Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2019 22:24 - Безсмислен, но ноторен (и релевантен - и релевантен) "разговор" на тема "трол vs личност"
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3952 Коментари: 62 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image image image image image





Гласувай:
52



1. starforlife - Сега...
15.06.2019 22:26
Първо: За съжаление падна се да съм кОлтурен и въСпитан и ей го на - сдялках го този постинг за около 20 мин. с оформянето и няма да проверявам за правописни и дори логически грешки, защото... за това - хаааа ха ха ха
(да има скъпата Мери радости евентуално бе)

Второ: Модераторката да знае, че другата част от условието да не ми трие предходния постинг не само остава, а ще ги изпълня и двете неща, но когато му дойде времето - тоест, ми скимне на мен.

Трето: ...
Понеже "съм" тъп СОТ-аджия, третото нещо го забравих и ще го напиша когато се сетя. Тоест, може и да не го напиша. Ха ха ха

'Айде от мен лека и докукане.
цитирай
2. starforlife - А... СЕТИХ СЕ!
15.06.2019 22:31
Трето: Понеже идеята ми се завъртя като хем забавление, хем предизвикателство да напиша по една реплика в едно изречение на всяко РедГъск... товааа - РедБъсково - та нека друг освен скъпата Мери не ми търси косури в изреченията - все пак да се опитваш в едно изречение да вмъкнеш по възможност повече от това, което искаш да кажеш, меко казано превръща някои от изреченията в типичен за син на милиционер още от 70-те години (хааааа ха ха ха) изказ и стил. Тоест, кретенски, но аз си се зная и няма нужда по-големи кретени да се опитват да ми го казват.
На едно изречение от РедГъск... РедБъсковия текст си позволих изрично и нарочно второ изречение и мисълта ми беше то да е черно, но както вече казах, освен тъп и адски възпълен, съм и много-много дърт и изкукал и забравих къде дянах черния въглен, та...
цитирай
3. vechnonapompana - Двата ми постинга бяха безпричинно ...
15.06.2019 22:39
Двата ми постинга бяха безпричинно изтрити, както и този.Но модерацията оставя тоя анонимен трол валдор да седи напомпана денонощно.
Ето мнението ми.Блогът на трола блеки,Стоянчо, помпащия я,наполовина е пълен с постинги, оплюващи конкретни блогъри, другата половина е пещерен комунизъм и путинизъм.Тия троли, дето тролът ваалдор намира за остроумни и интересни, са нагли и злобни путиноиди.Всички тия анонимни въшки са паразити в тялото на блога.
Отвратително е това, че тролът валдор е узурпирал първа, непрекъснато мутрата му е напомпана там и аз призовавам модераторите да я махат оттам, за да бъдат на първа истински блогъри.
цитирай
4. radostinalassa - Лайфчо,
15.06.2019 23:08
как го правиш това с музиката. По никакъв начин не се спира. Ще трябва да науча тази екстра и да ви тормозя.
цитирай
5. анонимен - Анонимност и
15.06.2019 23:10
личност са две абсолютно изключващи се понятия. Явно при някои хора ценностната система е обърната с главата надолу.
цитирай
6. rustam - Стига глупости,
15.06.2019 23:24
Пискова, Гевечанов. Кой и какво може да гарантира, че в този момент от профила "angpiskova" не пише "Момчо"? Кой? Разбира се, никой.

Тук има акаунти. Личността е човекът в реалните му социални контакти, не в някаква виртуална платформа.

А в реалната си социална роля, Георги Гевечанов е един нагъл лъжец и измамник. Пискова не е журналист, а треторазряден кореспондент на държавна издръжка. Ето това е.
цитирай
7. vechnonapompana - Ценностната система на трола ва...
15.06.2019 23:46
Ценностната система на трола валдор е да я напомпят, та да стърчи на първа.Самият факт, че пуска постинг СаМО за да я напомпят, говори, че е вманиачено на тема първа създание.Всяка блогърка би се гнусила от тая роля, да бъде помпана като уличница.
Не е важно в случая кои са Гевечанов и Пискова, а фактът, повтарям, че една анонимна зомбирана от денонощното си висене тук е завладяла първа страница незаслужено, с подлост, и че вместо нейния кичозен като нея аватар може да има свястни постинги.
И Гевечанов да напомпи най после тоя постинг и да иде на първа, за да има баланс, защото ако на неколцината от шайката на Вечно напомпаната е кеф да й гледат постоянно мутрата, за другите не е.
цитирай
8. getmans1 - . . . Яяя, глей ти, кой раздава тук ...
16.06.2019 01:04
... Яяя, глей ти, кой раздава тук мозък ... самият Руслям, за който в блога легенди се носят ... абе, за неговата почтенност исках да кажа... явно днес на Задушница попа му е дал малко повече череши и други подаяния та решил някъде да се облекчи... а бе дебил нещастен, ти на каква издръжка си бе...



rustam написа:
Пискова, Гевечанов. Кой и какво може да гарантира, че в този момент от профила "angpiskova" не пише "Момчо"? Кой? Разбира се, никой.

Тук има акаунти. Личността е човекът в реалните му социални контакти, не в някаква виртуална платформа.

А в реалната си социална роля, Георги Гевечанов е един нагъл лъжец и измамник. Пискова не е журналист, а треторазряден кореспондент на държавна издръжка. Ето това е.


цитирай
9. starforlife - Добро утро.
16.06.2019 07:19
Нали ще ме извините, че няма да ви репликирам, защото трябва да отивам на строежа, понеже със сотаджийската си заплата не мога да си наема дори общ работник?
Сега само на Цъгов да кажа, че рано или късно ще си получи заслуженото за всички, които е по какви ли не немъжки начини е оклеветил тук.
Много добре запомни думите ми, Свилене!
Много добре!
цитирай
10. starforlife - Всъщност и една реплика към блогъра с десетките НИК-ове, коментиращ много активно напоследък при мен:
16.06.2019 07:22
Виж сега, пич...
Ще си позволя няколко думи, в които няма нито негативно отношение, нито позитивно.
- Първо: Ти в блога ли живееш? Вчера например за мен, понеже не съм на вълна основните ми професионални занимания и съответно да съм едно 12 часа зад компютър дневно... Забъркам три колички бетон, хвърля го, влезна да пия вода и отдъхна 10 мин. и надраскам нещо като коментар при квг. Ти си навсякъде и постоянно. Ненормарно е, разбери.
- Второ: Защо толкова те дразни въпросното нещо? Освен насмешка, мен също ме дразни понякога. Понякога. Понякога. Но при теб е болестно, проумей.
- Трето: Похватите ти са погрешни. Например този с минусите и десетките НИК-ове. Абсолютно до нищо като резултат спрямо това, с/у което роптаеш не водят. Абсолютно. Дори напротив - още повече вгорчават обстановката тук и я правят още по-ненормална.
Десетките ти коментари и то 90/100 едно и също, само затлачват коментарното поле и пречат да се прочете някой доста по-смислен и дори да го нарека полезен и ефективен коментар, включително по въпросите, които не бива да те вълнуват толкова много.

ЗАТОВА, ИЗВИНЯВАЙ, НО ЩЕ НАПРАВЯ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ Е ПРАВЕНО ТУК: ЩЕ ИЗТРИЯ ЧАСТ ОТ ТЯХ И С ТОВА НЯМА ДА ТЕ ОЩЕТЯ, ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХ СЪДЪРЖАТ ЕДНО И СЪЩО И ЩЕ БЪДЕ ЧУТО МНЕНИЕТО ТИ ДОРИ ПО-ДОБРЕ, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО-ПРЕГЛЕДНО И НЕНАТРАПЧИВО.
цитирай
11. haterka - И още нещо се питам. Какво ли е емо...
16.06.2019 07:24
И още нещо се питам.
Какво ли е емоционалното, интелектуално и най вече сексуално състояние на трола валдор, когато е на корицатас напомпана.
Не изпитва ли блаженство от напомпването, та затова така страстно да го желае?
И да отбележа предимствата на тоя постинг пред нейния.
Прочитите му са реални.
Няма педерация.

Една друга вечн напомпвана, нейния добър приятел трола мистерия, прояви естествено човешко достойнство и се пори.
Но тролът валдор няма такова.
Изгубило се е някъде, докато блейки я е помпел.
цитирай
12. анонимен - Интересно мнение.
16.06.2019 07:48
1.Кое е по ненормално? Наличието на множество коментари, които са поняога, отвреме навреме, или постоянното всекидневно демонстративно стоене на първа, като валдор, гъдулката, бай захари и т.н.
2.Кое е по болестно _ непрекъснатото всекидневно висене на първа от някои блогъри, като чудовището доскоро и обожаващата го валдор понастоящем?
3.Кое е по погрешно карикатурните. 1000 ,2000,3000 прочити, или минусите по тях?
Ами виж в момента като няма помпа, няма и минуси.
Обстановката ще се нормализира само когато изчрзмат помпите.
цитирай
13. vmir - Привет, Жоро,
16.06.2019 08:12
Тая плесен, известна по-рано с аватар на Путин между ненките, те е напъплила като Първа Конна Армия на Будьони. Почти като Мери 69, зад аватара на която икономист0 шизофренически выполняет приказ показать болшевишкий плам и устрем, чтобы читатели забыли его парвенюшкой самодостаточностью.
Ожидается: Какиния Кофичко да забрави разграниченията си от болшевизма и да започне да претворява в дела директивите за връщане към химерите на левичарството. Кукленото шоу на Кремъл маст го он.
Товарищи, не путайтесь, товарищ Путин будет платить вам после пАбеда будет за нами!
P.s. Явно Кремъл е закъсал с доларите и ги е призовал към реновиране и укрепване на пропагандната работа преди да са се разплули от недопонимание бутафорного самодовольство Клемля.
цитирай
14. netnagalfonka - Колежката хейтърка е права. Да п...
16.06.2019 09:05
Колежката хейтърка е права.Да припомня, че тролът валдор определи заедно с напомпалия я трол блейки, че в тоя блог имало трима ,автора, Джуфла, както я нарича, и хисарския гризач, които били гадните, а трола валдор и шайката му сладурите.

Точно тия анонимни нищожества го играят ролята на морални и духовни съдници и наставници.
цитирай
15. анонимен - Пискова, Гевечанов. Кой и какво ...
16.06.2019 09:12
rustam написа:
Пискова, Гевечанов. Кой и какво може да гарантира, че в този момент от профила "angpiskova" не пише "Момчо"? Кой? Разбира се, никой.

Тук има акаунти. Личността е човекът в реалните му социални контакти, не в някаква виртуална платформа.

А в реалната си социална роля, Георги Гевечанов е един нагъл лъжец и измамник. Пискова не е журналист, а треторазряден кореспондент на държавна издръжка. Ето това е.

Момчо е написал от съществуването на този профил цифром и словом един коментар и се е подписал под него. Щото за нас честта означава нещо, за разлика от такива, надраскали това. Нека напомня, че този Рустам уби човек с всичките си вербални гаври. Съжалявам, че синът на Митко не пожела да говори за "Хоризонт", иначе сега едва ли щеше да тормозиш хората безпроблемно. Но не забравяй, че всеки си намира майстора и на теб също няма да ти се разминат клеветите, които си избълвал срещу толкова хора.
Всичките ти гадости пазя, имай го предвид.
цитирай
16. netnagalfonka - Ок, трий, прав си.Те имаха за цел само да изведат постинга на първа без да помпя.
16.06.2019 09:34
starforlife написа:
Виж сега, пич...
Ще си позволя няколко думи, в които няма нито негативно отношение, нито позитивно.
- Първо: Ти в блога ли живееш? Вчера например за мен, понеже не съм на вълна основните ми професионални занимания и съответно да съм едно 12 часа зад компютър дневно... Забъркам три колички бетон, хвърля го, влезна да пия вода и отдъхна 10 мин. и надраскам нещо като коментар при квг. Ти си навсякъде и постоянно. Ненормарно е, разбери.
- Второ: Защо толкова те дразни въпросното нещо? Освен насмешка, мен също ме дразни понякога. Понякога. Понякога. Но при теб е болестно, проумей.
- Трето: Похватите ти са погрешни. Например този с минусите и десетките НИК-ове. Абсолютно до нищо като резултат спрямо това, с/у което роптаеш не водят. Абсолютно. Дори напротив - още повече вгорчават обстановката тук и я правят още по-ненормална.
Десетките ти коментари и то 90/100 едно и също, само затлачват коментарното поле и пречат да се прочете някой доста по-смислен и дори да го нарека полезен и ефективен коментар, включително по въпросите, които не бива да те вълнуват толкова много.

ЗАТОВА, ИЗВИНЯВАЙ, НО ЩЕ НАПРАВЯ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЕ Е ПРАВЕНО ТУК: ЩЕ ИЗТРИЯ ЧАСТ ОТ ТЯХ И С ТОВА НЯМА ДА ТЕ ОЩЕТЯ, ЗАЩОТО КАКТО КАЗАХ СЪДЪРЖАТ ЕДНО И СЪЩО И ЩЕ БЪДЕ ЧУТО МНЕНИЕТО ТИ ДОРИ ПО-ДОБРЕ, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО-ПРЕГЛЕДНО И НЕНАТРАПЧИВО.

цитирай
17. lado - абе
16.06.2019 09:43
все по-зле тука....свърталище на отрепки, дет няма какво друго да правят, освен клевети, сплетни и простотии...
цитирай
18. starforlife - Сега...
16.06.2019 10:07
В момента изчаквам технологично време и съм седнал да си подраскотя, просто защото тук съм сам и няма с кого пиейки си бирата да разменя някоя по-приятна приказка отколкото да подраскам.
Но нека казаното току що се приеме от скъпата ми Мери, че е жалък опит на оправдание спрямо това, че в блога аз съм нон стоп и му причини положителни и кефещи ментални вибрации. Душевна чикия дет' му викам аз.

Та затова, да ви репликирам малко:

~ 17. lado
Абсолютно вярно. И ето тук аз съм изброил "поименно", като "личности" (ха ха ха) някои от тези, които ги въртят тези неща и дори съм цитирал конкретни техни интриги, сплетни, клевети.
http://valdor1355.blog.bg/hobi/2019/06/14/remix-poradi-kakvi-prichini-nashi-synarodnici-napuskat-prede.1661532
Коментари 18 и най-вече 20.

~ 16. netnagalfonka
Е хубаво де, но:
- Където и да се намира един постинг, той ще бъде прочетен от не повече от 50-тина човека и е абсолютна заблуда, че присъствието му на "първа" нещо променя в това отношение.
- Много са ми смешни хората, които си мислят и говорят, че имали по 1000 примерно прочита. Няма такова нещо. Както казах - прочели са ви 50-60 максимум, като някои от тях може да са се върнали по 20 пъти примерно. Защо? Причини много, но не мисля да ги изброявам. Любопитство примерно.
- Ако ти пуснеш 20 коментара, за да повишиш рейтинга на постинга, само 300 нереални "прочита" при друг постинг, на друг блогър, са достатъчни да елиминират това и неговият да е по-котиращ се за "първа". 20 коментара на теб ти отнемат да речем 20 минути, а да се напомпат 7 постинга с по 300 "прочита" и така "първа" да не допусне твоите 20 коментара, отнема 20 секунди подготовка и два клика на мишката. Ти си прави сметка какво правиш и колко е ефективно както ти го вече казах.

~ 15. angpiskova
Спокойно, Анджи. АЗ вече съм му взел мяра на въпросния.
Както вече намекнах: Шоуто тепърва предстои. Ще му се услади.

~ 14. netnagalfonka
От философска гледна точка, всеки има своето си право.

~ 13. vmir
Здарво, Любак.
Дреме ми на чеппа за това, за което говориш.
По-скоро ми звънни привечер, защото ми се ще да се видим за по бира - не сме го правили месеци.

~ 12. анонимен
Понеже е страшно объркано при повърхностен прочит, а и доста недовършено или с губене на мисълта, та да го кажа от гледна точка на това:
Ако е образно въпрос към мен, моето мнение е, че поведението на Валдор е много по-нормално.
Ще поясня накратко защо: 1 часа през нощта е. Един як мъжага току що я е оправил, но просто се е обърнал на другата страна и е заспал. Тя е станала да изпуши цигара и от яд, че в този момент жените искат още внимание и решава на терасата, от лаптопа, за времето на една цигара, да се изебава с теб и такива като теб (Ю примерно). Пише постинг. За 3 минути. Нека са 5. Или коментар някъде. За 2 минути. Нека са 3.
На другия ден ти цял ден се ззанимаваш с това, а тя се забавлява с теб.
Може да е станала да пие вода или да се е върнала от работа и докато притопля пицата да се случат тези неща, които споменах.
Прави си сметка кое и кой е по-нормалното и нормалният.

Засега толкова от мен - другите коментари по друго време.
цитирай
19. netnagalfonka - Начи твоята теория не издържа ама ...
16.06.2019 11:08
Начи твоята теория не издържа ама хич.
Друга блогърка да си видял да виси посред нощ тук?
Моята теория е алтернативна.
Не й се спи сама в празното легло, скучно й е, пусто й е, затова клечи из нетя.
И моята теория се потвърждава от факта, че след постинга, който стърчи горе, е снесла още два.
От какво, ако не от блогясване?
И що за удоволствие може да се изпитва от снасяне на постинги.

Апропо, след като някой малоумник пак наду боби тъпана, как да не го донадуеш с минуси?
цитирай
20. elinka4 - Жоре, прав си! Изреченията са издевателство над българския език. :):):)
16.06.2019 11:50
Но ми хареса всяко едно от тях. :):)
И да ти кажа, че грешки почти нямаш и тези, които все пак се срещат, са чукнати едновременно на съседна или само съседна вместо правилната букви. :):):) С две думи, перфектен си и то не само в правописа, а и в представянето на нещата по отношение на същността на трола и личността, ограничен разбира се до рекоментар на конкретни изречения, което не позволява да бъде напълно издържано дадено съждение! :):):):):)
цитирай
21. elinka4 - И още нещо, Жоре. :)
16.06.2019 11:53
Въпросната блогърка е права, белите коли не са за теб! Затова подари ми Аудито, моля те! :):):):)
цитирай
22. vencivaleri1951 - Не разбирам този постинг, не разбирам и този стремеж да "водиш бащина дружин" /да си на първа/
16.06.2019 12:07
Все пак ще кажа и аз спомен за троленето, и че го е имало и преди интернет.

Имам окло 5 загубени /според мен/ години в бюджетната сфера-тоест на издръжка на

данъкоплатеца. Та дирекцията в която работех формално бе принципал на един

бюлетин,за който списващите го му бяха издействали статут на списание и

съответно имаха редакционен съвет, главен редактор съответно редактори, кола

шофьор, секретарки... Интересът към бюлетина беше клонящ към нулата, въпреки ,

че тиражът му не беше малък-всички стопански организации задължително се

абонираха за него. Всичко добре, но се следеше и за обратната връзка -няма връзка

намаляват се тираж, щатни, бройки, категория...

" Гяволетата" обаче му намират цаката. Започват под различни имена /профили/ да

задават въпроси, на които после сами си отговаряли. Стана обаче конфуз-реален

читател влезе в спор с един от редакторите, а и профила му/кортанката на

редактора :)))/ Човекът беше абсолютно прав в спора. Ставаше въпрос за разликата

в амортизационните отчисления на пътническия и товарния превоз-нещо като днес

тока за бита и за фирми. Започна един "релевантен спор" в който само дето мамата

не се споменаваше, но се подразбираше. Доколкото разписвах за парите

Председателят на комитета се разпореди да изгладя спора и да направя "внушение"

на редакцията да свали градусите-просто не бяха прави. За релсите и локомотивите

е все едно дали композицията е пътническа , или товарна. Правеше се да се

подържат ниски цени на билетите, но в перспектива бавно се сменяше железопътния

парк при пътническия превоз и една от причините да ни вози морално и физически

остаряла техника е тази. Привиквам главния редактор, издирих спорещия с

бюлетина читател/ беше от Пазарджик човекът/ и поисках да ми намерят "профила"

Признаха ми, че не съществува и заради читателския интгерес са били принудени да

правят "кухи дебати" Е списанието стана бюлетин...

Към Вмир

Драги Вмире, направо ме раздвояваш-на кого да вярвам -на "Икономист"/ списанието , а не колегата/

или на теб. Онези безпросветни експерти от списанието пишат, че Русия за първи път след проблемите с Украйна достига равнището от 14та година на валоутните и златните резерви-над 500млрд долара , при почти нулева външна задлъжнялост, но ти ми отваряш очите и пишеш , че свършила кинтите, а в предишен коментар дори " глътнала вода" / Това като номинал е БВП за около 8 години напред на България при сегашен резултат В превод значи 8 години да работим и взимаме кредити, без да харчим нито стотинка за да достигнем
резерва на "глътналата вода4 Русия/
Естествено, че онези от " Икономист" са леваци и левичари и за това пишат тези глупости, но задоволи
моля те и ми обясни "как се гълта вода" при такова салдо
цитирай
23. starforlife - Хайде пак да се включа, защото тук живея, а не съм си дал половин час за обяд и обедна почивка.
16.06.2019 13:19
И не си пия вече бирата след хапването и да драскотя тук, а от 6 часа все тук дремя, Мери.

Та:

~ 22. vencivaleri1951
Първо, Венци, да ти кажа, че няма как да е релевантно да твърдиш, че се опитвам да съм на "първа" когато този постинг е там с няма и 250 реални прочита, а не да речем както на хореша ти глупостите и неграмотностите ВИНАГИ минават от там с по над 1000 - според зависи колко трябва да му трапне Кофичко, че да отиде там.
Нещо да опонираш по въпроса?
После, Венци, не ти е един проблемът, пич, но един от основните ти проблеми е, че смяташ околните за глупави или поне по-глупави от себе си.
Какво имам предвид ще стане ясно след като ми обясниш как ТОЧНО ставаше троленето по онова време, за което говориш. Човекът от Пазарджик пише писмо до редакцията, в което спори с редактора ли, що ли? Доколкото разбрах, защото ще ме прощаваш, но те прочетох повърхностно, идеята е била да се държи искуствен интерес към изданието, за да съществува, което не превръща участниците в тролове, а в мъртви души, което е коренно различно, пич. Греша ли в разбирането си или правилно съм разбрал? Ако греша - поясни ми. Ако съм разбрал правилно, осъзнаваш ли защо ти казах това за един от основните ти проблеми?
За икономическата част от коментара ти не мога да взема отношение, защото не следя тези неща, но мога да кажа неща, които може би... Ако сте честни русофилите пред себе си поне... Ще ви учудят и накарат да се замислите.
- Първо: Аз бих се радвал да е така, както говориш - Русия да върви напред и нагоре. При все, че в това има и тревожен елемент дотолкова, доколкото не е радващо една голяма държава с имперски разбирания и интереси да просперира. Не е радващо от политическа гледна точка, а не спрямо народа в държавата.
- Второ: Мисля, че Вмир в тон на сериозност, иронизира, а не изнася твърдения, които да се опитва да прокарва като истина. Искам да кажа, че тук русофилите сте толкова глупави... И платформата е толкова неизвестна и непосещаема... Че някой трябва да е луд, за да плаща на някого от вас да се изявява като трол.
Някои ще каже: "Ама те им плащат да са тролове по принцип, да тролят в сериозни сайтове, и пом/у дрегото го правят и тук."
Не бих се съгласил и причината е, че за тролове, има естествено цял един "бизнес" и то държавен в Русия и мога да говоря от първо лице и когато реша - ще го направя. Та, има един цял "бизнес" в Русия с тролове, но такива стават умни хора с поне по 2 западни езика, а както вече казах - русофилите тук са глупави. Ако някой го оспорва, то е още по-глупав, че не го е проумял.


~ 21. elinka4
Ами виж сега, Сърничке... Ето тук идва повече от смешното. А то е, че вече втори месец, откакто "Ауди"то го продадох и внесох парите за електричка. Сега чакам. Защото не знам дали Вещицата знае, но много-много рядко нов автомобил се купува на момента, а се прави "специално" за дадения Клиент за срок от месец-два след като във фирмата-представител се заявят куп неща, от които цветът е едно от най-маловажните. А и аз пък да те светна, че бялото най- носи на мърсотия и една от причините много хора, почитатели на практичността, а не на... престижа, фукарията примерно - предпочитат белия цвят.
Аз лично не.
Но би следвало да е дотук с опитите ви за ебавки с бЕлото ми "Ауди", на което, Венци, отново обръщам внимание, че номерът НЕ беше с четири шестици. Толкова си видял на снимките. Но дали са били толкова е друг въпрос, най-малкото защото няма снимка, на която да не съм зацапал част от номера.
Схващате ли пак какво е трол?
ТРОЛ... ЕДНА ОТ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ТРОЛА Е, ЧЕ СИ СЪЧИНЯВА, ИЗМИСЛЯ ИНФОРМАЦИЯ - ПРЕДИМНО ЛЪЖИ И СПЛЕТНИ, КЛЕВЕТИ И ПЕДЕРАСТИИ - И Я ПОДНАСЯ НА ОКОЛНИТЕ, В ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ СЛУЧАИТЕ ОПИТВАЙКИ СЕ ДА Я НАПРАВИ ЛЕГИТИМНА С МЕРЗКИ ПОДБУДИ.
Тоест: Фрийч0, Блекч0, Рустчь0 и т.н. - все "личности", които не се свенят да правят по-горното, току що казаното.
цитирай
24. netnagalfonka - Последно включване, само да кор...
16.06.2019 13:54
Последно включване, само да коригирам леко колегата.
Рустам не е баш трол, представил се е като Свилен Цъгов от Бургас.
Докато лилипуткин е абсолютна анонимка, както и валдор.

Впрочем непременно трябва да отбележа, че последният постинг на валдор Не трябваше да изчезват детските ми лунички е превъзходен.Рядко се среща такава добра продукция.И ако тя пише самов тоя дух., ако не е напомпана, ще й подарявам с радост палчета.
цитирай
25. анонимен - "ТРОЛ. . . ЕДНА ОТ ...
16.06.2019 14:15



[/quote]"ТРОЛ... ЕДНА ОТ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ТРОЛА Е, ЧЕ СИ СЪЧИНЯВА, ИЗМИСЛЯ ИНФОРМАЦИЯ - ПРЕДИМНО ЛЪЖИ И СПЛЕТНИ, КЛЕВЕТИ И ПЕДЕРАСТИИ - И Я ПОДНАСЯ НА ОКОЛНИТЕ, В ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ СЛУЧАИТЕ ОПИТВАЙКИ СЕ ДА Я НАПРАВИ ЛЕГИТИМНА С МЕРЗКИ ПОДБУДИ.
Тоест: Фрийч0, Блекч0, Рустчь0 и т.н. - все "личности", които не се свенят да правят по-горното, току що казаното".[/quote]
Точно така - както за мен един от тях твърди, че свекър ми ме бил назначил в БНР или пък че преди това не съм имала грам стаж като журналист. Пълни лъжи са и двете! А и не само те.
Толкова помия срещу можещи хора на друго място не съм виждала да се излива, при това без никакви последствия за тези, които го правят!
цитирай
26. анонимен - Между другото,
16.06.2019 14:22
започнала съм работата си като журналист от най-ниското стъпало - обикаляйки галерии и пишейки за изложби и художници. След това обикалях по вестниците и предлагах материалите си. Говорим за период примерно 1994-1995-та година.
И винаги мога да го докажа с публикации от този период!
цитирай
27. starforlife - АЗ ПАК СЪМ ТУК, МЕРИИИИИИ! ОТ САБААЛЕ НЕ СЪМ ИЗЛИЗАЛ ОТ БЛОГА И ТОВА, ЧЕ ПИША ПОМ/У ДРУГОТО В ПОЧИВКИ - ИЗОБЩО НЕ Е ИСТИНА!
16.06.2019 14:40
Та:

~ 26. angpiskova
На мен лично, тук не ми е смисъл някой да ми доказва каквото и да е. Когато нещо искам, аз или си намирам начини, или моля този, спрямо когото евентуално е насочено. По дифолт човек трябва... е логично, но и същевременно В БЪЛГАРИЯ И НЯКОИ ДРУГИ ТИПИЧНО ГАНЬОВСКИ СТРАНИ наивно да засвидетелства първоначално доверие към отсрещния. И с това не говоря тук, в блога, а въобще. Нелогично и крайно идиотско е да се запознаеш с някого и да го гледаш с подозрение и да му търсиш кусури. Животните дори не го правят, а ние уж сме хора. След това вече как ще разиграва той картите и дали това доверие ще остане или ще се загуби, това е друг въпрос и е просто нормално развитие на едно общуване.
Така, че, Анджи, без изобщо да съм се интересувал коя си, що си, кой свекър ти и какъв цвят е лакът ти на левия палец на десния крак - на мен лично нищо не е нужно да доказваш, защото дори да си още на най-ниско стъпало, това няма никакво значение, въпросът е дали си човек или... трол.


~ 24. netnagalfonka
Абсолютно не съм съгласен с това, че след като някой е заявил името си и е сложил за аватар реална своя снимка - не е трол. Абсолютно не е така и в този конкретен случай човекът тук се изявява като абсолютен трол.
Дали не лее например постоянно какво ли нe за Леоновпом...
Дали например не се е опитвал от куп тралски профили да заформя интриги по мой адрес...
Дали специално по мой адрес не поднесе абсолютната клевета, че съм бил измамил Петър Вълев с 1500 лева... Дали, дали, дали.
Но както казах - специално на него съм му разкроил костюм. Просто не зная кога ще му го облека. А можеше да стане още преди месеци, когато се направи на мъж, че щял да ме рита, но като му казах да определи дата и място...
А иначе всички останали които "набедих", че са тролове и повтарям, че част от обосновката ми е в коментари 18 и 20 тук
http://valdor1355.blog.bg/hobi/2019/06/14/remix-poradi-kakvi-prichini-nashi-synarodnici-napuskat-prede.1661532
могат да заявят кога и къде лице в лице да изясним аз ли съм набеждаващия ги в нещо или те - някои вече се пънаха дори това да се случи, но ТИПИЧНО ПО ТРОЛСКИ се покриха когато разбраха, че аз не съм като всички онези, пред които мъжеенето им минаваШЕ от години.
цитирай
28. анонимен - Та:~ 26. angpiskovaНа мен ...
16.06.2019 15:04
starforlife написа:
Та:

~ 26. angpiskova
На мен лично, тук не ми е смисъл някой да ми доказва каквото и да е. Когато нещо искам, аз или си намирам начини, или моля този, спрямо когото евентуално е насочено. По дифолт човек трябва... е логично, но и същевременно В БЪЛГАРИЯ И НЯКОИ ДРУГИ ТИПИЧНО ГАНЬОВСКИ СТРАНИ наивно да засвидетелства първоначално доверие към отсрещния. И с това не говоря тук, в блога, а въобще. Нелогично и крайно идиотско е да се запознаеш с някого и да го гледаш с подозрение и да му търсиш кусури. Животните дори не го правят, а ние уж сме хора. След това вече как ще разиграва той картите и дали това доверие ще остане или ще се загуби, това е друг въпрос и е просто нормално развитие на едно общуване.
Така, че, Анджи, без изобщо да съм се интересувал коя си, що си, кой свекър ти и какъв цвят е лакът ти на левия палец на десния крак - на мен лично нищо не е нужно да доказваш, защото дори да си още на най-ниско стъпало, това няма никакво значение, въпросът е дали си човек или... трол.



Още когато дойдох тук, исках да говорим принципно и нормално, без да намесваме лични неща. Но ровенето в моите започна почти веднага. Оказа се, че нормален диалог тук е невъзможен, а мръсотиите са в изобилие. И нещата стават все по-зле поради една основна причина, която съм изтъквала многократно - мълчанието на агнетата.
Но съм съгласна, че трол е е и този, който със снимката си целенасочено разпространява клевети с милия си образ:)
цитирай
29. zzemela - Само да отбележа, че понеже блекито ...
16.06.2019 15:29
Само да отбележа, че понеже блекито напомпи уондър, започва любимото ни нещо, да я обстрелваме с минуси.
цитирай
30. anngry - Здравей, Стар! :D
16.06.2019 15:54
Не зная колко блогъри ще се съгласят с мен, но моето мнение е, че във виртуалната среда може да се говори за даден човек, че е личност, единствено ако той поставя личните си имена под материалите, които публикува, защото така поема пълната отговорност в каквато и да е насока за това, което е публикувал. Всяка друга изява и както си ги нарекъл "персонаж", която не е обвързана с лично име и не говоря само за малко, а за поне още фамилия, за да може принципно еднозначно да се определи кой е човекът, вследствие и на други данни за него, в никакъв случай не може да се нарече личност.
Аз тук не съм личност, защото никой не знае името ми и дори anngry да напише каквото и да е, това по никакъв начин не може да бъде свързано със самата мен. Аз съм единствено ник, но пък от друга стара не съм трол, защото съм съгласна с всяка една характеристика, която Стар е написал в директен или подразбиращ се вид, а тези характеристики не се отнасят до мен като персонаж в блога.
Стар е личност! :D Не само, защото се е изправил пред всички с имената и лика си, а защото се е изправил мъжки и може езикът му към...... най-малкото неличности :D:D да е доста парлив често, но не е тръгнал да се заяжда неоснователно с никого, а се опитва да отстоява неща, които не са негова работа тук, а на хората, на които за това им плащат.
Уви!
цитирай
31. anngry - Светът, скъпи съблогъри, не се крепи на мълчащите и примирените. Той се крепи на осмеляващите се!
16.06.2019 15:56
Затова, г-н Георги Стоименов, МОИТЕ ПОЧИТАНИЯ!
цитирай
32. blackpredator - както гледам Гоче,
16.06.2019 16:04
тотално си игнорирал постинга на Валдор
естествено, не те засяга
особено що се отнася за чувството за хумор

моето чувство за хумор мноо прай (rofl) на коментара ти към нимфорода:
"Като израз на както вече казах в началото - харесването на Поезията Ви - бихте ли ми дали разрешението си когато ми се прииска, да интерпретирам така някой Ваш стих?
Поздравления за изливащото се от Перото Ви и дано Музата винаги да е там, под (не зад) лявото рамо."

щото нимфорода е нимфетката Полигория
казвам го със сичката сериозност на чувството ми за хумор
и не излизай с тъпотата "полигор отрече..."
цитирай
33. анонимен - Г н Стоименов, тролът: блекчо пак ...
16.06.2019 16:05
Г н Стоименов, тролът: блекчо пак свали от първа постинги с нормални прочити, за да натресе двете си метреси валдор и уондър.
Разбирате колко гадно е това, затова моля включете и вие помпата и разкарайте двете гивиндии.
цитирай
34. анонимен - Сутеньорът на двете гивиндии ги напомпи и като тях е в оргазъм
16.06.2019 16:07
blackpredator написа:
тотално си игнорирал постинга на Валдор
естествено, не те засяга
особено що се отнася за чувството за хумор

моето чувство за хумор мноо прай (rofl) на коментара ти към нимфорода:
"Като израз на както вече казах в началото - харесването на Поезията Ви - бихте ли ми дали разрешението си когато ми се прииска, да интерпретирам така някой Ваш стих?
Поздравления за изливащото се от Перото Ви и дано Музата винаги да е там, под (не зад) лявото рамо."

щото нимфорода е нимфетката Полигория
казвам го със сичката сериозност на чувството ми за хумор
и не излизай с тъпотата "полигор отрече..."

цитирай
35. анонимен - Затова, г-н Георги Стоименов, М...
16.06.2019 16:08
anngry написа:
Затова, г-н Георги Стоименов, МОИТЕ ПОЧИТАНИЯ!


И моите! Освен че е смел, е и умен и това личи по начина, по който дава отпор на троловете:)
цитирай
36. vmir - 22. vencivaleri1951, Венци, неотразим си, признавам.
16.06.2019 17:02
Ако аз съм успял да те раздвоя, ти направо ме разпарчатоса. И след Русия, сега аз вече гълтам вода. И не знам откъде да започна – от фантасмагоричната ти икономическа аритметика за България ли, от нехайството ти към положението на гробокопачите на капитализЪма в Русия ли, от това ли, че да се върнеш на положението отпреди 5 години според теб значело напредък, или может быть что то Россия никогда не забывает свои троли – я не знаю и не могу знать.
Всем пролетарскими приветами: https://www.youtube.com/watch?v=lXUBqtT6w1c
Прочети и коментарите, на руски са.
цитирай
37. radostinalassa - А аз си мислех, че Мерлин е мъж
16.06.2019 17:10
А и травеститите в блога са други.
цитирай
38. анонимен - До мадам Уондър, понеже в един ко...
16.06.2019 17:39
До мадам Уондър, понеже в един коментар ми споменава Ника.
1.Твоите прочити не са реални и никога не са били.Реални са на ония блогъри, които твоят Стоянчо прегази, за да качи теб и другата си метреса.Реслни бяха на Ваня и
тонсун и на нимфодора.А стихът на Ваня е в пъти по добър от твоята римушка.
2.Да приемем, че тия 500 прочита са реални.Това значи, че на предишния, който е 3000,
са били нереални.Е?

3.Като става дума, че трол е всеки, който е анонимен ,то е напълно ясно, че и Уондър е трол, защото не си е казала нито името, нито адреса.

Има ли някой в тоя блог, който да не е наясно, че конкретно Уондър и валдор винаги са помпа и все от техния сутеньор?,
Пак и реве от хейта уличната котка.Като кажат истината в очите ,че има вечно напомпани като нея, това било Хейт.
Ама като я надупят отгоре, това не е Хейт.
Боклуци ниедни!
цитирай
39. vmir - Поздрав за Венци - https://www.youtube.com/watch?v=JHR7-Mk7iR8
16.06.2019 17:44
Във филмчето ненавистния Порошенко декламира Лермонтов, когото Венци невъднъж е посочвал като доказателство за великата руска култура.
цитирай
40. cortana - :):):)
16.06.2019 17:57
Както казах наскоро, последният половин час в офиса ни е позволено да го прекараме както решим. :) Това е, защото компанията е руска! :):):) Шегувам се де, американска е. :)
И понеже аз съм съвестна, затова обикновено не само го прекарвам в работа, а и оставам често по повече от час или пък вкъщи също работя. :) Но сега в оставащите 10 минутки мисля и аз да се включа частично. :)

..... 32. blackpredator - Кофичко на кака, не знам дали броиш колко пъти ти е казвано, че си ми глупав, но добави още един от мен, а когато Ж се паяви, бъди сигурен, че ще трябва да добавиш още един. :):):)
Как така не ти проумя глупавата главица, че дали Поли е Нимфодора или не, това няма абсолютно никакво значение. Говоря специално за Жоро, за мен, за наши приятели тук, въобще, за нормалните хора.
Само ми се иска да те попитам, след като казваш, че Жоро е игнорирал постинга на Валдор, ти не го ли направи също? :):):)

..... 28. angpiskova - Анджи, привет! :) Надявам се да си знаеш, че за мен и както преди малко казах на Кофичко за всеки нормален човек, е без никакво значение дари си топ-журналист или кореспондент. :) Важното е, че като си дойдеш в България ще изпием по едно 'Бакарди', а завистливите душици нека да лапат мухи и завиждат на ЛИЧНОСТИТЕ. :):)
И да не забравя: Копирай хей това [/quote] и го сложи след Жоровото 'въпросът е дали си човек или... трол.' :) Така неговите думи ще станат като цитат и ще е по-добре.
После се зачети отново тук http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2019/06/12/v-pomosht-na-blogyrite-rekomentari-i-ili-dylgi-komentari-v-b.1661161

..... 30. anngry - Всяка Ваша дума е точно премерена и абсолютно вярна и на място. :)

..... 33. redpredator - Проумейте, че това не интересува сериозно никого от посещаващите и коментиращи под домакина Ж. А колкото повече Вие се ядосвате, толкова повече отново Вие страдате. Напомпил, напомпил, това може, дотолкова му е капацитета, така се изявява. :):)

..... 39. vmir - Вмир, привет! :)
цитирай
41. анонимен - http://valdor1355.blog.bg/hobi/2019/06/16/uvajaemi-gosti-na-bloga-mi.1661768
16.06.2019 18:06
Ето,Г-н Стоименов,вижте пак надупената от онзи трол блекчо.
цитирай
42. анонимен - Баси, тая кикимора днес е качила 4 постинга и сега надупена със сигурност трепери цялата.
16.06.2019 18:16
анонимен написа:
Ето,Г-н Стоименов,вижте пак надупената от онзи трол блекчо.


Освен всичко друго Блекчо е напълно луд.Да вземеш авторката Райна Вакова от Плевен за Пулю от Хисар трябва да си повече от идиот.
Разбирам, че за вас не е важно кой кой е, но тук има поне десет души, които познават Нимфодора и за тях това е безумие.
Достатъчен е само Мисана, който ще потвърди коя е.
Мисанаааа, ела тук!
И Тоти я познава от Стихове, и росиела, и мистерията.
цитирай
43. vencivaleri1951 - Вмире, когато си паднал и се изправиш е положително движение
16.06.2019 18:31
16, 17та година руснаците "ядяха" запасите си, имаше и момент в който можеха да влезат в дългова спирала. Наистина имаха сериозен проблем, дефицит в търговския си баланс, дефицит и в бюджета. Тоест когато си на "червено" взимаш кредит-така ние за Борисовото управление взехме около 26 млрд кредит. Тоест това ни е дефицита за този период-разходите повече от приходите. Впрочем Менда Стоянова съвсем коректно го обясни по телевизията...и заради" свободата на словото"
повече не се появи на екрана, при това без да си е правила личен асансьор:)
Не знам как четеш фиска, но ние без кредитите имаме около 100млрд Брутен продукт /изчислен по стария начин, както пресмятат и руснаците/ годишно. Тези 500 и кусур млрд долара съ към 700млрд лева. Добре, съгласих се-ние произвеждаме бруто за 7 години колкото резерва на руснаците. Разбираш ли, смешно и жалко е , когато българин им брои парите. Китаец, германец, японец може, но ти вмире не.
Не можеш защото си на дъното/аз също/ и копаеш надолу. При това не сме имали природно бедствие, епидемия, война...Крадем и за умрелите и говорим и пишем за корупцията в Русия, която съществува и дърпа назад страната. Само , че там министри, губернатори, депутати, предприемачи лежат в затворите. У нас малко "приятелски огън" в медиите и после тишина. Е да, има един човек на когото му се иска да чупел покриви и тераси, но само му се искало. Как да изтрепе "децата" си?



анонимен написа:
Ако аз съм успял да те раздвоя, ти направо ме разпарчатоса. И след Русия, сега аз вече гълтам вода. И не знам откъде да започна – от фантасмагоричната ти икономическа аритметика за България ли, от нехайството ти към положението на гробокопачите на капитализЪма в Русия ли, от това ли, че да се върнеш на положението отпреди 5 години според теб значело напредък, или может быть что то Россия никогда не забывает свои троли – я не знаю и не могу знать.
Всем пролетарскими приветами: https://www.youtube/watch?v=lXUBqtT6w1c
Прочети и коментарите, на руски са.

цитирай
44. vmir - 43. vencivaleri1951,
16.06.2019 19:03
43. vencivaleri1951 - Вмире, когато си паднал и се изправиш е положително движение
Венци, ако през 2014 Русия беше паднала, нямаше да се нахвърли на украинците, които дотогава цял свят мислеше за руснаци. Обратното – тогава цените на нефта бяха рекордни, Украйна беше фалирала и това подведе Кремъл, че може за сметка на “провинцията” да се покаже на своите кандидат – бабаити в юначна поза. Смятам, че повечето хора по света си дават сметка за цената, която махаленския бабаит обикновено плаща за изкушението си да ограби падналия си брат. Но не и Кремъл, който нарочи украинците за фашисти. Ти приемаш безрезервно Кремълската пропаганда и няма как да се сетиш какво на човешки език означава “фашисти” да си изберат евреин за президент. А ти продължавай да се възторгваш от примитивите в Кремъл, от които и най-необразования човек в квартала ми е по-далновиден.

40. cortana, Корти, привет!
цитирай
45. ba4kata73 - Бачката е сила!
16.06.2019 19:04
angpiskova написа:
anngry написа:
Затова, г-н Георги Стоименов, МОИТЕ ПОЧИТАНИЯ!


И моите! Освен че е смел, е и умен и това личи по начина, по който дава отпор на троловете:)
Ето това е най-големия проблем на троловете. Не осъзнават, че спре ли да му е забавно на "Г-н Стоименов" и се раздразни, ще хвърчи блогова виртуална перушина. :) :):) :)
цитирай
46. анонимен - . . . . . 28. angpiskova - Анджи, пр...
16.06.2019 19:53
cortana написа:

..... 28. angpiskova - Анджи, привет! :) Надявам се да си знаеш, че за мен и както преди малко казах на Кофичко за всеки нормален човек, е без никакво значение дари си топ-журналист или кореспондент. :) Важното е, че като си дойдеш в България ще изпием по едно 'Бакарди', а завистливите душици нека да лапат мухи и завиждат на ЛИЧНОСТИТЕ. :):)


Корти, благодаря за съвета:)
Разбира се, че ще пием по едно, когато се прибера, но не се очертава да е този или следващия месец - тук е много напрегнато и имам много работа точно в този период. Самата аз никога не съм навирала в очи заслугите си. Качвала съм мои материали, за да чуя мнение по тях и смея да твърдя, че ставаха интересни дискусии, когато в това пространство имаше интеригентни и мислещи хора. Тоест, преди тинята да го залее почти изцяло. Нямаше и да научите от мен, че съм станала кореспондент в Брюксел, ако не бях принудена да отговоря на една инсинуация тук. Истина е, че други изкараха този факт наяве първи, а не аз.
А по повод "фашистите", които са на власт в Украйна, и аз мнокоратно съм питала как така президент, премиер и председател на Радата тогава са евреи /защото имаше и такъв период/ и никой не ми отговори по същество.
цитирай
47. vencivaleri1951 - Вмире, това няма нищо общо с темата по която говорим
16.06.2019 20:45

Говорихме за пари-ти казваш, че руснаците са свършили парите, глътнали са вода и т н.
Сп "Икономист" пишат , че Русия отново е "стъпила на крака", а Световната банка и дава добра прогноза-свята че до 23та година руснаците ще са 5тата или шестата икономика./ Разбира се , при нейните ресурси това не е кой знае какво/Въпросът ми е лесен и еднозначен . Кой има право-Вмир или Световната банка , или експертите на " Икономист"

Зеленски спечели и наистина еврей, а и рускоговорящ отгоре на това. Въпросът е
какво и колко спечели в Галиция- и въобще на Запад от киев- Лвов и т н.
И не беше ли физических заплашен в думата от Ярош-гротък човечец ще кажеш!?
Та хлопците на този кротък човечец драги ми Вмире бяха издигнали следните лозунги на Майдана.
"Москалi, полякi и жидi на ножи. Те направиха от Бандера национален герой. Не на всеки ще издържат нервите, но чукни на гугъл " Галициански кръст" и после ако искаш можем да говорим пак дали Бандера е фашист.
А по темата , по която говорим аз приятно съм изненадан от показателите и от тенденцията която западни експерти дават като прогноза за Русия. Че след Унгария, Чехия, Словакия, Австрия, Финландия вече и големите държави в Европа се усещат , кой търгува честно и кой не.

пп Вмире, понеже отваряш дума за Крим. Аз съм ходил като дете на лагер там-Артек. Аз не разбирах добре, но помня как арестуваха младеж и девойка/бяха ни някакви ръководители там/-после се чу, че пускали позиви против присъединяването на Крим към Украйна. Като студент по късно и Гласът на Америка, и Свободна Европа "ожалваха" насилственото украизиране на кримчани. В Хелзинги янките поставиха ребром въпроса на Брежнев за Крим и нарушените права на кримчани. Чак тогава позволиха на руснаците там да пишат че са руси , а и получиха автономия. Иначе икономически бе оправдано това райониране/и то бе направено заради това, а не защото Хрушчов бил украинец/, доколкото Крим нямаше суша с РФССР и цялата инфраструктура бе през Украйна. Тогава бяха една страна обаче.
Иначе през която и година след 54та да бе проведен референдум , подобен на този през 2014та резултатът щеше да е същият.
Все пак Русия извърши анекс, не защото хората не искаха , а защото бе поела обезателства да бъде гарант за териториалната цялост на Украйна. И го спазваше, до момента в който видя перспективата в Севастопол на дрейф да се настанят американците, а това би било "смърт" за Русия. Впрочем анологична е ситуацията и с Гуантанамо. Не пуснаха полуострова янките и не го пускат защото е жизнено важна позиция за янките. Това се разбира и от кубинци и от останалия свят-Гуантанамо е отписан за Куба навеки, както и Крим за Украйна. Това , че не е пламнал целия югоизток на Украйна е само заради невъзможността на руснаците финансово да поемат
това население и територии. Не искам да се случва, но опасенията ми са в тази посока.

анонимен написа:
43. vencivaleri1951 - Вмире, когато си паднал и се изправиш е положителна нефта бяха рекордни, Украйна беше фалирала и това подведе Кремъл, че може за сметка на “провинцията” да се покаже на своите кандидат – бабаити в юначна поза. Смятам, че повечето хора по света си дават сметка за цената, която махаленския бабаит обикновено плаща за изкушението си да ограби падналия си брат. Но не и Кремъл, който нарочи украинците за фашисти. Ти приемаш безрезервно Кремълската пропаганда и няма как да се сетиш какво на човешки език означава “фашисти” да си изберат евреин за президент. А ти продължавай да се възторгваш от примитивите в Кремъл, от които и най-необразования човек в квартала ми е по-далновиден.

40. cortana, Корти, привет!

цитирай
48. cortana - :):):) Ето ме! :):)
16.06.2019 22:05
Смарти още не се е прибрал и няма да се прибере скоро, затова ще си позволя да рекоментирам отново аз. :)

НАЙ-НАПРЕД ОБАЧЕ ЕДНО ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВМИР И СЪЩЕВРЕМЕННО ЛЕКСПАРСИ ДА НАУЧИ НЕЩО, ЧЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГА С ПИСАНЕТО НА ГЛУПОСТИ!! :):):)
Вмир, забравих да го напиша по-рано, извинявай!
Днес преди обед звъня на Жоро. Към 11 часа трябва да е било, защото тъкмо излизах.
Е да, ама сутринта той си е забравил телефона!! :)
Веднага бързам да предваря многознайковците, които ще започнат да се подиграват, че звъни телефона на Жоро и аз надзъртам да го шпионирам. :):):) НЯМА ТАКОВА НЕЩО! Ако не знаете, има IoT и всеки български СОТаджия като се прибере вкъщи..... исках да кажа в къщи :):):)))), смартфонът му се свързва автоматично към този iдиot :):):):) и в случая на телевизора, който все още работеше, в горния ъгъл излезна прозорче, в което пишеше, че звъни 'Любо.....'
А сега пояснението за Лекспарси, за да не говори пълни глупости: Пиша това тук, защото не мога да го пусна на Вмир като лично съобщение, тъй като той си деактивира блога.

ИЛИ, ЛЕКСПАРСИ, КОГАТО ДАДЕН ПРОФИЛ Е НАПИСАЛ КОМЕНТАР И СЕ Е ДЕАКТИВИРАЛ, КОГАТО ЗАСТАНЕТЕ ВЪРХУ НИКА НА КОМЕНТАРА, ПОКАЗАЛЕЦЪТ НА МИШКАТА НЕ СТАВА СТРЕЛКИЧКА И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСЛЕДВАТЕ ВРЪЗКА!
СТАНА ЛИ ЯСНО, А НЕ ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОВА СА НЯКАКВИ ХАКЕРСКИ ПРОФИЛИ, СЪЩЕСТВУВАЩИ С ОДОБРЕНИЕТО И БЛАГОСЛОВИЯТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БЛОГА? :):):)
цитирай
49. cortana - А сега малко реплики. :)
16.06.2019 22:06
..... 48. vencivaleri1951 - Венци, защо не престанете с извъртанията??!? Не Световната банка дава такава информация, а това е цел на самата Русия и се говори от самите тях, основно от Путин и Кремъл. Хайде, молим Ви се, нека говорим истини, защото всички четем и когато така изопачавате нещата никак не е почтено!
Освен това, да Ви попитам: Кое му е нормалното да се занасяте, че вече колко години България не може да стъпи на едно много по-добро ниво от настоящото дори и тук да не намесваме факта, че все още основните фигури във властта, която именно спъва този процес са бивши и все още явно комунисти, а Русия да е в същото положение?
Имам предвид, че малка България, изключително бедна на фона на Русия, да се занасяте, че е така, а да приемате, че е нормално за огромната Русия с какви ли не изобилия от природни блага и толкова много акумулирани по времето на социализма придобивки на гърба на бившите социалистически страни. И сега не започвайте Вие и други Ваши сподвижници да отклонявате, че е точно обратното и Русия е давала, а не вземала. Да приемем, че е така. Въпросът ми остава и на мен ми се иска да чуя Вашия обоснован и логичен отговор: ЗАЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТА НА КАКВИ ЛИ НЕ РЕСУРСИ, А СЪЩО ТАКА ПОРАДИ ОГРОМНАТА СИ В СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРИЯ ПОПУЛАЦИЯ, РАЖДАЩА И ПРИТЕЖАВАЩА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОВЕЧЕ КАТО БРОЙ ТАЛАНТЛИВИ И СВРЪХ КАДЪРНИ ХОРА, Е НА СЪЩОТО НЕЗАДОВОЛИТЕЛНО НИВО КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ И ВИЕ, РУСОФИЛИТЕ, СЕ ГОРДЕЕТЕ, ЧЕ ТЯ ДЪРПАЛА ВСЕ ПАК НАПРЕД, А НА СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА СЕ ПОДИГРАВАТЕ, ЧЕ ПРИ МИНИМАЛНАТА СИ СПРЯМО РУСИЯ ПОПУЛАЦИЯ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ БЕДНОСТ НА РЕСУРСИ, НЕ Е ПОСТИГНАЛА ВСЕ ОЩЕ ДОБРИ НИВА И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ПАК КАЗВАМ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ВЪВ ВЛАСТТА СА ОСНОВНО КОМУНИСТИ?
Ето това искам да Ви попитам и да чуя смисления Ви, неразводнен и обоснован отговор, а не редовните Ви празни приказки. :)
И видяхте ли и аз кщакви сложни изречения мога нарочно да пиша, за да съм съзвучна с тези на Смарти от постинга? :):)

..... 46. angpiskova - Анджи, нали знаеш, че говоря за 'Bacardi Breezer', защото не употребявам алкохол? :):):)

..... Анонимния от 20:24 часа го цитирам и изтривам. :)
анонимен написа:
ba4kata73 написа:
Ето това е най-големия проблем на троловете. Не осъзнават, че спре ли да му е забавно на "Г-н Стоименов" и се раздразни, ще хвърчи блогова виртуална перушина. :) :):) :)

да да да помним.всички помним миналата година когато джуфла го ядоса и блоговети и отлетяха.сега сигурно е ред на рустичко.

Не бъдете трол, анонимни човеко! :):):) Жоро не е способен да отнесе в пустинята профилите на Юлия. :):):):) Това е клевета! :):):))) Охранителите не могат такива неща! :):))))
цитирай
50. анонимен - Корти,
16.06.2019 22:33
ще ме прощаваш, но аз съм зле с имената на напитките. По простата причина, че от безалкохолните пия само вода, а от алкохола - само леки напитки като бира и вино и то чат-пат.
цитирай
51. cortana - Именно де! :)
16.06.2019 22:38
angpiskova написа:
Корти, ще ме прощаваш, но аз съм зле с имената на напитките. По простата причина, че от безалкохолните пия само вода, а от алкохола - само леки напитки като бира и вино и то чат-пат.

'Bacardi Breezer' е с по-ниско алкохолно съдържание от повечето видове бира. :)
цитирай
52. анонимен - Корти, ще ме прощаваш, но аз съм зле с ...
16.06.2019 22:44
cortana написа:
angpiskova написа:
Корти, ще ме прощаваш, но аз съм зле с имената на напитките. По простата причина, че от безалкохолните пия само вода, а от алкохола - само леки напитки като бира и вино и то чат-пат.

'Bacardi Breezer' е с по-ниско алкохолно съдържание от повечето видове бира. :)

Мерси за пояснението, само да напомня, че в този регион бирите са с друг градус и можеш да намериш до 12%:)
цитирай
53. анонимен - Да не забравя
16.06.2019 22:47
да поздравя Жоро, освен за умния начин, по който поставя поредната тролка на място и за финото му чувство за хумор:)
цитирай
54. starforlife - ПИША СИ АЗ, КОРТИ, НИЩО, ЧЕ СЪМ В ПРОФИЛА НА ЖОРО!! :):):)))
16.06.2019 22:49
Имам парола, права, Жорословия - правя го когато ми е по-лесно или искам да е така за по-забавно, че това незнайно защо дразни някои тук. :)

Анджи, знаеш ли, че Жоро е носил отвън бира с алкохолно съдържание по-високо от водки, ракии, уискита? :)
Говоря да такива с алкохолно съдържание 40 и повече градуса. :)
Смърт нe за жегата, а за жегналия една такава бира на екс. :):):)))
цитирай
55. анонимен - Имам парола, права, Жорословия - ...
16.06.2019 22:55
starforlife написа:
Имам парола, права, Жорословия - правя го когато ми е по-лесно или искам да е така за по-забавно, че това незнайно защо дразни някои тук. :)

Анджи, знаеш ли, че Жоро е носил отвън бира с алкохолно съдържание по-високо от водки, ракии, уискита? :)
Говоря да такива с алкохолно съдържание 40 и повече градуса. :)
Смърт нe за жегата, а за жегналия една такава бира на екс. :):):)))

Виж, това не знаех - че има бири с толкова висок градус...А откъде ги е носил? Щото тук не съм виждала чак толкова силни...
цитирай
56. cortana - ..... 55. angpiskova
16.06.2019 23:04
Ами не мога точно да си спомня сега, но в един стар профил на Жоро, където имаше много голям натиск от страна на същите глупаци, които обсъждаме да се подиграват с него, защото правеше шоу на голяма групичка харесващи го, има постинг, в който има снимки на такива бири. :)
За съжаление профилът е деактивиран и не мога да ти дам линк, а мисля, че дори Жоро не си спомня паролата. :)
И тогава Жоро беше различен и не ги правеше на дроб-сърма както сега, но изведнъж сега започнаха да му липсват според тях първите 7 години. :):):)

Но хей сега ще надникна в Гугъл и ще ти дам линк за бирите.
А не си срещала, защото принципно това са 'бутикови' бири често с трицифрена сума като цена. Във валута говорим. :)
цитирай
57. cortana - Ето:
16.06.2019 23:05
https://blog.100beers.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BF-10-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0/

Най-силната
1Brewmeister-Snake-Venom-Beer
1. Brewmeister Snake Venom

Пивоварна: Brewmeister
Шотландия
ABV: 67.5%

67,5% алкохол!!!! СМЪРТ! :):):))) В бутилка! :):):)))
цитирай
58. анонимен - https://blog. 100beers/%D1%8...
16.06.2019 23:17
cortana написа:
https://blog.100beers/%D1%82%D0%BE%D0%BF-10-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0/

Най-силната
1Brewmeister-Snake-Venom-Beer
1. Brewmeister Snake Venom

Пивоварна: Brewmeister
Шотландия
ABV: 67.5%

67,5% алкохол!!!! СМЪРТ! :):):))) В бутилка! :):):)))


Носила съм абсент от Чехия 70% алкохол. Но не и такава бира:)
цитирай
59. cortana - Анджи, извини ме, но Жоро се прибра и ще му сервирам една бира :):):) с картофки
16.06.2019 23:39
докато той нещо 'сдялка тук', нагови думи. :)
Лекинка от мен! :)
цитирай
60. starforlife - А тук май няма смисъл да добавям.
17.06.2019 00:39
Само да нацАлувам Корти, че така хубаво е затапила Другаря Венци, че ако е поне малко умен - ще се покрие като пу~ка в нови гащи.
Гащи - защото в Русия бикините дойдоха с Демокрацията - ха ха ха.
цитирай
61. novitejivotni - Начи, ного са смешни другатЕте
17.06.2019 00:39
Домакинът отворил тема за тролове и личности, они скокнаха да доказват колко било убаво у разия ??? Туй напомня на онуй нящо дет ни го бучнаха за президент. Иде той у чужбината ( добре, че поне го пускат тук-таме ) и му викат - Добре дошли г-н президент, а он им вика - требе да се свалат санкциите срещу разия. После те му викат, как е България, покрива ли критериите ? А он - требе да свалим санкциите срещу разия.И все така. А че копейките свършват ( и аз за малко ще се включа в празноговоренето, не по темата ) е очевадно и с просто око. И ако "разбирачите" и "капацитетите" ще цитират някакви БВП и статистики, аз имам съвсем простички наблюдения. В произволно взет новинарски сайт или форум допреди няколко месеца, ако се появи статия за разия или за онуй нящо с токчетата, веднага се фъргат на амбразурата поне 10-12 матросовци. А днес ? Могат да минат 2-3 дена, преди да се появи някой "защитник" на "правдата" и да обясни на простосмъртните как стоят нещата. Та, копейките свършват другарЕ, гответе се. Победените Япония и Германия са водещи икономоки в СВЕТА. Победителката разия, все още не знае какво да прави с тази победа и как да се ВЪЗСТАНОВИ от нея.
цитирай
62. starforlife - ~ 61. novitejivotni
17.06.2019 00:51
Ами то виждаш ли колко е смешно? Под тема за тролове да се появят именно такива и да тролят.

И една лееека поправка. Темата е отворена тук:
http://valdor1355.blog.bg/hobi/2019/06/15/posting-provokiran-ot-komentarite-na-jori.1661645
Аз просто изречение по изречение показах, че написаното там не е вярно и въпросните не са личности, а тролове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589582
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031