Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2018 12:20 - Не всички са руси (3)
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3931 Коментари: 15 Гласове:
40


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image


image

image





Гласувай:
41



1. starforlife - Както вече отново казах: Здравейте, съблогъри! и (Горячие приветствия из Софий!)
21.09.2018 12:26
Сега...
Мислех този постинг да го озаглавя "Открийте разликите в тази моя стара снимка от Лондонски парк", но...

Всъщност, както написах в първи коментар под предходните ми два постинга от тази серия, можех да къстя постинга например: "Познаваме ли чисто социалните обстоятелства в държави, които никога не сме посещавали, но имаме наглостта да охарактеризираме?" (това като изказано от името на русофилите в блог.бг)
Или пък: "Как вы думаете, что такое "clothing bank" означает?"
Можех да го кръстя по десетки начини, но... реших и го кръстих така!

Е... Естествено постингът се явява своеобразно продължение на първите два от серията и ще има още 2-3 подобни.


А сега ме извинете, но ще отскоча до някое ресторантче да хапна, защото обедната ми почивка (не, че съм обвързан с работно време всъщност де) напредва, а до 16 ще трябва да посвърша още доста неща и после да се видя с Приятели и близки.
Докукане, "изродииии"! ха ха ха
цитирай
2. ba4kata73 - Ха ха ха Наака ги!
21.09.2018 13:44
Опасен си, бачка! Само където панталонките и на двамата глупака трябваше да се червени и да им нахлупиш шапки с питолъчки.
цитирай
3. morskipesni - Действията на двамата доньовци (дебили, ганювци) са като на всеки заклет демократ "тръгнал по Европа"
21.09.2018 14:08
Всеки ден срещам представители на това демократично поколение които гръмко реват на някакво нечленоразделно балканско наречие, плюят семки, храчат, пият бира по пейките, размахват израстъци, ругаят (социална) Европа че не е достигнала до тях с някакво подаяние, озъртат се като аборигени, бачкат без договори.. цинично псуват Русия, за това което са (не са)... Айде пак поздрави , тоя път от Хайделберг с културната бирария.
цитирай
4. cortana - :):):)))))
21.09.2018 14:54
starforlife написа:
.... можех да къстя постинга например: "Познаваме ли чисто социалните обстоятелства в държави, които никога не сме посещавали, но имаме наглостта да охарактеризираме?" (това като изказано от името на русофилите в блог.бг)
Или пък: "Как вы думаете, что такое "clothing bank" означает?"....
:):):) Първото заглавие би било релевантно. :):) А второто би било двойно ноторно. :):):))))
:):))))
Но ти мислиш ли, че русофилите в блогбеге четат на други езици освен български и руски и получават информацията така, че да съграждат картинката правилно? :)
цитирай
5. vmir - 1. starforlife, Ха-ха, те собствените си държави не знаят, ти искаш чуждите да знаят...
21.09.2018 16:30
starforlife написа:

"Познаваме ли чисто социалните обстоятелства в държави, които никога не сме посещавали, но имаме наглостта да охарактеризираме?"


Въпросът ти би трябвало да е стрела в ахилесовата пета на русофилистиците, но тяхната вяра е „бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити – няма открити”, камо ли стрели. Затова по времето на Брежнев любимата им песен казваше „Я другой такой страной не знаю – где так вольно дьiшает человек”. Като онзи в банята, дето си тряскал ташаците между две тухли, щото било голям кеф когато не ги улучи. На същия принцип е цялата им „логика”, ако се приеме, че тази дума има място при тях.

Затова възхваляват Хрущов, че им дал най-голямата свобода на света, щото бил спрял Сталинските репресии (които преди това подкрепяли от цялата си душа и сърце). И „не знаят” например, че Сталин отхвърля писмено искане на Хрущов да разстреля „профилактично” 25 000 души само в собствения си район. И да беше само Хрущов, с мед да го нахраниш. Но болшевиската партийна номенклатура не прощава и приписва изцяло на любимия си вожд собствената си кръвожадност, която Сталин всячески се е опитвал да ограничи, насочвайки доколкото е възможно репресиите срещу най-кръвожадните властолюбци.
Затова ВВ1951 без бой няма да признае, че през 1936 Сталин е подготвил въвеждане на свободни избори, заради което висшата партийна номенклатура започва да формира повсеместни опозиционни структури за запазване на личната си власт чрез започване на репресиите, които Сталин всячески се е опитвал да ограничи, но за отмъщение са му ги приписали като еднолично дело.

Затова такива като ВВ1951 няма никога да признят, че срастването на партийната номенклатура с държавата и най-вече с икономиката е било трън в очите на Сталин, а периода след елиминирането му бележи не спад, а няколкогодишно увеличение на репресиите, довело до конституционно устройване на партокрацията с цялата възможна власт и привилегии.


Тези особености на „неразгадаемия” русский мир са основополагащи за всеки, който фетишизира властта сама по себе си и без значение какво прави тя. Затова тези хора (да ме простят нормалните човеци) са способни да се представят за Майка Тереза, за да отстранят опонентите си или, ако не успеят да ги разстрелят, да се кълнат, че са по-големи демократи от Махатма Ганди, и лично са спасили опонентите си от разстрел.

Затова не ме учудват особено, когато хора като ВВ1951 или Радостиналаса ми извадят „автентични доказателства”, че през 18-ти век в Англия „овцете изяли хората”, от което болшевиките далновидно спасили мужиците и затова руснаците им дължат и живота и свободата си и доверието си.

Поздрави от нормалния свят.
цитирай
6. raff - :D:D:D
21.09.2018 17:00
Това са Петров и Боширов с "Новичок" нали? :D:D
цитирай
7. zamundata - Привет, Стар! :)
21.09.2018 18:20
Вече става ясно с какво се базикаш в тези три постинга. Само остава загадката с това какво намекваш с мадамата в първия. :) Поздрав!
цитирай
8. vaquero - starforlife,
21.09.2018 19:50
С аферата "Скрипалови" наглосаксите изпаднаха в състоянието на глупаци - повече от трима са.
цитирай
9. getmans1 - ЗДРАВЕЙ СТАР, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ В...
21.09.2018 22:23
ЗДРАВЕЙ СТАР, РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА РУСИ ... НЯКОИ СА И УМНИ...

ТИЯ ДВАМА КАКВО НОСЯТ БЕ ... ИНАЧЕ И АЗ КАТО РАФ СЪМ СИ ГИ КРЪСТИЛ.
цитирай
10. starforlife - Ха добър вечер.
21.09.2018 22:44
~ 2. ba4kata73
Ми... То с тяхната русофилска деменция...
Па да си слагат памперс бре!
Опасен като безопасна игла съм - да.

~ 3. morskipesni
Нали знаеш, че за мен ти си фейков профил и на приказките ти едва ли се хваща някой. Все пак благодаря за поздравите, но ти не се локализираш там, където се опитваш да вмениш, а си си "в село" тук, в България.
В което няма нищо лошо естествено.

~ 4. cortana
Със сигурност не четат. И точно затова стават за смях с умозаключенията си.
Да вземем например твоя кръщелник Кофичко. Беше писал едни глупости по този повод (постинга му с безлюдността и оживлението), който (постинг и съответно автора му) може би при финала на тази серия ще направя за смях.

~ 5. vmir
Всичко, което си писал, ми идва твърде сложно за тъпата кратуна и затова приемам поздравите и връщам насрещни.
Специални на щерката и зетя, а внучето... Внучето ще го правим парче-хакер, да знаеш. Стига Канада да не му се вижда далече.

~ 6. raff
Позна! Те са. Но не те и парфюмът, който носят в шаржираната снимка е същественото. Към друго обръщам внимание, което русофилите или са неориентирани и не го знаят като информация по делото, или са тъпи и не могат да го проумеят в каква позиция поставя двамката хубосници.

~ 7. zamundata
В този първи мой постинг от серията мадамата също не е същественото, а е символ на перфектните действия на службите на Великобритания.
А за другото - във финалния постинг от серията.

~ 8. vaquero
Абсолютни глупости и пълна неориентираност! Както обикновено когато иде реч за Запада. Пак ще те попитам: Градски, ти тъп ли си?

~ 9. getmans1
Ами то те са си. Въпросът е, че третият е Путин след като е допуснал действия от компетенцията на ФСБ да изпълни ГРУ. Което показва единствено, че кризата (не само от санкциите) яко тресе Русия и стига до загуба на връзка с главния мозък.
цитирай
11. starforlife - Хайде да си пренеса тук един коментар извън темата:
21.09.2018 23:04
Другарю,
ще ти дам отговор защото съм пич. ха ха ха

Първо, Другарю, никъде не съм казал, че съм бил в Амстердам, за да уча холандците как да програмират. БяхМЕ (със сина ми и не само) на тиймбилдинг. Но ти понеже си по изкривяването на информацията както ти падне...
Второ, Другарю, аз не съм некоректен (като теб и "съдружие") и се извинявам за СУ-то. Но се извинявам дотолкова, доколкото исках да кажа, че глупостите ти са факт за ИЛ-а, но ме е подвело споменаването все пак на СУ (прочети си коментара преди да опровергаваш, че не споменаваш СУ). Тоест: Написаното от мен за пълното отсъствие на ориентираност и познания при теб си остава факт и това е важното, а просто понеже по-късно си споменал СУ и пишейки "на коляно" - съм леко объркал самолетите, споменавайки модела не на този, за когото те репликирам.
Трето, Другарю, да ти задам нов въпрос: Кога си служил, м? През кои години? Че да спускаш някаква тъпня, че тогава аз съм бил в Ташкент, м?
Четвърто, Другарю, искаш да кажеш, че всички живеещи на 20 метра в блоковете зад "Данон" или тези през улицата с/у портала им - са запознати с технологиите им? СмЕх! Толкова за пудренето ти, че си живял еди къде си. Онези с пъченето на срещи с Кастро са толкова смешни, че дори няма да отразя.
Пето, Другарю, никъде не споменавам да се допитват до мен както твърдиш. Но има факти от живота ми... Има мои компетенции и продължаващи обстоятелства... За които ти нямаш ни най-малка представа и иронията ти е смешна. Защото аз мога да получа каквато реша известна в България информация по определени въпроси (особено свързана с материята, с която работят РТВ и ЗРВ), а ти просто си смучеш небивалици от пръстите.

От казаното дотук най-съществен остава въпроса ми, Другарю. А той е, повтарям го:
Кога си служил във ВВС и живял в авиоградчета, м?
цитирай
12. getmans1 - 11. starforlife - Хайде да си пренеса тук един коментар извън темата: 23:04
22.09.2018 00:02
... ОФФФФ, И ТУК ЛИ БЕЕЕ ... ЕЙ НЯМА ОТЪРВИЯ ... ЛЯГАМ СИ.
ПРЕДИ ТУЙ ЩЕ ПИЯ ЕДНО ... КИСЕЛО МЛЯКО.
цитирай
13. анонимен - Привет, Ж-Стар! :D
22.09.2018 11:21
Твоето мнение е, че двамата руснаци са наистина виновните за покушението, така ли?
цитирай
14. radostinalassa - Само vaquero се осмелява да пише в ...
22.09.2018 20:51
русофобският блог. Браво на него. И си отнесе отнесе епитет. Нормално за двамата глупаци.
цитирай
15. radostinalassa - Тук има затишие....
23.09.2018 13:05
за разлика от колевн28, който пак си буйства. Образованието си е образование, нищо не мога да кажа повече. Само понякога издиша по - малко. Но затова си има хапчета.
Почвам да завиждам на тия, които имат право да пишат. Не съм идеална.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2588367
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031