Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2019 11:32 - Да ви кажа честно, глупост и безсмислено е да репликирам, но...
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2243 Коментари: 22 Гласове:
35

Последна промяна: 21.09.2019 11:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image
image
image
image

image




Тагове:   the stick valdor,


Гласувай:
37



1. starforlife - Та, да ви кажа честно - глупаво е, но е относително забавно.
21.09.2019 11:34
Защото например това е вторият мой подобен постинг и то отново инспириран от първоначален такъв на пръчката, която хич и изобщо не ме интересува и не следя измишльотините й, но дедуктивната логика показва, че тя изкъсо следи моите.

Абеее, пръчко недоклатенааа...
Остави ме мен - природното недоразумение - и си погледни краля. Що се вреш все при мен?
И що така допреди да ви заръфам идиот-комунетата аз бях готин типаж в очите ти, а после... Доказващи примери няма да давам, защото ми е все тая и не целя никого в нищо да убеждавам, както ти се опитваш да го правиш по мой адрес (ти ми посвещаваш втори постинг, а измишльотините в коментари дори не мисля да ти ги "издирвам" и броя) и аз просто те контрирам. И мисля, че те контрирам релевантно (и ноторно - и ноторно).

ПС: Защо включих тази снимка в постинга си ли?
Ми сега ще поясня и дори може да го приемете като вид доказателство на по-горните ми думи, че трол-валдор ми е през кура, че и оттатък.
Преди време прочетох коментар на Юлия (Много ви е яд, че тя не таи лоши чувства към мен и е "против" вас, нали? Както и когато същата преди години подхвърляше независимо дали истина или не лоши неща по мой адрес - тях още приемате за вярни и се опитвате да ги използвате като аргументи в тъпите си опити да ме нещо уязвите, а сега, когато споменава хубави - се правите, че не ги четете или не са вярни, нали? Абе чисто тролско поведение и манталитет - какво да говорим...)
Та... Преди време прочетох коментар на Юлия, от който ставаше ясно, че същата смята тролка-валдорка за млада. Че не е млада - не е сега момента да доказвам, а и на нас ни е през... нали.
Въпросът е, че тогава (незнайно защо) ми мина мисълта, че Юлия се заблуждава, мислейки снимката от аватара на тролка-валдорка за нейна лична.
Да ме видяхте тогава да се пъна да изкарвам тези си мисли наяве и показвам откъде (примерно) е въпросната снимка? Да кажем от тук:
http://tomorrowmanagement.com/signevilstrup/portfolio/say-no-for-dansk/
Не, нали така?
Не, точно защото ми е през казах вече какво, че и оттатък някаква си тролеса какви ги каканиже тук, а и където и да е.
Е... Опита се пряко в постинг да ме захапе 2 пъти - отвърнах й. Втори, като отговор, а не разпенена ментална диария каквато е нейната. Без впускане в каквото и да е странично, а и двата пъти конкретно репликирайки лузърските й конкретни твърдения и "умо"заключения.
А кой е по-нормален - този, който е пред вас с неговото си лице, независимо дали красиво или грозно, неговото си име, независимо дали на Програмист или охранител, неговите си истории, независимо дали харесващи ви или комплексиращи, дразнещи някои... Това оставям на вас да прецените.
Аз просто казвам, че не е нормално някой да претендира за това да е Личност, но да борави с неистински и чисто нелогични твърдения.
Както и казвам, че не е нормално да ползва чужда снимка - виж нещо неутрално, каквото и да е - става. Охранителите затова при служебните аватари, които можете да избирате, не поставяме нечии снимки, а стилизирани образи. Но щом тролеса-валдореса е решила, че снимка на някого й отива и я прави Личност - нейна работа - на мен ми е да не поNтвам през какво, че и оттатък. И както виждате сега като отговор на нелогизмите й, а не напъвайки като нея/тях, сведох това инфо и съжденията си пред вас.

Изводите ги оставям на вас.
цитирай
2. starforlife - А, да, да не забравя да сведа за протокола и опита ми за коментар под въпросния втори посветен на моя милост постинг на тролесата:
21.09.2019 11:51
http://starforlife.blog.bg/photos/154138/valdor-the%20stick.jpg

Хайде сега нека отново всеки сам за себе си да осмисли нейните твърдения И в коментарите под този й постинг

и моите отговори в дадения ви линк като опит за неизчерпателен коментар и си направи изводите.
Защото както става ясно от отговора ми - дори се опитват да изопачат нещата и ми пришият действия, типични за самите тях - фифитата на блога.
Споменах как снимка на касов бон на ръфлека икономист0 се приписва на мен и как последващите му изяви не доказват снимката да е релевантна, защото от последващите му снимки нито една не е правена с Айфон.
Дали пък точно заради такива плоски лъжи и това, че казах, че вече ще ги засичам и ви показвам Истината, въпросният се свени да си активира старите чикиджийски постинги, че да ви покажа калко лъжи има из тях?
Просто питам...


ПС: И, тролесо-валдоресо, да си знаеш, че първият плюс е от мой поетичен клонинг, на когото ти се мазниш и харесваш, но като истински мъж - може и да е приятелски настроен към теб, но на черното бяло и обратно явно не може да каже и с плюса си показва, че е съгласен с логиката на съжденията ми и си е направил изводите.
Схващаш ли?
Схващаш ли, че в момента не говоря за самия плюс, а за това, което стои зад него, а именно: одобрението на реакцията ми и съдържанието на постинга.
Е... Да... Някои (като "градският") гласуваХА дори и само заради "изпипаното оформление" (негови думи) на постингите ми, които ти (и не само) определяш като кичозни със "святкането и мигането" им... Но това също само показва на кого пяната е на устата, защото на мен казах, че ми е през кура какво пишеш и как го оформяш - перманентно не те чета и не мисля тепърва да започвам.
А да речем едно от "доказателствата" по твърдението ми, че ти въобще не си първа младост е, че когато веднъж се опитах да ти обяня как да вградиш ГИФ в постинга си - ти се "справи", тоест НЕ СЕ СПРАВИ типично по "бабешки". Няма млад човек (и интелигентен - и интелигентен), който след толкова дъвкане от моя страна тогава, да не успее с нещо толкова елементарно. Просто няма. Дори сервитьор да е.
Друго "доказателство" е, че НЯМА МЛАД ЧОВЕК, КОЙТО ДА Е РУСОФИЛ.
Трето, покриващо десетки други, се покрива от Бръснача на Окам.
И те така...
цитирай
3. radostinalassa - Ако бях на мястото на Пеперут ....
21.09.2019 12:06
щях да ти се сърдя доживотно. Никой не може така да излага друг достоен човек. Така не става.
цитирай
4. radostinalassa - Смятам, че допускаш коментари само на...
21.09.2019 12:07
определени мъже, които те четкат и задължително трябва да са на едно ниво под твоето ниско ментално развитие.
цитирай
5. peperutka - :-))))))))))..това за 'дртата комунистка" ..е...кууул!!!!
21.09.2019 12:07
и аз така си..дедуктирам..от доста отдавна/за мен е долу горе млада,
около 35 40..стара мома..
но, моята мисъл е друга..тук е интересно..защото е Хаос, Лудница, цирк...бутафория..
даже ,си мисля, че това крепи..изобщо някакъв интерес към тази
/перверзна дупка ..
боссата,поне има фотка/ макар и 30годишна....
ще и репликирам клеветите и лъжите по късно.Тва е Безумие, мили хора!!!
и после, аз съм била..луда...
истината е кратка, и винаги явна...
цитирай
6. starforlife - ~ 3. radostinalassa
21.09.2019 12:10
Я ходи сА шибай бе, трол.
Ние с Юлия сме се плюли в устата още когато ти си се борила със старческата си деменция и не ни е проблем и в съда да се видим.
И това насмалко да се случеше, но точно защото съм пич - само изгубих едни няма и 300 лева тогава за първоначална подготовка.

Но пък тук е моментът да попитаме Юлия: Някога ти да си твърдяла, че си ми купувала маратонки и това да е факт?
Защото това е едно от твърденията на тролеса-валдореса (и не само).

И, Тинче, пръчко, Юлия вече засвидетелства отношението си и мнението си с втория плюс - отново без значение самия плюс, а това, че хората се съгласяват с моите доводи и логика, както и с моите аргументи, а не с тези на някаква си пръчка.
цитирай
7. peperutka - !!! а,това, кречетало..е извън секакъв норматив в МКБ -10 ))))
21.09.2019 12:10
radostinalassa написа:
щях да ти се сърдя доживотно. Никой не може така да излага друг достоен човек. Така не става.

цитирай
8. peperutka - а беее..нали знаеш, че се шегувам...многооо ))))))) папагал или Трол, се тая..
21.09.2019 12:12

Но пък тук е моментът да попитаме Юлия: Някога ти да си твърдяла, че си ми купувала маратонки и това да е факт?
Защото това е едно от твърденията на тролеса-валдореса (и не само).
цитирай
9. starforlife - ~ 4. radostinalassa
21.09.2019 12:12
Ей, пръчко...
Тук може да коментира абсолютно всеки и да говориш така за правещите го ОТКРИТО (защото с доста хора разменяме мисли на ЛС, а не в коментари) - меко казано показва що за идиот си и защо не допускам твоите идиотии да затлачват дискусиите ми.

И благодаря за поредния минус. Става ми много смешно когато погледна статистика, която вие нямате при опциите си и видя, че ти или идиоти като ОК3223 или КрумЧервеносвет сте ми сложили минус. Много смешно. И понякога сам си се смея.
цитирай
10. rustam - Ако наистина ти беше смешно
21.09.2019 12:35
starforlife написа:
Ей, пръчко...
Тук може да коментира абсолютно всеки и да говориш така за правещите го ОТКРИТО (защото с доста хора разменяме мисли на ЛС, а не в коментари) - меко казано показва що за идиот си и защо не допускам твоите идиотии да затлачват дискусиите ми.

И благодаря за поредния минус. Става ми много смешно когато погледна статистика, която вие нямате при опциите си и видя, че ти или идиоти като ОК3223 или КрумЧервеносвет сте ми сложили минус. Много смешно. И понякога сам си се смея.

от това кой ти слага минуси, нямаше да се обясняваш като ученичка.
А сега, след като пишеш, че 150 000 в България работели за американски софтуерни фирми и ,явно, имаш достоверна инф., можеш ли да кажеш в коя от тези фирми работят най-много и колко точно?

Въздухар!
цитирай
11. eva666 - пак..съм аз, Джулия фор евър..
21.09.2019 12:59
рустамее, ставаш скучен..от отдавна..
едно и също пишеш, при 2- 3 ма съблогери..
по-добре, е да се обясним..отколкото да лъжем, клеветим и..мамим..
99 п го написах, смятам, че поне ти, ме подразбираш..
комент№5....Тва е Безумие, мили хора!!!
цитирай
12. eva666 - амии,прав си!!! затва те мразя, затва, те..и обичам/ Дори сервитьор да е)))))))))
21.09.2019 13:03


...да даа дааа...сещам се, и аз го четох, и се чудих, чудих ,чудих...
за мен е фасулско тва/ копи и ок..


А да речем едно от доказателствата по твърдението ми, че ти въобще не си първа младост е, че когато веднъж се опитах да ти обяня как да вградиш ГИФ в постинга си - ти се справи, тоест НЕ СЕ СПРАВИ типично по "бабешки". Няма млад човек (и интелигентен - и интелигентен), който след толкова дъвкане от моя страна тогава да не успее с нещо толкова елементарно. Просто няма. Дори сервитьор да е.
Друго "доказателство" е, че НЯМА МЛАД ЧОВЕК, КОЙТО ДА Е РУСОФИЛ.
Трето, покриващо десетки други, се покрива от Бръснача на Окам.
И те така...
цитирай
13. radostinalassa - Пак ми говорите май и двамата
21.09.2019 13:10
Аз не се интересувам от някакво си вграждане. Не знам защо това не ме интересува. Значи всички млади хора го знаят ? Къде живееш? В някаква софтуерна вселена май. Нашите деца са русофили. Не са почитатели на гламавите западняци, бъди сигурен. Не си ги възпитавал ти. Много гумма има тук.
цитирай
14. milady - :-))))..цецеее, пръчке изкукала...
21.09.2019 13:20
къде се навираш пак, бееее..кой ти говори?
Русските Демони в главата..май си праят Оргия...М?
ойся ойся...арее, успокоЙся!!!!
плссс..и, друм в тайгата...
цитирай
15. radostinalassa - Като изгониш нормалните хора , Пеперут оттук...
21.09.2019 13:45
ще си останете само двамката. Да не се самоизядете опять.
цитирай
16. getmans1 - Здравей СТАР, минах само да ти из...
21.09.2019 14:32
Здравей СТАР, минах само да ти изперкам едно плюсче, че много съм зает с варенето на едни шльокАвици ама тук едно ИЗГРУХТЯВАНЕ ме предизвиква да и да драсна ред-два като коментар ... и забележи, СИЛНО КРИТИЧЕН.

Еми праВ/а е котешкият ВАЛДОР, с тез писания твои прогони един от най-любимите блогъри в този „СОМОХВАЛСТВЕН БЛОГОВ ЖАНР„ ... глей само как го натъртих а, хем с кавички и хем глави ... А, ДРУГИ ТАКИВА ги накара да завиждат и да МРАЗЯТ- силно както само комунистите си могат...

САМО, САМО, Само ако знаеш колко бикини уж прашки, и разни други гащи се ПОДМОКРЯХА като гледаха телевизира МУ, дУматитУ МУ, пъстървата МУ изпичена в очуканата караванка, фактурата МУ т.н. - „Ахх, ИКИИИИ, кви фини пръсти имаааш, аххх.„

НО да знаеш, скоро ще си намериш майстора ... вече 1951 ПУСКА ВЕЧЕ СНИМКИ ...е, не на кръщелното ама ... то ще бъдат ИЛЮСТРОВАНИ СЛУЧКИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ТО ЩЕ БЪДЕ ЧУДО.

А бе, що не си гледаш рахатлъка, че си се захванал на блога с боклука .... ЧУДАТИ Съ.

цитирай
17. starforlife - ~ 13. radostinalassa
21.09.2019 16:02
Тинче... Пръчко... Както виждаш - този път не те изтривам, точно за да видят Читателите защо перманентно те изтривам, а и се убедят (не, че всички не го знаят) колко си тъпа. А си тъпа, защото явно не можеш да четеш или осмисляш. А го казвам, защото аз никъде не казвам, че всички млади хора знаят въпросното, а просто казвам, че един млад човек (и по-възрастен, по интелигентен - и по-възрастен, но интелигентен) няма как да не се справи с нещото при тази тогава така подробна диктовка и обяснение от моя страна.
Тоест, Тинче, ти или не четеш, или просто четеш с гъзЪ си. Или мислиш с него.

Другото, за децата, не мисля, че е уместно да се коментира, но ако ти си възпитавала децата си в любов към тази или онази ЧУЖДА държава, то аз като нормалномислещ човек съм ги оставил сами да достигнат до изводите си кой колко струва. Тоест, според мен да възпитаваш едно дете в чуждопоклонничество, както се правеше перманентно по времето на соца, е меко казано идиотия и ето защо аз с пълно право те наричам идиот
цитирай
18. starforlife - ~ 10. rustam
21.09.2019 16:06
Русть0... Дребен шкембо... Нека ти сдумам следното:
Не само на теб като дръпнеш екрана на смартфона си надясно, ти излизат пресните към момента новини, където снощи ти си прочел името на въпросния най-голям АМЕРИКАНСКИ работодател в България към момента.
Така, че да се пънеш, фифи, нЕкак си не върви.
Особено в сфера, която е на светлинни години разтояние от образованието ти, интересите ти и най-вече професионалното ти поприще.
Ако аз, а не точно ти, бях такъв, за какъвто се опитваш от години да ме изкараш дори С ПОМОЩТА НА РАЗЛИЧНИ ТВОИ ЖЕНСКИ ПРОФИЛИ, то аз още преди да ме попиташ щях да цитирам не само тази компания с персонал малко над 4800 човека и в процес на наемане на още около 1200 човека в АйТи сектора. Но това не е факт, нали така? А е факт, че ти се опитваш да се пудриш там, където ти я имаш 2-ма-3-ма познати я не, а аз ежедневно контактувам, ако не със стотици, то най-малкото с десетки и то повечето ръководни кадри в сектора.
Така, че, Русть0, прибави към тези 4800 човека на въпросната още около 3000 на НР... Както и тези на още около 78 големи или средни американски компании в България само в АйТи сектора, защото те са около 80 - и си направи сметката, че е както аз съм написал НАД 150 хиляди, а не 150 хиляди. И при трудово възнаграждение (чисто, след облагане и то на реалното) от 2400 до 8000 лева и то за немениджърски и недиректорски позиции, осмисли колко вдигат стандарта на около половин милион българи само АйТи американските компании. Защото при 150 хиляди служители в сектора при амерковците и при да речем 3-членно семейство само с едно дете в тятната двойка - сметката излиза точно както написах, че на над ПОЛОВИН МИЛИОН от българското население именно мерзките амерковци правят жизнения стандарт европейски, вследствие на отличните заплати, които дават и които са доста над средното разделени на три (в смисъл, че при 4 хил. лева средно - излиза, че партньорът в двойката и да не работи, детето ясно - пак се пада по 1300 лева месечно на човек). И "утре" и пенсиите на тези хора също ще са такива и вместо да са в "тежест" на младите - ще са им финансова подкрепа дори.
Защото, Русть0, всички работещи в бранша МИ, не мислят за пенсионирането като за чакане да им дойде това време и да получават каквото там се е акумулирало в пенсионния им фонд при трудовите им правоотношения, а отрано-отрано по различни начини подсигуряват финансовото си благополучие за тези дни.
Умни начини.
Съвременни начини.

Хайде като виден русофил ми цитирай колко работни места е разкрила любимата ви Раша, в лицето на кои фирми и при какво средно заплащане, включая и чудесни социални пакети, м?


И не забравяйте русофилистиците, че говоря само за АйТи сектора. А има още колко американски работодатели в България в други браншове, които не просто вдигат стандарта чрез работещите за тях, а се отнасят със служителите си като с европейци, най-малкото с това, че плащат достойно и всичко както е по Закон - писан и неписан.
цитирай
19. starforlife - ~ 16. getmans1
21.09.2019 16:09
Радо, теб ще те репликирам по-късно, защото мисля да поизляза, а ми се ще рекоментарът ми да е по-обстоен.
цитирай
20. starforlife - ~ бивш (понеже анонимните коментари се изтриват) 20. анонимен
21.09.2019 23:07
В 21:49, Джвасчо, объркал се и влязъл логнат, като анонимен се опита да замаже и написа:
Не коментирам, само връщам визита.

Толкова ли е трудно да не бъдеш лицемер?
М?
Какво имам предвид ли?
Ми това, че с никаква визита не съм те удостоявал, но понеже сгреши и ме посити логнат... Не, че иначе не те виждам когато редовно надзърташ... Та реши да се направиш.
Ех, льольо-льольоооо, смешен си ти, смешеен.
цитирай
21. starforlife - И нямаше нужда от втория кометар, че да се представяш.
21.09.2019 23:08
Има си те в статистиката.
цитирай
22. starforlife - А сега репликата към коментара на Радо.
21.09.2019 23:10
Всъщност, понеже гледам, че ЧерноПръцко се е изпънал, показвайки колко е зле в материята, но видиш ли не веднъж и дваж е бил с претенции, та да сдялкам един бърз постинг, м?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590500
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031