТОЙ ГО Е ДЕЛНАЛ, ПРЕДИ ДОРИ ДА ГО ОДОБРИ, ЗАЩОТО КАТО УВЕРЕН В СЕБЕ СИ И НЕКОМПЛЕКСИРАН - Е С МОДЕРАЦИЯ И ДОПУСКА САМО ТОВА, КОЕТО ПОНЕ ДОНЯКЪДЕ МУ ИЗНАСЯ.



КРЕТЕНИ И ПЪЛНИ ПУТЬОВЦИ СТЕ ТАМ ЦЯЛАТА ВИ ШАЙКА ЛЬОЛЬОВЦИ, ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ!

ВЗЕМЕТЕ ПОНЕ СЕ НАГОВОРИТЕ КОГА И КЪДЕ ВКУПОМ ДА СЕ ПРОБВАТЕ ДА МИ НАВРЕТЕ ЛОПАТАТА КОФИЧКОВА В ЗАДНИКА.
БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ УВАЖА ПОКАНАТА ВИ И ЩЕ БЪДА ТАМ, КЪДЕТО И КОГАТО КАЖЕТЕ.
Педали смотани, добре ли ви е сега, когато някой се отнася с вас така, както вие от години с някои блогъри тук?
Кажете бре, микроцефали недоклатени?
цитирай
3. elinora - Гошо,
08.05.2018 16:29
изгуби ме за читател още на първото изречение - Какво имам предвид?" В предвид" пишат само неграмотниците. Простирай си смело чаршафите, обикновено липсата на точна мисъл води до така противната твоя логорея. Дерзай, смешник!
цитирай
4. starforlife - ~ 3. elinora
08.05.2018 16:42
Абре, тъпа пенсионерко, защо се правиш тук пред читателите ми бре?
Ти си от онази сган, която ям от месец и отлично знаеш отношението ми.
Мога да, и пиша както аз реша!
А ти си чети този мой коментар и не се пъни тук, където не ми пука дали въобще някои ще ме чете и особено пък недоклатени пачаври като теб:

КОМЕНТАР ШЕСТИ:
От 16:00 часа, от под постинг: Инагурация на Владимир Таврический
Автор на постинга: blackpredator
Заглавие на коментара: ~ 46. elinora

Тяло на коментара: Понеже вчера комплексар-девиантният "мъжкар" (само спрямо такива, които се впечатляват от заплахи със саморазправа дори с оръжие от негова стара) Кушел три пъти ми три коментари, а в единия имаше реплика и към теб, та да ти я пресъздам по памет:

elinora, понеже си по вкарването в съда, та да ти кажа: Новият ти аватар е доста добро попадение от преди. Защото една ръка, с която да го държиш и едни уста, в които да го поемеш - са ти напълно достатъчни.
Е... другата ръка свита в шепа, ако не гълташ - също би била допълнение, за която идея също не искам пари.
цитирай
5. starforlife - Последни 20 регистрирани посетителя (прочели към момента логнати този постинг)
08.05.2018 16:56
16:40 - tota
16:37 - leonleonovpom2
16:35 - 4udovi6teto
16:25 - elinora
16:12 - kolevn38


Искам да се обърна СПЕЦИАЛНО към приятелката ми tota:
Мила,
надявам се поведението ми да не те отвращава (успокоява ме гласуването ти, което идва да ми каже, че разбираш, но все пак държа да ти го кажа).
Знаеш какво поведение имах когато ме срещнаха болшинството от вас като lovertosimplicity...
Знаеш как същата тази шайка простаци недоклатени тогава се опитаха да ме унизят и стъпчат и не приеха това, че НИК-ът идва като "обичащ простите неща/решения" (които пък отлично знаеш колко десетки са през годините само от тогава), а се опитаха да ме изкарат Ловър...
Е... Те - простаците - са все още тук.
А десетки готини хора вече ги няма.
И ги няма именно заради тези същите простаци.
И ВАШЕТО ОВЧЕДУШИЕ ДА СИ МЪЛЧИТЕ, ПОНЕЖЕ НЕ СА ЗАРЪФАЛИ ТОЧНО ВАС!

Така Среда не се гради!
И аз ще бъда простак толкова, колкото е нужно, за да ги поне дразня и излагам, че са пълни страхливи путьовци да определят срещи със закани за саморазправа, а да не се явяват на тях, защото както казах - са едни нищожества.


Така, че, tota и всички мълчащи си: помислете, че с мълчанието си не допринасяте за нищо по-добро, а просто давате шанс на бле(й)ковци, рустами, мърльовци и т.н. да си изливат екстрементите тук и то в/у хора, които ги превъзхождат във всяко едно отношение.
Не говоря за себе си, о не. Говоря за:
- Гети
- Петър Даскалов
- Леон
- други
- Други
- ДРУГИ
Мълчейки си, вие делегирате, че това е нормално, а то НЕ Е, по дяволите!
цитирай
6. xubavka - Хубава поезия!
08.05.2018 17:32
И клипчето също е страхотно. Жоро, създаваш красиви неща. Не си губи времето с конфликти. Четат те много мои приятели, включително от блог.бг.
От опит знам, че човек се обижда от хората на които държи, които са казали неистини.
Снощи слушах един твой клип за истината - чудесен е! Дано напрежението, което усещам в тези коментари под постингите напоследък, да утихне. Въпреки това, ще споделя тук, че с напрежение не може да се пише, напрежението не провокира нищо градивно, то разрушава приятелства, вдъхновение, платформи. От стари хора знам, че лесно е да кажеш нещо лошо, но последиците от това трудно се оправят. Разбирам, че целта на занятието е всеки да си каже мнението, особено такива като мен, които не спят в блога, аз лично за себе си взех решение още отдавна, когато част от приятелите ми тук се оттеглиха. Тук съм все още заради хора като теб, от които може да се научи нещо в дадена област. Аз се страхувам от хора - универсалисти, но със сигурност знам, че имам ли нещо неясно в областта на информационните технологии, мога да се обърна към теб.
Поздрави от мен, и от родния ти град!
Соня
цитирай
7. starforlife - ~ 6. xubavka
08.05.2018 17:51
Чакай-чакай!
Как така си тук все още заради хора като мен, а не Кофичко, Мърльо, Ико, Мико и т.н.?
Та те са цвета на блога, а аз утайката!
Не скибаш ли каруцарския ми език?
А те: все от интелигент нагоре и всичко знаят, а аз...

Чакай-чакай!
Как така за всичко свързано с информационните технологии със сигурност знаеш, че може да се обърнеш към мен, а не към Мърльото, който също има напъни да пише по тази материя, нищо, че ама грам не я разбира?
Та аз съм един тъп била-охранител, който не знае нищо и добре, че е Гугъл.
Само където аз кариерата си съм я започнал преди времето на Гугъл и още тогава съм се доказал като такъв (имам В предвид тъп била-охранител) и само гледам как блог.бг от ден на ден запада, именно защото тъпият била-охранител спря да помага и на блогъри и на другите.

Родният ми град...
Няма човек сигурно в родния ми град от набор м/у 55-ти и 75-ти, който по един или друг начин да се е докоснал до моите тъпи била-охранителни познания.
За останалите не смея да кажа, защото е естествено, най-малкото, защото по-дъртите не се интересуват от информационни технологии, а по-младите не са се сблъскали в зряла възраст с мен, понеже вече съм бил напълно напуснал родния ни град.
Но пък приемам поздравите от целия ни роден град, който едва ли щеше да е същия без подобни на мен тъпи била-охранители.
Или греша?

Благодаря за включването, мила.
Когато каквато нужда изникне (не говорим само за информационни технологии), надявам се, че знаеш, че може да споделиш и, ако не намеря решение - то поне ще положа усилия да бъда съпричастен.
ж
цитирай
8. troina - :))))...Е те това е приказка на място….
08.05.2018 18:01
Ако там е гот, защо вие, предпенсии и пенсии изкукали и разтягащи локуми ката ден тук, не се вдигнете и заселите в един такъв затворен комплекс в Русия, че по цял ден да каканижете тъпите си мисли пом/у си, а не да досаждате тук?
Ще си направите там на централно място един фалос и вместо да си помпате тук идиотизмите всеки ден - ще си се покатервате и връткате на него ротационно.

Помислете в/у тази идея - пари не искам.
цитирай
9. starforlife - Всъщност, Градска,
08.05.2018 18:01
докато перех се присетих, че забравих да те попитам дали се пробва с интелектуалната част от кретенския ми постинг?
Имам В предвид: Опита ли да откриеш от кои постинги и на кои блогъри са тези три цитирани текста:

ТЕКСТ ПЪРВИ:
-Tукa e ужac cеcтpата...Зуумни пpeз пpoзоpеца. Имaме cи вeче oще двa блoкa и eднa гpaдинкa пo мaлкo!
-Дa бe...:( нa дeн в Сoфия ocтавaли пo 200 чoвекa, тpябвa дa имa къдe дa живeят.
-Бe нe знaм.. aма e мнoгo злoбнa лудницa..Cутpин нe мoжe дa ce измъкнeм oт квapталa пoлoвин чac.
-Хaxа тpaфика ли e нaй-гoлемия пpoблем.
- E не.... нaй-малкия e. Tука вcички ca „бoтовe” cестpа ми, „пpoбки”, aма aз ги хpаня c лoшия xляб и нe мe интepеcува.
-Ъ?
- Увoлнявaм ги бe!
-Аaaаа....a ти?
- Mи aз cе събуждaм cутpин, пpoтягам cе, излизaм в лoшо пpoграмиpaния cвят и к’вoто cтанe...



ТЕКСТ ВТОРИ:
Meнталнитe дeфицити нa тoзи "cпиcувaч" нe му пoзволявaт дa poди нeщo cвоe и зa тoва, катo абoнaт нa eдин дoнoсничecки пapцал, изцeждa пoмиятa му в блoга cъc caмочувствиe и вepнопoданничecка жap.



ТЕКСТ ТРЕТИ:
И дo Дънoтo дa cтигнa дopи - щe тe Бутaм нaгopе - Чувaш ли?!



Подсказвам:
ПЪРВИЯТ е от твоя колежка, работеща в... хааааа ха ха ха - в същата банка, в която и ти, но в Централата в София.
Името й е Диана и беше моя деловодителка във варненската ми фирма.

ВТОРИЯТ е от един от комплексарите тук.

ТРЕТИЯТ е от мой постинг от 2008-ма, от същия този мой НИК, под който ме четеш в момента.
Пресъздаден от друга блогърка впоследствие и към него ще ви насоча утре, защото иначе кококофичкоподобните ще изкретенеят, че аз съм си огънал профила.

Та?
Опитай, Соня.
Опитай да откриеш откъде "изплагиатствах" тези три пасажа от постинги.
цитирай
10. troina - Ако мога да те коригирам кратко
08.05.2018 18:07

Ако мога да те коригирам кратко
Елионор и Шамбала и още няколко
имена принадлежат на Мара 8 6 6
която е най-младата най-злобната е най-тъпата
хейтърка в този блог
млада жена която прекарва живота си тук от 20-годишната възраст
до 34... Питам се защо не си гледа малкото дете и младият съпруг
Марче отговорите никак не са радостни и за пред хора
липсва ти явно ежедневния леген помия
Юлия без усмивки
извинявайте краснописа/ диктувам
цитирай
11. starforlife - ~ 10. troina
08.05.2018 18:10
Ю, изненадите тепърва предстоят.
И ще се убедиш надявам се, че когато говоря не приказвам.

Тенск за 5-тото плюсче, при все, че знаеш, че не ми дреме за това.
4-тото беше от Сончето от Родния ми град, който вкупам ми праща поздрави. ха ха ха
цитирай
12. анонимен - Да....
08.05.2018 18:10
даже не си дават сметка колко са жалки - твърдят, че си ги загубил като читател, а не спират да четат какво пишеш и то под лупа:)
Елинора, добронамерен съвет - говори по-малко, защото с всяка казана дума се издаваш и съответно излагаш:)
Таня, простете, но в случая не сте права - тинята мърси всичко и всички. А тя вече направи доста поразии тук и няма да спре без отпор на потребителите. И на вас няма да ви се размине.
цитирай
13. starforlife - ~ 12. angpiskova
08.05.2018 18:12
Аджи, слагай плюс, че вече се не трае нетърпението ми и ще ти кажа още по-смешното нещо по думите ти.

Всъщност: Ще го направя със "снимков" матр'рял.
Това е третата страница на листата с избралите ме като "любим" автор:

http://prikachi.com/images.php?images/892/9323892D.jpg

Хайде сега да погледнем на най-долния ред, в средата.
Избра ме кретенката (а може и фейк на някой кретен да е - не ме интересува и не ще проверявам) преди около месец.
Хей така, защото не ме чете, но иска да получава известие, за да може да се включва в кретениите на групичката на простите тролове.
Сащата беше една от онези, които се опитаха да ме разпънат на кръст от подигравки под НИК-а ми lovertosimplicity, при който за първи път си позволих да се покажа "на открито" и те не понесоха популярността ми.
А се показах именно заради... Корти.
Бях я "загубил" заради тъпотия (интелигентните също сме тъпи понякога) и исках да си я върна.

"Интересни" блогови клюки, м?


(перманентен маркер: 649q0s28r5851o969344r3q6rpnro3n3pn)
цитирай
14. predatorkapredatorka - Жоро докато има анонимни профили ще бъде така
08.05.2018 18:28
разумните читатели могат да изберат кого да четат
Мисля че мога да добавя това тук/ подарък за твоите читатели


66/Шекспир

Зова смъртта. На този свят съм сит:

достойнства — родено лицемерие,

нищожества, придаващи си вид,

и гаврата с човешкото доверие

и с чест удостоени подлеци,

и с девственост търгуваща нечестност,

и силата в ръцете на скопци,

и съвършенство в мрак и неизвестност,

и с вид на вещ, на сведущ глупостта,

и в глупост обвинена прямотата,

и творчеството с вързана уста,

и истината в служба на лъжата.

Отдавна бих напуснал тази кал,

но, друже мой, за тебе ми е жал.
цитирай
15. starforlife - ~ 14. predatorka
08.05.2018 18:38
Така е!
И аз ще се опитам да пресека тази порочна практика, при все, че за да е възможно - платформата трябва да е моя, а не да съм просто кодил по нея.

Но пък има два варианта:
- Вариант първи: Под достатъчно силен натиск, стопанисващите я щЪт-не щЪт прекратяват тази порочна практика.
- Вариант втори: Имам още от преди Нова година накодена в пъти по-добра платформа от блог.бг от преди осакатяването.
В нея всичко, което съм препоръчвал, знаеш, тук:
http://starforlife.blog.bg/technology/2015/10/01/predlojeniia-kym-blog-bg.1396019
и още много други неща - е осъществено и там няма да има никаква анонимност.
Нещо повече: Ще има символична годишна такса (5 евро примерно), половината от която ще отива за организиране на годишна среща на Блогърите, които ще са с пълна прозрачност, защото да се регистрираш - ще трябва да потвърдиш реалността си с изпращане на оторизиращ СМС от посочен ГСМ-номер.
А те отдавна вече се дават единствено срeщу лична карта.
Така при такива простащини като на въпросната агитка и при реални претенции на пострадали блогъри - ще бъде много по-лесно на правораздавателните органи да се даде информация кой е хубостника. Пък нататък е тяхна работа да преценяват.

Яко, м?
Неее! Донякаде тъпо.
Но при така криворазбрана побългарена (Интернет)-Демокрация - полезно и не само релевантно, а и ноторно.
ха ха ха
цитирай
16. анонимен - Е, плюс ти сложих
08.05.2018 18:51
отдавна:)
А виждам, че някой се е отчел и с минус. Мисля, че ми е ясно коя е:)
цитирай
17. анонимен - ПП.
08.05.2018 18:58
Като продължение на едни друг наш разговор - пародията продължава с пълна пара:

http://www.focus-news/news/2018/05/08/2519447/ria-novosti-darzhavnata-duma-utvardi-dmitriy-medvedev-na-posta-ministar-predsedatel-na-ruskata-federatsiya.html

И вече не са смешни, дори не са жалки. По-лошо е.
цитирай
18. starforlife - ~ 16. angpiskova
08.05.2018 19:03
Е знам. При мен излизат най-различни други статистики, които на вас платформата не предоставя.
Включително и тези, които се активират, гласуват или пускат анонимен коментар из зад прокси, и отново се деактивират.


Естествено, че е ясно.
Това е онази в средата от най-долния ред на тази "снимка"
http://prikachi.com/images.php?images/892/9323892D.jpg
На която новият аватар както й казах е доста добро попадение. Защото една ръка, с която да го държи и едни уста, в които да го поеме - са й напълно достатъчни.
...
Ама моля ти сА...
Та тя, образованата, при теб какви интелигентни ги писа само.
А на мен забележки УЖ ще прави.
Аз никога на съм претендирал да съм дъ бест по БЕЛ и особено чужди езици.
Но зная 8 програмни на дъ бест ниво и това ми отваря вратите в която реша фирма по света.
И обикновено това, че не съм абсолютен в правописа в живота ама изобщо не ми е пречело да го живея както ми е кеф.
Приканих ли фрии да определи дата и град в Испания, където да скибам и неговата лопата? Приканих го!
Това какво говори?
Говори, че съм толкова владеещ живота и съм на такова положение в кариерата, че когато реша - мога да не работя три дни, да хвана самолета и да посетя която и да е точка по света.
Хайде някой от тях да го направи де. Префектните при кратките изказвания от рода "бееее", "мееее" и "муууу".
цитирай
19. starforlife - Сега... Ще те цитирам, за да оправя режекцията на линка ти и да го дам на четящите пълен.
08.05.2018 19:19
angpiskova написа:
Като продължение на едни друг наш разговор - пародията продължава с пълна пара:

http://www.focus-news.bg/news/2018/05/08/2519447/ria-novosti-darzhavnata-duma-utvardi-dmitriy-medvedev-na-posta-ministar-predsedatel-na-ruskata-federatsiya.html

И вече не са смешни, дори не са жалки. По-лошо е.

След това ще кажа следното:
Когато домакините ни сговниха и това и се получи този проблем с режекцията в коментарите, преди да дам това елементарно (lovertosimplicity) решение:
http://starforlife.blog.bg/technology/2015/10/05/just-hacking-ili-quot-edno-po-udobno-reshenie-na-problema-s-.1396918
Пусках постинг, ако си спомняте "Силата на запетайката", в който достатъчно добре обясних как се осъществява режекцията от страна на платформата.
След това зачаках!
Какво зачаках ли?
ЗАЧАКАХ НЯКОЙ ДА ПОЕМЕ ПОЗНАНИЕТО, КОЕТО БЯХ ПОДНЕСЪЛ В НЕЯВЕН ВИД!
Защото аз не обичам да дъвча и плюя на хората в глвата, а да ги провокирам да мислят и прилагат ефективно, а не папагалски.
Понеже никой не сдъвка - дадох цитираното в линка.

След време със задоволство установих, че една Приятелка от чужбина - е стоплила. Естествено може и да не е вследствие на моите обяснения в "Силата на запетайката", но все пак тя беше от тези, които "изкъсо" следяха преди творчеството ми тук.
...
Минаха години.
Доста години.
От октомври 2015-та, та до преди седмица - тоест: април 2018-та.
И никой друг (на някои беше разкрито това lovertosimplicity-познание - на едни от самия мен - на други от въпросната наша съблогърка в странство) от така пращящите от интелект блогъри тук, не стопли.
Но Приятелят ми Вмир го направи и ме ухили до уши.

Да, Любак, забелязах, че си се светнал и се ухилих.
Но аз не съм като оная шайка, че да им навра това в очите и да започна и надувки как аз съм го измислил именно заради IQ-то, а не компютърните си познания на мига, когато блог.бг се осраха тогава, а и да започна теб да хвалипръцкам както те правят уж пом/у другото.

Е... Сега ще науча и Анджи да го прави и повече нейните линкове в тялото на коментарите няма да се режектират от системата.
И тя ще се убеди, че Интелект означава ярък ум и мисъл като залп, а не начетеност и назубреност.
цитирай
20. cortana - Аз пък обичам да дразня боготворейки Жоро и затова сега ще отсея някои божествени :):):))) негови изречения от по-горе. :)
08.05.2018 19:58
Гугълнете цитираните удебелено и курсивно по-горни части от постинги и дайте да видим откъде ги изплагиатствах тук, за да ви ги предложа като забавление, което да ви убеди, че пред била-охранителния Интелект и Гугъл може да бъде поставен на колене.



Да не би в Русия българският лев да е станал национална валута и заплатите им да са приравнени към него?



И се чудя вие като сте се събрали все такива специалисти и знаещи... А в Русия е така готино... Защо не вземете да отидете да се реализирате там?
Ааа, дърти пърдялници сте - ясно!



Е да де. Но в МОМЕНТА (и винаги, а не "ще") западните държави се наричат "развити", а Русия както казва Апостолов е една бензиноколонка.
Когато тези ресурси на страната се изчерпят - тя просто ще загине, ако не се научи да създава Икономика, а не просто да експлоатира природни дадености.



Гугълнете къде купуват тези руснаци, с над 50 млн. състояние.
Тук купуват по-бедните бизнесмени и дори само този факт показва, че България е по-добра дестинация от Русия.
Никой не купува имот там, където е по-зле от мястото на което живее, освен "глупак койте не вижда по-далеч от носа си".
Или греша?



- Ако там е гот, защо вие, предпенсии и пенсии изкукали и разтягащи локуми ката ден тук, не се вдигнете и заселите в един такъв затворен комплекс в Русия, че по цял ден да каканижете тъпите си мисли пом/у си, а не да досаждате тук?
Ще си направите там на централно място един фалос и вместо да си помпате тук идиотизмите всеки ден - ще си се покатервате и връткате на него ротационно.



В момента една Япония, която никога не е имала и 1/хилядна от ресурсите на Русия във всяко едно отношение - превъзхожда същата във всяко едно отношение.
И не се "сърди" на САЩ за атомното нечовечие спрямо тях, а стои зад тях, а не Русия, която от нас иска да сме й вечно задължени, при все, че е "пито-платено" мноого-много отдавна.
Интересно, м?



Новият ти аватар е доста добро попадение от преди. Защото една ръка, с която да го държиш и едни уста, в които да го поемеш - са ти напълно достатъчни.
Е... другата ръка свита в шепа, ако не гълташ - също би била допълнение, за която идея също не искам пари.



Приканих ли фрии да определи дата и град в Испания, където да скибам и неговата лопата? Приканих го!
Това какво говори?
Говори, че съм толкова владеещ живота и съм на такова положение в кариерата, че когато реша - мога да не работя три дни, да хвана самолета и да посетя която и да е точка по света.
Хайде някой от тях да го направи де. Префектните при кратките изказвания от рода "бееее", "мееее" и "муууу".



Сега ще науча и Анджи да го прави и повече нейните линкове в тялото на коментарите няма да се режектират от системата.
И тя ще се убеди, че Интелект означава ярък ум и мисъл като залп, а не начетеност и назубреност.
цитирай
21. xubavka - ~17.angpiskova - Здравейте!
08.05.2018 20:21
Въпросите на Жоро, разбира се в по-голямата си степен са реторични! Естествено, че когато познаваме способностите на човек, ние можем да правим изводи за това какво може, а Жоро може доста неща. Знаеш ли например защо пояснява по-горе, че преди клипчето има стихове? Защото много добре знае, че от компютъра където го четях няма да мога да ги видя и ги прочетох от друго място. Жоро, моля те мълчи сега. Освен това аз не се притеснявам, че може да не съм права в мислите си. Четох една мъдрост преди време, че " ако двама души мислят еднакво, единият греши"! Не можем всички да сме еднакви, но трябва да се приемаме. Жоро го разбирам напълно, защото това е професията му, това е стихията му и нещото, което е градил с години, хора на които е помагал и се съсипва, но Анджи на повечето блогъри, включително и на мен животът ми не зависи от тази среда тук. Въпреки това, нямам нищо против да помогна на приятел, та дори това да е само добра дума за него. Достатъчно прочетох, връщах се в постингите на доста блогъри назад, и в последните, и разбрах какво се случва. За съжаление аз съм нов блогър и съм за малко. Моята задача приключи. Радвам се, че приятелите ми са добре. Направихме няколко чудесни срещи, които ще ни топлят в студените моменти. Жоро е способно момче и може да се защитава сам, защото е Човек. Радвам се, че го познавам! Приятна вечер на всички, и до нови срещи на живо с някои от Вас!
ПС: Един приятел твърдеше, че можело да се напише дисертация за блог.бг... Шегувам се!
Соня
цитирай
22. rosiela - Тук се задържах основно заради стиховете ти.
08.05.2018 20:30
Да, жената е права. Не се пише " в предвид", а "предвид".

Относно иначе хубавата ти поезия, до " жълтото" е направо перфектна. Накрая се разваля - и като рима и ритмика, и като изказ.

Знаеш, че аз никак не се трогвам от пустословия, та ако искаш приеми препоръките, ако искаш - не. До съвършенството имаш още път, изключая техническите ти познания.
цитирай
23. delff - Привет, Стар! :)
08.05.2018 20:31
Опасен си. Не ги оставаш дъх да си поемат.
Само да не те баннат. :(
цитирай
24. starforlife - 3в1
08.05.2018 20:42
~ 21. xubavka
Мълча! За разлика от някои, когато Дама ме помоли нещо - аз го правя.

~ 22. rosiela
Естествено, че е права, Роси.
Но това не ми пречи да продължа да си го пиша така, защото това е нещо, с което имам нещо В предвид. ха ха ха
А за Поезията ми...
- Първо: Аз не претендирам да съм Поет и пиша за забавление и радост на Любимата си.
Никога (освен когато съм се ебавал в стихотворна форма с някого) не съм писал друг вид Поезия, освен такава на Чувствата! Никога!
Тоест: В 100% от случаите съм писал стиховете за Любимата си.
И оттук следва
- Второ: Това не е от най-силните ми поетични напъни. ха ха ха
Естествено е най-добрите да са предоставени там и така, където и както само Любимата ми може да им се наслаждава.
Достояние на "всеослушание" стават по-посредствени мои "творби" и тази определено не е от най-силните.
И знаеш ли защо ги публикувам тук-там дори и без да се знае чии са?
Защото аз съм човек с Мисии.
И една от мисиите ми е да помагам.
На когото както мога.
И разсъждавам така:
Ако някой младеж прочете мои думи, написани като стихо за Любимата и хареса - защо пък да не ги използва спрямо Своето Момиче?
Нима Поезията и красивите думи трябва да са обект на авторско право например, а не да са полезни за... да кажем някой стеснителен младеж, който иска да каже/напише нещо мило на харесваното от него момиче, но не знае какво и как?
Ами защо, ако прочете някъде нещо мое/твое/на когото и да е - да не му е помощ някаква?
Нима тогава това нещо няма да е с много по-голяма и реална полза от само удоволствието, което би доставило на единици? (В моя случай - Любимата ми.)
Ето такъв човек (с такива разсъждения) съм аз, но малко хора ме познават.


На теб ти обещах една от най-силните си Поезии от всеобщодостъпните.
И говоря най-силна не като професионализъм на изпълнението, за което говориш, а като емоционален заряд. Поне според мен, защото когато пишеш за Удоволствие - сам си си критика и не те е еня за правила и т.н.
Е... Преди малко обещах тази ми Поезия и на Градската ми, Соня.
Уре може би ще пусна такава (емоционално силна и относително добра като правила) и тогава ще се радвам да чуя мнението ти.
Приготви се да... те разбия колко съм добър. ха ха ха

~ 23. delff
БАН? Не мисля! Едва ли на някой от тях им стиска, защото знаят отлично на какво съм способен, ако смърщя вежди.
Но пък би било забавно да ме БАН-нат. ха ха ха
цитирай
25. anngry - Привет, Звездни рицарю! :D
08.05.2018 21:02
starforlife написа:
И знаеш ли защо ги публикувам тук-там дори и без да се знае чии са?
Защото аз съм човек с Мисии.
И една от мисиите ми е да помагам.
На когото както мога.
И разсъждавам така:
Ако някой младеж прочете мои думи, написани като стихо за Любимата и хареса - защо пък да не ги използва спрямо Своето Момиче?
Нима Поезията и красивите думи трябва да са обект на авторско право например, а не да са полезни за... да кажем някой стеснителен младеж, който иска да каже/напише нещо мило на харесваното от него момиче, но не знае какво и как?
Ами защо, ако прочете някъде нещо мое/твое/на когото и да е - да не му е помощ някаква?
Нима тогава това нещо няма да е с много по-голяма и реална полза от само удоволствието, което би доставило на единици? (В моя случай - Любимата ми.)
Ето такъв човек (с такива разсъждения) съм аз, но малко хора ме познават.

Да, ето такъв човек съм съзряла в теб и именно затова ти си един от малкото тук, които останаха да чета и под които си позволявам да коментирам.
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА!
Не спирай, рицарю. Хората имат нужда от вяра в справедливостта и доброто, а ти определено имаш отношение към тях.
цитирай
26. anngry - http://anngry.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/05/08/niakoi-hora.1607539
08.05.2018 21:22
Ето тези мисли провокира в мен ти, Жоро-Стар, тази вечер.
И понеже ме натъжи, наистина, сега ми "дължиш" някой хубав филм. :D
цитирай
27. raff - Стар, нали знаеш, че с Анджи/anngry сме твои копия? :D:D
08.05.2018 21:35
Така, че появи ли се тя, обикновено цъфвам и аз. :D:
Поздрави, Стар! :D
цитирай
28. starforlife - ~ 26. anngry
08.05.2018 22:25
По 25-ти твой коментар ще замълча, а по 26-ти ще го имам В НА предвид. ха ха ха
След малко ще намина да видя какво си сътворила.
цитирай
29. starforlife - ~ 27. raff
08.05.2018 22:26
Знам-знам!
И го имам В НА предвид.
цитирай
30. getmans1 - Абе, налъма колкото и да го разка...
08.05.2018 22:36
Абе, налъма колкото и да го разкарваш насам-натам вързан за сезалче куче не става, се си е налъм.
цитирай
31. starforlife - Е да.
08.05.2018 22:41
getmans1 написа:
Абе, налъма колкото и да го разкарваш насам-натам вързан за сезалче куче не става, се си е налъм.

Ама тропа и оставя диря.
Лайняна!
ха ха ха
цитирай
32. starforlife - Последни 20 регистрирани посетителя
08.05.2018 22:50
22:31 - getmans1
22:21 - vencivaleri1951
21:30 - nikita8888
21:30 - raff
21:03 - kvg55
21:00 - anngry
20:54 - rosiela
20:53 - sezoni
20:30 - delff
20:20 - rosiela
19:54 - xubavka
19:48 - cortana
18:57 - angpiskova
18:50 - angpiskova
18:25 - predatorka
18:19 - vaquero
18:05 - angpiskova
17:55 - troina
17:14 - ivanbunin
17:00 - xubavka
цитирай
33. starforlife - Ха ха ха
09.05.2018 01:15
Това блоговите празнолейки често така ме нахилват, че...
Преди малко приключих работа и реших преди да си легна да навестя блог.бг.
И що да видя:
Един бивш френд, който избра помпата и полит-подкрепата на онези олигофрени от кофичковата групичка - сдялкал някакъв безинтересен постинг, който ще репликирам достойно когато реша.
Виж постинга на Мърльо69гънки не ми направи впечатление, но пък ето този коментар ме разсмя с глас:
merlin68 написа:
Израел, може да е много умна и технологична държава, но има един сериозен проблем - земя като една човешка длан. Ако прекалено често подлага крак на "примата" Путин, може да се окаже затрита за 10 мин. и без ядрено оръжие.

Личи си, че Мърльото не познава израелската армия.
Мърльо, без ядрено оръжие - бъди сигурен, че рашите такъв пердах биха яли от Израел, че ще забравят какви са по народност и кое от 7-те джуджета точно носи името Путин.
цитирай
34. starforlife - ДА ПРИПОМНЯ, ЧЕ ОСНОВНАТА ИДЕЯ НА ТОЗИ ПОСТИНГ НЕ Е ДА ОСМИВА ПУТЬОВЦИТЕ НА БЛОГА. (да бе, не е - точно такава си е)
09.05.2018 01:19
ОСНОВНАТА ИДЕЯ Е ДА СЕ ПРОБВАТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ЦИТИРАНИТЕ ТРИ ПАСАЖА ОТ ПОСТИНГИ НА НАШИ СЪБЛОГЪРИ И СЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ ПОСРЕДСТВЕНОСТТА НЯМА ШАНС В НАПЪНИТЕ СИ СРЯМО ИНТЕЛЕКТА.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589783
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031