Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2018 22:40 - Конкурс за заглавие на постинг
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 9102 Коментари: 21 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageimageimageimageimageimage
image image





Гласувай:
47



1. starforlife - Сега...
23.11.2018 22:42
Освен предложения за заглавие на постинга, ще се радвам да получа в коментари и съчинения по снимките в него.
Като подсказка може да ви служи ето това поредно нищоказване:
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/11/23/oshte-za-cilivilizaciiata.1636097
цитирай
2. starforlife - И моля ви, не се стеснявайте. Творете.
23.11.2018 22:45
Аз ще го направя утре сутрин, докато си пия кафето и преди да...
отлетя на ново митарство естествено.

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ НА ВСИЧКИ.
цитирай
3. codetroina - ......+13
23.11.2018 22:46
Езикът на Мастъра
цитирай
4. starforlife - ~ 3. codetroina
23.11.2018 22:53
Любимец 13?

Не, Юл, не на Мастъра.
По-скоро на човека, който не празнодуми, а като каже, че в библиотеката си има над 1500 заглавия и то без да броим техническите справочници - то говори истини и не блейковщини.
Празните думи са за такива като осмивания с този ре-постинг и сол-таш~ка ЗвънчоВалери, който седнал да ме ебава на тема библиотека също. Но и на това не се навива - да проверим на кого е по-богата колекцията книги в традиционен вариант.

Та те така. С днешна дата.
Правенето им за смях от моя милост тепърва ще се случва, когато ме помолят за това.
цитирай
5. getmans1 - Те ти заглавие ... барабар с целия постинг ....хахахахаха
23.11.2018 23:24
22:26 - Така го правят в Хисаря ...

Автор: getmans1 Категория: Политика
Прочетен: 23 Коментари: 1 Гласове: 0
Последна промяна: 22:28


.
.
.

и виш
мен ме четат сичките болни злъчки у Хисаря
.....
а болните бъбреци ме поЛиват с благодат

цитирай
цитирай
6. inf0rmant - ха-ха-ха
23.11.2018 23:35
Разби го. Без една думичка. С няколко снимки го зарови и му вдигна паметник. На елементаризма.
Евала, Жоро! ;)
цитирай
7. vmir - Привет, Жоро,
24.11.2018 05:07
асоциациите ми гравитират около "Дърдорене и действие", като под "дърдорене" имам предвид твоето дипломатическо определение на плюенето или плювачеството като modus vivendi. Дърдоренето е примитивизиране на реалността, за да бъде нагодена към личните изгоди на дърдорещия (оплюващия).

Вчера излезе безумно тъп постинг за "позоренето" на България от един "инженер" с ителект на рабфаковец (навремето имаше такива работнически факултети за политически предани мераклии за "виши убразования"). Дърдорещия (плюващия) разясняваше как Бърнард Шоу "позори" България с персонажи от българо-сръбската война от 1885 като представя българите за изостанали и, да кажем, назадничави. На всичкото отгоре, пиесата била играна в Европа, а през 2010 и в някакъв щат на САЩ (какви нахалници само!)

Запитах дърдоркото да не би да предлага оспорване Нобеловата награда на Б. Шоу или може би направо закриване на ЕС и САЩ заради продължаващото позорене на вече съюзната им България. Запитах го и какво е направил или опитал като инженер, за да има българската инженерна мисъл световни приноси поне доближаващи се до тези на Тесла и Миланкович.

Изтри ми коментара този бдителен страж на социализЪма, на когото партията е възложила ролята на инженер под прикритие. И, за да защити рабфаковското си "инженерство", ми писа на лични, че ако не съм позор, значи съм жертва на пропаганда.

И такива партийни мижитурки, паразити и примитиви претендират да ме учат на позор и слава!

цитирай
8. vmir - И като си започнал с Аудито в контекста на историята и цивилизацията,
24.11.2018 05:39
да си изокам как по комунистическо бЕх посрещнат в някогашния "Институт по Изобретения и Рационализации" с моя заявка за изобретение в областта на автомобилостроенето.

Човечето изпълняваше функциите на първоначална експертиза и се казваше Пандо Младенов, инженер. Запита ме по каква директива, поръчка или конкурс ми е изобретението, а аз не бЕх достатъчно интелигентен да вържа проверката му с актуалния за момента лозунг "Българската нация - нация техническа, нация комунистическа", белки приспя партийната му бдителност за вражески влияния и забрави за задължителните поръчки. И като чу навяващия незачитане на партийните повели отговор "по самоинициатива", изригна като вулкана Попокатепетл от гняв и възмущение срещу мен: "Не знаете ли съдбата на такива заявки??? Докъде ще я докараме, ако всеки кандидат - инженер започне да си изобретява без да са му поръчали???" (Оставаше ми само държавния изпит по Марксизъм-Ленинизъм, за да се дипломирам като инженер)

Ще огранича цитатите само до финалното поръчение на "инженер" Пандо към мен: "Когато станеш инженер, тогава ще дойдеш да разговаряш с мен".

Такива рабфаковци бяха голяма част от социнженерите, днешните (Слава Богу) поне няма как да налагат тяхното партийно лизачество над останалите инженери.
цитирай
9. krumbelosvet - Лъжеш, vmir
24.11.2018 07:06
Много пъти съм бил в Института да изобретения и рационализации. ВЕДНЪЖ и с БЕЗНАДЕЖДНО НЕПОДХОДЯЩ ТЕКСТ. И никога не съм срещал там простаци.
Напротив, там на почтена възраст продължаваше да работи чехският юрист ВРАНА, човек безкрайно фин и компетентен, който е посрещал мене, дръзкия младеж, с уважението дължимо на кралска особа. Никой друг специалист НИТО ВЕДНЪЖ не си е позволявал грубо отношение.
Аз съм срещал в МЕИ, сега Технически Университет, последния "РАБФАКОВЕЦ".
В първите години след 9-ти, поради бурната индустриализация, не достигат инженери. И се организират съкратени випуски, като заводите изпрощат свой кандидати. Между тях наистина е имало неподходящи личности. Но, по думте на професори, е имало и чудесни студенти. Тоя когото срещнах, беше от първите. Изостанал години след випуска. И ме помоли в коридора да прегледам негов чертеж. Човекът го прекоперал отнякъде, но толкова неграмотно, че на един разрез щрихавал два детайла заедно от едната страна на осовата линия, и отделно от другата...
По мое време в института нямаше рабфаковци, а Вмир е по-млад, доколкото знам. Сигурно знае думата от родителите си.
цитирай
10. deleted-4udovi6teto - С теб дори и "Ауди"-то ми млъкна!
24.11.2018 08:22
:-)))
Чу
цитирай
11. vmir - 9. krumbelosvet, има малко истина в думите ти, но аз не съм излъгал за нищо.
24.11.2018 09:04
Специално за Врана съм напълно съгласен, че беше изключително фин и компетентен, Даринка Славейкова също беше добър юрист, но аз говоря за експертизата, а не за юристите, които нямат НИКАКВО отношение към техническата грамотност и простотията на държавните експерти, за каквито биваха пробутвани разни Пандовци, Павковци и прочие чичови протеженца.

Щом не ти е достатъчно за първоначалната, ще ти кажа и за същинската експертиза, срещу изумителната некомпетентност на която започнах дело в Софийски Градски Съд през 1987. Името на експерта беше Павко Иларионов, инженер, който бързо след падането на комунизма се преориентира към съвсем друго поприще и като повечето бивши синекурци, започна да го раздава мнооо културтрегерски.

Какво стана с делото срещу същинската експертиза ли? Дело АХ 219, за да бъда по-точен. Всичко, което Павко успя да представи пред съда като доказателство за свършена от него работа беше един лист с правоъгълник и две стрелки, без абсолютно нищо друго - нито символ, нито буквичка поне. И, познай какво - този правоъгълник "спечели" срещу доказателствените ми материали с целия ми подробен анализ и изчисления, които изобщо не бяха споменати в решението на съда! Как е възможно ли? Ето как:

Веднага след излизане на решението установих, че доказателствените ми материали са откраднати от архива на съда. А решението е "без право на обжалване"! Параграф 22 в действие - ето какво. Да не говорим, че по него време да съдиш държавен орган беше ерес...

Как да не те имам за рабфаковец, след като неодобрението за всичко това намираш за продукт на пропаганда? Или не виждаш цялата тази неадекватност заради вниманието на Врана, който няма нищо общо с шуробаджанащината и простотията на тъпите и мързеливи тарикатчета, уредени от чичовците си за държавни експерти с ранг на съветници на министерския съвет? Ако ти беше имал адекватно отношение към техниката, щеше да правиш разлика между инженер и юрист.

цитирай
12. getmans1 - "Четенето направи Дон Кихот рицар, а вярата в прочетеното го направи умопобъркан."
24.11.2018 09:50
... ВМИРе, не ти ли се струва че тази мисъл ДЖ.Б.Ш. доста би подхождала за БЕЛОСВЕТЛИЙ, а и за неговия душеприказчик ФРИЙя, който ми се струва, че доста ловко го направлява.
Човецеца БЕЛОСВИТЛИЙ, вероятно случайно е попаднал на някаква статия в „24 часа„ или във „Вести„ поне да се беше разровил из нета за повече информация че да си създаде някакво що годе мнение а не да философства ей така, на аба. А бе, поне да беше прочел Уикито, че малко да се успокои от факта че БЪРНАД ШОУ е як застъпник и защитник на идеите на Маркс нещо, което мен абсолютно не ме притеснява но пък нашите левичери се впечатляват и често използват като аргумент.

Объркани и сбъркани хорица са, да ти кажа.



vmir написа:
Специално за Врана съм напълно съгласен, че беше изключително фин и компетентен,


цитирай
13. vencivaleri1951 - Хе, хе,хе...Жорко,
24.11.2018 10:53

Звънчо, Звънчо, ама те научи да различаваш етажерките от библиотеките т.ъ, че имаш не три , а една библиотека. Ако имаш 1500 заглавия поздравления и са най искрени тези поздравления, доколкото аз например съм едва ли съм купил повече 500-600 книги, при това купувам доста време преди теб. Иначе биближтеката ни надхвърля чувствително 1500заглавия. За съжаление няма къде и да ги съхранявам , откакто дадох къщата си под наем /имала прахова алергия съпругата на наемателя/
много голяма част са в насипно състояние- в кашони, куфари , шкафове в приземния етаж на вилата. Като отида да зазимя другата седмица ще ги снимам. През пролетта голяма част от тях ще раздам в читалища. Извън тези книги които имат антикварна стойност, сме решили със съпругата ми да си запази всеки от нас по сто любими книги и толкова. Трудно бихме ги събрали, а и трудно би ги подържала тя Ще снимам и стаята на жена ми в апартамента -трудно отиваш до леглото от натрупани книги

starforlife написа:
Любимец 13?

Не, Юл, не на Мастъра.
По-скоро на човека, който не празнодуми, а като каже, че в библиотеката си има над 1500 заглавия и то без да броим техническите справочници - то говори истини и не блейковщини.
Празните думи са за такива като осмивания с този ре-постинг и сол-таш~ка ЗвънчоВалери, който седнал да ме ебава на тема библиотека също. Но и на това не се навива - да проверим на кого е по-богата колекцията книги в традиционен вариант.

Та те така. С днешна дата.
Правенето им за смях от моя милост тепърва ще се случва, когато ме помолят за това.

цитирай
14. vencivaleri1951 - Пп
24.11.2018 11:11
Жорко , 15000заглавия са почти 5 години всеки ден да купуваш книга/извън техническата/. И предсавяма си как ги е прочел тези заглавия/извън техническите/ толкова зает и "митарстващ" човек като теб
цитирай
15. krumbelosvet - Най-после на темата - ЗАГЛАВИЕТО
24.11.2018 11:17
Предлагам:
"Заслужавал е Иречек бай Ганю на гости". И даже малко му е било (това като подзаглавие).
Щото с лека ръка ни пише една "история", дето цял век ни е висяла като камък на шията.
цитирай
16. cortana - Понеже Жоро с Тойотата замина..... да купува книги :):):):))))), затова коментарите днес ще ги отразявам доколкото мога аз. :)
24.11.2018 12:31
Представяте ли си, цяла Тойота с книги като изсипе в сполнята? Как ще го търпи благоверната да прескача тези купища? И това на фона на 20 годишни котлони!! :):):)))))
:):)))))

Последни 20 регистрирани посетителя
11:32 - krumbelosvet
11:15 - .....
11:05 - vencivaleri1951
10:47 - havel
10:29 - vencivaleri1951
10:16 - codetroina
10:14 - radostinalassa
10:06 - krumbelosvet
09:34 - vaquero
09:06 - getmans1
09:00 - .....
08:20 - 4udovi6teto
08:18 - vmir
06:32 - krumbelosvet
04:19 - vmir
02:15 - gummy
23.11 23:55 - .....
23.11 23:36 - inf0rmant
23.11 23:21 - getmans1
23.11 22:07 - novitejivotni

С '.....' са заменени НИКовете, желаещи анонимност при цитиране на статистиката на Ж. :)
цитирай
17. cortana - .....
24.11.2018 12:39
5. getmans1
Гети, привет! :)
Ще надникна по-късно. Постингът ти също ли касае какиното ми смешниче? :):)

6. inf0rmant
Точно така, Марто. Погреба поредния му напън.
Онзи ден казаха Иречек, Ж веднага го извади от библиотеката си и им го натри в носа. Вчера споменаха Войников, Ж отново ги отрази безапелационно.
Виж от тях една книга не сме видели досега. А цитати от такива и споменаване да искаш. Да живее чичко Гугъл. :):) :) :)

7. vmir
Вмир, привет! :)
'Дърдорене и действие'! Чудесно заглавие за постинга.
Дърдоренето на 'ЗвънчоВалери' (как само се смях на този прякор, измислен от 'кретен'-домакина Ж :):)) и на цивилизованата кофичка от русенско при насрещното моменталното действие на 'селтака' Смарти. :):):)
цитирай
18. cortana - .....
24.11.2018 12:57
8. vmir
vmir написа:
И като си започнал с Аудито в контекста на историята и цивилизацията, да си изокам.....
Според мен Жоро и Гети са имали наговаряне! :):):))))))
Гети да спомене уж помежду другото, че Аудито на Жоро стои на тротоара, а последния да се бъзикне с другарите, че какво да се прави като броя на колите му повече от на гаражите. :):))):)))
:):)):)))

9. krumbelosvet
Не Ви зная кой сте и за какво се борите, но Вмир е доказал с думи и действия, че не е от тези, които харесват лъжата.

10. 4udovi6teto
4udovi6teto написа:
С теб дори и "Ауди"-то ми млъкна!
Чудесен текст към последните две снимки. :)
Дори аз бих допълнила специално по отношение на този постинг: 'Когато Аудито на Жоро чете 'Криво-разбраната цивилизация' на какин кофичко, последният трябва внимателно да слуша и да си води записки.' :):))))
:):):)):)))

12. getmans1
getmans1 написа:
"Четенето направи Дон Кихот рицар, а вярата в прочетеното го направи умопобъркан."
:)

13. vencivaleri1951
vencivaleri1951 написа:
Звънчо, Звънчо, ама те научи да различаваш етажерките от библиотеките.....
Чак сега напълно разбирам какво означава 'комунист'.
Това е човек, който все си мисли, че на нещо учи другите и без него Земята ще спре да се върти. :):):))))

14. vencivaleri1951
vencivaleri1951 написа:
Жорко , 15000заглавия са почти 5 години всеки ден да купуваш книга/извън техническата/. И предсавяма си как ги е прочел тези заглавия/извън техническите/ толкова зает и "митарстващ" човек като теб
Много, ама много скоро, Жоро ще навърши 47 години, а не е на 5.
От 14 годишен да е започнал да купува книги, това прави 33 години или над 12 хиляди дни. Тоест, на две седмици по книга. Говорим чисто математически, без да отчитаме, че понякога човек може да купи и 5 книги наведнъж. Без да отчитаме, че книги му се и подаряват. Без да отчитаме, че и наследява такива или ги купуват хората около него в семейството.
Само остава да отчетем, че Вие отново се опитвате да представите пред околните нещата така, че да се тълкува, че Жоро лъже.
Е да де, но за два поредни дни заговорихте за две конкретни книги и той ги извади от библиотеката си, докато Вие само се хвалите, че Вашата много по-голяма, но тук май много, много не Ви вярват, защото сте се доказали като човек, който не зачита истината, а гледа да я представи в своя полза.

15. krumbelosvet
Заглавие: 'Какин кофичко - блоговият Бай Ганьо' .
С дисагите със заучени фрази, които вмъква в селския си изказ, за да прозира, че е уж интелигент.
:):):)
цитирай
19. codetroina - ВВ1951..безумно досадно е , 5г да ви друса тук Черният Стоянчо...и да ми разк за твойта Семья
24.11.2018 13:48
аз, Юлия, на 61г, смело ти заявява от тук, че съм изчела..не 15 000 тома..
но, поне около 1500 книги ,а през посл 20г..и 2/3 от Гугъла/ хаха...
.....просто имам време, и ме обладава хронична безмерна мирова скука..
затва чета..и пиша ,и дебатирам..достойно...
усещащ ли се ти, и компания,,колко сте жалки, да си драпате тук меките чурки
с надрусани Постове, и се правите на Учени и Велики..леви...аристократи..
май , ще седна да напиша..
довечера един нов пост..
схващащ ли ми Идеята?

17. codetroina - Бпредателе, я дай си статистиката..
13:38
аз съм сигурна, че имаш към 10 плюса от хЯмболскотоЧудо..
инак, ще пиша..още повече..
докато..влезете в час...
спрете да лъжите и мамите със 300км/ час
не сте никакви €нтелегенти,а хистерични застаряващи ..зумпели..
цитирай
20. getmans1 - . . . БЕЛОСВЕТЛИЙ, вместо на ЛС по...
24.11.2018 14:06
... БЕЛОСВЕТЛИЙ, вместо на ЛС по-добре публично ... че и публиката и тя от хора ...
Вместо да се нервиш на разни писатели по-добре вземи се замисли какво и как четеш ... ето сега ще ти покажа нещо което 100 г. след Дж.Б.Ш. е не за присмех а за рев;
„ Смях се на тази реплика до момента, в който ми показаха здравна книжка на работещ в студентски стол от 1994 г. (точно сто години след премиерата на пиесата в Лондон), в която пише: "Мийте си краката всеки ден, лицето и ръцете два пъти дневно и се къпете поне веднъж седмично."

Хайде да не казвам, че управителят на този студентски стол сега е депутат в парламента, че ще вземе да стане още по-тъжно. ( 2010г.)."

Сега се надявам, че най-после ще разбереш защо някои не споделят възмущението ти, пък ако се напънеш ще разбереш защо и заради какви хора е написан този постинг и какава ти е връзката със тях.



krumbelosvet написа:
Предлагам:
"Заслужавал е Иречек бай Ганю на гости". И даже малко му е било (това като подзаглавие).
Щото с лека ръка ни пише една "история", дето цял век ни е висяла като камък на шията.

цитирай
21. librarian - Привет, Стар! :-)
24.11.2018 14:38
Като професионалистка в света на книгите заявявам, че досега демонстрираш благородно превъзходство над тези, които се опитват да се надсмиват над теб. На мнение съм, че повечето хора тук оценяват факта, че при теб нещата не са само думи, които всеки може да съчини както му падне, а стоят в/у реална база.


cortana написа:
Е да де, но за два поредни дни заговорихте за две конкретни книги и той ги извади от библиотеката си, докато Вие само се хвалите, че Вашата много по-голяма, но тук май много, много не Ви вярват, защото сте се доказали като човек, който не зачита истината, а гледа да я представи в своя полза.

Именно за това говоря отгоре: Стар показва факти. А други само говорят, но налице нищо. Забавно е. :-)
цитирай
22. librarian - Всъщност, понеже прочетох изречение на Корти под предходния пост, та да попитам:
24.11.2018 14:46
Любопитно ми е колко наистина и коя е най-дебелата ти книга, Стар? :-)
А най-ценната? :-)
А любимата ти? :-)
цитирай
23. germantiger - +
24.11.2018 15:16
за ПЪРВАТА снимка

БЕЛИЯ ЧОВЕК И ЗАД НЕГО ЧЕРНИЯ ЛЪЖЕхищник

белия отпред, а черния му диша праха

...

ВТОРО ЗАГЛАВИЕ пак за първото фото

НЕСЪСТОЯЛА СЕ СРЕЩА В РУСЕ
цитирай
24. vmir - 12. getmans1 - "Четенето направи Дон Кихот рицар, а вярата в прочетеното го направи умопобъркан."
24.11.2018 17:37
getmans1 написа:
... ВМИРе, не ти ли се струва че тази мисъл ДЖ.Б.Ш. доста би подхождала за БЕЛОСВЕТЛИЙ, а и за неговия душеприказчик ФРИЙя, който ми се струва, че доста ловко го направлява.
.....


vmir написа:
Специално за Врана съм напълно съгласен, че беше изключително фин и компетентен,




Подхожда и още как. Даже ми напомня един случай, за който знам от споменатия от Белосветний - Владимир Врана - честен и достолепен главен юрисконсулт на ИНРА, когато заместничка му беше Даринка Славейкова: Отива при тях един учил във ВМЕИ "Владимир Илич Ленин" (където е учил и Белосветний) и като научил ли, чул ли за ракетите и реактивната тяга, подал искане за изобретение в ИНРА. Идеята била да се използва реактивна тяга за да се спре въртенето на Земята (тогава още са вярвали, че Земята е кръгла, а не плоска, както доказва напоследък Радостинка с ласото). Според Врана, човекът е искал да спре Земята така, че западът да остане на сянка и да загине, но на мен ми се струва, че това е окончателния вариант, а оригиналния мотив е бил вдъхновен от фразата на Г. Димитров "колелото на историята се върти и ще се върти ДО окончателната победа на комунизма". И тъй като за да се признае за изобретение, решението по тогавашния закон трябваше да е ново, полезно и техническо, спора който е водил този кандидат-изобретател е бил за полезността на спирането на Земята. И тъй като свързването на спирането на Земята с победата на комунизма е било предвидено само от Г. Димитров, но не и от природни или човешки закони, се уточнява и позицията на спиране, при която Западът да остане на сянка. Така окончателното заглавие станало: "Метод за унищожаване на капитализма" а Врана и Славейкова пролели доста пот да убедят човека без да унижават пролетарския му устрем, че "изобретението" му не отговаря на изискването за полезност.

Силно се надявам този кандидат-изобретател да не е нашия съблогър Белосветний.
цитирай
25. cortana - :) :) :)
24.11.2018 17:57
librarian написа:
Всъщност, понеже прочетох изречение на Корти под предходния пост, та да попитам:
Любопитно ми е колко наистина и коя е най-дебелата ти книга, Стар? :-)
При какиния ми той, Жоровият градски беше написал, че имал най-дебелата. Стара Библия с над 1000 страници.
Ще повярваш ли, че е мноооооооого малко мъниче пред най-дебелата на Смарти? :)
цитирай
26. cortana - :)
24.11.2018 17:58
germantiger написа:
за ПЪРВАТА снимка

БЕЛИЯ ЧОВЕК И ЗАД НЕГО ЧЕРНИЯ ЛЪЖЕхищник

белия отпред, а черния му диша праха

...

ВТОРО ЗАГЛАВИЕ пак за първото фото

НЕСЪСТОЯЛА СЕ СРЕЩА В РУСЕ
Германски тигър, привет! :)
Аааа, нееее. Тази отзад е сива. И пак е на Ж. :) :) :)))
цитирай
27. vmir - Аз също мога да се включа в конкурса за най-дебела книга,
24.11.2018 18:39
даже погледнах някои, които в момента са до мен.

Най-дебела ми изглежда "New Webster's Dictionary of the English Language", 1988 с 1856 страници. Но имам поне 30 щатски учебника, за които съм почти сигурен, че са с още повече страници, защото са от изключително тънка, но здрава хартия. Проблема е, че всеки раздел е номериран за себе си и не съм сигурен дали на някой от опонентите ще му пука, че да си правя труда. Имам и български книги, които надвишават 1000 страници, до мен в момента е - Принось къмъ ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА ИСТОРИЯ на БЪЛГАРИЯ 1878-1925 - с всички договори, конвенции, протоколи, съглашения и дипломатически актове от споменатия период, д-р Б. Кесяковъ, печатница "Родопи" Т. Клисаровъ, София, 1925. Ако някой не вярва, ама никак не вярва, мога да ги снимам и кача до минути.
цитирай
28. milady - а бре, Венци/ д.и.н...какви ги тракаш, четеш ли се изобщоо!!!?
24.11.2018 18:40
vencivaleri1951 написа:
Жорко , 15000заглавия са почти 5 години всеки ден да купуваш книга/извън техническата/.

5 г по 365дни/ по книга на ден ..какви 15 000 ?
е равно на 1850 /без ЕЛКА,
цитирай
29. get - @ starforlife: Конкурс за заглавие на пост... ?
24.11.2018 19:32
starforlife написа:


Конкурс за заглавие на постинг



Библиотекарите биват - библиофили и библиомани.
цитирай
30. vencivaleri1951 - Миледи,
24.11.2018 20:06
milady написа:
vencivaleri1951 написа:
Жорко , 15000заглавия са почти 5 години всеки ден да купуваш книга/извън техническата/.

5 г по 365дни/ по книга на ден ..какви 15 000 ?
е равно на 1850 /без ЕЛКА,


Една нула ми е в повече и вероятно защото си мислех за теб. Иначе зоо работни дни
по 5 години са си 1500 заглавия.
цитирай
31. vencivaleri1951 - Жорко, решил си пак да отговаряш в рокля
24.11.2018 20:31
Има го в повечето театрални сцени на Изток.
В първия си коментар те поздравих, ако наистина си направил подобна колекция от книги и обикновено подобно събиране или надграждане правят хора , коието си изкарват хляба с книги. Ако човек отделя средно седмица за прочит на книга/надявам се че не събираш само криминалета/ то тези заглавия които обяви ти гарантират системна заетост за 35 години. Ако сложим и техническата , то събираш и четеш от ембрионална възраст
Лично аз започнах системно да купувам книги след като завърших висшето си образование. До тогава ако бъда честен-продавах. На 14 когато ти си събирал библиотека събирах само" Космос" и четях извън училищната програма "Спорт" Откакто се появиха мрежите , чета в пъти по малко и това е с всички или почти всички. От теб обаче очаквам, че докато правиш програми за Амазон и НАСА, същевременно коментираш и пишеш постинги нон стоп, четейки Волтер и Хегел същевремено. Естествено , че притежаваш и първите изданвия на тези автори Бъди здрав!
цитирай
32. cortana - 31. vencivaleri1951
24.11.2018 21:07
Отново глупости, преиначаване на казани думи и типични опити за неуместна ирония, разкриваща комплекси.
Типично Ваше поведение.
цитирай
33. cortana - 27. vmir
24.11.2018 21:08
Вмир, твоите книги с около 2000 страници, също са мнооооого малки спрямо най-дебелата на Смарти. :)
Никак не се шегувам. :)
цитирай
34. cortana - Хайде последна статистика и си лягам. :)
24.11.2018 21:10
А утре вечер Жоро да взема отношение по коментарите ви. :)

23.11 22:40 - Конкурс за заглавие на постинг
Автор: starforlife Категория: Лични дневници
Прочетен: 1153 Коментари: 19 Гласове: 19

Последни 20 регистрирани посетителя
21:00 - get
20:21 - 4udovi6teto
20:19 - pilinci
20:15 - ofra
20:03 - vencivaleri1951
19:50 - kolevn38
19:40 - vencivaleri1951
19:28 - get
18:46 - poemsalways
18:32 - milady
18:18 - .....
18:14 - cortana
18:08 - krumbelosvet
17:53 - cortana
17:45 - .....
17:32 - alli
16:57 - vmir
15:43 - germantiger
15:14 - germantiger
14:51 - tanyaguleria

С '.....' са заменени НИКовете, желаещи анонимност при цитиране на статистиката на Ж. :)
цитирай
35. starforlife - ОТ ПРОФИЛА НА ЖОРО ПИША АЗ, КОРТИ!!!! :) :) :)
24.11.2018 21:20
ТАКА РЕШИХ - ПРАВЯ ГО. :) :) :)


ПП за 'Другаря ЗвънчоВалери' :
Рокля никога не съм носила. :) Никога. :)
Дори и на двата си бала. :) :) :)
цитирай
36. vmir - 33. cortana, Едва ли ще изровя нещо над 2500...
24.11.2018 21:25
ама пък 2000 да са чак пък мнооооого по-малки, ми изглежда шега...
цитирай
37. musicgirl81 - Ето ме и мен. ;) Клонинг номер 2 на Стар след Корти. ;));))
24.11.2018 22:49
Жоро-Стар, ще се обидя, да знаеш! ;););) Защото все забравяш да ме научиш как се прави невидима музика при новите условия на сайта. ;)
А за книгите, то си личи по ума: Стар е доказал многократно тук, че при компютрите е цар, а в много други области, господар. ;););)));))
цитирай
38. musicgirl81 - И бааам22-тото плюсче! ;)
24.11.2018 22:50
;););)
цитирай
39. cortana - Ами аз така и не легнах и затова..... :):):)
24.11.2018 23:23
vmir написа:
Едва ли ще изровя нещо над 2500...
ама пък 2000 да са чак пък мнооооого по-малки, ми изглежда шега...
Вмир, все още не ме познаваш, но рано или късно ще разбереш, че аз също като Жоро не лъжа никога. :)
И 3000 да изровиш, пак ще е малка в сравнение с тази на Жоро. :) Изобщо не се шегувам.
И да уточня, че се касае за едно печатно издание, а не трилогия да речем, обвързана между едни корици. :)

musicgirl81 написа:
Жоро-Стар, ще се обидя, да знаеш! ;););) Защото все забравяш да ме научиш как се прави невидима музика при новите условия на сайта. ;)
А за книгите, то си личи по ума: Стар е доказал многократно тук, че при компютрите е цар, а в много други области, господар. ;););)));))
А ти помоли ли го достатъчно? :):):)))
Шегувам се, Ники. Явно не се е усетил, че не те е научил. Та той клонингите си ако не научи, кого друг? :):):))))
цитирай
40. anngry - Добър вечер, Стар! :D
24.11.2018 23:59
Ще ми е интересно да разбера имаш ли книги на медицинска тематика? :D:D
Приятно прекарване на новото "митарство". :D
Чудеса по Коледа? Нима това е времето на чудесата? :D:D
цитирай
41. anngry - Забравих да напиша, че
25.11.2018 00:03
в медицината има много дебели справочници, но чак пък с много повече страници от 2500 за които говори съблогърът Вмир?!!!!!. Аз също съм на мнение, че Корти се шегува ти да притежаваш една книга такова чудо. :D
цитирай
42. ba4kata73 - Хахаха. Заклал си го. С крив нож. :) ...
25.11.2018 11:05
Хахаха. Заклал си го. С крив нож. :) :) :) Исках да кажа с "Криво-разбраната цивилизация", която си му подпъхнал под егото да се прави само с думи. :) :) :)
цитирай
43. ba4kata73 - И да се знае:
25.11.2018 11:06
Слагам 24 +. Като верен клонинг на Жоро. :))) :)
цитирай
44. germantiger - +
25.11.2018 16:50
щом и втората е на жоро, да я дари на блеки, че онзи нямал возило да ходи на срещи
цитирай
45. wasp - 35 +
26.11.2018 19:39
От мен
цитирай
46. starforlife - Здравейте.
27.11.2018 13:36
След малко свършвам задачките в офиса, които няма как от вкъщи и като се прибера ще излъча постинга, който снощи не успях, защото блог.бг беше аут.
Валерка Станков, Поете, ако прочетеш дотогава този коментар - приготви се за изненада, Приятелю.

'Айде, до после.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589863
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031