Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2019 22:38 - Когато човек има стил, той го има дори и във... (WC-то)
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2127 Коментари: 16 Гласове:
40

Последна промяна: 25.10.2019 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image image
image
image image
image image
image
image image
image





Гласувай:
40



1. starforlife - Сега...
25.10.2019 22:41
Някои си спомнят един идиотски напън на човек, който учи ВАШИТЕ деца. Напън, който целеше да ме осмее и дискредитира с една моя снимка, която шегаджийски бях щракнал в огледалото във WC-то на The Mall преди едно кино с хората, които съставляват моето Семейство.
Чрез въпросния постинг, въпросният "учител" се опитваше да ви вмени, че съм ползвал ФотоШоп, за да смалявам корем, увеличавам гръден кош и рамене и прочие. "Логиката" беше толкова смешна... Ама толкова смешна...
Защо го пиша това ли?
Ето защо:

Съвсем скоро блог.бг ще опустее (ха ха ха) без моето колоритно по-редовно до момента присъствие...
О, нееее - не напускам блог.бг - все пак той си ми е рожба, с която ме свързват емоционални спомени вече повече от 13 години.
Просто минавам на друго ниво, което няма да ми позволява вече да съм така "редовен".
...

Та... Прибирайки се одеве, си мислех как е дошло времето не само да ви представя нова WC-фотосесия, а преди да замина, да ви дам храна за реален и за някои НАДЯВАМ се ползотворен размисъл. Защото това е един от смислите на подобен род платформи като тази, в която ме четете в момента: Не някои хора да ви излагат една правеща за смях самите тях идиотска "логика", в която абсолютно всичко е профанско (визирам въпросната тогавашна "логика" по отношение на онази прословута моя снимка - на която аз си изглеждам повече от добре де - ха ха ха), а да имаме полезност от комуникацията си един с друг.
Тоест: Да не ви подведа и излъжа сега, но утре се надявам да ми остане малко време, в което като втори коментар под този постинг да подскажа на по-осеферените и незакостенели съблогъри как евентуално можете да извличате максимум печалба от своя недвижима собственост.
Естествено, че не съм го измислил аз. Аз просто имах шанса през последните 6 години да се срещам при професионалните си ангажименти с хора, които промениха някои мои виждания, ако не из основи, то най-малкото достатъчно сериозно, че да осъзная за кой ли път колко малко знаем и колко още има да учим от Света около нас.

Засега... Наздраве!
(с последните няколко немски бирички, които вече се потят на масата пред любимите ми хора)
цитирай
2. starforlife - Запазена позиция за обещаното ви от мен инфо.
25.10.2019 22:49
цитирай
3. medium - Хе хе, това е толетната ти, така ли?
26.10.2019 15:56
Ако е така, хрумката е много оригинална и изпълнена повече от идеално.
Поздрави!
цитирай
4. krumbelosvet - Сега,
27.10.2019 05:43
Ако човек има хемороиди и прекарва времето си в клозета, той ще си го обзаведе с вкус като работен кабинет и ВСЕКИДНЕВНА. М?
цитирай
5. cortana - Добро утро! :)
27.10.2019 07:07
Ще се съгласите ли, че коментиралият под номер 4 явно наистина е с хемороиди?? :) :))
цитирай
6. cortana - Драги krumbelosvet,
27.10.2019 07:09
не зная дали наистина Жоро причинява възпаление на хемороидите Ви и как Вие обзавеждате 'клозета' си, но зная две неща:
1во, елементите на подобно колоритно обзавеждане не са за използване, а са точно както пише в заглавието, стил. Или Вие още сте на касетофон и телефон с шайба? ::) :)
2ро, хемороидите са присъщи на..... задници :):) :), които не оценяват оригиналността при идеите и вместо да екстрементират в 'клозета' си, го правят под готините постинги на хората. :)
цитирай
7. starforlife - Сега...
27.10.2019 12:45
Май няма да намеря време да описвам подробно западен модел за печелене в пъти повече от недвижима собственост ("жилищна" площ).
Явно на по-осеферените ще дам просто жокер: airBnB
При направена с вкус жилищна площ (и "кенеф" като "промотирания" по-горе - ха ха ха) - няма да паднете средно под 1800-2000 евро месечно за 2х30 и 1х40 квадрата площ.
Амбициозните и смели, дерзайте по отношение на airBnB. Няма да съжалявате и дори ще ме благославяте.
цитирай
8. blackpredator - точно както пише в заглавието, стил
27.10.2019 16:44
добър съвет от трол
дилейт тоя невероятен кич
Киче..
цитирай
9. cortana - :) :) :) :)))
27.10.2019 17:20
blackpredator написа:
добър съвет от трол
дилейт тоя невероятен кич
Киче..
Само където този 'кичозен' стил прибави към доходите на Смарти месечно толкова, колкото ти вероятно заработваш за три месеца. И то почти без да си мърда пръста.
Всъщност лично той не си го мърда въобще. :)
цитирай
10. cortana - Виж 'признанието' 'съвет от трол' е забавно. :) :) :)
27.10.2019 17:22
Друг е въпросът дали съветът е добър. :) :)
цитирай
11. eva666 - Думата на Бъдещето, е креативност+ инфо!..разб се, малко хора го умеят..
27.10.2019 18:55
особено след 55 и 65годинки, като № 8..Идеите и КПД, намаляват..драстично
поне, в БГ е така, заради..да казвам ли, защо..
заради Вездесъщата Червена.Партийна номенКлатура...която ни клатеше, дааа..
и, която правеше и немислимото,за да ни унифицира, и...натика в ъгъла..да мълчим
поздрави, жоро, приветствам!!
а, сайта за Наемо-отдаване - airBnB..ми е познат от скоро..пробвах го и аз..
там, задаваш параметри/ + екстри/ локация и т.н..след което, те ти калкулират
евентуално Наема, който би могъл да очакваш за тв.оферта
/къща, ателие, апартамент.. да си размислиш...
те така, работи..Света ,чичо черноПръцко..

/Естествено, че не съм го измислил аз.
Аз просто имах шанса през последните 6 години да се срещам при професионалните си ангажименти с хора, които промениха някои мои виждания, ако не из основи, то най-малкото достатъчно сериозно, че да осъзная за кой ли път колко малко знаем и колко още има да учим от Света около нас.
цитирай
12. krumbelosvet - Сега, случайно
27.10.2019 19:30
съм попадал на древногръцко стихотворение, в което младеж има за страст да се напряга в клозета. Докато изходил... сърцето си. Хората с хемороиди са МНОГО и не е за чудене да познаваш някой от тях. Те НАИСТИНА прекарват много време в клозета. Та древногръцкият младеж явно е имал вътрешни хемороиди и накрая е получил кръвоизлив. Така са произлезли много от елинските митове. Кой ще вложи толкова време да разкрасява клозета си, ако не му е любимо място?
Сега М?
И кой ще занимава ПУБЛИКАТА с тая страст, ако не е самовлюбен егоист?
Г-н starforlife е изключително активен либераст и макартист. Затова чат-пат си губя времето да го иронизирам. А кортана явно му е фен.
цитирай
13. cortana - Хайде да репликирам и то малко по-подробно и разбито. :)
27.10.2019 20:01
krumbelosvet написа:
Сега, случайно съм попадал на древногръцко стихотворение, в което младеж има за страст да се напряга в клозета. Докато изходил... сърцето си. Хората с хемороиди са МНОГО и не е за чудене да познаваш някой от тях. Те НАИСТИНА прекарват много време в клозета. Та древногръцкият младеж явно е имал вътрешни хемороиди и накрая е получил кръвоизлив. Така са произлезли много от елинските митове.
'Сега.....' :):):) На какво сте попаднал Вие, това нас изобщо не ни интересува. Нещо повече, никой нормален човек, с нормално светоусещане, не ще дочете подобни глупости. Говоря за това с младежа. Всеки нормален човек, драги krumbelosvet, просто ще прекъсне четенето когато разбере какви 'хемороидални' проблеми се разглеждат в даден текст.
Но както е казано в заглавието, въпрос на стил: Едни четат хубави неща, а други за хемороидите още от древността. :):):))))))

krumbelosvet написа:
Кой ще вложи толкова време да разкрасява клозета си, ако не му е любимо място?
Колко време отнема лепенето на фаянс по стените на една тоалетна според Вас? 'М?' :):):) И защо мислите, че изрисуването на същите тези стени в този стил отнема повече време? 'М?' :):)))
Нещата стават още по-различни когато уточним, че изразът 'клозета СИ' изобщо не е уместен в случая, защото това е 'клозет' в площ, която се отдава под наем. И колкото и да не Ви се вярва, стилът на този 'клозет' продава площта повече от добре.

krumbelosvet написа:
И кой ще занимава ПУБЛИКАТА с тая страст, ако не е самовлюбен егоист?
Г-н starforlife е изключително активен либераст и макартист. Затова чат-пат си губя времето да го иронизирам. А кортана явно му е фен.
Да занимава публиката?!?? Някой да Ви е отправил изрична покана? Вие сте решил и сте наминал. Занимавате ни точно Вие и то с някакви безумно удивляващи колко простотия има на този свят приказки за древни младежи не с аполоново да речем телосложение, че да е нормално, а с хемороиди. Описвайки ги така, все едно са лични Ваши терзания! :):):))))) И кой казвате тук е занимаващия другите?
А скромният Смарти :):):)))) дори не е написал, че рисунките са негово дело. Толкова много занимава околните този 'самовлюбев егоист', цитирам Ви, че много малко хора в блога знаят колко добре рисува този 'либераст и макартист', отново Ви цитирам. :):):)
Определено съм му фен! Както са му фенове много други. Има за какво. Най-малкото не разказва истории за хемороиди. :):)))
цитирай
14. krumbelosvet - Поласкан съм
27.10.2019 21:31
Аз пиша една дума, звезданаживот - десет.
Не помня кога съм попаднал на тоя древен стих, и ни съм можел да зная накъде ще избие и как ще завърши. СЕГА, С Е Г А клозетните страсти на starforlife ми го напомниха. Тоя богаташ си употребява странно времето. И спори със стар бедняк като мене. Ква чест!
цитирай
15. cortana - Е, на добър път, хубави хора! И само попътен вятър. :)
28.10.2019 07:19
Ще ми липсвате, но успокояващото е, че все ще се виждаме понякога. А и Интернет прави всички разтояния само един..... клик. :)
цитирай
16. anngry - :D Добър вечер, Стар!
30.10.2019 20:46
Уникално решение. За вкъщи не мисля, че е подходящо, но разбирам, че не е за там и приветствам. :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589935
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031