Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2018 10:56 - За кухолейкането като поведение в блога
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3749 Коментари: 64 Гласове:
21

Последна промяна: 05.03.2018 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Някои пишат постинг. За... "новата" "Волга" например.
(кавичките при "новата" са защото такава няма и цитирам изтрит мой коментар под въпросния постинг)

 Изтрит коментар:

image

В случая - това е концепция на художник и то под псевдоним (Александър Щорм). Тоест: седнал човек, който няма нищо общо (поне към момента) с "ГАЗ", и с "краварските": Фотошоп, 3Д студио, Обджект симулатор и т.н. - направил АНИМАЦИЯ. 

Хей сега ще дойде 2020-та, и 90/100 съм сигурен, че ще се види, че това ще си остане красива, взаимствана визия, демонстрирана както казах в анимация.
Както беШЕ преди години с "Лада"-та, от която се страхуваха (уж) чак италианските дизайнери (смЕх).
Така беШЕ и с руските смартфони преди години...
Така беШЕ и с компютрите...
И с какво ли не: приказки, приказки, но налице едно голямо НИЩО. 
Освен в оръжейния сегмент, фактът си е факт (очевАден): Русия не е направила нищо сносно от десетилетия. (Много десетилетия)

То като се замисля...
Един "Камаз" дето тенденциозно превзе "Дакар". Нищо друго.
Но по световните пътища: "Волво", "Скания", "Мерцедес"...

ПС: Много се смях прочитайки преди малко, че без руско "ноу хау" - яките били гола вода. По тази смешка, ако си отворя устата - ще стане трагико-комично за рашите. Затова може би само твърдящата тая глупост да си зададе въпроса защо е "ноу хау", а не "знаю как", след като силата е Раша?

image

Та: Някои пишат постинг. Да оставим "новата" "Волга" настрани. А да споменем друг, цитирам:

"Налагам 30 дневен БАН на блог.бг,
затова, че влизат в противоречие със собствените си правила, задушават гласа на разума, налагат цензура, прилагат двоен аршин в оценките си и толерират откровени хейтъри и мракобесници. Освен татова, осакатиха собствения си текстови редактор до нивото на най-примитивните. И последно, нови собственици на блог.бг, вярно е, че ни давате трибуна, но това само на пръв поглед е безплатно. Всяко кликване в наш постинг и поместването на реклами в него ви носи печалби, затова е редно да уважавате активните си потребители, които имат милиони посещения. Огорчен съм и няма да посещавам сайта един месец."

И естествено отново изтриват новия ми, абсолютно правдив и обоснован коментар, който след малко ще пресъздам, за да се види, че льольовци нямат моралното дори право да скимтят като фусти за каквото и да е по отношение на блога.

 Изтрит коментар:

image


~ По отношение на края на постинга: То пък на някого му пука дали ще посещаваш или не. Особено пък на блог.бг
Смешно е бре, пич. Кой си ти, че да мислиш, че ще накривиш нечия шапка?

~ А сега по отношение на началото: Ти? БАН? На блог.бг?
Ама ти наистина си смешник.

~ Правилата ги нарушаваш ти, защо скимтиш се чудя? Ти си чист виртуален фашист. 

~ Ти и разум? СмЕх.
Двойният аршин го има, да. Но нима при теб не е същото? 
Ти не изтриваш ли неудобните ти коментари? М? 
Бааси и двуличника безочлив!

~ Че той, редакторът, не е на блог.бг, че да е "осакатиха собствения си редактор". Хиляди платформи по света използват това унифицирано решение.

~ Явно и представа си нямаш от Интернет-маркетинг и от това как и откъде идват приходите и пишеш пълни глупости.
Особено пък това да "потребителите, които имат милиони посещения". Пълен смЕх.Гласувай:
21
01. starforlife - Всъщност, преди да пресъздада изтрития ми коментар, да издразня С ФАКТ фустоофила по ей тази моя фраза:
05.03.2018 11:02
Цитирайки част от изтрит коментар, в постинга моя милост написа:
Много се смях прочитайки преди малко, че без руско "ноу хау" - яките били гола вода. По тази смешка, ако си отворя устата - ще стане трагико-комично за рашите. Затова може би само твърдящата тая глупост да си зададе въпроса защо е "ноу хау", а не "знаю как", след като силата е Раша?

Е, отварям си устата. И то съвсееем-съвсем лекичко:

Много от вас са чували за една от най-могъщите световни корпорации "IBM".
Ако не беше тя, сега нямаше да има чесане на езиците по форуми и богови паланки.
Тоест, Мерлин, как САЩ (аз НИКОГА ПОД САЩ НЕ ВИЗИРАМ самата държава и особено външната й политика, а Идеята) да не са носител на Демокрация, след като са ти дали (например) възможността твоята никому неизвестна персона, да има шанса да бъде чут (евентуално) по цял свят?
Правиш си сайт с инструментариум (не говоря за това с какво го правиш, но пък и спрямо това е същото), предоставен ти от омразните ти САЩ, а не от Русия, хостваш го (в сегмент от континуума, отново създаден и поддържан от омразните ти САЩ), изграждаш маркетингова стратегия (отново по доказали ефективността си американски и Западни образци) и... О, чудо - имаш уникалната (предоставена ти от омразните ти САЩ и Запад) възможност да се изправиш пред цял свят и заявяваш себе си.
Еее, не е ли това (като пример) Демокрация?
Или демокрация е забраната, както беше някога, по времето на "демократичния" соц, да не можеш да слушаш дори западно радио, камо ли да посещаваш тези държави?

Примери (за Демокрация) подобни мога да напиша хиляди и да се види, че русофилите бъркате явно тотално понятия като "Демокрация" и "Национални интереси".
Но да се върна на "IBM".
Мислите, че като не скибате вече компютри "IBM"...
Няма да споменавам, че "Lenovo" реално са "IBM", защото сигурно ще се намерят "разбирачи", които да опонират, че са боклуци. На тях просто ще кажа, че това също е вид даване на демокрация. Не като при рашите всичко да е пречупено през ВПК, а да е насочено към обикновения човек. Тоест, да се правят И евтини лаптопи, за да имат шанса и обикновените люде да си ги купуват.
("Леново" са едни от най-евтините машини в този сегмент и за парите си са добри. Ако искате качество - "Dell" и "НР" са вашите марки. Единият ми лаптоп е "Леново", но не това, което ще видите (приятелю Барин) в "Техномаркет", а е машина за 1900$. В момента мисля да се възползвам от над 400-те лева прИмоция, и да "клъвна" за малкия си син едно HP OMEN.)
МОЖЕ БИ ВСЕ ПАК ДА ДОИЗДРАЗНЯ РУСОФИЛИТЕ КАТО КАЖА, ЧЕ СЪС СЕРИЯТА ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИ МИКРО КОМПЮТРИ НА "IBM", СА ОБОРУДВАНИ ПОЧТИ ВСИЧКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ОРуЖИЯ НА РУСИЯ. ФАКТ. БЕЗАПЕЛАЦИОНЕН.

Но не затова заговорих за "IBM" и то в светлината на цитиране на мои думи за "ноу хау"то.
Заговорих затова, защото в момента "АйБиЕм" (да го спелувам на български, защото за някои "разбирачи" например "Microsoft" е "Микрософт" - ха ха ха, а не "Майкрософт" и измислят, оправдавайки с това си невежество термини като "микро програми")...
Та: "АйБиЕм" в момента е компанията, която изключително дърпа прогреса при технологиите, занимавайки се почти изцяло само и единствено с научна дейност.
За половин година "АйБиЕм" патентова технологични новости толкова, колкото Русия (например) не е направила за цялата си история. (От десетилетия това е фирмата с най-много патенти, следвана от "НР")
Изобщо не се шегувам, нито се забавлявам с русофилите. Това са факти. Средно по над 100 патента НА ДЕН!!! се падат на "АйБиЕм". Следват ги "НР" (също амерковска корпорация, даваща на над 2500 българи, тук, в България, заплати от 2 до 10К).
Еее, как да не е смехотворна плоската изцепка, че РАШа давала "ноу хау"та на САШа?
Еее, как да не съм прав когато казвах, че РАШа са стотици години назад от САШа по отношение на технологиите?
Или някой ще оспори фактите?
Как?
С голи думи?
Ах олан...
цитирай
2. enetrada - Дори и Кукушеля не падна дотам, че да ...
05.03.2018 11:49
Дори и Кукушеля не падна дотам, че да пуска постинг във възхвала на Сатаната Сталин, както твоя градски.
И виж само кой го подкрепя, друга путинска мърша.
цитирай
3. starforlife - ~ 2. enetrada
05.03.2018 11:57
За мен пред политическите убеждения, стоят други качества, зради които поне засвга уважавам Градския.
И с него винаги съм готов да пия по бира (без да говорим за политика), а за теб не бих си изгубил времето.
Най-малкото, защото ти си фейк, а той реална Личност.
И пак казвам: полит-пристрастия не бива да делят хората.
И при мен това е факт.
цитирай
4. vaquero - starforlife,
05.03.2018 12:08
И аз съм несъгласен с осакатеното състояние на текстовият редактор.
цитирай
5. vaquero - До 2. enetrada
05.03.2018 12:10
Не пренасяй нашият спор на друго място!
цитирай
6. enetrada - Не споря с изроди, кланящи се на с...
05.03.2018 12:14
Не споря с изроди, кланящи се на сатана.
Отвращавам се и от него, и от тях.
Само апелирам към обективност.
И кушеля, и градския ти са еднакви като политически пристрастия.Но единият ти харесва, другия - не.
Градски, онова влечуго от две могили ще ти напомпи постинга и ще висиш на първа, споко.
цитирай
7. starforlife - ~
05.03.2018 12:33
~ 4. vaquero - А защо мислиш, че аз съм?
Мен също не ме кефи постингите ми да нямат размаха, който желая, но не съм двуличник като въпросния от ВАШАТА черга.
А защо е мнението ми, че въпросният е пълен двуличен путьо - ще разбереш когато пресъздам изтрития от него мой коментар. Ще е по-късно обаче, защото от М-Тел дойдоха да ми пускат НЕТ-а в новия ми офис (личен, на нашите със синковците фирми) и не мога да се занимавам сега.
Всъщност, самото изтриване е показателно с това, че въпросният не уважава чуждото мнение когато то оборва негови плоски твърдения или позиции.

Но, Градски, да те попитам: Роптаеш с/у орязването на редактора... Какво беше отношението ти към съоръжението при Вакарел (и не само, но давам него за пример защото е по пътя София-Панагюрище), заглушаващо западните радиостанции по времето на соца и основно предаванията на "Свободна Европа"?
М?
Това ли е рашката демокрация - да налагат затъмнение над Свободата? Над свободата на изказ, на право на харесване, на право на избор, на право на какво ли не?
Тогава никой не забраняваше на западните граждани са пътуват до СССР (говоря ти от позицията на спортистче, което съм разговарял още през 80-те години със западни момчарлаци), но е факт, че самият СССР не допускаше такива (западни граждани) на територията си.
И определено не беше защото ще откраднат някоя технология - хааааа ха ха

~ 6. enetrada - Градският ти го е казал: "Не пренасяй (в)ашия спор на друго място!".
Опитите ти за внасяне на междуличностно напрежение няма как да минат, защото не сме деца във втори клас.
Казах ти вече: И спрямо Градския, и спрямо Вади Борн, проявявам вид уважение, въпреки смятаната от мен за крайно глупава тяхна заслепеност в областта на политическите и обществените въпроси.
цитирай
8. starforlife - ПС:
05.03.2018 12:38
А за харесването - казах го вече: Единият е двуличник, който скимти смехотворно като ощипана мома. Да не говорим за фашисткото му виртуално поведение.
Чел съм например да кани някого да го гръмнел с пушката си.

Кушелче смехотворно, ако мен поканиш, пич - бъди сигурен, че ще дойда и, ако наистина имаш неблагоразумието да извадиш чифте - ще ти го навра в русофилския г~з.

Георги Стоименов
цитирай
9. enetrada - А бе, и трол, и фейк, и хейтър съм, но в ...
05.03.2018 13:30
А бе, и трол, и фейк, и хейтър съм, но в случая е важно друго.
И Кушеля, и тоя изповядват нечовешки престъпни идеи, изразяващи се в почит към изверга Сталин и пропагандират престъпни действия.
Може ли нормален човек да почита Сталин, това ми кажи?
цитирай
10. radostinalassa - Когато хваля руското ноу хау, аз хваля себе си
05.03.2018 13:41
Никой не се отрича от себе си, освен ако не е дебил
цитирай
11. radostinalassa - И между другото
05.03.2018 13:49
Кой създаде компа ти, с който толкова се хвалиш? да не би да са янките?
цитирай
12. starforlife - ~ 10. radostinalassa
05.03.2018 13:54
Именно!
Рашите и рашките поклонници сте така: Вие не признавате Истината и не боравите с факти, а използвате лъжовна пропаганда!
Факт!

Ти твърдеше, че САЩ са за никъде без руските "ноу хау"та, а това изобщо не е вярно, напротив - точно обратното е. Русия е тази, която е за никъде без амерковските постижения.
И до момента например, рашките самолети щяха да убиват, ако САЩ не бяха подарили GPS технологията на Русия.
Ето ти факт, миличко заблудено тролче, а не пропаганда като вашата.

Назови ми едно "ноу хау", което Русия е дала на света и на всяко назовано твое аз ще назовавам по 1000 (с думи, че да не стане грешка - ХИЛЯДА) западни (в частност на САЩ).
Нали твърдиш, че "твоята" Русия дава?
Да потанцуваме тогава. М?
цитирай
13. staler - Голем разбирач си, Видно е. . . . . . . . ...
05.03.2018 13:54
Голем разбирач си,Видно е........
..ай ти технологиите дръпнаха бурно и америк компании са водещи,това е очевидно...
Но ..като оставим на страни дебилните ви опити,да политизирате/имам впредвид и двете страни в фундаменталния ви спор/ще те попитам нещо мнооого просто---какво разбира дървената ти глава от технологии/не ай ти/м?какво означава --"освен в оръжейния сегмент"?какво означава да направиш ракета която лети 2000 км ,например,и се "приземи"с 5-6 метра грешка?ето какво ---високи технологии в химията,металознанието,аеронавтиката,навигацията,автоматиката и т.н.до безкрайност...
Може би очакваш рособорона да запатентова некои работи ,като нови композитни материали работещи в условия на плазма,миниядрени инсталации и прочие?знаеш ли например че всичките супердупер аутомобилчета са отлепили само на не повече от един уй разстояние от първопрототипа си ?

цитирай
14. starforlife - ~ 13. staler
05.03.2018 14:26
Ами виж сега, пич...
Пиша (и говоря) основно за IT технологии, защото това е ресора ми и там не можеш ме мръдна.

А за смешните ти опити да ми говориш за военни разработки (където също не можеш ме мръдна, защото съм го работил това още в "Оптед", изключвайки ОЕЗ, понеже бях доста зелен)...

~ Първи камък:
Кой създаде лазера? М? Цитирай де.
За да може "великата" (ти) Русия да го прилага в системите с лазерно насочване в споменатите ракети.
Смешно е нЕкак си, не мислиш ли?
Защото с твоите камъни - по твоята глава.

~ Втори камък:
Кой конструира първия автомобил?
Вова Путин?
Ах олан.
Направи го предприемчивият Запад със свободата всеки да може да достига пределите на въображението си. А не с типично рашкото (социалистическо) ограничаване (в калъп).
Рашите изнесоха цели немски автовобилостроителни заводи след победата във ВСВ, откраднаха технологии основно от "Фиат" и направиха тъпите лади и москвичи. Тоест - тесли.
Да не се объркаш с "Тесла" на Мъск, защото той пък те опонира за твърдението ти за статиката при автомобилостроенето...
Да не караш рашки таралясник, ей?
Цитирай ми руски автомобил, който преди 100 хиляди километра пробег да не подлежи на основен ремонт. Но за сплави ще ми говориш, намеквайки, че рашите са добри.
Добри са, да. Писах наскоро защо до преди 2 години НАСА ползваше руски двигатели. Но къде ги в бита и облекчавайки живота на хората тези сплави? Кажи де. Дай пример. Цитирай. А не голи подмятания.
Единият ми автомобил е БМВ, 2003-та година. Купих го на 4 години и 112 хиляди километра.
Сега е на близо 300 хиляди. И основен ремонт не му е правен.
Всъщност - почти никакви ремонти не са му правени.
За "Тойота" да не говорим. А почти няма вече стомана - само полимери и сплави.
(Да ти направя ли снимков постинг на "Авенсис"? Или направо да те повозя?)

~ Трети камък:
Кой създаде графена? М?
Отново ли беше Вова Путин?
Щото нали... За сплави (образно в случая) искаш да говорим.

Да продължавам ли?
Или не си ги вкара сам тези камъни?

Коментирай пак - и ще извлека нови камъни от коментара ти.
ОчевАдни и неоспорими. Като извлечените от този ти коментар.
цитирай
15. starforlife - А какво означава "не в оръжейния сегмент"
05.03.2018 14:27
ще рече, драги, да се твори живот, а не смърт.
Кой създаде рентгеновия апарат? М?
Вова Путин или западняка (германец, Нобелова награда по физика за 1901-ва) Рьонтген?

Когато следващия път ти засвирят гърдите и има съмнение за пневмония - не ходи на рентген, а звънни на Путин да те отстреля с въпросната ракета, пък ако видиш, че ще падне 5 метра у лЕво - дръпни се, че да те уцели.
После не приемай антибиотик от "Пфанер", а кушай булгур с кръвно цвекло (типично руско блюдо).

По едно "стечение" на обстоятелствата, компютърното ми ви'шО е третото. Първото е свързано с медицински технологии.
Знаеш ли, че "Streptococcus pneumoniae" убива над 800 000 деца под петгодишна възраст по света всяка година?
А знаеш ли, че не Вова Путин, а омразният капиталист Бил Гейтс миналата година дари 390 млн. $ за борба с нея? М, дървени празнодумецо?
И не държавни пари (както би направил за пи ар комун-лекето), а лични средства. Лични.

Та?
Ще плеснеш ли друг коментар, че да видиш колко чакъл от самия него ще насоля на полит-обременената ти глава?
цитирай
16. radostinalassa - До starforlife Значи обкръжаваш някоя страна и ревеш, че тя иска да те нападне?
05.03.2018 14:41
Това е демокрация , нали. Бомбардираш Сърбия и казваш, че искаш да отстреляш еди кого си, а уцелваш жени и деца?
А ако си по иновативен никога няма да хванеш пневмония. Просто четеш постовете ми.
Купуваш атомната бомба от Германия, заедно с учените и я зползваш в Япония. това е демокрация също.
цитирай
17. radostinalassa - никой не ме отразява
05.03.2018 14:55
Жалко, много жалко.
Бил Гейтс не ваксинира децата си, а ваксинира Африка с цел да намали числеността й. Това мога да го разбера, но когато посягат на бели деца ?
цитирай
18. starforlife - ~ 16. radostinalassa
05.03.2018 14:57
Казах аз, че рашите и русофилите бъркате понятията "Демокрация" и "Национални интереси", но ти не четеш явно.

Демокрацията основно касае... "социалното" положение на хората вътре, в държавата, а не външната й политика.
цитирай
19. starforlife - ~ 17. radostinalassa
05.03.2018 15:00
Пълни глупости!
Абсолютна проруска пропаганда!

Доказателства да посочиш?
Или поне изтOчник.ru
ха ха ха

ПС:
radostinalassa написа:
Бил Гейтс не ваксинира децата си, а ваксинира Африка с цел да намали числеността й. Това мога да го разбера, но когато посягат на бели деца ?

Да разбирам ли, че може да се убиват деца, ако са черни?
Защото това е фашизъм.
цитирай
20. radostinalassa - това е доста сложно
05.03.2018 15:01
Излиза, че нашите и техните ръководители се грижат за народите си, така ли?
Аз се съмнявам дълбоко.
Подбират се специални хора за шефове, с изключение на големи изборни резултати, като на Радев и Путин.цитирай
21. radostinalassa - Доказателствата са в моз. ноу хау
05.03.2018 15:11
Чети повече и ще ги намериш. Напр. в живака, алуминия и формалдехида, които се вкарват на дете на 1 ден. Как ти звучи, къде ще срещне то хепатит, като не може да ходи? целта е друга, да се подрива имунитета.
цитирай
22. starforlife - ~ 20. radostinalassa
05.03.2018 15:13
Абсолютно!
Ръководителите БИ ТРЯБВАЛО да се грижат за народа си.
Дори за сметка на другите народи. Имам в предвид чрез неубийствена конкуренция.
Така е дори м/у отделните семейства вътре в държавата: аз се конкурирам с мъжа ти, за да има по-голям просперитет МОЕТО СЕМЕЙСТВО.
Кажи ми по комунистически как би поделила Анджелина Джоли да е и на Брат Пит, но И МОЯ, ЗАЩОТО АЗ СЪЩО МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ИМАМ ПОТРЕБНОСТ ОТ НЕЯ? Хааааа ха ха ха. А, нали... "всекиму според потребностите". Или потребности-потребности, но друг (партията) ти ги определя какви са? М?
Хайде да видя как по комунистически ще разрешиш този казус?
Защото капиталистическият е ясен: Съревновавам се с Брат Пит и евентуално печеля или губя.

Посто, нали?
цитирай
23. starforlife - ~ 21. radostinalassa
05.03.2018 15:17
Извини ме, но ти или си психически недобре, или си в напреднала възраст и няма с какво друго да си запълваш времето, освен с пълни дивотии.
Конвейрното ти (copy/paste) творчество го доказва.
Затова ще те репликирам само, когато не говориш абсолютни глупости.

ДОРИ ВЕЧЕ ДОСТА СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛЕ ДА НЕ ИЗТРИВАМ ГЛУПОСТИТЕ ТИ, ЗА ДА НЕ ЗАТЛАЧВАШ КОМЕНТАРИТЕ ПРИ МЕН С ПЪЛНИ ДИВОТИИ!
ДОСТАТЪЧНО ГО ПРАВИШ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИСТАТА НА САМИЯ БЛОГ КАТО ЦЯЛО С ДЕСЕТКИТЕ СИ ДНЕВНО ИДИОТСКИ ПОСТИНГИ!
цитирай
24. blackpredator - абе,
05.03.2018 15:29
и аз имам един спомен, че Прохоров и Басов получиха Нобелова награда
за реактивната си картофобелачка..
цитирай
25. radostinalassa - Нормално
05.03.2018 15:32
Въобще не се учудвам. Това е комунистически прийом. когато ти свършат аргументите водиш война или обиждаш. Щом нямаш знания , не се намесвай. Аз правя така или уча.
цитирай
26. starforlife - ~
05.03.2018 15:33
radostinalassa написа:
А къде е отговорът на 11.?
ФАЩ могат само да купуват учени. Като ограбват колониите си и пак скоро ще фалират наяве. С чуждо мозъчно ноу хау работят, така ли е ?

Нищо не измествам, драга. Точно ти си тази, която измества.
Просто не съм прочел, защото аз в момента работя, явно за разлика от теб.

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЯНКИТЕ СЪЗДАДОХА КОМПЮТЪРА "С КОЙТО ТОЛКОВА СЕ ХВАЛ(Я)"!
И ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ТОВА ЗА ЧУЖДОТО МОЗЪЧНО "НОУ ХАУ" НЕ Е ВЯРНО!

ИМА МНОГО ЕМИГРИРАЛИ В САЩ МОЗЪЦИ, ДА!
НО ТОВА САМО ПОДКРЕПЯ ТВЪРДЕНИЯТА МИ, ЧЕ ТАМ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, ДАВАЩА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ. А ОТ ТОВА ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ СВЯТ.

ЗАЩО НЕ ЕМИГРИРАТ В РУСИЯ?
ХАЙДЕ СЕГА ТИ ОТГОВОРИ ПРЯМО, М?

На всеки западен мозък, който цитираш, че е отишъл да твори Наука в Русия - аз ще ти цитирам по 50 руски, направили го (емигрирането) в САЩ.
Като според теб проруска социалистическа България е била толкова по-, по- и най-, защо БАЩАТА на Джон Атанасов е емигрирал и то не в Русия, а в САЩ, м?

Втори път те каня да потанцуваме.
Първият се ослуша, но имаш наглостта да кажеш, че аз измествам.

Басси безочието.
цитирай
27. starforlife - ~
05.03.2018 15:37
radostinalassa написа:
Въобще не се учудвам. Това е комунистически прийом. когато ти свършат аргументите водиш война или обиждаш. Щом нямаш знания , не се намесвай. Аз правя така или уча.

ИМЕННО.
Но това е вярно за теб.
Защото аз говоря с факти:
- Цитирам конкретни учени
- Цитирам конкретни технологии
- Цитирам конкретни цифри
А ти празнословиш.

Само Блеки може по-тъпо от теб да го направи.

ДАЙТЕ ФАКТИ БРЕ, ХОРА!
ИМЕНА...
ТЕХНОЛОГИИ...
ЦИФРИ...
С Е Р И О З Н О С Т
цитирай
28. radostinalassa - До starforlife - И аз работя , не се възгордявай толкова.
05.03.2018 15:48
Компютърът е създаден от българин, доколкото помня.
Те купуват учени от Русия и от жълтата раса, защото нямат свои. В пазарната икономика няма как да е другояче.
Аз мога сама да преценя дали някой е психясал или по - малко психясал. И ако сметна , че е така не му го казвам. Сега убеди ли се, че съм жена или още не ?
цитирай
29. starforlife - ~ 28. radostinalassa
05.03.2018 16:25
Ами не, не е вярно. Джон Атанасов не е българин, а американец. Баща му е българин.
И с това не проявявам национално "предателство", а точно показвам безпристрастието си.
Да не говорим, че ако баща му беше емигрирал в Русия - нищо нямаше да измисли човека.
Блеки се опита по типичния си тъп начин да ме опонира, но май изобщо не проумява как сам си го вкарва, намесвайки се само когато като удавник може да се хване за сламката, която в случая подадох нарочно.
Може би да го попитам докъде стигнаха рашките учени и защо не споменава амерковския?

Безпристрастност и правдивост. Това ви липсва хронично на промитите политически мозъци.

~~~
Купуват. И какво от това?
Защо Путин, след като Русия е сила, не ги задържи там, м?
Ще ти кажа защо.
Вариантите са два:
- Първи: Цяла "могъща" Русия не може да си мери портфейла с някаква си западна (американска) компания (защото не САЩ, а частника в САЩ купува).
- Втори: Цяла "могъща" Русия не може да се мери с условията, които предоставя за създаване на Наука някаква си западна (американска) компания (защото не САЩ, а частника в САЩ предоставя условията).
И в двата случая се стига до логичния извод, че Русия губи спрямо САЩ. Че изборът в крайна сметка го прави Ученият и той избира САЩ, защото там освен, че ще живее изключително по-добре - ще може да твори.
И никой няма (както е в Раша все още) да поиска от него да дели славата си с Тъпьонък Путински, само защото е племенник на Вова (примерно) и името му трябва да застане редом с това на този, който се е бъхтил, а той (Тъпьонък) не си е мръднал пръста. Дори дипломата (по ядрена физика) са му докарали с "Волга"та у дома, без да знае къде е университета.
Ето затова няма да го бъде онова, по което жалеете.
Защото когато като ученик направих дипломна работа, призната за рационализация, за малко да не вляза в желаната специалност без изпит заради внука на активен борец. И учих в Пловдив, а не София - там влезе оня, внука.
Българският Тъпьонков.
На мое място.
И след това, когато дипломната ми работа започна да се произвежда (Устройство за анализиране на взривоопасни газови смеси) - за мен нищо. Нула. Пълно неуважение на интелектуалния ми труд. А, ако беше се случило в САЩ - поне 3 корпорации щяха да се надпреварват да ме привлекат да работя за тях.
Ето това също е Демокрация: почитане на интелектуалния труд. А не комунистическа кражба както тук беше.


ПС:
radostinalassa написа:
И аз работя , не се възгордявай толкова.

Миличка, аз имах в предвид, че работя в момента, а не намеквах, че ти не работиш въобще.
Друг е въпросът, че ако това си продуктивно "творчество" го правиш от работното си място...
Но като казах "работно място", се присетих за друг пример на "империалистическа" демокрация:
От мен не се изисква задължително да ходя на работа. Мога да работя и от... Бора-Бора ха ха ха.
Цитирай една руска компания, която дава такава демокрация на служителите си. Само една.
Аз дори за България ще ти цитирам 3 американски, а те са повече от 10: "HP", "IBM", "Microsoft".
На всяка рашка - ще цитирам по 10 амерковски.

Пак няма да танцуваме, нали?

Цитирай ми и една рашка компания, която дава на български служители в пъти средната работна заплата за страната.
"Ама те плащат по 2-5-8 хиляди лева, защото за същото в САЩ биха плащали по 10-15 хиляди долара."
И какво от това?
Какво от това, radostinalassa?
Плащат ли повече от добре на българи? Плащат!
Усигуряват ли на реалните заплати българи? Усигуряват!
Внасят ли хипер голями данъци в българската хазна? Внасят!
Какво като са амерковски?
Евала на амерковците.
Ми да заповядат и рашите бре - нямам нищо против, напротив.
цитирай
30. radostinalassa - Само за пари говориш
05.03.2018 17:13
защо не плащат на своите учени попитах? Да не би русите да вземат по - малко? Това може да е причината, прав си. Но се съмнявам краварите да имат гените или по - точно мозъкът на бащата на Джон Атанасов. Тук е проблемът им.Знам, че работиш от къщи, не ме подценявай толкова. Няма смисъл, свикнала съм с перченето.
цитирай
31. starforlife - ~ 30. radostinalassa
05.03.2018 17:23
А бре, моме...
А бре, душицо рускозаслепена...
Питаш ме - отговарям ти. Какъв ти е проблема, че става въпрос И за пари?
Нали искаш отговори? А те като включват И пари - да мълча ли?

А иначе:
Отново празни приказки!
САЩ имат над 400 Нобелови лауреати. Над 400!
Свои. АМЕРИКАНСКИ. КРЪВ И ГЕНИ.

Русия имат по-малко от 30.

Бащата на Джон Атанасов е бил селянин. Труженик.
Никакви гени, мила.
Американско образование и среда, в която да се развива.
Или не си съгласна с "99% труд - 1% талант"?

Въртиш-сучеш, не искаш да танцуваме и това си е.

Тоест: ТИ НЕ ДАДЕ НИТО ЕДИН КОНКРЕТЕН ОТГОВОР С ДАННИ И ФАКТИ НА ВЪПРОСИТЕ МИ, А АЗ НА ВСЕКИ ТВОЙ ТИ ПОКАЗВАМ, ЧЕ РУСИЯ Е КАПУТ СПРЯМО САЩ.

ПС: Да се преча?! Пред теб?!
Че ти да не си Анджелина, която искам да споделя с Брат, че да ми е през мандрагогата как ме възприемаш?
За мен ти си безотговорен индивид, с когото не бих си и помислил да имам нещо общо.
Последното го казвам по повод, че не съм този, който да заложи здравето на Децата си само на здравословен начин на живот и да отрича лекарствата.
Дори смятам, че ти също ползваш, но лимемерничиш.
Имам ли право да го мисля, или Вова ще ми вземе главата?
цитирай
32. radostinalassa - Не съм съгласна, разбира се
05.03.2018 17:27
С това напр. - Или не си съгласна с "99% труд - 1% талант"?
Ако може да ти препиша следното -
Ние се различаваме по мозъчните полета и подполета не в 2-3 , 5 а в 40 пъти.
Това е намерено, доказано и преброено. Количеството на невроните във функционалните полета на мозъка може да се различава в много десетки пъти.
Т.е. вие се возите на мотопед, а някой до вас на ферари. Това не може да се възпита, простимулира, образова. Мозъкът на другия се различава структурно от вашия.
Вие даже няма да разберете, че край вас минава ферари, но и няма да го догоните никога.
цитирай
33. starforlife - Ами вози си се на мотопед и си имай 40-те мозъчни гънки.
05.03.2018 17:30
Упс, полета.
Аз си искам моята една гънка, "Ферари" и апартамент в Манхатън.

( Упс, извини ме, ©, не беше "Ферари", а "Порше". :))
цитирай
34. cortana - :) :)) :))))
05.03.2018 17:34
Жороооо, казвала съм ти, че при такова разбиване на опонентите ти с факти, възбуждаш. :) :) :)))
цитирай
35. cortana - :) :) :))))
05.03.2018 17:36
starforlife написа:
Кажи ми по комунистически как би поделила Анджелина Джоли да е и на Брат Пит, но И МОЯ, ЗАЩОТО АЗ СЪЩО МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ИМАМ ПОТРЕБНОСТ ОТ НЕЯ?

:) :) :))))))
:) :) :)))))))))) :) :)
цитирай
36. radostinalassa - Пак не ме разбра
05.03.2018 17:41
Ти не си с ферарито, нито пък краварите.
цитирай
37. cortana - А сериозно:
05.03.2018 17:44
starforlife написа:
Казах аз, че рашите и русофилите бъркате понятията "Демокрация" и "Национални интереси", но ти не четеш явно.

Демокрацията основно касае... "социалното" положение на хората вътре, в държавата, а не външната й политика.

Факт!
Ти им говориш логично, а те ти отвръщат патетично. :)
Няма лошо до има патос, но той трябва да се опре на факти.
цитирай
38. starforlife - ~
05.03.2018 17:48
radostinalassa написа:
Ти не си с ферарито, нито пък краварите.

А кой е?
Ти ли?
Или Блеки?
Кушел?

Хайде да не си мерим... автомобилите ('щото е просташко).
Или искаш да кажеш, че в РАШа карат по-добри автомобили от в САШа?
Ах олан!
"Тойота" е стъпила именно (и само) в САЩ с пълната си производствена гама.

Зная беее, спокооо... Говориш в преносен смисъл.
Но това не прави репликата ми по-малко меродавно.

Говори с факти, а не с празнословен патетизъм. И Корти (ти) го казва.
А тя е умна млада жена, работеща за омразна империалистическа американска корпорация.
И пие антибиотици (в комбинация задължително с пробиотик, именно защото амерковците й плащат отлично и не се стиска както милиони... русофили - ха ха ха), тъпанарката й проЗта, когато пневмоняса, а не стои на чайче.

radostinalassa, ОТГОВОРИ МИ НАПЪЛНО ДИРЕКТНО:

ПРИ ПНЕВМОНИЯ, ПИЕШ ЛИ АНТИБИОТИК?

ПРИЕМАШ ЛИ ВЪОБЩЕ ЛЕКАРСТВА ДОРИ И САМО ПОНЯКОГА, ИЛИ ГО КАРАШ НА... ГЛУПОСТ?
цитирай
39. troina - оллеле, жоро, при теб все по-интересно става..
05.03.2018 17:52

да не караш 4-то виШо, мастър?
гледам Професорката, сулук не може да си вземе от русски страсти..
боже, а някой казваха, че аз съм..ку-ку..
помниш ли?

благодаря ти за фактите, както винаги,
ноо, за проруската масирана коварна пропаганда тук..
не мога да приема някак..твоите „приятели“/и аз съм ти приятелка, уж
това е начин на мислене, Ж, а не просто „полит.пристрастия.“
ето, тук, не мога да те подкрепя..Такива ми са осн.Принципи..
за другото,интересен Постинг си оформил ,и супер забавен дебат..
поздрав, харесвам да има открити дебати..

за графена, бях пускала един /любим/ клип..още пр 4г..
не бяха ли..руски учени, които получиха Нобел-а 2010 за Физика
/родени в Русия, радостино..

https://youtu/080SZFGnJOI
цитирай
40. radostinalassa - Не се нервирай
05.03.2018 17:56
Ферарито е 40 пъти по - умно, грубо казано. Труди си се , няма лошо.
Ти бъркаш петата колона с нещо твое.
Защо Тесла е унищожил изследванията си ? Т.е. защо тези открития не се дават на ФАЩ например? Че те щяха да завладеят целия свят с тяхната липса на съвест?
Какво да им харесвам освен колите? ГМО - то ли, или ти не се храниш? Или апаратите за перитонеална диализа до аптеките? Харесваш ли такъв прогрес?
цитирай
41. radostinalassa - Предлагам другият път да пишем под мой пост.
05.03.2018 17:59
съгласен?
цитирай
42. starforlife - Ето пак глупости!
05.03.2018 17:59
radostinalassa, амерковците НЯМАТ хубави коли!
Повтарям, защото може да не повярваш, че (аз) го казвам: АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ПРАВЯТ ХУБАВИ КОЛИ!
Правят ги италианци, японци, германци (но не и руснаци).
Американските коли са груби и мощни.
Те са създадени да събират багаж, защото семейството много пътува. Да са широки, просторни.
Не ги интересува да са елегантни, фини, икономични пък особено.

ПС:
radostinalassa написа:
Или апаратите за перитонеална диализа до аптеките? Харесваш ли такъв прогрес?

Директен въпрос: КОЛКО ПЪТИ СИ БИЛА В САЩ?
(та ми цитираш просташки пропаганда)
цитирай
43. starforlife - Не, не съм съгласен.
05.03.2018 18:08
radostinalassa написа:
Предлагам другият път да пишем под мой пост.
съгласен?

Не виждам смисъла.
Какъв е проблемът, че пишем тук?
Обосновавай се!
Говори с факти!
А не клинчи.
Попитах те десетки неща - нито един конкретен отговор не получих.
А аз ти отговарям на всеки въпрос и то конкретно и ясно. С примери, цитати, факти.
цитирай
44. starforlife - КОЛКО ПЪТИ БЕШЕ В САЩ, RADOSTINALASSA?
05.03.2018 18:13
И СЛЕД КАТО НЕ СИ БИЛА НИТО ВЕДНЪЖ (аз съм бил доста и то през годините и мога да говоря от лични впечатления) - КАК МОЖЕ ДА СЕЕШ ЛЪЖИ И ПРОРУСКА ПРОПАГАНДА?

Визирам подхвърлянето ти за диализата.

НЯМА ТАКОВА НЕЩО! АБСОЛЮТНИ ЛЪЖИ НА БОЛНИ МОЗЪЦИ!
Именно руските граждани са в пъти по-болни.
Там също съм бил десетки пъти през годините.
За последно - в края на миналата година.

А ти?
КОЛКО ПЪТИ СИ БИЛА В РУСИЯ, RADOSTINALASSA?
цитирай
45. vaquero - До 7. starforlife
05.03.2018 18:13
Не мисля, че ти си причина за неуредиците в блога.
За спорът ви с Кушель не съм съвсем наясно. "Волгата" и аз я видях.
Съоръжението при Вакарел на мен не ми е пречило. Имах един железен ВЕФ, който още работи, на който си слушах Метронома, предаванията на български по ББС, Свободна Европа и Гласът на Америка. Слушах ги, но критично. Както и радио Хоризонт. Телевизор нямах. Слушах още радио Белград и радио Скопие. Музикалните предавания, разбира се.
цитирай
46. starforlife - Eто за това лицемерие ти говоря понякога, Градски!
05.03.2018 18:14
Първо: ВЕФ не е руски! Или не знаеш?
А за "Волга"та... Какво си видял?Клипчето?
Ще видиш, че 2020-та НЯМА ДА ИМА такава "Волга" на пазара, а ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДНА РИСУВАНА КОНЦЕПЦИЯ - ФАНТАЗИЯ НА ЕДИН ХУДОЖНИК.

Второ: ТОВА ДА СИ СЛУШАЛ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ИЗБРОЕНИТЕ ОТ ТЕБ СТАНЦИИ Е ЧИСТА ПРОБА ПРОПАГАНДЕН ОПИТ ДА ОТРЕЧЕШ ИСТИНАТА И ЗАМАЖЕШ ИДИОТИЯТА ПРИ СОЦА ПО ОТНОШЕНИЕ ТОТАЛНОТО ОГРАНИЧАВАНЕ НА СВОБОДИТЕ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ИМ АСПЕКТИ!
Тези ги говори на някого другиго, защото там може и да минат. Не и на човек, който е техничар и може да ти навре пропагандната ЛЪЖА в дирника дори с това на какви честоти излъчваха изброените и какви честотни обхвати имаха радиоприемниците в соц лагера!

Абе ти май не четеш постингите ми?
Вътре пише (в този, горе) какво е тази "Волга".
И това е Истината!
цитирай
47. starforlife - Освен това:
05.03.2018 18:17
Защо беше фразата за моята вина за блога?
КОЙ ПЛУЖЕК ТИ Е НАПОДМЯТАЛ НЯКАКВИ ЛАЙНА, АМА ЧЕСТНО?!
За тази платформа съм писал код и съм тук ПРЪВ от всички ви. Защото мой беше първият постинг тук.
И затова имам определени сантименти към платформата. Защото зная колко уникално е направена. Доказва го липсата на капацитет у настоящите собственици да я поддържат. Без интелекта на някой от накодилите я (все мои Приятели) - блог.бг все ще пропада. Факт.

~~~
Виновни са именно тъпанарите-русофили, които харесваш, Градски.
Визирам пълните путьовци като Блеки и компания.
Или ще се правиш на ударен, че не знаеш, че той е един от мекопишковците-помпиери? Основно на проруски бози.

Май наистина да взема да обсебя тотално "първа", че да се видят колко са жалки.
ИЛИ НАПРАВО ДА Я СВАЛЯ ОТ ЕФИР!
цитирай
48. radostinalassa - Както казах, аз не мога да не харесвам себе си и
05.03.2018 18:25
роднините си, които си явяват русите. Била съм 1 път в Русия.
И всичко разбирах. Това не е ли нещо? Тя е била ограбвана и продължава да е ограбвана, както и България. не е ли така ? Кой харесва колонизаторите? И това ли е лъжа? Аз си имам собствено мнение , не знам за такава компания.
Много четох за историята и това е изводът. Янките не са ни роднини. Те са други хора. Имам предвид белите. Имат 30 % метиси, негрите са като циганите у нас на отглеждане. Единственият шанс на ФАЩ е да организират нови войни , за да не фалират.Не си падам по това.
цитирай
49. starforlife - ~ 48. radostinalassa
05.03.2018 18:42
Ами защо говориш за неща, върху които нямаш лични наблюдения тогава?

В СССР съм бил поне 10 пъти. За по от 3 до 20 дни.
Спортувах активно самбо и съм ходил както на състезания, така и на лагер-школи.
Изпитал съм на гърба си и хубавото, и лошото на СССР.

В Русия също съм бил сумарно поне за 50 дни.

В Америка съм бил по-малко, но достатъчно. От 2003-та, до ден днешен. Тоест, имам наблюдение през годините.

И докато в СССР НЕ МОЖЕХ да се движа свободно!!! (за да не виждам всичко явно), в САЩ никой не се е отнесъл с мен като с животно и да
- имам вечерен час
- имам забрана да се движа сам, извън групата (без документи ни движеха, под строй)
- имам ограничение на каналите за информация
...

Защо тогава, след като не си била в САЩ, пишеш ЛЪЖИ?

НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ПОДМЯТАНИЯТА ТИ ЗА АПАРАТИТЕ ЗА ДИАЛИЗА КРАЙ АПТЕКИТЕ!

Как да вярвам на русофилите тогава, след като искат да ме убедят в нещо, което аз с очите си виждам, че не е истина?
цитирай
50. starforlife - ~
05.03.2018 18:57
radostinalassa написа:
Както казах, аз не мога да не харесвам себе си и роднините си, които си явяват русите.

Естествено. Но защо трябва да мразиш другите?
И най-вече: ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ ГНУСНИ ЛЪЖИ ЗА ТЯХ?radostinalassa написа:
Била съм 1 път в Русия.
И всичко разбирах. Това не е ли нещо?

Нещо е. Мързел!
Мързел да се научиш да разбираш другите.radostinalassa написа:
Тя е била ограбвана и продължава да е ограбвана, както и България. не е ли така ? Кой харесва колонизаторите? И това ли е лъжа?
Аз си имам собствено мнение , не знам за такава компания.

Е да де, но бяхме (неосъществена) колония на СССР, а не на САЩ.
СССР ни използваше, а не САЩ.
Факт.radostinalassa написа:
Много четох за историята и това е изводът. Янките не са ни роднини. Те са други хора.

Мноого тесен мироглед. Много.
Всички хора би следвало да са роднини.
Имам Приятел от Буркина. Знаеш ли къде е това?radostinalassa написа:
Имам предвид белите. Имат 30 % метиси, негрите са като циганите у нас на отглеждане. Единственият шанс на ФАЩ е да организират нови войни , за да не фалират.Не си падам по това.

Ама ти ще излезеш расистка. Приятелят ми от Буркина е негър. И какво от това? Второ качество ли е?
Ами явно е по- от теб, защото знаеше английски и френски, а за 3 месеца научи и говореше поносим български.
И с него бих пил бира (правил съм го поне 3-4 пъти, а говоря в бъдеще време, защото в момента живее в Германия), а с човек като теб... НЕ!

КРАЙ НА КОМУНИКАЦИЯТА С ТЕБ!
ВСИЧКО НАЙ- ТИ ЖЕЛАЯ.
цитирай
51. radostinalassa - Какво нормално намираш в това?
05.03.2018 20:41
Явно имаш какво да ти се опрощава.
цитирай
52. starforlife - ?
05.03.2018 20:59
radostinalassa написа:
Какво нормално намираш в това?
Явно имаш какво да ти се опрощава.

В кое бре, душицо? В кое какво нормално намирам?
В "грубото" си отношение към теб ли?
Ами:
- Първо: Ти си просто един НИК. Друго би било поведението ми, ако стоеше тук пред мен като личност.
- Второ: Ти си един тролещ НИК. Друго би било отношението ми, ако беше правдива.
- Трето: Ти сама си го простиш. С тролското си поведение.

Да продължавам ли?

И, не - не си ме убедила, че си жена, а и не ми дреме дали си. Това ти подмятане пък беше супер смешно.
Другото супер смешно е да наричаш САЩ - "ФАЩ". Типично тролско и то на страхливец, който не смее да поема отговорност.

Схващаш ли колко си жалка в моите очи?
цитирай
53. vaquero - До 49. starforlife
05.03.2018 21:05
От всичко написано установих, че недоразуменията между нас в постинги и коментари следва да се изяснят на друго място и в друга обстановка.
цитирай
54. absolution - Здравей, Стар!
05.03.2018 21:12
Логиката ти е неоспорима. Не бих желал да съм твой опонент в спор, защото въпреки, че си честен, си до болка прям, а това накърнява егото. :)
Поздрав!
цитирай
55. radostinalassa - Той не е прям, а без аргументи и тогава става невъзпитан.
05.03.2018 21:30
И доста невеж в доста области. да го отдадем на младостта му.
цитирай
56. absolution - Не съм съгласен, Радостина.
05.03.2018 21:36
Стар е доста начетен човек, а за интелигентен е неоспоримо.
В спора с тебе, Вие сте тази, която говори без аргументи. Неговите се забиват като пирони и май това Ви изнервя. :)
цитирай
57. hellena - 58. radostinalassa
05.03.2018 21:46
Мило момиче, може и пристрастно да Ви прозвуча, но точно хора като Жорж ни тласкат напред. За разлика от Вас, аз го познавам и зная не само интелекта му, а и готовността му да отстоява идеал.
И точно такива хора са нужни на нацията ни, а не слепи чуждопоклонници.
ПП: Щастливо съм омъжена за руснак. От близо 40 години. Който е на политически пост в България, а същевременно също изключително уважава "невежия" Жорж. ;)
цитирай
58. hellena - Браво, Жорж!
05.03.2018 21:50
Браво, момчето ми! Гордея се с теб, момче! Защото никой не трябва да е по-голям от истината!
цитирай
59. starforlife - ~
05.03.2018 22:24
~ 55. vaquero - Така излиза. Обстановка, в която реферът е "Наздраве!"?

~ 56. анонимен - Аааа, не си я давам. За теб Брат Пит. Ха ха ха

~ 57. absolution - Здраво! Естествено, че е неоспорима. Защото е Истината, а не патетично празнословие.

~ 58. radostinalassa - Поредните празни приказки. То се вижда кой с колко умствен багаж е.

~ 59. absolution - Казват ми "Стар - логичният пиронозабивач" ха ха ха

~ 60. hellena - Хееей, Мила... Здравей!
Тенкс за думичките, но... за кого говориш?
Шегувам се. Благодаря ти.

~ 61. hellena - Така е. Истината не е нито рашка, нито амерковска. Ти най-добре знаеш как и двете страни се опитват да я изопачаваш в своя полза.
Аз просто я отстоявам. Безпристрастно, доколкото мога.
цитирай
60. getmans1 - . . . Ех, Стар видиш ли, че по някогИш ...
05.03.2018 22:26
... Ех, Стар видиш ли, че по някогИш местният патриотизъм как ражда чудовища!?
Бъди жив и здрав!65. starforlife - Градски,
22:12
оставяйки този постинг, нечестно на дупе на върха на "първа", осъзнаваш ли, че е вид подигравка с постинга ти за Ангел Кънчев?

И ти си съгласен с това?
Опомни се, ПАНАГЮРЕЦО.

ПС: Цезар и Наполеон си приличат. Но изобщо не приличат на Сталин. А, ако не съзнаваш защо, то... жалко. Много жалко.
цитирай
цитирай
61. staler - Ми ти от там треаше да започнеш, че си ...
06.03.2018 06:58
Ми ти от там треаше да започнеш ,че си горд собственик на немско чудо...да се не абим повече..немчугите правеха коли докъде 80та..
Слушай сеа,специалист,аз учтиво ти посочвам че е твърде дебилен всеки опит да се политизира технол принос или провал на която и да е една държава към прогреса,ти ми говориш за моя Путин....е добре ,ЕТ ти малко от америка--мъск е смешник или мошенник или и двете едновременно..неговата тесла може да я сглоби всеки китайски цех за ширпотреба,нема нищо ново в нея,нула...Второ---страна която се опитва
Да се извади от лайната като се превърне в водещ
Производител и износител на суровини/нещо като любимата ми раша/но при това използва варварски технологии от рода на фракинга,не върви на добре....трето--лазер,мазер,Менделеев,ломоносов,Корольов,..
бляд...четвърто-+тия неадекватни главни букви и т.н. идват от софтуера на мобилния ми телефон,супердупер технология с която ми писна на кура да се боря....ае много здрае..

цитирай
62. cortana - 61. staler - Моля, моля! Споменатият немски автомобил го карам аз! :)
06.03.2018 10:14
Жоро ясно е написал, че би те повозил на японски. :) Ако предпочиташ, може и на френски, но той 'мрази' онзи 'Ситроен'
http://prikachi.com/images.php?images/321/9280321f.jpg
, който аз толкова харесвам. :))))
staler, не видях нищо смислено в коментара ти. Намекваш, че немските автомобили са боклуци пред руските ли, какво ли? :) Явно в 'Москвич' и 'Лада' си се возил, но в 'Мерцедес' и 'БМВ' не си. :)
И го даваш като първолак, несериозно и инфантилно. :) От което изглеждаш глупаво. :)
цитирай
63. anngry - Привет, Стар! :D
06.03.2018 10:39
Пишеш чудесна поезия, правиш чудесни снимко-пътеписи, познанията ти и споделянето им по компютри са огромни.... Защо ти трябва да замърсяваш блога си с политика? :D
Поздрави. :D
цитирай
64. kvg55 - starforlife,
06.03.2018 21:27
Ха-ха-ха!
Реферът ще е благосклонен и към двете страни. Срещата несъмнено ще завърши наравно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1798047
Постинги: 812
Коментари: 14387
Гласове: 10631
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30