Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2018 16:27 - "Прости ни Българийо!" от името на руснак? Едва ли някога.
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4457 Коментари: 53 Гласове:
30

Последна промяна: 28.05.2018 16:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Време е за ново дразнение спрямо комуналонанистите в блога.
Едно ново абсолютно copy-paste и популяризирането му.

image


В самоунижението си към Кремъл, българи надминават дори комунистическия режим     

Николай Василев

Преди дни журналистът Мартин Карбовски разтърси мрежата с пламенното си изказване: „Русия, прости!“ Искал да помоли, да се покае и да бъде простен за това, „което сториха политиците, моите, през последните десет години с Русия“. 
Така и на стана ясно с какво България е навредила на Русия. Все пак Карбовски загатва, че според него България като ветропоказател се завъртала към всеки пореден голям брат. Според него „всяка дума за Русия, каквато и да е - беше жигосвана като предателство“. Отново бягане от света на разума и потъване в слепи емоции. Неговите плам и горест не били породени от идеологическа принадлежност, но според него „нацията ми страда и се гърчи от срам заради обръщането на гръб към тези, които са слята, неразделна част от моята история, кръв и култура“.
В своето самоунижение Карбовски 

надмина дори комунистическия режим,

 който говореше за братство, за дружба от векове за векове, но все пак някак претендираше за протоколно равенство. Не и Карбовски. За него „ние май не сме братя. Ние сме по-скоро блуден син.“ Според журналиста някакво новосъздадено малцинство „руши всеки разговор за руския и българския интерес.“ Само че вместо да се опита рационално да обясни има ли пресечна точка между българския национален интерес и руските имперски амбиции, Карбовски завършва с патетичното: „Русия, прости, ти знаеш защо и как, кой и колко обича“.
Влюбеният човек демонстрира обич дори когато обектът на любовта му го презира и мачка. Във влюбената душа на Карбовски изказването на президента Петър Стоянов преди 20-тина години, че обича Русия, но обича България повече може да изглежда като действие на ветропоказател, защото за него самата идея за равнопоставеност е абсурдна. Русия е нещо огромно, велико, неподражаемо. Ние сме много малки за да изказваме каквато и да била критика. Ние сме обвързани с нея веднъж и завинаги. Тя може да ни мачка колкото си иска. Нейните противници може също да ни мачкат когато привиждат в нас руски троянски кон, но ние нямаме право на свой интерес, на свой избор, на свой път. 
Но все пак е добре да помечтаем за деня, когато някоя руска публична фигура – политик, журналист, историк излезе с подобна патетична изповед:

„Прости ни Българийо!

Прости ни, че когато вашите възрожденци се бореха за своята културно-просветна автономия нашата дипломация стоеше твърдо зад Цариградската патриаршия и признахме автокефалността на Вашата църква чак след Втората световна война, когато можехме да я овладеем.
Прости ни, за това че макар вашите опълченци да се сражаваха храбро редом с нашата войска през Освободителната война от 1977-78 г., не допуснахме нито един български представител на Берлинския конгрес, където бяха представени всички балкански народи, а дори и арменците.
Прости ни, че притиснахме младия княз Александър да въведе Режима на пълномощията и поставихме страната Ви под управлението на руски генерали.
Прости ни, че когато князът Ви възстанови Търновската конституция го приехме за враг и използвахме всички брутални методи, за да го отстраним.
Прости ни, че когато Сърбия вероломно Ви нападна в гръб, изтеглихме всички наши военни съветници и оставихме Вашата млада и неопитна армия.... сама да обере лаврите и възхищението на света.
Прости ни, че след Балканската война отказахме да бъдем безпристрастен арбитър.
Прости ни, че по време на Междусъюзническата война оказахме логистична помощ на Румъния за да Ви удари в гръб, а когато Османската империя Ви нападна и извърши страховито етническо прочистване, ние не си мръднахме пръста, въпреки че по конвенцията от 1902 г. бяхме длъжни да го направим.
Прости ни, че когато избухна Първата световна война не направихме нищо за да Ви помирим със Сърбия, която жестоко потискаше Вашите сънародници в Македония, а когато Вие влязохте във война с нея, жестоко бомбардирахме Балчик и други градове и изпратихме армия да се сражава за румънския суверенитет над Южна Добруджа и за сръбския суверенитет над Македония.
Прости ни, че през 1925 г. финансирахме атентаторите на църквата Света Неделя!
Прости ни, че през Втората световна война, докато България беше съюзник на Германия поддържахме легация в София, но Ви нападнахме, когато на власт дойдоха онези смели мъже, които през 1941 г. (т.е. във времето когато ние снабдявахме Хитлер с ценни материали и горива), се обявиха против всяко сътрудничество с нацисткия диктатор.
Простете ни, че през онези 45 години поддържахме един жесток и кървав решим у Вас, че Ви изолирахме от света и Ви въвличахме в мръсни операции като потушаването на „Пражката пролет“.
Простете ни, че след 1990 г. затворихме пазарите си за Вашите стоки и Ви изнудвахме да плащате едни от най-високите цени за газа.
Простете ни за това, че финансираме ваши политически партии и лансираме проекти, от които Вие губите милиарди! Че Ви съдим по международните съдилища и Ви притискаме. 
Простете ни за това, че нашият патриарх унизи Вашия президент и приложи огромен натиск да не приемете историческата молба на Македонската православна църква БПЦ да ѝ стане църква-майка! 
Най общо, скъпи българи простете ни, че с всичките си действия и интриги се стремим да попречим Вие и Вашите братя в Македония да живеят в братска любов. 
Простете ни! Ние знаем колко много ни обичате. Знаем, че четете Пушкин на Вашите деца, че се грижите за стотици руски и дори за незаслужените съветски паметници. Знаем, че в безброй Ваши песни Вие възхвалявате Русия, докато в единствената (доколко мога да си спомня) руска песен за България се пее арогантното: „Хороша страна Болгария, а Россия лучше всех!“ ( хубава страна е България, ама Русия е по-добра от всички!)
Простете ни! Знаем, че имате всички основания никога повече да не искате да ни погледнете. Но все пак, се надявам, че след време ще забравите за всички злини и обиди, които сме Ви причинили и ще можем да потърсим някаква база за сътрудничество...“
Не знам 

дали ще доживеем да чуем подобна изповед

 Но докато у нас изобилства от журналисти, историци и политици, които не смеят да споменат за всички злини, които „необятната“ империя ни е нанесла през последните 140 години и коленопреклонно молят Русия за прошка, макар България никога да не ѝ е сторила нищо лошо... шансовете за това се свеждат до нула.
Русия не ни е дала никакво основание да мислим, че ни обича, макар много от нас да я обичат! Не е и длъжна.
По-лошото е, че Русия не ни дава основания да мислим, че ни уважава. И не можем да ѝ се сърдим, щом толкова много български журналисти, историци и политици не уважават собствената си родина!

*  Николай Василев е политолог, автор на книгите: "Триумфите и катастрофите на българската дипломация" ; "Битката за България - последното десетилетие на 20 век" и на романите: "Правилата на пантомимата" и "Токсикологично отделение".
https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/koga-rusnak-shte-kazhe-prosti-ni-balgariyo






Гласувай:
30



1. starforlife - Текстът на руски на песента на един от любимите ми руски изпълнители.
28.05.2018 16:29
Куплет 1:
За окном тишина.
На душе пустота.
В серой дымке исчезли.
Родные места.
Корабли обгоняют.
Чужую волну.
Командиры уводят.
Солдат на войну.
Но как тени веков.
Исчезая во мгле.
Остаются на веки.
В далекой земле.

Припев:
Только матери ждут.
Только жены не спят.
Только девочки-дочки.
У окон стоят.

Куплет 2:
Догорает под звездным.
Покровом мосты.
Одеваются в черные краски цветы.
Кто-то завтра погибнет.
От рук палача.
И в квартире напротив.
Зажжется свеча.
И польется молитва:
"Спаси, сохрани".
И послышаться крики:
Верни мне, верни.

Припев:
Только матери ждут.
Только жены не спят.
Только девочки-дочки.
У окон стоят.

И сердца их наполнены.
Жгучей тоской.
И неслышно кричат.
Возвращайся домой.

Только матери ждут.
Только жены не спят.
Только девочки-дочки.
У окон стоят.
И сердца их наполнены жгучей тоской.
И неслышно кричат...
цитирай
2. troina - даа!!
28.05.2018 16:39
давам 15 плюса тук..
и, отивам..да се разхладя със сладолед..
ж,политиката е мръсна работа,
ноо..без да се изцапаме ,няма Истина и Свобода
браво,брат ми, гордея се с теб..знаех си аз какъв си..
с Кофички не губя време и Енергия, никога...дори да съм „на сухо“1год.
а, робите ще си плащат, казано е..
до после..
цитирай
3. starforlife - Аз също отивам за сандолед.
28.05.2018 16:43
И ще си ги ближем, а?
хааааа ха ха ха

ПС: Защо "сандолед"?
Манго бил извел на разходка невястата си Кофичко...
Разхождат се те и по едно време Манго: "Кофичко, нещо да ти взема? Да те почерпя?"
- Сандолед. - отговорил Кофичк.
Купил МУ Манго сандолед.
Разхождали се що се разхождали и Манго пак: Кофичко, нещо да ти взема?
- Сандолед...
След известно време Манго пак: Кофичко, да ти взема нещо?
- Сандолед
А Манго: Сандолед-сандолед, ама довечера ку~а няма да ми играе хокей на лед.
(А Кофичко чул за мъжки атрибут, който си нЕма - цъфти ли щастлив и... се облизва)
цитирай
4. rustam - Карбовски,
28.05.2018 17:54
разбира се, е интелигентен и грамотен човек и е поставил запетаята след обръщението "Русия", докато авторът на въпросната статия е пропуснал този момент пред "България". Последно време много неграмотни хора, слабо знаещи родния език се пъчат да патриотарстват. Ти, ако поне малко вдяваше от тези неща, щеше да си сложиш един автоматичен редактор, но нейсе.

Имайки предвид(пише се така, а не в предвид) коментар на Сл.Генчев, абсолютно спокойно ще ползвам функцията на Блога да сигнализирам за нарушение, защото той е определено расистки.
цитирай
5. starforlife - 2в1
28.05.2018 18:02
~ 4. slavimirgenchev1953
Приятелю, не бъди толкова цветущ в езика.
Това може да е приоритет единствено на русофилите.
(Естествено, че лично и реално познавам блогъра та затова казвам "Приятелю")


~ 5. rustam
Бре, да не повярваш!
Цъгов го кара много софт спрямо моята невзрачна персона, имайки В предвид, че наскоро клепа пълни клевети, заради които тепърва ще се среща с мое дебелаческо възпълничество.
Цъгов, само не разбрах (нали съм прост син на милиционер, а не самият аз бил такъв) забележките към мен ли ги отправяш или към Василев?

Другото, което ми идва на ум да те попитам е: Като сега се възмущаваш от... я, къде се дяна коментарът на slavimirgenchev1953?
Та: Само не разбрах като сега се възмущаваш от хард-коментара на slavimirgenchev1953 - от доста по-хард не, а от често абсолютно фашистките коментари на Кушел например, възмущаваш ли се и "ползва(ш) (ли) функцията на Блога да сигнализира(ш) за нарушение, защото той е определено расистки" блогър въобще?
цитирай
6. анонимен - ~ 4. slavimirgenchev1953 При...
28.05.2018 18:12
starforlife написа:
~ 4. slavimirgenchev1953
Приятелю, не бъди толкова цветущ в езика.
Това може да е приоритет единствено на русофилите.
(Естествено, че лично и реално познавам блогъра та затова казвам "Приятелю")


~ 5. rustam
Бре, да не повярваш!
Руст го кара много софт скпрямо моята невзрачна персона, имайки В предвид, че наскоро клепа пълни клевети, заради които тепърва ще се среща с мое дебелачество.
Цъгов, само не разбрах (нали съм прост син на милиционер, а не самият аз такъв) забележките към мен ли ги отправяш или към Василев?
Другото, което ми идва на ум да те попитам е: Като сега се възмущаваш от... я, къде се дяна коментара на slavimirgenchev1953?
Та: Само не разбрах като сега се възмущаваш от хард-коментара на slavimirgenchev1953 - от доста по-хард не, а от често абсолютно фашистките коментари на Кушел например възмущаваш ли се и "ползва(ш) (ли) функцията на Блога да сигнализира(ш) за нарушение, защото той е определено расистки" блогър въобще?

Да бе, ще се възмущава от Кушел! Че те двамата са толкова еднакви.
Майка ми казваше за един неин шеф навремето: "Ако можеше да убива, би го направил и то с удоволствие". И тези двамата също, впрочем.
цитирай
7. starforlife - ~ 6. angpiskova
28.05.2018 18:14
angpiskova написа:
Да бе, ще се възмущава от Кушел! Че те двамата са толкова еднакви.
Майка ми казваше за един неин шеф навремето: "Ако можеше да убива, би го направил и то с удоволствие". И тези двамата също, впрочем.

Ами както вече казах: На Цъгов ще му се наложи да се изправи фейс ту фейс пред мен.
Така, че ако иска - да си приготвя "Макаров"ия.
цитирай
8. анонимен - Късно разбрах, че за руснаците в...
28.05.2018 18:17
Късно разбрах, че за руснаците винаги сме били втора ръка хора. И не са спирали да ни го показват по какъвто и да било повод.
А тази статия е много добър отговор на онова унизително писание.
цитирай
9. starforlife - ~ 8. angpiskova
28.05.2018 18:22
Аз пък се надах мърчо69 подобно на вчерашната си изцепка, че вчерашната статия била от 1999-та, сега да се изцепи, че да чета фактор показва нивото ми, за да го опонирам, че НЕ чета никакъв фактор, а просто прочетох тук:
http://samarinof.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/05/28/koga-rusnak-shte-kaje-prosti-ni-bylgariio.1610515

И сега ще пусна малко "прочити" и на двата постинга.
Хей така, за да издразня онези, които от години вършат това, а сега биха се възмутили или ехидничели, че ме блазни блоговата "първа".
Аз да не съм кака му на Кофичко Во?...
цитирай
10. apostapostoloff - Прекалено голямо значение се придава на Карбовски!
28.05.2018 18:39
Той е посредственик, чуждопоклонник, парвеню, полуинтелигент. Карбовски се провали напълно и изцяло като творчески личност. Прочетете книгата на Калин Терзийски “Алкохол“ и ще разберете много добре какво представлява това типче Карбовски.

Подобни неща мога да кажа и за Русия. Прекалено голямо значение отдавате на тази изостанала, прогнила, жалка страна. Русия е страна без значение и тежест и се управлява от политически шарлатани и мошеници. Благодарение на тях страната се провали изцяло и напълно.
цитирай
11. predatorkapredatorka - милата ми луда Баба Во,
28.05.2018 18:39
се качила пак..на Главата ти с три /3 Постинга!!
как се търпи такава вербална агресия,питам се.
другите постинги пак са надрусани от Бпърдяторът
тролско битово ежедневие....
цитирай
12. starforlife - 2в1:
28.05.2018 18:51
~ 10. apostapostoloff
Ами не, Апостолов.
Аз определено не се впечатлявам от такива.
Обикновено се впечатлявам от Личности, съграждащи полезни неща за цялото човечество, а не от пионки.
Затова и нито Путин, нито Тръмп ме впечатляват.
Те също са едни обикновени пионки.
Впечатляват ме хората от "Тойота" например.
От "Тесла".
От "Гугъл".
...


~ 11. predatorka
Е чакай де.
Говорех с Божидар по телефона и не съм кликнал още.
...
Вече кликнах. ха ха ха
Два пъти.
Един за този и един за първоизточника като постинги.
цитирай
13. predatorkapredatorka - ето Я лудата ми баба..
28.05.2018 18:54
bven/
belissimaspark
wonder

заклевам се в най/скъпото ми
за 10 г тази шизофрения има към 1000 роли тук.
тва са нейни думи, апропо, прочете ли?
публикувах ги днес пак..
цитирай
14. rustam - Уффф,
28.05.2018 19:16
starforlife написа:
~ 4. slavimirgenchev1953
Приятелю, не бъди толкова цветущ в езика.
Това може да е приоритет единствено на русофилите.
(Естествено, че лично и реално познавам блогъра та затова казвам "Приятелю")


~ 5. rustam
Бре, да не повярваш!
Цъгов го кара много софт спрямо моята невзрачна персона, имайки В предвид, че наскоро клепа пълни клевети, заради които тепърва ще се среща с мое дебелаческо възпълничество.
Цъгов, само не разбрах (нали съм прост син на милиционер, а не самият аз бил такъв) забележките към мен ли ги отправяш или към Василев?

Другото, което ми идва на ум да те попитам е: Като сега се възмущаваш от... я, къде се дяна коментара на slavimirgenchev1953?
Та: Само не разбрах като сега се възмущаваш от хард-коментара на slavimirgenchev1953 - от доста по-хард не, а от често абсолютно фашистките коментари на Кушел например възмущаваш ли се и "ползва(ш) (ли) функцията на Блога да сигнализира(ш) за нарушение, защото той е определено расистки" блогър въобще?

вие с Радиоточка "Хоризонт" сте като надраскани винилови плочи. Царе на дрънканиците.

Абе, Радиоточката нали имаше "много работа" в Страсбург и нямаше време да се отбива тук? Нея така съм й мазал дебелата дупара с "люто чушле", че колчем ме види някъде, отма довтасва да се плюнчи. Едно време й обяснявах като на двойкаджийка какво е "олицетворение" и каква идиотщина е да разправяш, че руснаците пускали войници да разминират полето от противотанкови мини.

Както и да е. 20 май мина , а ти нещо се ската.
цитирай
15. planinitenabulgaria - Товарищ Рустам!
28.05.2018 19:26
За разлика от Вас Пандо вече почти не греши когато трябва да прави разлика между фалос и дигитус. Първо научете тези неща, научете се да различавате светло от тъмно, бетонни глави от промити мозъци. Пък тогава се блогоизявявайте...
Има ли един коментар към този сериозен материал, който да е по-глупав от Вашя?
цитирай
16. musicgirl81 - Привет отново! ;)
28.05.2018 19:35
Някой май е по-смел от кофичката и ще е по-интересно. ;)
Голям дразнител си, Стар. ;) ;) ;)
цитирай
17. starforlife - Оффф,
28.05.2018 19:45
че досаден и глупав милиционерчо.
rustam написа:
Уффф,
вие с Радиоточка "Хоризонт" сте като надраскани винилови плочи. Царе на дрънканиците.

Абе, Радиоточката нали имаше "много работа" в Страсбург и нямаше време да се отбива тук? Нея така съм й мазал дебелата дупара с "люто чушле", че колчем ме види някъде, отма довтасва да се плюнчи. Едно време й обяснявах като на двойкаджийка какво е "олицетворение" и каква идиотщина е да разправяш, че руснаците пускали войници да разминират полето от противотанкови мини.

Както и да е. 20 май мина , а ти нещо се ската.

"Радиоточката" може да си прави каквото си иска, когато си иска и където си иска, а ти си г-н Никой, че да държиш на някого сметка.
Някой ти мазал нещо малко с люто чушле ли, не разбрах? (нали съм глупав била-охранител)

Както и да е.
По въпроса за 20-ти мога да ти отговоря по няколко начина и ще го направя, пък ти си избери който решиш - все е тая.
- Начин първи: Ами аз не съм уточнявал кой 20-ти.
- Начин втори: Ами с теб нямаме изрична уговорка и има много по-съществени ангажименти, които да ми променят някои първоначални планове, но определено ще намина към Бургас.
- Начин трети, Кофичков: Ами изтролих те бе. А ти като ти е толкова акъла, че да се надаш... Или този минава само при вас, кофичковците?

Кой ти допада най-много, Цъгов?
Защото на мен втория.
цитирай
18. starforlife - 2в1
28.05.2018 19:47
~ 15. planinitenabulgaria
На "товарищ Рустам" ще му е нужна лъжица.


~ 16. musicgirl81
Определено ще е по-интересно.
цитирай
19. predatorkapredatorka - жоро,разрешаваш ли малко офтопик..брат..
28.05.2018 19:50
Чувайте наглост от Първа ръка..разб. се тва е Баба/ми

10. iia - мОгия или могИя :))))))))))))
20.08.2017 11:13
имитациите или репликите както е модерно да се казва
винаги се доближават до ментето
ти къде си тръгнала wonder да надскачаш
тя е от 10 години в блога и е в основата на всичко случващо се тук
нейният компютър е "пушка" знаеш ли колко блогъри изчезнаха
само с един откос
и знаеш ли каква е разликата между "моля?" на русти и "моля?" на дела раи
русти не е разбрал и ти обяснява като даскал от шофорското училище
а дела е разбрала трие ти коментара и ти казва да внимаваш в картинката
сега разбра ли защо въпреки всичко ми е симпатична
защото тя е като скала на мястото си гола по душа
но обвивката е невидима:)))))))))))
клонингите й вършат черната работа
а тя е чиста добра мъдра всезнаеща
винаги е първа и на първа
натрива носове бие шутове
вика "баста" и е изиграла хиляди
роли а бе арт е отвсякъде
а ти чела ли си нейното
ПОНЯКОГА СЪМ ЕВА И ТЕ РАЖДАМ
по темата е:
цитирай
20. анонимен - Рустаме, винаги
28.05.2018 19:50
намирам време, за да кажа нещо на мерзавците. Колкото до разминирането, цял пасаж цитирах от книгата на Игор Бунич. Едва ли това име ти говори нещо, но нейсе. Никой не очаква от теб нито да бъдеш умен, нито образован.
цитирай
21. elinora - Аз пък само минах да кажа,
28.05.2018 20:08
че единствените свестни коментари тук са на Рустам - точни, аргументирани и грамотни. Всичко останало е ужас.
цитирай
22. rustam - 2 в 1
28.05.2018 20:11
angpiskova, чудесно е, че метафората Радиоточка "Хоризонт" е разпознаваема за теб, защото, все пак, тя е мое авторско дело.

Гевечанов, ти си губещият. Бях ти приготвил една среща с мои близки момчета, които обикновено правят предложения, които човек трудно може да откаже. Но никога не е късно!

ПП Понеже в предния постинг беше направил питане относно това кои фейкови профили са твое притежание, казвам, като пример: barneba и musicgirl81.
цитирай
23. starforlife - 2в1:
28.05.2018 20:26
~ 21. elinora
Аз пък само ти казвам, че мнението ти ни най-малко нито е меродавно, нито някой ти го иска или му пука за него.
Но примерно мога да те попитам как определяш коментарите на ВВ1951 например. Защото почти постоянно нито са стройни и логични, нито граматически издържани.


~ 22. rustam
rustam написа:
Гевечанов, ти си губещият. Бях ти приготвил една среща с мои близки момчета, които обикновено правят предложения, които човек трудно може да откаже. Но никога не е късно!

Цъгов, така ме стресна с тези думи, че чак щях да се задавя с кафето си от смях.
Иначе като реплика може да адресираш и част от 89-ти коментар под предходния ми постинг. Ще се ориентираш коя.
цитирай
24. predatorkapredatorka - !!
28.05.2018 22:42
/Ами има си обяснение Плюс и Минус се привличат, азбучна истина!
Значи, ,намерил е положителен заряд при мен!
Минусът!/

Жоро имай в предвид..
Леон Леонов и мърльо 69 пишат заедно
цитирай
25. getmans1 - Ей, Стар, направо си ми отмъкнал ...
28.05.2018 23:39
Ей, Стар, направо си ми отмъкнал идеята за утре!
Ползвал си любимия на всички „Фактор“ :)))

Гледам, че имаш скъп гост, доказания доносник и клеветник Рустам. И уважавай го човека както му се полага, че е най-изявеният радетел „за един чист и свят блог.бг“, ха-ха-ха!
цитирай
26. анонимен - angpiskova, чудесно е, че метаф...
28.05.2018 23:41
rustam написа:
angpiskova, чудесно е, че метафората Радиоточка "Хоризонт" е разпознаваема за теб, защото, все пак, тя е мое авторско дело.



Ти си "авторствай" по този начин, ама хората виждат къде си ти и къде е "радиоточката":)

цитирай
27. анонимен - Жоро,
28.05.2018 23:45
чакай да ти предам тук текста на един Туит, който адски ме изкефи:

Эстония - очень противная страна. Пенсия больше средней зарплаты в России. Проезд на общественном транспорте безплатный. Ни нефти, ни газа.

Между другото, бях в Талин преди 4 години и мога да потвърдя за безплатния транспорт. Освен това е много уютен град.
цитирай
28. starforlife - Цитирам и изтривам.
29.05.2018 01:35
анонимен написа:
"Гевечанов, ти си губещият. Бях ти приготвил една среща с мои близки момчета, които обикновено правят предложения, които човек трудно може да откаже. Но никога не е късно!"
Комичното при страхливите хора е че предезвикват, а когато им отговорят започват да се крият зад "близки момчета".

Комичното при такива хора са много неща.
Мъж да се крие зад момче - как звучи само...
цитирай
29. starforlife - ~
29.05.2018 01:42
~ 24. predatorka
Не ми се вярва, но ако е истина - мен лично не би ме подразнило и не го виждам като проблем по принцип, освен ако не пише и той глупостите от името на НИК-а по мой адрес.
Скоро ще го попитам, но пак казвам, че не ми се вярва да е така.


~ 25. getmans1
Ами виж сега...
Мернах го от цитирания по-горе съблогър...
Диагонализирах го...
По принцип съм в съгласие...
И реших да издразня оная кретенска групичка.


~ 26. angpiskova
За мен лично (и не само) една от най-големите простащини е да изопачаваш по нишката на професионалните компетенции на някого.
цитирай
30. starforlife - Последни 20 регистрирани посетителя
29.05.2018 01:45
01:34 - vmir
00:59 - novitejivotni
00:15 - zdravkoarnaudov
28.05 23:43 - predatorka
28.05 23:36 - angpiskova
28.05 23:02 - sidhaarta
28.05 23:02 - kolevn38
28.05 23:00 - getmans1
28.05 22:50 - getmans1
28.05 22:40 - predatorka
28.05 22:26 - rosiela
28.05 21:52 - planinitenabulgaria
28.05 21:33 - sezoni
28.05 20:55 - vencivaleri1951
28.05 20:07 - rustam
28.05 20:04 - elinora
28.05 19:48 - angpiskova
28.05 19:48 - predatorka
28.05 19:34 - musicgirl81
28.05 19:31 - rustam
цитирай
31. vmir - През живота си не съм срещал руснак да се е извинил за каквото и да било.
29.05.2018 01:50
Огромна част от руснаците не разбира смисъла на извинението и го смята за самоунижение. По-вероятно е да цъфнат налъмите, отколкото Русия да се извини. Ако някога това се случи, то ще бъде последвано от масови самоубийства и вяра, че Русия се е саморазпаднала. Ако съм в грешка, моля някой да ме опровергае с пример.
цитирай
32. predatorkapredatorka - ее, добре де, провери, той Рустам е мн.добре ориентиран/това е сина Му на леолео
29.05.2018 08:15
жоро, имай в предвид..
Леон Леонов и мърльо 69 пишат заедно

пп
не се конфронтирай с него/Рустам
все пак, той е един от най-интелигентните тук..
а ,емоциите не водят до добро..
хубав ден на всички...
/ и аз ще постна по-късно..за Лакомата БОА , Россия..
която почти е погълнала клета, бедна България....то,нищо не остана..
цитирай
33. vaquero - starforlife,
29.05.2018 11:09
Руснаците няма за какво да ни молят за прошка. Но виж западните лицемери ... ?!
цитирай
34. getmans1 - 32. predatorka - ее, добре де, провери, той Рустам е мн.добре ориентиран/това е сина Му на леолео 08:15
29.05.2018 11:30
... Да, синът на Леон също има блог в блог.бг /казано е от самият Леон/ а, че Рустам е мн. ориентиран много ми прилича на „декамероновска случка“:)
/ Май този път Рустамича се скрива зад „широкия ти задник“ / това в скобите не е мой израз, надявам се, че помниш/



predatorka написа:
жоро, имай в предвид..
Леон Леонов и мърльо 69 пишат заедно

пп
не се конфронтирай с него
все пак, той е един от най-интелигентните тук..
а ,емоциите не водят до добро..
хубав ден на всички...
/ и аз ще постна по-късно..за Лакомата БОА , Россия..
която почти е погълнала клета, бедна България....то,нищо не остана..

цитирай
35. getmans1 - . . . Ха-ха-ха! Руснаците няма ...
29.05.2018 11:32
... Ха-ха-ха!

vaquero написа:
Руснаците няма за какво да ни молят за прошка. Но виж западните лицемери ... ?!

цитирай
36. predatorkapredatorka - Гете, изпадаш в дребнотемие и низки страсти, инак и апискова имала „широк гъз“/за коя намекваш
29.05.2018 11:50
Май този път Рустамича се скрива зад „широкия ти задник“ / това в скобите не е мой израз, надявам се, че помниш/

това, обаче на мен не ми пречи
да контактувам добре, и с Гошо, и с Рустам..
ако се запознаем, защо не с теб и ангелина..
излагаш се..Полковник..
цитирай
37. get - @33. vaquero - Говедаров, Говедаров - винаги ще си останеш "кравар"!
29.05.2018 12:56
vaquero написа:
Руснаците няма за какво да ни молят за прошка. Но виж западните лицемери ... ?!


- С това СТАВАШ НЕ САМО ДОСАДЕН РУСОФИЛ ... но и прост техен клакьор ... Защото?

ПЪРВО:
- От периода КОГАТО СССР бе побратим с ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ - същите ни натискаха да влезем в ТРОЙНИЯТ СЪЮЗ - да обяснявам ли КАКВО И ТОВА "ТРОЕН СЪЮЗ"!
- А знаеш ли, че ПОВЕЧЕТО ОТ ОСЪДЕНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ от "Народния съд" СА С МОТИВ - СЪТРУДНИЧЕСТВО С ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ - включвайки България на страната на "Тройния съюз" - това първо!

ВТОРО:
- Втората СВЕТОВНА ВОЙНА - почна - Кога?
- Кои БЯХА СТРАНИТЕ СЪЮЗНИЧКИ-АГРЕСОРКИ при ЗАПОЧВАНЕТО НА ВОЙНАТА ... Не бяха ли Сталиновият СССР и Хитлеровият РАЙХ.

ТРЕТО
- Къде БЯХА БЪЛГАРСКИТЕ - "АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА" - в периода от НАЧАЛО НА ФАШИСТКАТА АГРЕСИЯ ... до НАЧАЛО - ВОЙНАТА МЕЖДУ ДВАМАТА БАНДИТИ-АГРЕСОРИ ... Хитлер >>срещу<<Сталин НАЧЕНАТА на 22. юни 1941 год. - НИКЪДЕ! А като ЗАПОЧНА ВОЙНАТА РЕШИХА ДА СЪБЯРАТ ЗАКОННО ИЗБРАНАТА БЪЛГАРСКА ВЛАСТ и ПРАВИТЕЛСТВО - Защо?
Защото СЕ БИЛО ОБЯВИЛО НА СТРАНАТА НА "ФАШИСТИТЕ" - откога БЕ ПИЛЕТА ШАРЕНИ про-болшевистки ... и благодарение на Какво(?) Е СТАНАЛО ТОВА?

- Не стига ЧЕ ПРО-СЪВЕТСКИЯ БЪЛГАРСКИ СЛУГИНАЖ ... МИ СЕ ПРАВИ НА АНТИ-ФАШИСТКИ и АНТИ-АНГЛО-САКСОНСКИ ... КАТО ЗАБАРАВЯ ... ?

ЧЕТВЪРТО:
- Че през 1942 год. Великобритания и СССР станаха СЪЮЗНИЦИ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!
- Не само станаха СЪЮЗНИЦИ - но и взеха да ПОДЕЛЯТ ЕВРОПАТА ПОМЕЖДУ ... за след ВОЙНАТА!

... В резултат на ТЕЗИ ДОГОВОРЕНОСТИ: СТАЛИН<<>>ЧЪРЧИЛ ... в тяхна угода ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ РЕВОЛЮЦИОНЕР ... Добри Терпешев ... участник в ПРОТИВОДЪРЖАВНАТА про-болшевистка дейност ОЩЕ ОТ 1923 год. - ТОЙ и Вице -премиера (след "9-ти септември. 1944 год.) та чрез него - СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ НАРЕЖДА НА БЪЛГАРИТЕ В сегашна "северна Гърция" ... всъщност ПРОЧЕТЕТЕ САМИ - по спомени от него време ... на които събития е присъствал и баща ми - свидетел!?

В края на месец септември още, 1944 год. Добри Терпешев заминал за Беломорието.
В Гюмюрджина новосформираната(разбира се «социалистическа» власт - .м.) набързо свикала митинг на който се събрали българи и гърци.
Пръв на импровизираната трибуна на балкона на хотел «Астория», в центъра на града, се изтъпанил «бай Добри» и започнал речта си:
«Братя гърци!
Тракия никога не е била българска и никога няма да бъде! – оповестил той на множеството.
Настъпва напрежение и хаос. Българите го питат от площада «ами ние господин Терпешев»? На което той им се троснал: «Който ви е довел – той да ви бере гайлето!»
- Гърците започнали от радост да викат за «българския» комунист «Зито! Зито!» демек «Ура-да живее» ... а покрусените българи със сълзи започнали да напускат площада.
Но това не е било ЕДИНСТВЕНО и САМО в гр.Гюмюрджина ... същото е и в гр.Драма!
Там от трибуната ВЯРНАТА НА СССР – МАША , ДРУГАРЯТ Добри Терпешев – заявява от трибуната:
«Българите са най-големите убийци, на гръцкия народ!» - скандала е толкова голям, че ГРЪЦКИЯ СВЕЩЕННИК ПРИСЪСТВАЩ ТАМ – казва на преводача, грък:
«Заклевам те, не го превеждай!» - гъркът-преводач, премълчал.

- Защо се прави ВСИЧКО ТОВА от НОВОУСТАНОВЕНАТА и уж НАРОДНА ВЛАСТ – заради българските ИНТЕРЕСИ В БЕЛОМОРИЕТО ... или за и в угода ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА СТАЛИНСКИТЕ ДОГОВОРКИ – достигнати от него с Чърчил?

- Който е БЪЛГАРИН – ще разбере:
Какво искам да му кажа с тези-примери цитати ... който е КОМУНИСТ или още чуждо-фил – ако ще да ме разбира!!

>>>> ДЪРЖА ДА УВЕДОМЯ!!!
- За женският вариант - на "мажкото" ВЛЕЧУГО-Предатор" ... пояснявам ПОД псевдонима Гетманс пише геолог ... под псевдонима ГЕТ - полковник в оставка, от криминалните служби на МВР - Република България!
цитирай
38. starforlife - Последни 20 регистрирани посетителя
29.05.2018 14:12
13:50 - batogo
13:37 - get
12:53 - stuber
12:10 - get
12:07 - vmir
11:46 - predatorka
11:41 - predatorka
11:37 - get
11:11 - kvg55
11:08 - getmans1
11:07 - vaquero
11:03 - schumpov
10:49 - anonimen65
10:24 - anonimen65
10:13 - papurov
10:03 - germantiger
09:57 - vmir
09:53 - get
09:41 - germantiger
09:40 - get
цитирай
39. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга! Това трябва да се повтаря, докато се осъзнае от всеки българин!
29.05.2018 14:21
Алчното его на продажните, властолюбиви русофили няма да миряса, докато не превърнат Родината ни България в руска провинция, в която да са на власт, за да малтретират и унижават несломимия, непокорен дух на истинските българи и да убиват творческия им гений. Тази садо-мазухистична русофилска клика е най- опасния и ненаситен паразит върху гърба на Отечеството ни. Тяхната мазохистична любов към русията е в пропорционална зависимост от омразата им към България и това е неоспорим факт, който се вижда във всичките им действия от миналото и сега.
Чест и почитания!
цитирай
40. starforlife - Добър ден на всички.
29.05.2018 14:27
~ 31. vmir
Е, има естествано.
Дори има комични случаи (след малко може да цитирам 2-3), при които руски журналисти започват правещите на дроб свои въпроси към Путин с извинение (на това, че ще го затапят и направят за смях).


~ 32. predatorka
Юлия,
рано или късно ще разбереш, че когато хора като Рустам (и конкретно самият той) ти каже, че денят е прекрасен - трябва да се огледаш къде над теб сред звездите е луната и в коя фаза е.


~ 33. vaquero
Това, което ще ти напиша, Градски, предполагам никак няма да ти хареса, но лично аз когато на мен ми пише критично се радвам, защото се замислям.
Естествено говорим в случай на релевантна (и ноторна - и ноторна) критика.
ПОВЕДЕНИЕТО ТИ В БЛОГ.БГ Е КАТО НА ТИПИЧЕН ФЕЙК И ТРОЛ.
Ти винаги подхвърляш някакви кратки и голословни фрази, които аз поне лично никога не съм видял да защитиш с дискусия, съдържаща фактология.
В това отношение например Гет е исполин, а ти както казах - обикновен фейк и трол. (Правиш разлика м/у двете понятия - фейк и трол - нали? Защото те са коренно различни.)
ПОВЕДЕНИЕТО ТИ В БЛОГ.БГ Е ЛИЦЕМЕРНО.
Да взема като пример поведението ти спрямо моята невзрачна персона.
При мен коментарите ти са... да го нарека благи и угодни, дори когато съм пуснал материал, който никак, ама никак не ти харесва.
Зад гърба ми обаче, конкретно отново спрямо мен - коментарите ти са такива, че могат (и предполагам се) да се третират като осмиващи и подиграващи ме.
Естествено от това ни най-малко не ми пука - просто отбелязвам какво съм забелязал и, ако още двама се съгласят с мнението ми, независимо дали са твои "противници" - според мен е редно да се замислиш за това, за което ти говоря.
Отново Гет би ти бил отличен индикатор, защото НЕ е ни най-малко лицемерен човек, а това е едно от най-важните качества, които поне аз лично ценя най-високо.
ПОВЕДЕНИЕТО ТИ В БЛОГ.БГ Е ОБРАЗНО КАЗАНО БЕЗСМИСЛЕНО.
Защото от коментарите ти (постингите ти знаеш, че не ги чета, най-малкото защото няма как човек писал онзи постинг за Сталин и особоено пък онова, което ми каза на ЛС - да ме спечели като читател)... Та: Коментарите ти са абсолютно безсмислени и неказващи нищо, което по един или друг начин да обогати отсрещния.
"Еди какво си е така или не е така, ЗАЩОТО..." И следват аргументи.
Всеки нормален човек чете и се поддава на такава комуникация, дори отсрещният да не изповядва негови ценности или виждания.
Всичко без "защото" е просто тролене и фейковизъм.
Та така ги виждам аз нещата, Градски.


~ 34. getmans1
Защо въобще трябва да се занимаваме с кокичетата?


~ 35. getmans1
Ами да: ха ха ха


~ 36. predatorka
predatorka написа:
Гете, изпадаш в дребнотемие и низки страсти, инак и апискова имала „широк гъз“/за коя намекваш
това, обаче на мен не ми пречи
да контактувам добре, и с Гошо, и с Рустам..
ако се запознаем, защо не с теб и ангелина..
излагаш се..Полковник..

Не мисля, че задникът на някого е въобще нещо, което трябва да концентрира мислите ни.
Е... Ако си лайно - ОК - простено е, защото това те интересува живо.
Но нормалните хора има къде-къде по-съществени и важни неща, с които да занимават невроните си от нечии задник.
Но щом някои са лайнари, а други - чисто и просто мръсни гащи - ОК - да се занимават със задниците на заобикалящите ги.


~ 37. get
Здравей!
Не си падам по подмазването и изказваните от мен думи в момента, че си събеседник, който всеки би се радвал да има насреща си не са такова (подмазване).
Както казах по-горе на Градския: човек се поддава на комуникация спрямо насрещен обект, от който може с нещо да се обогати, независимо дали това нещо е практико-полезно или чисто информативно.
В случая ти си такъв източник и в двете направления.
цитирай
41. getmans1 - . . . Юлке, не бъди толкова късопа...
29.05.2018 14:34
... Юлке, не бъди толкова късопаметна и мисля, че много добре знаеш за какво пиша, но явно интригантското в теб надделява.
Ако Рустам в нещо е добре е ориентиран то е, точно в тази област.
Отделен е въпроса, че сам се фука с доносничество си а за това, че се изявява и като клеветник просто няма какво да говорим.



predatorka написа:
Май този път Рустамича се скрива зад „широкия ти задник“ / това в скобите не е мой израз, надявам се, че помниш/

това, обаче на мен не ми пречи
да контактувам добре, и с Гошо, и с Рустам..
ако се запознаем, защо не с теб и ангелина..
излагаш се..Полковник..

цитирай
42. starforlife - ~ 41. getmans1
29.05.2018 14:46
getmans1 написа:
...
Отделен е въпроса, че сам (има се В предвид Рустам) се фука с доносничество си а за това, че се изявява и като клеветник просто няма какво да говорим.

Което пък мигновено го превръща в едно дребно нищожно човече, което когато и да положиш зад врата - все му е късно.
цитирай
43. starforlife - ~ 39. batogo
29.05.2018 14:56
По отношение на изказаното от теб за интересите на Русия съм съгласен, но не виждам нещо незакономерно.
Ако аз бях начело на голяма държава - бих имал същите стремежи да разширя границите на държавата си.
Основната разлика обаче би била, че бих се опитвал да го правя на базата на доброволното приобщаване от страна на другата държава, а не с политически игрички или особено насилствени военни способи (включително и терористични).
А по отношение на българските русофили - не съм толкова краен да смятам, че мразят България. Че са олигофрени (тук е момента да кажа, че когато аз използвам подобна дума - не внасям различен от чисто болестния смисъл на думата), това да. Имбецили също. Но чак мразещи родината ни/си...
цитирай
44. getmans1 - Юлке, на това място в заглавието ...
29.05.2018 15:22
Юлке, на това място в заглавието можеше да се намира един линк от февруари 2015г. но аз не съм зъл като някои „големи мъжОве“.
Може да е хубаво, че не си злопаметна но има моменти когато трябва да се помнят и да се казват нещата.
И ти като Рустам пишеш за този и онзи /тази и онази/ но аз виждам разликата между двама ви, но ти явно не я виждаш защото в някои случаи даже му „акомпанираш“, което не е O.K. за мен. За тебе също, ако държиш на реномето което искаш да градиш.
цитирай
45. rustam - Опалааааааа!
29.05.2018 17:01
getmans1 написа:
Юлке, на това място в заглавието можеше да се намира един линк от февруари 2015г. но аз не съм зъл като някои „големи мъжОве“.
Може да е хубаво, че не си злопаметна но има моменти когато трябва да се помнят и да се казват нещата.
И ти като Рустам пишеш за този и онзи /тази и онази/ но аз виждам разликата между двама ви, но ти явно не я виждаш защото в някои случаи даже му „акомпанираш“, което не е O.K. за мен. За тебе също, ако държиш на реномето което искаш да градиш.


а кой питаше: "Вмир, ти ченге ли си?"
цитирай
46. get - - В отговор на @ 40. starforlife - С което търсиш дифинитивно-историческа и фактологическа конкретика - Ето, казано от свидетел ... ?
29.05.2018 17:20
starforlife написа:

~ 37. get
Здравей!
Не си падам по подмазването и изказваните от мен думи в момента, че си събеседник, който всеки би се радвал да има насреща си не са такова (подмазване).
Както казах по-горе на Градския: човек се поддава на комуникация спрямо насрещен обект, от който може с нещо да се обогати, независимо дали това нещо е практико-полезно или чисто информативно.
В случая ти си такъв източник и в двете направления.


I-во
... Из Слова-спомени, на българския национал-революционер и възрожденец от Свищов - Димитър Маринов, който ПРЕДАВА ДИАЛОГА на Стефан Стамболов СЛЕД КАТО Е ВЪРНАЛ ОТНОВО НА ПРЕСТОЛА Български – княз Александър Батенберг :
” – А кръвта на руския народ? – възрази княз Александър с болна ирония.
- Ох, да оставим тая кръв. Ако русите проляха кръв, и ние не проляхме вода. Стомилионна Русия изгуби 40 000(истинската цифра на руските загуби е 16 000 – убити и ранени при руско-турската война от 1877/78 год. – б.м.) войници и два милиарда лева.
- За избитите си синове те ВЗЕХА БЕСАРАБИЯ И ЦЯЛА ОБЛАСТ В АЗИЯ, а ЗА ИЗХАРЧЕНИТЕ РУБЛИ ТЕ ВЗЕХА ТРОЙНО ВОЕННО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ от Турция, за окупацията ТЕ ВЗЕХА И ОТ НАС двадесет милиона.
А ние?
От три милиона народ ние дадохме жертва сто хиляди души(толкова е населението на независимото-номинално княжество България - б.м.); опустошенията и пепелищата погълнаха цели натрупвания от векове, чиято стойност надминава десет милиарда.
И какво получихме?
- Отечеството ни – РАЗДЕЛЕНО НА ПЕТ ЧАСТИ<<!!>> и РАЗДАДЕНО по милост на различни държави. И още – едно натрупано опекунство, което ни души всеки час, което ни спъва на всяка стъпка.
- Не, ние ще хвърлим туй опекунство и Ваше Височество трябва да останете начело на тая борба!”

- С допълнението МЛАДИЯТ КНЯЗ БАТЕНБЕРГ ... той и ПЛЕМЕННИК НА руските императори РОМАНОВИ - нямал достатъчно сили да им се противопостави и заманава в изгнание!

- Нашето участие в руско-турската от 1877/78 г. възлиза на около 30 000 участващи - повече от войската на една Сърбия или Румъния ... ама - Каквото каже "освободителката" ?

II-ро
А какво МИСЛИ "ОСВОБОДИТЕЛКАТА" В БЪДЕЩИТЕ СИ ПЛАНОВЕ ... то не е за БЪЛГАРИЯ - А ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ ПРОЛИВИ?
- Ето четете - казаното от ВИСШИЯТ РУСКИ ДИПЛОМАТ Сергей Спридонович Татишчев „История росийской дипломатии” издадена през 1890 г. в Санкт Петербург?

Цитат(мой превод по неговото произведение):
"„Да постъпим с България като с Полша – да я разчленим, да я размажем, да я изтрием от лицето на земята!

"Такава е в общи черти единствено разумната програма на бъдещото отношение на Русия към България, ако приемем за изходна точка убеждението, че интересите на двете страни ни най-малко не си противоречат, а напротив – достатъчно съвпадат, като служат за здраво съединително звено между тях.
НО КАКВО ДА ПРАВИМ, АКО това убеждение повече НЕ СЕ СПОДЕЛЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВОДАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ако продължителното наше отдалечаване ги отдели от нас и даже ги сближи с нашите противници дотолкова, че те поеха положителни договорки с тях, те влязоха в заговор против Русия?
АКО Е ТАКА, НА РУСИЯ НЕ Й; ОСТАВА НИЩО ДРУГО, освен да погледне право в лицето на опасността и, осъзнавайки погрешността на своите по-раншни въззрения за България, да се освободи от всякакво съчувствие към тази страна, нейните водачи и население, да ги признаем за свои заклети врагове, толкова по-непримирими, колкото по-значителни са оказаните от нас благодеяния.
ЩОМ КАТО СЕ УБЕДИМ В ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ИЗМЯНАТА НА БЪЛГАРИТЕ, ние следва да се отнасяме към тях като към врагове, без да се утешаваме с мнимо различие между настроението на народа и неговите водачи, той като в политиката всеки народ отговаря за своето правителство.
Всичко, направено от Русия за България, трябва да бъде развалено. ЦЕЛ НА НАШИТЕ УСИЛИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕ "ЦЕЛОКУПНА" БЪЛГАРИЯ, А ПОДЯЛБА ДОРИ НА СЕГАШНОТО КНЯЖЕСТВО МЕЖДУ НЕГОВИТЕ СЪСЕДИ: румънци, сърби и гърци, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ШИРОКА ИВИЦА ПО ЧЕРНО МОРЕ, КОЯТО РУСИЯ може ДА ПОТЪРСИ НАЧИН ДА ОСТАВИ ЗА СЕБЕ СИ.
С една дума, ние сме в правото си да постъпим с България, която ни измени и се присъедини към страната на нашите противници, както постъпихме с Полша – да я разчленим, да я размажем, да я изтрием от лицето на земята, в назидание на всички останали племена, населяващи Изтока, в доказателство на това, че позорен и бедствен край очаква всеки славянски народ, който дръзне да вдигне ръка срещу велика Русия."
- край на цитата по С.С. Татишчев.
цитирай
47. getmans1 - . . . Ние с Вмир се разбрахме като х...
29.05.2018 17:24
... Ние с Вмир се разбрахме като хората и даже скоро ще съм в София и най-вероятно ще си пием бирата заедно. Този мой въпрос отдавна не актуален в нашите отношения.
А ти мишок, изтри снимките но остави коментарите защото сигурно са чест за вас.


rustam написа:
getmans1 написа:
Юлке, на това място в заглавието можеше да се намира един линк от февруари 2015г. но аз не съм зъл като някои „големи мъжОве“.
Може да е хубаво, че не си злопаметна но има моменти когато трябва да се помнят и да се казват нещата.
И ти като Рустам пишеш за този и онзи /тази и онази/ но аз виждам разликата между двама ви, но ти явно не я виждаш защото в някои случаи даже му „акомпанираш“, което не е O.K. за мен. За тебе също, ако държиш на реномето което искаш да градиш.


а кой питаше: "Вмир, ти ченге ли си?"

цитирай
48. get - @47. getmans1 - а ТОЗИ БУРГАСКИ МИШОК-МЕНТОР - подписващ се със странният за българин псевдоним ... "Рустем" ... ?
29.05.2018 17:45
getmans1 написа:
... Ние с Вмир се разбрахме като хората и даже скоро ще съм в София и най-вероятно ще си пием бирата заедно. Този мой въпрос отдавна не актуален в нашите отношения.
А ти мишок, изтри снимките но остави коментарите защото сигурно са чест за вас.


rustam написа:
getmans1 написа:
Юлке, на това място в заглавието можеше да се намира един линк от февруари 2015г. но аз не съм зъл като някои „големи мъжОве“.
Може да е хубаво, че не си злопаметна но има моменти когато трябва да се помнят и да се казват нещата.
И ти като Рустам пишеш за този и онзи /тази и онази/ но аз виждам разликата между двама ви, но ти явно не я виждаш защото в някои случаи даже му „акомпанираш“, което не е O.K. за мен. За тебе също, ако държиш на реномето което искаш да градиш.


а кой питаше: "Вмир, ти ченге ли си?"



... да не се прави на граматик-редактор - определяйки: къде се слагат запетайките - А да обясни ... ?

- Как така и ПО КАКВИ ПРИЧИНИ - напусна БЕЗСЛАВНО органите на бургаското МВР?

- Оп-Палааааааа! :))))))
цитирай
49. starforlife - ~ 48. get
29.05.2018 17:53
get написа:
а ТОЗИ БУРГАСКИ МИШОК-МЕНТОР - подписващ се със странният за българин псевдоним ... "Рустем" ... ?
... да не се прави на граматик-редактор - определяйки: къде се слагат запетайките - А да обясни ... ?

- Как така и ПО КАКВИ ПРИЧИНИ - напусна БЕЗСЛАВНО органите на бургаското МВР?

- Оп-Палааааааа! :))))))

Ами може би по същите, които може би ще доведат до напускането му и "Транспортното" като учител.
цитирай
50. starforlife - ~ 47. getmans1
29.05.2018 17:55
getmans1 написа:
... Ние с Вмир се разбрахме като хората и даже скоро ще съм в София и най-вероятно ще си пием бирата заедно.

О, няма да сте само двамата.
Ще те запозная поне с още 3-4 софийски блогъри.
цитирай
51. troina - 44. getmans1 - Юлке, на това място в заглавието ...
29.05.2018 18:43
Гетсмане, пишеш 5 комента..
за нечий ж.задник..
човек, не ми падай в очите , това го пишеш от 5г!!
аз съм доста ..капризна..даа..
ноо, да правя „добро впечатление“ !!
хахаахахха, аз съм последната такава..
имам др.роля..
нямаща нищо общо със задните части на която и да е Дама..
ж ме познава долу-горе, ноо..ти..за мен си..никой..
дори с Рустам се познаваме във ФБ, нищо че аз не съм русофилл..
изв, това бяха празни думи...на вятъра..
цитирай
52. getmans1 - . . . Прочети ми пак коментарите и не ...
29.05.2018 22:58
... Прочети ми пак коментарите и не ми прилагай Рустамските номера, че уж не ми се разбирало.
Нито съм искал да те обидя нито по понякакъв начин да те засегна.
Това, че съм писал задник а не дупе не омаловажава факта, че застапничеството ти за Рустам ме навежда на някои на некои мисли.



troina написа:
Гетсмане, пишеш 5 комента..
за нечий ж.задник..
човек, не ми падай в очите , това го пишеш от 5г!!
аз съм доста ..капризна..даа..
ноо, да правя „добро впечатление“ !!
хахаахахха, аз съм последната такава..
имам др.роля..
нямаща нищо общо със задните части на която и да е Дама..
ж ме познава долу-горе, ноо..ти..за мен си..никой..
дори с Рустам се познаваме във ФБ, нищо че аз не съм русофилл..
изв, това бяха празни думи...на вятъра..

цитирай
53. troina - еее, къде е ..интригата, гете
30.05.2018 10:25
и аз ти отговорих в следв..постинг..
всички имаме кусури..
и с Георги многоо сме се дърпали, нооо..
ВАЖНОТО..остава, то не се изтрива от злободневието..
ехх, няма Мира тук, иначе нямаше да е..интересно..
хубав ден, момчета..и бъдете малко по-нежни и внимателни с Дамите
само, ще спечелите..
Джули
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590538
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031