Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2018 01:21 - КОГАТО "ШАХМАТИСТИТЕ" СЕ ПРЕВЪРНАТ В СЛОВОБЛУДНИЦИ
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2951 Коментари: 71 Гласове:
28

Последна промяна: 19.05.2018 04:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И защо, ВВ, деактивира постинга си?
Защото ставаше за смях и дори пърдятора го осъзнаваше и не те напомпа както всеки път?

image

Ето само два от коментарите ми, спрямо които просто ВВ остава като охлюв без черупка:


image
image
image
image
image
image
image
image
image


image
image
image
image








Тагове:   vv1951,


Гласувай:
28



Следващ постинг
Предишен постинг

1. starforlife - А сега ще се заиграя по-сериозно с коденето... Товааа - къркането (От къде у селска пръчка като мен акъл за кодене? На мен ми дай къркане и разврат!)
19.05.2018 01:23
Но на сутринта ще пусна тук два от коментарите ми под поредния кретенски постинг на ВВ1951.

ПРОСТО, ЗА ДА ВИДИТЕ КАКВИ ЛЬОЛЬОВЦИ СЕ ОПИТВАТ ОТ ГОДИНИ ДА СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ СА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО АБСОЛЮТНО НИЩО.
цитирай
2. vmir - 1. starforlife, Жоро,
19.05.2018 03:38
Не е луд, който изяжда зелника, а който му го дава. Това, че се бият в гърдите, не означава, че си вярват. Обратното - те отлично знаят, че са скучаещи несретници и затова се опитват да направят и останалите такива, за да имат оправдание за паразитното си съществуване. Когато добронамерен човек им уйдиса, тези умират от кеф, че са го изпързаляли да ги помисли за нормални хора и са му утрепали времето.
цитирай
3. starforlife - ~ 2. vmir
19.05.2018 03:50
Там е работата, че никой не им дава нищо, а те си бъркат ошафа, сърбат си сами от помията и си мислят, че е манна небесна, сътворена от тях.
Но когато някой като мен обърне палачинката и реши с техния катран (когато пусна по-горе два мои коментара - ще се изкефиш на една конкретна фактология, с която затапих по неоспорим начин "интелигента" ВВ1951) да намаже техните навирени малки пишлета - ауууу, как само стават радетели за чистота и търпимост.
Как само свиват знамената които иначе веят като, че не са трътльовци, а шампиони във всичко и навсякъде.
...

Всъщност, за да не пиша празнолейно - що не взема да отделя 10 мин. още сега и пусна въпросните два мои коментара.
Сигурен съм, че ще накефят половината блог и бас държа, че примерно Митака от Варна (джермънитайгъра) ще коментира с едно кратко: "Насра ги."
Залагам шаесе лева и две бири, Любо. Приемаш ли облога?
ха ха ха
цитирай
4. starforlife - МОЛЯ БЛОГЪРИТЕ ДА ОБЪРНАТ ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА ЕТО ТЕЗИ МОИ ДУМИ:
19.05.2018 04:05

"ПРОСТОТИЯТА" МИ СПРЯМО АГИТКАТА НА УТАЙКИТЕ ТУК ТЕПЪРВА ЯВНО ЩЕ СЕ ЛЕЕ, НО ЗНАЙТЕ, ЧЕ В 90% ОТ ВРЕМЕТО КАРУЦАРСКИЯТ МИ ЕЗИК Е НЕ МОЯТ, А ИМЕННО ТЕХНИЯТ. ВЗЕТ НА ЗАЕМ.



цитирай
5. starforlife - А ТИ, ДРАГА МОДЕРАТОРКЕ, ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ ПЪК МОИ ДУМИ:
19.05.2018 04:07
АКО ИЗТРИЕШ ТОЗИ ПОСТИНГ, ИЛИ ГО СВАЛИШ ОТ "ПЪРВА" ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЯКОЙ ВСЕ ПАК ГО НАПОМПА ОТ КЕФ ИЛИ ЗАРАДИ СЕИРА - ЩЕ ДОПУСНЕШ ГРЕШКА, ЗА КОЯТО РЪКОВОДСТВОТО ТИ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СЪЖАЛЯВА.


цитирай
6. vaquero - starforlife,
19.05.2018 06:16
Голяма победа, няма що!
И клакьорите ръкопляскат.
цитирай
7. apostapostoloff - Сърбинът Вуте е русофилистик и
19.05.2018 06:47
като всеки русофилистик той лющи водка, слуша Висоцки и играе шах. Скучна, пошла и блудкава персона.
цитирай
8. vencivaleri1951 - Когато един сравнително млад мъж
19.05.2018 07:45
по нощите виси за нищо пред екрана със стахановски плам / коментарите ти са в 01, 02, 03 , 04 часа,/ то този сравнително млад, човек има проблем, бих казал голям проблем. Деактивирах постинга си защото нямам никаква необходимост, а и желание да задълбочавам проблема му. Думи извадени от контекста
от постинг преди години и сложени не на място е своего рода плагиатство. В полемиката ми с Катана/опонент, своего рода приятел, сътрапезник понякога дори/ имах постинг " Фелацио Катана" Да градусите бяха повишени, но не от това да си мерим къщите и саката, колите и прочие а спор относно историята ни, относно затритите ни поети. Катана , който е софийско чедо без никаква рода по села и паланки нещо се бе "накървил" и оръжие като на 9то юнците започна да му се привижда. Тогава му предложих преди да хване оръжие да се опита да заколи агне, яре, пиле дори и ако му се стори лесно това движение , да хване оръжието тогава.
Това предизвика полемиката с" латиницата" в изказа-спор за стойности не на материалните активи , а за духовните. Това кое е по важно за страната ни-генералите или поетите.
Ти в полунощ беше започнал да си мериш тухлите и мазилките в моя постинг и аз го деактивирах-безполезен ми стана. Виждам, че си продължил меренето до сутринта. Ще се събудиш и ще почнеш отново до следващата сутрин...Аз също погледнах коментари и постинги твои -разбира се до месец, два назад стигнах. Та ти го правиш това едва ли не катадневно. Човече за лекар си...
цитирай
9. getmans1 - Добро утро. Венци си е деактивирал ...
19.05.2018 08:04
Добро утро.
Венци си е деактивирал постинга само да спаси блогообществото от нашата простотия.
Преди няколко години беше написал много постинг за Великден но Кушеля го насмете и той го скри. Непонятна е неговата балканска душа.

Стар, а ти като един добъргостоприемник кога ще изпратиш правилните коментари, че виж какви глупости пиша?
:)))

Сега отивам да посрещна жИнатъ, че иначе лошо.
цитирай
10. predatorkapredatorka - жороо, хубава идея..имаш..Достойна, познавам те
19.05.2018 08:12
и, още по-хубаво заглавие...
и само това стигаше, брат
не се мори с тезз мижитурки..междублоКови,
за картелизма „на тъмно“ ще ти пиша на ЛС..
ВВ1951,тъкмо те похвалих, че се справяш мн.добре с
с дислексията, и ти...се изложи ..
ее, верно, че наритах оня Русенски подГларус, с неговите обидни курешки
жоро е млад ,има сили за Трима/3/ казах го пак/ и акъл и акъл, и..Лудост
ама, ти що си настъпваш още тук..нощницата, много се кахъря..
не е за твоята бяла коса..този Отбор..
с най-добри чувства го казвам..
Юлия
цитирай
11. getmans1 - Стар, сега ако речеш да оправдаваш ...
19.05.2018 08:12
Стар, сега ако речеш да оправдаваш нощното си будуване с някакви си дейности свързани с други часови зони да знаеш, че мястото вече е заето от .... Венци!
цитирай
12. vmir - 3. starforlife, Жоро,
19.05.2018 08:42
starforlife написа:

... бас държа, че примерно Митака от Варна (джермънитайгъра) ще коментира с едно кратко: "Насра ги."
Залагам шаесе лева и две бири, Любо. Приемаш ли облога?
ха ха ха


Искаш облог, защото знаеш, че за мен времето прекарано с тези хора е необратима загуба.

За първи път съм съгласен с ВВ1951, когато казва, че аз винаги искам да се състезавам и да побеждавам. Живота е твърде кратък, за да бъде пропиляван със скучаещи персони, които заради незаслужените си привилегии се изживяват като вся и всьо. Колкото до джермънитайгъра, за мен или омразата му е бутафорна, или той е нестабилен и повърхностен човек, или играе детинска игра - все причини да не мога да го приема за фактор в шансовете си за победа.

Не ти пожелавам победа, защото според мен ще е пирова - убеден съм, че тези хора са наясно, че са безинтересни и кухи, а заради маниерите си не заслужават и капка внимание от страна на нормалните хора, поради което провокират, за да принизят и смъкнат в собствената си кал и останалите.

Иначе за бира съм съгласен.
цитирай
13. vencivaleri1951 - Ами гетьо, може и така да е като се замислям
19.05.2018 09:02
getmans1 написа:
Стар, сега ако речеш да оправдаваш нощното си будуване с някакви си дейности свързани с други часови зони да знаеш, че мястото вече е заето от .... Венци!


колеги намекват, за дейности свързани с охрана и в това няма нищо лошо-аз също между впрочем през 93та съм пазил на пазара в Триъгълника. Продавахме с приятел цигари и алкохол и понеже не оставяхме стоката си без надзор пазехме с още двама на нашия хал , но от друг павилион пазарчето. Няма срамен труд.
А иначе когато говоря че стоя понякога заради дъщрея си когато е трета смяна заради часовите зони, аз мога да кажа и за коя фирма работи и съде и е адресът- централата на Мъниграм и е на преки от дома ми в Лозенец -в бившите "Погреби" . Карам я от време на време в къщи . Впрочем и за себе си съм навивал часовник през нощите , когато клиент внасяше агнешко от Н зеландия, та да се разберем с колегата там и проследим плащания и транспорт.
Разликата между мен и Вас е че аз не се срамувам от никоя работа която съм вършил, мога спокойно да кажа къде работят децата/ ето направих го и за дъщерята/, а Вие сте все инкогнито , а Жорко и приятелите му вероятно работят за илуминатите, че е такъв проблем да се споменава местоработата им Ба си -ЦРУтата и МОСАтите газ да пикаят
цитирай
14. musicgirl81 - Г-н vencivaleri1951 от 13 коментар, Вие не разбирате ли, че сте жалък?
19.05.2018 09:30
Жоро-Ста писа ли, че в Русе е носел трудовата си книжка и от нея е можело да се види къде е работил и къде работи в момента? Не мислите ли, че тези Ваши "колеги" завистливо злорадстват?
Знаете ли, че не е имало проблем или затруднение тук, за което същия този Жоро-Стар да не помогне на мига? Аз ще се гордея с гените на нацията ни, ако е факт един охранител да доказва, че знае повече от админите на сайта! А Вие и същите Ваши "колеги"?
Не на последно място, г-н vencivaleri1951, хвърлена ли ви е ръкавица да проверите как "охранителят" играе шах и то при положение, че не е играл над 30 години?
И не продължавате ли Вие с празните приказки?
цитирай
15. musicgirl81 - Дали съм копие на Жоро-Стар ли?
19.05.2018 09:33
Разбира се, че съм! ;) ;) ;)
Тук всички, които не са приятели с така наречената вече "групичка на Кофичко" сме такива. ;) ;) ;)
цитирай
16. анонимен - Стар, сега ако речеш да оправдаваш ...
19.05.2018 09:33
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Стар, сега ако речеш да оправдаваш нощното си будуване с някакви си дейности свързани с други часови зони да знаеш, че мястото вече е заето от .... Венци!


колеги намекват, за дейности свързани с охрана и в това няма нищо лошо-аз също между впрочем през 93та съм пазил на пазара в Триъгълника. Продавахме с приятел цигари и алкохол и понеже не оставяхме стоката си без надзор пазехме с още двама на нашия хал , но от друг павилион пазарчето. Няма срамен труд.
А иначе когато говоря че стоя понякога заради дъщрея си когато е трета смяна заради часовите зони, аз мога да кажа и за коя фирма работи и съде и е адресът- централата на Мъниграм и е на преки от дома ми в Лозенец -в бившите "Погреби" . Карам я от време на време в къщи . Впрочем и за себе си съм навивал часовник през нощите , когато клиент внасяше агнешко от Н зеландия, та да се разберем с колегата там и проследим плащания и транспорт.
Разликата между мен и Вас е че аз не се срамувам от никоя работа която съм вършил, мога спокойно да кажа къде работят децата/ ето направих го и за дъщерята/, а Вие сте все инкогнито , а Жорко и приятелите му вероятно работят за илуминатите, че е такъв проблем да се споменава местоработата им Ба си -ЦРУтата и МОСАтите газ да пикаят

Пак извърташ, пак изкривяваш. Аз също съм от приятелите на Жоро и съм си съвсем реална. Всички ме знаят къде съм и с какво се занимавам. Така, както и мои думи си преиначавал. Справка - последния ми пост.
Изобщо, такива сте. Обиждахте и унижавахте години наред хора, които с нищо не са ви предизвикали, освен че имат различна позиция. И сега, когато някой започна да ви отговаря с езика, който вие използвате срещу другите - о, майко мила!
цитирай
17. vmir - И още нещо, Жоро,
19.05.2018 09:36
видях, литературното стомашно разстройство, което е избило в последния постинг на какиния. И ми напомни, че сериозно си ги наплашил с моите 196 см, които явно си взел от армейските архиви отпреди десетилетия. Затова държа да успокоя ВВ1951, че в момента съм около 192 см, което си е леко над средния ръст, и не е необходимо да им се привиждам като великан, защото Жоро, виждаш, че ми бягат и не мога да опердаша поне на шах някой тарикатеещ посредственяк така, че да ме запомни добре.

Не искаш да обиждам, ми каза по телефона. Не обиждам, а казвам истината. Погледни хумора на какиния - не забелязваш ли, че той пише от презумпцията, че дава на читателя поредната многоочаквана серия за известен герой - маниакална обсесия за велик писател, присъща на немалко от обитателите на психиатрични заведения. Нима ВВ1951 се различава от него в това отношение - ти го питаш едно, той ти пише за Моделиани, питаш го друго, той те замесва с Лувъра - все очевадещи обсесиии за манифестиране на култура и знание, защото нормален човек си води разговора като нормален, а не захваща да те затрупва с неща, които не си го питал, но патологията го напиня да плещи ни в клин, ни в ръкав онова, което е чул, чунким някой отнесен помисли, че това е бил запитан.
цитирай
18. musicgirl81 - Върнах се понеже се сетих и друго:
19.05.2018 09:48
Предполагам "колегата" ти rustamтвърди, че Жоро-Стар е възпълен. И на него ли сляпо вярваш, а не провериш с очите си на партия шах?
Тъкмо и сакото, което превърна в литературен герой чак ще видиш. ;) ;)
Луда работа! Луда!
цитирай
19. musicgirl81 - Всъщност и още нещо. ;)
19.05.2018 09:49
Жоро-Стар бил груб и циничен казвате.
"Най добре фелацио Катана..." - това е заглавието на Вашия постинг, към който Стар дава линк и от който се вижда, че една така наречен жоров "цинизъм" е чисто и просто цитирани в едно с пунктоационните грешки дори ВАШИ думи, гн vencivaleri1951.
Ето за по-удобно линка. За да провери който желае и се убеди с очите си.
http://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2010/09/12/nai-dobre-felacio-katana.604437
Четете в самия край на постинга.

ПП: Как мога да цитирам линкове без да ми ги реже ли?
Ами не охранителят Стар, а Вие интелигентните от "групичката на Кофичко" ме научихте. ;) ;) ;)
цитирай
20. vmir - 19. musicgirl81 - Всъщност и още нещо. ;)
19.05.2018 10:07
musicgirl81 написа:
Жоро-Стар бил груб и циничен казвате.
"Най добре фелацио Катана..." - това е заглавието на Вашия постинг, към който Стар дава линк и от който се вижда, че една така наречен жоров "цинизъм" е чисто и просто цитирани в едно с пунктоационните грешки дори ВАШИ думи,


Логична реакция на свръхпривилегирована персона, която не вижда нищо нередно да заклеймява друг за същото, което отнесено към собствените й изяви е нещо нормално . ВВ1951 го тресе обсесия за нормалност. Затова не спира да ръси неадекватности и изопачени до безкрайност истории, за да демонстрира на блейките и балалайките, че е и той божем, човек като останалите, а не е слязъл от Олимпа на АБПФК, където в мътни времена е бил качен от съветските танкове барабар с комбинативната си Остап Бендеровска рода.
цитирай
21. anngry - Добро утро, Жоро-Стар! :D
19.05.2018 10:20
Нощес погледнах постинга още с първото заглавие и само първия ред. Сега прочетох и новото съдържание, послушах и хубавия сакс.
По постинга и подетата от теб инициатива няма да вземам отношение, но ще взема по тези думи на vencivaleri1951 от края на 8 коментар: "Човече за лекар си..."
Г-не, не познавам лично Жоро-Стар и не бих играла с него шах, но с удоволствие бих побъбрила на кафе с него. Чета го обаче от повече от година и мога отговорно да ви кажа, че не е за лекар.
А дали Вие сте, това етиката не ми позволява да кажа.
цитирай
22. анонимен - Хайде, както се казва, честито!
19.05.2018 10:24
Постингът е баннат, ако не и самия Жоро!
Тук се действа така. Абсолютно безпринципно. Гарантирам, че постовете на някой от онези веднага ще изскочат на първа и ще стоят там необезпокоявани цяло денонощие.
цитирай
23. anngry - Приятен уикенд, Жоро-Стар. :D
19.05.2018 10:28
И цени повече времето си. :D
цитирай
24. starforlife - Добро утро, нормални блогъри! И вие девиантни недоразумения.
19.05.2018 10:41
А ето и персоналните ми реплики по коментарите ви.
Започвам с Пискова и ще карам на разбъркано.

~ 22. angpiskova
Е да де, но като съм тъп била-охранител, който преди повече от две години обеща на freeoldmen да върне подобно свален негов постинг, накоди алгоритъмче, имплементира го в платформата и оттогава то връща едното медалче НА (почти, защото понякога се "проваля") ВСИЧКИ свалени постинги и когато кликнеш на "Още популярни постинги" - о, чудо...
ТАКА ЛИ БЕШЕ, ПОВРЪТЛИВКО ФРИИ? И ТАКА ЛИ АЗ, ТЪПИЯТ БИЛА-ОХРАНИТЕЛ И ПРАЗНОДУМЕН ГУГЪЛ-ВЪЗДУХОПЛАВАТЕЛ, ЗА НЯМА И 20 МИНУТИ НАМЕРИХ РЕШЕНИЕ И ГО ПОДАРИХ НА ВСИЧКИ БЛОГЪРИ И ТО ТАКА, ЧЕ ХЕМ ДА "УВАЖАВАМ" ДОМАКИНИТЕ ТУК - ХЕМ ДА ИМ СЕ ПОДИГРАВАМ КОЛКО СА ЖАЛКИ В ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ?
ТОВА МОЖЕШ ЛИ ДА СЕ НАУЧИШ ОТ ГУГЪЛ КАКТО ПРИНИЗИ ПЕДАЛСКИ НАСКОРО МОЯТ ТРУД ДА ВИ ПОМАГАМ ЗА ВСЯКО ЕДНО НЕЩО С ГОДИНИ И, АКО АЗ ОТТЕГЛЯ ТАЗИ БЛАГИНКА - КОЙ БИ ВИ Я ДАЛ?
ТВЪРДЯ, ЧЕ НЯМА КОЛЕГА НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ БЕЗ ДА ДОБИЕ ОТЛИЧНА ПРЕДСТАВА ЗА ПЛАТФОРМАТА НА НИВО РЕСУРСИ В КОД.

Така, че, Анджи - просто кликни в/у "Още популярни постинги" най-отдолу на "пъъървааа"


~ 21. anngry
anngry написа:
... ще взема по тези думи на vencivaleri1951 от края на 8 коментар: "Човече за лекар си..."
Г-не, не познавам лично Жоро-Стар и не бих играла с него шах, но с удоволствие бих побъбрила на кафе с него. Чета го обаче от повече от година и мога отговорно да ви кажа, че не е за лекар.
А дали Вие сте, това етиката не ми позволява да кажа.

Ха ха ха, клонинг мой... "Нас~а го!"
ха ха ха


~ 6. vaquero
vaquero написа:
Голяма победа, няма що!
И клакьорите ръкопляскат.

Точно както ти, Градски, ръкопляскаш на същите тези простаци, само защото са комуняги.
Да ти покажа ли колко нелицеприятни коментари имаш ти под техни постинги, но си седнал мен да съдиш?
Че кой си ти бре? Кой?


~ 7. apostapostoloff
Явно е така, Апостолов. И сега в типичния мой НЕпразнодумен, а ФАКТОЛОГИЧЕСКИ стил ще го до/по/кажа:
ВЪПРОС С ПОНИЖЕНА ТРУДНОСТ, КАТО ЗА БИЛА-ОХРАНИТЕЛИ: КОЙ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН СЪКРАЩАВА ИМЕТО НА РОДИНАТА НИ?
КОЙ ТОВА СВЯТО НЕЩО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПИШЕ КАТО "Б-я"?
Е как кой?
Ето вижте сами с очите си:
http://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2010/09/22/katana-pak-felacio-pak-djoben-biliard.609065
И когато "фелацио" стане нарицателна спрямо ВВ1951 - не казвайте "Стар е селтак с неприличен език", а знайте, че съм повЕрвал на гущерчо, че ВВ1951 е връО пред мен и просто копирам "интелигента".


~ 8. vencivaleri1951
Здравей, г-н Фелацио!
Как да ти отговоря, мамка му?
Хайде нека е така:
Цяла нощ правих словестно фелацио на един комунист. И понеже бях така безпардонно прям и фактологически подплатен - той/ти/тя/то 'зе, че си деактивира постинга, защото правех на дроП и кореша му - икономистО.
Само не разбрах: Днес шах ще играем ли, че да те спонсорирам евентуално със 100 лева, но да компенсирам при надстрелването с пищова на икономистО?


А СЕГА МЕ ИЗВИНЕТЕ, НО ЩЕ ОТСКОЧА В КВАРТАЛНОТО КАФЕНЕ ДА ХАПНА И ИЗПИЯ ЕДНО КАФЕ, ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ, ЧЕ БЯХ НОЩНА В ЕДНАТА "БИЛА" - ДЕНЯТ ВЕЧЕ ЦЪФТИ И ТРЯБВА ДА БАЧКАМ (В ДРУГА "БИЛА").

Но бъдете сигурни, че ако не се изгубя поради приети от празнодумци предизвикателства - ще наминавам и ще се включвам.
цитирай
25. анонимен - :)
19.05.2018 10:46
Искрено се радвам, че и модераторите, и троловете /със или без снимка/ си намериха майстора:)
цитирай
26. starforlife - КОГАТО "ШАХМАТИСТИТЕ" СЕ ПРЕВЪРНАТ В СЛОВОБЛУДНИЦИ
19.05.2018 11:01
Прочетен: 327 Коментари: 25 Гласове: 11

Последни 20 регистрирани посетителя
10:53 - ivanbunin
10:45 - angpiskova
10:42 - kolevn38
10:27 - anngry
10:22 - angpiskova
10:15 - anngry
10:07 - blogbg
09:50 - musicgirl81
09:44 - musicgirl81
09:29 - angpiskova
09:22 - musicgirl81
09:07 - kvg55
09:00 - vmir
08:45 - vencivaleri1951
08:14 - vmir
08:04 - predatorka
07:58 - kvg55
07:50 - getmans1
07:10 - vencivaleri1951
06:57 - andrei
цитирай
27. silvest - Стар, който се съмнява в способностите ти...
19.05.2018 12:07
Стар, който се съмнява в способностите ти като компютърджия е чисто и просто глупав. А който се съмнява в добронамереността ти дори и при такова твое поведение, е чисто и просто трол.
Поздрави и подкрепям позициите ти. Когато някой те обвинява или подиграва за нещо, би следвало да е готов наяве да покаже, че е така, а не да увърта и бяга от предложено му състезание, което би дало вярната информация.
цитирай
28. starforlife - Продължение на репликите ми по коментарите ви:
19.05.2018 12:41
Първо още веднъж ще уважа ВВ1951 в следната му тъпотията:
vencivaleri1951 написа:
Ти в полунощ беше започнал да си мериш тухлите и мазилките в моя постинг и аз го деактивирах-безполезен ми стана. Виждам, че си продължил меренето до сутринта. Ще се събудиш и ще почнеш отново до следващата сутрин...Аз също погледнах коментари и постинги твои -разбира се до месец, два назад стигнах. Та ти го правиш това едва ли не катадневно. Човече за лекар си...

А защо не започна да четеш от началото (на видимите постинги), а именно от края, когато няколко пъти подчертах, че поведението ми е продиктувано от вашата кретения тук с години?

Защо не прочете например как пиша кратки разказчета?
Ето ти пример:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2015/08/30/mihail-i-mikaela.1387686
Ето ти втори:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2015/09/05/dokosvai-me.1389154

Защо не прочете каква Поезия пиша?
Ето ти пример:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2017/09/08/ia-da-priponnia.1566289
Ето ти втори:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2017/09/10/edinstvena-si-znaesh-go-v-yrceto-mi.1566608

Защо не прочете как на момента давам решения на проблемите ви (тук, от които забележи, че дори "великият" ти приятел Кофичко се възползва, но се плюнчи, че той връх, а аз низина)?
Ето ти пример:
http://starforlife.blog.bg/technology/2015/09/06/google-chrom-se-prenasochva-ciklichno-i-ne-vi-zarejda-daden-.1389480
Ето ти втори:
http://starforlife.blog.bg/technology/2015/10/05/just-hacking-ili-quot-edno-po-udobno-reshenie-na-problema-s-.1396918

ЗАЩО НЕ НАМЕРИШ МОИ ЦИНИЗМИ ОТ ПРЕДИ ВЪПРОСНИТЕ МЕСЕЦ-ДВА, ОТКАКТО МИ ПИСНА ДА ВИ ТЪРПЯ ПЕДЕРАСТИЯТА ТУК И ИЗВАДИХ ГЕГАТА, КОЯТО ПОВТАРЯМ, ЧЕ В 90% ОТ ВРЕМЕТО БОРАВИ С ВАШИ ДУМИ, ЦИТИРАЙКИ ВИ?

И НАЙ-ВЕЧЕ: ЗАЩО НАЙ-МАЛКОТО КАТО ПРИЕМАШ ПЕДАЛСКИ ТВЪРДЕНИЯ, ЧЕ СЪМ ВЪЗПЪЛЕН, А ТИ ПЪК СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ГОВОРИШ, ЧЕ ДРЕС-КОДЪТ МИ Е СЕЛСКИ И БЕЗВКУСЕН БЕЗ ДА СИ МЕ ЗЪРВАЛ ДОРИ - НЕ ИЗИГРАЕШ С МЕН ДНЕС 5 ПАРТИИ ШАХ, ЧЕ ДА ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ ПРАВ ЛИ СИ ИЛИ НЕ?

А за нуждата ми от лекар - ти го каза Професионалистът.
цитирай
29. starforlife - А сега... След като уважих великият соц-комуняга, свикнал да получава лигави почести по "онова време", да дорепликирам вас - "тъпаците".
19.05.2018 12:54
(след малко обаче, защото в кафенето дойде един Френд и ще се отдадем на пиянство и съботни приказки)

Такааа... 15:10 е и да продължа с репликите си.

~ 9. getmans1
Деактивира го, защото такива като него не могат да понесат истината, показвайки им я безапелативно с факти, а не просто локумено словоблудство.
Освен това, в коментарите си бях заиграл и един кореш (икономистО) и един роднина (програмистО).
И естествено приканвах ВВ1951 и с двамата да уредим срещи.
С първия да се надстрелваме, а с втория да се надкодваме.
Защото и за двата персонажа има доволно "доказателства", че са балони в тръни.


~ 10. predatorka
Хубава не, но показатена.
Показателна с това, че показва пълното празноперчене на блоговите корифеи, упс - кофичколейки.
Но друго да те "предупредя", защото присъстваше в куп други коментари, с които снощи разпънах ВВ на кръста на тъпанарщината му:
Чакам да се прибере едно... га(р)дже от Лондон.
И ще видиш как ще ги направя луди с включване на твоята персона в кретенията си.
Трай и гледай...
ПС: Чакам ЛС-то ти за това, което намекна.
Само не ми казвай, че Кофичко те е ухажвал да те помпа с/у идеята да ме ебаваш. Защото ще е толкова жалко за него, че чак кофичкожалко.
Но то от жалки педалчета друго не се и очаква, освен жалки, немъжки, педалски номерца.


~ 11. getmans1
Е не. Вече признах, че бях нощна в едната "Била" и си играех с... кофичките с айранчето.
('щото то Кофичко и за кисело мляко не става - мноого му е рядко...)


~ 12. vmir
vmir написа:
Иначе за бира съм съгласен.

Вече се разбрахме по телефона: ако не утре - в понеделник.


~ 13. vencivaleri1951
ВВ, ти когато и да си отвориш устата - все мирише!
Абе, льольо... Абе момче младо...
ПРИКАНИХ ЛИ ТЕ ДА СЕ СРЕЩНА С ТВОЯ ПРОГРАМИСТ, ЧЕ ДА ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ КЪДЕ СЪМ РАБОТИЛ, ОТРАЗЕНО В ТРУДОВАТА МИ КНИЖКА И В МОМЕНТА ВЕЧЕ 3-ТА ГОДИНА?
КАЗАХ ЛИ ТИ (НО ТИ ДЕАКТИВИРА ПОСТИНГА СИ ИМЕННО ЗАЩОТО ВИ ПРАВЕХА КОМЕНТАРИТЕ МИ НА ДРОД-СЪРМА), ЧЕ КАТО ВИДИ ТВОЯ ЧОВЕК - НЯМА ДОРИ ДА ИСКА ДА КОДИМ, А НАПРАВО ЩЕ ПРЕМИНЕМ КЪМ БИРАТА?
Вие, лумпените, искате тук да изброя фирмите, за които работя (съм работил) не за друго, а за да започнете подигравки.
КАЗАХ ТИ: В МОЯ РЕСОР, В СВЕТОВЕН МАЩАБ, ИМА РАВНИНИ.
НАЙ-ОТГОРЕ СА МАЙКРОСОФТ И ГУГЪЛ.
ПОД ТЯХ Е РАВНИНАТА, НАЧЕЛО НА КОЯТО Е ФИРМА, ЗА КОЯТО РАБОТЯ В МОМЕНТА.
СЛЕД 5-ТАТА ГОДИНА СТАЖ В НЕЯ (ИМАМ САМО ОЩЕ 2) - НА КОЯТО И ВРАТА ДА ПОЧУКАШ ПО СВЕТА - ОТВАРЯ СЕ ПРЕД ТЕБ И ЗАПОЧВАШ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН.
ФАКТ, ВЕНЦИ. НОТОРЕН-НОТОРЕН.
И АКО НЕ БЕШЕ ШУБЕЛИЙСКО ПРАЗНОДУМИЕ - ДА БЕШЕ ПРИЕЛ СРЕЩАТА ЗА ШАХ, ЧЕ ДА ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ В ТРУДОВАТА МИ КНИЖКА И ДА СИ ЗАКОВАН, А НЕ ТУК ДА ЦИТИРАМ И ВИЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ...

ОСВЕН ТОВА: КЪДЕ РАБОТИ КОФИЧКО, М?
НО ТОЙ МОЖЕ ДА СИ МЪЛЧИ И ТОВЕ Е НОРМАЛНО, А АЗ ТРЯБВА ДА ТРЪБЯ.
Е... В "БИЛА" СЪМ ОХРАНА, НЕ СТИГА ЛИ?
ха ха ха


~ 14. musicgirl81
Ами именно за това писах току що, Джамби.


~ 16. angpiskova
Те почти всичко преиначават, Анджи.
Нима не стои постинга му "Бичме си Жоро" или нещо от сорта?
Нима там не преиначаваше ама тотално думите на Корти, но дори след като му се даде да разбере, че е смешен и жалък - постинга стои, а снощния деактивира?
Но тук ще питаме "някой ден" с какво настоящия е по-обиден от онзи например.
Ще ги питаме, бъди сигурна. И ще се смеем на пелтеченето им.
Аз веднъж вече съм се смял...
цитирай
30. getmans1 - . . . Венци погледни какво съм ост...
19.05.2018 15:32
... Венци погледни какво съм оставил от коментара ти N13.
Сега остава да кажеш, какво ти дава право да мислиш така или пак си клепариш по навик.
Споменах „клепариш“ като имах на предвид клеветиш защото нямаш дори обосновани предположения.

После другото, за т.н. от теб анонимност, там пък си съвсем в говната и още ми разнасяте пенцията.
- Нещо което споменах за себе си /за пенцията става въпрос/ ВИЕ го извадихте от контекста и го развявате като байряк вече години.
- Споменах какво работи дъщеря ми, и какво, пак байряк. Даже Корешко ти взе да търси „G-точката“ на българската журналистика, е и Пискова имаше на предвид а ВИЕ наоколо се кискахте като курвички.

Още нещо да кажа ли за себе си, нямам снимка на профила, ми нямам и какво от това, твои приятели даже имена нямат но това не те възмущава.

Тартюфел си Венци, тартюфел на тартюфелите!
Сравни моя профил с профила на „адвоката“ си ЧП и тогава приказвай а, може и този на ИкиМаус.

И още малко таранкоолу, това да си вардиш контрабандата хич не ми го хвали за работа и това няма нищо общо дори с обикновен пазач, че камо ли с охранител. Ако не ми вярваш питай Get, а аз три години съм бил в тоя бранш като пенсионер. /Да не ти казвам, че като дойде Орешарски с какви функции ни натовариха а сега вашите бесепари реват като прецакани курви/


vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Стар, сега ако речеш да оправдаваш нощното си будуване с някакви си дейности свързани с други часови зони да знаеш, че мястото вече е заето от .... Венци!

............................................................................................
Разликата между мен и Вас е че аз не се срамувам от никоя работа която съм вършил, мога спокойно да кажа къде работят децата/ ето направих го и за дъщерята/, а Вие сте все инкогнито , а Жорко и приятелите му вероятно работят за илуминатите, че е такъв проблем да се споменава местоработата им Ба си -ЦРУтата и МОСАтите газ да пикаят

цитирай
31. starforlife - ~ 30. getmans1
19.05.2018 15:41
getmans1 написа:
...
И още малко таранкоолу, това да си вардиш контрабандата хич не ми го хвали за работа и това няма нищо общо дори с обикновен пазач, че камо ли с охранител. Ако не ми вярваш питай Get, а аз три години съм бил в тоя бранш като пенсионер. /Да не ти казвам, че като дойде Орешарски с какви функции ни натовариха а сега вашите бесепари реват като прецакани курви/

Гети, с целия коментар го закла (и сега ще започнат вменяванията, че ти имам паролата и аз пиша - хаааа ха ха ха - смешни льольовци), но с цитираната част...
ВенциВалери, ти си пълно куко, мойто момче.
Не е грешка "о"-то, защото не напирам да обиждам кукувиците, а имам В предвид онова (архаично вече) пособие, дето малките деца акат нощно време в него.

Бааси "интелигента" - с участие в контрабанда да се хвали.
А аз съм бил селтак с навуща.
Само където такива като теб са яли ритниците ми...


Абе ти, ВВ, вЕрно ли не се усещаш, че ставаш за пълен ташак?
цитирай
32. getmans1 - Стар, и преди обичаше да казваш „...
19.05.2018 15:44
Стар, и преди обичаше да казваш „баси“, и сега ако чичо ти Венци се усети знаеш ли какъв вой ще нададе че пцуваш като каруцар.
Пък и никъде не си споменавал баба ти да те е водила на опера. Ей, знаеш ли това какъв пропуск е!?
цитирай
33. seasons76 - Привет, Стар! :)
19.05.2018 15:46
Губим ние, читателите ти, които харесваме нормалните ти изяви, но те разбирам и оправдавам. Правиш го в името на нещо добро и това прави поносима поне за мен вулгарността ти.
Поздрави, Стар! :)
цитирай
34. starforlife - ~ 32. getmans1
19.05.2018 15:54
Ами аз съм го казвал не веднъж: "Бааси" (обикновено удължавам "а"-то) ми е подарък от Жена, която страшно много скъм обичал и която и към момента е в нормални отношения с мен и имаме съвместен бизнес във Варна.
Така, че - смисълът на моето "баси" е толкова емоционален и толкова различен от псувня, че...
А баба ми... Милата...
Помниш ли когато в деня на погребението на майка ми преди години, написах скандален постинг, който много малко хора биха написали?
Постинг, в който разказвах как майка ми (лека й пръст) пребиваше редовно баба ми.
Е... Защо го казах тук и сега ли?
Защото ще е забавно как сега ВВ ще стане супер-профайлър и ще започне: "Ахааа... Ето откъде тази агресия и простащина в негооо... Той израстнал в семейство Адамс..."
СмЕх!
цитирай
35. elinora - Гошо, Гошоооо,
19.05.2018 16:00
спри да спиш в блогбегето и да "предеш" виртуални чаршафи, жалък жалкар! Венци е класи над теб и над жалката ти шизофренична дружинка. Нямате срам, бе, интриганти прости!
цитирай
36. starforlife - ~ 35. elinora
19.05.2018 16:02
А ти що не отидеш да им извъртиш по още една сФирка на вашата нешизофренична дружинка?
Казах ти: Новият ти аватар ти отива, защото за ФЕЛАЦИОТО една уста е достатъчна.
Или ще ме съдиш сега за това, както се закани на Пискова?
СмЕх!
цитирай
37. starforlife - И мила ми кавалджийко...
19.05.2018 16:04
Така си се разпенила и те е свила жлъчката, че забрави да ми извъртиш редовния си мине... упс - минус.
цитирай
38. starforlife - Но да си продължа репликите, защото одеве новия коментар на Гети ме прекъсна...
19.05.2018 16:08
А аз тук си живея - в блога - и не мога без да си драскота безцелно тук по 24/7/365

~ 17. vmir
Какво литературно? Не те разбрах...
Аааа ха ха ха - писал е постинг ли?
Хей сега ще отскоча да погледна.
...
След 5 минути.
Любо, забелязваш ли как му утихна за момента напъна да се самопомпи?
Защото знае, че стана за смях пред всички и жлъчката (гладкомозъчно кора - elinora визирам), Жлъчката, ЖЛЪЧКАТА...
цитирай
39. elinora - Чаршаф,
19.05.2018 16:09
ти на колко си години, щото жлъчки и разни други болежки гледам много те вълнуват? Да не си набор на баба Пишуркова? Ужас!
цитирай
40. starforlife - ~ 39. elinora
19.05.2018 16:13
Не бе, полюцио на същия този чаршаф. Твой набор съм.



Твой набор ли казах?
Извинявам се пред оределите ти коси: В профила ми пише на колко години съм и за разлика от теб - аз не се представям за по-млад отколкото съм.
Но не се напъвай да ме сваляш - пачаври нямат шанс, та дори и Професионалист-труженички да са.
цитирай
41. анонимен - ти на колко си години, щото жлъчки и ...
19.05.2018 16:21
elinora написа:
ти на колко си години, щото жлъчки и разни други болежки гледам много те вълнуват? Да не си набор на баба Пишуркова? Ужас!

Той ми е набор, ама ти сигурно можеш да ми бъдеш не майка, а баба:)
Хайде, де, чакам призовката, какво се случва:)
ПП. В никакъв случай не се отнасям с пренебрежение към възрастните хора. Отношението е към лекетата - мъжки и женски, за които няма възраст. Те са си петна във всяко време.
цитирай
42. starforlife - ~ 41. angpiskova
19.05.2018 16:23
angpiskova написа:
...
ПП. В никакъв случай не се отнасям с пренебрежение към възрастните хора. Отношението е към лекетата - мъжки и женски, за които няма възраст. Те са си петна във всяко време.

Не си права, Анджи.
Дъртите лекета са по-противни.
Защото са засъхнали и жълтеят.
цитирай
43. elinora - Хаха, Радиоточко Пишуркова,
19.05.2018 16:42
толкова си жалка :))) Жалка, некадърна бездарница...

Чаршаф, спри да и помпиш пърщивити поститги, бе, бъди поне веднъж честен блогер и ще вдсиш баба ти Ангелина как ще запее друга песен :)))

цитирай
44. starforlife - ~ 43. elinora
19.05.2018 17:03
Виж сега, микрофелац... товааа - микроцефалче...
Да дам малко факти:

Пискова се появи в обкръжението ми в началото на миналия месец - април.
А това са постингите й от тогава. Със съответните прочити, брой коментари, гласове:

21.04 11:41 - Казусът Зелмайер, който е на път да промени правилата в Европейската комисия
Прочетен: 260 Коментари: 2 Гласове: 14

22.04 22:25 - Ето как изглеждаше днес Гран Плас в Брюксел
Прочетен: 624 Коментари: 34 Гласове: 17

26.04 18:44 - Блог.бг, нямате много време:)
Прочетен: 1039 Коментари: 58 Гласове: 17

28.04 13:36 - Борба с онлайн дезинформацията - това, което Европейската комисия реши
Прочетен: 1093 Коментари: 60 Гласове: 15

06.05 17:23 - "Демократичната" Русия на Путин - кадри от вчера
Прочетен: 20078 Коментари: 56 Гласове: 15

09.05 14:10 - Честит рожден ден на Европа!
Прочетен: 548 Коментари: 18 Гласове: 13

13.05 14:04 - Размисли около една театрална постановка
Прочетен: 530 Коментари: 30 Гласове: 15

16.05 23:48 - Докато някои откриват мостове и карат "Камаз"-и по тях...
Прочетен: 521 Коментари: 38 Гласове: 11

Вижда се не само, че НЕ ПОМПЯ ПИСКОВА, а дори, че често не я чета и съответно не й коментирам.

НАПОМПВАЛ СЪМ (и съм го казал защо предварително) един единствен неин постинг и той си личи от 20-те хиляди "прочита", с което основната цел беше да издразня Кофичко и му намекна, че "първа" може все да е каквато аз реша.

Защо не правиш забележки на него - Кофичко - дето ви помпа цялата дружинка там, а си седнала на мен нерелевантни (и неноторни - и неноторни) забележки да ми вееш тук?

Я така като ни наричаш интриганти - ми обясни защо да кажем този постинг на Вмир
http://vmir.blog.bg/politika/2018/05/18/drugarki-i-drugari-okurajete-proletarskiia-tribun-vencivaler.1609041
не е напомпан и има едва 143 прочита?
Кажи де, радетелко за правда?
Или логиката ми е нищожна пред твоето празнодумие?


Анджи, ппави като мен: ПУСКАЙ РЕДОВНО СТАТИСТИКАТА СИ, ЗА ДА ЗЛОБЕЯТ ВЪПРОСНИТЕ, ЧЕ ПРОЧИТИТЕ И ГЛАСОВЕТЕ ТИ СА РЕАЛНИ (В КОЕТО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ).

А ВИЕ, ДРУЖИНКАТА НА КОФИЧКО... ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ПРОЗРАЧНА СТАТИСТИКАТА СИ, ЗА ДА СЕ ВИДИ ОТКЪДЕ ИДВАТ ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ?
АЗ НАПРИМЕР ТВЪРДЯ, ЧЕ НЕ ИДВАТ ОТ РЕАЛНИ БЛОГЪРИ. ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ.

МОЯТ ПОСЛЕДЕН КЪМ МОМЕНТА, 19-ТИ ПЛЮС, ИДВА ОТ СОФИСОФИ.
И ТЯ ЛИ Е МОЙ КЛОНИНГ?

ЕТО СТАТИСТИКАТА МИ КЪМ МОМЕНТА И ТО СВАЛЕН ОТ "ПЪРВА", НО ВЪРНАЛ СЕ ТАМ ПО НАЧИН, КОЙТО НЕ КРЕТЕНЕЯ ДА Е САМО ЗА ОТБРАНИ МОИ ХОРА, А Е ЗА ВСИЧКИ ВИ:


Последни 20 регистрирани посетителя
16:55 - sofisofi
16:47 - get
16:36 - elinora
16:19 - angpiskova
16:06 - elinora
15:55 - elinora
15:43 - seasons76
14:45 - getmans1
14:38 - zaw12929
14:11 - vaquero
12:24 - nkf
12:14 - cortana
12:07 - silvest
12:02 - silvest
11:13 - borika3
10:53 - ivanbunin
10:45 - angpiskova
10:42 - kolevn38
10:27 - anngry
10:22 - angpiskova

КОИ В ТАЗИ СТАТИСТИКА СА ФЕЙКОВЕ, М?
цитирай
45. elinora - ОК, вярвам ти.
19.05.2018 17:37
Значи шизофреникът Тутьо още помпи некадърните постове на Радиоточкката, но понеже той е непредвидим, Пишуркова се е презастраховала, лепвайки се и за теб. За всеки случай.

пп аз нищо не пиша, изобщо не ми дреме за Първа и втора страница на блогбегето, забавлявам се и се разтоварвам тук и това е много рядко.едва ли някой ми помпи забавленията. лека вечер! и не позволявай на пишурковицата да те използва:)
цитирай
46. анонимен - толкова си жалка :))) Жалка, нек...
19.05.2018 17:43
elinora написа:
толкова си жалка :))) Жалка, некадърна бездарница...

Чаршаф, спри да и помпиш пърщивити поститги, бе, бъди поне веднъж честен блогер и ще вдсиш баба ти Ангелина как ще запее друга песен :)))



Бабо Ленче, ти и обидите ги въртиш едни и същи - дотолкова ти стига ума! Колкото до помпането на постингите ми - извинявай, ама аз такива нужди нямам. Защото с писането си изкарвам хляба и то, бих казала, доста добре. За помпи и първи страници мечтаят такива като теб, на които това е едничката възможност за изява:)
цитирай
47. getmans1 - . . . Че ние това правим, ууууу-ва...
19.05.2018 17:46
... Че ние това правим, ууууу-важаваме класата!

elinora написа:
спри да спиш в блогбегето и да "предеш" виртуални чаршафи, жалък жалкар! Венци е класи над теб и над жалката ти шизофренична дружинка. Нямате срам, бе, интриганти прости!

цитирай
48. starforlife - Анонимен на когото не дължа отговор, но цитирам, изтривам и все пак отговарям.
19.05.2018 17:46
анонимен написа:
12:14 - cortana
а защо котето ти не коментира?


Привет от Л~~~~н, Жороооо! :)
Липсваш ми, приятелю.
Но съм щастлива, защото зная, че си там и скоро ще те прегърна. :)

Изпратено: 12:14 От: cortana

~ ~ ~

Току що мернах повърхностно постинга ти, но ми е много натоварено и ще го чета като се върна в България.
До! :)

Изпратено: 12:16 От: cortana


Тези две ЛС-та удоввлетворяват ли те?
А тук може да "погалиш" котето ми:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2015/09/05/dokosvai-me.1389154
цитирай
49. анонимен - Значи шизофреникът Тутьо още помпи ...
19.05.2018 17:47
elinora написа:
Значи шизофреникът Тутьо още помпи некадърните постове на Радиоточкката, но понеже той е непредвидим, Пишуркова се е презастраховала, лепвайки се и за теб. За всеки случай.

пп аз нищо не пиша, изобщо не ми дреме за Първа и втора страница на блогбегето, забавлявам се и се разтоварвам тук и това е много рядко.едва ли някой ми помпи забавленията. лека вечер! и не позволявай на пишурковицата да те използва:)

Много са ви плоски интрижките, а пък и забавленията:)
Така една друга се опита да вбива клин между мен и Колев, ти повтаряш същия номер. Нямате никакво въображение, ама няма и как да го имате - то е функция на интелекта:)
цитирай
50. starforlife - ~ 45. elinora
19.05.2018 17:49
През мандрагогата ми е дали ми вярваш или не.
А какво правиш или не правиш тук - ама така ме интересува, че чак ме ощастливи със светването.
Спопед мен ти си просто една застаряла киселица, която й се иска да е захаросана ябълка, но уви...
цитирай
51. elinora - Бабо Пишуркова,
19.05.2018 17:52
аз си сложих актуална снимка, дай да те видя теб - стара, грозна и дебела повлекано :))))
цитирай
52. starforlife - ~ 46. angpiskova
19.05.2018 17:54
angpiskova написа:
Бабо Ленче, ти и обидите ги въртиш едни и същи - дотолкова ти стига ума! Колкото до помпането на постингите ми - извинявай, ама аз такива нужди нямам. Защото с писането си изкарвам хляба и то, бих казала, доста добре. За помпи и първи страници мечтаят такива като теб, на които това е едничката възможност за изява:)

Виж сега, Анджи...
Ти ме "познаваш" отскоро...
Първият ((си)) постинг тук написаn на 5-ти януари 2006-та, горе долу по същото това време на денонощието. Първият постинг тук.
От тогава така ме е било еня за "първа", че станах "известен" едва в средата на 2013-та и то заради... Корти, която тогава наричах "Бюти".

На "първа" може да бъде закован най-отгоре и постинг с 5 прочита - показвал съм го в края на 2012-та.
Така, че...
цитирай
53. анонимен - аз си сложих актуална снимка, дай да ...
19.05.2018 17:55
[quote=elinora]аз си сложих актуална снимка, дай да те видя теб - стара, грозна и дебела повлекано :))))


Сложила си я, ама друг път:)
А мои снимки тук е имало много пъти. Сега съм решила, че ще стои точно тази и така ще бъде.
цитирай
54. starforlife - ~
19.05.2018 18:00
elinora написа:
Бабо Пишуркова,
аз си сложих актуална снимка, дай да те видя теб - стара, грозна и дебела повлекано :))))

Виж сега...
Такива като теб ги "лекувам" много лесно...
Ти твърдиш, че си по-млада от нас с Пискова.
Аз съм на 46 - пише го.
Снимката ми е реална и от нея:
- нито се вижда да съм възпълен
- нито да съм селташки обличащ се

ПРЕДЛАГАМ СЛЕДНОТО:
КАЗВАШ ДЕН, ЧАС, МЯСТО, КЪДЕТО АЗ ЩЕ БЪДА И ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЯ С ТЕБ.
О, нее - няма да правим секс, не.
Просто, ако ти си под нашите години и снимката ти (която ей сега ще скибам) е актуална - ще ти хвърля на масата 100 лева, ще ти платя сметката и ще си тръгна.
Хайде да те видя.
100 лева си са 100 лева.
Без да си мръднеш пръста.
За 10 мин. в някое удобно за теб кафене.

Тъкмо ще се убедиш с очите си, че най-малкото съм добре сложен и никак не съм възпълен и ще спреш поне ти с тези просташки комплекси.

Та?
Да те видя, "Реалницо"?


ПС: Ами не, не си сложила никаква снимка.
цитирай
55. get - @ 45. elinora - Защо ли ми докарва този профил - на женский вариант на блогъра ... ?
19.05.2018 18:04
elinora написа:
Значи шизофреникът Тутьо още помпи некадърните постове на Радиоточкката, но понеже той е непредвидим, Пишуркова се е презастраховала, лепвайки се и за теб. За всеки случай.

пп аз нищо не пиша, изобщо не ми дреме за Първа и втора страница на блогбегето, забавлявам се и се разтоварвам тук и това е много рядко.едва ли някой ми помпи забавленията. лека вечер! и не позволявай на пишурковицата да те използва:)


... Рустем ефенди :)))!
цитирай
56. анонимен - Бабо Ленче, ти и обидите ги въртиш ...
19.05.2018 18:05
starforlife написа:
angpiskova написа:
Бабо Ленче, ти и обидите ги въртиш едни и същи - дотолкова ти стига ума! Колкото до помпането на постингите ми - извинявай, ама аз такива нужди нямам. Защото с писането си изкарвам хляба и то, бих казала, доста добре. За помпи и първи страници мечтаят такива като теб, на които това е едничката възможност за изява:)

Виж сега, Анджи...
Ти ме "познаваш" отскоро...
Първият ((си)) постинг тук написаn на 5-ти януари 2006-та, горе долу по същото това време на денонощието. Първият постинг тук.
От тогава така ме е еня било за "първа", че станах "известен" едва в средата на 2013-та и то заради... Корти, която тогава наричах "Бюти".

На "първа" може да бъде закован най-отгоре и постинг с 5 прочита - показвал съм го в края на 2012-та. Така, че...


Който няма комплекси, не му е първата мисъл в живота дали ще е на първа или не. За мен пък това няма абсолютно никакво значение - достатъчно материали правя оттук и те се излъчват и качват, където трябва и където има далеч повече посещаемост. Ако се върнах след дълго отсъствие беше по две причини:
- да отговоря на една спекулация по повод това защо съм пратена в Брюксел
- защото ти и Корти ми върнахте надеждата, че тук нещо може да се промени

И пак казвам - изкарвам си с хляба писането, така че твърденията как копнея някой да ме качва тук на заветната първа, дори не са смешни. Направо са нелепи.


цитирай
57. starforlife - ~ 56. angpiskova
19.05.2018 18:09
angpiskova написа:
Ако се върнах след дълго отсъствие беше по две причини:
- да отговоря на една спекулация по повод това защо съм пратена в Брюксел
- защото ти и Корти ми върнахте надеждата, че тук нещо може да се промени

А аз си мислех, че причината е само една и тя е защото с Корти сме неземно 'убави и вселенски умни.
ха ха ха
цитирай
58. apostapostoloff - На Гетьо ще направя строга забележка!
19.05.2018 18:10
Въпросното лице се казва Кухел, а не Кушел. Кухелят бе, Кухелят- идва от “кухо“, та затова този ник- Кухелят- е оправдан, правомерен и удачен!

Апропо, и Кухелят, и сърбинът Вуте са изпечени дърти комуняги и русофилистици. Казано другояче, те са бивши хора, изхвърлени на боклука от историята, затова апелирам да не им се обръща особено внимание.
цитирай
59. анонимен - Ако се върнах след дълго отсъствие ...
19.05.2018 18:14
starforlife написа:
angpiskova написа:
Ако се върнах след дълго отсъствие беше по две причини:
- да отговоря на една спекулация по повод това защо съм пратена в Брюксел
- защото ти и Корти ми върнахте надеждата, че тук нещо може да се промени


А аз си мислех, че причината е само една и тя е защото с Корти сме неземно 'убави и вселенски умни.
ха ха ха

Абе сигурно е така, щом казваш, ама аз най-сетне трябва да се убедя:)
Ще се радвам да ви видя и двамата - скоро ще се върна за кратко.
цитирай
60. librarian - Купоооон! :-) :-) :-)
19.05.2018 18:24
Привет, Стар. Сега не бих могла да изчета коментарите, но ще си взема отпуска и ще го сторя. :-) :-)
Постът обаче прочетох.
Кое впечатлява е, че Стар влиза много твърдо, но обосновано с показване на реални неща, а другите логореят и станат за смях, че той ги соли с техни думи, от които те..... се възмущават!!!?
цитирай
61. анонимен - Привет, Стар. Сега не бих могла да ...
19.05.2018 18:34
librarian написа:
Привет, Стар. Сега не бих могла да изчета коментарите, но ще си взема отпуска и ще го сторя. :-) :-)
Постът обаче прочетох.
Кое впечатлява е, че Стар влиза много твърдо, но обосновано с показване на реални неща, а другите логореят и станат за смях, че той ги соли с техни думи, от които те..... се възмущават!!!?

Точно така!
цитирай
62. starforlife - ~ 60. librarian
19.05.2018 19:17
librarian написа:
... Стар влиза много твърдо, но обосновано с показване на реални неща...

С такива - това е начинът, Биб.
Защото в 99% е сигурно, че са едни люлюкащи празнодумци.
Те и сега ще се ебават с Гети например... Но ебавките им вече няма да са с мъжеене, а и в очите на околните ще са жалки женчовски подмятания.
Защото всички вече знаят, че Гети БЕШЕ на мястото и по времето, където и когато се изхвърли като изтормозена чикия на пясък Кофичко.
И, ако си позволят нещо подобно някога - то ще е крайно неуместно.

Но имам успокоение за тях: По-жалки вече няма накъде.
цитирай
63. get - @ "getmans1 - Ако не ми вярваш питай Get ?" - ГЕТ - отговор(и)!
19.05.2018 19:34
getmans1 написа:
... Венци „клепариш“ по навик.


Тартюфел си Венци, тартюфел на тартюфелите!

И още малко таранкоолу, това да си вардиш контрабандата хич не ми го хвали за работа и това няма нищо общо
Ако не ми вярваш питай Get, а аз три години съм бил в тоя бранш като пенсионер. /Да не ти казвам, че като дойде Орешарски с какви функции ни натовариха а сега вашите бесепари реват като прецакани курви/


vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Стар, сега ако речеш да оправдаваш нощното си будуване с някакви си дейности свързани с други часови зони да знаеш, че мястото вече е заето от .... Венци!

............................................................................................
Разликата между мен и Вас е че аз не се срамувам от никоя работа която съм вършил, мога спокойно да кажа къде работят децата/ ето направих го и за дъщерята/, а Вие сте все инкогнито , а Жорко и приятелите му вероятно работят за илуминатите, че е такъв проблем да се споменава местоработата им Ба си -ЦРУтата и МОСАтите газ да пикаят



- На събрание на Първичната партийна организация на БКП, в район-Триадица, София ... постъпва "принципно" питане?

- Следва ли да се приема членски внос - на другари с нечестно придобити пари?
Председателя на Партийната(БСП) организация - следвайки комунистическата "диалектическа-логика" - отговаря?
- Ако сте ПОЧТЕННИ комунисти - не само, че следва а и ТРЯБВА!

- Кого ли визирам в лицето на председателя, на Район "Триадица" :))))

П.П.
Това го пиша и като - реплика, на сентенцията, от същият ПРЕДСЕДАТЕЛ на "Триадица" - Звучаща?

- Мъдрия търси - брод;
- хитреца - борд;
- таланта - грант!
цитирай
64. nalia - И за да не гладувате, правите компромиси:))
19.05.2018 19:48
angpiskova написа:
elinora написа:
толкова си жалка :))) Жалка, некадърна бездарница...

Чаршаф, спри да и помпиш пърщивити поститги, бе, бъди поне веднъж честен блогер и ще вдсиш баба ти Ангелина как ще запее друга песен :)))



Бабо Ленче, ти и обидите ги въртиш едни и същи - дотолкова ти стига ума! Колкото до помпането на постингите ми - извинявай, ама аз такива нужди нямам. Защото с писането си изкарвам хляба и то, бих казала, доста добре. За помпи и първи страници мечтаят такива като теб, на които това е едничката възможност за изява:)

цитирай
65. анонимен - В отговор на ком. 64
19.05.2018 19:50
не гладувам, а живея прилично. И не правя интриги, за да настройвам хората едни срещу други:)
цитирай
66. nalia - Е да де:)
19.05.2018 19:59
:))))
цитирай
67. getmans1 - . . . „Платен членски внос - почтен и ...
19.05.2018 22:59
... „Платен членски внос - почтен и честен КОМУНИСТ!“ или ако го перефразирам по ВВалериански, „Надградиш къщата си със 70 санта наказанието е ... защита на дисертация“.
Така е честно и по комунистически!
И типично по ВВалериански случая с дисертацията има още един вариант:)))

Абе, случки за всеки случай, бол!



get написа:
getmans1 написа:
... Венци „клепариш“ по навик.


Тартюфел си Венци, тартюфел на тартюфелите!

И още малко таранкоолу, това да си вардиш контрабандата хич не ми го хвали за работа и това няма нищо общо
Ако не ми вярваш питай Get, а аз три години съм бил в тоя бранш като пенсионер. /Да не ти казвам, че като дойде Орешарски с какви функции ни натовариха а сега вашите бесепари реват като прецакани курви/


vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Стар, сега ако речеш да оправдаваш нощното си будуване с някакви си дейности свързани с други часови зони да знаеш, че мястото вече е заето от .... Венци!

............................................................................................
Разликата между мен и Вас е че аз не се срамувам от никоя работа която съм вършил, мога спокойно да кажа къде работят децата/ ето направих го и за дъщерята/, а Вие сте все инкогнито , а Жорко и приятелите му вероятно работят за илуминатите, че е такъв проблем да се споменава местоработата им Ба си -ЦРУтата и МОСАтите газ да пикаят



- На събрание на Първичната партийна организация на БКП, в район-Триадица, София ... постъпва "принципно" питане?

- Следва ли да се приема членски внос - на другари с нечестно придобити пари?
Председателя на Партийната(БСП) организация - следвайки комунистическата "диалектическа-логика" - отговаря?
- Ако сте ПОЧТЕННИ комунисти - не само, че следва а и ТРЯБВА!

- Кого ли визирам в лицето на председателя, на Район "Триадица" :))))

П.П.
Това го пиша и като - реплика, на сентенцията, от същият ПРЕДСЕДАТЕЛ на "Триадица" - Звучаща?

- Мъдрия търси - брод;
- хитреца - борд;
- таланта - грант!

цитирай
68. get - @ 67. getmans1 - Преработих текста на каламбура - преди това се губеше хумора и ... ?
19.05.2018 23:14
... моралният момент - за съвременните ни алчно-червени комунисти!

ВЪПРОС:
- Следва ли да се приемат НЕЧЕСТНО добити пари – за членски внос ?
ОТГОВОР:
- Да - ако са от ЧЕСТЕН комунист!
цитирай
69. starforlife - Ето и моят бърз и нешлифован наримучкан каламбур:
19.05.2018 23:21
Когато комунистът внася членския си внос...
Той дори доцент може да стане - нищо, че интелектуално чак е бос...
Получава всяка титла той за партиен принос на поднос...
Особено, ако е комунист той албинос и албатрос.
цитирай
70. starforlife - Последни 20 регистрирани посетителя
19.05.2018 23:25
23:14 - freeoldmen
23:12 - get
23:08 - vencivaleri1951
23:00 - get
22:38 - getmans1
22:23 - troina
22:16 - sezoni
21:52 - freeoldmen
21:32 - musicgirl81
21:18 - freeoldmen
21:17 - merlin68
21:07 - deathmetalverses
20:57 - freeoldmen
20:53 - vaquero
20:36 - sezoni
20:30 - angpiskova
20:28 - apostapostoloff
20:16 - get
20:16 - angpiskova
20:11 - angpiskova

Я! В 23:08 бай ти ВВ изпълзял от мишата дупка.
Сега остава да заяви, че в 23:40 ме чака еди къде си да играем шах и утре да каже: "Ами аз те поканих. Беше още събота. Ти си виновен, че не дойде и повече няма да се занимавам с теб."

Той обаче не знае, че по това време за 15 минути стигам до всяка точка на София.
цитирай
71. get - @ 69. starforlife - Ето и моят бърз и нешлифован наримучкан каламбур:
19.05.2018 23:35
Ординареца на Чапаев, Петка, изучава История на Рим - но нещо запецва и го пита:
Василий Иванич, как да разбирам т"ва:
“Патрициите канели хетери и устройвали оргия"?
- Чапаев отговаря:
“Оргия”-та при римляните?» – се е наричало: Пийване - по нашенски! Хетери - ще да рече - проститутки ... но виж по отношение на "патрициите" - считам, че има допусната печатна грешка - следва да се чете "партийците" :))) !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590163
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031