Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2018 23:30 - Защо ми слагаш китайско на езика (с послъгването си), другарю?
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2746 Коментари: 97 Гласове:
16

Последна промяна: 07.08.2018 00:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image


image
image







Гласувай:
19



1. starforlife - А сега малко "послъгване" като другарите:
06.08.2018 23:32
~ Първо: В подлеза на НДК няма (подчертавам - НЯМА) китайски ресторант!
Това го установи днес лично (аз не съм, защото го знаех със сигурност на 90%) Градският ми.
Как тогава другарят Х купува китайска храна от несъществуващ ресторант - за мен това остава загаТка. Може би му я носят от Венеция и носещия му разяснява и как аз не съм бил там.
Е да де, но сега ме мързи да оформям други снимки от Италия, че да "доказвам" (да се чете "ебавам") митарството си там.
Ще го направя утре, в същия този постинг.

~ Второ: Как другарят Х заплаща 115 лева при сметка 111 за храна и вино, оказващо се после, че е от магазина - това също остава за мен загаТка.
Предполагам в несъществуващия свят на другарите - да купиш неща от различни места, а да платиш на едно - е напълно нормално.
Все пак говорим за виртуално (на думи, блогово дюдюкане) купуване.

~ Трето: В "Черния дракон" (в близост, но не в подлеза на НДК), където с Градския хапнахме китайско (и то реално представете си) - хей сега ще ви съпоставя какво поръчахме и колко платихме.
Първо да припомня другаря Х как ги прави нещата:
- Той поръчва супа от скариди (ей я горе, в паничките пред нас и общата по средата). Стандартна.
- В менюто не се предлагат скариди на тиган, но за другарите можело. Е няма проблем - и за "капиталистите" може. Наистина не се предлагаха и в "Дракона", но след кратък разговор с управителя - ей ги горе въпросните скариди (в чинията с доматчето и лимончето). Ма щели да сруват 25 лева... Бе кой те пита бе, кити (галено от "китаец") - давай, щото тоя търбух трябва да го пълня, че децата ми още повече да се срамуват от мен.
- Сокче от тревуляци (упс - зеленчуци) - също само за другарите можело. Ха, оказа се, че кити за 'секи 'сичко праи щом цакаш с финикийски знаци. (Спестени от измислените ми командировъчни от Венеция. Тук излъгах! Извъртях една контрабанда натам и обратно и ей ма на - беден като църковен охранител, но в китайски маам скариди, а не неинтелигентна пица)
- Виното (от магазина, но как тогава е в сметката - счетоводството на счетоводителя мълчи) - 10-12 лева бутилката. Отидох на срещата с Градсия изрично с такси, за да пием по вино, а той (кретенът му проЗ) да ми извърти номер да дойде с кола и да пием кафе (наполовина като пари, двете), вместо вино.
- Поради същата причина не поръчахме и кампари (Защото кам пари за кампари?), но пък ще видите какво друго поръчахме за "компенсация" (по отношение на сметката).

Или ДА ОБОБЩЯ:
Другарят Х се изпъна пред вас, (вижте ме - почудете се, аз не ям пица като "Жорко", а китайско брее, а-ууу. И то специално приготвено от на момичето на момчето на съученика на съученичката.), че е заплатил 111 (бакшиша му е~ем майката за сега) за:
- 2 супи от скариди (Или беше една? - Нека са две! - Нашите реално бяха 3)
- 1 скариди на тиган (Добре, че този път носех тиган, а не лопатка, та стана работата - иначе валат оставахме, Градскиии.)
- 1 пилешко със зеленчуци май беше
- 1 бутилка вино
- 1 водка и 1/2 (150 гр.)
- 1 кампари
- 1 каничка сок
Май беше това.
За 111 (с бакшиша - 115 лева)
Където аз определих, че са към 60 лева по мои сметки.

Нашата поръчка с Градсия:
- 3 супи от скариди (една за котката ми, която утре ще допълня да ви се плези, че маа скариди, а вие тъпа, неинтелектуална пица)
- 1 скариди на тиган
- 2 канички сок
- 2 кафета (със сметана, че да са по-скъпи)
и сега забележете с какво компенсираме напълно другите шитни (измислените вино, кампари, водки по думите на самия другар - за около 30 лева)
4, повтарям 4 (четири) порции "Пиле по императорски", май бяха по 8 лева "парчето" - тоест 32 лева.
Дотук ОК?
ОК!

Сметката ли?
72,80. 75 с бакшиша - няма другар да е по-ларж от мен я.

Така ли беше, Градски?
В теб ли е касовата бележка, която аз не съм искал, но я има на лице?
Къде са 70 лева, къде 110.
Това 40 лева другарите ги нЕмат за нищо, ей!

Еее, другарю Х...
Как да ти вярваме за каквото и да е, след като:
- Ти замълча кой е китайския, защото разбра, че ще попитам за позната на Спъругата ти.
- Ти ми говориш за едни с 40 лева!!! повече, при положение, че (СПОРЕД МЕН) просто е нереално, особено пък с вино от магазина?!?!!! (СмЕх!)

Но видиш ли аз съм бил лъгал за Венеция.
Но от Венеция - от мен снимки бол, а и тепърва разказче ще надраскам, в което ще се движи героят ми по маршрут, който е реален, а не като китайския в подлеза на НДК, който просто не съществува.

'Айде от мен лека ноШТ и наздраве с бутилка вино (От магазино-китайския. Смесено с кам пари.)

ПС: И то мен да го знаете: Искате ли готина (която пак е коренно различна от извън България, особено Щатите) китайска кухня - китайският при зала "Универсиада" ви е дестинацията.
Като втори слагам този при НДК на "Черни връх".
цитирай
2. librarian - ;-) ;-) ;-)
07.08.2018 01:06
Опасен си! ;-)
цитирай
3. vencivaleri1951 - Ленин беше казал за капиталистите , че са полезни идиоти
07.08.2018 06:04
остава да мислим , че самоназначилите се ментално за такива са само идиоти.
Пък и не разбирам каква е логиката ако аз съм лъжец/а аз не съм/, че ти не си.
Как моята укоримост премахва тутакси твоята.

Но по темата:
На какво се обзалагаш, че под подлез на НДК няма китайски ресторант и че поне на още едно място освен ресторанта се продава "китайско"?
Нещо което ме "засегна кръвно": Жорко, как ме виждаш мен израсналия в центъра и Лозенец/майка ми също/ да вкарам вино от магазина в ресторант, още повече когато
съпругата ми е с мен. Казах нещо съвсем друго, цитирам по памет: " Мускатът го купувам в магазина към 14 лв, /ЗА В КЪЩИ имам предвид/, значи там е 25 -30 лв. И това е така, защото надценката е някъде около 150% в тези заведения от цените на едро. Казах ти го това защото нямам навика да гледам цените. Така ме е учила мама, баба..и живота. Не съм ли сигурен, че мога да платя, не влизам. По натам три финландски водки /малки/ по 4 -12лв. Два ликьора/кампари/ за жена ми по 7 -14 лв.
Виното се оказа 24 лв и стотинки. Скаридите ти си проверил 25лв. Пиле панирано с ъс сусам 12 лв Свинско със зелнчуци и ароматни гъби 11 лв Супа 5 лв. Три хлебчета 3 лв. Сокът също си го проверил Няма да смятам, но е над 100 лв

Жорко, върви на психолог. Твоята обидчивост, упоритост да се ровиш в какво ли не, твоята нагласа за отмъщение са болестни. Втори постинг писа за да ме обявиш на всеослушание , че съм некомпетентен, че лъжа...Дори и ресторант тръгнал да търси...и не намерил!? Писане, коментари до посред нощите ходене...За какво бе Жорко. Това ли са ти радостите в живота? На 45 си-прекрасна възраст, но трябва да си се доказал вече. Трябва да си приключил" войните с баща си"-вероятно , горе долу с него сме набори./ Всеки воюва с баща си според Фройд и в това било израстването / Така , че порасни.

И всичко заради това че ти поисках да покажеш копие от ордера за дневните!?
Жорко, започвам да обмислям дали да не си направим рали с теб-ти със скъпия си "баварец", аз с моето фъци
цитирай
4. apostapostoloff - Аз пък платих само
07.08.2018 07:27
12 лева е 03 стотинки.

Бах ти и тъпотиите! Кошмарно малоумие!
цитирай
5. vencivaleri1951 - Постоле,
07.08.2018 07:48
apostapostoloff написа:
12 лева е 03 стотинки.

Бах ти и тъпотиите! Кошмарно малоумие!


рядко ми се случва да съм съгласен с теб, но в случая си абсолютно прав. Когато се "буташ" със свиня, няма как да не се овъргаляш в калта. Разликата е , че на синята и харесва, но пък алтернативата е да "вдигнеш ръце" и да живееш по свински
цитирай
6. vencivaleri1951 - пс
07.08.2018 08:33
Прочетох постинга ти по диагонала/както и ти се изразяваш/ , но го погледнах и втори път. Ти си абсолютен персонаж на Г Мишев, реализиран от режисьорът Кирков. Щял да разпитва за съпругата ми нейна ученичка , или приятелка на неин ученик-просто забравих каква е връзката. Какво ще питаш несретнико "баварски" Какво е чудно , че един водещ софийски учител, който през годините е учил хиляди ученици и не малко студенти има и сервитьори сред учениците си. Има всякакви артисти, лекари, престъпници, политици, администратори-много вероятно и в Била. Какво ще попиташ-вярно ли е че вместо панирани скариди се сервирали на учителката си на тиган, понеже имала стомашен проблем? Тя пи ли кампари или си пи парцуца с найлонова кола А направи ли си фото в тоалетната?
Жорко, жена ми е ценЕн и обичан човек-и в къщи и в обществото/нещо което ти няма да разбереш/ Неудобствата да излизаш с нея са две-първото което ме драснеше не малко време, че всички я гледаха, второто което ми пречи и до днес, че непрекъснато ни спират нейни ученици-настоящи и повече бивши/защото са повече/, което е и приятно, но и не-не стигаш никога навреме за където си тръгнал Така , че не един неин ученик работи в ресторантьорството-верига ще направят вероятно събрани.

И накрая обясни...как си нон-стоп в блога и как работиш за фирми по мощни от ГАЗПРОМ както сам се хвалиш Пък и едва ли висиш само в този сайт
цитирай
7. vaquero - До заинтересованите блогъри
07.08.2018 10:14
На шести август тази година в 10.30 часа пред НДК имах удоволствието да се запозная на живо с Георги Стоименов Гевечанов - Градския. Ние с него имаме политически и идеологически противоречия, но това не попречи два часа да разговаряме на различни теми, включително политически и идеологически, като никой от двамата не отстъпи от позициите си. Така правят интелигентните противници.
Разгледах внимателно Градския. Момчето е с развити рамене и гръден кош. За възпълнота въобще не може да се говори. Въобще физически яко момче.
Разказа ми за трудовия си път и за условията на труд в компанията, в която работи сега. Наистина има основание за добро самочувствие. Разбрах неговото пристрастие към us-американските компании - поради условията на труд.
Относно поръчките и сметката в ресторанта "Черният дракон", което за мен е маловажно, описаното от него е абсолютно вярно. Важното е, че прекарахме два приятни часа.
Градският е умен, с чувство за самоирония, деен, непосредствен, непринуден и креативен младеж. Определено не обича празните и безполезни разговори. Това е моето впечатление.
Доволен съм от нашето запознанство, което желаех и смятам да го поддържам, при желание и от негова страна, разбира се.
цитирай
8. getmans1 - . . . ДРУГАРЮ ВАКЕРО, БЪДИ СИГУРЕН, ...
07.08.2018 10:46
...ДРУГАРЮ ВАКЕРО, БЪДИ СИГУРЕН, ЧЕ ЩЕ БЪДЕШ ПУБЛИЧНО ПОРИЦАН А НА ЗАКРИТО ИДЕОЛОГИЧЕСКО СЪБРАНИЕ ЩЕ БЪДЕШ И БИЧУВАН НА ГОЛО.

ДА-А!
ДРУГАРИТЕ ТОЛКОВА ТРУД И УСИЛИЯ ВЛАГАТ ДА СЕ ИЗГРАДИ НЕГАТИВЕН ОБРАЗ НА ИДЕОЛОГИЧЕСКИЯ ВРАГ А ТИ ЗА ПЕТ МИНУТИ И 1200 ЗНАКА ЗАФИЧИ ТОЗ ТИТАНИЧЕН ТРУД ПРАВО В КАЗАНА ЗА СМЕТ.
СРАМ!
И ВСИЧСОТО ТОВА ЗАРАД ЕДНИ КАЛМАРИ И ПЛАСМАСОВА ЧАШКА СОК.
ПОЗОР!
ОСТАВА СЕГА ДА КАЖЕШ И, ЧЕ СИ СЕ ПОДДАЛ НА ТОЗ ФАЛШИВ ЧАР И ДОБРОВОЛНО СИ МУ ПРЕДАЛ И ПАРОЛИТЕ СИ, ПИНКОДОВЕТЕ И АЙБАНИТЕ СИ.
НЕВИЖДАНО ПАДЕНИЕ!

vaquero написа:
На шести август тази година в 10.30 часа пред НДК имах удоволствието да се запозная на живо с Георги Стоименов Гевечанов - Градския. Ние с него имаме политически и идеологически противоречия, но това не попречи два часа да разговаряме на различни теми, включително политически и идеологически, като никой от двамата не отстъпи от позициите си. Така правят интелигентните противници.
Разгледах внимателно Градския. Момчето е с развити рамене и гръден кош. За възпълнота въобще не може да се говори. Въобще физически яко момче.
Разказа ми за трудовия си път и за условията на труд в компанията, в която работи сега. Наистина има основание за добро самочувствие. Разбрах неговото пристрастие към us-американските компании - поради условията на труд.
Относно поръчките и сметката в ресторанта "Черният дракон", което за мен е маловажно, описаното от него е абсолютно вярно. Важното е, че прекарахме два приятни часа.
Градският е умен, с чувство за самоирония, деен, непосредствен, непринуден и креативен младеж. Определено не обича празните и безполезни разговори. Това е моето впечатление.
Доволен съм от нашето запознанство, което желаех и смятам да го поддържам, при желание и от негова страна, разбира се.

цитирай
9. cortana - Добър ден и хайде и аз да се включа значи. :):):)
07.08.2018 10:52
Първо да поздравя getmans1 за остроумния и кефещ коментар, казващ много между думите и редовете и в същото време написан забавно и иронично.
А сега ще си позволя да имитирам максимално приятеля ми 'Жорко' и да репликирам 'другаря Х' :):):)
И нали по мнение на 'другарите' съм самият той, вярвам, че ще се справя повече от отлично. :)

1во: 'Другарю Х', да мислите, че можете да впечатлите някого с китайска храна е едно от най-глупавите неща, коеито съм срещала.
Приготвена набързо в много мазнина храна, поела огромно количество от нея, мазнината, която не се подменя за всяко готвене (всъщност въобще дори не се подменя) или за вас със съпругата Ви го правят, защото тя е учителка и то от знатните на времето?
Тоест, 'другарю Х', вие си позволявате да упреквате човек, че бил показвал ниско ниво хапвайки пица на крак, а в същото време се хвалите тук с китайска храна?!?! Знаете ли колко хора на 'Уоустрийт' сутрин хапват ход-дог в движение, на крак, но това не пречи да са милион пъти по-добри 'счетоводители' от Вас и да са нива над Вас по интелект, култура, въобще положение в обществото, което, последното, също е едно от най-глупавите неща за разискване, но Вие го правите?
С две думи за китайската храна: Неоправдано скъпа храна, която ако не ти е свикнал стомаха и не си приемал скоро, ще ти причини единствено разстройство. :)
2ро: 'Другарю Х', ако не сте забелязали, 'Жорко' е човек на действието, а не на празните приказки (за разлика от Вас). Нищо, че тук си позволява да 'океанослови', но пък за това не мисля, че някой е в позиция да го съди или това е показател някакъв. Активността му също. Както и на всеки тук всъщност. Тук всеки пише тогава и по толкова, когато и по колкото му се иска и му позволяват възможностите в момента.
И сега малко 'доказателствен офтопик' по поредната простотия, която повтаряте за сетен път, а именно, че кога 'Жорко' работел и се радвал на живота като е все тук?
Първо искам да кажа, че не мисля, че не само на Вас, а на когото и да е, това влиза в работата и трябва да е предмет на забележка дори, но...
Но, ок, да вземем да речема вчерашния ден и то доколкото аз имам представа от него.
Вчера "Жорко" е станал към 6 часа.
Ако умеете поне на средно ниво да използвате възможностите на блога, ще видите, че е пуснал само 2 кратки коментара, отнели му според мен не повече от минута време. Времето за печене на филийки за закуска примерно.
В 8:30 вече е бил в службата си.
Преди срещата с 'Градския' вече е провел две срещи и свършил някои служебни неща.
Време е за обяд и 'Жорко' предварително се е уговорил да обядва с някого.
Дали ще го направи с колега/и в МОЛ-а или в близко ресторантче, или в "Черния дракон" при НДК, това мисля, че е без значение спрямо ангажиментите му. Дори напротив, именно срещата му с 'Градския' е част от шарено ежедневие, а не блогово 'другарстване' тук :):):)
'Но да продължа.'
Доколкото разбрах от самия 'Жорко', срещата с 'Градския' е прадължила около 2 часа, защото след това е имал друга, служебна.
Тоест, 'другарю Х', от 12 на обед, до почти полунощ, 'Жорко' не публикува и не пише в блога абсолютно нищо. Цели 12 часа! Срам и позор за него, да пренебрегне блога заради работата си! Вие трябва да побутнете приказката, че това не е така и 'Жорко' тук живее. Естествено, та нали затова са 'другарите' и така са свикнали, да дюдюкат врели некипели!
Защо го не е имало 'Жорко' ли?
Аз мисля, че защото до 18 беше на работа, след това мина да ме вземе, малко пазарувахме (в МОЛа представи си и парче пица от 'Аладин' хапнахме представи си:):)), а след това с приятели пихме бира до към 21.
Какво е правил от 21 до 23:30 когато публикува този постинг, това вече никой не може да знае, но е факт, че не се е затичал да те 'громи' чрез постинг, който не се чете, а гледа, чете се коментарът под него и точностити са важни детайли, 'другарю Х' :)))
Мога още повече да пиша, за да приличам максимално на 'Жорко', но мисля, че няма смисъл.
Най-'важното' в случая, 'другарю Х' е, че Вие никога не говорите с ДОКАЗВАЩА конкретика, а просто отклонявате в посоки, които сматате не само, че Ви измъкват от ситуации, а и Ви правят да изглеждате интелигентно в очите на околните.
Поне в моите не е така.
Та погледнете си дори и само последния към момента коментар! Той е толкова не само неграмотно като правопис написан, а и като подредба на думите и логичност, че с правото мога да мисля, че този път водките са били повече, а източникът им - казаните на цар Киро. :):):)))
цитирай
10. kvg55 - До 8. getmans1
07.08.2018 10:56
Никой не се стреми да изгражда негативен образ на Градския. Той сам се гради. Имам забележки към неговото представяне в блога, които съм му казвал в коментари и лични съобщения. А ти не ме чети превратно.
цитирай
11. vencivaleri1951 - Каубой,
07.08.2018 11:08
В случая ти на " градския" ти си му алиби.Понеже до там се е докарал, че му вярват ограничен брой хора търси някой да потвърди и когато говори истината-приказката за лъжливото овчарче...Въпросът за пълнотата е относителен-кой как го разбира. Аз например съм по висок от него и по лек и се считам за човек д доста излишни килограми, но това е друга бира. В случая какво трябваше да потвърдиш ти-ами че Жорко е бил командировка във Венеция. Как да го
потвърдиш? Ами как да го потвърдиш? Като присъстваш на събитие от което Жорко ще напише постинг в който ще ме уличи в лъжа. Ами как тази евентулно на Венци лъжа, ще заличи евентуално негова такава-логиката мълчи. Не обаче и логиката на Жорко. Тя е логиката на параграф 22 или логиката
на абсурда който ни се случва ежедневно. Ето ти си му алиби например за иронията му към "другаря", "другарите". Не усещаш ли липсата на грам деликатност и емпатия в него след като профанизира
обръщение толкова близко за теб!?
И от къде тази му страст по "китайското"
То е заради една моя реплика , че е попаднал на град, щото един обяд в квалталния китайски е по скъп от такъв в заведение във Венеция в разгара на сезона. Тоест евтино заведение в София е по скъпо от такова във Венеция. Неговата логика обаче е че се фукам-защото е фукльо. Не харесвам китайските ресторанти най вече защото са столови тип. Няма уют, няма близост, няма ухажване на клиента. Това са най-"бързите" ресторанти-средно стоиш между 20 минути и час. Жена ми ги харесва, защото си е въобразила , че хранят здравословно, което според мен не е вярно. Ако знаех приятелю , че с теб ще ходи бих наистина послъгал и написал за друго заведение:) Бъди здрав!

vaquero написа:
На шести август тази година в 10.30 часа пред НДК имах удоволствието да се запозная на живо с Георги Стоименов Гевечанов - Градския. Ние с него имаме политически и идеологически противоречия, но това не попречи два часа да разговаряме на различни теми, включително политически и идеологически, като никой от двамата не отстъпи от позициите си. Така правят интелигентните противници.
Разгледах внимателно Градския. Момчето е с развити рамене и гръден кош. За възпълнота въобще не може да се говори. Въобще физически яко момче.
Разказа ми за трудовия си път и за условията на труд в компанията, в която работи сега. Наистина има основание за добро самочувствие. Разбрах неговото пристрастие към us-американските компании - поради условията на труд.
Относно поръчките и сметката в ресторанта "Черният дракон", което за мен е маловажно, описаното от него е абсолютно вярно. Важното е, че прекарахме два приятни часа.
Градският е умен, с чувство за самоирония, деен, непосредствен, непринуден и креативен младеж. Определено не обича празните и безполезни разговори. Това е моето впечатление.
Доволен съм от нашето запознанство, което желаех и смятам да го поддържам, при желание и от негова страна, разбира се.

цитирай
12. kvg55 - До 11. vencivaleri1951
07.08.2018 11:19
Знам че си лично засегнат, но преодолей личната неприязън и обърни внимание на идеологическата борба. Трябва да се разграничава Градския от апологетите му, които според мен му правят лоша услуга, хвалейки го. Уважавай тези, които те критикуват, а не тези, които те хвалят.
цитирай
13. cortana - А да, забравих да кажа:
07.08.2018 11:22
Не мисля, че 'Жорко' тук се хвали, както твърдите, 'другарю Х'. :):)))
Особено пък с това за какви фирми работи, както твърдите, 'другарю Х'. :):)))
Ако беше факт, той щеше да е цитирал фирмите и Вие да си направите справка в Гугъл, че едната наистина е с 1,5 по-висока капитализация от 'Газпром' и е партньор на НАСА.
Нещо като положението с Вашата съпруга.
Защо тя да може да е страхотна и уважавана учителка, а 'Жорко' да не може да е ценен и уважаван кадър в областта, в която е силен?
Само приятелят ви Ико ли примерно може? :) Или Блеки? :) Или друг тук?
Е да де, но 'Жорко' Ви приканва няколко пъти да Ви поразходи из офисите на компанията, а от Вас тишина.
Е, както той би казал: 'Ето тогава изгубхте правото си да злорадствате, 'другарю Х' по отношение на това какво работя и каква е компанията. Тогава, когато си измисляте свои небивалици, наместо просто да се поразходите и видите с очите си.'
Което ме присеща и друго, но 'затрай сърце'! :):):))))



УСМИХНАТ ДЕН, ЖОРООО!
Зная, че днес с Божката ще ходите на важна частна среща и стискам палци, приятелю!
И да звъннеш след това да ми е спокойно. :)
цитирай
14. vencivaleri1951 - Жорко, спри се, не ме карай да харча пари за лингвист-очевадно е кога пишеш ти
07.08.2018 12:01
Прати кортана да програмира и на срещи и ела да си говорим тук

[quote=cortana]Първо да поздравя getmans1 за остроумния и кефещ коментар, казващ много между думите и редовете и в същото време написан забавно и иронично.
А сега ще си позволя да имитирам максимално приятеля ми 'Жорко' и да репликирам 'другаря Х' :):):)
И нали по мнение на 'другарите' съм самият той, вярвам, че ще се справя повече от отлично. :)

1во: 'Другарю Х', да мислите, че можете да впечатлите някого с китайска храна е едно от най-глупавите неща, коеито съм срещала.
Приготвена набързо в много мазнина храна, поела огромно количество от нея, мазнината, която не се подменя за всяко готвене (всъщност въобще дори не се подменя) или за вас със съпругата Ви го правят, защото тя е учителка и то от знатните на времето?
Тоест, 'другарю Х', вие си позволявате да упреквате човек, че бил показвал ниско ниво хапвайки пица на крак, а в същото време се хвалите тук с китайска храна?!?! Знаете ли колко хора на 'Уоустрийт' сутрин хапват ход-дог в движение, на крак, но това не пречи да са милион пъти по-добри 'счетоводители' от Вас и да са нива над Вас по интелект, култура, въобще положение в обществото, което, последното, също е едно от най-глупавите неща за разискване, но Вие го правите?
С две думи за китайската храна: Неоправдано скъпа храна, която ако не ти е свикнал стомаха и не си приемал скоро, ще ти причини единствено разстройство. :)
2ро: 'Другарю Х', ако не сте забелязали, 'Жорко' е човек на действието, а не на празните приказки (за разлика от Вас). Нищо, че тук си позволява да 'океанослови', но пък за това не мисля, че някой е в позиция да го съди или това е показател някакъв. Активността му също. Както и на всеки тук всъщност. Тук всеки пише тогава и по толкова, когато и по колкото му се иска и му позволяват възможностите в момента.
И сега малко 'доказателствен офтопик' по поредната простотия, която повтаряте за сетен път, а именно, че кога 'Жорко' работел и се радвал на живота като е все тук?
Първо искам да кажа, че не мисля, че не само на Вас, а на когото и да е, т
цитирай
15. bleckram - И "градския" е наш Герги, както и Кортана
07.08.2018 12:08
[quote=vencivaleri1951]В случая ти на " градския" ти си му алиби.
------------------------------------------------
Профил създаден и предварително напълнен с баласт (за да не бие фейка на очи), който хвали и удостоверява. Колко неща ми е разказала Джул на лични, достатъчно е само виртуално да я побараш под мешината и става като летерна;–) Който иска може да опита.
Венци, не си струва брато! Пущи го по пързалката и да върви да пасе.
цитирай
16. starforlife - :):):)))) ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ПИША АЗ, КОРТИ! :):):))))))
07.08.2018 12:12
vencivaleri1951 написа:
Драги Жорко, Избърза пак/ти седмаче ли си?/ Коментарът ми до вагеро обезмисля голяма част от написаното в твоя коментар.
Извинете ме, 'другарю Х', аз, 'Жороко', отново избързах! Леле, как ли сега един комунист преживява, че някой нещо преди него е направил? :):)))
Не, 'другарю Х', 'Жорко' не е седмаче. Десетаче е! Защото как едно седмаче може да е възпълно? Нелогично е някак си.
Но в случая тук отново Вие сте правият (ама моля ви се, блогъри, може ли да е иначе:), защото:
vencivaleri1951 написа:
Аз например съм по висок от него и по лек и се считам за човек д доста излишни килограми, но това е друга бира.
Ами тук 'Градският' на 'Жорко' се изказа и го определи като добре сложен мъж. Така ли е? Но това естествено няма да Ви пречи, 'другарю Х', да продължите да го определяте като дебел. Вие, който дори не сте го виждали.
Не ни това е 'важното' в случая.
По-'важен' е Вашият опит за друго изкривяване на истината (както би казал 'Жорко':), а именно:
vencivaleri1951 написа:
В случая какво трябваше да потвърдиш ти-ами че Жорко е бил командировка във Венеция. Как да го потвърдиш? Ами как да го потвърдиш? Като присъстваш на събитие от което Жорко ще напише постинг в който ще ме уличи в лъжа.
Мисля, че в случая 'Жорко' е отишъл да се запознае и хапне със свой съгражданин, а не да доказва това, което твърдите.
Като помежду другото покаже, че Вие послъгхате за един Ваш обед и това сам го доказвате с мълчание по въпроса.
Което пък, помежду другото показване, е ебавка с Вас, а не нещо друго. Особено пък отклоняване от 'темата' Венеция.
ВИЕ НОРМАЛЕН ЛИ СТЕ ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ Е ДЛЪЖЕН НЕЩО ДА ВИ ДОКАЗВА?!?!!
На Вас? За свое пътуване? Леле, вие, комунистите, сте били наистина идиоти и добре, че сте сдали властта!

'Другарю Х' Вие сте пълен идиот! Пълен!
цитирай
17. starforlife - :):))))) ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПИША АЗ, КОРТИ! :):):)))))
07.08.2018 12:16
bleckram написа:
И "градския" е наш Герги, както и Кортана
Профил създаден и предварително напълнен с баласт (за да не бие фейка на очи), който хвали и удостоверява. Колко неща ми е разказала Джул на лични, достатъчно е само виртуално да я побараш под мешината и става като летерна;–) Който иска може да опита.
Венци, не си струва брато! Пущи го по пързалката и да върви да пасе.
:):):)))
Жоров градски, добре дошъл в отбора!
Ето сега вече ще се убедиш колко сдухан народ има тук!
Ако нещо не разбираш, да ти преведа: Теб те няма! Ти не съществуваш! Ти си измислен от Жоро профил, чрез който той...
Чрез който той всъщност какво прави? Величае се нещо? Тук? Виртуално? Със смисъл и най-вече полза някаква?
Ебаси идиотите! :):):))))
цитирай
18. bleckram - :-)
07.08.2018 12:16
vencivaleri1951 написа:
Щял да разпитва за съпругата ми

И бъди сигурен, че е свалил снимките на телефона и ще ходи да я показва по всички китайски в София:-)
цитирай
19. bleckram - Верваме ти бе, верваме ти.
07.08.2018 12:21
starforlife написа:

Ебаси идиотите! :):):))))

Давай още, давай че сме зажаднели да четем за богати и успели българи, които пишат денонощно в нета. Имат си всичко, не ходят с пробити маратонки и скъсани чорапи като нас. Евала брато, искаме още.
ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ!
цитирай
20. cortana - Защо последните два коментара си позволих да ги напиша от профила на 'Жорко' ли?
07.08.2018 12:25
Ами защото имам неговата воля да правя с профила му каквото и когато реша!
А в случая е забавно. :)

И знаете ли кое е важното по отношение на това?
Важното е, че нормалните хора тук, дори и непознати нам реално, продължават да ни вярват и да го приемат за нормално, защото то е такова.
И когато не могат да открият 'Жорко' чрез лично съобщение, за да им помогне с нещо, търсят мен.
Визирам конкретни 3 случая за последните няколко месеца, когато 'Жорко' е разрешавал технически проблеми на блогъри, свързали се с него чрез мен. :)
А каква точно му се явявам аз, не мисля, че на някого влиза в работата, за да се разисква.
Нали ГРУ е доказало вече, че съм самият ТОЙ, това 'е истината' и точка. :):)))))

Усмивки на всички. И нормални, и ненормални тук. :)
https://www.youtube.com/watch?v=DCrx9geJFcA

ПП за bleckram: Осъзнаваш ли колко ти липсва социален живот, че да седнеш да разпитваш някого тук за друг? :)
Осъзнаваш ли, че това за снимката и разпитването може да хрумне само на някой напълно изтрещял човек, който е полуизгубил резсъдъка си? :)
цитирай
21. vencivaleri1951 - Парадокс
07.08.2018 13:00
starforlife написа:
vencivaleri1951 написа:
Драги Жорко, Избърза пак/ти седмаче ли си?/ Коментарът ми до вагеро обезмисля голяма част от написаното в твоя коментар.
Извинете ме, 'другарю Х', аз, 'Жороко', отново избързах! Леле, как ли сега един комунист преживява, че някой нещо преди него е направил? :):)))
Не, 'другарю Х', 'Жорко' не е седмаче. Десетаче е! Защото как едно седмаче може да е възпълно? Нелогично е някак си.
Но в случая тук отново Вие сте правият (ама моля ви се, блогъри, може ли да е иначе:), защото:
vencivaleri1951 написа:
Аз например съм по висок от него и по лек и се считам за човек д доста излишни килограми, но това е друга бира.
Ами тук 'Градският' на 'Жорко' се изказа и го определи като добре сложен мъж. Така ли е? Но това естествено няма да Ви пречи, 'другарю Х', да продължите да го определяте като дебел. Вие, който дори не сте го виждали.
Не ни това е 'важното' в случая.
По-'важен' е Вашият опит за друго изкривяване на истината (както би казал 'Жорко':), а именно:
vencivaleri1951 написа:
В случая какво трябваше да потвърдиш ти-ами че Жорко е бил командировка във Венеция. Как да го потвърдиш? Ами как да го потвърдиш? Като присъстваш на събитие от което Жорко ще напише постинг в който ще ме уличи в лъжа.
Мисля, че в случая 'Жорко' е отишъл да се запознае и хапне със свой съгражданин, а не да доказва това, което твърдите.
Като помежду другото покаже, че Вие послъгхате за един Ваш обед и това сам го доказвате с мълчание по въпроса.
Което пък, помежду другото показване, е ебавка с Вас, а не нещо друго. Особено пък отклоняване от 'темата' Венеция.
ВИЕ НОРМАЛЕН ЛИ СТЕ ДА МИСЛИТЕ, ЧЕ НЯКОЙ Е ДЛЪЖЕН НЕЩО ДА ВИ ДОКАЗВА?!?!!
На Вас? За свое пътуване? Леле, вие, комунистите, сте били наистина идиоти и добре, че сте сдали властта!

'Другарю Х' Вие сте пълен идиот! Пълен!



но седмачетата по често са пълни-Чърчил е седмаче например. Иначе за "Идиота"
Какво да кажа, княз Мишкин ми е любим персонаж
цитирай
22. vaquero - До 11. vencivaleri1951
07.08.2018 13:02
Написах това, което съм видял. Мисля че обективно. Ръстът му е среден.
Ако Градският ме е използвал за алиби, което не усетих, то си е за негова сметка.
Относно обръщението другарю, да, използва го подигравателно. Но то друго не може и да се очаква. Но да не забравяме, че "другарите" ни предадоха идеала и девалвираха думата. Един генерал от ДС (Стоян Савов) се самоуби до паметника на загиналите си бойни другари в село Лесичово.
И ти бъди здрав!
цитирай
23. vaquero - До 17. bleckram
07.08.2018 13:18
Не си прав. "vaquero" е ник на реална личност и Венци го знае.
цитирай
24. barneba - Привет, Стар!
07.08.2018 13:29
Какво виждам аз?
Аз виждам среща на двама блогъри, които са преценили, че е назрял момента да се срещнат и хапнат заедно. А дали в китайски ресторант или в гостилница, според мен това изобщо няма значение.
Стар, не ми харесва това, че се връзваш на провокациите на господа като Венци.
Венци, Вие не можете ли просто да прочетете нещо като разказ в картинки от друг човек тук и да не търсите лъжа в това? Искам да кажа, че дали Стар е излъгал за настоящо пътуване във Венеция, използвайки стари снимки и дали това е било командировка, а не екскурзия с тур оператор, не мислите ли, че е маловажно? Не е ли по-добре да се насладите на снимките и ако не да изкажете позитивизъм, то поне не започнете с негативизъм?
Какво спечелихте и двамата с раздухване на разпрата?
Приятен ден на всички.
цитирай
25. bleckram - Защо?
07.08.2018 13:41
vaquero написа:
Не си прав. "vaquero" е ник на реална личност и Венци го знае.

Виждал ли те е? Яли ли сте китайско? Аз приемам някой за реална личност само когато съм му видял очите.
цитирай
26. bleckram - Джоре, ти от нерви взе да не довиждаш бе?
07.08.2018 13:46
cortana написа:

ПП за bleckram: Осъзнаваш ли колко ти липсва социален живот, че да седнеш да разпитваш някого тук за друг? :)
Осъзнаваш ли, че това за снимката и разпитването може да хрумне само на някой напълно изтрещял човек, който е полуизгубил резсъдъка си? :)

А погледни към кого се обръщам. Верно, за да вземе човек да обикаля ресторантите и да разпитва (ти сам го каза, че ще го направиш) наистина му липсва социален живот. Обикаля София и страната с профилите си и се опитва да ни докаже колко е велик. Давай още, кефиш ме! Колко баби наеба в скайпа? Кога ще ни пуснеш постинг и за интимния си живот?
цитирай
27. bleckram - Здрасти Джоре - N
07.08.2018 13:54
barneba написа:
Не е ли по-добре да се насладите на снимките и ако не да изкажете позитивизъм, то поне не започнете с негативизъм?

Те снимките не струваха. В Гугъла е пълно с фотографии от Венеция и с перфектно качество, който иска ще се наслаждава. Ние сме тук за джангъра, седим на първия ред, хрупаме пуканки и гледаме сеир.
цитирай
28. starforlife - Ще се включа за миг по един... нетрадиционен към момента (за мен) начин.
07.08.2018 13:54
В момента със сина ми правим късен обяд. Нормален, човешки, ненапъващ като другарите да ни представя за голЕмата работа: аз например хапвам селяндурска шкембе-чорба и то с много, ама много чесън!
Та, "нестандартното": На телевизора върви ето този клип като музика
https://www.youtube.com/watch?v=iWYh3oY5VZU
и поглеждайки как се забавляват хората от клипа (забелязах примерно момиче с напълно нефункционални очила като метална решетка от пластини) си мисля:
Как ли биха били разпъвани от ГРУ-то (Корти, доколкото диагонализирах репликите ти - справила си се повече от перфектно) на блог.бг кой какъв е, доколко е измислен, доколко е въобще там, на партитата, които са използвани в клипа и т.н.
Схващате ли, Читателите ми?
На мен ми е през мандрагогага дали тук за нещо ми вярва или не.
И на никого нищо никога не съм се опитвал да доказвам.
Да, ЕБАВАМ ги комплексарите в момента вече 2-ри месец.
В следващия постинг ще покажа един от лаптопите ми, който, "другарю", ако беше въпрос да звезделея - щях да ви го навирам постоянно пред очите, защото е по-скъп от автомобила ти.
(Освен ако той не е над 10 хияди лева, защото лаптопът е 9600, но ти въпреки, че не спря да се подпичкваш с видиш ли посредствените ми лаптопи от "Технополис" - аз не само не носех с мен вчера, че да използвам както педалски твърдиш, че правя Градския, а никога преди не съм го показвал доли тук. Просто защото е простащина и еснавщина, а аз не съм... Икономист0 примерно.)

'Айде докукане от мен засега.
А довечера (или може дори утре) - ще постна и снимка на шкембето си... товааа - шкембе-чорбата, която хей сега ще направя.
ха ха ха
цитирай
29. bleckram - Айде Джорджи
07.08.2018 13:56
Много внимание ти отделих днес, но ти усмихна деня ми. Имаш матрЯл за нови изяви. Давай аз пак ще мина.
цитирай
30. vaquero - До 27. bleckram
07.08.2018 13:56
Нямам снимка в блога, така че и да ме види все тая.
цитирай
31. starforlife - Блекрам, не е важно колко "баби нае~ах" тук.
07.08.2018 13:56
Същественото е, че теб нае~ах та сега лееш жлъч, защото те изоставих.
ха ха ха ха


ха ха ха
цитирай
32. starforlife - ~ 32. vaquero
07.08.2018 14:01
Градски, говориш на човек с над 20 профила тук, а с тези по разни други платформи - сигурно над 50!
Наистина ли мислиш, че си заслужава?

ПС: Следващата ни среща (за да имам повече свидетели - ха ха ха) ще е и със Съпругата ти и Корти.
Ще минем (С лично мой жип "Тойота", който не съм перил тук, за да показвам ниво но оборудване отвътре, нали така?)...
Ще ви вземем...
И сигурно ще излезнем на едно страхотно място на Витоша.

Децата ми и приятелката на Божидар също сигурно ще са с нас.
И ще си изкараме чудесно не два часа, а цял ден, а кретените тук - нека си разглеждат снимки от където искат - ние ще подишаме чист въздух и хапнем скара, която ще сънуваш.
Приготвена от хора, които ще видиш доколко ме познават като редовен клиент от... намиването ми с помощта на Гугъл при тях.

Та те така, забавлявайте се тук, но с мярка все пак, ей, мушмуроци...




ПС: Юле, казвал съм ти аз, че "си" глупавичка (обърни внимание на кавичките при "си", моля) и се поддаваш на провокации...
Е, убеди ли се в случая в момента?
Да разискваш каквото и да е спрямо мен (дано поне не си включвала и хора, заради които знаеш, че главата бих ти откъснал - не само профили да ти отнема временно) с някакъв измислен профил... А дори и очи по виртуален (а и реален да е) начин показани ти - е толкова глупаво... Толкова глупаво... Че се надявам да го осъзнаваш и особено когато подаваш невярна информация - да не го правиш.
С това не се ни най-малко конфронтирам с теб.
Просто ти казвам, че не умееш да си нормална.
Сори!
цитирай
33. bleckram - И аз и аз! Сега отивам да се снимам с няколко известни марки из магазините.
07.08.2018 14:06
starforlife написа:

В следващия постинг ще покажа един от лаптопите ми, който, "другарю", ако беше въпрос да звезделея - щях да ви го навирам постоянно пред очите, защото е по-скъп от автомобила ти.
(Освен ако той не е над 10 хияди лева, защото лаптопът е 9600,

Имам лаптоп за 20 хилки. На далавера е, защото иначе е 40 хилки. Взех го намален защото никой не ползва вече лаптопи. Умряла работа е това, друго си е да тъчнеш с малкото пръстче, а не да биеш пръсти у бакелита.
цитирай
34. bleckram - Ти да не ме бъркаш с баба Васка която мие гъзове в Испания?
07.08.2018 14:11
starforlife написа:
Същественото е, че теб нае~ах та сега лееш жлъч, защото те изоставих.

Абе ти да не си напипал баби в друг сайт, които не те познават и ти пращат пари та ни се фуклявиш със снимките на децата ти и чужди коли?
цитирай
35. vaquero - До 30. starforlife
07.08.2018 14:23
Шкембе чорбата одобрявам, но заяжданията не одобрявам.
И за да разведря обстановката : Микеле Плачидо разправяше, че участвал във филм с френска актриса, забравих й името, ако въобще го е споменал, в който имало сцена на целувка между тях. Преди снимките Плачидо спазвал максимална хигиена на устната си кухина, ама кога дошло време да се целуват, актрисата миришела на чесън.
цитирай
36. vencivaleri1951 - Драги
07.08.2018 14:38
Нито за момент не съм имал съмнение, че снимките са автентични и са от автора на постинга. До колкото знам може да се установи дата и час по тях/аз не мога/
Съмнявах се, а вече не се и съмнявам дали става въпрос за командировка или туристическа дестинация. Това единствено и след това се тръгна...
Господин Жоро два постинга написа, сума ти коментари пусна и от себе си , и " под вънкашност чужда и под име ново", до Ресторант ходи само защото нямал време да вземе от счетоводството си копие на оправдателен документ/така се нарича оправдателен или отчетен-оправдава средствата , а не жоро"

barneba написа:
Какво виждам аз?
Аз виждам среща на двама блогъри, които са преценили, че е назрял момента да се срещнат и хапнат заедно. А дали в китайски ресторант или в гостилница, според мен това изобщо няма значение.
Стар, не ми харесва това, че се връзваш на провокациите на господа като Венци.
Венци, Вие не можете ли просто да прочетете нещо като разказ в картинки от друг човек тук и да не търсите лъжа в това? Искам да кажа, че дали Стар е излъгал за настоящо пътуване във Венеция, използвайки стари снимки и дали това е било командировка, а не екскурзия с тур оператор, не мислите ли, че е маловажно? Не е ли по-добре да се насладите на снимките и ако не да изкажете позитивизъм, то поне не започнете с негативизъм?
Какво спечелихте и двамата с раздухване на разпрата?
Приятен ден на всички.

цитирай
37. predatorkapredatorka - !!! жоро...НЕ се опитвай да ме заплашваш!! ти наистина си ..потънал във филма..
07.08.2018 14:40
bleckram написа:
[quote=vencivaleri1951]В случая ти на " градския" ти си му алиби.
------------------------------------------------
Профил създаден и предварително напълнен с баласт (за да не бие фейка на очи), който хвали и удостоверява. Колко неща ми е разказала Джул на лични, достатъчно е само виртуално да я побараш под мешината и става като летерна;–) Който иска може да опита.
Венци, не си струва брато! Пущи го по пързалката и да върви да пасе.


НИЩО не съм писала на тоз блогов боклук/ блякрам е мара866
на която съм написала само 1 /ЕДНО лс пр. 5г..
ти се поддаваш на интриги и провокации..
и полсе..събираш „доказателства“ по Света и у нас
защо? и пред кого ? ти си отговори сам..
споменах го оня ден..
ДелаРай и лудата дълга Мара от Пескара
имат по няколко мъжки профили..на 100%..
работата е там,че ти повече пишеш..
А аз повече чета / в блога, също..
и то не ..диагонално,а внимателно, фокусирано
или..изобщо не чета..
каза ти го и моята приятелка ,С Блондито..
съжалявам, забъркваш се като..пате в калчища..твой патент..
и после безконечно се...доказваш..
няма отърване от тезз блогови сапунки ..
докато не си намериш поне 2 Блондита..
с най добри намерения съм..
Юлия..

цитирай
38. starforlife - 'Едно си баба знае, едно си бае!' :) ОТНОВО ПИША АЗ, КОРТИ! :):):)))))
07.08.2018 15:08
vencivaleri1951 написа:
Драги Нито за момент не съм имал съмнение, че снимките са автентични и са от автора на постинга. До колкото знам може да се установи дата и час по тях/аз не мога/
Съмнявах се, а вече не се и съмнявам дали става въпрос за командировка или туристическа дестинация. Това единствено и след това се тръгна...
Господин Жоро два постинга написа, сума ти коментари пусна и от себе си , и " под вънкашност чужда и под име ново", до Ресторант ходи само защото нямал време да вземе от счетоводството си копие на оправдателен документ/така се нарича оправдателен или отчетен-оправдава средствата , а не жоро"
'Другарю Х', като оставим настрана, че колко постинга е написал 'Господин Жоро' (Жоро, израстваш вече. :):))) Вече не си 'Жорко':) казахме, че на никому не му влиза в работата колко и какви постинги пише, стигаме до същественото.
А то е: Защо Вие си мислите, че 'Господин Жоро' е длъжен да ви убеждава в нещо и то с вземане на копия от счетоводни документи от компанията, в която работи?
Вие въобще добре ли сте?
Дори това да не се явява конфиденциална информация, а в случая аз мисля, че това все пак е вид такава, защото касае политика на фирмата по отношение на методи на работа, които във всяка уважаваща себе си компания са предмет на фирмена тайна, какво нормално виждате в извършването на такова действие от негова страна? Значи той, който сам каза, че до момента когато подписва подобни неща не се интересува в детайли, да вземе изведнъж да иска документите, да им прави копия и особено пък да ги качва в блог?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АМИ ТОВА НЕ Е ЛИ ИДИОТСКО, 'ДРУГАРЮ Х', ПЪК СЕ СЪРДИТЕ, ЧЕ ВИ НАРИЧАТ ИДИОТ?!!!
Не просто е идиотско, това е повече ненормално!

Жоро Ви цитира името на италианската компания.
Като толкова Ви влече да доказвате, че той лъже, че е бил в командировка там, а е бил с тур оператор, ми намерете телефон на компанията, позвънете и разпитайте.
ВИЕ ИМАТЕ НЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ, А НЕ ЖОРО! ЗАЩО ТОГАВА ТОЙ ДА ДОКАЗВА ВАШИ ПРЕТЕНЦИИ?

ДА НЕ Е ЛУД КАТО ВАС?
цитирай
39. starforlife - ПП: (ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПИША АЗ, КОРТИ :):)))))
07.08.2018 15:12
vencivaleri1951 написа:
В случая ти на " градския" ти си му алиби.Понеже до там се е докарал, че му вярват ограничен брой хора търси някой да потвърди и когато говори истината-приказката за лъжливото овчарче...
'Другарю Х', Вие, Кофичко и така нататък, невярващи на Жоро, не го докарвате до това да са факт думите Ви, че на него 'му вярват ограничен брой хора', просто защото не сте дори представителна извадка. :)
Факт е, че на Жоро тук му вярват 90% от хората и го доказват не само с отношението си, а с това, че минимум 20 човека нямат против да се срещат с него реално и го правят.
Например в случая го доказа градския му, който не се измъква като Вас от покана за запознанство с някакви тъпи оправдания, че Жоро не му е на нивото, а откликва и така добива реални впечатления, които не мислите ли, че са много по-достоверни за един човек от блоговите му изяви?
Вие се опитвате да характеризирате човек, а не блогър, персонаж тук. Вие се опитвате да доказвате, че той лъже за свои пътувания, за свои професионални компетенции, за това къде работи и така нататък, въз основа, забележете, на блоговите му изяви.
Тук има такива блогъри, които ако съдите що за хора са и какво работят и за кого по блоговите им изяви, мандибулата Ви ще увесва при реални срещи с тях. :)

Надявам се да схванахте какво искам да Ви кажа и да престанете с детинщините си.
Давам друг пример: Когато именно аз насочих Жоро към постинга Ви със семейството Ви, да са живи и здрави всичките Ви близки, и той го погледна в кеша на Гугъл, каже ми: Жоро започна ли да Ви приканва да го убеждавате, че това е точно Вашето семейство?
Че нали е простащина бе, 'другарю х'!
Защо тогава Вие държите да бъдете убеждаван в нещо и то по начини, които Вие смятате за правилни и... релевантни :):):)))
Кой сте Вие, че някой да Ви играе по свирката?
Син на генерал?
Аз пък съм дъщеря на маршал, е и?
цитирай
40. blackpredator - хаха,
07.08.2018 15:25
сиги чакаме и коментар от Информант ;)

Юло, ни Мара, ни Дела, ни бръмбарите у главата ти имат нещо общо с Бале
а, че всичко написано от него тука е факт, може да се съмняват само зеленчуците..
цитирай
41. getmans1 - МАЙКО МИЛА, А ЖЕГИТЕ ЕДВА ЗАПОЧВ...
07.08.2018 15:29
МАЙКО МИЛА, А ЖЕГИТЕ ЕДВА ЗАПОЧВАТ!
КОГАТО ЖЕГИТЕ ПРЕСКОЧАТ 40 СИГУРНО ЩЕ ГЪРМИТЕ КАТО ЧЕРВОБИЛСКИ РЕАКТОРИ.

/ А, АЗ СЪМ НА .... НЕ НА КОН БЕ, А НА СЯНКА, ШЛЯПНАХ ТРИ ДЖАНКОВИЦИ С ПОЛОВИН ТЕНДЖЕРА ТАРАТОР, ТРИ КРИЛЦА И ТРИ КЪЛКИ А В МОМЕНТА ЛОЧА „ЗАГОРКА“-СПиЦЯЛА, ЧИ НАЙ-ЕфТИНА И НА ПРОМОЦИЯ./
цитирай
42. getmans1 - ВЕНЦИ, т. е. „ВЕЗДЕ-ТОЙ“ НЕ СЕ КО...
07.08.2018 15:37
ВЕНЦИ, т.е. „ВЕЗДЕ-ТОЙ“ НЕ СЕ КОРКАЙ ЗАРАДИ ЖЕНАТА, ЧИ МИСЛИЛА КИТАЙСКОТО УМРЕЛО ПИЛИ ЗА „ЗДРАВОСЛОВНО“ МА ТИ САМ СИ СИ Я ЗАХАПЪЛ ЗА ПУБИСЪ:)))

АЗ, ПРОСТОТО ДЕЛИОРМАНЧЕ, ЗА МОЙТА ГЛУПАВА ПАРЦАЛЕСА СЪМ ОТЧУВАЛ 33 ЯРКИ И 23 ПЕТЛЕТЧИТА, ВСЕ БИО И ЕКО ГЛЕДАНИ.
цитирай
43. getmans1 - . . ТУЙ ВАКЕРОТО ГОЛеМ КЪСМЕТЛИЯ, ...
07.08.2018 15:45
.. ТУЙ ВАКЕРОТО ГОЛеМ КЪСМЕТЛИЯ, ВИДЕ, ЧЕ ДЯВОЛА НИЙ Е ТОЛКОЗ ЧЕРЕН, ПЪК АЗ СИ ОСТАНАХ С ИДНА ЗАГОРКА И ПОРЦИЯ СИРЕНЦА ... ПОРАДИ ЛИПСА НА ЧИЛЯК.

ПА И НЕ ТЕ Е СРАМ,БЕ!


blackpredator написа:
сиги чакаме и коментар от Информант ;)

Юло, ни Мара, ни Дела, ни бръмбарите у главата ти имат нещо общо с Бале
а, че всичко написано от него тука е факт, може да се съмняват само зеленчуците..

цитирай
44. cortana - :):):))))
07.08.2018 15:48
getmans1 написа:
ВЕНЦИ, т.е. „ВЕЗДЕ-ТОЙ“ НЕ СЕ КОРКАЙ ЗАРАДИ ЖЕНАТА, ЧИ МИСЛИЛА КИТАЙСКОТО УМРЕЛО ПИЛИ ЗА „ЗДРАВОСЛОВНО“
getmans1, въпросният дали въобще осъзнава каква антиреклама направи с това, че мислела китайската храна за здравословна, на женицата?
Ето нов пример, 'другарю х', защо си смешен на нормалните хора тук, които не се приятелеят с Вас само защото сте с еднакви политически убеждения.
Говорите такива глупости, а после въртите и сучете да ги замазвате, но само ги размазвате. :):)))))
Една от темите, по които си говорихме снощи с Жоро и приятели, беше използването на гуатамата при китайското готвене.
Интелигентни ни 'другарю х', прочетете внимателно какво представлява гуатаматът, как влияе на човека и въздействието му върху човешкото здраве. След това продължете да пишете глупости и така излагате интелигентната си съпруга, но поне спрете да я водите в китайския ресторант, че и да плащате баснословни сметки, за да Ви тровят. Не е ли идиотско?

ПП: И да попитам нещо логично. На вашата възраст след 150 гр. водка и половин бутилка вино (оставяме настрана, че на мен ми изглежда ненормално Вие да пиете голяма и малка водка, а съпругата Ви кампари по обед и след това да изпиете и бутилка вино), Вие напълно трезв ли сте или Ви унася към леглото? :):)))
Защото аз мисля, че след такъв обяд и особено количество алкохол, човек на Вашата възраст ще си полегне, а няма да тръгне в блога да се опитва да оборва някой си там 'Жорко'. :):)))
цитирай
45. vaquero - До 45. getmans1
07.08.2018 16:08
Никой не е сатанизирал Градския. Така че, не съчинявай. Пий си бирата и се оригвай на дрожди.
цитирай
46. getmans1 - . . . КОРТНИ, АЗ НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ М...
07.08.2018 16:15
... КОРТНИ, АЗ НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ МОНОНАТРИВИЯ ГЛУТАМАТ Е ОТРОВЕН И ВРЕДЕН.
ПРОСТО СЪМ РЕЗЕРВИРАН КЪМ НЕГО И ИЗПОЛЗВАНЕТО МУ В ОБЩЕСТВЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРИКРИТИЕ.
ГОВНОТО ОВКУСЕНО С ГЛУТАМАТ МОЖЕ И ДА Е ВКУСНО НО ВСЕ ПАК СИ Е ... ГОВНО:)))


cortana написа:
getmans1 написа:
ВЕНЦИ, т.е. „ВЕЗДЕ-ТОЙ“ НЕ СЕ КОРКАЙ ЗАРАДИ ЖЕНАТА, ЧИ МИСЛИЛА КИТАЙСКОТО УМРЕЛО ПИЛИ ЗА „ЗДРАВОСЛОВНО“
getmans1, въпросният дали въобще осъзнава каква антиреклама направи с това, че мислела китайската храна за здравословна, на женицата?
Ето нов пример, 'другарю х', защо си смешен на нормалните хора тук, които не се приятелеят с Вас само защото сте с еднакви политически убеждения.
Говорите такива глупости, а после въртите и сучете да ги замазвате, но само ги размазвате. :):)))))
Една от темите, по които си говорихме снощи с Жоро и приятели, беше използването на гуатамата при китайското готвене.
Интелигентни ни 'другарю х', прочетете внимателно какво представлява гуатаматът, как влияе на човека и въздействието му върху човешкото здраве. След това продължете да пишете глупости и така излагате интелигентната си съпруга, но поне спрете да я водите в китайския ресторант, че и да плащате баснословни сметки, за да Ви тровят. Не е ли идиотско?

ПП: И да попитам нещо логично. На вашата възраст след 150 гр. водка и половин бутилка вино (оставяме настрана, че на мен ми изглежда ненормално Вие да пиете голяма и малка водка, а съпругата Ви кампари по обед и след това да изпиете и бутилка вино), Вие напълно трезв ли сте или Ви унася към леглото? :):)))
Защото аз мисля, че след такъв обяд и особено количество алкохол, човек на Вашата възраст ще си полегне, а няма да тръгне в блога да се опитва да оборва някой си там 'Жорко'. :):)))

цитирай
47. starforlife - Корти, миличка, прибрах се вече! Освобождавам те от "дежурството" над темата! ха ха ха
07.08.2018 16:19
Диагонализирал съм само коментарите ти (както и тези на останалите), но ти си злато. Умницата на бате. ха ха ха
Венци, осъзнаваш ли сега, че още когато написа идиотизмите си за сравнението м/у моя вечеря (защото във Венеция ние не сме си позволявали да излезнем в ресторант на обяд, а сме вечеряли и то само два пъти - останалите сме ползвали храната в хотела) - аз се опитах да спестя релевантни (и ноторни - и ноторни) мои забележки към теб? Коментирахме ги тогава с Корти и 1-2 други блогъри.
А те можеха да са:
- Защо ти, ВВ, сравняваш твой обяд И ТО С КОНСУМАЦИЯТА НА ТВЪРД АЛКОХОЛ, с моя вечеря?
Не допускаш ли, че аз просто поръчвам нещо евтинко колкото да се подкрепя (та нали в хотела имам самун сланина, която съм донесъл от България, баси - ха ха ха), а после ще хапна нещо и в хотела?
Ако все още може в ресторантчето му, предвидената безплатно за нас храна - ок. Ако не - в хладилника има купени от "Била" (тук вече не се шегувам - "Била" са едни от малкото супер маркети във Венеция) плодове и ще си доям с две ябълки примерно.
Има хапване, Венци, и кльопане - тъпчене.
Ти май се опитваш да ни убедиш, че второто и първото би следвало да са равностойни.
Ми имаш Гугъл бре, пич. Гугълни едно нормално меню колко струва в нормално ресторантче във Венеция. Още повече, че ти дадох и телефони (останали в списъка на моя - не се сетих да ги покажа на Градския, че дори и да звъннем, за да види той, че не си просто измислям).
Но неее - на другаря син на генерал - аз трябва сигурно бонове да предоставя.
Както иска от мен командировъчните ми, баси!

После, Венци: Корти ти го каза, защото се смя тогава на тези мои думи.
Как ти, който си се "оплаквал", че не си с възможностите, които имам аз (пресъздавам твои подмятания, а не го вменявам) - се храниш в китайски за по 115 лева (със Съпругата си), а аз на едно излизане с още трима от Семейството ми - го правим за по-малко от 80?
Тоест, искам да кажа, че не е ли именно твоето комплексеене, което се опитваш да припишеш на мен?
МЕН НЕ МЕ Е СРАМ ДА КАЖА, ЧЕ СЕ ВМЪКВАМ ВЪВ ВЪПРОСНИТЕ 80 ЛЕВА (не извъртайте сега, че са лимит някакъв - просто зная какви сметки обикновено плащаме) И ТО 4 ЧОВЕКА.
Разни хора - разни идеали.
Но не се опитвай твоите "идеали" (че да ядеш китайско е здравословно - смЕх) са присъщи на мен то педалски опитвайки се да ги вмениш на околните.

АЗ СЪМ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК, КОЙТО МОЖЕ И 5 ЦИФРЕНА СУМА ДА МУ Е ДОХОДЪТ МЕСЕЧНО, НО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАМ ПО НИЩО ОТ ОКОЛНИТЕ В ОБЛЕКЛО, ХРАНА, РАЗВЛЕЧЕНИЯ...

Е да де, но точно Венци се опитва всячески да изкриви това:
- Сакото ми било демоде...
- Храната ми била неправилно комбинирана...
- Кока колата ми била от ПВЦ (ти само от стъкло си пил - то остъклена кола под път и над път, особево преди да се появи "семейната" бутилка)...

Абре, Венци...
Абре, Другарю...
Какво те е~e каквото и да е спрямо мен бре?
Какво те е~e, че лаптопът ми не е МАС с i9 за наистина "наглата" цена от 9 600 лева (ще го покажа щом "трябва"), а руски от "Технополис" за 2,60?
Ти нали си си ти?
Защо искаш аз да съм също ти, че да ям, пия, покзвам командировъчните си и т.н. както ти държиш?
М, недоклатеняк?
цитирай
48. getmans1 - . . . Е-Е ДЕ, ТОМА! Никой не е ...
07.08.2018 16:21
... Е-Е ДЕ, ТОМА!


vaquero написа:
Никой не е сатанизирал Градския. Така че, не съчинявай. Пий си бирата и се оригвай на дрожди.

цитирай
49. blackpredator - Гетьооо
07.08.2018 16:29
getmans1 написа:
ПОРАДИ ЛИПСА НА ЧИЛЯК.

вашите екологични тикви, ненаторени откъм мисла, тогиз не схванаха посланието ми

е, Венци по-късно ви го поясни с мъдроста на Соломон:
"къде ментално се срещаме, че и физически да го направим?!"
цитирай
50. starforlife - ~ 51. blackpredator
07.08.2018 16:38
Кофичк0, колко години ти кретенееш тук бре, идиот недоклатен?
Кога съм искал да се срещам с теб бре, изтърсак?
КОГА?
Направих го веднъж, за да се видиш, че си пълен въздух!
Както и Венцит0!
Както и Икономист0!
Както и всички сателитизиращи в "компанията" ви идиот-комплексари.
Вие можете само да се мъжеете на изглеждащите ви по-слаби тук.
А ви казах: Гети ще ви вършее физически, ако посегнете - та ум ще ви зайде.
Бъди сигурен. Професионалист съм в това и имам око.
За Вмир пък да не говорим - тримата с една ръка ще ви гъне като пешкири.
Но не, вие сте яките и умните и на такива като тях се пънете, защото ви мълчЕХА!
Е СВЪРШИ ТАЯ!

И, Венци, тук е момента да ти кажа нещо, което също показва, че аз не държа с теб да се дуелирам в тези кретенизми нито тук - нито в реала:
ТИ МЕ ОБВИНЯВАШ, ЧЕ АЗ СЪМ СЕ БИЛ ПРИСЛАМЧИЛ ЗА ПРОСЛОВУТИЯ ШАХ-ТУРНИР С ВМИР.
Е, СЕГА Е МОМЕНТА ДА ТИ КАЖА, ЧЕ СТАНА ТАКА:
ПРЕДИ АЗ ДА СЕ НАМЕСЯ - ЛЮБО МИ ПОЗВЪНИ И МЕ ПОПИТА ЩЕ ГО ПРИДРУЖА ЛИ НА СРЕЩА С ТЕБ ЗА ПАРТИЯ ШАХ.
Любо ще прочете надявам се и каже аз отново ли лъжа или е точно така.
Схващаш ли, Венци?
Любо е над 2 метра мъжага и както казах - ще ви сгъне с Икономист0 примерно с едната си ръка.
Но се "страхуваше", че ти ще отидеш с въпросния и/или още някои хора и искаше да знае може ли да разчита на моята реална, физическа - говоря за присъствие - подкрепа.
И естествено, въпреки, че се надявам да го знаеше и до този момент - той я получи.
СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО, ЧЕ НЕ АЗ СЕ ВРА ОКОЛО ТЕБ, ГЕНИРЕБЬОНОК (ха ха ха - от генерал и детенце идва), а ти постоянно около мен търсиш под вола теле.
ПРОУМЕЙ, ВЕНЦИ (а и останалите): АЗ НЕ ТЕ ЧЕТА! ПРОСТО ПОНЯКОГА ДРУГИ МИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ВАС/ВАШИ ИЗЯВИ И ДОРИ МОЛЯТ ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ.

Но друго исках да кажа на мишкар-кофичк0:
Да кажем Вики (Поетесата) я познавам от вече над 5 години и се срещаме почти всеки път когато идва в София...
Куп други благъри е също положението - имам реални познати от над 10 години тук...
Кой се заприпка с теб да се запознава бре, льольо, за тези години, че се пънеш като запечен гъз?
Просто ти показахме (с Радо), че греблото, ако посмееш да се мъжееш - ще ти го нарва в задника ама без да ми мигне окото!

Или, че на тема интелект - ще ти сгъна пъпчивия мозък, който тук борави със заучени лализми в какъвто кажеш ресор, освен професионалните ти компетенции
Или прадължаваш да си мислиш, че не си мишок, а тигър?
На мишока изпражненията си, пич! А не дори мишока!
цитирай
51. getmans1 - . . . ЕЙЙЙ, ШУБЕЛИЯТА, ЗАБРАВИ ЗА ...
07.08.2018 16:44
...ЕЙЙЙ, ШУБЕЛИЯТА, ЗАБРАВИ ЗА ГРЕБЛОТО, ЕБА СИ И ВИРТУАЛНИТЕ МЪЖОВЕ ДЕТО СТЕ!


blackpredator написа:
getmans1 написа:
ПОРАДИ ЛИПСА НА ЧИЛЯК.

вашите екологични тикви, ненаторени откъм мисла, тогиз не схванаха посланието ми

е, Венци по-късно ви го поясни с мъдроста на Соломон:
"къде ментално се срещаме, че и физически да го направим?!"

цитирай
52. inf0rmant - :):):)Приятел ми позвъни, че съм липсвал на някого тук и ето ме.
07.08.2018 16:53
Жоро, можеш да. Казах ти го и по телефона.
Можеш да организираш среща с градския ти и мен и то на работното ми мяст. Бъди сигурен, че тогава градският ти още по-твърдо ще бъде обявен за твой профил. :):):)
Ти ще се обадиш. Ще има и подаръци. Все пак ще ми гостувате като "официални лица". :)
цитирай
53. getmans1 - . . . ХА, БАСИ И АЗ МУ СПОМЕНАХ ЗА ГР...
07.08.2018 16:54
... ХА, БАСИ И АЗ МУ СПОМЕНАХ ЗА ГРЕБЛОТО.
АМА ЗАБРАВИХ ДА МУ РЕКНА, ЧЕ ТОЧНО АЗ ОТВОРИХ ОЧИТЕ НА ВЕНЦИ ЗА СЛУЧКАТА. НО ГЛУПАКА ОТ СОЛИДАРНОСТ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГЛУПЕЕ.

ТОЗИ ИДИОТ АКО БЕШЕ ПОНЕ МАЛКО МЪЖ СЕГА ШЯХМЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ СЪС СЪВСЕМ ДРУГИ НЕЩА.
ШУТКА Е ТОЙ! /В СЛУЧАЯ ОТ РУСКИ, ПЪК КОЙТО КАТО СИ ИСКА ДА ГО РАЗБИРА, ПУКА МИ САЙДЕРА НА МЕН/




starforlife написа:
Кофичк0, колко години ти кретенееш тук бре, идиот недоклатен?
Кога съм искал да се срещам с теб бре, изтърсак?
КОГА?
Направих го веднъж, за да се видиш, че си пълен въздух!
Както и Венцит0!
Както и Икономист0!
Както и всички сателитизиращи в "компанията" ви идиот-комплексари.
Вие можете само да се мъжеете на изглеждащите ви по-слаби тук.
А ви казах: Гети ще ви вършее физически, ако посегнете - та ум ще ви зайде.
Бъди сигурен. Професионалист съм в това и имам око.
За Вмир пък да не говорим - тримата с една ръка ще ви гъне като пешкири.
Но не, вие сте яките и умните.

Та друго исках да кажа:
Да кажем Вики (Поетесата) я познавам от вече над 5 години и се срещаме почти всеки път когато идва в София...
Куп други благъри също...
Кой се заприпка с теб да се запознава бре, льольо?
Просто ти показахме, че греблото, ако посмееш да се мъжееш - ще ти го нарва в задника ама без да ми мигне окото!

Или, че на тема интелект - ще ти сгъна пъпчивия мозък, който тук борави със заучени лализми в какъвто кажеш ресор, освен професионалните ти компетенции
Или прадължаваш да си мислиш, че не си мишок, а тигър?
На мишока изпражненията си, пич! А не дори мишока!

цитирай
54. inf0rmant - Всъщност премахнах местоработата си, защото става много надуто. :)
07.08.2018 17:01
Но пък ще дам благоворинието си на градския ти, Жоро, да цитира къде сме се срещнали тримата.
А това е място, на което не всеки може да влезе.
Тоест, никой не може да влезе всъщност, без изрична процедура.
А Жоро не само ще влезе когато градския му каже, че му е удобно, а и градския му ще го придружи.
Мислите, че това прави Жоро голямата работа ли? Ами не, не е такъв човека. Просто има познати и приятели къде ли не, в това лично съм се убедил и то често оставайки удивен.
Приятна вечер, Жоро!
цитирай
55. getmans1 - СТАР, КОТКАТА ДО КОМПЮТАРА СЕ Е И...
07.08.2018 17:02
СТАР, КОТКАТА ДО КОМПЮТАРА СЕ Е ИЗПЛЕЗИЛА, ДА ЗНАЕШ ТОВА Е ЗНАК, ИСКА И СЕ НА ГАДИНКАТА. :)))
/ТУК СЕ СЕЩАМ ЗА ЕДИН-ДВА НИК-а УЖ МЪЖОВЕ ПЪК ОПЛЕЗЕНИ КАТО ЖЕНСКИ КОТКИ/
цитирай
56. starforlife - ~ 56. inf0rmant
07.08.2018 17:03
ха ха ха
Стига пък ти бре, Марто.
Ще им причини огромни ортикарии, ако Градският цитира къде съм го запознал с теб.
Огромни, повЕрвай ми, познавам комплексарите.

ДРАГИ МОИ ЧИТАТЕЛИ, ИМАМЕ НОВИНА!
ВЧЕРА ХАПВАХ КИТАЙСКО С ГРАДСКИЯ, А УТРЕ ИЛИ ВДРУГИДЕН ВЕЧЕ ЩЕ ГО ВОДЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДРУГА ДЪРЖАВА, ЗА ДА ГО ЗАПОЗНАЯ С ПРИЯТЕЛ, ЗА КОЙТО ЛЕВИТЕ РЕЗБИ ТУК ТВЪРДЯТ, ЧЕ БИЛ МОЙ ПРОФИЛ.

Та те така...
цитирай
57. vaquero - Абе, хора!
07.08.2018 17:11
Усилията ми да се бием идеологически, а не физически, отиват по дяволите.
И не се оправдавайте, че видиш ли другите започнали първи.
цитирай
58. starforlife - ~ 59. vaquero
07.08.2018 17:15
Градски, ти видя, че съм як като бивол и почти толкова умен (маса я чупя като Олд Шетърхенд с удър - това на шега, но си е факт)...
Как ме виждаш да бия някакъв дърт пиргиш, който се лалосва тук с мен?
Ми нали ще мръдна рамо и той ще избяга като помияр-пале бре. Защото е велик само тук, във виртуала.
С Интелекта е същото и ти тепърва ще се убеждаваш.
цитирай
59. анонимен - имаме новина!! жорко съвсем и...
07.08.2018 17:32
имаме новина!!
жорко съвсем изтреща! щял да води градския в чужбина и то още утре!
цитирай
60. vaquero - До 60. starforlife
07.08.2018 17:34
Чупиш маси? Нямаше видими признаци (червен нос) да се напиваш често.
цитирай
61. blackpredator - и поантата
07.08.2018 17:35
тъй като от два-три месеца се "ебавате" с Венци и Ко,
мое за кой ли пореден път да му пръднете на дедовия на Венци..

полека де, в крайна сметка сте само двама с Гетю ;)
цитирай
62. starforlife - Знае се защо трия анонимните.
07.08.2018 17:49
анонимен написа:
имаме новина!!
жорко съвсем изтреща! щял да води градския в чужбина и то още утре!
Не четеш внимателно, а детайлите са важно нещо - обикновено отсяват "на първо четене" посредствения от наблюдателен и/или с остър ум човек.
Да, потвърждавам думите си:
ТЕЗИ ДНИ, МОЖЕ БИ В ЧЕТВЪРТЪК, АЗ, ГЕОРГИ СТОИМЕНОВ, ЩЕ ЗАВЕДА ГРАДСКИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА, ЗА ДА ГО ЗАПОЗНАЯ С ИНФОРМАНТ.
Мислите, че ще го направя за да доказвам нещо тук, в блога ли?
Ами не - с въпросния мой Приятел се виждаме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 2 пъти в месеца.
Вече е време за първото ни виждане.
Защо Градския да не намаже нещо? ха ха ха
(Ще ти подари минимум книга, Градски, бъди сигурен. И то социално-политическа, каквито предполагам ти харесват.)
цитирай
63. starforlife - Смешнико Блеки... Тоест Кофичк0...
07.08.2018 17:52
Що не се разкараш от главата ми бре, мишок?
Какво сиренце мухлясало надуши тук, че се появи да мишотиш бре, бъзльо?
Ти, който щеше гребла да ни вреш в задниците, не те ли е малко срам, м?
Жена да бях - щях да се срамувам от страхливия си, но пъчещ се манталитет, а ти се имаш за мъж.
цитирай
64. starforlife - Градски, отново не си в час.
07.08.2018 17:56
Аз не ходя по заведенията и да чупя маси.
Просто визирах факта, че с един удър го правя, защото:
- Първо: се е случвало 2-3 пъти (които съм споменавал в разговори дори и тук, в блога)
- Второ: познавам силата на удъра си (за това има и уреди за измерване, ако не знаеш)

Стана ли ясно?
Че чупя маси не напил се като кирка (зачервил носа), защото и не пия. А примерно, ако не уцеля Кофичк0, който е имал неблагоразумието да ми посегне или е довел 3-ма биячи примерно пред "Тетевен" и искам да ги предупредя нагледно какво ще се случва, ако започнем да се маризим.
цитирай
65. vaquero - До 66. starforlife
07.08.2018 18:16
Не те упреквам, че чупиш маси. Чупи си, щом ти е кеф. Но не съм споменал, че ходиш по заведенията с такава цел. Имах възможност да се убедя лично.
цитирай
66. bleckram - Ти още ли си тука бе шебек? А спри се малко да починеш, дремни, хапни, ебни...(ако има какво)
07.08.2018 18:21
starforlife написа:
А примерно, ако не уцеля Кофичк0, който е имал неблагоразумието да ми посегне или е довел 3-ма биячи примерно пред "Тетевен" и искам да ги предупредя нагледно какво ще се случва, ако започнем да се маризим.

Аз пък имам информация, че докато ти си се дул, напъвал и разнасял шкембак из Русе, Черния кротко те е наблюдавал и се е подсмихвал под мустак. А той знаеш ли какви мустаци има? Черни, много големи и черни. Не може Черен без мустак. Бил с приятел, но не за бой а заради кодоша и се е получило.
цитирай
67. starforlife - ~ 68. bleckram
07.08.2018 18:26
Прав си - кодошът се получи.
Е... Не точно както го описваш, а целия блог се смя на въпросната мустаката пу~ка, но това няма значение.
Аз да кажем не се смях. Беше ме яд, че Кофичк0 не се появи с някои биячи, защото обичам адреналина.
(Правил ли си челна стойка на ръба на 6 етажен блок?)

А сега ме извини, но с приятели ще пием по бира (за да поддържам шкембака - ха ха ха).
Виж за е~ването си прав и не ме е срам да го призная - въздържам се от такива упражнения, защото като видях как се цъфна твоя г~з ме е малко страх да не повредя необратимо Дамата-аааа-ха-ха-ха
цитирай
68. bleckram - Джул, не се страхувай.
07.08.2018 18:28
predatorka написа:

НИЩО не съм писала на тоз блогов боклук

Джорето е наш човек, нищо няма да ти направи, а аз не съм такъв че да издавам тайни...

цитирай
69. bleckram - (Правил ли си челна стойка на ръба ...
07.08.2018 18:34
starforlife написа:

(Правил ли си челна стойка на ръба на 6 етажен блок?)

Не, не съм. За селфи ли? Защото ако е за селфи ще те разбера, иначе ми намирисва на диагноза.
цитирай
70. cortana - :)
07.08.2018 19:16
анонимен написа:
започваш да свяляш чувствително от своя КИ-направо си като по Станиславски
"Щом ще го играеш за-ник, трябва и да се накакаш"
Откъде го взехте сега , че една от 12те основни аминокиселини/при това и организмът сам си я произвежда/ е много вредна. Това бе фейк, целящ да удари оборотите които правят японски, китайски, индонезийски ресторанти. В дрождите/тоест бирата ти Жоро/ бъка с товаЕ. Китайската храна е здравословна, японската също...И двете страни имат висока продължителност на живота, а ние сме това кое
'Другарю Х', отново преиначавате.
Проблемът с гуатамата при китайското не идва от самия него, а от количествето и по-скоро от продължителността на приемането.
С това искам да кажа, че той действа подвеждащо на рецепторите и наркотично на организма. Тоест, води до пристрастяване.
И, ако не сте забелязал отново, защото така Ви изнася предполагам, а не защото сте чак толкова повърхностен, и аз, и Жоро Ви говорехме за разликата в качеството (та дори и съдържанието) на китайската храна тук, в България и тази по света.
Бъдете сигурен, че в Китай не ядят 'китайска' храна! Или ще спорим отново сега по тези ми думи?
Говорехме Ви основно, че в България (и не само), китайското се приготвя в изключително сгорещена мазнина, в болшинството от случаите не дори олио, а стопено палмово масло, което НЕ СЕ ПОДМЕНЯ с дни, а просто се долива.
Явно Вие никога не сте пристъпвали прага на кухнята на китайски ресторант в България и сте далеч от случващото се вътре. :)

Така, че, 'другарю х', колкото и да се опитвате да излезете от положение, изложихте се.
Със сигурност китайската храна в България е не само нездравословна, а дори напротив.
И за това говори наистина фактът, че човек, който доста време не е хапвал китайска храна, получава разстройство при консумацията й.
Безспорен факт, който лично изпитвам почти всеки път, защото не ям китайско и когато все пак се случи, ми се получава ефекта.
А организмът ни 'знае' кое е здравословно и кое не и подобна реакция на 'протест' от негова страна е много по-достоверно мнение от Вашето, с което се опитвате отново да се правите на умник, гугълнал нещо на момента. :)
цитирай
71. cortana - С две думи исках да кажа, че:
07.08.2018 19:31
Храната в китайски ресторант няма нищо общо с храната в Китай, че да е релевантно да говорите за продължителност на живот.
Не зная защо намесихте пък Япония, където се консумират предимно морски дарове, докато в китайския ресторант такива се предлагат много, ама много ограничено и произходът им в повечето случаи е повече от съмнителен.
И никога например сурови, а японецът ги яде предимно такива.

Тоест, 'другарю х', едно е да се храниш здравословно в Китай или Япония, съвсем друго да ядеш прогизналото от мазнина нашенско китайско.
Дори тук ще се осмеля да попитам Жоровия градски чия страна ще заеме, защото зная какво е 'Пиле по императорски': пилешки късчета със зеленчуци, които зеленчуци са вкусни, да, но от порцията може да изстискаш минимум половин чаша запържена мазнина. Така ли е 'градски'?
И Вие искате да кажете, че тази запържена мазнина е здравословна?
'СмЕх', както би казал Жоро.
цитирай
72. starforlife - ХАЙДЕ ПАК, АЗ, КОРТИ, ДА ПОПИША ОТ ПРОФИЛА НА ЖОРО. :):))))
07.08.2018 19:43
анонимен написа:
Не знам защо съм анонимен, но ще продължа
И така -човек като физика е това което яде. Синдромът на китайския ресторант с различните му алергични пристъпи или имитация на други се случват във всички
кухни-една от най сериозните алергии е тази от ягоди например-тези "новини се използват да ударят "китайското". Когато казвам, че не съм съгласен със съпругата си , то не е заради китайската кухня-в къщи приготвена я ям с удоволствие, а заради продуктите , които се ползват от ресторантите-от супермаркетите. Съпругата ми е почтен човек и като такъв смята всички за почтени. Тя не вярва , че някой може да манипулира месото, сирената, маслата и тази манипулация да е вредна. Лично аз като харесам храната в някой ресторант веднага правя проверка и на продуктите. Малко преди буклукчиите си водя кучетата около контейнерите и се вглеждам в опаковките-от веригите ли е-сбогом вкусна храна. Това е стар трик и ресторантьорите го знаят-трябва малко преди камиона за отпадъци.
За бутилката вино . Не , че не можем да я изпием цялата-аз все пак съм съветски възпитаник, а тя "кръчмарско " чедо-родата имат хотел/ Само, че няма да ти кажа къде и как се казва. Ако искаш да провериш, когато не са пълни, товариш когото искаш на Тоьотата и БМВто/не се съмнявам , че можеш да караш и двете коли едновременно/ с приятни на теб хора, аз ще поканя с моята неглиже машинка/която не може да се мери и с преносимия ти компютър/ някои човечета и отиваме да си мерим осигуровки, данъчни декларации, цеви...кой каквото иска да мери си го мери. После преставаме. Естествено като най-богат сметката плащаш ти. Мястото не едалеч, хубаво е-в Рила е. Не искам да се заяждам, но да те предупредя -по скъпо е от Венецията която ти познаваш
'Другарю Х', Вие продължавате с напъните. Ще се изпуснете! :)))
Досега нищо ментално не ви свързваше с 'Жорко', че да се срещате физически, а изведнъж до семейния хотел ще го водите.
Само да попитам: Защо е точно глупостта за карането на две коли едновременно?
Това Ви е разбирането за водене на диспут ли?
Или завиждате, че Жоро има две коли?
Ами те не са и две. :))))
Но предполагам няма проблем. Вече трета година аз карам БМВто на Жоро, ще отидем.
Аз с БМВто, Жоро с Тойотата, а други с Маздата или Нисанът. :)))
Или не става понеже идеята тук е да се изпъчите пред всички, че родата на съпругата Ви имат семеен хотел в Рила?
Кой го интересува това бе, 'другарю'?
цитирай
73. starforlife - ПАК СЪМ КОРТИ! ОТ ПРОФИЛА НА ЖОРО! :))))
07.08.2018 19:53
И 'другарю х', Вие, този, който се увлича да защитава твърдения, че социализмът бил по-добрия строй, как точно съвместявате капиталистическото притежаване на хотел със социалистическите си убеждения и като казвате, че не сте получавали облаги заради 'семката си' както го нарече Жоро, как така става, че притежавате хотел, а хиляди вярвам по-кадърни от Вас не?
С това не искам да кажа, че ме нещо дразни.
Просто искам да кажа, че е смешно да изграждате позиция, че един съвременен IT специалист, който взема сигурно годишната заплата на съпругата Ви учителка месечно, не може според Вас да има каквито и да са там успехи като коли, къщи и така нататък, а учителката може.
Интересно поведение. :):)))

ПП: Изтривам анонимните ти коментари, които цитирайки ги с мисълта, че ще станат нормални :):))) реално са абсолютен спам.
Цитирала съм ти ги, че да не се обидиш или обвиниш в цензура и дори съм те репликирала.
СПРИ СЕ ВЕЧЕ! СТАВАШ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗА СМЯХ! :)
цитирай
74. vencivaleri1951 - Нещо ми става с компютъра. Венцислав съм
07.08.2018 23:54
цели фрази изчезват, явявам се анонимен...
Жоро ти отново не четеш. Написах, ти че със жена ми не ни пречи и втора бутилка/ и на тази възраст/ но , че виното не ни хареса-сладнеше. Взехме си го заедно с храната ,
която остана за вкъщи и ще го ползвам при готвене. Написах , че на пиене държим, аз като съветски възпитаник , а тя като " кръчмарско " чедо а и че родата има /нейната рода има/ хотел. Каква семка моя бе човек...Баща и построи хотела, а неговата семка е съвсем друга-ще кажа , че след 9ти 9ти 44та лежи в затвора. Така, че съм си избирал правилния баща за след революцията и правилната жена за след контрареволюцията.:)))
За ВМИР-трябваше на лични още тогава да ми го кажеш и щяхме да играем. Боя се , че днешното ти обяснение може да го приеме като предателство от твоя страна. Ти съобщаваш на всеосушание , че той се страхувал "мечка" да не му направим. И след като знаеш истината защо раздуваш, че срещата е провалена от мен? Виж каква си " шменти капела" Пък и редиш среща при комарджиите. Ето сега ме напушва смях...Аз смятах да отидем на Позитано 20-централата на БСП Там има хубава зала и подредена за подобни цели-шах, табла, карти...Преставям си какви асоцииации щеше да направи Вмир...Нищо , сега е щастлив-за първи път двядо и то двоен. Щом отказваш за хотела-твоя работа. Няма да кажа , че си се уплашил
цитирай
75. vmir - Венци, пак си сънувал мокри сънища.
08.08.2018 04:41
Мечка ти е в главата, но мечката на Путин - аз с глупости избягвам да се занимавам. А ти можеше и повече - да прочетеш например, че съм викал Жоро за да ми подсказва как да играя, защото си твърде силен за мен, за да ти гепи и крие фигурите или направо да преобърне дъската за да не ме направиш за смях, а след като ме смачкаш от бой, да започне да се кълне на всеослушание, че аз съм победителя. Направо си олицетворение на поговорката: "Скромността краси човека". Такъв богатир и умник да си, пък да не си казваш.
цитирай
76. vencivaleri1951 - Ти не си ВМИР
08.08.2018 05:23

Жорко, ти си просто един мошеник с клавиатура,както те оприличават доста от хората имали взимане даване с теб, ама кой да ги слуша

vmir написа:
Мечка ти е в главата, но мечката на Путин - аз с глупости избягвам да се занимавам. А ти можеше и повече - да прочетеш например, че съм викал Жоро за да ми подсказва как да играя, защото си твърде силен за мен, за да ти гепи и крие фигурите или направо да преобърне дъската за да не ме направиш за смях, а след като ме смачкаш от бой, да започне да се кълне на всеослушание, че аз съм победителя. Направо си олицетворение на поговорката: "Скромността краси човека". Такъв богатир и умник да си, пък да не си казваш.

цитирай
77. vmir - 79. vencivaleri1951 - Ти не си ВМИР
08.08.2018 06:30
E, как ще съм ВМИР - нали и баба знае, че трябват дни, за да пристигне писаното от Флорида. За да се дотъркалят разните му електрони си сакат време. После - кой ще ги пусне през митницата току - така чак у блого на Жоро, м
цитирай
78. get - @79 - Венко1951 - Какви са тези постове в едно, никакво време ...?
08.08.2018 06:32
vencivaleri1951 написа:

Жорко, ти си просто един мошеник с клавиатура,както те оприличават доста от хората имали взимане даване с теб, ама кой да ги слуша

vmir написа:
Мечка ти е в главата, но мечката на Путин - аз с глупости избягвам да се занимавам. А ти можеше и повече - да прочетеш например, че съм викал Жоро за да ми подсказва как да играя, защото си твърде силен за мен, за да ти гепи и крие фигурите или направо да преобърне дъската за да не ме направиш за смях, а след като ме смачкаш от бой, да започне да се кълне на всеослушание, че аз съм победителя. Направо си олицетворение на поговорката: "Скромността краси човека". Такъв богатир и умник да си, пък да не си казваш.



... или като заклет-счетоводител, взел си да припечелваш по съвместителство(допълнително) и като нощен пазач :)))) ?
цитирай
79. get - цели фрази изчезват, явявам се а...
08.08.2018 06:50
vencivaleri1951 написа:
цели фрази изчезват, явявам се анонимен...
Жоро ти отново не четеш. Написах, ти че със жена ми не ни пречи и втора бутилка/ и на тази възраст/ но , че виното не ни хареса-сладнеше. Взехме си го заедно с храната ,
която остана за вкъщи и ще го ползвам при готвене. Написах , че на пиене държим, аз като съветски възпитаник , а тя като " кръчмарско " чедо а и че родата има /нейната рода има/ хотел. Каква семка моя бе човек...Баща и построи хотела, а неговата семка е съвсем друга-ще кажа , че след 9ти 9ти 44та лежи в затвора. Така, че съм си избирал правилния баща за след революцията и правилната жена за след контрареволюцията.:)))
...


Венко,
руснак ПИЯЧ НЕ - АЛКАШ, ДА!

ВТОРО:
Не лъжи наивната част от публиката, че на " 9-ти септември 1944" е имало революция БИЛО Е - военна агресия от страна на "РККА" а СССР е ОКУПАТОР!
цитирай
80. kvg55 - Имам въпрос
08.08.2018 07:46
Аз като притежател на акции от два приватизационни фонда и една банка, капиталист ли съм? Освен това бях притежател и на акции от други две предприятия, които акции продадох.
цитирай
81. cortana - Другарю Венци, Вие продължавате с абсолютните си лъжи!
08.08.2018 09:15
Да вземем за пример това, че Жоро никъде не отказва ходене до хотела на родата Ви. Напротив, самата аз Ви писах, че ще отидем. Всички са видяли, другарю.
СРАМ ЗА ВАС ДА СЕ ИЗМЪКВАТЕ ПО ТОЛКОВА ПОДЪЛ НАЧИН!
цитирай
82. cortana - Та той, Жоро, още не е песал дори, другарю!
08.08.2018 09:16
цитирай
83. vencivaleri1951 - Не съм те разбрал тамагочи
08.08.2018 10:06
cortana написа:
Да вземем за пример това, че Жоро никъде не отказва ходене до хотела на родата Ви. Напротив, самата аз Ви писах, че ще отидем. Всички са видяли, другарю.
СРАМ ЗА ВАС ДА СЕ ИЗМЪКВАТЕ ПО ТОЛКОВА ПОДЪЛ НАЧИН!


Започна да пишеш , че веднъж съм отказал заради различна менталност, тоест риторично ме питаш какво се е променило-не четох до края, а и ти ме три, вмъква части от мои коментари, че какво да чета. Ок, пали ме колите и ще видите какво гурме могат да бъдат китайските гозби.
Имам обаче следното желание...Може да не съм на нивото на Вашите компетенции и компетентност, но не искам да пиша или говоря с вътрешните гласове на който и да е от Вас-имаш да казваш нещо, вкл и за възръст, неграмотност, бедност...но го казваш лично и в отговор на чужд коментар. Невъзпитано е , още повече за хора със знаков принос в световния софтуер
цитирай
84. vencivaleri1951 - А, рано или късно
08.08.2018 10:31
get написа:
vencivaleri1951 написа:

Жорко, ти си просто един мошеник с клавиатура,както те оприличават доста от хората имали взимане даване с теб, ама кой да ги слуша

vmir написа:
Мечка ти е в главата, но мечката на Путин - аз с глупости избягвам да се занимавам. А ти можеше и повече - да прочетеш например, че съм викал Жоро за да ми подсказва как да играя, защото си твърде силен за мен, за да ти гепи и крие фигурите или направо да преобърне дъската за да не ме направиш за смях, а след като ме смачкаш от бой, да започне да се кълне на всеослушание, че аз съм победителя. Направо си олицетворение на поговорката: "Скромността краси човека". Такъв богатир и умник да си, пък да не си казваш.



... или като заклет-счетоводител, взел си да припечелваш по съвместителство(допълнително) и като нощен пазач :)))) ?



ченгето надушва скандала:)Привет! Ще започна с това , че почти година съм бил
нощен пазач в пазара на триъгълника. Общо взето си бях там кажи речи денонощно.
С приятел държахме павилион за алкохол и цигари. Понеже павилионът беше денонощен, а имахме и разрешителни за оръжие, другите колеги от сергиите ни помолиха да наглеждаме нощем и тяхните-разбиваха ги-най вече тези за вестници. Даваха ни и по някой лев. Не си ти човекът на който ще кажа новина, но това което видях през тази година ей Богу не мислех, че съществува извън филмите. За теб това е било ежедневие и за това казах един път , че работите за без пари-тази работа.

За будуванията: Не съм в София-на вилата съм. Когато и да легна , след 4 и половина съм буден. Не е от възрастта , от малък съм така. Казват, че в планината по бързо се наспивало, но на мен към обяд почва да ми се спи и спя. После и привечер се случва. Просто от както няма достатъчно клиенти и ходим от време на време в канцеларията и по време на отчети си разбъзиках режима. Пък тук петли, кучета, а в момента и един кълвач блъска в крушата...
цитирай
85. vencivaleri1951 - Това е мит, че руснаците не могат да пият
08.08.2018 10:50
get написа:
vencivaleri1951 написа:
цели фрази изчезват, явявам се анонимен...
Жоро ти отново не четеш. Написах, ти че със жена ми не ни пречи и втора бутилка/ и на тази възраст/ но , че виното не ни хареса-сладнеше. Взехме си го заедно с храната ,
която остана за вкъщи и ще го ползвам при готвене. Написах , че на пиене държим, аз като съветски възпитаник , а тя като " кръчмарско " чедо а и че родата има /нейната рода има/ хотел. Каква семка моя бе човек...Баща и построи хотела, а неговата семка е съвсем друга-ще кажа , че след 9ти 9ти 44та лежи в затвора. Така, че съм си избирал правилния баща за след революцията и правилната жена за след контрареволюцията.:)))
...


Венко,
руснак ПИЯЧ НЕ - АЛКАШ, ДА!

ВТОРО:
Не лъжи наивната част от публиката, че на " 9-ти септември 1944" е имало революция БИЛО Е - военна агресия от страна на "РККА" а СССР е ОКУПАТОР!



алкохолиците не могат да пият независимо от народността им. През уйкендите например в Петербург в отрезвителните заведения руснаците бяха рядкост-главно финландци и шведи,които идваха през почивните дни с едничката цел да се напият.
Ще ти разкажа случка която ми изправи косите. На баня съм. В парилката /сауната/ виждам с влизането как един як мъжага надига "чикушка"/250гр водка/ Беше на първите стъпала. Изпи я "залпом" Втора залпом изпи в средата на стълбите и преди да слезе от найвисоката част видях в кофата с метличката ме да вади трета, която изпи на два , три пъти. Мислех, че ще се тресне на скарите, но той съвсем спокойно си взе душ и излезе. После в помещението за почивка и закуска го видях да хапва и надига двулитрова термос кана с бира. Видя , ме че го гледам и ми предложи бира. Позволих му да ми налее понеже ми стана интересен. Сибиряк в командировка-конструктор , дошъл от Красноярск във връзка с финансиране на негово изобретение. Говорихме около 20ина минути -никакъв признак на опиянение.

Всяко насилствено действие след което настъпват мащабни политически, властови и обществени промени е революция. Никъде не е казано , че една революция не се е състояла , ако имат участие и чужди сили. Това не е истина. Октомврийската революция се е състояла макар и част от Русия да е окупирана от германците-дори тя не би се състояла, ако германците не бяха навлезли-тоест Русия не беше участвала във войната. Войната за независимост на Щатите, нима не е революция-мащабни промени, от монархия към република и всичко това насилствено. Е няма ли френски войски и пари в помощ на янките. Не се ли бият баща срещу син, брат срещу брат, съсед срещу съсед Как да не е революция.
И защо някаква кардинална промяна, референдум които са станали под дулата на американски войници никога не се разглеждат като неприемливи ВСВ-в Италия например, а щом е в присъствието наруски военни всичко е нелигитимно. Защо Косово е легитимно, а Абхазия и Южна Осетия са неприемливи. Защо Западна и Източна Германия е "рана" в европа, а Северна и Южна Осетия е норма.
За Крим да не говорим. Тези хора десетилетия ги лашкат като стадо-ту са украинци, ту руснаци. Биеха ги /а и убиваха/ по заповед от Кремъл че си късат украинските паспорти, че се бунтуват...Днес пък от Киев ако имаха малка възможност , живи щяха да ги опекът, за този референдум-впрочем така направиха с хлапетата , които събираха подписи в Одеса
цитирай
86. bleckram - Идеален завършек на диспута!
08.08.2018 13:54
vencivaleri1951 написа:

Жорко, ти си просто един мошеник с клавиатура,както те оприличават доста от хората имали взимане даване с теб, ама кой да ги слуша

цитирай
87. vmir - За протолола, пълния цитат е:
08.08.2018 14:36
bleckram написа:
Идеален завършек на диспута!
vencivaleri1951 написа:
Ти не си ВМИР
Жорко, ти си просто един мошеник с клавиатура,както те оприличават доста от хората имали взимане даване с теб, ама кой да ги слуша



Ми така е, какиното - нема как Жорковата клавиатура хем да пише от Флорида, хем Жоро да е на другио край на свето, ама кой да се сети. Елементарно! Право казва героят: "Повече от едно гърненце с мед обичам само две гърненца с мед".
цитирай
88. get - Идеален завършек на диспута! Ти не ...
08.08.2018 15:09
vmir написа:
bleckram написа:
Идеален завършек на диспута!
vencivaleri1951 написа:
Ти не си ВМИР
Жорко, ти си просто един мошеник с клавиатура,както те оприличават доста от хората имали взимане даване с теб, ама кой да ги слуша




Ми така е, какиното - нема как Жорковата клавиатура хем да пише от Флорида, хем Жоро да е на другио край на свето, ама кой да се сети. Елементарно! Право казва героят: "Повече от едно гърненце с мед обичам само две гърненца с мед".


- Понякога седя и си мисля ..., а понякога просто си седя.
- Ето го Южния полюс. – И предполагам, има и Западен полюс, и Източен полюс, макар че хората не обичат много да говорят за тях, както и за "жорковата клавиатура".
- Името ми да не е Пух-мечо, ако не съм прав. А то, Е - значи съм прав! - ОТ КОЕТО СЛЕДВА?
- С каквито се събереш - с такива се събираш.

- ПОЗВОЛИЛ СИ ФИЛОСОФСКИ ВАРИАЦИИ ПО теми, от книжката за деца ... а още повече ЗА ВЪЗРАСТНИ - от мен, по-малкия брат, на класика-философ "Пух мечо" ... :))) !
цитирай
89. starforlife - Ха здравейте!
08.08.2018 15:28
Чета коментарите и се чудя: Да коментирам ли или да сваля "Берета"-та от кръста и да се гръмна 9 пъти в слепоочието?
Сега очаквам "Другарят Х" да задюдюка с напълно нерелевантни приказки по отношение на изречението отгоре.
Което осъзнавате ли колко ще е смехотворно на фона на негов по-горен коментар?

Вмир, Гет, ще отпочина, защото досега съм бил на много тежка авария и съм изморен.
(Ако е била извън България - командировъчни задължително се постват в блог.бг, нали така? Защото този път четох 13 пъти, направих справка с 3-ма независими счетоводителя, двама адвокати по трудово право и при все, че снимах с двата си смартфона - за всеки случай снимах и с фотоапарат.)
Ще хапна... (Защото лигите ми изтекоха по оная стюардеса в самолета!)
Може да дремна час време (Защото истинската чешка бира, която дръпва в камерата при тази умора ще "ме" катури)...
И после ще разменя някоя приказка с вас, Приятелю Любо и ти Гет.
Теб, Гет, все още не те познавам реално, но вярвам, че не си повлиян от кретенизъма на ВВ за "оприличаването от доста хора" (тоест той, Кофичк0, Руст0 и още може би 1-2-ма, които никакви допирни точки с мен ВСЕ ОЩЕ не са имали, но това ще се промени тепърва) и съвсем скоро ще пием по бира, ако по-горното е факт и имаш желание естествено.

Та...
НАЗДРАВЕ, ХОРА!
Да живее блог.бг и задълженията които "имаме" към счетоводителите тук.
(Особено, ако са комуняги.)
цитирай
90. starforlife - ПС:
08.08.2018 15:39
Здравей!
Хахаха... В подлеза на НДК има китайски ресторант. Но ... от страната на моста на влюбените . Слизаш като подминеш "Перото" на НДК вървиш направо, после завиваш надясно и срещу павилиона на охраната е ресторанта.

Изпратено: 07.08 21:55 От: zabavnото ми сестриче, което има вземане-даване с мен виртуално тук от 2008-ма, реално от 2013-та, но ни най-малко не ме оприличава на мошенник с клавиатура, а на...
На какво всъщност - нека каже тя, ако прочете тези мои думи и реши да се включи.

Тоест, Градски, излиза, че ти "си" лъжец!
И ще трябва пак да мааме китайско.
цитирай
91. get - @ 88. vencivaleri1951 - Венци, след като прочетох ОПИТА ТИ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ... ?
08.08.2018 15:40
vencivaleri1951 написа:

Всяко насилствено действие след което настъпват мащабни политически, властови и обществени промени е революция. Никъде не е казано , че една революция не се е състояла , ако имат участие и чужди сили. Това не е истина. Октомврийската революция се е състояла макар и част от Русия да е окупирана от германците-дори тя не би се състояла, ако германците не бяха навлезли-тоест Русия не беше участвала във войната.


- ЩО Е РЕВОЛЮЦИЯ?
Започвам да се съмнявам, че си МАРКСИСТ - още повече ЛЕНИНЕЦ?

ВТОРОТО:
- Ако НЕ БЯХА ГЕРМАНЦИТЕ - ОКТОМВРИЙСКИЯТ(болшевишки) МЕТЕЖ - който ти обявяваш ЗА РЕВОЛЮЦИЯ - нямаше да се състои!

ТРЕТО:
Според Маркс и други автори писали по въпроса ЗА СОЦИАЛНАТА - не както е при теб, където бъркаш "национална" със "социална" революции - ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС - Е?
- За СОБСТВЕНОСТТА върху СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО!

ЧЕТВЪРТО:
- Освободи се от класово-пролетарската пристрастност ... и престани да даваш ПРИМЕРИ БЕЗ ВРЪЗКА С ВОЕННАТА АГРЕСИЯ С ПОСЛЕДВАЩА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ от СССР - с който НИЕ НЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА, а той с нас - да! ...и то от времена ОЩЕ ПРЕДИ ДА СМЕ ОБЯВИЛИ ТАКАВА - на съюзниците му от Америка и Албиона!

- Защо ОТКАЗВАШ А И С ТОВА ОБЪРКВАШ КЛАКЬОРИТЕ СИ - като отказваш да си признаеш ФАКТА?
- Първо през 1942 г. Великобритания и СССР си поделят ЕВРОПА НА СФЕРИ НА ВЛАДЕНИЕ(ВЛИЯНИЕ) - СЛЕД ВОЙНАТА!
- Второ през 1943 г.(в Техеран, Иран) към АЛИАНСА:Великобритания-СССР - се присъединяват и САЩ в ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА НА СФЕРИ НА ВЛИЯНИЕ след ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ... това още се нарича и ПОСТ-КОЛОНИАЛИЗЪМ!
- Като на този СЛЕД-ВОЕНЕН ПОСТ-КОЛОНИАЛИЗЪМ ... ти ако искаш си прикачвай идеологическите клишета, "интернационална пролетарска помощ", "социална революция" ... ет цетера, ет цетера!

- И понеже днес съм на вълна философа Мечо-Пух, ще допълня с риск да остана неразбран?
– Защо ли нещата трябва да се променят? – промърмори Прасчо.
Пух помисли, помисли и каза:
– Така имат възможност да станат по-добри!

цитирай
92. starforlife - ~ 94. get
08.08.2018 15:44
Гет, дано не греша в изводите си, защото диагонализирах "другаря" (и така ще си и остане), но не излиза ли по неговите думи, че фашизмът също е революция?
Ако е така - да живее революцията, баси!
цитирай
93. get - @ 95. starforlife - ~ 94. get - Прав си в извода си ! - защото и ДУЧЕ и ФЮРЕРА ... ?
08.08.2018 15:55
starforlife написа:
Гет, дано не греша в изводите си, защото диагонализирах "другаря" (и така ще си и остане), но не излиза ли по неговите думи, че фашизмът също е революция?
Ако е така - да живее революцията, баси!


... в книгите си - СЕ КЪЛНАТ <<четете внимателно<<!>> - ЧЕ СА ИЗВЪРШИЛИ СОЦИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ ... защото и двамата в началото на политическата си кариера са съответно италиански и германски МАРКСИСТИ-"революционери" ... с други думи СЛУГИ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛА ... ама не този на "пролетариата" А НА ЕДРИЯ(монополистичен) ФИНАНСОВ КАПИТАЛ! ... храненик на който се явява и техният "идеолог" МАРКСИСТА - МАРКС :))) !
цитирай
94. starforlife - ~ 96. get
08.08.2018 16:18
Аха!
Разбирам!
Значи... излиза, че дори и когато диагонализирам - не съм чак толкова тъп, че да не схващам откъде и накъде вее вятъра?
Бааси! До сега казвах, че съм умен колкото маркуч гумен, но от днес това ще се промени.
БЛАГОДАРЯ ТИ ОТНОВО, ДРУГАРЮ Х!
цитирай
95. get - - Чети ВВ1951 - един от изявените блогови класици, на марксизма ... или както казва Пух-мечо ... ?
08.08.2018 16:36
starforlife написа:
Аха!
Разбирам!
Значи... излиза, че дори и когато диагонализирам - не съм чак толкова тъп, че да не схващам откъде и накъде вее вятъра?
Бааси! До сега казвах, че съм умен колкото маркуч гумен, но от днес това ще се промени.
БЛАГОДАРЯ ТИ ОТНОВО, ДРУГАРЮ Х!


... защото, когато си Мече с Много Малко Ум и Мислиш за Неща, ти откриваш понякога, че Нещо, което изглежда съвсем като Нещо вътре в теб, изглежда иначе навън, когато го гледат другите.
- Но е по ...? Няма нищо по-хубаво от това, деня ти да започне с щастлив край!
цитирай
96. vmir - 91. get - Идеален завършек на диспута! Ти не ...
08.08.2018 18:24
Привет, Гет! Точно така. Сега още по-високо оценявам Мечо Пух и благославям автора му, че не го е освинил с претенции за начетен, умник, културтрегер, естет, изтънчен гастроном и всевъзможни вся и всё в мире като нашите червени разбойници, готови и на Мечо Пух да се направят, ако преди това не го ограбят.
цитирай
97. get - @ 98. vmir - 91. get - Идеален завършек на диспута!
08.08.2018 19:58
vmir написа:
Привет, Гет! Точно така. Сега още по-високо оценявам Мечо Пух и благославям автора му, че не го е освинил с претенции за начетен, умник, културтрегер, естет, изтънчен гастроном и всевъзможни вся и всё в мире като нашите червени разбойници, готови и на Мечо Пух да се направят, ако преди това не го ограбят.

- Понякога... - каза Пух-мечо: най-малките неща, заемат най-голямо място в сърцето ти! Малко Внимание, малко Мисъл за другите — и всичко би изглеждало по-иначе! ... и допълни:
- Какво се подарява на някой, който иска всичко, а няма нищо?

- А по отношение на тези, които наричаш ... ?
vmir написа:

нашите червени разбойници, готови и на ...


- Ще бъдем ли приятели завинаги? - попита "червеният разбойник".
- Дори и за по-дълго! - отговори Мечо Пух и допълни.
- Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях.
- Защото, както сте "червени" - все пак, сте си Наши разбойници - нали?
цитирай
98. vmir - 99. get, да, ама друг път. В 76 комент ВВ1951 щял да ме води в централата на БСП.
08.08.2018 22:09
А майка ме е учила да не стъпвам в свърталища на разбойници и въпреки, че някога беше комунистка, нямаше да одобри мое посещение на Позитано 20, защото ги знаеше какви са. Колкото за ужаса на ВВ1951, че градинката пред Народния Театър е опасна за репутацията му, точно там съм играл шах с вицепремиер на България и не видях някой да се е впечатлил от това. Не, че разбойниците си нямат своята представа за репутация и не се опитват да я натрапват на останалите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2591243
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031