Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2018 16:24 - Путинската глупост и без опорна точка може да повдигне Земята ~или~ Какво е да си русофил-идиот по презумпция?
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1307 Коментари: 10 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image

image

image





Гласувай:
18



1. starforlife - Та... Да покажа друг пример защо русофилите ми са смешни.
31.08.2018 16:26
Прочетох преди малко постинг, който можете да го разберете и прочетете и вие от скрийншота на опита ми за коментар.
Всъщност, излъгах! - Диагонализирах постинга както обикновено ТУК правя и то и от коментираното в момента ще се разбере защо не си губя времето да чета внимателно в 99% от случаите.

Та... Да поговорим с цифри и факти.
Както е видно от скрийншота на опита ми за коментар, съблогърът ни се опитва да ни представи ново рашко... въоръжение.
Естествено. Защо е нужно нещо "на ползу человеку" да се сътворява, а не за евентуална смърт?
Но да оставим патетизма и се съсредоточим в/у логиката, подкрепена с малко физика и математика.

Значи:
На първата картинка под коментара ми, виждаме скрийншот от сайт, чрез който може да проверите разстоянието м/у две точки на Земята.
Сайтът е http://distance.bg360.net/ и ето и сега, от постинга (и мен) има макар и минимална някаква полезност.
Та... От този скрийншот разбираме, че разстоянието м/у Москва и Вашингтон е 4174 км.
Четири хиляди сто седемдесет и четири километра.
Какво излиза?
Излиза, че със своята далекобойност на камерите от забележете ТРИ МИЛИОНА КИЛОМЕТРА!!!, рашкото супер-дупер въоръжение (което никой никога не вижда реално) може не просто да преодолее разстоянието, а ще види на комар комара, кацнал на носа.

Казано по друг начин:
На втората картинка ви показвам инфо, че плоската (ха ха ха) Земя има диаметър малко под 13 хиляди килонетра.
Тоест, рашкото орУжие не е проблем да погледне от едната крайна точка на тавата и скиба в срещуположната нов комар, кацнал на друг на носа.

Нещо още повече:
На третата картинка ви показвам, че разстоянието м/у Земята и Луната е малко под 390 хиляди килметра и отново се явява близо 9 пъти по-малко от преодоляваното на рашките технологии!

Питам се:
Защо им е тогава на астрономите да съграждат телескопи с огромни размери, когато великая Рус е открила и създала технологии, побиращи се в един обикновен БТР и то в едно с какви ли не още супер-дупер натастични инженерингови върхове, които Западът ще достигне някъде около 3240-та година?

Но да оставим логиката, а да се хванем за малко физика и математика.
Всички знаем, че скоростта на светлината е 300 000 километра в секунда.
В самия постинг се цитира (а то няма и как да е друго яче), че орУжието действа на основата на лазер, който се явява реално светлина и законите по отношение на нея - действат и там с пълна сила.
Значи: На 3 млн. километра се намира движеща се вражеска цел (Или те само с неподвижни бостански плашила ще се сражават?). При скорост на лазера 300 хил. километра, тази цел ще бъде засечена след 10 секунди.
Е да е, но при да кажем за по-лесна (на ум) сметка, скорост на движение 60 км./ч (която е доста по-ниска от скоростта на съвременните БТР-и), за въпросните 10 секунди, целта ще е изминала таман 166 метра (смятам на ум и дано не греша, но не е и важна точността, а смисълът)!
Какво излиза?
Излиза, че великото рашко супер-дупер орУжие, ще "отстреля" (кавичките са защото говоря за засичането, а не отстрелване със снаряд, който пък ще полети вече с коренно различна скорост) оставения 166 метра назад пушек от ауспуха на вражеския БТР.

Естествено последните разсъждения са в рамките на шегата, защото такива разстояния са немислими при водене на бой, но схващате какво искам да кажа.
А искам да кажа, че нЕкои хора дотолкова са се самозабравили в пропагандната си мания, че дори не осъзнават какви глупости пишат и смятат всички наоколо за балъци.
цитирай
2. starforlife - Сега...
31.08.2018 16:56
Зная как другарЕ като пълният лъжец и безчестник ВВ ще се изпънат (говоря като подигравка), че нали съм звезден - всичко зная и мога, но е факт следното:
По време на първото си ви'шо в областта на микроелектрониката, работех в "Оптед"- Пловдив по проекта "Шипка". Това беше българската следа в космическите технологии по онова време (около 93-та година).
Там, в "Шипка", бяха създадени технологии (малко преди онова време, България и по-точно ОЕЗ-П-ще все още произвеждаше 30% от продукцията на "Карл Цайс" в областта на оптиката и е факт, че Бай Тошо не беше глупав и, ако не беше рашкият ботуш - сега да сме втори Китай в микроскопичен вариант)...
Та, някъде през 92-ра-93-та, по проект "Шипка" бяха създадени технологии, които и в момента например сателитните камери на "Гугъл" използват.
И сега по казаното дотук: България има две супер-дупер камери (каквито Раша примерно няма - казвам го напълно отговорно, защото не съм някой льольо и винаги говоря от позицията на знания и компетенции): Едната е на "Балкан", а другата на борда на наша фрегата във ВМФ. Втората е с далекобойност 12 км. а първата - 14.
И това са изключително солидни далекобойности при възможностите за видео-наблюдение (Който не може да ми цитира дори и с "Гугъл" примерно 2,8 мм. обектив каква далекобойност на наблюдение ще даде и при какъв ъгъл - да не ми се плюнчи, моля.), които пак казвам, че Раша НЯМА!
Няма бре, вЕрвайте ми, защото ползват под наем тази наша технология на фрегатата ни.
ПолзваХА!
ха ха ха


Та те така.
цитирай
3. vaquero - starforlife,
31.08.2018 17:56
Нищо не разбрах от постинга, но знам, че путиноидите са идиоти.
цитирай
4. vmir - Втори месец часовниците ми продължават да са по източно европейско време, та така:
31.08.2018 17:59
„Джендърчетата” от Тату ми напомниха, че всичко, което можеше да служи като творческа провокация или стремеж към професионализъм, храна за разума, изпитание за морала, вдъхновение, всичко спонтанно, естествено, симпатично и гениално, днес в Путистан е отново стиснато в юмрука на службите, които зорко „опазваха” хората от зараза с такива „буржоазни поквари”.

След като свободата е сведена до обожествяване ограничеността на примитиви, а вдъхновението се измерва с мащабите на военните паради и анимацийки на ракети, непризнаващи законите на природата, какво неестествено има в това да дефилират най-невежите, умствено най-ощетените от природата, които не само не признават, но и са неспособни да проумеят естествените й реакции срещу користта и безумията.
цитирай
5. vmir - Жоро,
31.08.2018 18:30
жив и здрав да си за линка с разстоянията. Даваш го като по поръчка. Не знаеш колко работа ми спести, сега пенсиите от Путлерюгенд ще решат, че изчислявам траектории на ракети, ама това е само защото друго освен ракетни анимацци в главите им няма.

Изключително лека и удобна за работа програма, евала на програмистите.
цитирай
6. absolution - Здравей. Тату са пример за похватите при диктаторските режими.
31.08.2018 22:26
Заради осмиване на Путин, тези талантливи момичета и в затвора ги вкарваха. Жалко, че талантът се цени само когато обслужва властта, а иначе стъпква.
цитирай
7. starforlife - Добро утро.
01.09.2018 07:26
Да ви отразя набързо, докато тук някой прави палачинки и като хапнем - заминавам за Банско пък вие тук кретенейте. ха ха ха

~ 3. vaquero
Градски, ти си кретенееш и без да ти казвам. ха ха ха
Да не ти пука за постинга - важното е, че важното го знаеш. ха ха ха


~ 4. vmir
Ами... Не ми допусна коментара и го изтри.
Това е достатъчно да ме разсмее доволно, защото явно осъзнава, че е жалък трол на жалка кауза.
Радвам се, че линка ще ти е от полза.
Такива са Програмистите - готини до безобразие.
Еле пък аз! ха ха ха


~ 6. absolution
Именно! И не само "Тату".
Талантът винаги е бил ценен и от него се е печелело на Запад.
В бившия соц и пост-соц държави - той е източник за използване от некадърници, които се присламчват, за да оправдаят безсмисленото си съществуване.
цитирай
8. getmans1 - . . . НАЙ-СЕТНЕ. . . Нищо не разбрах от ...
01.09.2018 14:09
... НАЙ-СЕТНЕ...

vaquero написа:
Нищо не разбрах от постинга, но знам, че путиноидите са идиоти.

цитирай
9. getmans1 - СТАР, ХОРАТА СИ ИСКАТ МРЕЖИТЕ И Д...
01.09.2018 14:27
СТАР, ХОРАТА СИ ИСКАТ МРЕЖИТЕ И ДУВАРИТЕ А, И МЕНТЕ АфТОРИТЕТНИ ПРИКАЗКИ... КЪВ СЛАДЪК ОПИУМ, А....
цитирай
10. vmir - 7. starforlife -
01.09.2018 16:13
starforlife написа:
Радвам се, че линка ще ти е от полза.
Такива са Програмистите - готини до безобразие.
Еле пък аз! ха ха ха



Очевидно. И да правиш готини и полезни неща е различно от това да лееш безсмислици, полезни единствено за вехти злобни лелки, които мечтаят да превърнат езиците си в мечове. Или за престарели мошеници и мракобесници, които трябва да се примиряват с мижавите доларчета срещу баене и заклинания за реанимация на едва дишащата рубла, която от 100 години точи нож на долара, а дава мило и драго за долар повече.

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2609803
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930