Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2018 19:45 - Един неделен ден в снимки от живота на "била-охранителите" в България в присъствието на една/две/три книги
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8468 Коментари: 20 Гласове:
38

Последна промяна: 21.11.2018 15:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
image

image
image image

image
image

image
image image

image
image image

image
image

image
image

image
image
image

image
image image
image
image

image
imageimageimage
image

image
image

image
image

image
image image
image

imageimage
image image
image

image
imageimage

image
image





Гласувай:
39



1. vaquero - starforlife,
18.11.2018 19:55
Вие била-охранителите водите интересен живот - с изискани ястия; интелектуален - с книги; луксозен - със скъпи автомобили; посещавате интересни места.
цитирай
2. anngry - :D
18.11.2018 20:32
Хубави снимки, както обикновено, с хубаво оформление, също както обикновено. :D:D Имам идеи за разказ по картинки, но ще го предложа по-късно през нощта. Само се чудя и нищо не ми ражда главата какъв е този комион и как да го включа в разказа. :D:D
цитирай
3. getmans1 - . . . Ан такааа, 4. анонимен -, току що ...
18.11.2018 21:49
... Ан такааа, 4. анонимен - , току що с това /гетю / си спечели и моето уважително обръщение към теб - АНОНИМНЬО с ушна марка 00 /кенеф/.
И, да знаеш, по принцип съм противник на триенето но явно си го заслужаваш ... причината е проста ... няма равнопоставеност.


анонимен написа:
пропуснах и друго да попитам. при гетю кортанка каза че ще и ходиш на гости. толкова ли бързо си гостувате че има време да отидеш и след това да направиш този пост?

цитирай
4. radostinalassa - И аз обичам луканки, но...
18.11.2018 21:59
тук ги правят от вносно застаряло месо от резерва на ЮС. Веднага ги изхвърлете от чинията. И аз се мъча , но така трябва. За да не личи на колко са години им слагат АБ и други неща. Ако е от жълтия резерв може да е и кучешко. Те го обичат. Ще видя и другите идеи за разказчета.
цитирай
5. radostinalassa - Има такъв виц, че който не може ...
18.11.2018 22:01
вече да помни си купува № с еднакви цифри. Най - лесен ще е с единици.
цитирай
6. radostinalassa - Внимавай, още един постинг на първа и ...
18.11.2018 22:16
ще те баннат. Не закривай другите прелести в раздела.
цитирай
7. getmans1 - Здравей Стар, предният ми коментар ...
18.11.2018 22:56
Здравей Стар, предният ми коментар го смятай за увод към раСказчето ми ... хахах ... което ще е по някои от коментарите из блога от днес ...
Както казах и на Кортни днес се прибрах в базата си в Русе ... малко нередовен с гумите но пък за капак дъртия ПАСАТор по пътя взе и, че изциклоптя ... за мой късмет явно ченгетата бяха на протеста.
И на протест ходих, ние русенците макар и присадени като чуем „чист въздух„ ... веднагически скачаме е, не всички се фукаме с това де ... нарочно се набутах пред една-две камери с тайната надежда да вляза „в кадро„ ... ако гледаш такива новини може да ме видиш ... Бая се оглеждах да видя една интелигентно-тъпа физиономия на един блогоФ аФторитетин но не го видях и се прибрах в махалата и от таксито право в долната квартална кръчма та ударих пет-четири ракиЙ.
Като се прибрах у дома Гетманката я домързяло да ми чукне две яйца и ми сервира пълна чиния със Сороска луканка и кана вино ... милата ми тя, знае как да ме посрещне.
Че, тъй де, ти започваш с луканка аз пък с това завършвам деня ... сега ми остава само да се отчета ... за благодарско. Хахахахахах.
цитирай
8. starforlife - Сега...
19.11.2018 16:14
Понеже изблейкването отново е налице - та активирах и другите два постинга, като този ще приема за основен, защото си е първообраз и ще го допълня/редактирам при музиката.

И сега репликите ми на коментарите от вчера.
цитирай
9. starforlife - ~
19.11.2018 16:17
~ 1. vaquero
Всеки води живота, който се осмелява да пожелае и се бори, за да реализира осмеляването си.
Аз определено предпочитам дори и гладен да съм - да съм свободен в куп неща, но основно в правото си на избор - нещо, което социализмът не ми предоставяше и аз няма как да го харесвам.
Няма нормален човек, който да го харесва. Иначе би следвало да си признае, че е лицемер, след като "Свободата, Санчо..." не припознава като ерес, а се пудри с фразата.


~ анонимен, когото изтривам, за да не промени някой коментара
анонимен написа:
станах в 9 часа, в 09и18 се наплюсках с мазна храна за да поддържам възпълнотата си, след това до 10и31 за 4 лева втора ръка си купих нова книга, нахраних котката в същия час и тн............
но аз друго продължавам да питам
понеже под предния пост не получих отговор ще пренеса въпросите си под този:
аз искам да попитам така наречения стар две неща. първото е защо не се хвалиш с новото си "пътуване" до амстредам за повишавнане на заплатите. нетипично е за тебе. второто е какво стана с обещания постинг за техниката контра на руската камера която вакерото беше пуснал. май говориш че си изпълняваш обещанията но не е точно така.
и нека сега всички видят въпросите ми и как ще ме изтриеш. :):):)
http://mileidi46.blog.bg/hobi/2018/11/14/podaryk-za-amerikanolizachite.1635064
и вече от първа да поискам коментар на поста от заглавието и особено коментара понеже те касае гн. стар
както и питам защо след с в номера си махнал о, за да не се разбере, че живееш на село ли?

Получи ли си някои от отговорите? Казах, че ще го направя когато реша и както реша, а няма да играя по раковиновата ти свирка.
Чети промените/допълвания в постинга и си отсявай отговорите ми.


~ 2. anngry
Извини ме, че явно съм ти отнел възможността да го направиш, деактивирайки постинга, за да става така, както аз прецена на моя територия и с мои постинги, а не някой, на когото му скимнало по една или друга причина да го изблейка.


~ анонимен, когото изтривам, за да не промени някой коментара
анонимен написа:
пропуснах и друго да попитам. при гетю кортанка каза че ще и ходиш на гости. толкова ли бързо си гостувате че има време да отидеш и след това да направиш този пост?

Ти за отложено публикуване да си чувал?
Бях на гости, после дори отидохме на кръчма с една цяла тумба. И така до към 6 сутринта.
Стана ли ясно или да повторя на срички?


~ 3. getmans1
Гети, да поентя, защото явно не си разбрал:
При мен анонимните се изтриват, не защото са неудобни в коментарите си и ми развалят рахатлъка, а защото анонимните коментари могат да се променят не от този, който ги е писал.
При това обаче ги цитирам, за да не ме обвинят в мекушавост и дори им отговарям в повечето случаи, както е видно от по-горе.
Стана ясно надявам се.


~ 4. radostinalassa
Тинче... Чедо... Запази си нравоученията за себе си. Изказвай мнения, но:
1-во - по темата
и
2-ро - без да се опитваш да се правиш на такава, каквато не си (начетена и умна) и особено да се опитваш да даваш наклон на хората наоколо, защото проумей, че умствения ти багаж не го предпоставя.
Продуктите които поставям в хладилника си, са с добър произход. Все пак с тях се хранят и децата ми. А и е липса на себеуважение да ядеш боклуци.
Аз не пия и не пуша. Дори така погледнато (без да вземаме предвид, че печеля повече от добре) може да се каже, че за спестените пари мога да купувам луканка (примерно) не от 10 лева (да кажем) килото, а от 30. Яйцето например е домашно. От бабка, гледаща кокошките на село, от която ги купувам по 50 ст. не защото не ми ги предлага по 20, а защото така й помагам, запазвайки Достойнството й и ценейки труда й. Доматите също са от въпросната бабка. Както и картофите в случая. Повечето от месата, които купувам също са от домашно отглеждане на село животни. Млякото също.
Въобще... Седнала си на краставичар да поясняваш как да бели краставицата.


~ 5. radostinalassa
Аз не си купувам номерата.
Номер автомобил не кара и шофьор не прави.
Просто имам възможност да си взема и номер с... 5 шестици. Защо пък да не го направя?
Почти дабъл-девил - ха ха ха


~ 6. radostinalassa
Напомпиха три отделни публикации на този постинг.
Е... Активирах ги и трите.
Хайде да видя как ще ме БАНнат, че тогава да стане весело.
Да свалят другите два - ОК - нямам против - както се вижда, държа на първообраза и него допълних, при все, че най-рано ще падне от "първа", защото аз съм тук не за да ми гледате неотразимо красивата (ха ха ха) физиомутра на нея.


~ 7. getmans1
Като каза "камери" - та да отговоря на напъващия анонимен:
Утре ще публикувам постинг със снимки на техника за видео-наблюдение. Доволен?
А по въпроса съм искал да кажа, че когато Градският публикува въпросния постинг и аз го репликирах с насрещен - беше с намека, че аз от десетки години се занимавам с видео-наблюдение и имам познания, с които вие не сте наясно. Тоест - на Градския погледът е теория като получено инфо от медиите, срещу образование, разбиране и практика при моя милост.
Кой би могъл да преценява информацията правилно, м?
цитирай
10. starforlife - Тинче, изтрих новия ти коментар, защото ти си не само тъпа, а и проста комплексарка и за Децата (ми) ще говориш тогава, когато имаш и отгледаш такова.
19.11.2018 17:17
МОДЕРАТОРКЕ НА СМЯНА: ТИ СИ ПЪЛНА ИДИОТКА, МОЕТО МОМИЧЕ!
Можеше да хвърлиш един поглед на трите постинга, преди хей така - без капчица усет, камо ли професионален поглед, да свалиш два от постингите, но не тези, които е релевантно (и ноторно - и ноторно).
Но както вече казах: ТИ СИ ИДИОТКА ЗАД ДЪСКА С КОПЧЕТА, БЕЗ ГРАМ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.



Последни 20 регистрирани посетителя
17:05 - radostinalassa
16:26 - lulchev
16:16 - vasilisa1917
14:47 - vidintown
13:43 - shtaparov
13:38 - xubavka
11:41 - 4udovi6teto
11:22 - хХх
09:55 - vencivaleri1951
09:07 - elenkokoschkov
08:32 - paralelno
07:22 - vaquero
06:56 - 4udovi6teto
06:31 - debeloto
05:47 - krassko
18.11 23:35 - vencivaleri1951
18.11 23:06 - litatru
18.11 22:39 - хХх
18.11 22:15 - radostinalassa
18.11 21:55 - poemsalways

Можех да запазя оставения постинг, нали така? Но го деактивирах, защото както казах - не съм тук за идиотската "първа".
Така или иначе на този автоматиката (ми) ще върне едното "медалче", той пак ще се вижда при разширената статистика на "първа", а и където и да е - все ще го прочетат онези 35-40 човека тук, които са мои Читатели и с половината от които се познаваме реално.

Докукане.
цитирай
11. radostinalassa - И аз ще те изтрия, когато пишеш в моя блог
19.11.2018 20:03
Аз си имам деца, не се безпокой за това. Друг път, Лайфчо, не ме кани да пиша разказчета. Пиши си ги сам.
цитирай
12. radostinalassa - Мене ме баннаха, защото ти си тъп
19.11.2018 20:04
Имаше и друга причина, Лайфчо, но няма да я споделя.
цитирай
13. starforlife - ~
20.11.2018 01:28
~ 11. radostinalassa
Аз не се безпокоя, Тинче. Би било наистина крайно нагло от твоя страна да нямаш деца, а да пишеш подобни простотии. Не, че имайки (което впрочем ме съмнява, но приемам думите ти за истина) оправдава простотията ти.
Всъщност, притеснява ме. Притеснява ме, ако спямо децата си прилагаш безумните глупости, които четеш и прокламираш.
И недей да кривиш истината като ДругаряВВ. Имам предвид, че съм те канил да коментираш (казано така е все едно изрично теб съм поканил) и съм изтрил коментара ти. Тези ти (не по "темата" и глупави) коментари ти стоят. Изтрих само просташкия, намесващ Деца.


~ 12. radostinalassa
Баннаха те? И то заради мен? Бааси наглостта.
Но да кажа само, че ти дори не си наясно какво е бан и, че нямаш такъв.
Че кой го интересуват обстоятелства спрямо теб, та "заплашваш", че няма да споделиш. Направо ни разстои.
цитирай
14. radostinalassa - Баннаха те? И то заради мен? Бааси наглостта.
20.11.2018 14:46
Вярно е , Лайфчо,че не знам, но искам да се виждам.
Не се казва Бааси , а с една гласна отпред.
Защо се съмняваш , че имам деца. Те са налице. Върху тях не съм прилагала новите ми знания. Само им ги предлагам.
Ти си все така далеч от медицината, на огромно разстояние.
цитирай
15. radostinalassa - Само проверявам...
20.11.2018 18:13
дали не си ме изтрил кой знае защо.
цитирай
16. cortana - Ето ме и мен, Жорооооо! :)
20.11.2018 19:04
Привет с днешна дата. :)
Неуморен си в ебавките с някои хорица тук. :):)
И може на четящите коментара ми да се стори пристрастно, но мисля, че спрямо да речем това: http://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2018/11/20/za-selianina-i-selianiiata-za-kompleksite-i-komleksarite.1635715 , постингите ти, дори и създадени така, че да дразнят с 'комплексарщината ти', са:
- направени приятно за очите, естетически
- съдържащи поне нещо малко полезно, или любопитно
- винаги подкрепени от съответната логика или база за достоверност

Затова: Плюсвам ти :):):))) 19тото плюсче и отивам да се приготвям за.....
цитирай
17. cortana - :)
20.11.2018 19:23
radostinalassa написа:
Само проверявам... дали не си ме изтрил кой знае защо.
Нека Ви обясня нещо, radostinalassa:
Вие сама правите така, че да Ви изтриват хората, защото им писва от Вас. А им писва по две причини:
Причина 1ва: Вие не пишете каквото имате да кажете в един коментар и да се появява втори, трети тогава, когато се заговорите с някого, а бълвате коментар след коментар. Каква е целта? Да присъствате и да се набивате в очите на околните, за да Ви обърнат внимание? :)
Обмислете какво има да напишете и го направете в един коментар. Никой не казва, че трябва да е кратък. Освен тези, които не умеят да се изразяват и се опитват да наложат това като тип на поведение в Интернет. Ако се появи още нещо, което сте пропуснали, добавете в този коментар. А не както в случая: три комментара, говоря за тези в началото. И от тях стигаме до
Причина 2ра: Вие се опитвате да измествате темата към Ваши си разни мисли и в 'области', в които СЕ МИСЛИТЕ (но повярвайте ми, НЕ Е ФАКТ) за веща. Това се търпи до време.
Ето и в случая: Жоро не разбирал от медицина. Така е, той не е лекар. Но:
1во: Е учил медицина, защото ако не знаете, първото му висше е 'Медицинска електроника'.
2ро: Се занимава и с това, поддържа/ремонтира медицинска електроника. А това е вид контакт с материята.
Вие ли я знаете повече? Прочелата не един поне медицинси учебник и държала изпити, а гледаща разни клипчета в Ютуб? Смешно е, не мислите ли? Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най-големият месар. :):)
Освен това, още по-смешно е да отправяте подобни думи за неразбиране към блогърката anngry например. А е смешно, защото тя е лекарка и то със завидна практика. Не се подлъгвайте по снимката в профила 'и, това е снимка от Интернет, а жената е на доста различна възраст. Нейно право да не сложи собствена снимка. Не се превръща в трол, защото не троли.
Проумейте, че с поведението си ставате за смях и затова хората Ви трият. Защото сте паразит в блоговети им. Извинете за последното, но не е във Ваша полза да премълча истината.

Последни 20 регистрирани посетителя
19:00 - cortana
18:42 - barneba
18:27 - .....
18:11 - radostinalassa
17:58 - wasp
16:08 - alli
15:28 - darogi
15:11 - barneba
14:41 - radostinalassa
14:27 - .....
12:44 - says
11:09 - delff
10:49 - poemsalways
10:43 - sofisofi
08:16 - 4udovi6teto
02:17 - anngry
00:41 - .....
19.11 23:22 - .....
19.11 22:51 - alhimik1

С '.....' са заменени НИКовете, желаещи анонимност при цитиране на статистиката на Ж. :)
цитирай
18. radostinalassa - Вие да не сте секретарка на Лайфчо?
20.11.2018 20:10
Откакто ме заплашихте, че блогът ми ще остане пуст, т.е. без коментари ви мисля за злобничка.
А всъщност аз бях права. Когато задържаме дишането си след издишване у нас се натрупва СО2, или въглена киселина и се включват около 300 ензимни реакции. Никога не съм писала да дишате до ауспуха на колата си. Вие сте лаик и не можете да прецените , също като Лайфчо кое е истина, и кое не.
По повод на днешната медицина , изключвайки спешната имам свое мнение. Лайф може да лекува тогава спокойно медицинската апаратура.
Това е вероятно ремонт, но не ни касае.
цитирай
19. starforlife - ~ 18. radostinalassa
21.11.2018 15:59
Корти ти е казала нещата повече от добре.
А каква ми се явява тя - това мисля, че на никого не влиза в работата.
Приеми, че има пълното право да пише от мое име и аз дори да не съм напълно съгласен с нещо написано от нея, бих уважил мнението й и по принцип бих бил съгласен.
цитирай
20. starforlife - ~ 16. cortana
21.11.2018 16:02
Имам много работа вчера и днес, миличка.
Ще хвърля едно око или довечера късно, или утре.
Не, че ме интересува какви отново ги е надробил сол-та~акът, а хей така - за едното забавление. А и да видя колко смешен и жалък може да бъде един мъж, който на неговата възраст би следвало да е благ като пчелен мед.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590500
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031