Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2018 23:50 - Из живота на... "била-охранителите" в България. (технологичен снимков пътепис)
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3287 Коментари: 21 Гласове:
39


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

imageimageimageimage



image

image image



image

imageimageimage



image
imageimage





Тагове:   ryzen threadripper,


Гласувай:
40



1. starforlife - Запазена позиция
13.06.2018 23:52
цитирай
2. анонимен - Мдааа,
13.06.2018 23:55
сложна и далечна за мен работа:)
Още веднъж поздравления за предишния пост, разби ги отвсякъде!
цитирай
3. starforlife - ~ 2. angpiskova
14.06.2018 00:06
angpiskova написа:
Още веднъж поздравления за предишния пост, разби ги отвсякъде!

Ха ха ха
Ами какво да ти кажа: Яко се посмяхме с Приятелите ми тук.
И не аз, а те сами го правят, Анджи. Като са се хванали с мен Интелект и то в хай-технологична среда да мерят.
Където аз плувам, а те се давят.

И тук е момента да се извиня на теб и Любо, че не съм актуализирал списъка на МсВ и до вас това предварително съобщение не е изпратено.
Вече няма да е така.

А и нещо там забравих да кажа на девиантните:
СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО КОГАТО НЯМА КАКВО ДА КРИЕШ И ОТ КАКВО ДА СЕ СРАМУВАШ - НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА СИ ПРЕДОСТАВИЛ ПАРОЛАТА СИ НА 5-6 СЕРИОЗНИ СЪБЛОГЪРИ?
В такива случаи те могат да се логнат и да видят, че съобщения до Приятелите ми има и някои се опитват да кретенеят с противни твърдения, но от това само стават още по- за смях.
цитирай
4. starforlife - ТУК И СЕГА ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВЕНЦИВАЛЕРИ, ПРОТЯГАЙКИ РЪКА КЪМ НЕГО В НЕГОВИ ВОДИ:
14.06.2018 00:34
Венци, пич, аз нямам нищо против теб и не аз на теб, а ти на мен се натресе.
И е от смешно по-смешно как съм обсебил съзнанието ти и дори когато правиш постинг със снимки на близките си - тоя тъп била-охранител Жоро (Ах този Жороооо) и сакото му дори - присъстват в постинга.
ТОВА Е НЕНОРМАЛНО, ПИЧ!
Ама абсолютно ненормално!

Но не това исках да кажа.
ТУК И СЕГА ИСКАХ ДА ДАМ МАЛКО ПОЛЕЗНО ИНФО ЗА ВСИЧКИ ВАС, ПРЕЧУПВАЙКИ ГО ПРЕЗ СРЕДАТА, В КОЯТО ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВВ1951 Е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД МЕН, НО МОЖЕ В ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК ОТНОВО АЗ ДА СЪМ УМНИЯ, А ТОЙ ПОСРЕДСТВЕНИЯ.

Та:
За личните ми познати и приятели - братя Ангелови - съм споменавал още преди години тук.
За това, че са едни от най-големите бизнесмени не само в България, а в Европа дори - също.

В ПОНЕДЕЛНИК АЗ МИСЛЯ ДА БОДНА 20 ХИЛЯДИ В АКЦИИ НА ФИРМА "ГРАДУС" НА ИМЕТО НА ГОЛЕМИЯ МИ СИН БОЖИДАР, И ОЩЕ 10 ХИЛЯДИ В АКЦИИ НА МОЕ ИМЕ.

Няма да разяснявам, че това са хора (братя Ангелови), умеещи да правят Бизнес и колко процента от пазарния дял не само на птиче месо на Балканския полуостров държат...
Както и няма да изброявам колко затворени цикъла осъществиха само за няма и 25 години...
Може би Градската - Хубавка - ще се включи и ще ви потвърди мнението ми (защото примерно спрямо ВВ е в пъти по-напред с мат'ряла)...
Аз поднасях и се ебавах в постинга, но реших да стана сериозен и СЕРИОЗНО да кажа на всеки, който наистина има свободен финансов ресурс, че СПОРЕД МЕН инвестицията в акции на тази компания си е повече от добра.
За мен лично, това ще е 4-тата компания, в която придобивам акции и тези, които не се занимавате с това и то без да разбирам от икономически шитни (за това си има консултанти, специалисти - не е за била-охранители това), и не може дори да си представите колко е сладко едни пари боднати умно - да ти носят едни доста по-добри дивиденти от това да си ги хакнал в банката и особено пък не в ценни книжа, а срочни депозити или други "глупости".

Е...
В понеделник и вторник вече знаят тук някои изкъсо следящи ме, че като липсвам - в Москва... товааа - на Борсата съм.

Лека вечер от мен, защото си лягам предоволен и от служебните си изяви през последните 36 часа, и от новите придобивки, явяващи се инвестиции в бъдещето на Децата ми.

ЗА ТЯХ, ДЕЦАТА СИ, ЖИВЕЕМ БРЕ ЕЙ, АХМАЦИИИ!
ЗАЕБЕТЕ ТОЗИ БЛОГ.БГ И НАПРАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ ТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩ ОТ ВАС ДОРИ ДА СТЕ НА 60, А ТЕ НА 40.
ИНАЧЕ ПРОСТО Е СМЕШНО.
цитирай
5. vmir - 4. starforlife,
14.06.2018 03:34
starforlife написа:
В ПОНЕДЕЛНИК АЗ МИСЛЯ ДА БОДНА 20 ХИЛЯДИ В АКЦИИ НА ФИРМА "ГРАДУС"
.

Не, бе Жоро, в зелето ги сложи, не си давай парите да ти ги експлоатират и да печелят от труда ти!

И точно тук, в зависимост от това дали "страховитата" думичка "корпорация" му e подадена подобаващо и навреме, се очаква не кой да е, а самият krumbelosvet да се появи с гръм и с разобличителен патос да те излови на местопрестъплението: "Издаде ли се, че си част от световния капиталистически заговор и финансираш корпорациите, м? Не те ли е срам да подпомагаш експлоатацията на трудещите се, м?" Ай гиди юдомасон с юдомасон и рокфелеровец такъв!!! Ние сме на всеки километър! И така - до края на света! Венсеремос! Пабеда будет за нами!

цитирай
6. vencivaleri1951 - Ако някой е обсебен от теб
14.06.2018 09:00
това си най-вече ти. Сакото ти е както знаеш "метафора" на любимата ти фраза Аз имам
И точно за това ти написах за сакото на Модилиани-беден, гладуващ, но безсмъртен. Твойте сайтове, колкото и съвършенни да са след година и дуга са остарели и аут. Неговите платна с годините стават по скъпи. Така , че драги "Крезе"-инвестирай в Моделиани например-по сигурно е от борсата. Хората играят на борсата да си купуват негови и на колегите им платна.
Иначе в живота е възможно един охранител на Билла да води по достоен живот, а и по щастлив от собственик на Била. Точно това ми бе намека вчера с "бедния Йорик",
Рано или късно всички ставаме еднакви и нито акции, нито диаманти ще вземем със себе си. И не съм ти се "натресъл" Загрижен бях просто за хлапето , че се изморява, че се прибира с "червени " очи. Че е раздразнителен понякога и с неохота ми се притича на помощ , когато в канцеларията или в къщи техниката каже" чао" Какъв беше твоят отговор-Какви са тези "програмисти", дай ги насам, да ги прослушам...
Ами не мислиш ли , че в службите им преди да ги наемат са ги прослушали. И дори да си капо ди тутито сред ай ти специалистите у нас и около ни, то едни млади хлапета заслужават поощрение-поне от колегиалност . А те са аистина перспективни хлапета, с много добри възнаграждения за страната ни, но са възпитани да уважават хората. Неди например дружи/и то активно/ с някогашен съученик -паркетчия днес.
При това дружат семейно. Вярваш ли , че щеше да я има тази дружба, ако казваше непрекъснато какво има? Пак ще върна към Шекспир за когото говориш. Спомни си песента на гробарите...монолога на Хамлет и тогава прецени какво имаш и дали го имаш наистина. Знам че няма да ме разбереш, различна ни е "трапезата", но заради посредствеността си правя нов опит. Бъди здрав и знай, че няма недостойна професия , щом храни децата ти
цитирай
7. starforlife - Добро утро.
14.06.2018 09:09
~ 5. vmir
Така е. Аз съм нйеден капиталист, който му дай да ограбва труда на пролетариата.


~ бивш 6. анонимен
анонимен написа:
ТУК И СЕГА ИСКАХ ДА ДАМ МАЛКО ПОЛЕЗНО ИНФО ЗА ВСИЧКИ ВАС, ПРЕЧУПВАЙКИ ГО ПРЕЗ СРЕДАТА, В КОЯТО ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВВ1951 Е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД МЕН, НО МОЖЕ В ПОНЕДЕЛНИК И ВТОРНИК ОТНОВО АЗ ДА СЪМ УМНИЯ, А ТОЙ ПОСРЕДСТВЕНИЯ.

В ПОНЕДЕЛНИК АЗ МИСЛЯ ДА БОДНА 20 ХИЛЯДИ В АКЦИИ НА ФИРМА "ГРАДУС" НА ИМЕТО НА ГОЛЕМИЯ МИ СИН БОЖИДАР, И ОЩЕ 10 ХИЛЯДИ В АКЦИИ НА МОЕ ИМЕ.

сега венци и кореша му иконом ще ти се смеят как не ги разлираш нещата и ще загубиш защото си глупав и не инвестираш в русняшка фирма

През шмайзера ми е кой за какво ще ми се смее.
Няма да си сменим животите, нали?


~ 6. vencivaleri1951
Пич, пак говориш отвяти хуморески, и изкривяваш как се получи търкането пом/у ни.
Но сега пък аз ще ти отговоря не по темата:
Значи когато аз пиша дълги коментари и то при гладко течаща мисъл, в повечето случаи с полезност или шегаджийски, и с минимум граматически грешки - вие кретенеете, че съм бил чаршаф...
А когато ти чаршафееш отвлечено и НЕГРАМОТНО - си готин?
Ах олан...
цитирай
8. анонимен - ~ 6. vencivaleri1951 Пич, пак ...
14.06.2018 09:32
~ 6. vencivaleri1951
Пич, пак говориш отвяти хуморески, и изкривяваш как се получи търкането пом/у ни.
Но сега пък аз ще ти отговоря не по темата:
Значи когато аз пиша дълги коментари и то при гладко течаща мисъл, в повечето случаи с полезност или шегаджийски, и с минимум граматически грешки - вие кретенеете, че съм бил чаршаф...
А когато ти чаршафееш отвлечено и НЕГРАМОТНО - си готин?
Ах олан...

Именно затова аз нямам ГРАМ доверие на този ник. Нееднократно е извъртал мои думи така, както му отърва и ги е давел в океани от думи, за да докаже някака своя неистина. И не мисли, че е по-различен от останалата компания.
цитирай
9. rustam - Гого Ментата, същият и Чаршафа
14.06.2018 10:31
и неговият аватар "кортана" пак играят п*******ки "номерца".
След като ме "цитирали" в предходния постинг, редактирали и променили написаното в моя коментар, а после...изтрили самия коментар. В смисъл, Гого Ментака изцяло е променил написаното от мен в уж "цитиран" коментар, а после се опитва да пуска ехидни забележки.

При положение, че самият мой коментар е изтрит.

Остава открит въпросът защо стар ъф лай си изтри някои доста експлоатирани профили? Отговор: за да прикрие ЛС, в които предлага разни подлости спрямо платформата тук и потребителите й.
цитирай
10. xubavka - ~ 4. starforlife Здравей, Жоро!
14.06.2018 11:06
Вчера празнувахме рожден ден на големия ми син и не съм чела подробно в блог.бг, защото времето ми беше ограничено. Ще взема отношение по коментарите за инвестирането, защото ме спомена, без да се ангажирам да влияя на нечие решение или мнение. Желаещите да инвестират в акции трябва да знаят, че това е инструмент с висок риск и вложенията в акции не попадат под закрила на закон за гарантиране, както вложенията в банки са гарантирани по Закона за гарантирането на влоговете в банките. Именно за това е необходимо добре да се познава бизнеса на емитиращото акции предприятие. За бизнеса информация може да се намери навсякъде в интернет, но аз препоръчвам, когато правите изводи за състоянието на даден емитент, да се ориентирате освен от пазарния дял, от характера на бизнеса, отрасъл, положителни, и отрицателни отзиви в медии за репутация, и не на последно място участие в дарения. За търсещите информация съграждани, пък и за всички останали мога да препоръчам да се обърнат към инвестиционен посредник. В случая информацията ми е, че можете да се обърнете към Инвестиционен посредник „Карол“ АД. Там ще Ви бъде предложен договор за инвестиционно посредничество, в който ще бъде описано по каква максимална цена може да се закупят акциите чрез посредника. Съответната максимална цена се превежда по сметка на инвестиционният посредник, който от Ваше име има право да закупи акции. За целта е необходимо да имате банкова сметка и личен e_mail адрес, да представите на инвестиционния посредник копие от лична карта и служебна бележка за IBAN№. За жителите от община Панагюрище служители на инвестиционния посредник днес са в офиса на фирма „Градус“ АД на последния етаж. Сградата на офиса на фирмата се намира до хотел „Каменград“ и е боядисана в червено.
Поздрави!
цитирай
11. cortana - Да бе, да! Сега пак ли не те цитирам правилно?
14.06.2018 11:45
rustam написа:
Гого Ментата, същият и Чаршафа
и неговият аватар "кортана" пак играят п*******ки "номерца".
След като ме "цитирали" в предходния постинг, редактирали и променили написаното в моя коментар, а после...изтрили самия коментар. В смисъл, Гого Ментака изцяло е променил написаното от мен в уж "цитиран" коментар, а после се опитва да пуска ехидни забележки.

При положение, че самият мой коментар е изтрит.

Остава открит въпросът защо стар ъф лай си изтри някои доста експлоатирани профили? Отговор: за да прикрие ЛС, в които предлага разни подлости спрямо платформата тук и потребителите й.
Тези номера за промяната не на нас.
Аз цитирах коментара ти а изтриването е ясно кой го направи.
Ти наистина ли мислиш, че някой тук ти вярва?
цитирай
12. cortana - 10. xubavka
14.06.2018 11:47
Ето така се коментира. Браво!
А не като някои, на които мисълта се лута от пусто в празно.
цитирай
13. анонимен - Въпросът
14.06.2018 11:56
за влагането на пари в акции наистина е интересен и ще се радвам, ако Жоро и Таня ни насочват по-често към фирми, на които може да се има доверие. Защото не всеки има време да рови обстойно в интернет.
цитирай
14. anngry - Стар, привет! ;)
14.06.2018 13:00
Хубави снимки. Честити придобивки. ;)
цитирай
15. starforlife - Последни 20 регистрирани посетителя
14.06.2018 14:07
13:51 - leonleonovpom2
13:41 - get
13:22 - vaquero
12:58 - anngry
12:52 - staler
12:27 - cefulesteven
12:01 - get
11:53 - angpiskova
11:48 - get
11:45 - cortana
10:59 - xubavka
10:31 - leonleonovpom2
10:24 - rustam
09:30 - angpiskova
08:32 - vencivaleri1951
06:21 - vencivaleri1951
04:05 - vencivaleri1951
03:13 - vmir
02:17 - shtaparov
00:35 - petkodox
цитирай
16. cefulesteven - От лицемерите по-жалки няма. Ве...
14.06.2018 17:14
От лицемерите по-жалки няма. Венцивалери говори каква суета е материалното. Назидателно размахва пръст моралистът, но се гордее, че синът му е собственик на пицария. Какво? Едното е постижение, другото не е? Едното е честно, другото нечестно? Ако нещо е нечестно това е да флиртуваш с пролетариата и с идеалите му, а да се гордееш с това, че си чорбаджия.
цитирай
17. starforlife - ~
14.06.2018 19:09
~ 8. angpiskova
За кого въобще говорим?


~ 9. rustam
Естествено ти за пореден път пишеш неверности, но то ти се трупа.
Кои точно профили съм изтрил бре, Цъгов? Кажи бре, душице, и ще ги активирам, че да видя тези ЛС-та, за които отново лъжеш.


~ 10. xubavka
Ами то за това има приказката "Риск печели - риск губи."
В случая рискът е допустимо приемлив, но все пак затова няма да инвестирам високи суми, както при "Асарел" например е абсолютно резонно.
Благодаря за перфектния коментар, Соня.


~ 11. и 12. cortana
Не се занимавай с Цъгов. Остави го на мен.


~ 13. angpiskova
Ооо, аз съм далеч от мисълта, че мога да поема отговорността за меродавност на мненията ми.
Все пак, мога да кажа, че софтуерни стартъпи си заслужават риска, ако екипа стоящ зад тях е от хора, които знаят какво правят.


~ 14. anngry
Здравей и благодаря.
Чакай да видиш какви ще правя с Р20-ката.
Все пак основната му камера е 40 мегапиксела, а софтуерът - страхотен.
Телефонът лети. Айфон просто му диша прахта.
И май е момента по-късничко да пусна кратко постингче с определена полезност.


~ 17. cefulesteven
Не искам да си развалям чудесното настроение с приказки за това, за което говориш защото просто ще стане грозно.
цитирай
18. vmir - 16. cefulesteven,
14.06.2018 19:20
cefulesteven написа:
От лицемерите по-жалки няма. Венцивалери говори за каква суета е материалното. Назидателно размахва пръст моралиста, но се гордее, че сина му е собственик на пицария. Какво? Едното е постижение, другото не е? Едното е честно, другото нечестно? Ако нещо е нечестно това е да флиртуваш с пролетариата и с идеалите му, а да се гордееш с това, че си чорбаджия.


Лицемерието е толкова естествена рутина за Венци, че посочи ли му се за пицарията (в случая), e готов да донесе вода от 999 дерета, за да отклони вниманието от пицарията, а или не вижда, или е отрастнал и привикнал на толкова безнаказано лъготене, че живее в изцяло измислен свят от несъвместимости, в който той е еталон за скромност и дори менторска възвишеност (!!!) която той благоволява да излее щедро върху порочните и нищите духом. Някой може да определи този начин на живот като чудовищна гротеска или жесток цирк, но той е и експлоатация на човешката глупост и безочливо спекулиране с човешката добронамереност, което е есенцията на неутолимия болшевизъм.
цитирай
19. vmir - Само да отбележа, като стана дума за инвестирането, че инвестираната сума е моментна оценка
14.06.2018 19:55
за доверие в съответния бизнес. От тази констатация започват разграниченията, сложнотиите и изненадите. Първо, доверието не е постоянна величина, а разминаването между доверието на инвеститора и това на останалите инвеститори носи не само възходи, но и падения. Второ, доверието е силно податливо на влияния, а понякога и фатално податливо. Краен случай е фалита (при стартъпите - масов), който теоретически обобщено настъпва заради лева, който не ти достига за да продължиш финансовия кръговрат. За всезнайковците това твърдение може да е огромна глупост, защото тяхното мислене е "как няма да намериш един лев, на улицата да поискаш, ще събереш много повече", но това е мислене на човек, който или няма реална представа за бизнеса, или за него той е експлоатация на пролетариата и търчилъжене като неговото собствено безотговорно съществуване.
Ако някой иска да ме въвлича в нелепи спорове, моля да приеме, че това са мои лични суперкратки интерпретации, за които не дължа обяснение никому.
цитирай
20. getmans1 - Преди около десетина дни ЧП за ко...
15.06.2018 00:07
Преди около десетина дни ЧП за контра на Стар призна че имало и други професии освен програмисти, спомена за сервитьори, камериерки, фризьорки, санитарки и др. които преди така хубаво иронизираше.
Гледам че вече и ВВ1951 и той адвокат на пролетара станал не, че друг път не я е играл тая сценка от „Леща и чер хайвер“.
цитирай
21. vmir - Невероятно!!!
15.06.2018 00:26
Krumbelosvet не дойде да ме разобличи, че говоря нещо различно от другаря му Ленин! Дано наистина да съм минал гратис, защото неговите аргументи ме доближават до ръба на нервна криза... Дано да е жив и здрав и да не се окаже, че го няма заради здравословни проблеми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589984
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031