Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2019 11:24 - Блогови обсесии
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1001 Коментари: 41 Гласове:
45

Последна промяна: 27.05.2019 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
http://merlin68.blog.bg/zabavlenie/2019/03/15/kak-ne-funkcionira-naukata.1649548

image
imageimage


imageГласувай:
45
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. starforlife - "Пари, коли, жени... пари, коли, жени..."
27.05.2019 11:26
Цитирам Заксинката, който никакъв не се мерна под предходния ми постинг да дискутираме глупостите и невярностите му, а "изпрати" Мери, който е пък 20 пъти по-бос в материята, но това не му пречи да се пъне като запечен комуняга на ср~не.

ОК, сега ще издразня и двамата с фактология:
Заксинка и ти Меринка,
за въпросните 3 месеца, които споменавам в по-горния идиотски постинг, без участието на каквато и да е помощ, освен 2-3 пъти на малкия ми син за по час-два и не повече от 4-5 пъти на "Пешо циганина" вече за по цял ден - при най-тежките моменти, когато се бъркаше бетона за стъпките,
моя милост направи около 80 кв.м. жилищна площ в застрояван изцяло с къщи квартал на София.
Нарави ги тези 80 кв.м. за около 30 хил. ЛЕВА (и тук не говорим само за грубия строеж), което е поне 4 пъти по-евтино от това, което някой с бъкнати в гъ~Ъ ръце би трябвало да брои за същото, закупувайки въпросната жилищна площ, която може би няма да се използва като жилищна, а ще докарва по едни 2-3К месечно, обвързана с компанията, в която бачкам на длъжност... идиот - ха ха ха.
Тоест, Гочематиката, Мери, скъпа Мери, идва да покаже, че едни 100, 120 хил. лева, ако бъдат разделени на 3, нека са 4 месеца - излиза, че като странична печалба от полаган от мен труд, оценката ми е близо 25 хил. лева месечно. Пом/у работата ми, която не е за 2 или 3К., а за доста повече.
Еее... Още ли ме питаш защо не съм в САЩ, където това не би било възможно и паритета на покупателна способност на изкарваното от мен тук е поне двоен на този, който би ми бил там?
Тоест, без да се 'фалА - от около 3 години стандартът ми е двоен спрямо малко над средния американски.

...

Пари - ОК - явно умея да правя и/или спестявам.
Коли - ОК - няма как Пут(к)ин да ми забрани спестените само за 3 месеца 100К да "вложа" в закупуването на "Порше" - хи хи хи
Жени - ми... ЗА КАКВО ЩЕ КУПЯ "ПОРШЕ"-то БРЕ? Хааааааа ха ха ха
(само една козЪ знае защо се смея и ще се усмихне, четейки този ми идиотски коментар)

Въпросът е, Заксинка, че ти си този, който хората тук не познават в една друга светлина, в която се изявяваш и някогашната ти част от ЛС до мен "учи-еби, учи-еби" е израз на това, че когато ти си показвал нещо на някоЯ (блогърка) тук - явно си мислел за втората част от фразата ти тогава, а моето отношение към е~ането е мааалко (ли?) по-различно от явно твоите мераци, а защо пиша това за "Порше"-то - отново никой освен една козЪ си няма дори най-малка идея.


ПС: Очаквайте включване от мен по някое време, което драстично да замени съдържанието на постинга с нещо, което пожелахте и ще ви бъде евентуално полезно.
цитирай
2. absolution - Здравей, Стар!
27.05.2019 12:31
Постовете в червено ясно, посветени са на тебе и явно е както казваш за обсесията. Естествена е мъжката непоносимост на едни мъже, по-неуспяващи, към други, по-успяващи. Мене по-скоро ми говори първият пост в жълто, който показва непоносимост към успяваща жена. Това вече е обсесия, Стар!
Иначе ти си ти и никой и с топ не може да те помръдне. Доказал си го отдавна. Поздрав!
цитирай
3. morskipesni - Постарал си се, Гочо!
27.05.2019 13:48
Обаче.. играчите, ибачите, разбирачите.. сме другаде, Гочо.
цитирай
4. cortana - :))):)
27.05.2019 14:24
morskipesni написа:
Постарал си се, Гочо!
Обаче.. играчите, ибачите, разбирачите.. сме другаде, Гочо.

Привет, троле! :):):)))
Нали може аз да се включа и рекоментирам? Благодаряааа! :)
'Постарал' се е, да. Цели 13 минути му е отнело да направи този постинг.
Защо забравихте да се опитвате да ни вменявате, че сте в Германия, за да сте за околните уж реална личност, а не тролски профил? :):))))
цитирай
5. cortana - :)
27.05.2019 14:25
starforlife написа:
ПС: Очаквайте включване от мен по някое време, което драстично да замени съдържанието на постинга с нещо, което пожелахте и ще ви бъде евентуално полезно.

Според мен това ще е погрешен ход, Жоро. :)
В смисъл, че коментарите на блогерите ще увиснат спрямо новото съдържание и няма да им е приятно. :)
цитирай
6. vmir - Привет, Жоро,
27.05.2019 16:03
Виждам, че доброжелателността те кара да правиш отстъпки за своя сметка, за да поощриш самокритичността, но такава в случая с Мери68 е възможна само привидно и срещу очаквана изгода. Този безсрамен тип със сбъркана сексуалност има твърде много фамилна история за криене, за да му боде така непоносимо очите факта, че само със знания, умения и квалификации човек може да си заслужи мястото в живота. Да приеме това означава да признае, че в рода му са просперирали само с доносничества, клевети, дупедавство и разгонване фамилиите на всички, от които са можели да присвоят нещо за себе си. Тези прийоми са оформили манталитета и дори светогледа на Мери68 и това личи във всяко второ негово твърдение и неутолимото му желание да си приписва компетентностите на опонента си и неуморно да го клевети в собственото си невежество и мерзост.

Ако не беше така, щеше ли да се ангажира с претенции да знае как функционира науката? През целия си живот Айнщайн е търсил отговор на въпроса може ли науката да се построи по друг начин и не ни е оставил отговор, а този отявлен невежа, за който не само математиката, но и науката се изчерпват с аритметика до 4-ти клас, знаел, моля ви се!!!

Затова, позволи ми да ти напомня неща, които знам, че знаеш, но се правиш, че не знаеш, за да поведеш Мери68 по посока на рационалността, което за мен е мисия невъзможна.

Жоро, 1 е различно от 1,5 и ти си го отбелязал в предишния си постинг. Но това неравенство е аритметично. А аритметиката е само началното стъпало на математиката. И понеже в добавка става дума за характеристика на извадка или популация, с отчитане на тази допълнителна особеност, 1 не е задължително различно от 1,5. Условията за проверка дали средна стойност 1 е различна от средна стойност 1,5 съставляват стандартна задача и не са особено сложни, но въпреки това не са понятни за онзи, който не знае, че аритметична символика не налага задължително аритметична процедура. Дори е невъзможно тип, доказал неведнъж, че не прави разлика между звук и буква, да разграничи математическо действие от математически символ. И този уникално невеж смешник тръгнал да се конкурира не само с теб или мен, но и със самия Айнщайн…

Това не е театър на абсурда, а логично състояние на всеки паразит, приел за нормално да вреди на държавата си, за да заслужи чуждестранно благоволение. И никой не му е виновен, че вместо благоволение, получава презрението на поръчителите си, защото дори поръчителите на гнусни поръчки знаят, че който вреди на сънародниците си и очаква изгоди от това, е мерзавец, който “обича” само срещу заплащане.

Поздрави!
цитирай
7. cortana - Вмир, привет! :)
27.05.2019 16:57
Ти си от хората, които знаят, че имам пълните правомощия да представлявам Жоро по куп въпроси не само тук, в блога. :) Затова сега ще си позволя да те репликирам по отношение на този ти коментар от негово име, а след това той ще ме поправи, ако някъде греша. :)
Жоро не дели хората по партийна принадлежност, бивша или настояща. За него това е без значение и еднакво добре прави бизнес и с 'капиталисти' и с 'комунисти'. :) Както и има приятели и с двата типа убеждения. Жоро гледа на хората като на полезни, хора на действието и безполезни, хора на приказките. За него какин Пумпалчо е от вторите :), защото е 'велик' на приказки и нула на дела. :)
Не може, Вмир, човек, който по никакъв начи не е свързан с науката да проумява нейната същност. :) Това с обща култура не може да се получи и ти отлично зная, че го знаеш. :) Човек, за когото математиката например се изчерпва като приложение и полезност до сметки в хранителния магазин, няма как да не възприема същата по най-елементарния начин. :)
Не може да се отрече, че блогбг е изключителен театър на абсурда, но той е отражение на един типично български и балкански синдром, при който всеки разбира от всичко и да кажем икономист не се свени както се изразява Жоро да спори и оспорва знания и компетенции на специалист в компютърната област например. :)
И Жоро красноречиво го намекна това с намигването си с песента на Мамалев 'Ширпотреба'. :) :) :)
цитирай
8. eva666 - кой е тозз..Пъпеш? и кой го пита всеки ден, къде е?
27.05.2019 17:39
morskipesni написа:
Обаче.. играчите, ибачите, разбирачите.. сме другаде, Гочо.


тук, всички сме..извънземни, бай хОй.....
цитирай
9. vmir - 7. cortana, Корти,
27.05.2019 17:44
Паразитирането няма партийна принадлежност, но паразитите се нуждаят от такава дори само за да я изтъргуват за друга. Това произвежда простаци, които са непримирими към кадърността на другите, защото няма по-голяма опасност за паразитите от законността и реда, които отреждат на всеки положение според реалната му полезност, която паразитите искат да подменят с голословни претенции в атмосфера на тотално опростачване.
цитирай
10. starforlife - Спирай хронометъра, Кортинка. Ха ха ха
27.05.2019 18:22
18:17 - 18:21 Четири минути. Добре ли е?
цитирай
11. cortana - :):):)))
27.05.2019 18:36
starforlife написа:
18:27 - 18:21 Четири минути. Добре ли е?

Четири минути за да се логнеш в сайта на..... Да направиш screenshot на част от началната страница на научния доклад..... Да му 'пришиеш' уточняващото надписче в червено по диагонал..... След това да го включиш в постинга, в едно с намирането на 'Ширпотреба' и включването и на нея в постинга..... Е..... задоволително време! :):):))))
:):):))))
Някои го 'могат' къде, къде по-бързо и професионално от теб. Нищо, че 'моженето' е само на думи и дори един клип не могат да центрират при новите глупендерски 'правила' на блога. :):):))))
цитирай
12. cortana - Всъщност, Жоро, да те попитам.....
27.05.2019 18:37
Защо реши надписчето по диагонал да е червено, а не като воден знак например?
:):):)))))
цитирай
13. merlin68 - Здравей Гочо, няма как да не се съ...
27.05.2019 18:42
Здравей Гочо, няма как да не се съглася с теб когато си прав - постингът е идиотски, но... да надхвърлиш себе си, аз не съм се и надявал да можеш.
Пропускам ти идиотщините, защото днес обсесията ме е поотпуснала и взимам становище само по въпроса за името Сигиз-Тогиз Фройдов. Понеже, въпросният герой е измислен от мен, то и името му е измислено от мен, и твоята представа дали е правилно, или пък - не, на Сигиз-Тогиз му е през 21-вия пръст.
Що се отнася до обсесията, не знам... може, може. Сигурно и Алеко Константинов е имал обсесия към Бай Ганьо. Не се сравнявам с него, опазил ме Бог от гочовщини, просто случая с неговия Ганьо и моя Гочо е сходен.
цитирай
14. merlin68 - Постовете в червено ясно, посве...
27.05.2019 18:46
absolution написа:
Постовете в червено ясно, посветени са на тебе и явно е както казваш за обсесията. Естествена е мъжката непоносимост на едни мъже, по-неуспяващи, към други, по-успяващи. Мене по-скоро ми говори първият пост в жълто, който показва непоносимост към успяваща жена. Това вече е обсесия, Стар!
Иначе ти си ти и никой и с топ не може да те помръдне. Доказал си го отдавна. Поздрав!

Пак здрасти Гочо, под формата на поредния ти "реален фен". Как те надуших ли? Ми, много просто - отдалеч мирише на автореклама по гочовски. Тоя образ, гледам, че без нито веднъж да се появи в блога ми, за кратко време е успял да прочете всичките ми постинги, които тук си преписал и да вземе становище по въпроса, но най-важното да те възвеличай:)))
цитирай
15. merlin68 - Виждам, че доброжелателността те ...
27.05.2019 18:47
анонимен написа:
Виждам, че доброжелателността те кара да правиш отстъпки за своя сметка, за да поощриш самокритичността, но такава в случая с Мери68 е възможна само привидно и срещу очаквана изгода. Този безсрамен тип със сбъркана сексуалност има твърде много фамилна история за криене, за да му боде така непоносимо очите факта, че само със знания, умения и квалификации човек може да си заслужи мястото в живота. Да приеме това означава да признае, че в рода му са просперирали само с доносничества, клевети, дупедавство и разгонване фамилиите на всички, от които са можели да присвоят нещо за себе си. Тези прийоми са оформили манталитета и дори светогледа на Мери68 и това личи във всяко второ негово твърдение и неутолимото му желание да си приписва компетентностите на опонента си и неуморно да го клевети в собственото си невежество и мерзост.

Ако не беше така, щеше ли да се ангажира с претенции да знае как функционира науката? През целия си живот Айнщайн е търсил отговор на въпроса може ли науката да се построи по друг начин и не ни е оставил отговор, а този отявлен невежа, за който не само математиката, но и науката се изчерпват с аритметика до 4-ти клас, знаел, моля ви се!!!

Затова, позволи ми да ти напомня неща, които знам, че знаеш, но се правиш, че не знаеш, за да поведеш Мери68 по посока на рационалността, което за мен е мисия невъзможна.

Жоро, 1 е различно от 1,5 и ти си го отбелязал в предишния си постинг. Но това неравенство е аритметично. А аритметиката е само началното стъпало на математиката. И понеже в добавка става дума за характеристика на извадка или популация, с отчитане на тази допълнителна особеност, 1 не е задължително различно от 1,5. Условията за проверка дали средна стойност 1 е различна от средна стойност 1,5 съставляват стандартна задача и не са особено сложни, но въпреки това не са понятни за онзи, който не знае, че аритметична символика не налага задължително аритметична процедура. Дори е невъзможно тип, доказал неведнъж, че не прави разлика между звук и буква, да разграничи математическо действие от математически символ. И този уникално невеж смешник тръгнал да се конкурира не само с теб или мен, но и със самия Айнщайн…

Това не е театър на абсурда, а логично състояние на всеки паразит, приел за нормално да вреди на държавата си, за да заслужи чуждестранно благоволение. И никой не му е виновен, че вместо благоволение, получава презрението на поръчителите си, защото дори поръчителите на гнусни поръчки знаят, че който вреди на сънародниците си и очаква изгоди от това, е мерзавец, който “обича” само срещу заплащане.

Поздрави!


Поздравявам те вмирисън скункс, клеветата която си измайсторил е точно по мярката на миризмата ти и заслужава адмирации. Въпреки, че в мен се прокрадва усещането, че това не е клевета, а плах опит за автобиография, нещо като признанието на някой гей, който плахо го подхваща, сякаш не се отнася за него, а за приятел. Та в случай, че не е клевета, а автобиография, пак те поздравявам, защото тя чудесно обяснява, как си се превърнал в помияр... то от такава родова памет, трудно се бяга.
цитирай
16. cortana - Хайде да продължа да се намесвам от името на Жоро, защото той си прави 81вия квадратен метър, а тук някои си развиват 81вата обсесивна конвулсия! :):):))))
27.05.2019 18:49
merlin68 написа:
Здравей Гочо, няма как да не се съглася с теб когато си прав - постингът е идиотски, но... да надхвърлиш себе си, аз не съм се и надявал да можеш.
Вече многократно показахте, Пумпалчо, че Вие възприемате иронията единствено когато произлиза от вашите среди, на приятелите Ви, типични партийнообсебени мишленца. :):):)
С това в случая визирам отношението Ви спрямо самоиронията на Жоро, че постингът е идиотски, но може да Ви прехвърля и спрямо иронията му, че Русия изостава спрямо САЩ с хилядолетия, която ирония той все пак обезпечава 'математически'. :):))))

merlin68 написа:
Пропускам ти идиотщините, защото днес обсесията ме е поотпуснала и взимам становище само по въпроса за името Сигиз-Тогиз Фройдов.
Естествено, че ще пропуснете. Вие винаги пропускате каквото не Ви изнася. :) Но обсесия се вижда, че има и това е показателно дори само от факта, който Жоро е изнесъл в постинга, а той е, че от 40 Ваши постинга, 15 са пряко посветени на Жоро. :):):)))

merlin68 написа:
Понеже, въпросният герой е измислен от мен, то и името му е измислено от мен, и твоята представа дали е правилно, или пък - не, на Сигиз-Тогиз му е през 21-вия пръст.
Както вече казах, Вие вземате едностранчиви отношения само по въпроси, които могат да Ви поставят в благоприятна светлина пред околните. Спомняте ли си изказването си, че тук е важно да прочетете някого и да му гласувате, за да Ви върне жеста? :):):))))
Ето това е достатъчна реплика спрямо следващата част на коментара Ви, а именно:
merlin68 написа:
Що се отнася до обсесията, не знам... може, може. Сигурно и Алеко Константинов е имал обсесия към Бай Ганьо. Не се сравнявам с него, опазил ме Бог от гочовщини, просто случая с неговия Ганьо и моя Гочо е сходен.
Ами извинете ни, но не всички сме като леоновпом например, да държим на такива подкрепи и разни видове подмазвания. :)merlin68 написа:
absolution написа:
Постовете в червено ясно, посветени са на тебе и явно е както казваш за обсесията. Естествена е мъжката непоносимост на едни мъже, по-неуспяващи, към други, по-успяващи. Мене по-скоро ми говори първият пост в жълто, който показва непоносимост към успяваща жена. Това вече е обсесия, Стар!
Иначе ти си ти и никой и с топ не може да те помръдне. Доказал си го отдавна. Поздрав!

Пак здрасти Гочо, под формата на поредния ти "реален фен". Как те надуших ли? Ми, много просто - отдалеч мирише на автореклама по гочовски. Тоя образ, гледам, че без нито веднъж да се появи в блога ми, за кратко време е успял да прочете всичките ми постинги, които тук си преписал и да вземе становище по въпроса, но най-важното да те възвеличай:)))
И от мен пак здрасти, Пумпалчо на кака! :):))))
Души Вашата Бела, Вие фантазирате, но никой не Ви и пречи да го правите. :):))) Така или иначе това се случва в менталния ви свят на някои, докато реалността се движи по своите неведоми, но винаги логични пътища. :):)))))
Само искам да вмъкна забележката, какиното, че едно 99% от хората тук четат нелогнати, било то, за да останат изрично анонимни, невидими за притежателя на четения блог, било то просто хей така, без каквата и да е умисъл. Понякога такива блогъри се логват само, за да могат да оставят коментар. Но защо пък случаят да е такъв: абсолютко да е чел достатъчно дълго време и двама ви с Жоро и след това да се е логнал, за да остави коментар? :)
Виж, ако бяхте в час с 'Рей, Гей, Змей' както се опитвате да подмятате ни в клин, ни в ръкав от време на време, щеше да сте наясно вече на кого е въпросният профил. А защо го е създал при наличието на основен ли? Не предполагам, а отлично зная, че е точно поради причината и хората, която причина и които хора накарахТЕ Жоро да извади онзи си език, който, ако забелязвате отсъства под този и предходния му постинг, но при Вас се пракрадват инкарнации, че Ви се иска да го имате Вие, но не Ви стиска. :):))))
Последното ярко се опитва да проличи в следващия Ви коментар спрямо Вмир, който също достатъчно Ви комплексира от обстоятелствата на успехите му в реалния живот и особено изразително се проявява в абсолютно жалките Ви желания Вмир да напусне блогбг. :):))))
цитирай
17. musicgirl81 - Стар, Корти, приветчета! ;);)
27.05.2019 19:28
Стар, който спори с теб, не осъзнава колко е забавно отстрани, а мога да си представя на самия теб как ти е познавайки те вече достатъчно добре и знаейки какво правиш в болшинството от времето в блога. ;)
Корти, красавице, с теб също не бива да се спори, защото си умница както те нарича Стар и трудно човек би могъл да мери логика и духовитост с остроумните ти коментарни забележки. ;)
Чудесни сте и двамата и поздравчета и на двамка ви! ;)
цитирай
18. musicgirl81 - Е как от кого поздравчета бе, четящи Стар блогъри???
27.05.2019 19:30
От мен, един от най-сексапилните му клонинги! ;);););)

;););)

Защото то почти абсолютно всеки, който харесва Стар, според някои блогъри е негов клонинг. ;););) Не, че на някого от набедените му пука от това де. ;););)
цитирай
19. vencivaleri1951 - Жоро, отново се вадиш като барона-за косата си
27.05.2019 20:24
Не разбирам от програми, от компютри и прочие , но мазоли имам по пръстите от план-сметки за обекти. Борис Димовски има една култова карикатура , на която летят магарета . Е когато видиш в небето да лети магаре в реална, то тогава може и да направиш 80м2 за 30000лв. Само разрешителните ще отидат към 10000 лв и то ,ако имаш линия. Тоалетна и баня, при семпло изпълнение ще ти струват седем, осем хиляди лева. Трябва ли да добавя дограмата, подовата настилка. И на кота нула да си/надстройката е по сложна и скъпа пак ще ти отидат 20мз бетон, два, три тона арматура и около 180м2 покрив. И каква ли трябва да е подовата настилка за човек подаряваш БМВ на профилите си, и Порше на ,,козата,, до него!?
Жоро ФРЗ в строителството не надхвърля 25% от себестойността.
Беседка с тази площ трудно ще вкараш в тази сума, ако я направиш както трябва и с качествен материал.
цитирай
20. starforlife - Добра вечер на редовните ми, а и не толкова Читатели.
27.05.2019 20:45
Ще ме извините, но ще репликирам само Венци от коментар 19.
цитирай
21. starforlife - Драги Венци, първо искам да ти благодаря за този коментар.
27.05.2019 20:52
А защо ти благодаря - ще стане ясно в края на тази ми реплика към теб, където за пореден път ще покажа на скъпата Мери, че е просто парашутист.


Венци, ти не разбра ли, пич, че мен никога не можеш да ме хванеш в лъжа, просто защото не практикувам този вид спорт?
Оставяме настрана факта, че някои блогъри са видяли вече с очите си какво строя и какво съм сътворил, защото тях вие моменталически ще ги определите като мои клонинги дори да са... блондирани кози например - ха ха ха. Съсредоточаваме се в/у това, че ти за пореден път се пънеш по въпроси, по които ОК, може и да си бил някога в час, но:
- Първо: вече си изветрял, пич, и не си и аз ти го показах при подобните ти опити наскоро да ме контрираш по отношение на заваряването, където за N-ти пореден път не продължи дискусията, защото видя, че не можеш да я водиш релевантно (и ноторно - и ноторно) с мен.
- Второ: за N-ти път те приканвам (тогава, при плюнченето ти по отношение на заваряването, поканата беше АБСОЛЮТНО СЪЩАТА и сега нямаше да се пънеш с този си коментар, защото щеше да си видял с очите си)... Та, за пореден път те приканвам да не си чешеш езика, а като се опитваш да ми опонираш - да дойдеш на място и видиш с очите си. Естествено, че в едно с разните фактури, обикновени нефискални касови бележки, напълно нефискални разпечатки (като да речем за камъните, филца и пясъка от кариерата) и други, които за не повече от 15 мин. може да сумираш като разходи с калкулатор и да видим кой говори шитни - ти или аз.

Сега ще продължа с някои уточнения, които ти ще кажеш, че са опит да извъртя нещата и се измъкна, но ако погледнеш безпристрастно, ще установиш, че не е така, а просто някои неща на вас ви минават транзит през мозъка, без да дръпнат струните на опънатите, тоест ненагънати явно, мозъчни гънки - ха ха ха.
Преди това обаче да ти задам въпроса колко струва жилищна площ от 80 кв. м. в София?
Цитирай ми най-ниската известна ти към момента цена, моля.

И всъщност - ще изчакам отговора ти преди да продължа, за да се получи дискусия, а не аз да ти показвам, че моята е по-голяма и по-твърда, а ти просто за пореден път да замлъкнеш "опозорен", осъзнавайки, че това е факт. За пи~ката говоря, че е по-твърда, Венци. Като преносен смисъл на това, че аз говоря от позицията на знаещ, можещ и действащ в момента, а ти просто патетираш както в 99% от случаите и то невярно. И държа да уточня, Венци, чепоследното, за пи~ката, е шега естествено, а не напускане зоната на добрия тон, с привкус на поднасяне и насмешлива подигравка в това да наричам да речем мъж "Мери, скъпа Мери".

(Ще следва продължение, но ще изчакам отговора на Венци, който за пореден път говори хипотетично за неща, които в момента за мен са ежедневна... логистика, а не само... производствена практика - ха ха ха)

Дотогава да задам изключително релевантния (и ноторен - и ноторен) въпрос на Мери, скъпата Мери:
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Скъпа Мери,
след като ти се пънеш с твърдения, че разбираш математиката по-добре от мен - хайде така, чисто математически, ми покажи защо изцепката на Венци, че жилище от 80 кв. м. има покривна площ от 180 кв. м. е пълна шитня?
След това, хей така - с чисто конвенционална математика - ми пресметни, свеждайки на вниманието ни математическите си изрази и обосновката им - реалната, а не спуснатата от гюлето на Барон Венцхаузен, квадратура на покрива?
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Аз засега, Венци, драги Венци, само ще те светна, че, без да съм търсил най-ниските цени на цитираните по-долу материали, те са от такива порядъци:
- Греда 6х8 см. с дължина 4 м. е 7 лева
- Лист влагоустойчив фазер с размери 1,22х2,44 м. и дебелина 1 см. е 21,78 лева (в "Практикер", който е скъп по отношение на строителството магазин, но понякога това просто няма значение)
- Руло "Воалит" със сива посипка и площ от 10 кв.м. (отново в "Практикер") е 34,99 лева
Защо цитирах въпросните материали ли?
Защото това са основните материали за въпросния покрив (повтарям - основните, а не, че няма и други като поповете със сечение 10х10 см., улуци, пирони, винтове, импрегниращи застъпванията материали и някои други, но изключая улуците, които още не са факт - останалото е на стойност под 100 лева)...
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Та, въпросните материали да приемем, че са единствените за въпросния покрив - нека претенцията за владеене на математиката... Да не говорим за практико-приложимостта й... Мери - да ми пресметне себестойността на въпросния покрив, м?
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
СмЕЕЕЕЕЕЕх!
цитирай
22. morskipesni - Нали може- как ме кефиш, Гочо!
27.05.2019 21:42
Сметнал "колко ми е отнел" скромния, поставящ нещата на местата им постинг. Така е Гочо. Около 15 минути, В РАБОТНО ВРЕМЕ, докато СИ ВЪРША РАБОТАТА, за която съм предоволно заплатен. За времето, през което ти си кесил пред компа Гочо за да си наредиш съдържанието - аз пак си направих моите 500 кинта в зелено надник. И пак да ти напомня- нещата се случват другаде, Гочо. Но поне бъди здрав!
цитирай
23. анонимен - Аз засега, Венци, драги Венци, само ...
27.05.2019 21:49
starforlife написа:
Аз засега, Венци, драги Венци, само ще те светна, че, без да съм търсил най-ниските цени на цитираните по-долу материали:
- Греда 6х8 см. с дължина 4 м. е 7 лева
- Лист влагоустойчив фазер с размери 1,22х2,44 м. и дебелина 1 см. е 21,78 лева (в "Практикер", който е скъп по отношение на строителството магазин, но понякога това просто няма значение)
- Руло "Воалит" със сива посипка и площ от 10 кв.м. (отново в "Практикер") е 34,99 лева
що така като цитираш цени видяни в сайта на практикер не покажеш поне една касова белешка а, Гочо?
цитирай
24. анонимен - morskipesni съм, но не знам защо излизам анонимен
27.05.2019 21:52
а сега отивам да обърна част от 500 кинта в бира, а ти лапай тук мухи
цитирай
25. pompadurpedal - Верно, че има обсесии. Единият пише ...
27.05.2019 22:18
Верно, че има обсесии.Единият пише 15 постинга за другия, другият пък му ги брои и се взира в тях.Ами кво ти пука дали пишат за теб, явно и ти си с вторична обсесия.
Това за СЕгиз тогиз е абсолютно вярно.
цитирай
26. raff - :D:D:D:D:D:D
27.05.2019 23:11
Нали съм от набедените и то точно от този, спрямо когото ще цитирам част от думите на Стар, та да се включа и кажа. :D
starforlife написа:
Скъпа Мери,
след като ти се пънеш с твърдения, че разбираш математиката по-добре от мен - хайде така, чисто математически, ми покажи защо изцепката на Венци, че жилище от 80 кв. м. има покривна площ от 180 кв. м. е пълна шитня?
След това, хей така - с чисто конвенционална математика - ми пресметни, свеждайки на вниманието ни математическите си изрази и обосновката им - реалната, а не спуснатата от гюлето на Барон Венцхаузен, квадратура на покрива?


- Греда 6х8 см. с дължина 4 м. е 7 лева
- Лист влагоустойчив фазер с размери 1,22х2,44 м. и дебелина 1 см. е 21,78 лева (в "Практикер", който е скъп по отношение на строителството магазин, но понякога това просто няма значение)
- Руло "Воалит" със сива посипка и площ от 10 кв.м. (отново в "Практикер") е 34,99 лева
Защо цитирах въпросните материали ли?
Защото това са основните материали за въпросния покрив (повтарям - основните, а не, че няма и други като поповете със сечение 10х10 см., улуци, пирони, винтове, импрегниращи застъпванията материали и някои други, но изключая улуците, които още не са факт - останалото е на стойност под 100 лева)... Та, въпросните материали да приемем, че са единствените за въпросния покрив - нека претенцията за владеене на математиката... Да не говорим за практико-приложимостта й... Мери - да ми пресметне себестойността на въпросния покрив, м?

Ето за това говоря когато казвам, че Стар може да сложи някого в джоба си и съответно ставам негов клонинг, защото съм му бил правел реклама. Че не са ли думите му точно на място? Нали този към когото са отправени има претенциите да владее математиката повече от Стар и да му сече пипето повече, защо не вземе тогава да ни сведе до вниманието математиката си по въпроса? Аз съм твърдо убеден, че Стар може и го е приложил, а дали това ме прави негов клонинг е смешно да се дискутира. :D
цитирай
27. raff - С две думи: Очаквам да видя конкретност в отговора на мерлин68, а не празни приказки както и по отношение чий профил е моят.
27.05.2019 23:13
:D
100% съм сигурен, че очакването ми ще остане напразно. :D:D::D:D
цитирай
28. vmir - Мери68, пишел съм за теб “плахо, като за приятел”, за да не се разбирало, че пиша за себе си????????
27.05.2019 23:50
Това само мизерник опростачвател по инструкции може да го напише. И като икономист0, и като мери68 и като ужким живеещия в Германия (и като още някой и друг фейк профил) опростачвателските ти инструкции и едностранното ти престараване в изпълнението им не могат да бъдат сбъркани с други потребители, а следват прилежно кремълската тролска стратегия да заблуждаваш за това кой си ти и какви задачи изпълняваш в нета.

Какво общо можеш да имаш ти със западното икономическо издание, с британското лого или с англосаксонското име, с Германия, с претенциите ти да знаеш безброй неща, за които преписваш като изоглавен баналности от Гугъл? Ти не разбираш дори кога да спреш с преписването, за да не си противоречиш и да не разкриваш мащабите на поръчковата си злонамереност, ти не се усещаш, че в безумните си претенции се бараш като по-знаещ по въпрос, на който Айнщайн цял живот безуспешно е търсил отговора, и с вярата на кръгъл глупак и невежа си въобразяваш, че можеш да припишеш цялата си уникална повратливост на мен??????

Откакто преди 8-9 години ти ме “изобличи” като простак заради Платоновата дефиниция, която използвах, до днес ти не си мръднал и на йота от инструкционното си амплоа на “всезнаещ”, което ти е възложено от някой пиян мужик, оправдаващ задачата си от съветско време да опазва българо-съветската дружба от западните влияния на съвременните научни и технологични постижения.

И си вярваш, че освен за неграмотник от тролската ви групичка, цялата ти уникално разпознаваема простотия може да бъде приписана на друг човек???????? Не се ли усещаш, че един психиатър може да те научи да пестиш доста напразни усилия и време?
цитирай
29. vencivaleri1951 - Жоро, разговорът е паразитен
27.05.2019 23:55
Ще се опитам накратко да ти обясня защо. Първо обаче ще се извиня за мой лапсус.Имах предвид до , а не 180м2. Не знам къде, на каква надморска височина, изложение , завет или фронтално....Всичко това определя покрива, а и от значение е и вкуса ти. Виждал съм алпийски покрив на Адриатика-на мой братовчед в Подгорица.
И защо е паразитен разговора....Ами безсмислен е. Ти написа че очакваш наем от жилището по две,три хиляди лева. Трудно ще се получи, освен ако е в топ центъра и всичко е лукс. Тоест подова настилка задължително над сто лева метъра. Минимум два санитарни възела и мнгокамерна дървена/не алуминий и пвц/ дограма.До тук само надхвърли сумата. Жоро, не казвам, че лъжеш, може в празнично настроение да си писал постинга. Пак уточнявам за жилище 80м2,от което се очаква наем две, три хиляди лева, обзавеждането на санитарните възли, подходящите под и дограма ще надхвърлят 30000лв.
За заваряването нямам памет за какво иде реч. Мисля, че споменах, че баща ми известно време бе директор на Института по заваряване, а първи заместник по научната част бе първия сет на бай Тодор. Това са лесно проверили неща Бори
цитирай
30. starforlife - Сега...
28.05.2019 00:46
Останалите ще ме извините, но започвам работа за основния си Работодател и набързо ще обърна внимание само на Венци в последния му 29-ти коментар.

~ Първо, Венци, искам да те поздравя и да ти благодаря. За какво ли? За тона.
Дори само обръщението ти (Жоро, а не подигравателното според мен Жорко) ме радва. Не се шегувам и ти предлагам да си направиш следния експеримент: Запази нормалността на дискусиите си с мен и ще се убедиш, че аз не съм простак за какъвто ме мислиш, а това е просто маска.
Опитай, нищо не ти коства. А може би приятно ще се изненадаш.

~ Сега за лапсуса: Извини ме, Венци, но дори така поправено, ДО 180 кв. м., продължава да е глупост, защото ако приемем за по-лесни сметки, че помещението е правоъгълник със страни 12 на 7 метра (което прави 84 кв. м., нали така?) и има тура от 4-те страни изнесена на по 1 метър, то за да се получи въпросната площ на покрива, Венци... При приемане, за да мога да сметна без калкулатор, а почти наум, че покривът е едноскатен и също се явява обикновен правоъгълник, то излиза, че най-високият поп в единия край на обекта би следвало да е с височина 9 метра и половина (мисля, че не допускам грешка, но урте ще проверя, защото сега не ми е до това)!
Осъзнаваш ли за какво говоря и колко идиотска би била подобна конструкция?

~ Определено разговорът е паразитен, но пък е относително показателен за четящите кой къде е в "хранителната верига". И отново с извинение ще кажа, че такъв - паразитен в някои му части - го правиш ти, Венци. Защо ли? Ами хайде да ми цитираш моите думи по отношение на това какво съм казал за докарването на въпросните 2-3К месечно и надявам се сам да се убедиш, че грешката отново е в твоя телевизор.
После: Погледни обявите за наеми на търговски площи и например ще видиш, че за района на Женския пазар, цената е 25 лева на кв. м., което би правило за коментирания случай таман 2К, а сам знаеш, че това не е топцентър. "Фурла" например, вече в топ центъра на София, плаща за по-малка площ почти четворно по-висок наем от споменатия от мен.
Но аз пак те приканвам да цитираш моите думи по отношение на това, МОЛЯ.
Иначе, ако трябва да уточнявам, санитарните възли, Венци, са 3 за въпросната квадратура. Не те ебавам.

~ Благодаря за комплимента да съм в състояние да пиша така трезво на пияно (ха ха ха), но трябва да знаеш, Венци, че аз НЕ пия. Или по-скоро употребявам, алкохол, но предимно бира и то умерено - да кажем средно по бира през ден и то лятото; червено вино заради полезността му, но средно по чаша отново през ден и то изключително вечер; и малцово уиски, но максимум 50-80 гр. и то също изключително вечер и средно примерно веднъж на 3-4 дни или по повод. Тогава вино естествено не употребявам.
С две думи, Венци, последното ми напиване беше като студент през далечната 1993-та, когато в Пловдив взех "С" категория и се почерпихме с другите курсисти. И съм изпил няма и 200 грама водка, но ме хвана и то яко, защото не бях закусвал дори, а беше вече 14 часа някъде и бях вълчи гладен и адски изморен - това листовки, полигон, градско...

~ На изцепките ти за заваряването няма смисъл да се връщаме - минало-заминало - аз не съм Мери да повтарям като латерна "Литуя...", "Снимката...", "Задачата..."
Просто тогава се опита да се правиш на вещ по въпроса, а без да целя да те обидя - ако ти връча инверторния си електрожен, няма да можеш да го подготвиш за заваряване, а камо ли на аргон да направиш заварка.• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
ПС: Хайде сега интелигентният и най-вече пънещ се да разбира математиката повече от мен Мери, да ни поясни как получих например височината на попа, че би била 9,5 метра в репликата ми в този коментар по отношение на думите на Венци за покрива? М, Мери?
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

………………………………………………………………………………………………………………………………………… StarForLife™

цитирай
31. librarian - Добро утро, Жоро-Стар! :-)
28.05.2019 08:18
Понеже и аз като Рафи съм твой клонинг, та да се съглася с неговото мнение, че ти винаги си провеждал споровете с невъзможност да те оборят поради факта, че винаги говориш директно и без недомлъвки и условности. Това ярко се вижда в коментарите ти спрямо Венци в момента: цитиране на цени, цифри като следствие на пресмятания, език на човек, който знае какво говори и не може току така да бъде оборен поради същото, което казах току що, че знае какво говори.
Поздрави, Ж-Стар! :-) И успех със строителството днес! :-)
цитирай
32. librarian - 22-ро плюсче! :-)
28.05.2019 08:19
Не за принципно погледнато наистина безсмислието да се опитваш да покажеш на опонента ти Мерлин, че е ненормално да твори с такъв бяс спрямо теб, а за това, че приказките ти тежат на мястото си, а това е важно. Патетичното и кухо говорене както казваш ти, определено не е полезно никому и за нищо по отношение на околните. :-)
цитирай
33. cortana - :):):)))))
28.05.2019 09:01
starforlife написа:
ПС: Хайде сега интелигентният и най-вече пънещ се да разбира математиката повече от мен Мери, да ни поясни как получих например височината на попа, че би била 9,5 метра в репликата ми в този коментар по отношение на думите на Венци за покрива? М, Мери?

Ще има да чакаме! :):):))) Дървени философи като Пумпалчо умеят математиката само на ниво пресмятане, но не и проумяване къде, как и какво от нея да бъде приложено. :):)
Признавам си, че аз не мога да направя покрив и пресмятанията ми биха били идеалистични, но определено съм достатъчно учила, а не назубряла в училище, за да се досетя кои формули и по какъв начин да бъдат използвани. За направата си има мъже! :)
цитирай
34. vencivaleri1951 - Жоро,
28.05.2019 09:08
Ти ясно си написал жилищна площ, а не търговска. Мой съсед реституира около осем квадрата помещение на Витошка и Попа-открай време се продаваха ядки и това според мен са най скъпите квадрати в София. Цената на търговските обекти е според очаквания приход. Ти, обаче говориш за новопостроена жилищна площ, четвъртата ти къща се беше изразил, ако не се лъжа. Тоест ,отдаваш за живеене или канцелария. Имам представа от размера на наемите и изискванията на клиенти, които са готови да платят подобни пари. За това се спрях само на санитария, под и дограма , които определено надхвърлят посочената сума. Преди това ти посочих и минимума за разрешителни и нотариални такси. Ти подобна къща в централните части на София можеш да изградиш само във заден двор/на първа линия няма как да изградиш едноетажка/ И запомни:Квадратурата на маломерните обекти е най-скъпата. В случая ти с никого не делиш зидария, плочи, ВИК, електро, разрешения...
цитирай
35. cortana - 34. vencivaleri1951 - Когато собственикът ни като клонинги е доброжелателен към някого, ние, клонингите му :):):))), следваме политиката! :):))))
28.05.2019 09:32
И понеже Жоро отдавна е по задачи с въпросния ИМОТ, та ще Ви репликирам аз. :)
Венци, принципно Вие сте прав, но практически в случая грешите! :)
Да, Жоро каза, че застрояваната площ е жилищна и не би се отметнал от това, защото си е така, но това не превръща всички Ваши по-нататъшни разсъждения в правилни. :) Той Ви го е казал, Венци, Вие отдавна не сте в бранша и нямате представа от някои съвременни положения в това отношение. :)
Преди месец с Жоро, синовете му и някои приятели, ходихме в Банско. Отседнахме във вила, която е може би с квадратура не по-голяма от въпросната тук. Заплащането беше 1200 лева за 2 дни!!!, Венци! Говоря напълно сериозно.
Тоест, Венци, Вие изпускате две много важни неща, а именно:
1во, Жоро е казал, че строежът е за ОКОЛО 30 000 лева и 32 000 да кажем е равностойно при този изказ. А 2 000 лева си са 2 000 лева и са доста пари, Венци, съгласен ли сте? :)
2ро, Къде изключихте..... инфраструктурата, прилежаща към самата жилищна площ? :)
Мисля, че ето тези две неща имаше предвид Жоро когато снощи спомена, че ще направи някои доуточнения, но се спря, защото се 'притесни', че ще го изтълкувате като опит за измъкване, а то не е така, защото наемащиТЕ ще заплащат основно за жилищната площ, а не дворната, която почти няма да използват реално.
Ако и сега не Ви светва по какъв начин едни 80 квадрата могат да носят 2 000, че и много повече месечно, то явно Жоро е прав и Вие наистина отдавна не сте наясно с материала, както и не познавате някои както казах съвременни методи по отношение на това за което говорите с него. :)


И накрая оставих най-важната забележка. Ще преразкажа говорено от Жоро, все пак съм негов клонинг и трябва да го величая. :):):)))))
Не веднъж Жоро е казвал, че българинът в Интернет и в частен случай тук, в блога, има удивляващото качество да вади думите на околните от реалния им смисъл и въз основа на тях като скелет да гради свои собствени мнения и съждения, които в много голям процент от случаите нямат нищо общо с казаното от събеседника.
Така в случая е и тук. Жоро никъде не казва, че това е крайна себестойностна оценка на проекта като цяло. Говори, че за толкова е построил (включая плановете, а другите предшестващи неща ги имаше) постройката и обезпечаването 'и с ток и вода. Нещо, което в 50% от случаите получаваме, ако закупуваме жилище по метода полузавършено и без обзавеждане: измазани стени и тавани, под на замазка, дограм, вкарани до входа ток и вода. И говори, че подобна площ в такъв вид върви около 100, 120 хиляди лева, което мисля, че е 'релевантно (и ноторно - и ноторно)' :):))) Всеки може да отвори и погледне цените на жилищата в такъв вид.
А това, че Вие, Венци, стигнахте до напълно или поне относително напълно обзаведено състояние, извитене ме, но е Ваша приумица и Жоро никъде не го е казвал. Напротив, цитирам го:
В първи коментар Ж написа:
Нарави ги тези 80 кв.м. за около 30 хил. ЛЕВА (и тук не говорим само за грубия строеж), което е поне 4 пъти по-евтино от това, което някой с бъкнати в гъ~Ъ ръце би трябвало да брои за същото, закупувайки въпросната жилищна площ, която може би няма да се използва като жилищна, а ще докарва по едни 2-3К месечно, обвързана с компанията, в която бачкам на длъжност... идиот - ха ха ха.
Тоест, Венци, говореното от Жоро е от отворен тип. В смисъл, че не се говори всичко да е завършено и това че е крайната цена на абсолютно всичко, а просто говори какво е направил до момента. Има поне още 2 месеца работа до края и може би като приключи всичко, ще бъде така добър да сведе калкулация кое колко струва и какво се е получило крайно.
Ще запитате може би защо не е цитирал приблизителна прогнозна крайна себестойност, а частичната дотук? :) Ако го направите, то няма смисъл да ми уточнявате имате ли представа какъв е замисълът на Смарти и защо е толкова разкрачена прогнозната му сума за печалба месечно 2, 3 хиляди, а не 2000, 2200 примерно както все пак признайте, че Жоро говори дори в такива случаи относително точно, а не без сметка на приказките си. :)
цитирай
36. hellena - Жорж, момчето ми, радвам се за теб!
28.05.2019 10:12
На мен също ми се струва прекалено ефтино, Жорж, но щом го казваш не мога да не ти вярвам. Като приключиш ще ме поканиш на освещаването и ще съм свидетел след това говорил ли си вярно както всеки път и в което не се съмнявам.
Прегръдки, момче! Носиш името си на победоносец достойно и ти се радвам от сърце!
цитирай
37. starforlife - Браво, Корти. Всичко, което си написала е повече от вярно, с изключение на това, че токът и водата не са само до входа, а са реализирани изцяло в рамките на въп
28.05.2019 11:55
Както и някои други неща в повече от това, което визираш като получавано за около 100К. Например изолацията с минерална вата на подпокривното пространство, санитарията във WC и кухненските боксове, аспирацията и някои други дребни неща.
Дай бате цуна красивата мАцуна. Ха ха ха


ПС: Венци, Корти те е репликирала повече от перфектно. Има какво да добавя, но ще го направя... да речем 3 месеца след като завърша абсолютно всичко основно и необходимо за функциониране.
Тогава ти и 99% от блогърите ще научите от мен нещо от съвремието, което на 1 българин да помогне дори само с пораждането на мечта - пак е нещо полезно.
Мечтите знаете са безплатни.
Реализирането им е въпрос на осмеляване и полагане на труд по отношение на достигането им.
Естествено говоря за реални мечти, кореспондиращи със здравия разум и съвместими с персоналните възможности на дадения Мечтател.
цитирай
38. inf0rmant - хахаха
28.05.2019 12:07
Браточка, с припомнянето на тази култува песен ме разсмя много. Мерси.
"Биолози ни поправят печките........"
"Физици в цирка решат мечките......"
Определено наистина за това сме все още на това дередже. Защото всеки се има за капацитет и се препира с тези, които се вижда, че това не им е само раздумка, а реалност. Имам предвид тези, Жоро, които се опитват да спорят с теб, но се вижда, че го правят от позицията на теоретици и...... гугълици. :):):)
цитирай
39. merlin68 - Гочо, извинявай, по принцип обичам ...
28.05.2019 14:51
Гочо, извинявай, по принцип обичам да чета внимателно преди да коментирам, но нямам време да се занимавам с чаршафената обсесия която те е налегнала, при това в комбинация с разтрояване на личността. Поради което се налага да ползвам твоята практика на четене по диагонал.
Значи, разбрах, че ти освен супер професионалист в програмирането, стопанското управление, електрониката, частната охранителна дейност... си бил специалист и в строителството, при това от А до Я. Странична разбира се дейност, в която ти, чрез комбинация от нискоквалифициран и майсторски труд заработваш по 25 000 на месец. Понеже, ръцете ти не са заврени в ... ти с тях правиш всичко, това ВиК, кофражи, арматури, отливане на бетон, зидария, мазилки, шпакловки, покриви... ти си майстор по всичко. Може би сам си проектант и технически ръководител на обекта? Ми какво да ти кажа - нямам думи:) В казармата имаше един Фалконети му викахме. Тоя лъжеше като за световно, в случая (разбираемо за казармата), как сваля мадами - "И й бъркам аз под полата".... 5 мин. подробности за циците и други дадености, след което следва - "И й разкопчавам ципа на дънките". Та, ще ми се да те запитам, в казармата да не са ти викали Фалконети? Щото то човек няма цял живот да лъже как свалял мацки, все ще се развие към бизнес, компютри, строителство....
По въпроса за математиката - аз никога, никъде не съм твърдял, че съм по-добър математик от теб, да не говорим пък за гочеМатик. Единственото което съм и твърдя е, че ти копира от руски сайт задача и почна да се подиграваш на разни блогъри, че не могат да я решат въпреки, че е супер елечентарна, ти конкретно си я решил за 30 сек. Оказа се обаче, че ти не за 30, а за три дена не можа да я решиш. Аз не твърдя, че съм по-добър математик от теб, но поне не съм смешник даващ на интервю за работа задача, която сам не мога да реша.
Що се отнася до покрива ти, то 80 кв. помещение може да има покрив с най-различни квадратури, зависи от проекта.
цитирай
40. starforlife - ~ 39. merlin68
30.05.2019 19:11
Рядко човек може да събере толкова глупости в кратък коментар и да покаже подобна профания.
Но ти успяваш и то при 90% от коментарите си.
цитирай
41. vmir - За Мери68 ефектът на Дънинг-Крюгер се е превърнал в убежище от образованието.
31.05.2019 19:48
А може да е преминал и в патология.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2040200
Постинги: 962
Коментари: 15528
Гласове: 12338
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930