Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2018 15:00 - Екатерина ги кани, перестройката ги отпраща
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6193 Коментари: 51 Гласове:
34

Последна промяна: 08.10.2018 23:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
imageimage

image
image

image







Гласувай:
34



1. starforlife - Всъщност, тук да репликирам и празнолейния Другар ВВ спрямо новите му шитни под по-предходния ми постинг:
08.10.2018 15:14
1-во, Венц0, никой никога не е казвал, че Русия няма добри учени, в случая цитираният от теб математик. Просто са много малко съизмеримо спрямо дори и само САЩ. Ама мноого-много малко. И то точно именно поради идеята, засегната в настоящия постинг.
"Една птичка пролет не прави" е казал Народа.
Така е и с добрите руски "неща".

2-ро, Винц0, изсулваш се като пълен та~ак от надготвянето ли да разбирам?
Само се прочети какви си ги написал там бе, ахмак!
Ако ти си мечка, че да ходиш като селяндур да правиш шоута на някого - защо мислиш, че аз съм, м? И попита ли ме аз съгласен ли съм с такава цигания или още си мислиш, че сол-та~ащината ти генералска продължава да е вървежна и ти си този, който определя кое, кога как да стане?
Ебати и смотания тип!
А те каня за час някъде наблизо да ти покажа, че според мен не знаеш на черпака спусъка къде е - ти цял роман от измишльотини и пълни льольовеения ще напишеш.
Пък после и се сърдиш, че сол-та~ак те наричам, че и ще ме съдиш.
Ма съди ме бе! Не можеш да си представиш колко ще ми е забавно и ще ми помогнеш за някои неща.


Последни не20 регистрирани ДНЕШНИ мои посетители:
15:01 - vmir
14:42 - leonleonovpom2
14:32 - shtaparov
11:20 - vencivaleri1951
10:33 - vencivaleri1951
09:47 - elinora
08:51 - deathmetalverses
07:12 - leonleonovpom2

ПС: Другарю сол-та~ак, понеже прочетох отново смешния ти коментар...
За любопитните - визирам коментар 56 тук:
http://starforlife/lichni-dnevnici/2018/10/06/byrz-test-za-blogova-inteligentnost.1630056
И видях, че нещо съм изпуснал одеве при диагонализирането (явно смеейки се на поредния ти опит да се надуваш как всичко и всички около теб е от сой, което също са твои фантасмагории естествено), та:
3-то, Венц0, аз не пия. Така, че споко - няма абсолютно никаква опасност да "удар(я) една ракия и (да) почн(а) да се заяжда(м) и хвал(я)"
Ако ти съдиш по себе си явно какво може да се случи - това не превръща фантасмагориите ти в истина.

Та: ЧАКАМ КАТО ТИ СВЪРШИ ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА 9-МЕСЕЧИЕТО НА НЯКАКВА СИ ФИРМА ТАМ, ДА КАЖЕШ И ДА СЕ УГОВОРИМ КОГА ОТИВАМЕ ВЪВ ВЪПРОСНИЯ СОЙ-ХОТЕЛ.
НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ ЩЕ ТИ ПРЕДОСТАВЯ ЗА ПОГЛЕД ЛИЧНА КАРТА (хи хи хи) И НЕ Е НУЖНО ДА МЕ ТЪРСИШ, ЗАЩОТО НЯМА ДА МЕ НАМЕРИШ.
ПОСЛЕ ЩЕ МОЖЕШ И ТОВА ДА ВКЛЮЧИШ КАТО ИНФО ПО СЪДЕБНОТО ДЕЛО:
"Ама г-н Прокурор... Той "Жорко" ме надготви, а аз така се старах, а съм и генералски сол-та~ак... Хайде да му натрием носа, молим Ви сА!"
хааааа ха ха ха
цитирай
2. vaquero - starforlife,
08.10.2018 15:39
Написах ти релевантен отговор в блога на blackpredator. Тука няма да го повтарям, защото ме владее старчески мързел. Всяко стадо си има мърша, та и в руското стадо има много мърша, която поставя личния си интерес над отечествения. Сега със задна дата можем да раздаваме всякакви присъди, но последната дума е на Историята. Тя поставя всекиго на мястото му.
цитирай
3. starforlife - ~ 2. vaquero
08.10.2018 15:54
ПЪЛЕН ЛИЦЕМЕР СИ, ГРАДСКИ!

Именно де - Историята поставя в настоящия момент Русия на мястото й.
А отговорът ти при Кофичко си е пълна проба отбягване на отговора, защото с/у статистика няма как да риташ.
Не, че не продължаваш де.
Смешници сте, Градски - пълни смешници. Визирам рускофилите въобще.
Аз също релевантно (и ноторно - и ноторно) ти отговорих там.

Но тук ти си казал нещо много важно:
ВИЕ, РУСОФИЛИТЕ, СТЕ МЪРЗЕЛИВИ!
ИМЕННО ЗАТОВА ВИ ХАРЕСВА НЯКОГАШНОТО.
ЗАЩОТО ТОГАВА И ДА НЕ РАБОТИШ - ПОЛУЧАВАШ (И затова соца фалира. Не беше свален, а просто фалира. Балонът се надува, надува, надува и... спука.)
А СЕГА И ПРИ КАПИТАЛИЗМА - ТРЯБВА ДА СЕ БАЧКА.
ЕМИ ТРЯБВА!

Но пък за мързеливците - даде ви Интернет.
Да имате "ментова-кофичок-дъвка".
Да ви е честита.
цитирай
4. kvg55 - До 3. starforlife
08.10.2018 17:16
Ха-ха-ха!
Ние от соца работим с ум и не преливаме от пусто в празно. Защо да повтарям коментара, като мога да те пратя да го прочетеш на другото място. Нали си млад и пъргав.
цитирай
5. vencivaleri1951 - За германците още...а и за японците
08.10.2018 17:36
След Пърл Харбър/САЩ влизат във войната/ всички американски с германски и японски произход са депортирани от централните и крайбрежни градове, а и тези близо до обекти на Националната отбрана. Не се прави и изключение за тези семейства които имат човек с униформа... Чернокожи пък например , дори и с "пурпурно сърце" не влизат в места за "бели"

Като изключим това с негрите мярката и на руснаците, и на американците е правилна. Най малкото , това пази самите руски и отчасти американски германци и японци. Не са тайна саморазправите с янки с японски корени след Пърл Харбър.
Не по разбично отношение имат и загубилите близки руснаци спрямо руските германци. Аз съм виждал селище с руска и немска част-на практика не комуникираха по между си-а бяха минали 25 години от войната А какво е ставало по време на войната не знам. Впрочем тогава за първи път се усъмних, че единствено системата
предопределя битовия и всякакъв комфорт. Немската част на селото с подредени дворове, боядисани и украсени къщи, рендосани и измити тротоари/дървени са тротоарите в много от селата-просто дървото е по евтино от камъка/ Германците спретнати-в неделя през деня на църква, вечерта танци-с котюми и ризи, жените с новите си рокли

В руската част хаос.Дворът разхвърлян, животните мърляви, тротоарите с пропаднали дъски и редко виждали сапун и вода

Иначе една и съща работа работят-в колхоза, в рибния завод и горското стопанство.
И на трите места стремежът бе да бъдат равнопроставени. Кметът руснак, партийният германец

Тоест всичко им еднакво, но много различно живееха-поне за мен

Иначе исторически първи прави жест към немците Петър 1ви./ Германците поради глад масово бягат към Русия-Германия не е могла да се изхранва и при неблагоприятни години са мрели милиони./ При битките си с шведите Петър вижда колко са подредени Талин, Рига, а и други немски градчета. Той не само , че не ги подлага на оплячкосване/те са били за шведите/, но им придава и земи заедно със селяните. Немските занаятчии са били под специалната му закрила. Впрочем, той завързва и сериозна връзка с дъщеря на шефа на задругата им. Немската махала става втория му дворец. Фактически Великата Катя на практика узаконява установена практика. То и "немци" идва от това , че не знаят руски и неговорят-неми...немци. Има и друг прочите. На Вселенски събор германските представители не знаят латински и не могат да четат Евангелието в оригинал. Което и до е истина немци идва от неми...
И друго интересно с немците в Русия. Всеки знае жеста на руснаците с пръсти към гърлото си, с което показват желание да пийнат. Това идва пак от един германец, който бил изключителен корабен дърводелец, но и алкохолик. Пиел при всяка възможност, дори и когато нямал пари. Тогава отнасял пердах от ханджиите и понякога сериозен, че не можел да отиде с дни на работа. Тогава Петър първи му слага печат на врата , който печат му давал право на консумация във всички ханове и кръчми в Русия...

ПС Жорко, поне помни какво си писал. През лятото ни обясняваше как дневната ти норма за разхлада в горещините е бутилка ром с два литра кола, днес пишеш , че не пиеш. Както и да е
Споменах за Лобачевски само поради теста ти по геометрия и ебавката на Вмир/или по скоро ти от негово име/ с "мужиците" и Питагор. И то заради приноса му именно в геометрията. Никога не съм написал и ред, дума, препинателен знак където да съм иронизирал , която и да е националност или държава. Единственото което съм казвал е, че Русия
винаги е имала сериозен интелектуален елит, не отстъпващ на никоя друга държава и че е дала много наука и култура на света. Опитът на Вмир и ли по скоро ти да ме "вкара при мужиците" не може да ме засегне.
В превод мужик-значи селянин. При мен в родата , до дядовци няма селяни. Нещо повече двамата ми дядовци и едната баба са дори столичани. Това , че единият , а и децата му живеят на село е защото са изселени. Тоест генеалогично селското в мен липсва .

" Мужик" в жаргона се използва за мъж. Здравейте пичове казват у нас- Здраствуйте мужики казват в Русия. С това съм съгласен-макар , че аз вървя вече към "старики"-има същия смисъл , но е за компания с която се познавате от доста време " В бой идут одни старики"
цитирай
6. starforlife - ~ 4. kvg55
08.10.2018 17:40
Нали знаеш, че аз като виден представител на ХАЙ-Интелекта, съм направил така, че Кортана (не говорим за Приятелката ми Корти, а за асистента на "Майкрософт") ме информира (на чист български език, защото друг освен него и цигански не зная) при настъпване на куп събития.
Това, в едно с факта, че както всеки била-охранител - 80% от времето ми минава в някакъв вид работа зад компютър и в частност в Интернет - създава предпоставката в реално време да мога да отговарям на такива льольовски коментари.
Е... Реално-реално - когато все пак довърша нещо, а и имам желание, а не на момента.
Та сега и така, Градски.

Та:
Ти както обикновено - си трол.
Защото именно вие (но нека се огранича до теб само) сте тези, които преливат от пусто в празно.
Дори настоящия пример го показва: Ти не репликираш цитираната от мен статистика, че над 20% от населението на Русия реално емигрира от нея, а веднага по най-просташки начин я "обявяваш" за мърша.
Одеве на езика ми беше и дори бях ти написал контра и то толкова релевантна (и ноторна - и ноторна), че всеки нормален човек би се засрамил, но размислих и не я пуснах.
А не я пуснах, защото ще отворя една нова рубрика в моето изключително важно за човечеството (ха ха ха) творчество.
Каква ли?
Руско-хвалебствена, но същевременно по допирателната "бий самара, че да се сеща магарето" (тоест, ти - ха ха ха).
Засега само искам да те попитам: Ако някой напише "Гейм" (ограничавам се до това само, защото иначе няма да ми се получи "интригата") - какви проблясъци ще пробляснат в... старческия ти мързелив ум (ха ха ха)?
Хей така, релевантно (и ноторно - и ноторно) те питам.
(по допирателната - тук вече прилагам психологически инженеринг, но пък го елиминирам пхоради факта, че съобщавам, че го прилагам - та, по допирателната, че видиш ли ти си за чистотата на езика)
цитирай
7. starforlife - ~ 5. vencivaleri1951
08.10.2018 17:47
Венцит0, идеята е да се коментира факта, че Кофичок се пъне, че в САЩ гладували много хора, но никой от тях не емигрира (това вече е мое мнение), а в "просперираща" Русия всеки втори е готов да емегрира, а всеки 10-ти го прави.
Защото сумарно руските емигранти към Запада са над 12 млн., а това са близо 10% от населението въобще.
Говоря реално емигрирали, а не желаещи, но нямащи възможност (все още).

Схващаш ли?
Имам предвид като се пънете така, че в САЩ зле, а в Русия - добре, да светнете мен, глупавия, защо русите емигрират масово, а амерковците ама почти хич.
Другото, което ми се ще да ми отговориш е: Прав ли съм аз, глупавият, че в 90% (цитирам го образно, а не като статистика, но е релевантно (и ноторно - и ноторно) се емигрира по социално-политически причини, а не понеже си "мърша".
Третото, което ми се ще да ми отговориш е каква асоциация буди и в теб "Гейм".
Хей така, от нищото.
А после провокиран от хей това нелицеприятно изказване:
vaquero написа:
Всяко стадо си има мърша, та и в руското стадо има много мърша, която поставя личния си интерес над отечествения.


Не на последно място: ЗАЩО СЕ ТАИШ ЗА НАДГОТВЯНЕТО, М?
НЯМА ЛИ ДА КАЖЕШ НЕЩО ОТ СОРТА: "ОК, "Жорко", КАТО ПРИКЛЮЧА ОСЧЕТОВОДЯВАНЕТО - ЩЕ ОТСКОЧИМ ДО ХОТЕЛА НАД САМОКОВ, ЗА ДА ГО НАПРАВИМ".
Май започваш измъкването както при провокацията ти за шах с Любо, но и тук, както и там - преди това разнасяш лъжи и изкривени "истини".



ИНТЕРЕСЕН ПС, ГРАДСКИ: По обед наистина пихме бира с Ники - Колегата-механик от постинга ми "Бърз тест за блогова интелигентност". Естествено аз почерпих, а не той. И говорейки си - стигнахме до това, че преди вече около 7-8 години Ники се връща от САЩ, в момента съжалява и мисли да емигрира отново там. Брат му тогава остава и в момента вече е създал семейство с американка. Жевее в Мериленд. Работи в сервиз като механик и втора работа в заведение като... "мияч на чинии". Показателно, че без ценз и образование - се е устроил добре, защото за 10 години си е купил пък макар и малко жилище и ама никак не иска да се връща в България. Значи той е "мърша", така ли?
Значи един ден, когато аз се оттегля от България (защото свободния човек избира да живее там, където се чувства добре, а не робува на глупости, че е длъжник на родината си) - също ще съм "мърша", така ли?
По тази логика Другарят Венцит0 е също бил "мърша", живеейки някога извън родината си.
Или разсъжденията ми не са релевантни (и ноторни - и ноторни) и "мърша" е само този, които от Русия емигрира към Запада?
Ах олан!

Но да се върна на обстоятелството, че с Ники пихме по бира.
Ето това е адрес (давам го за Кофичко, защото той иска адреси само когато е цитирано нещо оборващо го - когато той се пъне да дава адреси откъде видиш ли аз или някой друг е изплагиатствал - е добър в откриването на адресите), та - давам адрес, на който да видиш част от над 100-те вида бира, които произвежда "победена" Германия.
На (ха ха ха): https://rada.bg/catalog-categories-nemski_biri
Хайде сега ми цитирай колко вида произвежда Русия, м?
За качество няма да говорим.

Та, Градски...
Какво стана с тезата, че умните обдсъждат Идеи, а глупаците хора?
Хора, които ти определи като "мърша".
Е как тогава, Отело, ще се срещнем пак?
цитирай
8. kvg55 - До 6. starforlife
08.10.2018 17:54
При споменаването на думата "гейм" в съзнанието ми изплуват спортни игри - волейбол, тенис.
цитирай
9. starforlife - ~ 8. kvg55
08.10.2018 18:08
Защото си тъп руски налъм! ха ха ха
(Нали знаеш, че ви ебавам, а не съм сериозен?)
Какво изникна одеве в моето съзнание ли?
Ще изчакам отговор от Другаря Венц0 и после или направо тук ще ти покажа кой е... супер-интеллигентен (ха ха ха) - например Кофичко ли, от тези, които казваше, че затова си бил харесвал - или "отсрещните" (в мое лице) от тези, които определяш като... да кажем неинтелигентни.
Да повторя за всички (претендиращи за интелигентност):
Гейм - какво изниква в съзнанието ви ОСОБЕНО В СВЕТЛИНАТА НА НАПИСАНАТА "ФАШИСТКА" ФРАЗА ОТ ГРАДСКИЯ:
vaquero написа:
Всяко стадо си има мърша, та и в руското стадо има много мърша, която поставя личния си интерес над отечествения.


Много ще ми е интересно да чуя отговора на "интелигента" (ви) Кофичко, Градски.
Донеси ми, моля те, неговия отговор, защото младежки ме мързи. ха ха ха
цитирай
10. predatorkapredatorka - :))жоро, хубава Тема си избрал..
08.10.2018 18:18
но, не виждам, какъв е смисъла,да се спори с
анонимни...дразнители/освен за спортна форма...
инак, с Екатерина Велика сме астрални близначки, и тя е род на 20 05..
Божии дела...
/но руснаците тук са най-големите ..айна, съжал да го кажа..
а тук живеят около 120 националности..
мисля, да гласуваме „он блог“, и да ни поканите на вечеря..ти и Венци..
имам предусещане , ще се получи супер купон/напр за Коледа
?!!
цитирай
11. kvg55 - До 9. starforlife
08.10.2018 18:28
Е, само ти ли се ебаваш? Ние сме по-стари ебавачи от теб. Ти ебаваш ли старото?
цитирай
12. starforlife - ~ 11. kvg55
08.10.2018 18:50
Е да, Градски.
Но има една съществена разлика, която ти отново ще подминеш:
Аз в ебавките си съм и сериозен и водя сериозни диалози.
Които обаче показват що за смешници и празнодумци сте и затова вие дискусия във вид на спор не повеждате.

Ето и сега ще ти покажа нещо доста показателно:
Последно, преди минути, докато ти си писал това ново празнолеене - аз говорих с човек, чието име не ме интересуваше да питам какво е.
Човекът е от Твърдица.
Телефонът му е 0884 879 491.
И когато може би в петък, събота или неделя тръгна (с руската "Тойота" - хи хи хи) за Твърдица - ще те поканя , Отело (ха ха ха), да се разходиш с НАС (Корти ще бъде с НАС) и да видиш например къде е в празнолеенето Другарят Венцит0 и къде в сериозността дори когато се ебавам, съм аз.

Та, Градски... Ебавай се - проблеми няма, дори така е интересно.
Но води и диалог.
А не единствено да празнолейкаш.


ПС: Естествено, че сте по-стари ебавачи.
И затова ебавачките ви вече са провиснали и незаредени.
ха ха ха
цитирай
13. starforlife - Закъсняла реплика към сол-та~ака Венцит0. (понеже той дописва и сега видях новото му изопачаване на истината)
08.10.2018 18:59
Другарю генералски сол та~ак, не съм писал баш такива неща, но за теб вече поне 5 човека ТУК казват, че си обикновен лъжец.
Писах, че пия разхладително ром и кока кола (където и с това се напъва, че видиш ли била от ПВЦ все едно ти само от стъклено шише - дето такава нямаше всъщност от години в България - си пил и само дето видиш ли аз съм бил комплексар, но си пия от ПВЦ и не ми пречи, а ти се напъваш като гладен комунист на с~ане колко всичко ти е от сой). И писах (постингът си стои и няма естествено да го деактивирам), че съотношението е 1/3 или 1/4.
Тоест: Бутилка ром 700 х 3 прави 2,1 л.
Само това ли да пия през деня, че да го изпия бре, льольо?
Оставяме настрана, че да изпиеш чаша ром не е като да изпиеш чаша ракия.
И оставяме настрана, че аз може и да не пия - но нося.
Оставяме настрана дори това, че ти едва ли знаеш какво е "Алка-супер".
Просто въпросът тук е, че ти няма как да знаеш какво се случва с мен когато "се" напия.
Някои заспиват...
Други плачат...
Защо реши, че аз ще съм от тези, които създават напрежение?
Ти така ли правиш?

После: ЗА N-ти ПЪТ ОТБЯГВАШ ОТ ВЪПРОСА ЗА КУЛИНАРНИЯ ДВУБОЙ.
И ето фактите: Цитираният телефон в по-горния коментар, е на човек от Твърдица.
Този или другия уикенд аз ще отида там, за да купя от "Балкан Хънтинг" сърнешко и еленско месо.
О, неее - не защото ще го готвя с теб, фантасмагоринчо. Просто защото е добро месо, бедно на мазнини, а богато на други, полезни неща.
И ще си го мезя с кока-кола от ПВЦ, а ти ще си фантасмагорираш колко си велик (с всичко около теб от сой) и ще се опитваш да вменяваш колко аз съм суетен и прочие.
Е да де, но моите неща са реалност, а твоите са просто фантасмагории.

Е... Градски... Кажи на жена ти да намери рецепта за "Сърнешко по ВенициВалериевски", защото ще ти резна едно кило да го опиташ.

Ето така работя аз, драги ми смехурковци: Не се само генерало-сол-ташача, а просто действам и дори от ебавките извличам определени ползи.
А вие си се вживявайте в напъните тук - проблемът си е ваш.


Та, генераски сол-та~ако: ДА ОЧАКВАМ ЛИ ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ДАТА КОГА ЩЕ ХОДИМ В СОЛ-ТА~АКОВИЯ ТИ ХОТЕЛ НАД САМОКОВ ИЛИ СЕ ИЗМЪКВАШ С НЯКАКВИ ПЛОСКИ ОПРАВДАНИЯ?
А и всъщност защо не ми цитираш името му. Като си избрал "оръжието" (за незапознатите - цитирах ВВ - ебаси и фантасмагорските ти мисли, които те владеят) - аз нямам ли право да се запозная предварително с него?
Назови го. Името на хотела.
Ще отида...
Ще пренощувам...
Ще огледам...
Ще хапна (оставяйки неприлично висока сума дори за бакшиш - ха ха ха)...
Е да, има вероятност и да попитам какво е образованието и титлите на стопаните, но в това не виждам нищо лошо.

Схващаш ли, Венцит0? Аз не споря с теб, че там какви ти бяха нямат въпросните титли. Нищо, че ми се струва нелогично или пък дори и да ги имат - щом практикуват друго - дали пък не са титли генералски сол-та~аци?
Просто когато реша - проверявам такава информация и, ако не е вярна - правя за смях подалия я.
Ти имаше шанса да посетиш мой работодател - ей го де е МОЛ "Сердика" - не е чак в Самоков.
Не го направи, за да се убедиш, че да лееш компексарщини по мой адрес - не прави напъните ти релеванти (и ноторни - и ноторни).
В момента (преди две седмици) например въпросната амерковска компания, която казах, че за 9 години няколко пъти изпревари като капитализация 25-годишния "велик" "Газпром" - закупи сериозна западна компания и започва преговори със Столична община за определен вид дейност. Първа и единствено в България.
Полезна за екологията, а не съсипваща я както бизнеса на "Газпром".

Поннимаеш товарищ?
Понимаеш сколько мы с тебя различние и как ты очен маленкий русьонок?
цитирай
14. kvg55 - До 12. starforlife
08.10.2018 19:39
Днеска си в особено приповдигнато настроение, което ти пречи за правилната оценка на обстановката. Не се подигравай на старото, защото ще дойдеш на неговото положение. И знай - или го можеш, или не го можеш - възрастта няма значение.
цитирай
15. starforlife - ~ 14. kvg55
08.10.2018 20:08
А ти както винаги се изявяваш като шибан трол.

Това за моженето и неможенето е толкова смешно, че ще го прескоча.
Да искаш - не винаги означава да можеш.
Но да (ти) покажа, че накъдето и се люшне ебавката ни - ти и защитаваните от теб идеи издишате като спукан презерватив:
Робърт Фърчгот е американският, а не руски учен и нобелов лауреат бащата на "Виагра"та.
За да може на такива празнолейки като теб сега езикът да е надървен винаги, когато защитават "великая" Рус. Защото и тя не ви помага по предназначение поради ниското самочувствие, че за себе си знаете, че сте отминали артефакти и ви действа на езика а не на...
ха ха ха

Хайде... Опонирай духовито... Накъдето и да завееш - ще те затапя с фактология, защото тя е навсякъде по отношение на превъзходството на Запада пред смешната ти Русия.
цитирай
16. starforlife - ПС:
08.10.2018 20:13
Помпадурчо-щурчо,
колкото и да ме помпаш - интрига няма да получиш.
Няма да седна да ТЕ репликирам, че навиагреният ти постинг най-отгоре е пълна шитня.
Статистиката е направена в Уорд (ако не знаеш - оставя отпечатък най-малкото за името на компютъра ти), при непрофесионална настройка на междуредието.
И разликата до моята си личи по броя на гласувалите ти.
Само не го вдигай и там, защото пак ще си остане навиагрен, а не факт.

Та те така.
цитирай
17. cortana - :):):))))) Тук хвърчи русофилска перушина. :):):))))
08.10.2018 20:20
Жоров градски, приятелчетата ти в блога са толкова задружни, че те оставят сам Жоро да те прави за смях с примери и доводи, на които не опонира нито веднъж 'релевантно (и ноторно - и ноторно)'. :):)))))
Много велики идеи и идейни съмишленици сте, след като дори не можете един пример на Жоро да отразите 'релевантно (и ноторно - и ноторно)'. :)
цитирай
18. get - До 2. vaquero - starforlife, - Господин Стоименов, от ДВА ДНИ В БЛОГА на "селският" ти - СТОИ БЕЗ ОТГОВОР >> Прочети, текста МИ с ВЪПРОСИ-те?
08.10.2018 20:32
vaquero написа:
Написах ти релевантен отговор в блога на blackpredator. Тука няма да го повтарям, защото ме владее старчески мързел. Всяко стадо си има мърша, та и в руското стадо има много мърша, която поставя личния си интерес над отечествения. Сега със задна дата можем да раздаваме всякакви присъди, но последната дума е на Историята. Тя поставя всекиго на мястото му.


НЯМАМ ЦЕЛ - ДА УЯЗВЯВАМ ... кой по-умен, кой по-прост - Не! Имам за цел ДА ТЕ ПОДПОМОГНА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ЗАБЛУДИТЕ СИ и С ТОВА станеш ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!
- Българин, който знае ИСТИНАТА, че:
1. езика на Кирил и Методий - Не е "църковно-славянски" или "македонски" - а БЪЛГАРСКИ!
2. Не византийците са занесли в Киев, ТОГАВАШНА РУС - християнството А НИЕ в лицето на духовниците ни БЪЛГАРИ!
3. Не НИЕ СМЕ НАСЛЕДИЛИ ЕЗИКА СИ от русите - А РУСИТЕ СА ЗАПРИКАЗВАЛИ НА КИРИЛО-МЕТОДИЕВИЯ ЕЗИК!
4. Че РУСКАТА ИМПЕРИЯ - е имала много по-рано и много по-изгодни СЛУЧАИ ДА НИ ОСВОБОДИ ... от момента в КОЙТО ИДВА КАТО ИМПЕРСКА СИЛА - за да ни ПОДЧИНИ?
5. Че не БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК е ходил ДА ЗАВЛАДЯВА РУСКИ ЗЕМИ - а руски такъв ПРЕЗ ПЪРВА СВЕТОВНА ВОЙНА!
6. Че не БЪЛГАРСКА ВОЙСКА ОКУПИРА СССР - а РУСКА ТАКАВА, България при преврата извършен от българо-руски КОМУНИСТИ-ПОТУРНАЦИ на "9-ти Септември 1944 г."
7. Не България наложи наСССР неизгодни търговски отношения - слад като Я ОСВОБОДИ а Русия?
8. А това ЧЕ БЯХА НЕИЗГОДНИ - говори ФАЛИТА НИ ОТ 1958 г. и от 1982 години!
9. Не България ВОДЕШЕ В МАЛТА със САЩ - зад гърба на Русия ПРЕДАТЕЛСКИ ПРЕГОВОРИ ... а същата тази "ОСВОБОДИТЕЛКА" ... на която СТЕ НАВИКНАТИ ДА ЦЕЛУВАТЕ ... а когато ЧОВЕК НАЗОВЕ ИСТИНАТА ... го обявявате?

На което ПОСРЕДСТВЕНИЯТ МАРКСИСТ-ТЕОРИТИК ми отговаря "адекватно" - със следното?
vaquero написа:


Не само прост, тъп и глупав, ами и предател на Отечеството.

- Ако считаш за своя Родина - Русия а не България Е БЕЗПРЕДМЕТНО ДА ГОВОРЯ С ВАС - Защото сте ПОМАК?!
- Ако РАЗБЕРЕШ И СЕ УБЕДИШ В ПРАВОТАТА само на това - което съм (ти) изредил - СТАВАШ БЪЛГАРИН! ... ако ли не? - оставаш си един потурнак/по-точното/" поРУСНАК" - не знаещ, своя Род, Език, Вяра, история и ОТ ТАМ НАЦИОНАЛНО достойнство ?!
цитирай
19. starforlife - ~ 18. get
08.10.2018 20:57
Гет, може да се обръщаш към мен с "г-н майор". Това в светлината на ебаващата истина.
Дори, ако си наясно (защото все пак касае военния, а не полицейския сегмент) какво е "Допуск-220" и какви правомощия дава на шепата хора, които го притежават - може да се обръщаш към мен и с... "Приятелю".
А сега сериозно (не, че в приповдигнатото си настроение понеже ще... се женя - ха ха ха - не бях и в по-горното сериозен):
Четох коментара ти там и дори мислех да ти пиша.
Уместен и точен. Право в целта.
Но проумей: "Селският" ми... Пиша го сега така, защото аз съм от град, макар и малък, но все пак исторически за Родината ни, а Краси е от селце край този град и релевантното (и ноторно - и ноторно) при първоначалното си представяне спрямо мен щеше да е да напише "земляк", а не "градски". Но това естествено са подробности, отсяващи педантично следващите твърдите убеждения когато правиш нещо - да го правиш максимално колкото е по силите ти, от тези, които са свикнали да правят нещо, колкото да се води, че правят.
Та: "Селския" няма как да го разубедиш от нещо, което е дълбоко запечатано в психиката му на осакатен от пропагандната машина индивид.
Нали затова вече втръсвайки за поне 3-ти път използвам именно тази песен.
Защото тя е емблематична. И статистиката, която, Градски, е сериозна наука - показва нейният рейтинг сред хората по цял свят и особено в Русия.
Поучителни са коментарите именно под тази песен, защото са писани предимно от реални хора, а не тролове както под тролските фейк-клипове за мощта на руското оръжие.
Та, Гет, не влагай чак толкова сериозност в споровете с русофилите.
Имам предвид - ти си ги прави на дреб (или дроб - все описателно) по начините, които ги оставят обезоръжени пред аргументите ти, но не си го слагай, че те не признават тези неоспорими аргументи.
Особено пък да се заиграваш с идиоти като Тинчето с ласото!

Русофилите ще изчезнат до няма и 20 години.
После никой няма дори да знае какво означава термина "русофил".

Та такива ми ти работи, Гет.
Работи за... интелигентни (ха ха ха) хора. А не за русофили.
ха ха ха
цитирай
20. getmans1 - ЗДРАВЕЙ СТАР, ЕГА СИ ОТКАЧЕНАТА ...
08.10.2018 21:32
ЗДРАВЕЙ СТАР, ЕГА СИ ОТКАЧЕНАТА РАБОТА... ТИ ГО СКУБЕШ А ТО СЕ РАДВА, ЧЕ ГО МИЛВАШ.... ПСИХЯСАЛА РАБОТА.
цитирай
21. novitejivotni - Понеже гледам, че
08.10.2018 22:03
Васисуалий Лоханкин - титана на руската револщционна мисъл и Ко, са тъй хиперактивни, че се засрамих и реших да се обадя.
Та, допитах се до гадния американски интернет и намерих следното:

Брой Нобелови награди по държави за 2014 г.

1. САЩ - 356
2. Великобритания - 121
3. Германия - 104
4. Франция - 59
5. Швеция - 29
6. Швейцария - 25
7. Русия - 23
8. Канада - 22
9. Австрия - 21
10. Италия - 20

Поразрових още малко, няма да казвам имената ( тук намигам на домакина - да не ти развалям ебавката ) и се оказва, че от 23 - мата, само 12 са истински руски лауреати. Другите са изгонени или са работили в чужбина или директно се казва руско - френски учен, руски учен от белоруски произход и т.н.
Забележка:
Моля, обърнете внимание, че докато пишех това, нито веднъж не съм споменал за огромната си библиотека, за образованието на моите близки и роднини и за моето такова, за това кого познавам, за това колко съм готин ( разбирайте велик ), затова къде съм роден. ( Тук намигам на Васисуалий Лоханкин - титан на руската революционна мисъл и неговите неуморни последователи ).

цитирай
22. starforlife - ~
08.10.2018 23:03
~ 20. getmans1
Как ще го скубя бре?
Изтръгвам му вътрешностите просто. ха ха ха
С фактология, спрямо която той не може да гъкне и затова просто троли.


~ бивш 21. анонимен, който изтривам, за да не може коментарът да бъде промемен от някого
анонимен написа:
getmans1 написа:
ЗДРАВЕЙ СТАР, ЕГА СИ ОТКАЧЕНАТА РАБОТА... ТИ ГО СКУБЕШ А ТО СЕ РАДВА, ЧЕ ГО МИЛВАШ.... ПСИХЯСАЛА РАБОТА.

Не веднъж вече казвам, че Звездата прави русошебеците да си говорят сами. Така е и сега, когато Вакеро му пуска безпочвена реплика, а той го контрира повече от уместно. Да веземем за пример това със създателя на виаграта.
Браво, Звезда! Браво, брат! Русошебеците си намериха най-после майстора. От години водеха хорото заради наглостта си, но ти и с това ги навря в кучи гъс.
ГъЗ. Пише се гъЗ - проверката е: много русофилски гъЗове в блог.бг. ха ха ха


~ 21. novitejivotni
Виж сега...
Това да се хвалипръцкаш с разни такива не е проблем, ако го правиш от "идиотията" да се ебаваш (както го правя аз).
Но при Другаря сол-та~ак си е перманентен опит да се прави на интелигент.
Да си ме видял да снимам и покажа сертификата си от МЕНСА или ГИГА?
А за Нобеловите лауреати...
Прочети отново коментара ми по отношение на "Гейм" спрямо Градския и утре ще се посмееш с ограничения кръгозор и този на... Интелект като моя - СвръхКосмически. ха ха ха


~ 22. gummy
Абе аз не разбирам от половин дума и намеци, защото съм умен колкото маркуч гумен.
Не ми ли личи отстрани?
На теб - лека - но ние, била-охранителите, по това време обикновено започваме да работим.
В момента за мен конкретно - в кухнята.
Котаракът ми Таня спи на канапенцето си вляво от мен... Женската писана е на лявото ми рамо като папагал и се умилква в бузата ми... А аз преди да започна по-сериозно работа - набързо да променя естетизма на постинга така, както по-отива на Звездното ми Величие. ха ха ха

А, да, и да не забравя да цитирам статистиката си.


Последни 20 регистрирани посетителя:
23:02 - germantiger
22:50 - gabar4eto
22:49 - nkf
22:44 - germantiger
22:44 - leonleonovpom2
22:39 - getmans1
22:23 - gummy
21:54 - kolevmsk
21:41 - malchaniaotnadejda7
21:40 - novitejivotni
21:35 - get
21:22 - getmans1
21:06 - krysy
20:39 - leonleonovpom2
20:30 - aip55
20:28 - get
20:17 - cortana
18:09 - predatorka
17:29 - kolevn38
17:07 - kvg


Последни 20 гласували:
23:02 - nkf
22:50 - gabar4eto
22:06 - leonleonovpom2
22:04 - novitejivotni
21:42 - malchaniaotnadejda7
21:17 - get
20:21 - cortana
17:34 - kolevn38
15:01 - vmir
14:32 - shtaparov
08:51 - deathmetalverses
07.10 20:46 - shtaparov
07.10 15:02 - get
07.10 14:20 - malchaniaotnadejda7
07.10 13:52 - leonleonovpom2
07.10 11:24 - deathmetalverses
06.10 21:09 - shtaparov
06.10 19:41 - vaquero
06.10 19:00 - get
06.10 15:38 - barneba

ПС: Някой сети ли се какво исках да намекна при постинга си "Бърз тест за блогова интелигентност" с втория клип, който допълних и тук?
цитирай
23. kvg55 - До 19. starforlife
08.10.2018 23:56
Да кажа за статистиката. В професионалните икономически среди статистиката е известна още като стъкмистика.
цитирай
24. starforlife - ~ 23. kvg55
09.10.2018 00:08
Абе, Идиоте по Достоевски, (ха ха ха)
ако не искаш да кажеш, че стъкмявам статистиката си - защо тролиш бе?
Нито един умен и по темата коментар нямаш. Хей така - с, ако не фактология - то поне логически издържан. Само шитни.
Е как тогава да не си трол?
Шибан трол си ми ти, Градски! Шибан трол! ха ха ха
Защото само един трол може да гледа Истината/НЕистината в очите и да твърди обратното.
Спокойно бре - разбрал съм, че не говориш за моята статистика тук.
Но, Градски, ако не знаеш - Ютюб не е блог.бг. Там не става като тук да се стъкмява. И има понятието "многомилионник". Е... Клипът от този постинг е такъв - многомилионник. Не напомпан, а реален. А това вече не е стъкмистика.

Като чуеш "Гейм" и асоциираш волейбол и тенис, но твърдиш, че русофилите тук са по-интелигентни, ерудирани и т.н.? СмЕх!
Е... Утре ще ти покажа какво е да не си програмиран човек (защото същите тези медии и т.н. са те програмирали амерковското "гейм" да асоциира в главата ти просто превода на думата, но има и хора - като мен ха ха ха - които са маалко по-широко скроени и изпадат от шаблоните).
Бъди сигурен, че ще научиш нещо, ако не полезно, то поне информативно хубаво да се знае (за което съм писал още през 2012-та тук) и в бъдеще първосигнално ще асоциираш "Гейм" с коренно различно нещо. Нещо "руско".
(пак ти прилагам психологически инженеринг, но въпреки, че ти го казвам - той ще е успешен, защото дори не схващаш какъв е - ха ха ха)

За десерт ти припомням за мен най-обобщаващия коментар под този клип:

Krivbass UA преди 1 месец
Досвидание РФ , ты теперь сама , от тебя отказался целый мир , живи теперь с етим.
СБОГОМ РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ, ТИ ВЕЧЕ СИ САМА, ОТ ТЕБ СЕ ОТКАЗА ЦЕЛИЯТ СВЯТ, ЖИВЕЙ СЕГА С ТОВА.
цитирай
25. vencivaleri1951 - По ред:
09.10.2018 00:17
Най напред да кажа, че средната температура на болницата не казва нищо за здравния статус на болните.
Така и бедността и богатството са относителни. Влизал съм в сибирска хата където още спяха на печките, тоалетната беше навън, а хлябът си месеха и печаха един път седмично в къщи. Няма радио, няма телевизор, телефон-само станция.
Същевременно дамите бяха с палта и злато по себе си за десетки хиляди долари. Там за пръв път видях самородно злато и неоработен скъпоценен камък.
На моя приятелка баща и почина преди няколко години върху куп деноминирани левове в сегашен номинал около 100000 лв. Приятелката ми е със скромни доходи , но бе отделяла през цялото време пари и за него . Тоест бе заможен , а живя мизерно по собствено желание.
Какво искам да кажа-мерките са различни. Усещането за бедност е различно. В САЩ например е престижно да имаш пълна застраховка. В бедна Сърбия и славнително бедна Русия това е даденост и никой не смята застраховката за кой знае какво.
Тоест всяко общество, дори всеки човек има свое усещане за просперитет и съответно за провал. Статистически погледнато различен е екзестенциалния минимум
на руснаците от този на американците, но това са само цифри. Чуството за задоволеност е лично-интимно лично. За някого е престижно да разходи две книги, но друг ще каже че е това е бедност, ако тези две книги са цялата библиотека.
Има и други нищо не значещи цифри на статистици и иследователи. Те например оценяват Русия 7, 8 пъти по скъпо от САЩ. какво следва от това-абсолютно нищо.
Руснаците не я продават, а американците продължават да смятат , че е Несправедливо целият Сибир да е руски и да се стремят това да се промени.
За мигрантите.
Русия има около 10 млн икономически мигранти - и това е постоянна бройка от години. с това се нарежда на второ място след САЩ, а е в пъти с по малка численост.

За Островски

Опитах се да ти подскажа с неговия роман " И най-мъдрия си е малко прост" че вървиш по" тънък лед"
Навих се на прадложението ти за мач по готвене защото имах мотив-исках да разбера дали имаш ментален проблем или просто си фантазьор. Щеше да се регистрираш в хотела и нямаше да си енигма.
Езикът ти обаче ме улесни След два, три месеца ще зная , с какъв социален статус е човекът когото съдя.

Генералските пагони иначе са винаги по за предпочитани от тези на страшината Добрата ракия също пред онзи ерзац на ром с който ти демонстрираше благополучие. Нищо и няма вероятно на найлоновата кола, но никак не се връзва с "бавареца" ти за 100000кинти-не помня в каква валута. Не влиза в хладилника му най-малко. Пасва единствено на бялото ти креватче:)))
Аз не пия кола за разлика от внуци и дъщеря ми. Гледам в дома им или стъклени бутилки или кенчета
цитирай
26. starforlife - ~ 25. vencivaleri1951
09.10.2018 00:23
Ох, Божеее... (оттърви ме от този навлек - ха ха ха)
Ти си тъп като гъдулка бре, Другарю!
Нали точно за това говорим бе.
Че частни случаи (не говоря като единични спрямо конкретна личност или група такива) не са показателна извадка за каквото и да е.
Постингът се явява реплика спрямо идиотията на Блеки-Кофичок.
На това, че видиш ли в САЩ бедняци и купони.
А ти май дори и не осъзнаваш колко подкрепяш този постинг и моята идея, че САЩ са си САЩ и Русия не може да се сравни и с кенефа им (където скоро ще си направя селфи специално за теб - ха ха ха)
"Гладуващият" американец не иска да е облечен в норки и с кило злато в гъСЪ (ха ха ха) в някаква идиотска държава, а иска да живее дори в мизерия да е в някаква нормална такава.
Той си е добре така, както си е добре за себе си.
И не емигрира.
А МИЛИОНИ руснаци го правят.
Еее, къде казваш е по-хубаво?
В Русия в/у печката в палто от норки и с кило злато (в гъСЪ - ха ха ха), хапвайки "мухлясъл хляб"...
Или в САЩ, на купони, но заобиколен от нормален социум?
Над 3 милиона и половина (което е представителна извадка, особено с тези, емигрирали в куп други капиталистически държави) руснаци ти дават своя отговор, защото са съществен % от населението на страната.
Сведи ми ти сега колко американци дават обратния и емигрират в Русия, м?
Колко?
Един?
цитирай
27. starforlife - ПС:
09.10.2018 00:29
И, Венц0, не мисли, че не съм начетен по много въпроси, по които дори не ще допуснеш.
Например в момента с обърканото ти:
vencivaleri1951 написа:
Руснаците не я продават, а американците продължават да смятат , че е Несправедливо целият Сибир да е руски и да се стремят това да се промени.
ако искаш да кажеш, че руснаците не продават земята си - то бъди сигурен, че без Гугъл ще ти разкажа напълно кога, как, от кого, за колко и т.н. Русия продава огромни територии от Аляска именно на САЩ.

Така, че, Другарю, когато се опитваш да подмяташ, че двете книги, с които ебавам един от вас, сдуханите, са цялата ми билиотека - не мисли, че освен лайна изкарваш нещо друго.
Ти си идиот! Краен и завършен!
Проумей го.
Без Гугъл ти си един необразован, слаб в езиковата си подготовка ку-ку, който по принуда е станал счетоводител.

ПС: И шантажите ти за съдене (не казвам, че блъфираш просто защото не ми пука дили да или не) проумей, че пред мен не вървят.
ПРО-У-МЕЙ ГО.
цитирай
28. vencivaleri1951 - Използвам Гугъл, защото е половината на руснак-поддържам своите
09.10.2018 00:37
starforlife написа:
И, Венц0, не мисли, че не съм начетен по много въпроси, по които дори не ще допуснеш.
Например в момента с обърканото ти:
vencivaleri1951 написа:
Руснаците не я продават, а американците продължават да смятат , че е Несправедливо целият Сибир да е руски и да се стремят това да се промени.
ако искаш да кажеш, че руснаците не продават земята си - то бъди сигурен, че без Гугъл ще ти разкажа напълно кога, как, от кого, за колко и т.н. Русия продава огромни територии от Аляска именно на САЩ.

Така, че, Другарю, когато се опитваш да подмяташ, че двете книги, с които ебавам един от вас, сдуханите, са цялата ми билиотека - не мисли, че освен лайна изкарваш нещо друго.
Ти си идиот! Краен и завършен!
Проумей го.
Без Гугъл ти си един необразован, слаб в езиковата си подготовка ку-ку, който по принуда е станал счетоводител.

ПС: И шантажите ти за съдене (не казвам, че блъфираш просто защото не ми пука дили да или не) проумей, че пред мен не вървят.
ПРО-У-МЕЙ ГО.

цитирай
29. vencivaleri1951 - Това не е шантаж
09.10.2018 00:41
starforlife написа:
И, Венц0, не мисли, че не съм начетен по много въпроси, по които дори не ще допуснеш.
Например в момента с обърканото ти:
vencivaleri1951 написа:
Руснаците не я продават, а американците продължават да смятат , че е Несправедливо целият Сибир да е руски и да се стремят това да се промени.
ако искаш да кажеш, че руснаците не продават земята си - то бъди сигурен, че без Гугъл ще ти разкажа напълно кога, как, от кого, за колко и т.н. Русия продава огромни територии от Аляска именно на САЩ.

Така, че, Другарю, когато се опитваш да подмяташ, че двете книги, с които ебавам един от вас, сдуханите, са цялата ми билиотека - не мисли, че освен лайна изкарваш нещо друго.
Ти си идиот! Краен и завършен!
Проумей го.
Без Гугъл ти си един необразован, слаб в езиковата си подготовка ку-ку, който по принуда е станал счетоводител.

ПС: И шантажите ти за съдене (не казвам, че блъфираш просто защото не ми пука дили да или не) проумей, че пред мен не вървят.
ПРО-У-МЕЙ ГО.



и на мен не ми пука, кой ще плати разноските по делото. Интересува ме" кой си доктор Зорге" Както виждаш и премиерът слънце се явява на индентични дела нейна или негова чест го осъждат или оправдават
цитирай
30. starforlife - Хааааааа ха ха ха Идиотия до шия!
09.10.2018 00:47
vencivaleri1951 написа:
и на мен не ми пука, кой ще плати разноските по делото. Интересува ме" кой си доктор Зорге" Както виждаш и премиерът слънце се явява на индентични дела нейна или негова чест го осъждат или оправдават

Да поентя нещо, което ти искаш да се изгуби за четящите:
ДРУГАРЮ СОЛ-ТА~АК,
КОГАТО УТОЧНИМ КОГА ЩЕ СЕ НАДГОТВЯМЕ В СОЙ-ХОТЕЛА ВИ КРАЙ САМОКОВ - ТАМ, НА МЯСТО, В ПРИСЪСТВИЕТО НА КОГОТО ИСКАШ - АЗ ЩЕ ТИ ПОКАЖА ЛИЧНА КАРТА.
Толкова е просто да разбереш кой съм.
Това ли има значение бе, Идиот по Достоевски?
Кой съм?
Ами може да съм всеки.
Гетманс например...
Или Колев38...
Има ли значение?
Един ЧОВЕК съм!
Който не му пука от това, че си генералски сол-та~ак и така щеше да е и по времето на соца, бъди сигурен.
И просто те изважда извън кожата, че не ти се "кланя"/"сваля" - както искаш го наречи.
цитирай
31. vencivaleri1951 - А ти въпреки , че си най-умният
09.10.2018 00:49
starforlife написа:
Ох, Божеее... (оттърви ме от този навлек - ха ха ха)
Ти си тъп като гъдулка бре, Другарю!
Нали точно за това говорим бе.
Че частни случаи (не говоря като единични спрямо конкретна личност или група такива) не са показателна извадка за каквото и да е.
Постингът се явява реплика спрямо идиотията на Блеки-Кофичок.
На това, че видиш ли в САЩ бедняци и купони.
А ти май дори и не осъзнаваш колко подкрепяш този постинг и моята идея, че САЩ са си САЩ и Русия не може да се сравни и с кенефа им (където скоро ще си направя селфи специално за теб - ха ха ха)
"Гладуващият" американец не иска да е облечен в норки и с кило злато в гъСЪ (ха ха ха) в някаква идиотска държава, а иска да живее дори в мизерия да е в някаква нормална такава.
Той си е добре така, както си е добре за себе си.
И не емигрира.
А МИЛИОНИ руснаци го правят.
Еее, къде казваш е по-хубаво?
В Русия в/у печката в палто от норки и с кило злато (в гъСЪ - ха ха ха), хапвайки "мухлясъл хляб"...
Или в САЩ, на купони, но заобиколен от нормален социум?
Над 3 милиона и половина (което е представителна извадка, особено с тези, емигрирали в куп други капиталистически държави) руснаци ти дават своя отговор, защото са съществен % от населението на страната.
Сведи ми ти сега колко американци дават обратния и емигрират в Русия, м?
Колко?
Един?


не схващаш, че аз не съм в група, а сам за себе си и това че харесвам Русия и по точно руснаците не значи че мразя /опазил ме Бог/ американците. Никога не съм сравнявал кой е по -по-най измежду тях. Нещо повече-харесвам черна музика/руска естрада не/, много американски автори, спарта им, Бродуей-макар, че само от носители съм гледал постановки...Ти си този , който непрекъснато сравняваш
цитирай
32. starforlife - ~ 31. vencivaleri1951
09.10.2018 00:53
Сега ще съм сериозен:
Венци, ако ти оставиш настрана това да се вреш като първа клюкарка в чуждите "къщи" и да се опитваш да си императив - ще си, ако не приятен тип, то поне нормален (с това, че малко хора ще искат да разговарят ТУК с теб и ще се "занимават" с персонажа ти).
Е...
Аз пък харесвам много (конкретни) руски естрадни/или не песни и НЕ харесвам черна музика, освен саксофон и сходните.
За рап например не искам и да чуя, но това не означава, че не харесвам някои попадения на... Еминем например.

Това за "групата" е образност бре, Венци - естествено, че не мисля, че се нещо наговаряте.
Та нали, аке е факт (наговарянето), то ще сте за 4-ти километър наистина бре!
Ебавка е. Израз на сегментирането ТУК е.
И т.н.

Ти май не проумяваш, че за разлика от теб (и други) - аз не пренасям нещата в реала.
О, нееее, не се опитвай да ме контрираш с "Защо тогава беше "Тетевен?"... Или "Защо тогава яде китайско с Градския?"... Или "Защо тогава ще се надготвяме?"....

ЗА-БАВ-ЛЯ-ВАМ СЕ БРЕ, ВЕНЦИ!
Не казвам, че по нормален начин. Но кое е нормално и кое не - определя човек сам за себе си.
ДОРИ И ДА УСПЕЕШ ДА МЕ ВКАРАШ В СЪДА...
(което няма как да стане - хи хи хи)
ДОРИ ДА МЕ ОСЪДИШ ДОРИ...
АЗ ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖА СЪС СЪЩОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ СПРЯМО ТЕБ!

Схващаш ли?
Втори път след това да ме осъдиш - нищо няма да се промени - ще те ебавам докато ти не промениш ОТНОШЕНИЕТО СИ НЕ САМО СПРЯМО МЕН, А СПРЯМО ДА КАЖЕМ ГЕТИ И Т.Н.
Про-у-мей го. Не е трудно.
цитирай
33. vencivaleri1951 - А ето мойта статистика за днес
09.10.2018 01:05
От 15 часа до сега-01 часа ти си над клавиатурата и водиш с блогъри/в т ч и аз/ безсмислен спор-всеки отскача по работа или друго, но ти си като Гюро Михайлов.
И това не е само днес и само тук. Това е почти катадневно. Ако наистина си охранител някъде е разбираемо-убиваш време. Аз четях или решавах кръстословици. Колегата пък съм го заварвал с гадже...
Да го правиш обаче в свободно време си е ментален проблем от всякъде Лека нощ и бъди здрав

пс Впрочем да ме сравняваш с княз Мишкин/Идиот/
е комплимент,за който ти благодаря, макар , че силно си ме надценил
цитирай
34. starforlife - ~ 33. vencivaleri1951
09.10.2018 01:32
Ха ха ха
'Айде пак извади темата за охранителството.
Абе, льольо... Аз теб каних ли те да те разведа из офиса на една от компаниите за които работя? М?
Каних те!
Защо не прие, м?
Да ти кажа ли защо?
Защото комплексите ти нямаше да могат да понесат, че видиш ли "простак" като мен може да е човек на сериозна позиция в представителството на американска фирма в България и да получава много над 4К заплата, а зет ти например да е толоква интелигентен и хрисим, а да работи за когото там работи при наполовина (образно говоря - не ми пука за колко работи - дано да е за повече от мен) оценка във вид на трудово възнаграждение.

Венци, про-у-мей: Аз съм достигнал нивата когато всичко съм постигнал (което съм си поставил като "цел") в живота и дори по цял ден да вися в Интернет - нищо няма да се обърка в живота ми.
На 47 съм.
В момента имам проблем с долен резец (ще падне и ще стана като перфоратор в усмивката - ха ха ха) при изключително добре поддържани зъби (което е факт за всеки български охранител, защото при средно заплащане от порядъка на 600 лева - как да не си поддържа всеки български охранител добре зъбите, м?)...
И понеже си давам сметка, че възрастта вече си оказва влияние и костта се топи необратимо и нелекуваемо, та следващата седмица (а може и малко по-нататък) ще правя импланти.
На цялата долна челюст.
Колко струва едни имплант, знаеш ли?
И колко охранители познаваш, които биха си позволили подобна "глезотия"?

Да ме определеше като... кибик в някой кол център, който е добре платен, но ненатоварен и стои зад РС по цяла смяна и се ебава с вас тук - да те разбера.
Но да ме определяш като охранител...
Малко в множко ми идва идотията (не само твоя).

Обичаш загадките? Затова ти е интересно кой съм и т.н.?
Ами сглобявай пъзела вместо да ме търсиш из разни регистри бре.
Казвал съм:
Американска фирма, офисите на която все още са в МОЛ "Сердика"...
Работеща наистина като единствена по определен проект с НАСА...
Основана преди 9 години, но доста по-капитализируема от "Газпром" (това не е баш релевантен и ноторен и ноторен жокер, защото такива щатски фирми - стотици)...
Преди дни придобила голяма западна компания с бизнес, свързан с нещо, което за първи път в България ще се появи в София, ако преговорите със Столична община, течащи в момента завършат успешно...
И най-големият жокер (ако не си сляп и имаш остър и пъргав ум): Името на която го има на снимка в постинга ми за Амстердам...

Толкова ли са "тъпи" (да се чете: на кого му пука за мен, че да ме "разследва" бре, Венци) русофилите в блог.бг, че вместо 300 пъти да са вече разбрали къде поне работя - едни ме определят като охранител, а други - като... как беше го формулирал там "интелигент"-Кофичко?... "настройчик на ЦПУ-та" да го кажа нецитирайки.
Ебати и анти-интелигентите дето сте!

Лека ти нощ, Венц0.
А аз да си пия биричката и да си върша работата.
Упс, започвам да решавам (по твой пример, че да достигна твоите нива на интелигентност - ха ха ха - в задачката НЕ се пита като си толкова стожер на изкуВството - защо не си чел рашка литература - или си я изчел цялата?) кръстословици. ха ха ха

Венциии... Ако бях охранител - щях нон стоп да гледам порно! хаааааа ха ха ха
цитирай
35. starforlife - Венциии... Дедуктивни умозаключителю...
09.10.2018 02:08
Току що писах коментар при Юлка.
А е вече 2 часа.
Просто те информирам, за статистиката - да не изпуснеш.
ха ха ха


http://starforlife.blog.bg/photos/154138/SCJ.jpg
цитирай
36. getmans1 - . . . . ОТКАЧЕНА РАБОТА СТАР, АМА М...
09.10.2018 09:13
.... ОТКАЧЕНА РАБОТА СТАР, АМА МНОГО ... ХЕЛЕ С ТОЯ КНЯЗ МИШКИН.
НЕ ГО ЗНАМ ВЕНЦИ КАКВО Е КОМЕНТИРАЛ ПРИ ЧЕРЪРД НО ОСНОВНАТА МИСЪЛ В КОМЕНТАР 25 Е ЕДНО КЪМТО ЕДНО С ОСНОВНАТА МИСЪЛ НА КОНТРА БЪЗИКНЯТА МИ ОНЗИ ДЕН С КОЙТО РЕПЛИКИРАХ ПОСТИНГА НА КОФИЧКОТО. НЕ СЪМ ГО ПОГЛЕЖДАЛ ОТ ТОГАВА НО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ДА ГО Е ПИСАЛ И ТАМ.

ИНАЧЕ ТОЗИ ТРЪНСИ МИШОК ТВЪРДИ, ЧЕ НЕ БИЛ ГРУПАР, ХАХАХАХАХА АМА БЛЕЕ СЪЩО КАТО СТАДАТО.
ПРИШИВАЛ МЕ Е КЪМ КОГО ЛИ НЕ, ЧЕ ПИСКОВА, ЧЕ ЮЛКА,ЧЕ ВМИР, ЧЕ КЪМ ТЕБ И СЛАВИ ГЕНЧЕВ, И Т.Н. РАЗНИ ГРУПИЧКИ ... ТИ ПОНЕ СИ СВИДЕЛ И МОЖЕШ ДА КАЖЕШ ДАЛИ НЕ СЪМ СИ ОТСТОЯВАЛ ПОЗИЦИИТЕ ... ВМИР, СЪЩО И СЛАВИ ...

ЕБА СИ ... НЕОРИЕНТИРАНИЯ ЕЛЕКТРОН ... ЕДНО ГОВОРИ ТУК А ДРУГО БЛЕЕ В СТАДОТО.

ИНАЧЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ТОЗ ДЕТО ТЕ КРИТИКУВА ТУК КОЛКО КОМЕНТАРА Е НАПИСАЛ ПОСРЕД НОЩИТЕ ... МА МНОИГО СА, МНОГО А ОПРАВДАНИЕТО ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНО ... АЗ ИКО, ЧАКАМ ДОКУМЕНТИ ОТ ДРУГА ЧАСОВА РАЗЛИКА ... ХАХАХАХ... СИЧКИТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ СЕ СКЪСВАТ ОТ ...НОЩЕН ТРУД, ЕБА СИ.

ЛУДА РАБОТА, ТИ КАЗВАМ.



vencivaleri1951 написа:
От 15 часа до сега-01 часа ти си над клавиатурата и водиш с блогъри/в т ч и аз/ безсмислен спор-всеки отскача по работа или друго, но ти си като Гюро Михайлов.
И това не е само днес и само тук. Това е почти катадневно. Ако наистина си охранител някъде е разбираемо-убиваш време. Аз четях или решавах кръстословици. Колегата пък съм го заварвал с гадже...
Да го правиш обаче в свободно време си е ментален проблем от всякъде Лека нощ и бъди здрав

пс Впрочем да ме сравняваш с княз Мишкин/Идиот/
е комплимент,за който ти благодаря, макар , че силно си ме надценил

цитирай
37. starforlife - ~ 36. getmans1
09.10.2018 09:23
Гети, Гюро Михайлов мислиш ли, че спи, м?
Ма как бе! На поста СЪМ!
ха ха ха

Не бе, той чака дъщеря си (или снаха си - аз не съм толкова обременен като тях, че да обръщам внимание за кого говори и да го вписвам в досие) по нощите, за да отиде да я вземе от работа.
Но когато тя работи нощем - не е охранителка, а аз, който в 80% от случаите (целият вчерашен ден, та до сега) работя от вкъщи - съм.

После: Каквото и да работя... Както и да го работя... Дори да не го работя, а да блея в НЕТ-а... На кого му влиза в работата бе?
Той ли храни семейството ми, че да ми прави забележки, м?
Той ли ми плаща командировките, че командировъчни да ми иска?
Той ли ми плаща почивките, че да търси под вола теле?
Той ли ще ми плати имплантите, че да се пъне какво, колко и как работя, м?

И всичкото това при положение, че поне 3 пъти го каних да го разведа из фирмите, за които работя.
Написах по-горе защо предполагам не се навива - защото както казва Любо - явно ще му пропаднат опорните точки и няма да е в синхрон със себе си.
цитирай
38. starforlife - Гети, ще започна значи една нова статистика: Кога Звезден Стар пише коментари! Следи я, защото е много важна. ха ха ха
09.10.2018 09:30
08.10 15:14
08.10 15:54
08.10 17:36
08.10 17:40
08.10 17:47
08.10 18:08
08.10 18:50
08.10 18:59
08.10 20:08
08.10 20:13
08.10 20:57
08.10 23:03
09.10 00:08
09.10 00:23
09.10 00:29
09.10 00:47
09.10 00:53
09.10 01:32
09.10 02:38

От тази статистика се предполага може би, че аз съм бил "12-ка" (понякога, само понякога, моите момчета - не говоря за синовете си - дават такива дежурства, но им се плаща на 150%, защото е извън нормата за 8-часов работен ден).
От колко?
От 15 часа следобед до 3 часа след полунощ?
Малко нетипични часове, не мислиш ли?
След малко ще дремна 3 часа, ще си хвърля душ и от 15 часа днес ще отскоча за няколко часа до офиса.
Е как кой офис бре, Гети - този на "Билла" при ДАНС - нали съм си го избрал, за да съм по-близо до... ха ха ха
В задачката по горната статистика се пита какво правя в по-големите отрязъци от време, когато не съм писал (в 90% от случаите диктувайки вербално на Кортана, а не тракайки на клавиатурата) коментар?
Например от 16:00 до 17:30...
Или от 19:00 до 20:00...
От 21:00 до 23:00...
И така нататък.
ДА ти кажа ли?
ГЛЕДАМ ПОРНО И ЛЪСКАМ БАСТУНА!
ха ха ха


ПС: И за друг протокол да кажа, че например 14-тия плюс го турна приятелчето Барин.
Така ли е, Барин?
Защото нали, ти сигурно също си мой клонинг. ха ха ха

Последни не20 регистрирани ДНЕШНИ мои посетители:
09:53 - kvg55
09:42 - barin
09:35 - get
09:12 - graal
08:17 - getmans1
00:34 - kvg55
00:19 - kvg55
цитирай
39. get - 33. vencivaleri1951 - Венци, НЕ БЪРЗАЙ ДА СЕ ЛАСКАЕШ - сравнявайки ... ?
09.10.2018 10:25
vencivaleri1951 написа:

...
пс Впрочем да ме сравняваш с княз Мишкин/Идиот/
е комплимент,за който ти благодаря, макар , че силно си ме надценил


... себе си "цървул"-А, по произход - с потомственият аристократ-алтруист, КНЯЗ Мишкин, героя на Достоевски?

- Поради тази ЛИПСА - а не наличност(при вас), като КАЧЕСТВА при АРИСТОКРАТА-княз Мишкин - се държиш, като военен-ЧЕПИК, червен!

- Именно поради ЛИПСАТА, а не поради наличността на КАЧЕСТВЕНОСТ - си с "потенциала" на примитивен опортюнист-разрушител, тоест досущ един Щегальов(Нечаев/Ленин) - от романа БЕСОВЕ!

- Кога ТИ И ПОДОБНИТЕ, Ти - дошли НА ВЛАСТ, ПРИМИТИВИ, по силата на ТРАГИЧНО СТЕКЛИТЕ СЕ през 1944 г. за България ОБСТОЯТЕЛСТВА - осъзнаете(?) ТАЗИ ПРОСТА ИСТИНА ... ще разберете АБСУРДНАТА АРОГАНТНОСТ - да се съ-олицетворявате с "Гаврош" - а не със САМОЗАБРАВИЛИЯТ СЕ "ПАРТИен ЧЕРВЕН ВЕЛМОЖА" от "Приказка за стълбата" - на Смирненски?

- Защото СМИРНЕНСКИ ПИШЕЙКИ - "Братчетата на Гаврош" - се явява САМ ПОДОБИЕ, на АРИСТОКРАТА и християнин-алтруист МИШКИН ... пишейки "На гости при дявола" и "Приказка за стълбата" - е стигнал САМ - до философската дълбочина и литературните обобщения - присъщи за БЕСОВЕ на Достоевски?
- ДОСТОЕВСКИ - геният-познавач на МРАКОБЕСИЕТО В "непознаваемата" и необятна РУСКА ДУША?

- "Душа" захранена с философската КВИНТЕСЕНЦИЯ** - най-точно формулирана от Н. Гогол в неговият роман, НЕ СЛУЧАЙНО НАРЕЧЕН (?) "МЪРТВИ души"!

"МЪРТВИ ДУШИ" - не случайно МНОГО ТОЧНО предадени и от нашата съвременничка, ЕВРОПЕЙКАта(не евро-азиатка !) - Анастася Димитрук ОТ ИСТИНСКАТА - КИЕВСКА, не МОСКОВСКА, РОС - която ХАРАКТЕРИЗИРАЙКИ РАЗЛИКИТЕ между "мъртвите" и "живите" ДУШИ - ПРОРОЧЕСТВА?

Никогда МЫ НЕ БУДЕМ БРАТЬЯМИ
ни по родине, ни по матери.
ДУХА НЕТ У ВАС БЫТЬ СВОБОДНЫМИ –
нам не стать с вами даже сводными.
...
ВОЛЯ - СЛОВО вам НЕЗНАКОМОЕ,
вы все С ДЕТСТВА В ЦЕПИ ЗАКОВАНЫ.
...
У ВАС дома «МОЛЧАНЬЕ – ЗОЛОТО»
...
что ж вы нам за «РОДНЯ» НЕЗРЯЧАЯ?
...
А У НАС ВСЕХ ГЛАЗА БЕССТРАШНЫЕ,
БЕЗ ОРУЖИЯ МЫ ОПАСНЫЕ.
...
У вас ЦАРЬ, у нас - ДЕМОКРАТИЯ.
НИКОГДА МЫ НЕ БУДЕМ БРАТЬЯМИ.

...

П.П.
Пояснения ЗА "НЕРАЗБРАЛИ"те - СЪЩНОСТТА си на ПАРТИЙНО-НОМЕНКЛАТУРНИ "червени-чепици" - КАКВО Е КАЗАЛ в "МЪРТВИ ДУШИ" Гогол - по ВЪПРОСА?

Цитат - по Гогол?

"„Хем гледай, Павлуша: учи се, не лудувай и не обесничи, а най-вече угаждай на учителите и началниците. Ако угаждаш на началника, макар и да не успяваш в науките и бог да не ти е дал талант, пак ще вървиш напред и ще изпревариш всички. С другари не се води: те няма да те научат на добро: а пък ако трябва, води се с ония, които са по-богати, та при случай да ти бъдат полезни. Не гощавай и не черпи никого, а по-добре дръж се тъй, че тебе да гощават и най-много пази и скътвай парицата: това нещо е най-сигурно на света. Другар или приятел ще те измамни и пръв ще ти измени в някоя беда, а парата няма да ти измени, в каквато и беда да се намираш. В света всичко можеш да направиш и всичко можеш да превъзмогнеш с парата.“

... разбра ли ЦИТАТА - червен-фарисеино "братче на Гаврош" ... със СЕМЕЕН ХОТЕЛ - купен С ПАРИТЕ - ОТКРАДНАТИ при ПРОВЕДЕНАТА алчно-червена ПРИВАТИЗАЦИЯ - от майките и бащите на ... СЪЩИТЕ ТЕЗИ "ГАВРОШОВЦИ"?
цитирай
40. musicgirl81 - Добро утро, Ж-Стар! ;)
09.10.2018 10:28
Ако някой се пита къде съм била аз като твой клонинг при вчерашната ти охранителна смяна, мога да го информирам, че бях на село, където няма обхват на гсм и затова нямах и нет. ;)
Така, че, Стар, обхождах аз "Билла" с теб, но духом и без да коментирам. ;););)
Сега прочетох постинга, прочетох невнимателно и набързо коментарите и се логнах, за да ти кажа "Здравей, Стар!" ;)
цитирай
41. musicgirl81 - И понеже за някои е много важно явно, та си признавам, че 16-тото плюсче го поставям аз.
09.10.2018 10:29
;)
цитирай
42. starforlife - ХОРА, СПРЕТЕ СЕ! (Към Гет се обръщам - ха ха ха)
09.10.2018 10:34
НЕ МОЖЕ ВИЕ ДА СТЕ НАЧЕТЕНИ ПОНЕЖЕ ПОЗНАВАТЕ ПОЕЗИЯ И ЛИТЕРАТУРА!
ТОВА Е ПРЕРОГАТИВ ДА ДРУГАРЯ СОЛ-ТА~АК!

Гет, засрами се!
Цитираш аФтори и умножения... товааа - произведения, които моята селска и необразована персона не познава.
Комплексираш била-охранителната ми душа. А се пишеш съмишленик по идейно осъзнаване.
ха ха ха
цитирай
43. starforlife - Джамби! Идиотко шибана! Как можа да го турнеш този плюс?! Това е опортюнизъм!
09.10.2018 10:38
Имам предвид как можа да го турнеш... чак сега! ха ха ха
Къде беше снощи, когато билаохранителствувателствувах м/у стелажите с лютеницата, представяйки си, че са красноармейски блогбеГЕЙци!
Срамота! Да ме иззоставиш така безпардонно.
" На село..." - Тъпи някакви извинения. Я стой в НЕТ-а по цял ден, че да те статистират и теб.

Някога имаше едни вестници, за които имаше една... интелигентна - ха ха ха - сказка:
"Село", "Дело", "Труд", Младеж" - ... еди що си да му ядеш.
Така де - трябва да поддържам опорните точки на Другаря, че съм простак.


ПС: Ако някой се чуди от кой мой клонинг е 15-тия плюс, то да го светна, че е от един мой НИК, който се явява лекар във Варна.
Така ли е, приятелю АлхимикПърви?

Последни не20 регистрирани ДНЕШНИ мои посетители:
10:25 - musicgirl81
10:18 - alhimik1
09:53 - kvg55
09:42 - barin
09:35 - get
09:12 - graal
08:17 - getmans1
00:34 - kvg55
00:19 - kvg55
цитирай
44. get - До 42. starforlife - Нищо ОТ СЕБЕ СИ НЕ КАЗВАМ - само ЦИТИРАЙКИ ПРИПОМНЯМ ... ЗАЩОТО ... ?
09.10.2018 11:51
starforlife написа:
НЕ МОЖЕ ВИЕ ДА СТЕ НАЧЕТЕНИ ПОНЕЖЕ ПОЗНАВАТЕ ПОЕЗИЯ И ЛИТЕРАТУРА!
ТОВА Е ПРЕРОГАТИВ ДА ДРУГАРЯ СОЛ-ТА~АК!

Гет, засрами се!
Цитираш аФтори и умножения... товааа - произведения, които моята селска и необразована персона не познава.
Комплексираш била-охранителната ми душа. А се пишеш съмишленик по идейно осъзнаване.
ха ха ха


... аз като едно проЗДо-ченге (според ВВ-1951) ... а според "градския" ти от село Бъта ?
vaquero написа:

Не само прост, тъп и глупав, ами и предател на Отечеството.


... вече САМО ЩЕ ЦИТИРАМ ЧУЖДИ МИСЛИ ... на хора НЕ-МИЛИЦОНЕРИ:))) - за това КАК ИЗГЛЕЖДАТ В ТЕХНИТЕ ОЧИ "РУСИТЕ"?

От „Черния дневник” на Ил. Бешков?

" Бои ли се русинът от света?
Не, но той съзнава, че е ненавистен, непоносим или В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ СЪЖАЛЯВАН В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ, В КОЙТО СВЯТ ТОЙ НЯМА ДЯЛ И НИКАКВО УЧАСТИЕ В ИЗГРАЖДАНЕТО МУ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ.
Непоносимо СТРАДАНИЕ ЗА РУСИНА Е ТОВА СЪЗНАНИЕ – ДА СИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ЕДНА РЪМЖАЩА МЕЧКА ИЗВЪН ОГРАДАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА.
„Православна“ Русия ВОДИ ЕДИНАДЕСЕТ „ОСВОБОДИТЕЛНИ“ ВОЙНИ, ЗА ДА ЗАВОЮВА Полша, България и Турция, и КАТО НЕ УСПЯ – ТОВА правоверно ПРАВОСЛАВИЕ БЕ ЗАМЕНЕНО за 24 часа С БОЛШЕВИЗЪМ, с атеистично ПРАВОСЛАВИЕ, КОЕТО ЗАПОЧНА НОВИ „ОСВОБОДИТЕЛНИ“ ВОЙНИ срещу България, Полша, Турция… и целия свят.
Христос бе заменен със Сталин (досега успешно!).
Иконките под ризите на мужика са заменени със Сталин, БЕЗ ДА СЕ Е ИЗВЪРШИЛА НЯКАКВА ПРОМЯНА В МОЗЪКА МУ. Църквите са пълни с „богомолци“ и всички те любят всеотдайно своя вожд и баща на човечеството, който е първият, откритият и най-ожесточеният хулител на Бога и Христа.
Това би могло да се дължи на едно разюздано свободомислие, АКО РУСИНЪТ МОЖЕШЕ ДА МИСЛИ, НО ТОЙ Е НЕГОДЕН ЗА МИСЛЕНЕ – ТОЗИ ПРОЦЕС ЗА НЕГО Е ПРИКЛЮЧЕН ИЛИ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ."


- Чакам включване В ЕФИР и на ерудитите и естети ... с техните "глубоко-Смислени" КОМЕНТИ ... ? :)))
- Пък после ЩЕ ИМ ПРИПОМНЯ - Защо ... Ръсел, Хашек, ... дори Маркс - отказват да са "марксисти" :)))

Подпис: от един "метро-охранител"
цитирай
45. getmans1 - 42. starforlife - ХОРА, СПРЕТЕ СЕ! (Към Гет се обръщам - ха ха ха) 10:34
09.10.2018 12:37
... ХИЧ НЯМАМ НАМЕРЕНИЯ ДА СПИРАМ ... ТАЯ ПЛАЗМОДИЯ ВВ1951 КЕНЗА ИЗ ЦЕЛИЯ БЛОГ РАЗНИ НЕЛЕПИЦИ И ОТКРОВЕНИ КЛЕВЕТИ И ЛЪЖИ, ЧЕ ЧАК НЕ СЕ ТЪРПИ ВЕЧЕ....

... ПРЕХВЪРЛЯ РАЗГОВОРИТЕ НА ЛИЧНА ОСНОВА ПО НАЙ-ГРОЗНИЯ НАЧИН ТОЗ ОСЪКАТЕН МОЗЪК ... ДОКАЗАТЕЛСТВОТО Е ПОД ПОСЛЕДНИЯТ МИ ПОСТИНГ.
цитирай
46. inf0rmant - Лош браточка, привет! :)
09.10.2018 12:46
Ти добре ги мелиш с факти и логика, но не мисли, че ще приемат очевадното. Това са хора, които са живяли в една стерилна действителност на промиване на мозъци и това е оказало пагубно влияние в/у психиката им въобще. А това е необратимо.
Забавно е да те чете човек как жонглираш с лекота накъдето и да те поведе спора и ги правиш на кайма. Успешен ден, Жоро!
цитирай
47. kvg55 - starforlife,
09.10.2018 13:04
Градски, много глупави клакьори имаш. Прости и елементарни са като задници.
цитирай
48. starforlife - Значи...
09.10.2018 13:14
Аз дремнах и сега набързо през душа и отивам да... била-охранителствам.
Засега ще репликирам само Градския, за да мога набързо да сдялкам обещания вчера постинг за руската мърша и да бЕгам.

Градски, какво стана с желанието ти да оставя епитетите?
Май ти ги започна и то нерелевантно.
"Опознах" теб - "опознах" и Гети например.
И определено съм на мнение, ме Гети е по-интелигентен от теб.
А за Гет и дума няма да отварям.
Мъчно ти - не мъчно ти - това е моето мнение и то е релевантно (и ноторно - и ноторно).
(Казах ли, че е ноторно?)

А сега набързо постинга.
За да видиш кои мърши се отказват от Русия а кухавейковци като теб, на които тя не е никаква - се опитват да я славят с празнодумие, изопачаване на Истината и дори нагли ЛЪЖИ.
цитирай
49. kvg55 - До 48. starforlife
09.10.2018 13:24
Ха-ха-ха! Смях се от сърце. Благодаря!
цитирай
50. germantiger - КУЛТОВО Е ТОВА ГЕТЕ, аз не го знаех, но влиза в златния фонд - ще му го пратя на венци от теб
09.10.2018 14:04
От „Черния дневник” на Ил. Бешков?

" Бои ли се русинът от света?
Не, но той съзнава, че е ненавистен, непоносим или В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ СЪЖАЛЯВАН В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ, В КОЙТО СВЯТ ТОЙ НЯМА ДЯЛ И НИКАКВО УЧАСТИЕ В ИЗГРАЖДАНЕТО МУ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ.
Непоносимо СТРАДАНИЕ ЗА РУСИНА Е ТОВА СЪЗНАНИЕ – ДА СИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ЕДНА РЪМЖАЩА МЕЧКА ИЗВЪН ОГРАДАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА.
„Православна“ Русия ВОДИ ЕДИНАДЕСЕТ „ОСВОБОДИТЕЛНИ“ ВОЙНИ, ЗА ДА ЗАВОЮВА Полша, България и Турция, и КАТО НЕ УСПЯ – ТОВА правоверно ПРАВОСЛАВИЕ БЕ ЗАМЕНЕНО за 24 часа С БОЛШЕВИЗЪМ, с атеистично ПРАВОСЛАВИЕ, КОЕТО ЗАПОЧНА НОВИ „ОСВОБОДИТЕЛНИ“ ВОЙНИ срещу България, Полша, Турция… и целия свят.
Христос бе заменен със Сталин (досега успешно!).
Иконките под ризите на мужика са заменени със Сталин, БЕЗ ДА СЕ Е ИЗВЪРШИЛА НЯКАКВА ПРОМЯНА В МОЗЪКА МУ. Църквите са пълни с „богомолци“ и всички те любят всеотдайно своя вожд и баща на човечеството, който е първият, откритият и най-ожесточеният хулител на Бога и Христа.
Това би могло да се дължи на едно разюздано свободомислие, АКО РУСИНЪТ МОЖЕШЕ ДА МИСЛИ, НО ТОЙ Е НЕГОДЕН ЗА МИСЛЕНЕ – ТОЗИ ПРОЦЕС ЗА НЕГО Е ПРИКЛЮЧЕН ИЛИ НЕ Е ЗАПОЧНАЛ."
цитирай
51. get - До 47. kvg55 - селски ... правещ се на Жоров "градски" ... ТВОЯТ ДУХОВЕН НАСТАВНИК И "ОБРАЗЕЦ" ... ?
09.10.2018 15:42
kvg55 написа:

Градски, много глупави клакьори имаш. Прости и елементарни са като задници.


- ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ДЕМОНСТРИРА - въпиюща НЕГРАМОТНОСТ - пишейки това?
vencivaleri1951 написа:

За Островски
Опитах се да ти подскажа с неговия роман " И най-мъдрия си е малко прост" .


... Венцехвале дете на партийно-аристократичната номенклатура ... Колко пъти ДА ДОКАЗВАМ НА ТЕБ и подобните ти работническо-селски ПОЛУ-ИНТЕЛИГЕНТИ, че нямате е-л-е-м-е-н-т-а-р-н-а ОБЩА КУЛТУРА В ОБЛАСТИТЕ ЗА КОИТО ПРЕТЕНДИРАТЕ - Колкото мен проЗДият милицонер?

- Я помоли Венци да ти цитира нещо от РОМАНА ... и на кой от авторите с фамиля ОСТРОВСКИ, е той?

А на ВВ1951 - ще кажа!
- Венци, комунистически-фарисеино ЗА ТАКИВА КАТО ВАС ПСЕВДО - защото сте ПРОЛЕТАРСКИ-интелигенти, е казано в Евангелието от Йоана?

"Вие вършите делата на баща си.
Ваш баща е дяволът и вие искате да изпълнявате желанията на баща си.
Той си беше от началото човекоубиец и не устоя в истината, понеже у него няма истина.
Когато изговаря лъжа, говори своето, защото е лъжец и баща на лъжата."!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590063
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031