Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2019 14:42 - Хайде да поразсъждаваме както ни приканиха, м?
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8211 Коментари: 28 Гласове:
37

Последна промяна: 25.01.2019 14:48


 Вчера под ето този мой предходен постинг
 http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2019/01/23/pak-li-beee-izrael-zasramete-se.1643328
 съблогър се опита да ме контрира със следното, цитирам коментара му:

image

 Сега... Оставяме настрана безумния словоред, правописни и логически грешки,
                                                       които не са толкова важни и преминаваме по същество.

imageimageimage
imageimageimageimageimage





Гласувай:
39



1. starforlife - В този коментар по някое време ще поясня не изцяло защо F-16 е най-добрия ни вариант при избор на изтребител за ВВС ни.
25.01.2019 14:43
цитирай
2. starforlife - А в този може би ще разясня защо руският флот няма шанс спрямо дори само един американски самолетоносач.
25.01.2019 14:46
цитирай
3. cortana - Нали 'съм' най-личният (и красив - и красив :):):) клонинг на Смарти, та да открия сезона на коментарите. :)
25.01.2019 15:27
В коментар под предходния постинг, Жоро написа:
~ 33. getmans1
Гети, то линкове човек да иска. Но защо пък да ги давам наготово на Блеки? Нали може? Да си ги намери сам.
А по конкретното от теб, понеже вече споменах баз да съм стигнал до теб при репликата към vaquero:
"Фантазиите за руско техническо умение, да не говорим за превъзходство, не почиват на факти. Нация, която не може да направи телевизор, няма как да направи свръхмодерен изтребител, или ракета. Ако имаха тези технологии, те щяха да правят и коли, и компютри, и смартфони, и да продават по цял свят. А 90% от руския износ са суровини. Останалото са евтини оръжия. Спрете да се заблуждавате."
https://twitter.com/Telemaster68/status/1087251570272714752
Това е видеото на удара по руската система "Панцирь". Израелската ракета предава видеоизображение до момента на експлозията. Виждат се как руските ракетки летят насам-натам кат мухи бел глави, заблудени от електронните средства за борба с радара. Час по-скоро България трябва да бракува руската си противосамолетна абарона."

Тоест, ето линка към видеото от камерата на израелската ракета, на което се виждат тъмните следи за които говори жоро:
https://twitter.com/Telemaster68/status/1087251570272714752

ПП: Тръгвай, защото в 16 приключвам. :)
цитирай
4. germantiger - коментара ми от предходния ти постинг, подходящ и за тук
25.01.2019 15:31
15:30 - и един исторически пример от мен
съветска ушанка/калпак с други думи съветски пълководоец от времето на всв пише в мемоарите си - лично съм го чел нещо от типа - префразирам:

- исках да видя прехвалените германски бронетанкови части... та това ли бяха те... нашите танкове се движеха срещу ртях, а германците започнаха да отстъпват към близките храсти и зад хълмовете... това ли бяха онези горди прехвалени рицари, които не приеха боя... по нашите танкове откриха стрелба германски пто, които ние не можехме своевременно да разкрием... стрелба започна и тяхната пехота, което още повече ни затрудни в хаоса на боя

СЕГА АЗ ЩЕ ПОЯСНЯ:

във войната няма криворазбрано рицарство като етика или равни условия и правила

германците НЕ са избягали и СА ПРИЕЛИ боя, НО УМНО

не влизат в члене и пряк двубой с руската броня, изтеглят се зад хълмове, храсти и укрития, прикриват се... след това по руснаците откриват огън маскирани и ниски трудно забележими протвитанкови оръдия/пто, след това започва стрелба и залегналата или укрита гермнанска пехота, която с огън по съветската оптика и "шчели за наблюдения още повече "заслепява" и пречи на руснаците

ако е необхопдимо изтеглените германски танкове на финала ще проведат контраатака желателно по фланговете на вече поразения и претърпял загуби противник - така при германците действат три в едно - танк, пто, пехота и това е фундаменталния вековен принцип на ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО

отделно изтеглянето и поразяването на съветска броня от германците в пто райони и след това обхват и обход в контра с германските табнкове по вече "подавения" с огън руснак е СТАНДАРТНА ГЕРМАНСКА ПРАКТИКА НА НАКОВАЛНЯТА И ЧУКА

обаче това съветско-руския тъпак явно не е знаел тогава

ТА КАКТО КАЗВАШ - ДА ИЗРАВНЯТ СИРИЯ, ТА ДА Е ПО ТЕХНИТЕ "ПРАВИЛА" ДЕЕБА МАМА ИМ ТЪПА
цитирай
5. getmans1 - Здравей Стар, начи тук коментираме ...
25.01.2019 15:41
Здравей Стар, начи тук коментираме събитие което уж не е се еслучило но пък се коментира и обяснява он най-добрите кремълски анализатори. Според ЯКОВ КЕДМИ - добрият евреин ПАНЦИРя СЕ Е ПРЕЗАРЕЖДАЛ СЛЕД КАТО СПОРЕД ШОПИНУМ1951 УСПЕШНО СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА ... ега си писал съм с главни... после гадните евреи използвали момента и го сбомболи. Гадняри, с една дума.

Сега ме чети внимателно ... няма да повтарям, хахахаа .... ВНИМАВАЙ, в блога освен ЦЕНТЪРА на Бай Коста Планинарчето работи и ВТОРИ ЮЖНОМОЗЪЧЕН ЦЕНТЪР -Вагуерото с Ласито и Шопинум1951 с ароматното ЧеПърдало, тях трудно ще ги убедиш в правотата си.

Сега сериозно ще си задам за пореден път един въпрос който от пет години виси без отговор; КАК ТАКА, 2014 ГОДИНА ОТ НИЩОТО СЕ СЕ ПРЪКНА „ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА„ ... ТОЧНО И ЗАЕДНО С ПОЯВАТА НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА СРЕЩУ КРИМ ... даже сега ще го и разширя, ЗАЩО РУСИЯ КАТО ОТКЛИКНА НА АСАД ЗА ПОМОЩ ПЪРВО „ЗАПЕРДАШИ„ ОПОЗИЦИОНИТЕ СИЛИ ПРЕД ДАМАСК А ОСТАВИ ИДИЛЦИ ДА СЕ ИЗНИЖАТ С БЕЖАНЦИТЕ В ЗАП. ЕВРОПА. ... се питанки за които ЮЖНОМОЗЪЧНИЯТ БЛОГОВ ЦЕНТЪР МЪЛЧИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА МЪЛЧИ ... И САМО ЩЕ МИРИШЕ.
цитирай
6. seasons76 - Здравей, Ж-Стар! ;)
25.01.2019 17:26
Казвала съм ти го доста пъти, но явно няма да промениш това. Губиш ченна енергия да се караш с този и онзи, вместо да ни радваш с дурги теми, в които си силен и със способностите ти за оформяне се получават красиви неща.
Оформлението ок, перфектно е, никой не го умее като теб, спор няма. Клиповете дори ги центрираш незнайно как, а нали вече не можело. Но вместо да научиш всички как да го правят това или този според мен подходящ за поезия, но не и за сериозен материал ефект на текста, ти се караш с хора, които ти отстъпват във всяко отношение най-малкото поради напредналата си възраст. С което не искам да ги обидя естествено.
Изказах мнението си, Стар. Знаеш, че те харесвам и си ми помагал много пъти със съвети как се прави това и онова тук. Но именно понеже те ценя, затова си позволявам да ти правя такъв род забележки.
Поздрав!
цитирай
7. seasons76 - Послепис:
25.01.2019 17:28
Логиката ти е непоклатима и разсъжденията ти са убедителни дори за този, който представа си няма от оръжие. А ти (изчетох и предходните ти два поста, както и коментарите под тях) явно разбираш и то много.
Но пак казвам, по-добре ни зарадвай с разказ като за мацата ти или онзи невероятен за Михаела, който е в началото на блога ти.
цитирай
8. merlin68 - Преди да напънеш гънката си да мисли ...
25.01.2019 17:53
Преди да напънеш гънката си да мисли би следвало да почетеш малко повече, иначе се получава това което се е получило, тоест нищо вярно.
Никакви ирански подразделения не сглобяват ракети и не стрелят с тях по Израел, намирайки се в непосредствена близост и защитени от руските бази в Сирия. Никакъв "Панцир" не е напускал руската база за да защити иранците от ударите на израелските ВВС. До толкова не си наясно със случая, че пишеш откровенни глупости на квадрат (не мисля, че съзнателно лъжеш). "Панцирът" е руско производство но не е руски, а сирийски и не се е намирал до руската база. Атакуваните от Израел цели са доста далеч от руските бази. Русия е предупредена за атаката предварително. Сирийската ПВО е свалила по-голямата част от ракетите изстреляни срещу територията й според руското командване. Израелските самолети от инцидента с руския самолет не летят над Сирия. С300 все още не се използват от Сирия, продължава обучението на личния състав. Руската идея беше сирийските С300 и въобще цялата им ПВО да се свърже в една система с ПВО на руските бази, нещо което още не се е случило и не е ясно дали ще се случи. А не е ясно дали ще се случи, защото според някои израелски източници, Русия има проблем с иранците и даже с част от сирийската армия. Гледах онзи ден един бивш генерал от израелското военно разузнаване който разсъждаваше на тази тема. Според него руснаците нямат нищо против последните удари по Сирия. Но дали е така със сигурност не знам, там политиката е много тънка и на нас скоро няма да ни се изясни.
цитирай
9. vaquero - starforlife,
25.01.2019 17:54
Дали сме избрали правилният самолет ще се види, когато се наложи да ги използваме, да не дава бог да ги използваме. От постингите ти се разбира, че F-16, каквито и да са блокове, не са предназначени за полицейски футкции, каквито самолети ни послъгват, че ни трябват. Русия победи в Сирия, ще сложат и Израел на мястото му.
цитирай
10. laval - За пръв път
25.01.2019 18:03
родните управляващи да вземат едно правилно решение. Имам предвид F16. Аз съм за.
цитирай
11. starforlife - Здравейте, Читатели мои неземни. (хах)
25.01.2019 18:04
Ще ви репликирам по-късно.
Сега само искам да поднеса това като "извинение" за изтъпанчването ми на "първа":
(СЛЕДВА ЦИТАТ НА ЛС ДО МОЙ ПРИЯТЕЛ ТУК)

Естествено НЕ аз напомпах така идиотски моя, но да го деактивирам не ми се ще, защото все пак съм на мнение, че:
- побутва хората да мислят
- има опознавателен някои неща характер
- най-малкото е "красив" както казва една виртуална приятелка

И защо него да го деактивирам понеже ми е неудобно, а да речем посредствени неща като на икономиста да стоят?

Изпратено: 18:01 От: starforlife
цитирай
12. starforlife - ха ха ха
25.01.2019 18:12
Всъщност неадекватна модераторка е отнела "медалчетата" на постинга, но:
- Първо: Автоматиката, която "подарих" на ФрииОлдМен (за да ми с~ре после в/у главата понеже започнах да показвам симпатиите си към САЩ, а не Русия) ще върне едното и той пак ще се вижда при разширено показване на същата "първа"
- Второ: Така, моето момиче (към модераторката се обръщам), ми правиш услуга, която ще изиграе лоша шега на блог.бг

Сега...
Аз мога да направя две неща още сега:
Първо: Да пусна една DDoS-атака спрямо блог.бг и той да стане аут откъм работоспособност.
Второ: Да оттегля (абе това не съм сигурен дали го мога на момента, но щом съм бил достатъчно способен да го направя, все ще успея и да го махна) въпросната автоматика и така свалени постинги да си потъват в небитието, което ще е "загуба" за всички блогъри.

Дали да не тегля чоп преди вечеря?
ха ха ха
цитирай
13. starforlife - Нямах късмет днес. Ха ха ха Падна се да си оттегля... майсторлъка. Хе хе хе
25.01.2019 19:24
Но нали съм си по предизвикателствата (тоест - фукльо - ха ха ха), та го направих само за този мой постинг. Пък после отречете, че съм благороден, баси. Хе хе хе


А сега отзад напред по коментарите ви.

~ 13. laval
Е... Не е точно за първи, но да - рядкост са добрите ни политико-икономически решения в глобален аспект.
Освен това: Още има време да прецакаме нещата.


~ 12. vaquero
- Да, да не се налага да ги използваме.
- Не, не е вярно, че не са пригодни за "полицейски фуТкции", напротив.
- Русия никъде не е победила, а тепърва ще яде пердах. Ще поживееМ - ще видиШ.


~ 11. merlin68
- О, аз я напънах - сега е твой ред.
- По всичко надолу от вече репликираното ти начало на коментара: Така ли? Понеже го твърдят русите? А ти къде чете? Защото аз в ЕСНОВП.
(Не знаеш какво е? Ами твой проблем.)
- На мен да, но на теб всичко ти е пределно ясно. Недей да скромничиш, не ти отива.
Имаш отговор на новия ти глупав коментар под по-предходния постинг. Сега ще напънеш ли безбройните си гънки зза отговор на моя въпрос?
Повтарям го:

Каква е най-съществената, огромна и непреодолима разлика м/у ВМС и съответно защо в някои части от процедурите, създаваща голяма разлика и в правомощията на офицерите от ВМС спрямо тези на същите във ВВС, ЗРВ или ПВО въобще?


~ 10. seasons76
О, благодаря, че ме провокира да погледна. Деактивирах постинга, защото в него на времето имаше програмистки заигравки, които са прецакани като ВЮ и не искам да стои така прее~ан.
Но разказчето съм го повтарял и сега ще ти дам линк:


~ 9. seasons76
Забавно е бе, Йони.
Виж един... рашки вълшебник как газ пика.
И няма да обиждаш Венци на възраст, ей!


~ бивш
В 15:52 часа, анонимен (ли?), който напомпа постинга, написа:
ха ха ха.тук ще е интересно.отново.
икономист.висоцки за кой ли път.скучно.бляк.връх на блога. каква е връзката.
стар.реже яко.тук. очакваме бляк с тъпи коментари.от узунджово.
Хич.да.не.ти.дреме.


~ 5. getmans1
Ами те са така - не отговарят на неудобните им въпроси.
В понеделник ще ги разпъна с едно дразнение. Днес снимах книга.


~ 4. germantiger
Митак, откъде са цитатите или са твои мисли?
Защото откъдето и да са, американците открито признават превъзходството на германските танкове пред техните и факта, че 4 американски са се равнявали на 1 германски.
Така, че... относително нещо е и войната - не винаги победителят е победител и победеният победен.
Пример с СССР и Германия. "Победена" Германия е на светлинни години пред "победителката" Русия.
Факт. Релевантен (и ноторен - и ноторен).


ПС за компелкс-блекс: Ха ха ха. Блекс, това беше жалко, пич. Да изтиеш само анонимния коментар на... , който показваше как релевантно (и ноторно - и ноторно) те затапих при онзи ти смугъл опит да се напудриш като знаещ.
По-късно самият аз ще ги пренеса двата коментар тук.
Хей така, щом те дразнят - да те гъделичкат. Ха ха ха
цитирай
14. starforlife - Радостиналасса,
25.01.2019 19:49
тук ще бъдеш изтривана без изобщо да бъдеш дори четена.
Защото да пишеш отвлечените ти пълни глупости - няма да стане.
Казах ти: Нивото на интелекта ти не предполага да си тук. Много е ниско.
Бездънно много.
цитирай
15. laval - С последното
25.01.2019 20:21
съм абсолютно съгласен и го приветствам. Всяка жаба да си знае гьола ... :)
цитирай
16. getmans1 - Стар, постинга го няма и ти си знаеш ...
25.01.2019 22:24
Стар, постинга го няма и ти си знаеш какво правиш, то иначе тоз въпрос няма решение без активна намеса на администраторите.... щом последните си пасуват гнидите ще мърсят безнаказано и платформата ще въшлясва като цигане.

Добре бе, НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ПОВРЪЩАНОТО ИМ НО ... ЛОШОТО Е, ЧЕ НЯКОЙ СИ СЕ МИСЛИ ЗА СТОЖЕР НА ЕСТЕТИКАТА И БЕЗ НЕГОВАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ... ДРУГИТЕ СА ГЛУПАЦИ.

Значи, много пъти са ме обиждали на ревльо какво ли още не, когато протестирам за свален напомпен и ДОКЛАДВАН постинг но колко от тези съвестници са си деактивирили временно напомпени постинги А ГИ ИМА ... колкото мен ... колко от тях са уведомавали публика и модератори за свои напомпани постинги. ЗА ПОСЛЕДНО, ТАКОВА НЕЩО ПРОЧЕТОХ ПРИ СОФИСОФИ...
НО ИНАЧЕ, БОРЦИ СРЕЩУ БЛОГОВИТЕ ГНИДИ БОЛ.

Колкото до темата ти надявам се, че няма да се обидиш ако ти кажа ... безразлична ми е ... и не заради начина по който я представяш а заради напротив, а заради ... липсата на доводи в опонентите ти... дразнеща е тази липса уважение... гледам, че някои продължават да проявяват неуважението си като се обръщат към опонентите си с малка буква ... детинско е, и говори за липса на доводи.
/И, ЗА ДА НЕ ВЛИЗАМ В КОНФЛИКТ С ПРЕДИШНИЯТ СИ КОМЕНТАР ЩЕ КАЖА, ЧЕ ТОВА МОЕ ДЪРЖАНИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА Е ТАКОВА КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ НИК-ове докато не спрат да ме клеветят, ЗАД ГРЪБ ... и тенденцията трябва да е устойчива /
цитирай
17. germantiger - +
25.01.2019 22:50
9. vaquero - starforlife,
17:54
Русия победи в Сирия, ще сложат и Израел на мястото му.

СЛЕДВАЙКИ ТАЗИ ЛОГИКА

ДЕЙСТВИТЕЛНО ОБАЧЕ

САЩ ПОБЕДИ 2 ПЪТИ В ЗАЛИВА

САЩ ПОБЕДИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ В ЮГОСЛАВИЯ

САЩ ПОБЕДИ ВЕДНЪЖ В АФГАНИСТАН

САЩ И СИЕ ПОБЕДИХА В ЛИБИЯ
цитирай
18. germantiger - ...
25.01.2019 22:53
какви цитати

просто днес прочетох постинга ти който е преди ден и написах коментар там

същия мой коментар какво съм чел от онзи съветски тъпак (и не само от него, чел съм бол съветски тъпаци в книгите им) та същия мой коментар и пример постнах и под този твой постинг

началото и финала са префраза и кореспондират с твоите закачки в предходния ти постинг към другарите
цитирай
19. germantiger - финално
25.01.2019 23:04
прочетох и тези твой мисли или анализ по темата в този ти постинг

лично не съм специалист във ввс и вмс, за това не вземам отношение, макар че бих могъл и то немалко

беше ми интересно да прочета този и предходния постинг и защото НЕ знаех за това дори от новините, аз реядко гледам тв и рядко следя новини дори в интернет, както се казва - война ще стане, а аз ще науча последен, както за конфликта в крим разбрах 3 дни след началото му от мой познат в разговор

......

ще добавя нещо съвсем елементарно, което е извиестно на почти всички имащи дори бегла представа от артилерия - СЪЩОТО Е ПРИНЦИП И В ПВО/ПРОТИВО-ВЪЗДУШНАТА ОТБРАНА

"дежурна" артилерия.. при смяна на позиции огневи, запасни итн остава на разположение "деж урна" артилерия - такава способна да изпълнява в някакъв обем задачи, заявки изпълнявани от "цялата" преди това нека я наречем така

ЕДИН СМЕНЯ ПОЗИЦИЯ, ДРУГ ОСТАВА НА ПОЗИЦИЯ В ГОТОВНОСТ ЗА ОГЪН, ПРИКРИТИЕ ИТН

НИКОГА ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО НЕ СА В ДВИЖЕНИЕ - това е възможно само при погром, екстремна ситуация като отстъпление, срив, тъпа заповед или "мирно време", каквото в сирия явно нямаме

елементарно е

ако панцира е бил "самичък" един... бахти малоумниците ??? !!!

винаги има "дежурящи" пво средстава, айретен дублиращи се, че вече и по три покриващи се отдавна се практикува
цитирай
20. starforlife - ~
25.01.2019 23:38
~ 19. germantiger
Виж сега, Митак... Те не разбираш! Гети също! Аз също!
Само и единствено русофилите разбират и знаят.
Русофил=Енциклопедия
Ама не "Британика", а "Вселеника".


~ 18. germantiger
Аха, ясно.
А аз ти писах мнение, което съм видял във "Fury" - документален филм, по който има и игрален. Гледай ги, заслужават си най-малкото заради психологията на войната.
Там се казва, че съотношението при танковете е било 4:1 като победи в полза на германците през ВСВ спрямо американците. Тоест, 4 американски танка са падали, за да свалят един германски.
И сега, казвал съм го много пъти, "победена" Германия е световна икономическа сила, правеща... "Мерцедес" примерно, а "победителката" Русия е на дъното и прави... нищо в тъмно.


~ 17. germantiger
Именно! Списъкът може да бъде допълнен, но аз нарочно не давам всичко и премълчах точно такова инфо, което първоначално бях тръгнал да пиша.
Просто няма смисъл - ще бъде отхвърлено като невярно, защото е против Русия.
Тук много хора са повоче руснаци, отколкото българи явно.


~ 16. getmans1
Ти май не си разбрал и изказваш мнение тук, а аз те пратих под друг, невидим за околните постинг.
Провери си отново ЛС-то, моля.


~ 15. laval
Ами така ще бъде и колкото и да си мисли, че като напише, че я трия от страх - не ми влияе.
Към нея имам делово предложение, което ще изкажа тук, пред свидетели - ха ха ха:
Тинче, понеже си по супер-дупер разумния начин на живот и основно хранене... И твърдиш, че съвременната цивилизация отнема тези неща (което не оспорвам, а бих могъл и то така, че да не можеш да отхвърлиш доводите ми)... Аз ще те спонсорирам да заминеш за някоя джунгла, при някое племе.
Там, хем ще те... нали - хем после, ако си така неотразимо добра пред всички лекари да кажем на света, както идиотски се пънеш, че си - ще им станеш една шаманка и... така - ще си живееш живота в лоното на реална слава, а не въображаема от теб Интернетска.

Та? Имаме ли сделка? Давам ти 2000 евро, че да ни се пръждосаш от очите.
цитирай
21. elinka4 - Жоре, добро утро! :) Чашите и сладките за топлия шоколад са сервирани и ви чакам. :)
26.01.2019 10:06
И докато го правя, реших да намина, за да те поздравя и тук. :)
Аз също не се интересувам от оръжие, но съм виждала твоята внушителна колекция. А да подариш за рожд. д. на някого калашник си е типично в твой стил, Жоре. :):):):):)
цитирай
22. elinka4 - А сега като една от тези, на които Жоро е доверил паролата си и е поела определени ангажименти тук,
26.01.2019 10:08
ще изтрия двата коментара на radostinalassa, които нямат абсолютно нищо общо с темата на постинга, а се явяват обикновено заяждане с друг блогър, не специално Жоро.
Преди това да поставя 13 плюс. :)
цитирай
23. starforlife - ~
26.01.2019 11:53
~ 21. elinka4
Е тук съм де. Искам да кажа, че ти си насреща ми, още се ръчкаш по постинга за Валерката, а аз от смарта си се правя, че пиша тук, а в действителност те снимам, без да разбера съпружието ти и Корти - ха ха ха


~ 22. elinka4
О, на сърничка като теб, човек всичко би доверил.
Всичко!
Ха ха ха


А както съм казвал не веднъж, дали е на "първа" или не - постингът ще бъде прочетен от почти един и същи брой хора, който при мен се движи м/у 30-40.
Ето статистика като потвърждение.

25.01 14:42 - Хайде да поразсъждаваме както ни приканиха, м?
Прочетен: 2988 Коментари: 23 Гласове: 11

Последни 20 регистрирани посетителя
11:28 - elinka4
11:04 - elinka4
11:13 - ХхХ
10:29 - alli
10:16 - ХхХ
10:14 - elinka4
10:03 - elinka4
10:02 - radostinalassa
09:59 - kvg55
09:48 - laval
09:46 - laval
09:28 - merlin68
09:17 - getmans1
09:07 - radostinalassa
08:52 - yotovava
07:55 - lessolaminat
05:43 - vmir
00:50 - germantiger
00:26 - getmans1
00:04 - absolution
цитирай
24. musicgirl81 - Ето ме и мен, Жоро-Стар! ;)
26.01.2019 12:38
Четох последните ти постинги, четох, четох.... Четох и коментари, четох, четох.... И вече съм експерт по отбрана! ;);););) ;);)
Поздравчета, Жорооооо! На Корти също! ;)
цитирай
25. raff - Съгласен с всичко написано!
27.01.2019 12:42
Подрави, Стар! :D
цитирай
26. raff - Вече казахр че съм съгласен със Стар и това е именно защото доста изчетох по въпроса.
27.01.2019 12:45
merlin68 написа:
Преди да напънеш гънката си да мисли би следвало да почетеш малко повече, иначе се получава това което се е получило, тоест нищо вярно.
Никакви ирански подразделения не сглобяват ракети и не стрелят с тях по Израел, намирайки се в непосредствена близост и защитени от руските бази в Сирия. Никакъв "Панцир" не е напускал руската база за да защити иранците от ударите на израелските ВВС. До толкова не си наясно със случая, че пишеш откровенни глупости на квадрат (не мисля, че съзнателно лъжеш). "Панцирът" е руско производство но не е руски, а сирийски и не се е намирал до руската база. Атакуваните от Израел цели са доста далеч от руските бази. Русия е предупредена за атаката предварително. Сирийската ПВО е свалила по-голямата част от ракетите изстреляни срещу територията й според руското командване. Израелските самолети от инцидента с руския самолет не летят над Сирия. С300 все още не се използват от Сирия, продължава обучението на личния състав. Руската идея беше сирийските С300 и въобще цялата им ПВО да се свърже в една система с ПВО на руските бази, нещо което още не се е случило и не е ясно дали ще се случи. А не е ясно дали ще се случи, защото според някои израелски източници, Русия има проблем с иранците и даже с част от сирийската армия. Гледах онзи ден един бивш генерал от израелското военно разузнаване който разсъждаваше на тази тема. Според него руснаците нямат нищо против последните удари по Сирия. Но дали е така със сигурност не знам, там политиката е много тънка и на нас скоро няма да ни се изясни.

А при Вас личи, че дори руски източници не сте чел достатъчно, а се ръководите от чисто русофилско его. При това с лъготене. :D
цитирай
27. vaquero - starforlife,
27.01.2019 13:31
"Най-богатият човек в света, създателят и изпълнителен директор на Амазон Джеф Безос, е дал за благотворителност много малка част от състоянието си, което се оценява на 160 милиарда долара, пише вестник „Ню Йорк поуст“, като цитира данни на федералното правителство на САЩ.
Въпреки че 55-годишният Безос неотдавна обяви, че ще дари 2 милиарда за благотворителни инициативи, се оказва, че през годините той и бившата му съпруга са дарили малко повече от 145 милиона долара, или 0.906% /по-малко от 1%/ от състоянието си."
От вестник СЕГА
цитирай
28. starforlife - ~
28.01.2019 11:26
~ 24. musicgirl81
Ето, за разлика от просташката неблагодарност на някои, вижда се, че моя милост създава... експерти. Ха ха ха


~ 25. и 26. raff
Имах си хас точно ти да не си съгласен. Който за разлика от Мерлин имаш компетенции по въпросите.


~ 27. vaquero
По тези глупости ще взема отношение когато намеря 20-тина мин. време за убиване тук.
("тук" е съществена думичка в случая, защото то свободно време се намира, но не е казано, че трябва да ме напъва да го губя... тук)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590476
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031