Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2019 07:51 - В ПОМОЩ НА БЛОГЪРИТЕ [Рекоментари и/или дълги коментари в блог.бг]
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3505 Коментари: 36 Гласове:
47

Последна промяна: 12.06.2019 08:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
44. starforlife - А сега все пак малко "образование" за теб. Защото такава е природата ми - да помагам дори на тези, които не го заслужават.
07:36 Когато цитираш чужди коментари... Нещо, което ти казах да се отксажеш да правиш, защото създаваш каши... Но понеже ти не ме послуша, та съм "принуден" да те "образовам"...
Та:

Когато цитираш чужди коментари, стринговете, Венци,
[quоte=vencivaleri1951]
и
[/quote]
задават начало (първият стринг) и край (вторият) на цитирания от теб чужд коментар и съответно думите му се оформят (прегледно) по предвидения от платформата начин.
Тоест, Венци, кликваш СЛЕД (някои практикуват и преди, което не е куул, защото все пак репликата би следвало да последва репликираното, но тяхно право) [/quote] и пишеш своята реплика.

Сега... Не съм сигурен кога и това стопанисващите отдавна (реално от тогава и започнаха проблемите) блога, оакаха и това, но:
Ако желаеш да пишаш по-дълъг от уж допустимите 2000 символа коментар, процедираш по следния начин: Като кликнеш след [/quote], напиши кратка част от коментара си и го излъчи.
След това вляз в режим на редакция на коментара и дописвай в него колкото ти душа сака - ограничението от 2000 символа няма да важи.
Е... Аз пиша коментарите си по различен и по-лесен начин, но нека него запазя за себе си и Приятелите си тук (за напъващите - пиша ги тук, а не в програма някоя си) - все пак аз съм била-охранител, не ги разбирам работите, а и чашите на 99% от околните са пълни та чак препълнени и кой съм аз, че да ги уча на това и онова?

ВНИМАНИЕ: НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ СТРИНГОВЕТЕ, КОИТО ПО-ГОРЕ ЦИТИРАХ!
Имам предвид [quоte=vencivaleri1951] и [/quote]
А защо - нека отговори някой от "умните".
Ти, Венци, можеш ли да отговориш?

Забележка: Понеже съм гад и най-вече тъп охранител, няма да пояснявам какво е това "спойлер" при коментарите, а само ще кажа, че никак не е гот (щото нали съм гад) да изграждате спойлери от коментари (май вече отговорих какво е "спойлер", но някои тъпи копелета са толкова тъпи, че едва ли ще са загряли - ха ха ха).
Тук "специалистите" с претенции (като заксинката примерно) също могат да се напънат за отговор, но не би - ресурсите им са твърде ограничени и насочени към това да ви впечатляват с фокуси, а не Познание.






Гласувай:
47



1. starforlife - И когато все пак някой реши да отговори на въпроса ми защо НЕ ЩЕ МОЖЕТЕ да използвате ТОЧНО ТЕЗИ "ОМАГЬОСАНИ" ОТ МЕН стрингове,
12.06.2019 07:58
нека не пада до нивото да каже, че така би представил думите м/у [quоte=vencivaleri1951] и [/quote] за казани от Венци, защото само който е прочел реално коментара ми от под предходния постинг, съдържание на този - би следвало, ако е поне мааааааааааалко от малко интелигентен (тоест - била-охранител) да се светне, че отговорът му би бил посредствен, глупав, и невярен.
цитирай
2. rosiela - Много хубав клип.
12.06.2019 08:12
Време е да пуснеш и хубава поезия.
Аз лично това оценявам в твоите постинги.
цитирай
3. starforlife - ~
12.06.2019 08:27
rosiela написа:
Много хубав клип.

Ми... Като всеки била-охранител, мисля, че имам вкус, но...
Но...
НО...
При много неща вкусът е въпрос на... абе да не изпадам в подробности и чаршафеене на какво.
Достатъчно е да се каже, че няма еталони и следователно всеки, който не харесва нещо, което все пак не напуска пределите на една неминуемо съществуваща като основа рамка, е меко казано глупак да претендира, че неговия вкус добър, а на друг лош.


rosiela написа:
Време е да пуснеш и хубава поезия.
Аз лично това оценявам в твоите постинги.

Поезия мога да пиша, да. И го правя.
Но защо да я показвам тук?
Мислите, че сте чели мои неща, които лично аз смятам за добри и стойностни? ГРЕШИТЕ.

Ето хубава Поезия:
http://zemela.blog.bg/izkustvo/2019/06/10/shepa-pryst.1660914
Но къде остана тя заради келемета като недоклатеняка Кофичко?
Добрата Поезия тук не достига до "първа", защото и самите Поети са ПОЕТИ, и Приятелите им, при все, че могат да помпат хилядократно по-ефективно от пърдяторчето - ценят Честността и недолюбват мерзките методи.
Нека на "първа" се блекплондира Плондер...
Нека се плондира Лексотанчо...
Такива като Приятелката ми Земела (или чудесно пишещите Нимфодора, Литатру и т.н. ) нямат място на Афиша на Идиотията.
цитирай
4. morskipesni - Не трябва много да дрънкаш, чалга гяурсун,
12.06.2019 08:58
Ами да се учиш от хората, които ДЕЙСТВИТЕЛНО нещо са постигнали.
цитирай
5. анонимен - Точно така. Освен че помпи цялата ...
12.06.2019 09:17
Точно така.Освен че помпи цялата путинофилска сган, путинолизецът с английски ник черен хищник буквално уби поезията с помпането на некадърници.
Той превърна една несъмнено добра поетеса като уондър в карикатура с помпането си ,и би трябвало вече да не се мярка тук.
Помпаше Елица Ангелова,която заради него напусна, помпа и разни други, както и лексотана.
Нимфодора пише сто пъти по добре, но тя е и достоен човек, само веднъж я напомпиха и тя си скри постинга, също и софисофи, само такава удивително некадърна драскачка мистериявечна гордо се пъчи, напомпана от кретена, както сега и уличната котка.
И земела пише добре, и ваня, но те никога не достигат до първа.
цитирай
6. starforlife - ~ 5. pompaduridiot
12.06.2019 09:51
Ами да, не съм изброил още доста други и ти благодаря, че го направи частично допълнението. Софи, Ерато, много други, които пишат в пъти по-добре от Плондер, но не са плондирани поради причини, които вече казах:
- Първо: Те са стойностни хора, които не размахват нравоучително пръст като недолюбваната, признавам си, от мен Плондер все едно е нещо повече от околните, а не на лайното тънката коричка.
- Второ: Приятелите им (и аз смея да се припознавам като такъв, защото идиотите тук ще се опитат още при следващия път когато заиграя в друга форма стих на Софи да ме вплетат в интрига, че й се натискам примерно, а дори не знаят, че желание на самата Софи е понякога да пипвам така стиховете й)... Та, приятелите на въпросните, част от които могат в пъти по-ефективно да помпят от черното нищожно глупи, ценят Творчеството им и не го превръщат в афишна боза.
Но какво да ги правиш - манталитет.
Спомняш ли си някогашните плакати, табели, стенвестници и прочие?
Е... Ето това си мислят, че е смислено комунист-идиотите: да изсулят нещо на думи (тук като парадийна афишност) и си мислят, че нещо са постигнали, променили, дали значимост.
В това време, нормалните хора (някога недолюбвания от тях Запад) тихомълком създават и то неща, които остават и са стойностни сами по себе си, без да се нуждаят от помпи, момпи, пърдятори с иригатори и прочие.

ПС: Тук отново да запитам Другаря КрумЧервеносветни, какво е различното в НИК-овете blackpredator, theeconomist, vaquero и т.н., че те не са "англо" по неговите критерии, а моят бил видите ли "англо"?
Крумч0, много те "бива" да патетираш и празнословиш. Но когато опре до реален диспут, в който да се борави с факти, а не патетични лализмии, и да се оборват факти, поднасяни от опонентите ти - ти си се измъкваш с опита да се направиш на голЕмата работа, а останалите да принизиш до неразбиращи "деца" (твои думи).
Ти може да си с 25 години повече живял от мен да речем, и пак да нямаш моя житейски опит, а за правилна позиция към заобикалящия ни свят да не говорим.
Последното основно по причина, че както на всички комуняги - съзнанието ви е промито и изкривено още от рождението ви и дори не осъзнавате, че светът не е химерите, в които сляпо вярвате и дори отказвате трезво да провидите пораженията му, дължащи се на абсолютната му безстойностност като реалност.
цитирай
7. starforlife - ~ 4. morskipesni
12.06.2019 09:52
morskipesni написа:
Не трябва много да дрънкаш, чалга гяурсун,
Ами да се учиш от хората, които ДЕЙСТВИТЕЛНО нещо са постигнали.

Дефинирай понятието "постигнали" и след това може да те приканя да сравним моите постижения с твоите, Троле Фейковски.
цитирай
8. starforlife - ПС:
12.06.2019 10:03
Последни 20 регистрирани посетителя
09:39 - ХхХ
09:39 - vencivaleri1951
09:38 - ХхХ
09:36 - bezistena
09:28 - rosiela
09:00 - pompaduridiot
08:56 - morskipesni
08:44 - ХхХ
08:20 - kolevn38
08:18 - angpiskova
08:08 - rosiela
00:03 - vencivaleri1951
11.06 23:51 - ХхХ
11.06 23:00 - angpiskova
11.06 22:50 - pompadurkabezsutien
11.06 22:44 - cortana
11.06 22:42 - laval
11.06 22:23 - angpiskova
11.06 22:12 - eva666
11.06 22:05 - anngry

С "ХхХ" са заменени НИК-овете на съблогъри, които са изявили желание да не се цитират при показване на статистиката ми.

Венци, вместо да мислиш какво релевантно (и ноторно - и ноторно) да изсулиш като коментар, така, че уж да е по темата, а в същото време да се опитва да прокарва проруски шитни и да вмъква уж пом/у другото самореклама или реклама на друг (идиот - ха ха ха), по-добре в коментар 40 под предходния ми постинг, допълни едно [qu пред ote=angpiskova]
За теб го написах това, за да станеш малко по пИрфектен и околните да не четат твои бози, в които да се чудят кой какво казал и кое са думи на някого, и кое са твои реплики към тези думи.
цитирай
9. анонимен - Точно това е извратеното в мисле...
12.06.2019 10:14
Точно това е извратеното в мисленето на лилипуткин.Той мисли,чекато напомпи някоя пуетеса или пует, ще го направи много важен, ще му вдигне рейтинга, и не може с празната си тиква да проумее, че така ги превръща за посмешище.
В интерес на истината помпи и много хубави текстове, но самото напомпване вече осакатява стиха.
Да, той гледа с комунистическия си манталитет на блога като на стенвестник, където закачва блогърите.
цитирай
10. elinka4 - Добро утро, Жоре! :)
12.06.2019 10:20
Така ли говорят за теб тук? Че си охранител? :):):):)
Невероятно!!
Аз обаче се гордея, че в родината ни дори охранителите са така знаещи и можещи! :) Това говори, че по-квалифицираните българи са поне гении. :):):)
Приятен ден, Жоре! Изкопа ли вече басейна? :):)
цитирай
11. cortana - Хайде и аз да се включа във веселбата. :):):)
12.06.2019 11:27
По постинга: Кой, ако не ти, Жоро, ще каже две думи в полза на хората тук? :)
По постинга толкоз, направих саморекламата, това нали съм профил на самия Жоро :):):)
Сега по коментарите:

..... 2. rosiela - Много малко хора знаят, че Жоро има много любими изпълнители руснаци. Но им дай да го обявяват за мразещ Русия. А истината е, че той не мрази никого, а само не харесва некадъритета. :)

..... 4. morskipesni - Както Жоро вече Ви го е казал, дефинирайте понятието 'постижение'. Тогава ще бъде забавно. :)

..... 5. pompaduridiot - Много правилно написано. :)

..... 9. pompaduridiot - Мисля, че Смарти го е формулирал повече от добре израза за помпенето и началната страница на блога: 'Афишът на Идиотията'. :):):)

..... 10. elinka4 - Ти не знаеш?!?!! Естествено, че Жоро е охранител, какъв да е? :):):)))
цитирай
12. cortana - И докато съм чела и отправяла реплики, появил се неграмотен страхливко и изакал това:
12.06.2019 11:29
анонимен написа:
Гочо, НИКа нимфодора е на същия хисарски плазмодии полигор с когото продължавай да комуникираш в образа му на помпадуридиот. Много си глупав Гочо, повече от много.

Което ще изтрия, защото се знае, че така се постъпва тук с анонимните, като преди това се цитират. И същевременно ще му кажа няколко думи. :)
Думите: Две изречения и то относително прости, не съставни, а в тях повече от 4 грешки. Смешно и жалко.
Повече предполагам, че самият 'Гочо' ще репликира. :)


Последни 20 регистрирани посетителя
11:18 - cortana
11:15 - .....
10:47 - samarinof
10:31 - .....
10:15 - elinka4
10:08 - pompaduridiot
10:03 - shtaparov
09:49 - .....
09:39 - vencivaleri1951
09:38 - .....
09:36 - bezistena
09:28 - rosiela
09:00 - pompaduridiot
08:56 - morskipesni
08:44 - .....
08:20 - kolevn38
08:18 - angpiskova
08:08 - rosiela
00:03 - vencivaleri1951
11.06 23:51 - .....
С '.....' са заменени НИКовете на блогeри, желаещи да не се показват в статистиката на Ж. :)
цитирай
13. vmir - 7. starforlife, Има да чакаш, Жоро!
12.06.2019 11:48
Затова, позволи ми аз да те светна какво за този значи ДЕЙСТВИТЕЛНО да си постигнал…

Първо, дядо ти да се е развихрил по 9-ти и после в преследването на „монархофашистите” с цялата „смелост” на окупационната съвеЦка армия. Но не като балъците, които помислили, че правят нещо лично за бъдещето на държавата, а като нуждаещите се от браЦката армия като от въздуха и слънцето, за да не смее никой да ги барне дори с лайняна клечка.

Е, как „защо?” – за да станеш собственик на имот, защо. И не на какъв да е имот, а на нов имот, на няколко години само, на отдавна избрано централно място, докато истинският му собственик лежи на два метра под земята, или в най-добрия случай духа супата и е принуден да отглежда наследниците на имота си и да ги образова в Делиормана и околностите на Дуранкулак…

Как така “защо” – ми за да дерибействат отрочетата ти, да не им се налага да се измъчват с четене и учене, защото четенето е ужасно трудна работа, а разбирането на прочетеното – най-садистичното от всички измислени изтезания, най-страшния и фашистки терор измислян някога… Как да не си горд с трепането на монархофашистките елементи, садистично вярващи, че отрочетата ти трябва първо да учат, за да заслужат мястото си в живота, какво нахалство да ти отнемат свободата да решаваш кой как да успява в живота!!! Сякаш не си пълнил гащите от страх да не би екипажите да са се натряскали или да гонят кокошки, докато си се уповавал на танковете им с петолъчките… Или, сякаш отрочетата ти не заслужават правото да получат диплома за всяко училище, университет и специалност, без да се иска от тях каквото и да било усилие, недай Боже знание, освен… Как какво освен – освен, че ако не са били танковете с петолъчките, сега си щял да бъдеш турчин… Какво, турците им били приятели и съюзници ли, моля – моля, това не подлежи на коментар, защото е нечовешки сложно за всеки освен за Путин и потому що только от Путину надо ждать ответ на етот куесчън. За Путин никога не е било проблем да се побратимява с душмани и да им поверява грижите си към враговете им. Какво по-действително постижение от това?
цитирай
14. анонимен - Жоро,
12.06.2019 11:50
хубаво се опитваш да го научиш, ама трябва да има с какво да вдене:)
Виж, че до ден днешен не е усвоил елементарни правила на граматиката и правописа, като извиняваше невежеството си с уж някакво заболяване. А ти искаш да го образоваш за коментарите!
Е, няма как да стане - човек, който не знае азбуката, да го учиш да чете:)
цитирай
15. анонимен - Ето един още по луд и от мисана и росиела.
12.06.2019 12:50
анонимен написа:
Гочо, НИКа нимфодора е на същия хисарски плазмодии полигор с когото продължавай да комуникираш в образа му на помпадуридиот. Много си глупав Гочо, повече от много.


Те изкараха, че и юлия е ник на полигор.
Тая анонимна гнида, един от пърдяторската сган, нарича Райна Вакова от Плевен, с ник benelina в сайтовете Стихове и Откровения, за същия полигор, в който жалката двемогилска кранта е лудо влюбен, та го дири навсякъде.
ей, анонимен лайнар, как ще оклеветяваш почтената и талнтлива жена бе?
Гоче, изтрий тая гад и моя коментар също.
цитирай
16. raff - Да не повтарям, че съм блог на Стар и съм тук да му правя реклама, а да си свърша работата. :D:D кой
12.06.2019 12:53
Ами съгласен съм, че няма кой по-добре да разясни едно или друго тук. Все пак всеки с образованието си и сферите, в които са разбиранията му. :D
А който вече е привикнал да чете и вниква не 100, а поне 200 % в говореното от Стар, от този постинг научава неща по отношение на коментарите, които не са казани, но са м/у редовете. :D
цитирай
17. raff - Ако някой се чуди от кого е 15 + на Стар.......
12.06.2019 12:56
Да знае, че сам "СИ" го поставих!! :D:D:D
:D:D
цитирай
18. cortana - :) Хайде в обедната си почивка да се включа отново
12.06.2019 13:20
..... 14. vmir - Вмир, не мисля, че жоро нещо от някого чака. Ти го познаваш и знаеш, че е от хората 'Идвам да си го взема' :), а не 'Моля те, Господи.....' :):):)))

..... 15. angpiskova - Може той, може! :) Може да вдява когато му изнася и за каквото му изнася. А то голямата философия, която се изисква да се проумее това, което Жоро му е написал и поднесе на всички, за да може който не знае тези елементарни неща да ги научи.

..... 16. pompaduridiot - 'Жоро'! Наричайте домакина 'Жоро'. 'Гоче' решиха, че е унизително и подигравателно онези, които най-вече той комплексира, а след това изнервя, че им показа къде им е мястото, в ъгъла на нищото. :):))
Не падайте до тяхното ниво, а и чрез такова обръщение да им доставяте вид перверзно удоволствие. По-добре използвайте приятелското 'Жоро' и така ще им причинявате киселини в стомаха. :):):)
Пропуснала съм одеве да изтрия анонимния, но ще го направя по-късно, защото реално ще трябва да преномерирам в настоящия си коментар. :) А Вашият нека си стои, не виждам нищо лошо в него, напротив. :)

..... 17. raff - Привет, Жоров образ и подобие! :):):)))) :):):):)
:):):))))

..... 18. raff - Чудесно си направил. Иначе Жоро щеше да е самонещастен. :):):))))
цитирай
19. анонимен - Разбира се, Жоро. Но да обиждат и ...
12.06.2019 13:27
Разбира се, Жоро. Но да обиждат и оклеветяват жена и авторка, която лично познавам, като я изкарват нечий ник, е гнусно.
цитирай
20. starforlife - Включвам се отново, аз, Корти! :):) А ЗАЩО ГО ПРАВЯ ОТ ПРОФИЛА НА СМАРТИ, МИСЛЯ, ЧЕ НА НИКОГО НЕ МУ ВЛИЗА В РАБОТАТА! :):):))
12.06.2019 14:36
pompaduridiot написа:
Разбира се, Жоро. Но да обиждат и оклеветяват жена и авторка, която лично познавам, като я изкарват нечий ник, е гнусно.

Не сте ли забелязал, че когато на някого му липсват аргументи или се чувства застрашен, комплексиран и така нататък от другиго, той прибягва да вербални нападки, опити за присмиване, за клевети, изопачавания, откровени лъжи и други подобни?
Дали Вие познавате въпросната блогерка или въпросният профил е дори Ваш, знайте, че за мен и домакина, както и за куп други хора, с които сме реални приятели или познати тук е без значение. С това не искам да кажа, че въпросният профил е Ваш, а не на жената, на която твърдите, че е. Просто искам да кажа, че е нормално всеки тук да възприема отсрещния НИК в светлината на първоначалното доверие когато не го познава реални и няма достоверни сведения да е реална личност, а не фейк на някой друг. Въпросът е какво създава и какво е поведението на този НИК.
Много тук смятат мен и не само за профили на домакина Жоро. Това ни най-малко не ме дразни или ядосва, него също. Защото дори да са прави въпросните, с това не казвам, че са - не са естествено, остава фактът, че моят профил не е създавал каквито и да е мърсотии наоколо, както и не се изявява като внасящ в околното пространство слаба езикова култура и подготовка, липса на стабилни позиции по отношение на различни въпроси, липса или нисък интелектуален потенциали и така нататък. Тоест, искам да кажа, че когато един НИК е положителен, нормално изявяващ се, прозира ум в собственика му, има коректно отношение към нещата и не е двуличен и притворен, то тогава е без значение той чия собственост е.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИСКАМ ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ С ТОВА НЕ КАЗВАМ, ЧЕ ПРОФИЛЪТ МИ CORTANA Е СОБСТВИНОСТ НА ЖОРО ОТ ЧИИТО ПРОФИЛ ПИША ТОЗИ КОМЕНТАР. :)
цитирай
21. starforlife - А ПИША ОТ ПРОФИЛА НА ЖОРО РЕАЛНО ЗАЩОТО ТАКА МИ Е ПО-ЛЕСНО В МОМЕНТА ПО ДВЕ ПРИЧИНИ:
12.06.2019 14:49
Първата е, че се логнах в неговия профил, за да изтрия анонимния коментар, който пропуснах одеве.
И втората е, за да мога да копирам и цитирам новата му статистика.

Последни 20 регистрирани посетителя
14:06 - voinov50
14:06 - ba4kata73
13:30 - .....
13:25 - pompaduridiot
13:17 - cortana
13:15 - leonleonovpom2
13:10 - alli
13:04 - .....
12:48 - raff
12:46 - pompaduridiot
12:35 - .....
11:51 - ofer
11:46 - alli
11:44 - cortana
11:42 - angpiskova
11:39 - cortana
11:38 - zemela
11:18 - cortana
11:15 - .....
10:47 - samarinof
ПП: В момента друга част от статистиката показва следното: Прочетен: 213 Коментари: 21 Гласове: 18
И с 213 прочита, 21 коментара и 18 гласа, постингът е на предпоследно, шесто, място от седемте на началната страница. Но появи ли се какин Кофичко, понеже не му изнася говореното тук, както и седмият постинг на Юлия, ще ти изтласка веднага назад, напомпвайки поне 3,4 други, по възможност русофилски глупости. :)
цитирай
22. haterka - само да отбележа, че уродът се е п...
12.06.2019 15:14
само да отбележа, че уродът се е появил и пак напомпи тия

08:19 - Кой магарета отглежда?
от: maxim0411

Някой някъде магарета отглежда! Прави стадо
Категория: Поезия
Прочетен: 539 Коментари: 0 Гласове: 0

valdor1355
11:07 - Време е да погледнем истината в очите: джуфла превъзхожда не всеки един от нас, а всички нас взети заедно
от: valdor1355

Категория: Хоби
Прочетен: 332 Коментари: 0 Гласове: 2

havefun
10:32 - Езерото....
от: havefun

Гора, насред гората езеро. Слънцето грее на небосклона, отразява се във водата. Птички пеят, ден обикновен. Но има нещо странно в това езеро. Гледаш го, не потрепва. Някак омагьосано, живо. Сякаш има душа. Езерото е дълбоко, нямам
Категория: Лични дневници
Прочетен: 477 Коментари: 0 Гласове: 1

yurukova
11:57 - Една надежда имам във сърцето
от: yurukova

Една надежда имам във сърцето, разцъфнала като
Категория: Изкуство
Прочетен: 468 Коментари: 0 Гласове: 2
цитирай
23. vencivaleri1951 - Е, благодаря!
12.06.2019 15:33
Не е от това, че не знам/не знам много/,а от това, че пиша от телефон предимно. Прави си каквото иска, а и пише каквото си иска...Два пъти ми изписа вместо благодаря Благоев.-мамето му комунистическо китайско.
Аз от друго съм обезпокоен друже мой гениалния. В предишния си постинг се каниш да режеш 2мм от езика ми. Не е много,но днес 2мм,утре2мм,,а на мойта възраст това
Си е почти кастриране. Та мисля си като те гледам така благороден, да оставиш езика ми цял, а се хванеш за
нещо друго
цитирай
24. cortana - Другарю Венци от 23ти коментар.....
12.06.2019 16:12
Смятате ли, че Ви прави чест да изопачавате така нещата?!
Какво искам да кажа с това ли? Ами нека прочетем:
vencivaleri1951 написа:
.....
Аз от друго съм обезпокоен друже мой гениалния. В предишния си постинг се каниш да режеш 2мм от езика ми. Не е много,но днес 2мм,утре2мм,,а на мойта възраст това
Си е почти кастриране. Та мисля си като те гледам така благороден, да оставиш езика ми цял, а се хванеш за
нещо друго

Още ли не съзирате за какво говоря или се правите на разсеян както всеки път, когато Ви уличат в преиначаване, лъжа, подмолно поведение, двуличие, притворство и така нататък?

А сега да обърна внимание на нещо друго:
Този постинг е с реалните си за момента: Прочетен: 242 Коментари: 23 Гласове: 20, но беше изтласкан от началната страница. Защо?
С какво той е по-незаслужил да е там, а да виси например този: http://valdor1355.blog.bg/hobi/2019/06/12/vreme-e-da-poglednem-istinata-v-ochite-djufla-prevyzhojda-ne.1661194
Така, че не ме съдете, ако пусна някой и друг хиляден китайски полк да 'прочете' и поправи несправедливостта. :):)
цитирай
25. анонимен - С какво той е по-незаслужил да е ...
12.06.2019 16:43
cortana написа:

С какво той е по-незаслужил да е там, а да виси например този: http://valdor1355.blog/hobi/2019/06/12/vreme-e-da-poglednem-istinata-v-ochite-djufla-prevyzhojda-ne.1661194
Така, че не ме съдете, ако пусна някой и друг хиляден китайски полк да 'прочете' и поправи несправедливостта. :):)

Е как с какво, Корти? Не е ли ясно на всички, че тук се котират интригантите, безпринципните и бездарните, а не можещите, принципните и коректните? И, ако не дай си Боже, последните се покажат най-отпред, веднага ще им бъде резната главата. С мълчаливото съгласие на повечето потребители.
цитирай
26. анонимен - ПП
12.06.2019 16:45
С едно уточнение, независимо какво ще ми донесе като блъвнати постинги - същите резерви имам към Юлия, която е ту тук, ту там и на която нямам никакво доверие.
цитирай
27. haterka - И Юлия, и Уличната котка са ужасни. ...
12.06.2019 16:57
И Юлия, и Уличната котка са ужасни. Но Юлия е сто пъти по достойна от оная никаквица.
Гнуся се, че дама като валдор може всеки ден да бълва постинги само защото знае, че ще я напомпят , знае и точно кой, уродът, и това я езпълва с възторг. Тая посред нощ в 1и в 2 часа виси тук.
И се изкарва нещо повече от Юлия.
Никаквица не е на точната дума, но няма да използвам цинизми.
цитирай
28. haterka - разкарай, моля те, уличната котка, ...
12.06.2019 16:59
разкарай, моля те, уличната котка , от първа, та да не може да се възбуди.
цитирай
29. vencivaleri1951 - Ами всеки с неврозата си...
12.06.2019 17:01
Ти драги със страха си да не си ,,личен,,. , А аз от атавистичния страх на всеки мъж-да не бъде кастриран.Ето ти като Отец наш в блога все ни се каниш. И аз понеже съм си шубелия почнах да пия валериан.не всеки е юначен, не всеки е Супермен. Хайде кажи какво трябва да се направи та да си на първа и да не си гневен ,,сине Пелеев, Ако трябва ще строя внучета, деца, зет, снаеха и вкупом ще влизаме в постинга и ще слагаме плюсчета . Само обясни на мен неумния, какво ще промени за теб това движение?
цитирай
30. cortana - :):):)
12.06.2019 17:36
Ето ме отново. Половин час преди да си тръгна от работа, мога да си позволя да правя в офиса каквото реша. Това е политика на фирмата. :)
Та да репликирам отново вместо Жоро, който не е така свободен на този..... Суперменстроеж :):):)))))

..... 29. vencivaleri1951 - Другарю Венци, въпросът ми беше друг и не се правете, че не сте го разбрал. Но, ок, ще го повторя: В ето тези Ваши думи Вие не виждате нищо нередно/лъжовно, така ли?
Цитирам отново думите Ви:
vencivaleri1951 написа:
.....
Аз от друго съм обезпокоен друже мой гениалния. В предишния си постинг се каниш да режеш 2мм от езика ми. Не е много,но днес 2мм,утре2мм,,а на мойта възраст това
Си е почти кастриране. Та мисля си като те гледам така благороден, да оставиш езика ми цял, а се хванеш за
нещо друго
И повтарям въпроса: Вие не виждате изопачаване на нещата от Ваша страна, така ли?

..... 28. haterka - Бих могла. Но има ли смисъл и не там е въпросът?

..... 27. haterka - Страна по отношение на двете няма да вземам. Но е факт, че Юлия е реална личност, а Валдор не. Ще ме прощава, защото питая симпатии към нея, но все пак това е реално истината.

..... 26. angpiskova - Много си права, Анджи, на Юлия й липсва характерът да е постоянна. Но това от друга страна е положително в случая.

..... 25. angpiskova - Интригантите с интригите им ги котират други/или самите те интриганти. Тук въпросът също е друг и опира до отношението на модерацията спрямо правилата на сайта. Тоест, до ЛИПСАТА на отношение спрямо правилата на сайта.
цитирай
31. sidhaarta - Из “Детето в Учението на Мъдростта”,
12.06.2019 18:43
"Трябва да се освободите от онзи себе си, който е вече вчерашен, за да сте днешният."-"... бъдещ бог, допускаме потенциален престъпник!"!!! ХАХАХА

"Така че социалните доктрини са оставили тезата, че човекът в себе си носи двете начала: когато има известно религиозно убеждение, да бъде добродетелен, но и в същото време да е обявен за престъпник.
Правят се усилия да се създадат предпоставки да няма престъпност. Но тя не идва от това, дали има условия.

Това е доктрина на материалното безумие."
цитирай
32. starforlife - Хайде добра вечер и набързо ще се опитам да репликирам всички ви, при все, че Корти се справя отлично.
12.06.2019 22:16
~ 4. morskipesni
Отново прикавнам напъващия да вменява, че е реален профил, а не фейков такъв да дефинира понятието "постигнали".


~ 9. pompaduridiot - Ами такива са мислите на глупаците, защото се ограничават до капацитета им, а той не излиза от селските им разбирания за... да речем услуга спрямо някого или смисъл от дадено действие.


~ 10. elinka4
Сърничке, има хора, които като не могат да свършат или не разбират нещо - им дай да се опитат с празни приказки да оправдаят лузърщината и некадъритета си.
Та така и в случая по отношение на моята скромна персона.
Смешното в случая е, че въпросните идиоти не осъзнават, че от тези техни идиотии нищо не се променя спрямо мен и аз продължавам да препускам, а те продължават да пълзят.


~ Към анонимния, който Корти е изтрила в следната му глупост:
анонимен написа:
Гочо, НИКа нимфодора е на същия хисарски плазмодии полигор с когото продължавай да комуникираш в образа му на помпадуридиот. Много си глупав Гочо, повече от много.
Правописните ти грешки ще прескоча - те са ти медали на задника. Продължавам с това, че както Корти отлично го е казала - мен това дали Нимфодора е НИК на Полигор или не - изобщо не ме вълнува и ни най-малко не ми пречи дори да е истина, а то НЕ Е. Тук аз възприемам всеки, с когото не съм имал реален контакт като НИК и съм далеч от заксовщината да се опитвам да установявам (много често през годините с крайно непочтени способи) кой кой е. Всеки лъже сам себе си - никой друг не страда от една лъжа.
И тук е момента да припомня и друго: Да се тръби от Идиот-Кофичко, че всеки, който не му изнася е Полигор - е меко казано абсолютна идиотия.
За мен Полигор е Личност (пише чудесна Поезия, има отношение към езика и отлична подготовка спрямо него и т.н.), а ЧерноМишечко е просто дупката на N-тия изсъхнал геврек, валящ се в кофа с лайна (които само сътворява около себе си).
С Полигор аз бих седнал на по бира и съм убеден, че ще има какво да си кажем, а Кофичко само бих положил зад врата заради женчовщината му.


~ 13. vmir
Любак, гордея се, че от момента, в който влезнах в техникума (15-16 годишен), родителите ми не са ми дали 1 лев. Напротив - аз съм им давал още по онова време във вид на плащане на сметки за ток, вода и т.н.
Каквото и да съм постигнал в този живот... Малко или много - няма абсолютно никакво значение... Съм го постигнал с ума и ръцете си. Сам.


~ 14. angpiskova
"Длъжен съм" да опитам. В "интрото на блога ми съм го казал перфектно според мен синтезирано: Глупавите и посредствени хора неблагодарно омаловажават труда на другите, а умните и способните го оценяват и се възползват от него с благодарност.


~ 15. pompaduridiot
Юлия я познавам реално и твърдо заявявам, че това е пълна глупост.


~ 16. и 17. raff
Който учи - той ще сполучи.
Някога Пол Скарбио (разказвал съм този случай) ме накара да се замисля много сериозно колко е показателно, че на Запад хората учат (говоря за учение като процес, а не като извличане на Мъдрост от самия Живот) почти до края на живота си. Бях много-много млад и се впечатлих. Постепенно го осъзнах.
Радвам се, че четеш и пом/у редовете - това е най-смисленото и полезно учене.


~ 19. pompaduridiot
Не се ядосвай, а поздрави Нимфодора от мен.
Плазмодии - какво да ги правиш?
(За анонимния идиот: в твоя случай е ед.ч. и не се пише както аз го пиша сега, но ти май дори няма да схванеш за какво говоря)


(По-късно или утре ще дорепликирам. Сега от мен... НАЗДРАВЕ! - ха ха ха)
цитирай
33. starforlife - Добро утро. А сега набързо да довърша рекоментарите си.
13.06.2019 09:41
haterka написа:
само да отбележа, че уродът се е появил и пак напомпи тия
...
Какво ти пука? То от тази статистика ще видиш, че в 19:11 са ме свалили, при все, че постингът с нищо не противоречи на правилата на платформата, но...
Всъщност, свалили са ме, защото сайтът отдавна е проруски и с това не визирам идиотите, които безчинстват из него, а собствениците му.
А всички знаем, че комунистите искаха хората да са незнаещи и неможещи, за да могат по-лесно да се управляват. Затова и 99% от подобни "образователни" мои постинги биват сваляни от "първа", а често дори изтривани.
Ето статистиката:

Последни 20 регистрирани посетителя
05:29 - shtaparov
05:25 - barin
00:18 - XxX
12.06 23:18 - alli
12.06 21:46 - librarian
12.06 21:27 - XxX
12.06 20:24 - get
12.06 20:21 - zamundata
12.06 20:20 - sidhaarta
12.06 19:33 - seasons76
12.06 19:32 - XxX
12.06 19:11 - blogbg
12.06 18:38 - laval
12.06 18:31 - seasons76
12.06 18:23 - sidhaarta
12.06 18:23 - XxX
12.06 18:18 - varr
12.06 18:05 - vencivaleri1951
12.06 17:44 - delff
12.06 17:31 - cortana
12.06 16:54 - haterka

От която се вижда, че дори да приемем за вярно някои НИК-ове, че били мои... Дори да не броим тези, заменене с "ХхХ" поради такова тяхно желание... Пак остават едни sidhaarta, get, barin, shtaparov,, които въпреки всичко са прочели постинга.
А аз казах, че независимо къде съм - ще бъда прочетен от едно 35-40 уникални блогъра.
Е... От статистиките нагоре се вижда това.


~ 23. vencivaleri1951
ПоNтвам въпроса на Корти: Смятате ли, че Ви прави чест да изопачавате така нещата?!
Тоест, ти си двуличник и лъжец, пич.
Защото аз никъде не казвам това, което ти се опитваш да вмениш на околните или пък с пилешкия си акъл възприемаш както ти падне.


~ 25. angpiskova
Нека се самоцитирам: Всъщност, свалили са ме, защото сайтът отдавна е проруски и с това не визирам идиотите, които безчинстват из него, а собствениците му.
А всички знаем, че комунистите искаха хората да са незнаещи и неможещи, за да могат по-лесно да се управляват. Затова и 99% от подобни "образователни" мои постинги биват сваляни от "първа", а често дори изтривани.
цитирай
34. radostinalassa - Блогът в никакъв случай не е проруски
13.06.2019 17:19
Аз мисля, че е точно обратното. Има си и доказателства за това. Да не ги описвам отново и отново.
цитирай
35. radostinalassa - starforlife - Какво всъщност означава [quоte ?
13.06.2019 17:22
Това е все едно ти да ме попиташ какво е ендосимбионтни организми. И каква връзка биха имали с Ер.
цитирай
36. sidhaarta - "Karburatora"... Karburatora... или " добрия вълк Гошо детектив"
19.06.2019 23:30
Олее, малее... всъщност може да са някакви "духовни вълни са една хронология на космичния и човешкия дух?!" ПАЗИ БОЖЕ!!!

Последни 20 регистрирани посетителя
09:39 - ХхХ
09:39 - vencivaleri1951
09:38 - ХхХ
09:36 - bezistena
09:28 - rosiela
09:00 - pompaduridiot
08:56 - morskipesni
08:44 - ХхХ
08:20 - kolevn38
08:18 - angpiskova
08:08 - rosiela
00:03 - vencivaleri1951
11.06 23:51 - ХхХ
11.06 23:00 - angpiskova
11.06 22:50 - pompadurkabezsutien
11.06 22:44 - cortana
11.06 22:42 - laval
11.06 22:23 - angpiskova
11.06 22:12 - eva666
11.06 22:05 - anngry

Последни 20 регистрирани посетителя
05:29 - shtaparov
05:25 - barin
00:18 - XxX
12.06 23:18 - alli
12.06 21:46 - librarian
12.06 21:27 - XxX
12.06 20:24 - get
12.06 20:21 - zamundata
12.06 20:20 - sidhaarta
12.06 19:33 - seasons76
12.06 19:32 - XxX
12.06 19:11 - blogbg
12.06 18:38 - laval
12.06 18:31 - seasons76
12.06 18:23 - sidhaarta
12.06 18:23 - XxX
12.06 18:18 - varr
12.06 18:05 - vencivaleri1951
12.06 17:44 - delff
12.06 17:31 - cortana
12.06 16:54 - haterka


поради това Православието ни учи - "Господи и Владико на моя живот, не ми давай дух на безделие, униние, властолюбие и празнословие" (преподобни Ефрем Сирин)

Не се сърди, не си длъжен да вярваш на когото й да било, но... не си служи със заплахи!!!
с уважение- Санки ХАХАХА
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590786
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031