Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2019 19:09 - Консумирал ли си AC/DC, Поете?
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1862 Коментари: 22 Гласове:
45

Последна промяна: 10.11.2019 20:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image
image imageimage
image
image image
imageimage
imageimage
image image
image
image
image
image image
image
image
image
image
image
image
imageimageimageimageimage
image





Гласувай:
50



1. starforlife - Сега...
29.07.2019 19:11
~ Постингът ще го допълня с поне още 4-5 снимки, защото по времето на тази почивка опитахме м/у 50 и 60 вида от бирата на Бавария, но сега изчезвам и няма време да качвам още.
~ Защо AC/DC пък Майкъл Джексън, а не тази метъл група ли? Че какво ви пука?
~ Когато надвечер или утре допълня постинга, ще напиша неща, част от които съм споменал в коментар под предходния ми постинг и които за някои може да са интересни.

А ти, Валерка... Не бързай.
Сигурно не си опитвал немската бира "AC/DC", която не е нещо супер, но пък човек става богат с опита и личните си впечатления. Но ти гарантирам, че ще я опиташ, защото ако не утре, то в сряда, 2-3 кенчета ще ти дойдат на крака във Варна с "условието" след като усетиш завършващия със съвсем лек аромат на пепел от малини вкус на въпросната биричка - да ни "разкажеш" за нея в стихотворна форма така, както само ти с богатото си въображение и перо умееш.
НАЗДРАВЕ!
(на всички)

ПС: Щях да забравя. Валерка... Това "Стар" звучи много... "звездно"-фамилярно. Ха ха ха
Жоро, Валерка, просто Жоро. Надявам се да не си забравил.
цитирай
2. deleted-4udovi6teto - Наздраве, Стар!
29.07.2019 19:18
Надявам се скоро да се видим и да почерпя във Варна!
Чу
цитирай
3. anngry - Броя бирите, Стар! :D Досега са 21! :D
29.07.2019 19:35
Наздраве, Магьоснико! :D
цитирай
4. peperutka - :-)) многоо хубав пост..Вундербаар@!!
29.07.2019 19:47
Бавария ,е по-особена провинция, сравнена с другите германски..
баварците се имат за нещо повече, привилигировани, поГалени от Бог..
между другото, Бавария е топоним/така модерната блогова думичка, да тапосам
на БУГАРИЯ..БАГАРИЯ, БАВАРИЯ...НИЕ сме били и там,разб се..
по Времето на великата Римска/която е Великата Българска Империя
не знам, колко вида бира имат..Предполагам ,всяка Област, район си имат
Пивоварна, и така..
наздраве ,жоро на теб и всички,които ще те посетят..

в Бавария, местният език се нарича Баириш или Боариш.
Диалектът се използва в планинските райони на Австрия, Италия и Швейцария..

Wer ko, der ko ...
или "когато го имаш, имаш го" )))
цитирай
5. анонимен - Сега..
29.07.2019 19:50
докато чакам да изтрият блога ми по мое собствено желание, искам да кажа, че Валери е един от тези, които визирах като последните Мохикани тук. И аз кат него обичам да лапам мъжки патки в обществените тоалетни.
В гейската Европа, както много тук я наричат, са ме учили, че талантът и уменията се ценят и те нямат политически цвят, нито различия по отношение на таланта - мъж, жена или хора с нетрадиционна сексуална ориентация. Валери е яркото доказателство за талант и наистина прояви безумно търпение към какви ли не гаври, които се изсипаха на главата му. Да ви еба майката на всички!
Защото този народ мълчи! Защото предпочита мизерното спокойствие пред това да се изправи и да защити открито талантите си с цената на аналния си отвор!!!
цитирай
6. yotovava - :))))) Непременно да ми разка...
29.07.2019 19:50
:)))))
Непременно да ми разкажете, като се видите с Валери :))))))
И бой по кратуните на малоумните полигорални шизита :)))))))))))))
цитирай
7. cortana - Здравейте, здравейте, здравейте! :):))))
29.07.2019 20:31
Жоро е излезнал на приятелска среща на по немска бира :):):) и ще ви отразя аз, най-готинкият и умничък негов клонинг. :):):)

..... 2. 4udovi6teto - Наздраве, творецо! :)
Бъди жив и здрав и още дълго да ни радваш с таланта си. :)
И послушай, моля те, Жоро. Не прави радост на някои ненормалници тук да отсъстваш. Сега я няма 'първа' и не могат да те помпят и после обвиняват в това. :)

..... 3. anngry - :)
Ще има още снимки. Бъди сигурна, че бройката ще надмине значително споменатата от Жоро. :)

..... 4. peperutka - Германия е Германия. Това е държава-галактика. :):):) С икономическата 'и и социална прлатформа могат да се мерят много малко държави в света изобщо. :)
Наздраве!

..... 5. angpiskova - И ще допуснеш грешка, Анджи, ако изтриеш профилла си. Премисли го и ще се сетиш за минимум две неща, които ще се явят една голяма грешка. Едното е поправимо и Жоро би могъл да го поправи, но другото не. Премисли, моля те! :)

..... 6. yotovava - Честно да Ви кажа, в лицето на така наречения 'полигор', аз лично виждам малкото "зло" тук. Има къде, къде, по-вмирисващи обстановката.

Накрая може би да постъпя по друг начин и вместо да цитирам статистиката, да приканя сами да цитирате кои сте одобрили постинга с гласа си, защото някои и това ги дразни, а именно: че статистиката на Жоро е неоспорима. :):):)
цитирай
8. анонимен - . . . . . 5. angpiskova - И ще допуснеш ...
29.07.2019 21:15
cortana написа:



..... 5. angpiskova - И ще допуснеш грешка, Анджи, ако изтриеш профилла си. Премисли го и ще се сетиш за минимум две неща, които ще се явят една голяма грешка. Едното е поправимо и Жоро би могъл да го поправи, но другото не. Премисли, моля те! :)



Корти, повярвай, това не е емоционална реакция. Решението ми е добре премислено и се базира на целия ми опит в това пространство.
Тук ще обясня:
- Нямам какво да губя. Всичко, споделяно тук, в огромната си част може да се намери в интернет. Постингите, отправени към други потребители - за зло или добро, нямат значение. С изтриването на блога злото ще си отиде, а с нормалните хора не пречи да поддържаме връзка и на друго място, най-вече в реалния живот.
- Това е отношение към безразличието. То ме вбесява, защото на практика то убива всичко. И, за съжаление, най-податливи в тази насока са нежните души. /Веднага отварям скоба, за да кажа, че Валери е голямо изключение и за разлика от малодушните си колеги е заемал позиция срещу несправедливо оплюваните/. Не че не познавам манталитета им - лекичко ги почеши по егото им и веднага ще изкарат светец най-големия престъпник. И не само те - пълно е с безразлични потребители, за които драките, обидите, нападките, клеветите срещу другите нямат значение. Е това не мога да търпя!
Надявам се с вас обаче да се видим на живо.
цитирай
9. kolevn38 - Привет готини хора, здравей Джордж!
29.07.2019 21:18
Аз като човек, който рядко пие бира ще кажа две-три похвални слова за нея. Обичам бялата, нефилтрирана бира, тя се прави от пшеница - вкусът и е особено приятен. Но червената бира е моята бира - с плътният си вкус и гъста пяна... А тъмното е просто уникално:)
Наздраве на всички ви!
цитирай
10. анонимен - И освен това
29.07.2019 21:18
наистина с изтриването на този блог нямам какво да губя. На практика имам всичко, което човек би могъл да иска от живота - добра кариера, добро семейство и най-вече, горда съм да съобщя, детето ми, което дойде тук почти без да знае френски, завърши повече от добре и бе прието в една от най-добрите гимназии в Брюксел.
Е, сега ти ми дай един аргумент в полза на това да продължа да кисна в тази тиня.
цитирай
11. cortana - Анджи, аз не казвам, че трябва да продължиш да 'киснеш' тук.
29.07.2019 21:32
Да не говорим, че тук киснат такива като тези, които Ж има топките да прави не само вербално за 2 стотинки, а ги прави за по 1 с това, че вече не им минава номера с перчене по отношение на реални техни опити за гъзарене. :) :) :)
Говоря да не изтриваш профила си.
Едната причина, тази, сорямо която Ж винаги ще реагира и ще я пресече, е че някой идиот от подиграваните с право от нас, ще създаде профила, за да започне идиотската си подигравка по друг, още по-мерзък начин.
Това например, осмисли ли го?
Но както вече казах: Споко, ако си! Смарти не би го допуснал. :)
Все пак премисли още веднъж и по-добре деактивирай. Така когато решиш, можеш да покажеш присъствие при приятните ти. Това дразни онези, идиотизираните. Определено.

А за реалното ни запознаване, естествено, че ще стане. Още когато се прибереш към България. Имаш други канали, по които поддържаш връзка с нас. :)
цитирай
12. cortana - ..... 9. kolevn38 - Привет! :)
29.07.2019 21:41
Вайс бирата на мен, която не си пада по бирата, също ми хареса. :)
Втората снимка, второто кенче. Пшеничена. Това е твоята бира. :)
цитирай
13. анонимен - Корти,
29.07.2019 21:50
пак не ме разбра. Не говоря за отрепките - такива е имало, има и винаги ще има. Говоря за масата, на която й е все едно, защото от толерантността й към злото и несправедливостта същите тези отрепки се вихрят все повече и повече.
Аз дойдох тук преди може би 5 години и тогава все още средата беше добра. Лека-полека се направи всичко възможно тя да се промени и то без никаква съпротива от когото и да било. Няма ги вече Стефан Кръстев, Ясен Ведрин, Спароток, Понтис и още куп потребители, с които може би сме политически опоненти, но пишеха смислени работи. И когато бяха охулвани, никой не си помръдна пръста да ги защити. А агресивната посредственост се оказа добре организирана и си свърши работата.
Другото, което не мога да приема, е липсата на елементарна толерантност към различното мнение. Говоря за хора, които не смятам за глупави, но явно са с промити мозъци в една насока и не търпят развитие извън нея. Лошотията и праволинейността в тази насока винаги ме е отвращавала.
И, в крайна сметка, какво точно бих загубила, ако изтрият профила ми и някой се клонира допълнително и започне да пише глупости за мен? Ми, моля! Нали не смяташ, че това ще навреди на кариерата или семейството ми?
Нека бъдем реалисти - климатът тук е отровен, въздухът е задушаващ и ако е имало шансове нещо да се промени, те са тотално изпуснати. До скоро в София, надявам се:)
цитирай
14. milady - 13/ Чудесен коментар, който поддържам за всяка дума ..Агресивната посредственост!!!! тоочнооо ..
29.07.2019 22:10
по Темата..съм, но ме изтриха днес по доноса на 1917..
Защо ли, от 10 год. сме длъжни да търпим тази @ростакела мар866,шамбала и 1917,
която е без работа ,а може би и без семейство..и др човешки радости..
от заран до мрак да ни натрапва обиди, хейт и злоба..с над 25 НикИмена и фейкПрофили?
всеки ден да ни занимава с Личният и интимен живот на съблогерите..
Това е подсъдимо..и ужасно просташко...
Моля за незабавна ваша намеса.Благодаря за разбирането.
юлия петрова

Защо се намесТвам винаги м-у шамарите..

първо, защото, имам свободно време,и Второ: имам Свободен Ум,и трето -Тръпка@
Тази плява, която се трупа тук /уж като проПутинска защита, и някакъв призив,
зов за Мир "права и демокрация и Християнски добродетели" /вж Гундяев,и умри..
е, просто един бабешки ошаф ,който видно /и очевадно .. цепи..мрака ))
Агитката, разбираемо,цели избиване на комплекси анонимно и онлайн.Как,иначе?
/малка ,но задружна, стара..блокооваа седянка...
емоционална ,комична и бутафорна като..родната ни до болка позната - Чалгария,
която залива на всяко едно ниво..,една такава малка ,изолирана, балканска..
провинциална територия, като нашата мила,клета Родина-България..сорри!!!
В момента, когато пиша, и опитвам да дебатирам тук / нали все пак, това е
БГ Обществена , и уж свободна полит платформа..та, какво наблюдавам аз.6 год!!
какво виждам и слушам насреща ,измежду редиците на агресивната,некомпетентна
и Емоционална чалгарска блокоседянка..
........
дааа, това е ..." паприкаш ".,колеги..
аз бих го назовала ..по научному:
Самодейна Тролска Чалгария!
цитирай
15. анонимен - Нека разсея едно съмнение,
29.07.2019 22:50
което може би се появи с искането ми. Не е заради написан постинг или коментар, който би могъл да ме компрометира. Няма от какво да се притеснявам.
цитирай
16. anngry - Добър вечер, магьоснико Стар! :D
29.07.2019 23:20
Магьосник, защото умееш да представиш дори алкохолна вакханалия по приятен и естетически издържан начин. :D
Но аз искам да наблегна на нещо сериозно. Стар говори за 5 хил. и 500 вида бира, произвеждана в Германия. Уау! Определено е "победена" страна и като на всички ни е ясно в колко неща е водеща в света, определено да ти е кеф да живееш в такава.
Наздраве, Стар! На всички трезво мислещи блогъри също.
цитирай
17. anngry - Не съм пила червена бира.
29.07.2019 23:21
Дори не знаех, че има такава.
цитирай
18. starforlife - Сега...
30.07.2019 12:39
Не съм забравил, че съм обещал още снимки и като се прибера днес ще ги има.
Просто блогът въобще и изобщо не е приоритет, че да напъвам да съм... в крак - това е приоритет на онези с реала. Ха ха ха
цитирай
19. starforlife - Има още 2 снимки с по 4 бири, но тях нарочно, хей така, няма да ги публикувам. Поне не сега, защото не ми е напън да убеждавам когото и да е в каквото и да е.
30.07.2019 16:02
Тоест, оказва се, че само бутилираните, които сме опитали са 45 вида. Плюс още поне 10 наливни.
Абе бира да искаш в Бавария да ви кажа...

Извинете ме, но няма да репликирам коментарите ви, а ще... изпия една бира (ха ха ха) и ще му полегна, защото аз не съм чорбаджия и мога да си позволя времето да си го разпределям както реша, защото това е да си наемник, ъхъъм.
цитирай
20. anngry - Привет, магьоснико Стар! :D
31.07.2019 19:52
45 вида бира, консумирани в рамките на 10 дни си е бирен туризъм, Стар! :D:D Ако все още няма дефиниран такъв, помисли дали да не патентоваш. :D:D
цитирай
21. starforlife - ~
28.10.2019 12:00
Една песен, за да представиш България когато Колегите ти там те приканят да разкажеш за Родината си:
https://www.youtube.com/watch?v=ALYKeSEKdWo
А тази е, за да я изживеете довечера с Диди на терасата на хотелската стая. (Или на прозореца, ако няма тераса)
https://www.youtube.com/watch?v=cY3zyFSoD5E
цитирай
22. starforlife - 5. starforlife - Гети, привет! :...
31.10.2019 16:10
5. starforlife - Гети, привет! :)
15:58
Понеже имам не само разрешението, а дори съм натоварена от..... БАТКО :):):))) да пиша от време на време от неговия профил, че да не се отпускат и радват някои съблогери, та сега ще го направя дабъл. :):):), хем ще пиша от неговия профил, хем ще МУ направя малка реклама. :):)
В постинг-чернова, който няма да издавам за кога е насрочен да се активира, чета и цитирам понеже е по темата и конкретно изречение от постинга ти: 'Преди време прочетох написани глупости за бира "Ефес"... След това от коментари на Радо разбрах, че са писани още по-големи глупости за бирата въобще... Така, че сега е моментът да обърна внимание на един от тези, които са с огромни претенции в блога. Драги Химико, удивително е как може да сте жимик и да се праскате за човек на Науката, а да не може да направите елементарното умозаключение, че в бирата няма как да се добавя спирт, защото той просто би убил микроорганизмите, които са еднакво важни при технологията на бира като тези при киселото мляко и както при него то не би се въобще подквасило, така бирата би се превърнала в... невкиснала боза-будкаж. И понеже сме внедрявали автоматика и роботика и в мощности за производство на бира, та да кажа следното: Определени суровини при производството на бира се съхраняват в метални съдове-бидони. От тях, с помощта на лобови помпи, дозирано се прибавят към други суровини във вани с регулирани параметри (температура, време за престояване, поетапно добавяне на различни компоненти и т.н.), където се получава да го нарека смесване и хомогенизация. Както и един вид ферментация. Понякога помпите не съумяват да започнат първоначално изпомпване на кашата от тези бидони, защото тя се е утаила и е придобила твърдост в долния стеснен и завършнащ с клапан край на съда. Затова до тези места в бирената фабрика има други съдове със СПИРТ, обозначени с табели, и този спирт служи за подгряване на бидоните чрез най-обикновено нагряване отвън с горелка, докато помпата съумее да поеме и заработи. Твърде възможно е някой да е видял именно този спирт и 'айдееее - в бирата се добавя спирт.
Смешно е просто! И то е смешно най-вече да го говори химик и човек, който претендира за Интелект!'

край на цитата :):)

Още веднъж дебело да подчартая, че ОТ ПРОФИЛА НА Ж ПИША АЗ, 'УБАВИЦАТА КОРТИ! :):):))))
цитирай

6. starforlife - И бъдете сигруни, че от въпросния постинг ще научите и други любопитни неща за бирата, които аз лично поне не бях чувала и не знаех. :)
16:01
Освен това ще се насладите на снимки на близо 100 немски бири. :):):))
цитирай
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589446
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031