Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2019 00:31 - Ей, необразован и тъп льольо, правил се на нещо, което не е пред неразбиращите тук...
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 810 Коментари: 65 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 На идиотът, написал коментар номер 3 тук http://zax.blog.bg/zabavlenie/2019/08/17/21-31.1670770 говоря.
Моят подпис и печат на едната от фирмите ми (до дни м/у впрочем ще регистрирам още една и - ха ха ха - едва ли ще познаете за кудош как ще се казва)...
Та: Моят подпис и печатът на едната ми фирма... Лицензирана... Парафират официални държавни документи със статута на свидетелства/дипломи за образование и/или повишаване на квалификацията, които се признават по цял свят.
Докато ти се пънеше тук пред неразбиращите квачки (и патоци - и патоци) с фокуси, които нямат абсолютно никаква практикоприложимост където и да е извън блог.бг.
Всъщност, те вече и тук нямат приложимост и когато същата идиотка, на която отговаряш във въпросния коментар те питаше нещо елементарно по отношение на Ютюб, ти можеше да отговориш, защото нали - си претендирал да знаеш повече от мен, при все, че не притежаваш и 1/1000 от моите знания, посредственяко - а не да й мътиш водата с лализми както обикновено когато не можеш нещо умно и най-вече работещо да кажеш.
А мое ниско височество веднага отговори и то показно, при настоящите орязани възможности на платформата, но естествено тя няма капацитета да си сдъвче сама, а аз на кретени не дъвча отдавна.

Схващаш ли, Заск?
Ти един смешен балон в тръни, без капчица реално и повтарям практико-приложимо Познание, който го е страх сили да премери с мен, защото знае, че единственото, което ще последва е обостряне на комплексите му, че е кръгла нула.
Нула.

Ако щеш десетична, ако щеш двоична.
За НУЛАТА говоря.Гласувай:
30
21. starforlife - И е крайно смешно льольовци като въпросния Закс...
18.08.2019 00:32
Като женчото Блекчо...
Като бай ти Венц0...
Да се пънат мине не мине време, че не фактологията по отношение на мое ниско височество е истината, а техните комплексирани дрисльовски напъни, но никога да не се съгласиха хей така да се изправят пред мен с претенциите си (това касае балончо Заксч0) или изправят своите роднини (това касае бай ти Венц0) или приятели/познати - това пък касае мишлето Блекч0, пък така да видим фейст ту фейс кой колко Знае и МОЖЕ.
Типична българска черта да плюеш по този, на когото не можеш да стъпиш на малкия пръст.
Още по-типично блог_беГЕЙска.

ПС за пръчки като разни... валдорки да речем. Които ама много я разбират тая пуста психология и винаги безпограшно знаят кой в какво състояние е.
Естествено, че не надрасках този постинг и коментар през смях и не е кретенски опит за дразнение с фактология.
Ма молА ви сА - тук говорим за изпадане в крайна... ярост (не намирам, от смях, по-подходящата и употребявана от въпросните психохохоложки и психольольози дума) и писане с треперещи пръсти и пяна на устата.
Пяна, която след 14 шкембе чорби за деня... И минимум 214гр. чесън... Е пяна като в подножието на Ниагарския водопад - нЕма шес(т)/пет.

http://starforlife.blog.bg/photos/154138/Da%20vi%20raztalkuvam%20edin%20vic.jpg
цитирай
2. vencivaleri1951 - А с твоя подпис и печат не валидираш ли и номинациите за Нобелова премия?
18.08.2019 01:34
Впрочем, къде съм тръгнал да те подценявам, та ти вероятно определяш лауреатите , нали журито е от профилите ти.

ПП Бъди така добър да ми подскажеш кой е лицензирал фирмата ти, с която ти валидираш признати в цял свят дипломи от най различна степен на образование.?
цитирай
3. starforlife - За разлика от Заксч0, който е 1/2 мъж спрямо бай Венц0 и само скимти като женчо в блога си, недопускайки коментари и реално предизвиквайки такива постинги,
18.08.2019 01:43
бай Венц0 е открит и директен. Нищо, че все е в грешка горкият.
И колкото и да се кълвем с него - има комуникация, а не женчовско криене като при Заксч0.
И ето сега ще му отговоря.
Дали сериозно или ебаващо - има съблогъри, които от първо лице могат да преценят.
Такава е Градската ми с НИК Хубавка, която е сериозен човек, с положение не само в обществото (икономическото ни, Венц0), а е и пряко обвързана с... правната система и е наясно, че имам право да говоря това, за част от което пита бай Венц0.
Та:

vencivaleri1951 написа:
А с твоя подпис и печат не валидираш ли и номинациите за Нобелова премия?

Точно така, Венц0, миличък Венц0.
Ти поставяш подписът си под счетоводни документи - аз под Нобелови номинации.
Ха ха ха


vencivaleri1951 написа:
Впрочем, къде съм тръгнал да те подценявам, та ти вероятно определяш лауреатите , нали журито е от профилите ти.

Отново си прав, Венц0, миличък Венц0.
Аз, АЗ и САМО АЗ! определям лауреатите. И журито е от профилите ми.
Не от теб... Не дори от льольовия ти кореш ли беше, хореш ли... А САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ МЕН И КЛОНИНГИТЕ МИ!
Хо хо хо


vencivaleri1951 написа:
ПП Бъди така добър да ми подскажеш кой е лицензирал фирмата ти, с която ти валидираш признати в цял свят дипломи от най различна степен на образование.?

Ти още малко и свирка ще искаш да ми извъртиш.
Фирмата МИ съм я споменавал и дори съм разяснявал откъде идва абревиатурата й като съчетание от началните букви на моето и на бившата ми Съпруга имена.
И не десетки... Не дори стотици... А хиляди са тези в България само, които са минали под ножа (ха ха ха) и са ми бицалили да ги обучавам и сертифицирам. Цели банки (от ранга на ОББ примерно) са преминавали и цакали с валетата. Цели предприятия (от ранга на "Асарел-Медет" примерно) също са ме "молели" (ха ха ха) да ми превеждат години наред валета в банковата сметка, за да се докоснат до галактическите МИ (хо хо хо) познания.
(Дадох два примера, хей така просто. Не от най-сериозните.)
Да не говорим, че за теб като владеещ масивите на институции като НАП, НОЙ, КАТ (спомни си плюнченето ти кой ги бил правил и колко лесно си можел да намериш бившото ми вече "Ауди" по дяволския номер) би следвало да е детска игра да откриеш всичките ми фирми, защото знаеш имената ми, а фирменият регистър е публичен.
Оттам (предай на льольото ти кореш или хореш, че е една дума - ха хо хи) насетне е отново лесно да установиш коя от тях (фирмите ми) присъства в класификатора на лицензираните фирми с права да упражняват такъв вид дейност.
И при все, че има лицензи и от корпорации като "Майкрософт" да речем (регистрационният й номер - на тази ми фирма говоря - в тяхната база е 2004), това принципно не е необходимо, защото каквото подписвам и подпечатвам е валидирано на ниво БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, превежда се от заклет преводач и съответният преводен документ е както казах валиден по цял свят.
Е... Естествено говорим за "белия" свят. Далеч съм от мисълта, че в Северна Корея ще го признаят. И естествено или ще кукам бебешора по канчето, или ще го секся по дупето.
Ха ха ха

ПС: А вече по-сериозно да ти направя забележката, че ОТНОВО КРИВИШ ДУМИТЕ МИ.
Никъде не говоря за различни степени на образование.
Абсолютно никъде!
Абсолютно никъде не споменавам дори израза "степени на образование".
Но да те светна, че има десетки (лицензирани) фирми в България със статут на центрове по професионално обучение и/или квалификация, чиято дейност е регламентирана законово и под контрола на Държавата.
(Моят е един от първите. Води началото си от далечната 1996-та. Я! Тази ми дейност тази година имала юбилей и то значим - ЧЕТВЪРТ ВЕК! Четвърт век мое некадърно нищожество учи околните как се не само програмира, а куп други неща, основно в хай-технологичния сектор, а някакви си льольовци ще екстрементират наместо да кажат "Евалата, пич!" Типично по български. Типично по български екстрементират иде реч.)

Тоест, отговорих ти в този послепис, Венц0.
Прямо и изчерпателно. С достатъчна доза сериозност.

И, Венц0, има куп средни и висши учебни заведения, които изрично и отделно са регистрирани по тези нормативи, за които сериозно, но изключително повърхностно ти думам.
В следващия си постинг ще пусна снимка на издаден лично на мен съвсем наскоро (този месец) такъв документ от фирма В Техническия университет, подписана от... Доцент, ако се не лъжа и подпечатана с изричен печат.
Или мислиш, че моят подпис е по-мижав от на някакъв си Доцент? Ха ха ха
(последното естествено отново е шега)
цитирай
4. apostapostoloff - Някой има да дава
18.08.2019 06:38
на Михаля, ама нейсе. Запуши го.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Светът е много малък Жоро
18.08.2019 08:43
Сега се сещам за твой земляк и мой отколешен приятел Неделчо Варадинов, когото
Ти най вероятно си обучил за да стане шеф в ,, Медет,, Сега разбирам как и защо
той направи кариера там, както и защо смени попрището си.
Впрочем той преди преподаваше в НУЦИ/Национален учебен център по информатика /,
но след като си се появил ти тази школа за след дипломна квалификация вероятно е загубила значение макар, че представляваха и АЙ БИ ЕМ, но какво са последните пред теб Жоро -нещастни льольовци. Вие обаче панагюрци си се поддържате и ти си уредил ,,Дечо,, и назначил за шеф в АСАРЕЛ Медет. Та през някой от уикендите когато си идва в София ще му кажа, че съм разгадал тайната на стремглавата му кариера-от нещастен и никакъв доцент от следдипломна школа към МЕИ, до българина с най - висока позиция в,, Медет,,. И ставам все по горд, че с тази,, тайна,, , а и с негов ,,профил,, понякога имам честта да си пиша в сайт.
цитирай
6. getmans1 - СТАР, ако поне си малко емпатичен, ...
18.08.2019 09:11
СТАР, ако поне си малко емпатичен,
ти, ще бъдеш на мнозина симпатичен,
на почит ще са ти и подпис, че и печат,
русифил и русофилка с радост ще те четат.
Случките на всеки за секи случай уважавай,
пред могъщ, мощен южен мозък се прекланяй,
евалла на Светото ляво щедро раздавай,
безличните постинги хлевоусто одобрявай.
И те тогаз ще сина почит, велик и честит.

АНАДЪК МУ СЕГА, В ТЯХНАТА МАХАЛА СТЪКЛОТО СТАВА ДЖАМ КОГАТО ИМА ЧИРЧЕВЕ ... каквото и да значи и да не значи всичко това.
цитирай
7. starforlife - ~
18.08.2019 09:46
~ 4. apostapostoloff
Изключително много сМЕ тези, които имаМЕ да даваМЕ на Михаля, Апостол. Изключително много.
Така, че защо и аз да не съм от тях?

~ 5. vencivaleri1951
Отново въртиш нещата и нищоговориш, Венц0.
Е... Не пропускаш да вметнеш по някоя вметка, с която да се правиш на вървежен, но това явно си го прихванал от икомунистч0. Приятелството ти с Варадинов визирам, когото изобщо не познавам и иронията ти смятам за неуместна.
Специално по отношение на "Асарел" подписите ми са се поставяли на едно с този на Цоцорков (лека му пръст). Тоест, малкият (ни) свят, Венц0, се разминава темпорално.

~ 6. getmans1
Здравей, делирмански римослагателю.
Ха ха ха
Радо, търпях простотията им години... Реших и вече доста време лея такава по тях.
Защото когато наричам пръдльото икомунистч0 "льольо", Венц0 се възмущава. А когато същия нарича щерката на Планинаря да речем "американска курва" дори, за същия Венц0 всичко е точно.
Е... На мен ми стиска не само фейс ту фейс дори да нарека икомунистчет0 "льольо" (или както ми дойде), а и да му извия врата, ако реша за подобни думи по нечий адрес.
Затова (една дума, необразовани икономч0) ги мнооого дразня - защото "съм" простак, ама с топки, а не виртуален чикиджия като тях.

Стига толкова блогуване - Планина (и биричка - и биричка) ме чака. Тоя път няма да яздя кон. Ще ебЪ мечката на Путин. Че и него, ако си поиска.
Ха ха ха
цитирай
8. absolution - Привет, Стар!
18.08.2019 10:04
Всеки е това, което е. И никой с думи не може да го принизи. Най-малкото защото думи пред дела не се котират, а и хората не са слепи и глупави.
цитирай
9. absolution - Така, че ти си пийвай биричката край поточето, а на когото му е занимавка, да те плюе.
18.08.2019 10:06
НАЗДРАВЕ!
цитирай
10. анонимен - Първо това за ,,точното,,
18.08.2019 10:17
Жоро, аз не живея като теб в блога, и не съм за всичко в час. Ако искаш моето становище за подобно изказване, то е единствено укорително. Укорително за мен поведение в блога винаги е било, когато в опит да уязвиш опонента засягаш роднини, физически недъзи, служиш си с ,хамалски изказ,, Та който и да е изтекла подобни думи за дъщерята на Коста е простак.
Иначе ти продължаваш да ме учудваш с това какви думи знаеш.
Сега ме шашна с ,,темпорален,, Изглежда идва от темпо/времево ограничение/и
орален. С последното спирам до тук, да не кажа нещо укоримо.
И като знаеш такива думи, да питам и аз нещо.
,, На лъ

quote=starforlife]~ 4. apostapostoloff
Изключително много сМЕ тези, които имаМЕ да даваМЕ на Михаля, Апостол. Изключително много.
Така, че защо и аз да не съм от тях?

~ 5. vencivaleri1951
Отново въртиш нещата и нищо не казваш, Венц0.
Е... Не пропускаш да вметнеш по някоя вметка, с която да се правиш на вървежен, но това явно си го прихванал от икомунистч0. Приятелството ти с Варадинов визирам, когото изобщо не познавам и иронията ти смятам за неуместна.
Специално по отношение на "Асарел" подписите ми са се поставяли на едно с този на Цоцорков. Тоест, малкият ни свят, Венц0, се разминава темпорално.

~ 6. getmans1
Здравей, делирмански римослагателю.
Ха ха ха
Радо, търпях простотията им години... Реших и вече доста време лея такава по тях.
Защото когато наричам пръдльото икомунистч0 "льольо", Венц0 се възмущава. А когато същия нарича щерката на Планинаря да речем "американска курва" дори, за същия Венц0 всичко е точно.
Е... На мен ми стиска не само фейс ту фейс дори да нарека икомунистчет0 "льольо" (или както ми дойде), а и да му извия врата, ако реша за подобни думи по нечий адрес.
Затова (една дума, необразовани икономч0) ги мнооого дразня - защото "съм" простак, ама с топки, а не виртуален чикиджия като тях.

Стига толкова блогуване - Планина (и биричка - и биричка) ме чака. Тоя път няма да яздя кон. Ще ебЪ мечката на Путин. Че и него, ако си поиска.
Ха ха ха[/quote]
цитирай
11. анонимен - Жоро, аз не живея като теб в блога, и ...
18.08.2019 10:20
[quote=анонимен]Жоро, аз не живея като теб в блога, и не съм за всичко в час. Ако искаш моето становище за подобно изказване, то е единствено укорително. Укорително за мен поведение в блога винаги е било, когато в опит да уязвиш опонента засягаш роднини, физически недъзи, служиш си с ,хамалски изказ,, Та който и да е изтекла подобни думи за дъщерята на Коста е простак.
Иначе ти продължаваш да ме учудваш с това какви думи знаеш.
Сега ме шашна с ,,темпорален,, Изглежда идва от темпо/времево ограничение/и
орален. С последното спирам до тук, да не кажа нещо укоримо.
И като знаеш такива думи, да питам и аз нещо.
,, На лъ

quote=starforlife]~ 4. apostapostoloff
Изключително много сМЕ тези, които имаМЕ да даваМЕ на Михаля, Апостол. Изключително много.
Така, че защо и аз да не съм от тях?

~ 5. vencivaleri1951
Отново въртиш нещата и нищо не казваш, Венц0.
Е... Не пропускаш да вметнеш по някоя вметка, с която да се правиш на вървежен, но това явно си го прихванал от икомунистч0. Приятелството ти с Варадинов визирам, когото изобщо не познавам и иронията ти смятам за неуместна.
Специално по отношение на "Асарел" подписите ми са се поставяли на едно с този на Цоцорков. Тоест, малкият ни свят, Венц0, се разминава темпорално.

~ 6. getmans1
Здравей, делирмански римослагателю.
Ха ха ха
Радо, търпях простотията им години... Реших и вече доста време лея такава по тях.
Защото когато наричам пръдльото икомунистч0 "льольо", Венц0 се възмущава. А когато същия нарича щерката на Планинаря да речем "американска курва" дори, за същия Венц0 всичко е точно.
Е... На мен ми стиска не само фейс ту фейс дори да нарека икомунистчет0 "льольо" (или както ми дойде), а и да му извия врата, ако реша за подобни думи по нечий адрес.
Затова (една дума, необразовани икономч0) ги мнооого дразня - защото "съм" простак, ама с топки, а не виртуален чикиджия като тях.

Стига толкова блогуване - Планина (и биричка - и биричка) ме чака. Тоя път няма да яздя кон. Ще ебЪ мечката на Путин. Че и него, ако си поиска.
цитирай
12. анонимен - Жоро,
18.08.2019 10:27
да попитам...,, На лъжата краката са къси,, темпорална поговорка ли е?

Да ти благодаря също и за презентацията ти на Годечка околия . Селската ми къща е на няколко км от селцето което споменаваш. При ездата вероятно си минал и през него в зависимост в коя посока е бил маршрута Ви
цитирай
13. cortana - :) :)))
18.08.2019 11:27
Излизащият като анонимен vencivaleri1951 написа:
Жоро, аз не живея като теб в блога, и не съм за всичко в час. Ако искаш моето становище за подобно изказване, то е единствено укорително. Укорително за мен поведение в блога винаги е било, когато в опит да уязвиш опонента засягаш роднини, физически недъзи, служиш си с ,хамалски изказ,, Та който и да е изтекла подобни думи за дъщерята на Коста е простак.

Хайде сега както много пъти сте правил по отноление на Жоро, създайте постинг, в който да заклеймите кореша Ви като просрак. :) :))) Защото сам го казахте, но само се правите на ни лук ял, ни лук мирисал, че не сте чели тази така често използвана простащина на кореша Ви по отношение на дъщерята на Коста. :) :)
А иначе, по отношение на твърдението Ви, че Смарти живее тук: Не Вие храните семейството му, че да държите сметка кой къде по колко време прекарва. Защо пък Вие да не прекарвате 10 пъти повече? Какво би отрекло подобно твърдение, а би давало истинност на Вашето?
'М? М? М?' :) :) :))))))
цитирай
14. vencivaleri1951 - Редно беше и ,,Кортана,, да се появи
18.08.2019 12:10
доколкото Жоро е в планината и този път не язди като Путин, а управлява делтапланер като него.
Виж Жоро, ако ,,Ико,, се е изказал така както ти казваш, то е постъпил наистина просташки. Ако го бях прочел щях да реагирам остро, защото Коста макар и да прекалява със сексуални внушения и тематика е незлобив блогър и гледа да вкара в написаното своето си чувство за хумор. Лятно време много по рядко съм в блога и наистина съм изпуснал тази полемика и Слава Богу
цитирай
15. starforlife - Венц0... ЛИЦЕМЕРНИ льольо...
18.08.2019 12:29
Не се дръж като комунистическа пръдня, защото не отива на годините ти.
Чикиджията ти кореш, хореш или както и там да се води - да го ебеш... Обижда Коста на тема дъщеря му ОТ ГОДИНИ.
Аз като незнаещ и неможещ в областта на компютърните Науки, да те светна, че Гугъл има такива възможности и мощ, за които льольовци като теб (и ебавания с постинга всъщност Заксч0) дори и неподозирате.
Въз основа на една такава възможност, за по-малко от половин минута със задаването на мета-критериите от моя страна, само в наличните постинги на чикиджията ти кореш, хореш или както и да е там - да го ебеш... Гугъл откри 28, ще го напиша с думи ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ пъти въпросната идиотска простащина.
ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ ПЪТИ, ВЕНЦ0!
Така, че е крайно лицемерно от твоя страна да твърдиш, че едва сега чуваш за педерастията на кореша, хореша или както и да е там да го ебеш.
И това при положение, че едно 90% от постингите на путьото са деактивирани, защото осъзна колко негови комплексарски послъгвания вече директно ще показвам на околните.
ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ ПЪТИ, ВЕНЦ0!
Погледни дори само под първия му наличен към момента негов постинг
http://theeconomist.blog.bg/politika/2016/10/20/a-balkandji-iovo-mylchi-li-mylchi.1483863
След това, Венц0 - "руският" гугъл откри гнуста на кореша ти, хореша ти или както и да е там да го ебЪ още 11 пъти под постинги на други блогъри.
Така, че - не врата бих му извил на комплексаря недоклатен, а бих го клатил в пухкавия гъС.

А те наричам "льольо", защото 100 пъти ти казах като не умееш да цитираш коментари - да не се пънеш, защото просто се показваш като такъв - льольо.
'Айде аз отивам да маам шкембе чорба, а ти пак си бръщолеви, че тук живея - не ти да речем извади 8К за автомобил на малкия ми син по случай навършването му на пълнолетие преди дни, нали? Нито пък съм размятал комплексарски снимки както е правил десетки пъти обсъждания твой кореш, хореш или както е там да го ебеш.
цитирай
16. starforlife - Упс, извинен съм. Обратото е:
18.08.2019 12:33
28 пъти под чужди и 11 под НАЛИЧНИТЕ му към момента негови.
Коментарът ти, Венц0? Релевантният (и ноторен - и ноторен)?
И както ТИ (ха ха ха) казаХааааахахаха чрез секси-клонинга СИ (ха ха ха) - очакваме поне един за отсрамване постинг от теб, казващ на кореша ти, хореша ти или както е там да го ебЪ, че е простак и то повече от мен - хааааа ха ха ха
Постингът, който ти дадох като пример (а такива и то доста по-просташки - десетки) е от преди ТРИ ГОДИНИ, лицемер с лицемерите. А никак не е първият в годините.
Мен дори не ме беше чувал по онова време, защото не съм комплексар като кореша ти, хореша ти или както е там да го ебЪ, а опозна И простащината ми точно заради такива недоклатеняци като кореша ти, хореша ти или както там го водите да го ебЪ.
цитирай
17. peperutka - Ж е логичен тук и безпристрастен, и това може да се прочете.../въпреки 'скритите глупости на черв.тролове, василка 1917 €кномчо и др.
18.08.2019 13:34

15. starforlife - Венц0... ЛИЦЕМЕРНИ льольо...
12:29
Не се дръж като комунистическа пръдня, защото не отива на годините ти.

точно за тази Мимикрия, или т.н. когнитивен дисонанс говоря и в посл. си Пост
Личности, които се"борят" с две различни идеи в мозъка си )))))
са психологично обременени и..нездрави, запитай жена си бай Венци
и, многоо поздрави от мен и предай..
/ Джули
цитирай
18. getmans1 - . . . ЕЙ, ОРА, ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ. . . ЛЪ...
18.08.2019 15:01
... ЕЙ, ОРА, ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ ... ЛЪЖЕЦА СЕ ПЪНЕ ДА СЕ ВКАРА В ТЕМПОРАЛНА РАМКА ... ХАХАХАХА ... „Виж Жоро, ако ,,Ико,, се е изказал така както ти казваш, то е постъпил наистина просташки. Ако го бях прочел щях да реагирам остро,„

... ЩЕ ПИТАМ Стар, ШОПИНУМ1951 ще питам ... ти ПОДЛЕЦО, ЛЪЖЕЦО И КЛЕВЕТНИКО колко пъти повтори лъжите на ИКИМАУС, ... А, ДА ТИ ПРИПОМНЯ ЛИ ЗАЩО ЗНАЕШ ЧЕ ДЪЩЕРИ МИ Е ЖУРНАЛИСТКА ... КОЙ ТЪРСИ G-точката на журналистиката, да ти припомням ли колко лошо скочи на кореша си когато той освен мен ... майната ми на мен ... НО „уважаваше„ покойната ми майка и децата ми „уважавеше„ ИЗРИЧНО ГИ СПОМЕНА ...

... СВИДЕТЕЛЛ СЪМ, ЧЕ ТИ, ИЗРОДЕ КОМУНИСТИЧЕСКО-БОЛШЕВИШКИ СИ ПОВТАРЯЛ КАЗАТОТО ОТ КОРЕША СИ, ЧЕ И СИ ГО ОБОГАТЯВАЛ и то не само за Коста ....

.... ТОТАЛНО ЖороСТАР ГРЕШИ КАТО ТЕ НАРИЧА ЗА „ ДИАЛОГИЧЕН „ ... И ... В НИКАКВИ ТЕМПОРАЛНИ РАМКИ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СЪБЕРЕШ ... ТИ СИ КЛАСА НА ЛЪЖАТА, КЛЕВЕТАТА И СЛАГАЧЕСТВОТО ...

... ТЕ, И ХОРАТА ОТ ФОРУМА НА „ФАКТОР„ НАБЪРЗО ТЕ РАЗКРИХА ЩО ЗА ПЕТ ПАРИ СТРУВАШ ...vencivaleri1951 написа:
доколкото Жоро е в планината и този път не язди като Путин, а управлява делтапланер като него.
Виж Жоро, ако ,,Ико,, се е изказал така както ти казваш, то е постъпил наистина просташки. Ако го бях прочел щях да реагирам остро, защото Коста макар и да прекалява със сексуални внушения и тематика е незлобив блогър и гледа да вкара в написаното своето си чувство за хумор. Лятно време много по рядко съм в блога и наистина съм изпуснал тази полемика и Слава Богу

цитирай
19. cortana - :) :) :)
18.08.2019 16:09
starforlife написа:
И както ТИ (ха ха ха) казаХааааахахаха чрез секси-клонинга СИ (ха ха ха) - очакваме поне един за отсрамване постинг от теб, казващ на кореша ти, хореша ти или както е там да го ебЪ, че е простак и то повече от мен - хааааа ха ха ха

:)
цитирай
20. cortana - ..... 18. getmans1
18.08.2019 16:12
Гети, едва ли има някой тук, който да не е виждал абсолютното лицемерие на другаря Венци. За мен това е нечувано безочие: самият той да е подкрепял и раздувал споменаваните от теб спрямо твоите съпруга и дъщеря вулгарни простащини на кореша му и същевременно да ни се прави тук на света вода ненапита.
Аз наистина недоумявам що за 'мъже' са способни на подобно нещо??! Благодарна съм, че животът ми поне засега е протичал така, че около мен да няма такива 'мъже'!!
цитирай
21. librarian - Привет, Ж-Стар! :-)
18.08.2019 19:38
Много пъти съм казвала, че с теб не е уместно да се спори, защото безпардонно боравиш с фактите. :-)
Ето и сега, по постинга: няма как човек, занимаващ се с компютърно обучение четвърт век да бъде определян от никому неизвестни претенции за неможещ. Все пак, ако не лицензното сито, то самата конкуренция ще те елиминира на пазара.
По повод на спора със съблогъра венцивалери: как да вярва човек на празните приказки на единия пред подкрепата с факти при другия?
Поздрави, Стар! :-)
цитирай
22. librarian - Все пак амплоато ти е да създаваш красиви постинги като снимковите ти пътеписи например. Или тези с книгите.
18.08.2019 19:40
А не да показваш кирливите ризи на някои си. :-)
Обикаляй, радвай се на живота, снимай, показвай ни красоти. :-)
цитирай
23. starforlife - На всички нормално реагиращи на очеизвадните факти, които отлично знаете, че нарочно гарнирам с цветущ език,
18.08.2019 20:25
БЛАГОДАРЯ за безпристрастността и Доверието спрямо "просташкото" ми поведение.

А ти, Венц0, миличък Венц0, се покри като пръдня в съдрани гащи при показване "черно на бяло" какво двулично и лъжливо копеле си, м?
цитирай
24. librarian - :-)
18.08.2019 22:19
starforlife написа:
На всички нормално реагиращи на очеизвадните факти, които отлично знаете, че нарочно гарнирам с цветущ език, БЛАГОДАРЯ за безпристрастността и Доверието спрямо "просташкото" ми поведение.

Моля моля, пак заповядай. :-)
цитирай
25. starforlife - ~ 24. librarian
18.08.2019 22:28
Ще заповядВам. Само да измисля заповедите.
Ха ха ха
цитирай
26. getmans1 - С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЧЕ КАЗАНОТО ЗА ИК...
18.08.2019 22:54
С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЧЕ КАЗАНОТО ЗА ИКИМАУС НЕ Е ЛЪЖА ;

5. theeconomist - Е, не всички са известни столични журналистки от национални медии...
06.02.2018 06:37
getmans1 написа:
Ей, това е страшна идея, направете си една наистина жълта страница в „Дума“, че да ви видим по будки и сергии!
Това е начина, че то до сега бай народ не ви разбира жълтените, нито кафените е, на червеничкото малко му се радват ама и то ще е до време.


Тя сигурно се е продала добре....под будки и сергии.
Но това го оценяват меродавно само нощните пазачи.
А плевньо комсомолския просто е жив политически труп. Колкото да ни го тикат под носа - напарфюмиран, зализан и облизан - все вони на леш!
цитирай

... ШОПИНУМ1951 , АКО Е ЧЕСТЕН ЩЕ КАЖЕ ТОЗИ НАМЕК ЗА КОЯ ДЪЩЕРЯ Е И НЕКА КАЖЕ КОЛКОПЪТИ Е ЧЕЛ ПОДОБНИ ПОДМЯТАНИЯ И КОЛКО ПЪТИ „строго„ Е РЕАГИРАЛ.

... ШОПИНУМ1951 , АКО Е ЧЕСТЕН ЩЕ КАЖЕ ако има доблест някаква, нека каже колко човека от т.н. нашта русофобска група сме обидили ЧАРА ... ТОЖЕ ЖУРНАЛИСТКА С ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ КАКТО И ПИСКОВА ...
цитирай
27. vencivaleri1951 - Жоро, бъбриви ми панагюрецо
19.08.2019 00:40
Никъде не съм се изнизваш, но както ти написах по горе, не живея в блога.
Съжалявам въобще, че влезнах при теб, но уникалността на поредната ти фирма, признато образование или квалификация в ЦЯЛ СВЯТ ме ,, грабна,, То Харвард не може да се похвали с подобно признание, но кой ,,бръсне Харвард. Споменавам този университет, защото синът на моя приятелка държа приравнителни изпити в Нова Зеландия идвайки с диплома именно от този университет. И запомни едно Жоро...В страна в която ти искат входяща виза, по правило не ти признават и висшето ,
Но ти си друга бира, ти сертифициращ университетите.

Гетьо, ако в блога даваха Оскар за поддържаща роля, то витрината в дома ти щеше да е пълна със статуетки. Усетиш ли някого или вземеш ли го за по силен веднага ,,предлагаш услугите,, си. Като ,,бранник,, посрещащ с китка Червената армия си. Да ти е жива и здрава щерката и дано не е наследила от теб доброволното ти крепостничество, че слагаш се журналист нито се помни, нито журналистика оставя след себе си.
Да, аз съм с комунистически разбирания и съм четвърто поколение левичар.
Ти гетьо и като ,,десен,, пак си подържаща роля. Най вероятно винаги си бил наемник и съм сигурен, че в последните три десетилетия си гласувал най малко за три формации.
За това казвам, че си ненадминат в поддържащите роли.
Ти обичаш да казваш, че този или онзи е ,Тартюф,,
без да си даваш сметка колко взаимстваш от Тартюф -рсзбира се на ниско ниво ,защото нямаш интелигентността на истинския персонаж
цитирай
28. novitejivotni - ДругарЕ,
19.08.2019 03:48
пак напомням -
КаПеЕсЕС - БеКаПе, КаПеЕсЕс - БеКаПе, Ураааааааа....
Ей тъй се прави !
Какво ше им пишете коментари, па ша им обесневате....
Ей тъй, отведнъж и гръмко -
КаПеЕсЕС - БеКаПе, КаПеЕсЕс - БеКаПе, Ураааааааа....
И нЕма нужда от повече !
Ей, утре кат раздават чорбата, вземете една и за мене, че съм по задачи в провинцията. ТрЕбе да се работи по изграждането на структурите...
цитирай
29. getmans1 - . . . КЪДЕТО ТЕ СРЕЩНА ИЗ БЛОГА ТАМ ЩЕ ...
19.08.2019 07:00
... КЪДЕТО ТЕ СРЕЩНА ИЗ БЛОГА ТАМ ЩЕ ТЕ ИЗОБЛИЧАВАМ ЛЪЖЕЦО И КЛЕВЕТНИКО ...
.... ДЪЛГО ВРЕМЕ БЯХТЕ ПЪК И СЕГА СТЕ, НАЙ-СИЛНИ, НАЙ-НАЧЕТЕНИ И ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ И АЗ ВСЕ ВИ СЕ НАТИСКАХ, НАЛИ ...
... Не коментирай моите моите отношения СЛУГА -СЪДРУЖНИКО на едно изкуфяло комунистическо „величие„ ...
... НЕЩАСТНИК ... парад с болеста си направи докато се научиш да пишеш на компютър ..

... ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С МОИТЕ ... мисли за своите си дето не не те бригат и за слива ако не им шариш някоя стотачка ... ДОСЕЩАШ СЕ ЗА КАКВО ТИ ГО ПРИПОМНЯМ.

... Защо не коментираш това ДОСТОЙНИЯ ТАРТЮФЕЛ, А;
„ ... ШОПИНУМ1951 , АКО Е ЧЕСТЕН ЩЕ КАЖЕ ако има доблест някаква, нека каже колко човека от т.н. нашта русофобска група сме обидили ЧАРА ... ТОЖЕ ЖУРНАЛИСТКА С ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ КАКТО И ПИСКОВА ... „

... А, да ти припомням ли ДОСТОЙНОТО ТИ ОТНОШЕНИЕ КАМ „СЕСТРА„ ... НА ТЕБ, ДОСТОЙНИЯ СИН НА УНИВЕРСИТЕНСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛ И СЪПРУГ НА ТАКЪВ ...
Червен боклук си ти не комунист .... а също си и обикновен хрантутник и подлизурко.


vencivaleri1951 написа:

Гетьо, ако в блога даваха Оскар за поддържаща роля, то витрината в дома ти щеше да е пълна със статуетки. Усетиш ли някого или вземеш ли го за по силен веднага ,,предлагаш услугите,, си. Като ,,бранник,, посрещащ с китка Червената армия си. Да ти е жива и здрава щерката и дано не е наследила от теб доброволното ти крепостничество, че слагаш се журналист нито се помни, нито журналистика оставя след себе си.
Да, аз съм с комунистически разбирания и съм четвърто поколение левичар.
Ти гетьо и като ,,десен,, пак си подържаща роля. Най вероятно винаги си бил наемник и съм сигурен, че в последните три десетилетия си гласувал най малко за три формации.
За това казвам, че си ненадминат в поддържащите роли.
Ти обичаш да казваш, че този или онзи е ,Тартюф,,
без да си даваш сметка колко взаимстваш от Тартюф -рсзбира се на ниско ниво ,защото нямаш интелигентността на истинския персонаж

цитирай
30. starforlife - Сега...
19.08.2019 09:12
Да внеса малко ред тук.

ПЪРВО: Постингът беше своеобразен шамар към човек, който постоянно показва колко е зле като езикова култура да речем, което е следствие от образование и по-точно дори Интелект и който научил 5 фокуса тук, в блога, представящи го, но вече не като знаещ (хаааааа ха ха ха) пред тотално пък неразбиращите, не се е свенял и продължава да не се свени да се пудри пред околните, че видиш ли не аз, а той разбирал и можел. Че дори той мен учел.
На какво бре, льольо? На какво?
Ти?
Мен?
Ти, който не ти стиска да обявиш с какво образование си и какво работиш...
Още по-малко ти стиска да премерим Знания, хей така - спортсментски и да се види кой колко струва, а не да се размята пудра...
Защото при мен е видно: И дипломи съм показвал и няма проблем реално да покажа на когото и да е... И трудова книжка нямам проблем да покажа... И контракти с кои съм работил и работя... (чиито имена са показателни дали мога или не) И всичко, доказващо Професионализъм.
...
Е де де, но той НИКОГА не ви е дал на околните НИТО ЕДНО РЕШЕНИЕ НА ВАШ ПРОБЛЕМ ТУК, а мое незнаещо нищожество го е правел ВИНАГИ. Имаше момент, в който Корти изброи над 40 такива случая. Имам предвид случаи да имате проблем с нещо и веднага този проблем да ви е разрешаван от моя милост в рамките на минути или часове от представянето му пред мен. Повечето от тези изброявания бяха подкрепени с линкове към места и коментари (обикновено благодарности), където се виждаше, че не се говорят просто празни приказки, а истината. Тоест, никой нормален блогър тук не отрича и не оспорва, че няма ваш, всеобщ проблем тук, чието разрешаване да не е било мое дело.
Е... Спрях.
Спрях да давам на всеослушание и се сърдете на комплексарите, които никога не порицахте, че серат на това мое отношение към вас, а не на мен, който не съм длъжен да ви дондуркам.
Вече давам на когото преценя.
Затова десетки неща в новите осакатени възможности на платформата, ги мога само аз и някои мои Приятели тук, а "величия" като въпросния Заксч0 изпаднаха в ситуацията понеже тежат на мястото си - фокусите им вече да не се котират и нищо интересно, освен неграмотността си да не могат да покажат.
И то при все, че половината от нещата, които аз продължавам да показвам като възможни при все сговняването на платформата - ги поднасям по начин, по който всеки с маалко повече Интелект и поне минимални компютърни (не програмистки разбирания - може да разбере и се научи.
Уви - българинът над 40 годишна възраст е мързелив и глупав (не ми пука колко арогантно звучи при положение, че е доказуема истина) и понеже пък тук контингентът е 95/100 доста над 50-55 години (смело мога да кажа, че поне 50% от блогърите са "пътници" със своите над 65-70 години и отново не ми пука колко арогантно и просташки звучи, защото истина и лицемерие не са припокриващи се понятия)... Та тези пък 65-70 годишни съблогъри (да са живи и здрави да 100годишнат) са тотално приучени от времето, през което са живяли да са работяги, но не и мислещи и разсъждаващи. Тоест, определено са осакатени на интелектуално ниво. Имам предвид като капацитет, а не казвам, че е налице пълно отсъствие на Интелект.
С две думи: Аз, незнаещият и неможещият не само с изявите си оборвам незнанието и неможенето си, а с това, че знаещите и можещите не се навиват да премерят Знание и Можене с мен, а само се плюнчат и същевременно показват неграмотност, си оставам АЗ и по никакъв начин не съм зависел от никого от вас, нито съм получил нещо от някого от вас, докато обратното изобщо не е така.
С още по кратки две думи: прочете представянето ми в този блог и се замислете в/у лично моето ГЛУПАВИТЕ И ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРА НЕБЛАГОДАРНО ОМАЛОВАЖАВАТ ТРУДА НА ДРУГИТЕ, А УМНИТЕ И СПОСОБНИТЕ ГО ОЦЕНЯВАТ И СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕГО С БЛАГОДАРНОСТ.

ПС до тук: Да представя в този си коментар цитираните ми думи с главни букви например, ми отне около 10 секунди и стана с натискането на 3 (или 4 - да не ги броя сега) клавишни комбинации.
Тоест: незнаещият и неможещ (моя милост), ЗНАЕ КАК и МОЖЕ да препише колкото и да е дълъг текст с главни букви (както и с малки от главни, или с първа главна на всяко изречение от само малки или само главни и други подобни) за същите тези 10-тина секунди, с помощта на натискането на 3 или 4 (да не ги броя) клавишни комбинации.
И не десетки, а стотици такива неща, при едно друго поведение и отношение от страна на вас - знаещите и можещите - щеше да доведе до това вие (знаещите и можещи) да се обогатите с това да ви науча и да ви е полезно не само тук... Най-малкото тук... А навсякъде когато сте зад компютър. Независимо дали онлайн или офлайн.
Уви - знаещи и можещи като Заксч0 да ви учат. Или поне да учат онези 50% от вас, които не се свенят да използват моите решения и давано Познание тук, но да плюят на сурата ми и да вземат страната на Фокусника, а не Професионалиста.
Всъщност, Професионалистът никога не е искал да вземате страна и има разкол.
Искало му се е да сте правдиви.
Отново обаче УВИ.


ВТОРО: Венц0, ти си пълен капут, пич.
Да поясня защо.
Изкриви темата на постинга от това, за което си позволих по-горе да поокеанословя, защото казахме, че никой не издържа семейството ми или когото и да е около мен, че да ми държи сметка аз в блога ли живея или не.
Да не говорим, че при 50% по-малко като време от когото и да е тук, аз, като незнаещ и неможещ, мога да демонстрирам минимум 400% по-голямо присъствие.
Едно, защото пиша в пъти по-бързо от 99% от вас... Друго, защото 90% от работата ми е свързана с компютър и в 70% от времето когато работя (а средно работя по 10 часа дневно) съм зад компютър или подобно устройство... Трето, защото многозадачният режим на работа зад компютър не ми е никак чужд и много пък процеси в работата ми имат "мъртви" технологични времена, които ми дават възможността да се разсейвам (не само в блог.бг) докато ги чакам... N-то, че зная и мога стотици неща, за които вие дори не подозирате и които зад компютър специално ме правят поне 10 пъти по-ефективен от вас (10 ли казах? Пред поне едно 90% от вас ефективността ми е минимум 100 пъти по-висока.)
...
И, ако пиша тези неща, то не е, за да се величая, о, не. Не, защото нищо не печеля от това, а аз определено държа да печеля и ще е много смешен всеки от вас, който поради тези ми думи ме нарече меркантилен, защото печалбата е крайната оценка на нашия труд. А човек трябва да цени труда си, не мислите ли.
Но да се върна на капутщината на Венц0.

Венц0, ти изкриви дискусията към себе си и това да защитаваш кореша, хореша или както е там да го ебЪ. Но го направи за пореден път по ВАШИЯ празнодумен и идиотски начин.
Защото само патетизъм и лицемерие от теб.
Особено лицемерие.
Примесено с някакви жалки опити за ирония.
Насреща си получи ФАКТИ.
Както от мен, така и от Гети.
Аз също съм чел пълните простащини на въпросния изклецяк икономистч0, не само по отношение на засегнатите под този постинг роднини на Коста и Радо, а и на някои други. Пискова да речем. Или Сестра като НИК, защото името й не зная.
Както и, Венц0, не веднъж и дваж съм чел както да поддържаш и обогатяваш тези педерастии на кореша ти, хореша ти или както е там да го ебЪ, а и отделно да ги пишеш самият ти.
Тоест, лицемерието ти, Венц0, е абсолютно на лице, но ти не коментираш тези факти, а правиш педалски опити да завоалираш нещата и ги насочиш в друга посока. Независимо дали с жалки опити за още по-жалък хумор и ирония... Независимо дали с опити да ме учиш видиш ли неща за визовия режим и прочие валидност на документи.
Ти?
Мен?
Хааааааааа ха ха ха
цитирай
31. getmans1 - ЕЙ СТАР, ЩЕ ТЕ ПОРИЦАЯ СТРОГО, АМА ...
19.08.2019 09:29
ЕЙ СТАР, ЩЕ ТЕ ПОРИЦАЯ СТРОГО, АМА МНОГО СТРОГО ... ВСИЧКИ НА ТОЗИ СВЯТ СМЕ ПЪТНИЦИ ...
ДЕ МА СЛАГАШ МЕНЯ БЕ, АЗ СЪМ НА 66 И ТО НЕНАВЪРШЕНИ ... ДО ТОГАЗ ИМАМ ОЩЕ ДВАЙСЕТИНА ДЕНА ... А ПО ДУХ СЪМ МЛАДЕЖ НЕуЗРЯЛ И ТО МИ ЛИЧИ ... хахаха
цитирай
32. vencivaleri1951 - Да наклеветя клеветник!? При това клеветник ,,зомби,,
19.08.2019 09:34
Анонимен хетман, с анонимни думи. Днес подвизаващ се като биологична ,,Кортина,,
Но поред:
-за компютъра. Да, все още трудно се оправям, дори с обикновена текстообработка, но това е често срещано явление при хората които
са имали винаги кой да пише вместо тях. В трудовия ми стаж, минотарен брой са годините в които не съм имал асистент.
За колегата ми по университет ,,Чара,, сравнението с Пискова е толкова абсурдно, че
би я обидило с право. Светла е била винаги принципна и безсребърна, докато Ангелина
от социалистка/евро разбира се/ ,, израстна,, до войнстваща либерална
по очевидни причини.
За близките ми, които са ми ,,близки,, само заради материален интерес!?
Естествено, ти познаваш фамилията ми, ти знаеш всичко. Големите отдавна печелят повече от мен, внуците съм глезил и глезя винаги когато съм с тях и не виждам причина да е другояче. Ето преди месец си разделихме с големия внук парите за редки у нас и доста скъпо куче. Като внук съм имал същия комфорт. Но я да те питам Гетьо и ако отговори ако можеш честно. Кога за последен път децата ти са ти взели билет за представление или са подарили на теб и съпругата ти дестинация по даден повод. У нас това е практика. С малките внуци например бяхме заедно до петък на море. Беше рев и плач когато ги върнахме на родителите им.
Та ,,Хетмане,, не знам от къде вадиш заключенията си, но сме задружни повече от необходимото според мен. А ако съм споменал някога, че големите внуци са финансови манипулатори е било метафора , а и аз съм бил такъв. За разлика от много аз не крия семейството си и Ви го показах с фотографии от семейно тържество.
И накрая нещо за мен. Гетьо, аз имам скромна и много често срещана професия. Тя не е сложна, не е задължително да имаш кой знае колко интелект, не е и престижна, като
на повечето от Вас. Тя обаче изисква доверие. Доверие защото в много случаи клиенти ти доверяват е ,,хляба,, а и дома на семейството. Повече от двадесет години се храня от това доверие, и текучество в кантората ми, както на колеги, така и на клиенти е било под средния минимум от това в подобни кантори. Опитай се да вникнеш в това което ти написах. И ще завърша с твоето сравнение. Ти си на една струна с Пискова, аз с
,,Чара,, -и като колега от университет, а и идеологическо препокриваме. Колко пъти сте си писали с Пискова за лични неща, изпили ли сте едно кафе заедно? Помисли и за това когато отричаш метафората ми за ,,подържаща роля,, Хайде сега псувай и обиждай анонимно и н воля
[quote=getmans1]... КЪДЕТО ТЕ СРЕЩНА ИЗ БЛОГА ТАМ ЩЕ ТЕ ИЗОБЛИЧАВАМ ЛЪЖЕЦО И КЛЕВЕТНИКО ..
цитирай
33. starforlife - ~ 32. vencivaleri1951
19.08.2019 09:57
Както току що го довърших в коментара си по-горе, Венц0, го казах:
Ти, капут изклецан, отклоняваш темата, която сам изнесе и превърна в другия капут икономч0.
Показа ти се "черно на бяло", че въпросният е пълен капут (ти го знаеш де - говоря за капутските му изхвърляния ТУК), а твоето е чиста проба лицемерие и то безочливо, но ти продължаваш да се опитваш да отклоняваш и завоалираш, опитвайки се да хвърляш пясък в очите ни.
Такива си бяхте още по времето на соца: Вие, пръшливите комуняги, некадърни и в правенето на лайна дори, не решавахте проблемите, а ги замазвахте.
Щрауси, които си мислят, че като си забият главата в лайняния гъС и одрискването ви няма да се вижда и ще лъскат перата ви (перата - да речем в случая като образно изражение на придобитите ви на партийна основа дипломи или неща от сорта).
Е не става, чикиджио.
Миризмата си остава.
И вони.
цитирай
34. starforlife - ПС:
19.08.2019 09:59
Ето за това ти лицемерие и педерастия говоря, Венц0.
За това, че ти може да се възмущаваш/противиш (или съмишлениците ти), че Радо не познава близките ти, а в същото време ти се изкарваш, че познаваш тези на опонентите ти.
Или най-малкото се съгласяваш с подмятанията и/или пълната простащина на съмишлениците ти тук спрямо това.
Казаното от теб (или съмишлениците ти) на шега или като метафора, е шега или метафора, а при опонентите ти е комплекс или каквото и прочие.
Публикувани от теб (или съмишлениците ти) снимки са нещо нормално и обикновено споделяне или майтап, а при опонентите ти е хвалипръцкане, дуене, избиване на комплекси и прочие.

Не зная паролата на първият ми профил, под който станах известен на аудиторията тук...
Защото, Венц0, помисли, че този ми настоящ е от далечната 2007-ма година и има коментари от тогава под профили на мои служителки, които да го докажат, но вие не можете да ги откриете, понеже сте много окати компютърно и знаете 10% от възможностите на Гугъл...
Но съм в състояние да бутна паролата и да направим така:
А ще активирам цялото творчество на този мой профил. Абсолютно цялото.
Същото ще направи защитавания от теб путьо - икономистч0.
След това за времето на припокриване м/у двата профила - всеки от нас ще покаже пошлостта на отсрещния.
Нещо повече: Ти не знаеш явно профилът ми БрюнетСнаковалня, който последва този, за койтго говоря.
Ще наложим темпорално и него.
Така ще има база за сравнение някъде от началото на 2013-та до края на 2016-та.
Пък така да видим "простак" Жоро в изявите му ТУК в рамките на 4 години и "херувим" икономистч0 (а и останалите от изклецаната ви агитка) за същите тези години.
Защото ти не се свениш да съдиш за мен по нарочното ми поведение през последната година да речем.
А на 46-47 човек отдааавна вече, Венц0, е оформен и не се променя хей така - от днес за утре.
Освен, ако не влиза в роля да ви ебе майката прасташка най-малкото показвайки ви, че вие сте едни страхливи виртуални льольовци, които могат да се подиграват и правят на и пред хората само и единствено виртуално.
На никой от вас вече не му стиска да приканва за каквото и да е реално, защото разбрахте, че сивите ви миши съдрани кожухчета са вече пърлени и не минава пред никого тук.
Пълни капути.
Тоест, ПРАЗНИ.
цитирай
35. starforlife - ~ 31. getmans1
19.08.2019 10:30
Ами, ако сам се приобщаваш в... популацията (ха ха ха), която визирах - твоя работа.
Само, че аз не те числя там.
Защото ти си от тези, които се възползват с благодарност.
Благодарност не заявявана и отправяна ми, а чувствана и отдавана вътрешно, в теб си.
В смисъл: Ти си от тези, които си казват "Жоро е пич, защото не е надут и не държи нещата (включително бирата - ха ха ха) за себе си"...
"Жоро е още по-пич, защото не е делял (и продължава да не ги дели) блогърите на такива и онакива, а е решавал всеобщите проблеми за всички"...

Нали... Аз не подхвърлих как да вграждат клипове когато това беше сговнено от идиотите по поддръжката на блога на този или онзи, а на всички...
Нали... Аз не разясних на този или онзи как да направи работещ с платформата Хром при друго сговняване...
Нали... Не дадох решение за аутоплея, за линковете в коментарите, за писането на дълги коментари, за "вирусът" дори, който беше нападнал блога...
(Тогава Фрии благодареше, защото не ме приемаше за русофоб, а сега сере на сурата ми, защото като такъв ме приема. И дори за същото казва, че ме бил използвал. Което естествено го каза наскоро не за друго, а за да ме издразни - не, че е станало де - и да се опита да ме изкара глупак. Е... Такива "мъже" и "мъжкари" сте, Венц0.)
Нали... Отказа качването на картинки... Хоп, оправи се.
Нали... Отказаха черновите... Хоп, оправиха се.
Нали... Имаха БАН някои РУСОФИЛИ... Хоп, нямат БАН. (но ми серЪт на сурата)

Така, че, Радо - има разлика м/у 65 годишен пич, който цени и уважава "младоци" (ха ха ха) като мен, и 65 годишен льольо, който се напикава вече или не може да си поднесе лъжицата към устата без да се окапе, но не се свени да ми говори, че ще шамари "младоци", които с голи ръце подкова огъват.

Схващаш ли?
цитирай
36. getmans1 - Анонимен хетман, с анонимни думи. ...
19.08.2019 11:04
[quote=vencivaleri1951]Анонимен хетман, с анонимни думи. Днес подвизаващ се като биологична ,,Кортина,,
. А ако съм споменал някога, че големите внуци са

... ПЪРВО - кое ми е анонимното, че нямам фотка ... това е разликата между мен и теб
... ВТОРО - всичко което пиша за теб си е твое, и от тебе казано, от твоите случки за всеки случай които използваш да подкрепяш основнота си теза.
... ТРЕТО- сега се оказвам, че съм плащал и „АСИСТЕНТ„ ... баси, кой сега ти е асистент, сигурно бившия министър ХРИСТОВ ... пак баси дето за клечката се праскаш.
... ЧЕТВЪРТО ... за Чара ОТГОВОРИ КОНКРЕКТНО на въпроса, ... ТИ, защо си мислиш, че можеш да виниш Пискова и другите които са били комунисти ... ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ПРАСКАШ ЗА КОМУНИСТ НО ДЕФАКТО ТАКА ЛИ Е ... и никога не си бил СОЦИАЛИСТ ... ТИ И КОМПАНИЯ С ОЩЕ ОКОЛО 200 ХИЛЯДИ УВСИ ВИ НАПРАВИХА ТАКИВА .... ТРЪГНАЛ СИ ДА СЪДИШ ТЕЗИ КОИТО СА СИ НАПРАВИЛИ САМИ ИЗБОРА.

... ПЕТО - ПОНЕЖЕ ДВЕТЕ МАГИСТРАТУРИ НА ДЪЩЕРЯ МИ СА СВЪРЗАНИ С КУЛТУРАТА /то и третата е коствено/ - редовно ни води по ЧАЛГОТЕКИ И ЗА ПОСЛЕНО ЩЕ ПОСЕТИМ ЕДНА ТАКАВА В СОЗОПОЛ ПО ВРЕМЕ НА АПОЛОНИЯТА - ...ебаси идиота дето си, .......... ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ... НЕ НЕ НЕ ... УНИКАЛЕН ИДИОТСКИ ВЪПРОС-УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ ....

....
цитирай
37. starforlife - Включвам се и аз, най-малкото защото другарят Венци за пореден път се опитва да вмени, че съм профил на Жоро. :)
19.08.2019 12:05
ДА КАЖА ИЗРИЧНО, ЧЕ ЩЕ ПИША АЗ, КОРТИ, ОТ ПРОФИЛА НА ЖОРО!

А ЗАЩО ЩЕ ГО НАПРАВЯ, ТОВА НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ВЛИЗА НА НЯКОГО В РАБОТАТА, НО ПЪК ИМАМ НЕЩО НАУМ.

Вижте сега, другарю Венци, за разлика от похватите във вашата групичка, в нормалния свят и живот има други и Жоро не веднъж и дваж ви ги е демонстрирал.
Тоест, Вие твърдите, че аз не съм реална личност, а профил на Жоро, нали така? Да оставим настрана, че това не го твърдите за десетки съмнителни профили, които обаче се явяват подкрепящи вас, под 'вас' визирам групичката ви и затова думата е с малка буква, а не Вас лично, за да е с главна. :) Но да се върна на думата си. :) Ако оставим настрана, че вие приемате всеки един профил, който е носиттел на вашите идеи и идеали за реален, а всеки противен, за фейков, стигаме до няколко момента, които ще изброя:
..... Момент първи: казвате кога и къде, стиковаме с нашите ангажименти и с Жоро ни виждате лице в лице. Ако искате отблизо, ако искате от разтояние, защото нали оправданието ви при такива приканяния е, че никой не му е да си губи времето с простаци. Тоест, Вие може да нарочите място като отсрещното на улицата срещу прозореца на хола Ви и да хвърлите един поглед от него. След това вече продължите ли да твърдите, че аз съм нищо, въздух, измислица, идваме до момент втори: липсата на мъжество.
..... Момент втори: ако си спомняте, един път аз Ви се доверих и на лични разкрих компанията в която работя. Така ли беше? Сега е без значение дали все още работя в нея или вече в по-добра и за по-висока заплата. :) Тогава Ви приканих към дискретност. Така ли беше? Изпълнихте ли по мъжки обаче Вие това мое желание или още веднага разтръбихте и то подигравателно това, което един истински мъж би задържал просто защото е мъж дори и без да е помолен? Тоест, какво е основанието Ви да се възмущавате от Жоро, че Ви обижда с епитети, които Вие сте заслужили с поведението си? И трябва ли да се казва за пореден път, че той започна да го прави от един определен момент насам, а години преди това е бил свидетел на същото поведение спрямо околните от ваша страна, заслужаващо същите епитети?
После, какво е различното между епитетите на Смарти и тези, с които вие не се срамите да наричате независимо дали доказани като реални личности като Ангелина Пискова или недоказани като реални като съблогерката с ник 'сестра'? Да повторя ли още веднъж, че Жоро извади прилагателните спрямо вас именно заради вашите прилагателни от години преди това по куп други? Да казвам ли, че Жоро като мъж и мъжкар е готов да ви лепи прилагателните и поименно, ако кажете или да ви ги каже прямо в очите не тук? Това не го превръща в неандерталец или простак. Далеч съм от мисълта, че го превръща и в повече мъж или мъжкар, отколкото е. Само идва да покаже колко вие стоите с личностите си зад изявите си в това пространство. Защото на никого от вас не му стиска да обижда поименно, а още по-малко би му стискало да говори очи в очи с опонента си. Тоест, показателно за това, че сте въздух под налягане. Че сте свикнали на това, да действате анонимно, с доноси, с клевети и сплетни зад гърба на хората. И точно поради това сте заслужили Жоровите прилагателни.

Логични ли са съжденията ми питам, другарю Венци?
цитирай
38. vencivaleri1951 - Скатолалия:/от гръцки скато-лайно и лало- говорене
19.08.2019 12:21
Ментален проблем при който страдащият има необходимостта да употребява цинизми . Предимно страдат мъже демонстриращи публично
Физическа сила, необикновени умения, и повишени либидо и потенция.
Циничното говорене е публично и подсъзнателно служи за убеждаване на аудиторията
в демонстрираните ,,,способности,, които по правило са далеч от желаните. Страдащият не осъзнава заболяването си и натрапва подобно поведение, демонстрирайки с подобно говорене изключителност и независимост....и тн....и т н.
цитирай
39. starforlife - ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ ТУК И ДА ПИША АЗ, КОРТИ!
19.08.2019 12:35
Никой не Ви иска уроците, другарю Венци! НИКОЙ!
Нито сте по-образован от повечето от нас, нито сте по-умен, още по-малко по-информиран. Затова е смешно да се опитвате да поставяте диагнози. Още повече, че нямате квалификацията да го правите. Ако беше релевантно поведението Ви, хората нямаше да бъдат преглеждани и то не в един сеанс от психолози и психиатри за подобни случаи, а щяха да им бъдат поставяни диагнозите по телефона да кажем. Или през Вайбър.
Вие не познавате хората, на които се опитвате да лепнете въпросната диагноза, но се опитвате да я лепнете. Не попадаме ли в зоната на възражението Ви спрямо Гети, че не познава роднините Ви, но отправя твърдения? Логично ли е да Ви задам тази въпрос?
И логично ли е да Ви припомня за пореден път, че набеждаваните за страдащи от въпросното заболяване ДЕМОНСТРИРАТ 'симптомите' само и единствено тук и само и единствено спрямо заслужилите го?
Логично ли е приканването на Жоро да помолите икономиста да си активира всички постинги и да се проследи въпросната симптоматика при него и Жоро в рамките на споменатите от Жоро четири години?

ЩЕ ПОЛУЧИМ НОВО МЪЛЧАНИЕ И ПОДЕНО ХВЪРЛЯНЕ НА ПРАХ В ОЧИТЕ, НАЛИ?
цитирай
40. starforlife - И тук се намесвам АЗ - Истинският СтарФорЛайф. Хааа ха ха ха
19.08.2019 12:43
Само до довърша нещо.
цитирай
41. starforlife - Такааа... Да видим сега:
19.08.2019 13:00
Скатолалия казваш, м, сол-ташако...
И кой казваш страда от нея?
starforlife или Георги Стоименов?

Я така да проверим Съпругата ти, Венц0... Като Авторитет в случая... Ще има ли твоята ГЛУПОСТ да постави диагноза и на кого? На Стар или на Стоименов?

След това, сол-ташако, мен тук ме чете Жената, на която съм отдал Любовта си... Не говорим за Корти, да светна идиотите... И аз се вижда, че не се притеснявам от това и няма нещо, написано от мен ТУК, което да ми се ще да не е чела или прочете.
Дали е същото при теб, лицемере, да тА ебЪ?
(На Венц0 говоря - някой да не се обърка.)
Как би погледнала и би ли тръгнала да търси диагноза, ако прочете някои твои коментари спрямо Пискова например Съпругата ти?
А на кореша ти, хореша ти или както там го водите да го ебЪ? На него би ли поставила диагноза за комемтари, касаещи дъщерята на Коста? Касаещи дъщерята на Радо? Касаещи Пискова? Апостолов дори, ако щеш, в чиято перука щял да се изпразва? Жена му няма ли пъп, та в перуката на Апостолов бе, Венц0?

Не на последно място, да тА ебЪ - би ли уговорил преглед на мен - Георги Стоименов - при Съпругата ти?
Чисто професионален, медицински.
НАПЪЛНО СЕРИОЗЕН СЪМ И ГОТОВНОСТТА МИ В РЕАЛА ДА СЕ ВИДИ КОЙ КОЛКО СТРУВА, ВИНАГИ НИ Е РАЗЛИЧАВАЛА.

В случая мен от вас - виртуалните льольовци.
цитирай
42. get - До 40. starforlife - Е ще извиняваш но позволи и аз да се из"окам ... тъй като от пет дни ... ?
19.08.2019 13:06
... стои БЕЗ ОТГОВОР - въпроса ми в блога на ?
vencivaleri1951 написа:
Да, аз съм с комунистически разбирания и съм четвърто поколение левичар.

...?
Въпрос № 69. get - До 68. vencivaleri1951/ 15.08.19г. 20:09ч.
get написа:
vencivaleri1951 написа:
- Ех, полковник, всичко ти чул не дочул, разбрал, недоразбран... и Маркс и Рикардо, така и за закона за кооперациите и НИМ.

Да моделът е съветски, на Ленин, но просъществува само няколко години. Това , което правят Китайците, е Лениновия НЕП на практика.

Ех Венци, почна от Рикардо и Маркс и стигна до ширпотребите ... ?

Това, което в момента правят Китайците - не е по Ленин, а по СТАЛИНСКИЯ НЕО-НЭП!

И тъй като разбирам, че още от сто дерета вода ще ми докараш - Хайде изгледай ето това филмче с ПАМЕТНИ СЛОВА НА ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА ЦК, той и държавен ръководител?
Следва Адрес:
https://www.youtube.com/watch?v=P1AbWRfXxMM

... и ми припомни, Кога и по Какъв повод Живков - казва:
"Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църния дявол ви го е казвал!"
Ама той в качеството си на "църн дявол" - барабар с централния апарат на БКП работеше и твърдеше - че "църни дяволи" няма - а всичко е според нормите на Научния комунизъм, писан от Маркс-Енгелс и Ленин?

Та кога ни е лъгал Живков - когато твърдеше, че СОЦИАЛИЗМА ЩЕ БЪДЕ ПОСТРОЕН ... или после, когато твърдеше, че "социализма е недоносче"?


Та г-н Стоименов, колкото получих отговор на мой един въпрос-рефрен:
Жителите от Ниш и Пирот - живеещи в долината на Българска морава от което време СТАНАХА СЪРБИ ... в частност и той ?
Толкова ще получа и отговор на предходния ми въпрос - КОГА КОМУНИСТИТЕ//ЖИВКОВ - говореше истината?
Когато твърдеше, че през 80-те години сме "построили развитото социалистическо общество" и ни предстои "влизането в комунизма" ... или после?
Когато взе да ни говори, че социализма бил "недоносче" и че ...:
"Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църния дявол ви го е казвал!"
цитирай
43. vencivaleri1951 - Ти да не си скритата номинация за прокурор, че ме разпитваш с главни букви
19.08.2019 13:07
Но нейсе.
Не разбрах плащането на асистент. Така съм наричал винаги Тех си секретар . И по време на соца , и днес. Това имах предвид.
Ти преиначаваш думите ми или не ги разбираш. Споделял съм, че съм поощрявал материално внуците да четат, или не слушат чалга и че са се опитвали да ме манипулират, но днес са от 5те% млади хора които четат и слушат стойностна музика.
За кой министър или зам говориш. За Славчо Богоев, който наистина е работил за мен, имаше или бай Христо, който е бил зам министър на теб, защото останах с впечатление, че си работил в химическата промишленост, а той е бил зам и ген директор на Нефтохимик. На мен той бе равностоен съдружник и съуправител. За съжаление вече
покойник. За Христов не се сещам. Радвам се за теб, случил си на дъщеря. Впрочем
Поне едната от магистратурите свързани с културата тя дължи на обществото заради теб:)))
Разбира се, че всеки има право на промяна, но ми се струва, че не е етично да крещиш за това. Ангелина ти я намеси в сравнението и то бе неподходящо. Различен е МатрВлъът на двете. Ето преди два часа се разминахме като непознати с един бивш преподавател по научен комунизъм, а днес върл антикумонист. И това бих разбрал, ако западните фондации не отчитаха коректно разходите и спонсорствата си. Няма как да не направиш връзката. И преди се плащаше най добре на идеологическите ,,труженици,, и днес стига да ,,обърнат знака,,
На въпросът ти за светла. Тя е вечен оптимист, чеховски интелигент.
Тя ще говори, ще спори с теб с надеждата да размърда мозъка ти. Тя не допуска че
има хора ,които в живота си живеят добре с мозъка на Борисов, а в блога с мозъка на Слави,Ангелина, Жоро....


quote=getmans1][quote=vencivaleri1951]Анонимен хетман, с анонимни думи. Днес подвизаващ се като биологична ,,Кортина,,
. А ако съм споменал някога, че големите внуци са

... ПЪРВО - кое ми е анонимното, че нямам фотка ... това е разликата

....[/quote
цитирай
44. getmans1 - 43. vencivaleri1951 - Ти да не си скритата номинация за прокурор, че ме разпитваш с главни букви 13:07
19.08.2019 14:43
... А бе, дъртио Бай Хуй ... толкова ли трудно ти влизат нещата в дървената ти кутия ...
Аз не поставям на кантар Пискова и Чара ... СЕБЕ СИ И ТЕБЕ поставям на кантар, барабар с обкръжението ни тук в блога.... сега вече трябва да ти се е изяснило, ЧЕ да ми говориш от ИМЕТО НА ЧАРА СИ Е ПЕДАЛСКО отвсякъде погледнато.

Преди да заговориш за западните фондации първо погледни гредата в твоите очи ...че, ми писна се пенционери да ви са дарители ... което не Е невъзможно ако е руския пенсионер РЕШЕТНИКОВ ИЛИ ПЪК СТ. ШОПОВА ... ти нали беше поканен в Камчия ама не посмя да застанеш на фотката ... или на скромните пенсионирани счетоводители правилника не го позволява.

И,
цитирай
45. vencivaleri1951 - Виж, Жоро
19.08.2019 15:26
На никого директно не съм поставял диагноза, а и наистина нямам право на това.
Просто по памет цитирах специалист за симптомите на подобно страдание. Кой ги е видял в себе си , или другарче си е негов проблем-,,не питай село за лудото, оно само се обажда,,
За ,, Ико,, Бъркате ме! Може и другарче да е, но не ми е профил, нито аз на него. За ,, Оскари не се борим.. Казах единствено, че ако е написал нецензурна обида по адрес на нечии близки на колеги от блога не е прав, че е просташко, че ако беше се случило в мой пост или където участвам с коментари ще реагирам остро. И бих реагирала защото го уважавам, а и не вярвам . На други е видно, че не реагирам. Така, че ако имате нещо да си доказвате с толкова годишна давност го доказвайте по между си.
Ти ме разби когато търси години назад, та да намериш коментар мой с циничен изказ и намери....Вместо ДГД бях употребил ,,фелацио,,
Голям цинизъм, няма що. При това го казах на човек с който сядахме на маса.
цитирай
46. starforlife - Ей, педал... На Венц0 от горния 45-ти коментар говоря...
19.08.2019 15:51
Не педерастей да се опитваш да вменяваш на Читателите, че аз ровя както правят точно някои от агитката ви (Фрии примерно) или ебавания с този постинг Заксч0.
Аз каквото реша да проверя - го правя интелигентно и ми го търси машина - не се занимавам лично и времегубещо.
А да кривиш така нещата за конкретния случай е повече от жалко, смешни чикиджио.
Защото нещата се развиха така:
Цитирайки дословно твои цинизми... Повтарям ТВОИ... Ти се възмути от езика ми. И стана за посмешище, защото хората видяха след това и се смяха, че това СА ТВОИ ЦИНИЗМИ. Повтарям - ТВОИ ЦИНИЗМИ. Показани на всички "черно на бяло".
Ето затова ти си просто един КАПУТ. Защото, лицемер с лицемерите, могократно и не само от мен, ти се показва що за нищожество си, а ти въртиш-сучеш като разпрана курва да се изкара/ш девственица.
С другия капут, кореша ти или хореша ти - както е там да го ебЪ, аз нямам нищо за разрешаване. Просто казвам, че е нищожен льольо като теб и това мога да му го заявя и фейс ту фейс, а биячите, с които ми се е правил, женчото, ме притесняват личи си колко.
Кога той и Пърдяторчето ще се заканят ПАК на Гети, че ще го бият, м? Че да им се съгласи Гети пък да ги видим женчовците виртуални, м?
Май вече тактиката, която се опитвате да прилагате е друга.
"Нека не се занимаваме, защото са ни под нивото и да се варят в собствения си сос."
И наклонът се опитва да ви го даде точно комплексар-икономч0, защото осъзнава, че вече сте като попарени виртуални петльовци т.е. капути - мноого дуене, ама без реално покритие.

ПС: Ще вмъкна дори нещо супер незначително. Откакто изчезна" първа" - къде отлетяха хилядите прочити да речем на същия НЕГРАМОТЕН икомунист? М?
Или да започна черно на бяло да (ти) показвам и неграмотността му?
М?
цитирай
47. vencivaleri1951 - Полковник,
19.08.2019 16:33
[quote=get]... стои БЕЗ ОТГОВОР - въпроса ми в блога на ?https://www/watch?v=P1AbWRfXxMM

и ти за орден от Жорко ли се бориш?Не е време за ордени, а за ордери:)

Иначе, пътувах на 15 ти и не съм ти чел коментара. Мисля, че на провокацията ти за сръбската ми баба ти отговорих ясно. Офицер български/макар и срочно служащ/ съм станал преди теб и в по млада възраст. Драги и майка ми и баща ми са родени в София. Не ме пращай там, където ме няма. Ако искаш интимната история между дядо и сръбската баба ето я. След ПСВ като награда изпращат дядо да учи във Виена в нещо като техникум по железниците. Там се запалва по профсъюзното движение и става дори активист. Сприятелява се с братът на баба ми , който работи там , а преди това е бил пленник. Също увлечен от профсъюзите. Сестра му му гостува, харесват се с дядо и останалото е ясно. Впрочем не е ясно за всички. Дядо става зет на враг от войната би казъл някой полковник от милицията:) След това почва работа в железниците и става и профсъюзен активист. След забраната на профсъюзите от 9тоюнците вдигат стачка в железниците , която жестоко е потушена. Дядо е осъден на смърт, по късно помилван заради кръста при Дуран кулак и заселен в едно село до границата в годечка околия без право на държавна и общинска работа. Ето това е демокрацията за която тъжиш, те полковник. Впрочем заточението му явно му е харесало, защото след като се пенсионира през 50те се върна там, а и селската ми къща построих и аз там. Това , че е изселен почти в сръбско , и че се е оженил за сръбкиня не го прави по малко българин от теб. И той и синовете му /той с германците, те против тях/ са воювали за страната си и са кавалери на ордени и медали. Ти освен, че се пребоядиса /кариерно вероятно/ какво друго направи за страната си като офицер от НМ. Само не ми говори колко голям криминалист си бил...Всички знаем, че разделението беше формално и милицията вършеше по голямата част от работата на ДС.

За Живков ме питаш Е добре. Два пъти идвах до Варна от Златните. Единият път да заведа внучетата в делфинариума. Това не е важно. Важният въпрос е, какъв процент български семейства могат да заведат
без да са притеснени деца и внуци в делфинариума Ви, който наистина заслужава да се види. При Живков, подобна входна такса нямаше как да се случи. Това което ти не си схванал в академията когато си учил политикономия, а и Маркс е ролята на обществените фондове. Едни от големите ни артисти са открити в самодейни състави. Гяуров в хора на шуменското военно училище, Кабаиванска в самодейния състав на университета/тя е физичка/...Гюэелев в състава на Художествената академия....Масовата достъпност до образование, здраве, култура, всякаква кариера ето това е социализма който аз разбирам. Та погледни , трима от президентите ни са от села. Желев, Първанов, Радев. първите двама са хабилитирани, Радев е доктор на вн. Първите двама са в много бедни семейства, но достъпността до образование и кариера ги прави конкурентни и успешни още при соца. Хайде сега помисли , какъв шанс има едно хлапе от социално слабо семейство, от забутано градче или селце? Има шанс-за гастарбайтер или ще попълни криминогенния състав. И това ако не го виждаш, а ти не го виждаш или удобно за себе си го потискаш, какъв милиционер си бил?
цитирай
48. radostinalassa - Аз се възмутих не от Венци, а от Гого Пръча...
19.08.2019 17:56
както те описват в един пост. Ти изтриваш всички критики, защото не можеш да ги понесеш. Приличаш на Черньо, като него си една изтривалка без мозък. Прилича ти определението пръч.
цитирай
49. getmans1 - Не педерастей да се опитваш да вм...
19.08.2019 18:05
starforlife написа:
Не педерастей да се опитваш да вменяваш на Читателите, че аз ровя както правят точно някои от агитката ви (Фрии примерно) или ебавания с този постинг


Стар, моите псувни са, баси, еба си, еби си мамата, и един път си позволих да им река „ ЕБЕТЕ СИ ПУТКАТА МАЙНА „ ... ТЕ, ореваха блога и продължават да го оревават заради това ... бях бесен от внушенията които правят с моите моите думи.

ЕТО СЕГА ЩЕ ТИ ПОКАЖА НЕЩО ОТ ДНЕСКА ;
„ Радвам се за теб, случил си на дъщеря. Впрочем
Поне едната от магистратурите свързани с културата тя дължи на обществото заради теб:))) „ ... Е, ПИТАМ ТЕ АЗ КАК ДА НЕ ГО НАСОЛИШ ТАКЪВ АМА НА СРЪБСКИ, ЧЕ И ТОЙ МУ БАБИН ЕЗИК...

... А, МИ ЗА ТОВА ТУКА ... „ Гетьо, ако в блога даваха Оскар за поддържаща роля, то витрината в дома ти щеше да е пълна със статуетки. Усетиш ли някого или вземеш ли го за по силен веднага ,,предлагаш услугите,, си. Като ,,бранник,, посрещащ с китка Червената армия си. Да ти е жива и здрава щерката и дано не е наследила от теб доброволното ти крепостничество, че слагаш се журналист нито се помни, нито журналистика оставя след себе си.„ ... ДА МУ СЕ ОПРАВДВАМ ЛИ ИЛИ ДЕРЕКТНО СИ ЗАСЛУЖАМА МАЙНАТА.

... ГЛЕДАЙТЕ СЕГА ... „Но я да те питам Гетьо и ако отговори ако можеш честно. Кога за последен път децата ти са ти взели билет за представление или са подарили на теб и съпругата ти дестинация по даден повод. У нас това е практика. „ ... И, ОЩЕ ... „. И ще завърша с твоето сравнение. Ти си на една струна с Пискова, аз с „Чара,, -и като колега от университет, а и идеологическо препокриваме. Колко пъти сте си писали с Пискова за лични неща, изпили ли сте едно кафе заедно? Помисли и за това когато отричаш метафората ми за ,,подържаща роля,, Хайде сега псувай и обиждай анонимно и н воля „ ... ХА СЕГА ДЕ, ... ТАКЪВ ДЕТО ТИ ПРЕИНАЧАВА ПРИКАЗКИТЕ ЗА МЕН Е КЛЕВЕТНИК ... ЩЕ МУ ТЕГЛЯ МАЙНА ВИНАГИ И НЯМА ДА СИ ПРАВЯ ТРУДА ДА МУ СЕ ОБЯСНЯВАМ


цитирай
50. radostinalassa - Я, крантата имала деца
19.08.2019 21:24
А аз мислех, че с тоя стерилен мозък и френска храна и за това не става. Добре, че пише под конско име , за да не ги излага.
цитирай
51. starforlife - Прям и директен въпрос за Венц0:
19.08.2019 22:41
Колко точно е таксата на делфинариума в момента? М?
Прост въпрос, очакващ просто една цифра, а не поредните отвяти встрани (предай на икономч0, че е една дума) нищоговорения.
цитирай
52. starforlife - А теб, идиотке недоклатена... На ТъжинаНедоклатена говоря...
19.08.2019 22:43
Няма да те изтрия по изключение.
За да видят хората випиющата ти простотия в 50-ти коментар.
Виж по 48-ми ще взема отношение, но като си досърбам чорбЪтЪ в ресторантЪ и сЪ приберЪ.
цитирай
53. get - До 47. vencivaleri1951 - Полковник,
19.08.2019 22:47
vencivaleri1951 написа:
и ти за орден от Жорко ли се бориш?Не е време за ордени, а за ордери:)


От двуличник и циник - как ли ще получа свестен отговор?
На двата ми въпроса:
get написа:
КОГА КОМУНИСТИТЕ//ЖИВКОВ - говореше истината?
Когато твърдеше, че през 80-те години сме "построили развитото социалистическо общество" и ни предстои "влизането в комунизма" ... или после?
Когато взе да ни говори, че социализма бил "недоносче" и че ...:
"Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църния дявол ви го е казвал!"

... и?
get написа:
Жителите от Ниш и Пирот - живеещи в долината на Българска морава от - Кое време СТАНАХА СЪРБИ ... в частност и ти ?


На каква БЪЛГАРСКА АРМИЯ И ДЪРЖАВА СИ СЛУЖИЛ - когато БЯХМЕ ОКУПИРАНА а и ВСЕ ОЩЕ НЕСВОБОДНА ОТ ОТ ПОСТ-СЪВЕТСКО ПРИСЪСТВИЕ държава? ... живият пример за тъвреднието ми, си ти и подобните ти ... все още ближещи подметките на Девето-септемврийския ни "освободител"?
"Освободител" - който през 1990 г. отзова от България - куриращия си "съветник", на БЪЛГАРСКОТО МВР - генерал-майор Владилен Н. Фьодоров ... човека имащ пряко отношение към "възродителния" процес и смяната на имената на българските граждани с турско "самосъзнание" ... и благодарение на този СЪВЕТНИК ОТ СЪВЕТСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ - България изпадна в политическа криза и дипломатическа изолация!
И защо бе предизвикана тази вътрешно-политическа и международна криза СЛЕДВА ЛИ ДА ОБЯСНЯВАМ? - на теб, зъвършилия в Ленинград и няма как, НЕСЪТРУДНИЧИЛ на "братските" съветски служби на Метрополията!?
За това "си комунист и путлерист по презумпция" и второто? Защото ПАРТИЙНИТЕ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ сте досущ като юдеите - комунизма за вас, не е вътрешно убеждение - а е занятие/гешефт! ... не ордените, А ОРДЕРИТЕ са движещата сила за вас, фарисеите!
цитирай
54. getmans1 - Милото ми Ласси, голяма любов въ...
19.08.2019 23:08
Милото ми Ласси, голяма любов въртят с Чепърдалото, в Русе са си комшии ... дъл пък нещо, а ...
цитирай
55. vencivaleri1951 - Хайде пак ,,разпит,, първо полковника, после и ,, син полка,,
20.08.2019 01:33
[Вероятно отговорите ги има и в Гугъл, но за възрастен със сигурност 25лв, а за децата близко до 20 лв. Помня за 25лв защото взехме с нас едно момче от съседен апартамент, което беше на 14 години, а във Варна понеже възмъжават по бързо деца се водят до 12години. Та ми казаха и за него 25лв. Детските бяха около 20....17,18
Впрочем водих ги два пъти. Първият път на първи или втори, но не работеха. Отвориха на 5ти август. Това вероятно не го пише в Гугъл, но можеш да възложиш на
Полковникът да провери. Отделно се плаща и за снимки..


quote=starforlife]Колко точно е таксата на делфинариума в момента? М?
Прост въпрос, очакващ просто една цифра, а не поредните отвяти встрани (предай на икономч0, че е една дума) нищоговорения.[/quote]
цитирай
56. starforlife - Венци, ти си идиот. (Не по достоевски.)
20.08.2019 12:05
Но все пак да те попитам какви са приликите и разликите м/у коментар Nо2 и този под Nо51?
цитирай
57. vencivaleri1951 - Ако беше прочел ,, Идиот,, НА Достоевски
20.08.2019 13:41
starforlife написа:
Но все пак да те попитам какви са приликите и разликите м/у коментар Nо2 и този под Nо51?


,а и разбрал щеше да разбереш разликата между княз Мишки/идиота/
и някои от персонажите -близнаци твои. Или както го
е казал Ботев-,, Свестните у нас считат за луди,,. Простакът обижда поради ниското си самочувствие. Той е ,,идиот,, тази е лека жена, децата му не струват , ще му забия два шамара, ...Това е изказ на комплексиран индивид, който с отрицанието на друг
Смята, че покачва цената си. Когато те чета, често си спомням за персонаж на Радичков-циганинът виждайки децата си , умилен казва,, Лебеди мои бели,,
Разбира се циганинът е симпатичен, но не така стоят нещата когато проскубана врана си сложи палци и пачка и под звуците на Чайковски си въобразява , че е лебед
цитирай
58. starforlife - ~ 57. vencivaleri1951
20.08.2019 13:50
Разбииииирам...
Не мога да твърдя както ти не пропусна да се изпънеш пред Гет за офицерството, че съм чел въпросното произведение преди теб... А е и без значение...
Но пък мога да твърдя, че съм го чел, а ти за пореден път се опитваш да вмениш нещо, спрямо което ти липсва релевантност (и ноторност - и ноторност). Което от своя страна е отражение на типичното ваше, на путьовците ТУК, поведение.
И реално, отново типично по ВАШЕ МУ, ти не отговори на въпроса ми. Хей така - простичко, но конкретно.
цитирай
59. vencivaleri1951 - Като те чета разбирам защо толкова вицове се разказват за твоето брата
20.08.2019 14:55
get написа:
[quote=vencivaleri1951]и ти за орден от Жорко ли се бориш?Не е време за ордени, а за ордери:)


От двуличник и циник - как ли ще получа свестен отговор?
На двата ми въпроса:
[quote=get]КОГА КОМУНИСТИТЕ//ЖИВКОВ - говореше истината?
Когато твърдеше, че през 80-те години сме "построили развитото социалистическо об

В БНА отидох по задължение, а ти в НМ по желание. Или искаш да кажеш, че службите ни МВР са били независими от ,, Метрополията,, както именуваш Съветите.
Ти едва ли не ми търсиш сметка защо съм отишъл войник, като сам носи петолъчките до пенсионирането си. Може би обвиняваш и родителите си, че не са изчакали демократичен период, с правилната ,, Метрополия,,, а са те създали в окупирана държава. Размахваш като индулгенция ,,антикомунизма,, и ,,антирусизма си,, . Сигурно си си късал публично партийния билет, за който и молба си писал и гаранти търсил.
,,Седял си на първия чин до прозореца вляво,,, в сержантското, а после и в школата, а после Венци ти виновен, той бил номенклатура.
Хей, ,,лигавь!й,, аз от 92ра съм на ,,сергията,, , нещо което ти не можеш да го проумееш.
Имаш хляб на масата, ако ти имат доверие. Познавам твои колеги, които съумяха и направиха успешни адвокатски кантори, други не успяха. Както с връзки успешен адвокат не можеш да станеш, така и счетоводител.
Ето, младият комунист и твой после министър се хвана с адвокатура, хвана няколко апетитни дела и...,,изтече,, в канала като юрист.
Какво му помогна, че наистина е бил на висока позиция-абсолютно нищо.
цитирай
60. vencivaleri1951 - Защо да не съм отговорил
20.08.2019 14:58
starforlife написа:
Разбииииирам...
Не мога да твърдя както ти не пропусна да се изпънеш пред Гет за офицерството, че съм чел въпросното произведение преди теб... А е и без значение...
Но пък мога да твърдя, че съм го чел, а ти за пореден път се опитваш да вмениш нещо, спрямо което ти липсва релевантност (и ноторност - и ноторност). Което от своя страна е отражение на типичното ваше, на путьовците ТУК, поведение.
И реално, отново типично по ВАШЕ МУ, ти не отговори на въпроса ми. Хей така - простичко, но конкретно.


Казах 25лв за възрастен и 17,18за деца.
цитирай
61. radostinalassa - 52. starforlife - А теб, идиотке недоклатена... На ТъжинаНедоклатена говоря... 19.08 22:43 Няма да те изтрия по изключение. За да видят хората випиющата ти про
20.08.2019 15:16
Лайфчо , не ти работят чакрите, напр. цитирай! Да не си ги изключил ? Защо да съм тъжина, това плюшеното сиво тигърче си го извади от ръкава. Тук никой не е умирал.
Някой те е нарекъл пръч и не е сбъркал според мене. Отива ти. Не се оплаквай. Сигурно си обидил и други освен мене. Яж спокойно, да не се задавиш.
цитирай
62. starforlife - Венци, ти май четеш само пряката реч...
20.08.2019 17:03
Или изобщо не осмисляш прочетеното, а си въртиш своята си надраскана плоча.

Никъде не казвам, че не си отговорил на въпросния 51-ви коментар и дори не коментирам съществената по зададеният ти в него въпрос част от твоя отговор.

Една дискусия протича хронологично, така ли е?
Ако погледнеш на тази хронологичност, ще осъзнаеш, че след отговора ти на 51-ви коментар, въпросът ми е коренно различен, не получава отговор и до момента и това аз визирам.
Понимаеш, товарищ?
Май не.
цитирай
63. starforlife - ~ 61. radostinalassa
20.08.2019 17:04
Не знам къде, кога и защо Митакът те е нарекъл "Тъжина". Нито ме интересува.
Явно се е получило съвпадение, но моето "Тъжина" е чиста проба ебавка с реципрочниране (ха ха ха) на участващото в НИК-ът ти "Радостина".
Май няма да го схванеш, но това също не ме вълнува.

А иначе, реално репликирайки и снощната ти глупост, проява на безсилие, го казвам така:
Също не знам кога, къде и кой/кои ме нарича/т пръч. Но сигурно е някой/и, на когото/които съм пърчил женските половинки.
Тоест - явно самите наричащи ме, защото допускайки кой/кои е/са - са женчовци и то 1/2-ра.

ПС: Прочетох преди малко твои глупости под предходен мой постинг и свързвайки ги със споменаването сега на Митака (ДжермъниТайгъра), утре ще ти отговоря с нарочен постинг, а ти го прикани като разбирач да ти сведе обяснения, защото ти си левачка по тези неща, а аз не мисля да те образовам.
цитирай
64. radostinalassa - 63. starforlife
20.08.2019 20:39
Пак не си ме разбрал. Гт все ми втълпява, че мъжът ми е покойник и аз го свързах с твоето Тъжина. Не знам дали ще прочета новия ти постинг. Просто не си видял поста, посветен лично на теб, където пишеше, че си Гого пръча. Може вече да е свален.
Аз се харесвам и няма да приема друго мнение. И няма да ходя да паля свещи на несъществуващ гроб. Сивото плюшено тигърче да ходи да дразни майка си.
цитирай
65. get - До 59. vencivaleri1951 - Като те чета разбирам защо толкова вицове се разказват за твоето брата
21.08.2019 17:11
- Венци, не можеш ли да разбереш, че само с такива ...
vencivaleri1951 написа:

Да, аз съм с комунистически разбирания и съм четвърто поколение левичар.

... декларативно-голи лозунги - не можеш да обосновеш правотата в изводи, убежденията си и двусмисленост в поведение?

Та комунизма в България - беше ли "ляв"? ... и какво е това "ляво убеждение", след като ти и подобните ти, през целият си живот - бяхте "леви" на думи, а "десни" по делата си?!

Та и аз, като Карел Чапек след близо век - сам си поставих въпроса:
- Защо не съм комунист? ... а вероятно и "демократ":))
Действително, щом сърцето ми е на страната на бедните, за какъв дявол не съм станал още комунист?

И след дълги проверки и размисли достигнах отговора: - Защото съм порядъчен човек!
Защото разбрах, че в същността си, комунизма който размахва знамет с лозунги "за социално особождение" - не предлага ПОМОЩ, а ИМА за ЦЕЛ: ВЛАСТВАНЕТО!
Защото ТОЙ ПРОПОВЯДВА ПРЕМАХВАНЕТО НА СОЦИАЛНИЯ ПОРЯДЪК, А НЕ на този ужасяващ БЕЗПОРЯДЪК, който поражда НИЩЕТАТА.
- А гладните, не търсят да властват - а да се наситят!

Второ, комунизмът по ПРЕЗУМПЦИЯ не допуска съгласие с другомислещи дори и в онова, което не го засяга. Поради това при комуниста е присъща вътрешната сила "за правота" на убеждението, независимо от повода – и това не защото доводите му са достатъчно убедителни, просто те не обръщат внимание на чуждото мнение.

- Именно поради това не съм комунист - защото като порядъчен човек, считам че следва да съм на страната на бедните и онеправданите - не на "научните" комунисти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2040340
Постинги: 963
Коментари: 15540
Гласове: 12339
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930