Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2019 01:06 - ВИРТУАЛНОСТ vs РЕАЛНОСТ
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3083 Коментари: 43 Гласове:
38

Последна промяна: 14.12.2019 02:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image


image

image
image image




image
image


image
image
image





Гласувай:
38



1. starforlife - Сега...
10.12.2019 01:08
От бързане, че днес ще ходя на шопинг и си тръгвам по-рано, забравих да центрирам МОИТЕ, РЕАЛНИТЕ снимки, но това е без абсолютно никакво значине.
Дори така ще се види, че може да държа на естетиката и симетрията (не при всичко естествено), но това не ми е обсесия и затова няма и да коригирам.
А и тъкмо повече ще си личи, че клипът е центриран - нещо, което само била-охранителят аз и някои научени от мен вече можем - ха ха ха.

А иначе:
Тролове, фейкове и полуреални пичове и пички...
Подходът ви е погрешен. Абсолютно погрешен.
Кибичейки в блог.бг нищо, ама абсолютно нищо няма да постигнете дори по отношение на оплюването на този или онзи и особено пък мен.
Проумейте го. За вас си е.
Вие си губите времето в някакви идиотски задруги и това да търсите под вола теле, мислейки си, че уязвявате някого, а в същото време всичките онези, които си мислите не само, че ни кривите шапките, но сте били дори изгонвали от тук - си живеем живота по начин, по който вие никога няма да живеете явно.
РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ.
Пример с Анджи, която мразите по същата причина, по която и мен. И днес се чухме с нея. Тя е в НАТО, а вие сте на Кънда Мънда в дивия.
Понимаете, товарищи?

Честно ви казвам - да ви имам радостите.
цитирай
2. starforlife - ПС:
10.12.2019 01:17
Когато се прибера в Амстердам, ще направя постинг, в който ще има минимум 30 най-различни снимки от Сан Франциско с най-различни полезни или любопитни пояснения към тях.
Като например къде да отседнете, ако имате щастието да попаднете в този макар и малък Щатски град...
Как по-ефективно и евтино да стигнете от точка А до точка Б...
Кои забележителности да не пропускате да посетите...
Къде и какво да хапнете и пийнете по-евтино или качествено...
Как да прекарате безплатно багаж през летищните власти дори!
Защото Батко е летял толкова и в толкова страни, колкото и в колкото вие всички накуп (говоря на изклецаната комунистическа жалка агитка) с автобус - ха ха ха - не сте пътували.
(Така де - да се изфукам! Ха ха ха)

И прочие. И прочие. И прочие.
Неща, които ограниченото ви КОМУНИСТИЧЕСКО съзнание не може да проумее, защото тесногръдието ви е уникално просто.
Защото например само един жалък, захлупен човек, който никога не е ходил в САЩ в случая, може да си мисли, че течаща вода в хотелската стая е нещо... долнопробно. Всеки посетил Щатите ще ви каже, че това е почти задължитерно във всеки хотел, а супер луксозните апартаменти имат дори паник-стая.
Разберете, КОМУНЯГИ: САЩ са друг свят! Друга галактика!
Те на година с по 100 назад да вървят, а ние с по 100 напред - поне век няма да ги стигнем.
цитирай
3. blackpredator - e,
10.12.2019 06:59
това е нещо съвсем друго
прилича на 1455
цитирай
4. starforlife - ~ 3. blackpredator
10.12.2019 07:20
blackpredator написа:
е
това е нещо съвсем друго
прилича на 1455

Виж сега, пич...
Както вече писах в следобедния си коментар - похватите (да се чете за по-точно "възприятията") ви са погрешни.
Къде при предходния ми постинг казвам, че първата снимка е с адрес "Маркет Стрийт" 1455? Къде?
Гаргарещият коментар към снимката в първи мой коментар под ппостинга е, че е неделя и не съм в офиса, а неизказаното е: "Затова тръгваме да го търсим НЯКЪДЕ." Табела от кръстовище посока кея. Никакво твърдение, че това е 1455. А защо ти така си го приел - ми твоя си работа. Аз отново го повтарям: Изкривено тълкуване на постъпващата информация и най-вече търсене под вола на теле.
Защото иначе още на 5-ти, в постинга ми "ЕДИН ГАНЬО ВЪВ ФРИСКО", 1455 го има на две снимки - сутрешна и вечерна - и в коментарите отдолу отлично става ясно, че телето е под вашия вол, а не моя.

Утре ще направя снимки точно "припокриващи" се с "твоите" от Гугъл Стрийт. А с напъните си и най-вече логиката си, разберете, че вие сте като малки деца. Палми... Магнолии... Бля-бля.
Абе хора... Аз щраквам снимка точно за 3 сек. пом/у другото от деня си. За 3 сек. А вие ровите поне 13 минути. Защото не съм останал с впечатлението Русть0 примерно да е професор по ботаника, че да познава разтителните видове от бегъл поглед, за да пише милиционерските си експертизи. Тоест, той е ровил поне 13 минути. Това е адски глупаво, пичове!
Или ти си съгласен с умопомрачителната му с погрешността си и посредствеността си логика тук:
http://rustam.blog.bg/zabavlenie/2018/06/25/gosho-istinata.1614270
М?
Ако си - да ти имам и Интелекта!
Защото подобни съждения като писаните там, само един много необразован човек може да излага. Или мърша, която знае, че не е прав, но смята околните за глупави и с вонящи твърдения се опитва да уязви.
Погледни му ВСИЧКИ постинги на въпросния Русть0 и така ама честно кажи: Не са ли на 99% подигравки и сплетни? Какво нормално, не говорим дори за полезно, виждаш в тях? Къде е най-малкото естетиката - все пак говорим за човек с претенции, а не метач от ромски произход.
Учител?! ПФУ! Това е плужек!
цитирай
5. fun1001 - :-)))))))))) а, кой е ..телето?
10.12.2019 07:39
търсене под вола на теле...
цитирай
6. vencivaleri1951 - ,,А
10.12.2019 08:27

къде е батко,,?
цитирай
7. starforlife - ~ 6. vencivaleri1951
10.12.2019 08:55
vencivaleri1951 написа:
,,А
къде е батко,,?

Батко, Венц0, довършва едни пуш-нотификации и след малко ще си ляга, защото утре ще става рано.

Венц0, схващам опитът ти за ирония, че снимки много, но мен ме няма на тях, но...
Но не си прав, Венц0.
Не си прав по две причини:
1-во, аз във Фриско нехсъм сам, но принципно все едно съм. Американците са хора, които никак не са по снимките, освен на семейни тържества. Да помоля някого да ме снима, би било смешно в неговите очи, а аз, Венц0, тук може често да се правя на шут, но в Реала нещата са коренно различни. Тоест, Венц0, няма как аз да стана за присмех в очите на някого, само и само, за да ми направи снимка, че да доказвам нещо на НЯКОЙ СИ в блог.бг.
Или някой си мисли, че ще му угаждам на прищявките?!
Снимам се и се показвам само когато АЗ реша.
Starforlife и Георги Стоименов, Венц0, са две различни неща. Георги Стоименов в Реала никога, ама никога не можеш го чу да псува примерно.
Тук мога да ти ебЪ путката майна когато реша. Схващаш ли?
2-ро, Венц0, половината комплексирани идиоти около които (с "гордост") гравитираш, не биха се посвенили моя или на мой близък снимка да я омаскарят по най-долен начин. Пример: пълният путьо Свилен Цъгов в образа на Русть0. А това означава рано или късно да му извия врата като на пиле, особено, ако касае Децата ми.
Ти, Венц0, може да качваш снимки колкото си искаш, защото сред опонентите ти тук няма плужеци като въпросния Цъгов. Схващаш ли или да ти го кажа вербално?
Защото, нали, ако на мен не ми е проблем да си обявя на всеослушание номера примерно (Като си парче счетоводител - знаеш ли без Гугъл какво е това), но да кажем ти дори на лични не би ми подал номера си, пък така да ти звънна от тук или Амстердам и ти по номера да се убедиш, че това, което напипваш не е кравешко виме, а волски...
Защото знаеш, опорните точки отиват по дяволите и как ще преживееш (не визирам лично теб), че телето си ти?
Понимаеш, товарищ?
цитирай
8. starforlife - Лека (МИ) нощ.
10.12.2019 08:57
Търсете телето, а аз утре ще хапна страхотна телешка пържола в... "Коридора" примерно.
Отново там можете във Фриско да изпиете едно от най-страхотните кафета, които ще опитате през живота си.

Отново идваме на това, което следобед казах в заглавието: ВИРТУАЛНОСТ vs РЕАЛНОСТ.
цитирай
9. vencivaleri1951 - PS
10.12.2019 09:04
Жоро, ние вече никого не можем да стигнем. В началото на прехода ме ,,пращаха,, или в Сибир , или в Куба. За Сибир няма какво да говорим, студено, но цял свят иска да е негов. Янките без да се замислят биха сменили ,,Фриско,, за Сибир:)
Куба обаче е друго. Тя бе сравнима с нас като територия и население, но бе много назад като икономика, образование , медицина. Стотици лекари, инженери, аграрници да завършиха ВУЗове в нас. Днес можем да се сравним с Куба само по територия, и то не се знае до кога. Като население те вече са 11 млн. БВП при безпрецедентно имбарго е с около 30% по висок и като номинал и още повече след корелация. Марка са в области като туризъм, захарни изделия, алкохол и цигарени изделия, култура, спорт. Най прогресиращо е ,че станаха марка и в образование и медицина. Пак ще отбележа, че при това жестоко имбарго те имат милиардни инвестиции, а ние с,,толкова добре приетите от света премиер и изключителен програмист,, на практика инвестициите на практика липсват. Най важното обаче според мен в това изследване за качество на живота е това, че кубинците са подредени на 7 мо място по щастие. Така се чувстват. И ако някой реши да каже, че е така заради това, че са зомбита и, глупави и прочие, то нека знае , че преди тях са Скандинавието, Канада, Австралия и Люксембург.

Тоест щастието не винаги е в пълните чинии и лъскави офиси

Прочетох коментара ти . Не на лични, телефонът си публично пратих на Вмир да се обади и да си уредим среща когато и ако иска. Лично аз не искам да живея в параноя? То по тази логика не трябва да дишам, щото въздухът е лош в София. Всеки решава за себе си. Без да те критикувам не мога да разбера смисъла от снимковия материал с храна, бира и прочие. Ето сега писа че ще ядеш телешка пържола. Каква информация е това. Смисълът от нея? Не знам, утре може да решиш да проследиш движението на въпросната пържола в чревностомашния си тракт!?
цитирай
10. eva666 - доб утро,бат венци,разб се имаш право..донякъде ..
10.12.2019 09:21
или,както казвам винаги...вие се изгубвате във фактите..
и,по-точно, в ровенето..за лични факти!
по-добре,опитай,да ни обясниш - защо е така в Куба! би било, полезно..нали, си икономист. д н..
няма логика,нали? жестоко Ембарго( се пише) всеобща бедност,и спонтанно щастие

инак, и аз мога да се фукам като някои КомунизАристократи,като многоо милозлива
и всеотдайна самарянка,която "се грижи за балдъза си"...
подхващащ винаги надълбоко дебатите, но..софистиката ,не ти е най-силната страна, поне , не и според моето скромно наблюдение тук,
в-у Блоговия пъзел....
лека нощ, жоро, извини ме, ако се натрапвам..
/ а ,за снимките, по-добре да спрем..дотук.))

цитирай
11. starforlife - ~ 10. vencivaleri1951 - PS
10.12.2019 09:21
Хайде пак патетизъм и локуми.
Венци, да си ме видял някога, някъде да твърдя, че Щастието е в пълните чинии и лъскави офиси?
М?
Ти не схвана ли, че всичката простотия, която демонстрирам ТУК е заради ВАС - идиотите от оформената ви агитка, които преливате от злост, злоба, завист, комплекси и прочие?
Всички ви... Абсолютно ВСИЧКИ ВИ... Аз съм видял как идвате тук. Всички ви ще видя и как напускате.
Но ти за мен "чу" преди... колко стана? Две години?
А съм тук от момента на пускане на блога още на бета ниво януари 2006-та.

Но да се върна на "същественото".
Венци, Щастието е в Семейството, ДА. В хората, които са ти най-близки и за които живота си би дал.
Но, Венци, имам един въпрос. Прост, но толкова логичен въпрос.
След като все ВИЕ със стрхотни Семейства, а НИЕ пропаднали като стой та гледай... Защо тогава, Венци, е това ВАШЕ недоволство от положението в Родината ни?
Нали чинията, топлото, колата не са важни, а Семействата ВИ са супер и нирваната ВИ би следвало да е налице?
КЪДЕ Е?

Защото при мен винаги я е имало.
И НИКОГА НЕ СЪМ ПЛЮЛ РОДИНАТА СИ!
Ако не ми харесва нещо - променям го. Не патетирам.


ПС: А е чисто локумеене, Венци, защото ти я познаваш 5 американеца, я не. И да твърдиш, че всички във Фриско биха го заменили за Сибир е просто паразитизъм.
Тук съм вече 8 дни и познавам над 80 американци, канадци, индийци. И никой, ама абсолютно никой не ще отиде в Сибир та ако ще по 8 кила злато на член от Семейството му да му даваш.
Бъди абсолютно сигурен!
цитирай
12. fun1001 - ооо, де да бяха,само локуми! това си е най долна, и подла Тролска атака.
10.12.2019 09:32

виж ИМ, само компанийката, жоро /затова пиша като луда 6г и 6мес..

Хайде пак патетизъм и локуми.
Венци, да си ме видял някога, някъде да твърдя, че Щастието е в пълните чинии и лъскави офиси?
М?
цитирай
13. getmans1 - е това е нещо съвсем друго пр...
10.12.2019 10:51
starforlife написа:
blackpredator написа:
е
това е нещо съвсем друго
прилича на 1455

Виж сега, пич...
Или ти си съгласен с умопомрачителната му с погрешността си и посредствеността си логика тук:
http://rustam.blog/zabavlenie/2018/06/25/gosho-istinata.1614270
М?
Ако си - да ти имам и Интелекта!
Защото подобни съждения като писаните там, само един много необразован човек може да излага. Или мърша, която знае, че не е прав, но смята околните за глупави и с вонящи твърдения се опитва да уязви.
Погледни му ВСИЧКИ постинги на въпросния Русть0 и така ама честно кажикажи: Не са ли на 99% подигравки и сплетни? Какво нормално, не говорим дори за полезно, виждаш в тях? Къде е най-малкото естетиката - все пак говорим за човек с претенции, а не метач от ромски произход.
Учител?! ПФУ! Това е плужек!


... То, честно казано разликата по между им не е кой знае каква ...
цитирай
14. starforlife - ~ 15. vasilisa1917
10.12.2019 10:57
Не, пич! Не съм се объркал!
Анет първо е Жена - докторка в клиниката на "Васил Левски" и ъгъла с "Раковски" в София - коя беше там - и е от реално познатите ми отдавна и препредаваше през Скайп.
И коментарът така ще остане, защото ТАКА СЪМ РЕШИЛ И ИМАМ НЕЩО ПРЕДВИД.

Бог греши - БАТКО НЕ! (ха ха ха)

Но ти си толкова глупав, че не можеш това да го схванеш и играеш Игра, която АЗ съм ИЗМИСЛИЛ (ха ха ха) и съм ти дал и поле и инструменти да я играеш!
цитирай
15. starforlife - Повтарям:
10.12.2019 10:58
Д-Р АНЕТА ИВАНОВА ДОПИСВАШЕ КОПИРАЙКИ КОМЕНТАРА СИ ОТ ПИСАТО ОТ МЕН В СКАЙП!

Георги Стоименов

ПП: Искаш ли примерно следващите ми коментари да са "объркал" се от Чу, или Юлия, или Вики, или поне 5 профила, за които сте сигурни, че са реални?
Защото реалните хора ме познават и реално Уважават и биха направили каквото ги помоля, ако не е нещо в разрез с принципите им.
Понимаеш, товарищ?
цитирай
16. vencivaleri1951 - Жоро, познавам не малко янки. Даже библейско познание имам
10.12.2019 11:02
Харесвам ги заради оптимизма, готовността им да рискуват, прямотата им...Бих ял обаче в България телешкото:)
Ти си автор уж, а не схващаш че хиперболизирам за Фриско. Все пак имам основание за това. Олбрайт пред студенти казва, че не е справедливо Сибир да бъде единствено руски. Цитирам по смисъл. То и отношенията на руснаци и американци се влошиха главно поради отказа на достъп до суровинната база на Русия. Санкциите започнаха именно след ликвидирането на Юкос и оттегляне от Думата закони даващи достъп до природните залежи, а Сибир е най богатото открито място на света с тях.

За семействата. Няма лесни и благополучни във всичко семейства. Преживяват се тежки моменти, трагедии дори. Доколкото в блога отношенията често се определят от идеологическата симпатия ще споделя че с човека до мен имахме коренно различни усещания за визията която трябва да има страната. Ходехме на различни митинги, гласувахме различно, карахме се и т н. В споровете по между ни обаче винаги е отсъствала обидата. Денем се караме, вечер се сдобряваме...
Ти приемаш блога като арена, а аз като Агора. Ти идваш да се сражаваш , а аз да науча нещо, или ако мога да науча на нещо някого. При теб местоименията свършват до първо лице единствено число. Ако някой се опита да ти подскаже, че има и други местоимения, то ти го вкарваш в група , с всички последващи го събития.
Приемам, че си най-образован, умен, красив, богат...И какво следва от това - абсолютно нищо. Тази ти представа не ти помага, а пречи. да убедиш когото и да е в правотата на визията ти за света. Епистоларните ти опоненти стават епистоларни врагове. От там и страхът ти от ,,излагане,, от там и стремежът ти да бъдеш винаги острието на копието.
цитирай
17. vencivaleri1951 - След Софокъл признавам за софист единствено Софи Маринова
10.12.2019 11:04
eva666 написа:
или,както казвам винаги...вие се изгубвате във фактите..
и,по-точно, в ровенето..за лични факти!
по-добре,опитай,да ни обясниш - защо е така в Куба! би било, полезно..нали, си икономист. д н..
няма логика,нали? жестоко Ембарго( се пише) всеобща бедност,и спонтанно щастие

инак, и аз мога да се фукам като някои КомунизАристократи,като многоо милозлива
и всеотдайна самарянка,която "се грижи за балдъза си"...
подхващащ винаги надълбоко дебатите, но..софистиката ,не ти е най-силната страна, поне , не и според моето скромно наблюдение тук,
в-у Блоговия пъзел....
лека нощ, жоро, извини ме, ако се натрапвам..
/ а ,за снимките, по-добре да спрем..дотук.))


цитирай
18. vencivaleri1951 - Не бе Жорко
10.12.2019 11:07
В коментар го дадох, а ти се намеси и развали срещата ...
цитирай
19. anngry - :D:D:D:D
10.12.2019 11:10
vencivaleri1951 написа:
Приемам, че си най-образован, умен, красив, богат...И какво следва от това - абсолютно нищо. Тази ти представа не ти помага, а пречи. да убедиш когото и да е в правотата на визията ти за света. Епистоларните ти опоненти стават епистоларни врагове. От там и страхът ти от ,,излагане,, от там и стремежът ти да бъдеш винаги острието на копието.

Хайде пак идиотии. Къде съм казал, че съм най- във всико изброено бре, човече?
Не разбираш ли, че иронията ти е неуместна, защото ти си просто един лицемер?
Лицемер, който няма мъжеството едно "Извинявай" да каже поне тогава, когато осъзнае, че греши. А аз съм ти се извинявал, помниш ли? Два пъти.
Да припомня адреса си в Амстердам и да си лягам, че то край няма:

И се извини поне на Децата ми, че си ги замесвал в идиотиите си бе, пютьо-маринкин! Защото те ме четат тук когато решат, сега, когато съм във Фриско, със сигурност, и мен не ме е срам от каквото и да напиша тук.
Понимаеш, товарищ?
цитирай
20. anngry - Жоро-Стар, извини ме, но повече няма да мога! :D:D:D:D Трябва да излизам за втора смяна! :D
10.12.2019 11:12
Беше най-малкото забавно, Стар, а дано и има полза. :D
цитирай
21. starforlife - ~
10.12.2019 11:14
vencivaleri1951 написа:
Прочетох коментара ти . Не на лични, телефонът си публично пратих на Вмир да се обади и да си уредим среща когато и ако иска. Лично аз не искам да живея в параноя? То по тази логика не трябва да дишам, щото въздухът е лош в София. Всеки решава за себе си. Без да те критикувам не мога да разбера смисъла от снимковия материал с храна, бира и прочие. Ето сега писа че ще ядеш телешка пържола. Каква информация е това. Смисълът от нея? Не знам, утре може да решиш да проследиш движението на въпросната пържола в чревностомашния си тракт!?

Но това наистина ще е последното, което ще коментирам и то с ясното съзнание, че ще си изгубя времето и в главата ти нищо няма да влезне.

Венци, Любо не е някоя фуста, която да тръгне да разнася телефона ти както ВИЕ бихте направили. Тоест, където си дал телефона си на Любо - там е останал и ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ!
ТАКА ПОСТЪПВАМЕ МЪЖЕТЕ!
Виж Цъгов примерно е друга бира: Той ще върти-суче да научи нещо лично за някого... Затова и има десетки фейк-профили - за да може да води според него социален БЛОГОВ инженеринг и слухти и интригантства.
Точно затова аз казвам за сетен път и то поименно адресирано, че Свилен Цъгов е просто един ПУТЬО!
И съм готов когато каже да му го кажа и в очите, в Реала. Та, ако ще зад 10 негови ученика - каратистчета - да се скрие, женчото му с женчовците.
Ако ти не оторизираш Любо да даде номера ти на някого - той никога не би го напаравил! И на мен проумей, че номерът ти изобщо не ми е изтрябвал. Но когато лееш куп лъжи по мой адрес - мъжкото е да предоставяш НАДЕЖДНИ начини аз да ги опровергая и ТИ ДА СЕ ИЗВИНИШ ПРЕД ОКОЛНИТЕ.
Не за друго... Не за мое Его... А защото ТАКА Е РЕДНО, Венци!
Или съм в грешка?

Второ: Като не ти харесва параноята в България - ми е я де е Русия бре! ДРУМ!
Тук, най-отговорно и пред всички заявявам: АЗ, ГЕОРГИ СТОИМЕНОВ, ЩЕ КУПЯ НА ВСЕКИ РУСОФИЛИСТИК И ТЕХЕН ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО САМОЛЕТНИЯ БИЛЕТ ДО КОЯТО ТОЧКА НА РУСИЯ КАЖЕТЕ!
Заявявам също, че веднага ще ВИ изкупя недвижимата собственост ПО ПАЗАРНИ ЦЕНИ.
И ето ВИ старт в страхотния ВИ живот в страната, която поставяте НАД Родината си. Поне така се вижда.
ОТИВАЙТЕ БРЕ! ДРУМ!
И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!
Схващаш ли, Венци?
Схващаш ли, че аз не го говоря колкото да си чеша езика, а бих го направил, но ВИЕ сте тези, които няма да посмеете да реализирате такова начинание.
Е... ЩОМ НЕ СТЕ В ТАКАВА ГОТОВНОСТ - ДО ТАМ СА ПРЕТЕНЦИИТЕ ВИ ДА ВИЕТЕ КАТО НЕДОБИТИ ПЕСОВЕ!
Просто си подвийте опашките и си ближете раните тихомълком, а не да се правите на лъвове, при все, че сте мишоци.

Трето: Снимките с храната са чиста проба ИРОНИЯ, Венци. Кога с ВАС, кога с мен самия.
Но най-малкото са оформени винаги естетически и, ако човек гледа на тях неповърхностно - може да научи някои неща.
Ще ти дам пример, но сега не ми се рови, за да видиш колко ГЛУПАВ е Чернопръцко и какви идиотии пише за неща, от които представа си няма, наместо да се замисли, ако трябва да МЕ попита (както правят много хора тук) и да НАУЧИ НЕЩО. Говорим по нишката, която засегнах, но да не търся сега постинга му.
Венци, тук, в САЩ, и това съм го разказвал поне 5 пъти през годините, храната можеш да си я поръчаш с точно определена температура и от това зависи и цената й. Тоест, Венци, една телешка пържола, ако струва Х долара с температура 39 градуса, ще ти струва Х+у долара с температура 45 градуса и ти ще я получиш! Схващаш ли? Схващаш ли, че хората са толкова напред, че по отношение на храната примерно, да можеш да поръчаш дори температурата й и тя да ти е гарантирана? После: само сельо, който не е излизал от КъндаМъндово Бургаско може да не знае, че в САЩ порциите са винаги, ама винаги огромни. И не те питат искаш ли или не остатъка, а ти го донасят накрая пакетиран в тарелки, а ти може да не го вземеш. Тогава се УНИЩОЖАВА - никога, ама никога някой няма да си позволи да го даде на бездомен отвън. Никога!
И тези неща съм ги говорил много пъти казах, защото за първи път съм бил в САЩ през 2002-ра, а от тогава съм ходил поне 6 пъти и имам наблюдения от поне 4 града, включително сега Фриско, където съм за 2-ри път.
Така, че, Венци, ако диалогът тук се водеше такъв, какъвто беше преди разни Рустьовци да лъснат с пръшливия си гъС и всички комплекси тук, дори за храна говорейки - човек може да се обогати най-малкото с нещо любопитно, ако не полезно.
Защото снимката от Никулден според теб е простотия, но един да се е поинтересувал каква гъба е шийтаке и да е научил, че е един от най-полезните хранителни продукти - пак е полза.
А я има и в България. Около 24 лева е килото, но си струва, защото за здраве пари не се пестят: Кило цигари е поне 200 пъти по-скъпо, а да речем Чернопръцко пуши, но шийтаке едва ли хапва поне веднъж месечно. Хей така, за драве, а не, че е от голЕмото добр'утро. И аз никога преди да започна ебавката си с ВАС не съм парадирал с каквото и да е - напротив - дори не сте знаели за съществуването ми. Сега също не парадирам - дразня ВИ и вие скимтите като самонаритали се псета.

Понимаеш, товарищ?

Сега вече наистина лека нощ, защото го писах на порции този коментар и ей го на - стана 42 минути след полунощ. А ще ставам в 8 и ще съм адски ангажиран.





ПС за Венци:
В 22-ри коментар, vencivaleri1951 написа:
Не бе Жорко
В коментар го дадох, а ти се намеси и развали срещата ...

Венци, ще ти го поNтя за пореден път, а Любо ще ти потвърди или отрече когато... ако се появи:

ВЕНЦИ, ЛЮБО МИ ЗВЪНЯ ПО ГСМ-а ТОГАВА И ТОЙ САМИЯТ МЕ ПОМОЛИ ДА ПРИСЪСТВАМ, АКО МИ Е ВЪЗМОЖНО.

Да го поNтя отново, защото точно за това твое лицемерие говоря да извърташ пред околните нещата както ти е на теб удобно:
АЗ НЕ СЪМ СЕ НАТРАПВАЛ И ДОРИ НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ ВИЕ ВОДИТЕ РАЗГОВОРА. ЛЮБО МИ ПОЗВЪНИ НА ГСМ, РАЗКАЗА МИ КАКВО СЕ СЛУЧВА И МЕ ПОПИТА ЩЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЛИ ДА ГО ПРИДРУЖА ПРЕД "НАРОДНИЯ", ЗА ДА ИГРАЕТЕ.

ТАКА ЛИ БЕШЕ, ЛЮБАК?
цитирай
22. eva666 - 14 / мараХуйке 1917 и 866, Пескарска Сливо,недоЕбана, пак ли след Жоро,муха конска!!
10.12.2019 11:32
защо ми изри комента за Ики Маус
иумните кратки коментарии, а се домъкваш тук, бе блокук нагъл..
кога ще си намериш ЖИВ мъж и да се..кУртолясаш малкоо..
стой си при дртите 60 г. нетни мУхлоьвци..
Жоро е за мен @@@ отиваме си, умри от яд!
и даа, БАТКО си играе, както си ПОЖЕЛАЕ/ особено па с теб, изтривалке смешна

Рекламаа ))))

ТАКА ПОСТЪПВАМЕ МЪЖЕТЕ!
Виж Цъгов примерно е друга бира: Той ще върти-суче да научи нещо лично за някого... Затова и има десетки фейк-профили - за да може да води според него социален БЛОГОВ инженеринг и слухти и интригантства.
Точно затова аз казвам за сетен път и то поименно адресирано,
че Свилен Цъгов е просто един ПУТЬО!
И съм готов когато каже да му го кажа и в очите, в Реала. Та, ако ще зад 10 негови ученика - каратистчета - да се скрие, женчото му с женчовците.
цитирай
23. getmans1 - ЕЙ, ТУК ПЪЛНО С АГОРА-плазмодии бе. ...
10.12.2019 11:42
ЕЙ, ТУК ПЪЛНО С АГОРА-плазмодии бе ... бря-бря ...
цитирай
24. cortana - ~ 26. eva666
10.12.2019 11:55
eva666 написа:

Жоро е за мен @@@ отиваме си, умри от яд!
и даа, БАТКО си играе, както си ПОЖЕЛАЕ/ особено па с теб, изтривалке смешна
аа ))))
|Точно така, любима моя! :):):))) Създадени сме един за друг, а и не си падам по 'мъже'!! :):):)
цитирай
25. cortana - Олеле, обърках профилите!
10.12.2019 11:56
Тъкмо оправях компютъра на Корти и..... :):):)
БАТКО СЪМ!! ОБЪРКАХ СЕ!! ИЗВИНЕТЕ МЕ!! :):):)))
цитирай
26. starforlife - Жорооооо, защо не предупреди, че ще има ново весело, значи!
10.12.2019 11:58
Леле, пак обърках! Профилите!! :):):)

Сега освен и анонимно да си попиша?? :):):)
цитирай
27. vencivaleri1951 - Жоро, губя бройката на биковете ти
10.12.2019 11:59
Както и да е. Кога съм намесвал децата ти човече, та аз не знам дори какви и кои са. Впрочем спомням си, че водеше някого на кино, но възраст, пол ми се губят. Ако косвено са засегнати заради теб , но те четат ли те? Лично мен ме е срам от коментарите тук и поради това не търся помощ. Жоро, вярвам, че си в Амстердам , сега разбирам ,че и деца, дете е там с теб. За мен това е Дежа вю. Лично аз когато за първи път бях там , първо отидох да видя системата им от диги. Нямам спомен какво ядох и пих,Ермитажа разгледах по скоро да не остана ,,капо,, както го направих с ленинградския, но за дигите цъках дълго. Впрочем в подръжката на сериозна позиция бе българин-инж Догазанов , хидростроец.Аз не знам колко програмисти са се изнесли от България но по думите му хидроинженери те , проектанти и на терен масово са емигрирали. Тук му взеха поради реституция дома, а там на ,,ръце го носят,,
Тук се давим при всеки дъжд, там...
Отклоних се от темата. В Амстердам си, добре. Искаш да ни разкажеш, много добре. И ако перифразирам един култов блогър то:
-какъв смисъл правят постингите ти със сгради, ядене и пиене? Ама си се занимавал с тези простотии заради мен глупака. Ами защо слизаш на нивото ми, още повече, че не съм влизал до днес при теб на твоите презентации. Ти си високо платен експерт, струва ли си да слизаш на толкова ниско ниво.?
цитирай
28. анонимен - И ето, пиша си и анонимно!! :):):)))
10.12.2019 12:05
vencivaleri1951 написа:
Впрочем спомням си, че водеше някого на кино, но възраст, пол ми се губят. Ако косвено са засегнати заради теб , но те четат ли те? Лично мен ме е срам от коментарите тук и поради това не търся помощ. Жоро, вярвам, че си в Амстердам , сега разбирам ,че и деца, дете е там с теб. За мен това е Дежа вю. Лично аз когато за първи път бях там , първо отидох да видя системата им от диги.
ВенцО, сега вече ще спя!! Когато се събудя, ще ти покажа кога и за какво намеси децата ми. Но си прав с шампиона съм в Амстердам.
Какви диги бе, диги!! Първо се отива на плюскане!! :):):)))
цитирай
29. cortana - И да се цитирам като анонимен, че някой като рустО може да промени коментара!! :):):)
10.12.2019 12:07
анонимен написа:
И ето, пиша си и анонимно!! :):):)))
vencivaleri1951 написа:
Впрочем спомням си, че водеше някого на кино, но възраст, пол ми се губят. Ако косвено са засегнати заради теб , но те четат ли те? Лично мен ме е срам от коментарите тук и поради това не търся помощ. Жоро, вярвам, че си в Амстердам , сега разбирам ,че и деца, дете е там с теб. За мен това е Дежа вю. Лично аз когато за първи път бях там , първо отидох да видя системата им от диги.
ВенцО, сега вече ще спя!! Когато се събудя, ще ти покажа кога и за какво намеси децата ми. Но си прав с шампиона съм в Амстердам.
Какви диги бе, диги!! Първо се отива на плюскане!! :):):)))

цитирай
30. cortana - Eeeeeeeeee, отново си обърках профилите, значи!!
10.12.2019 12:08
цитирай
31. starforlife - .
10.12.2019 12:09
анонимен написа:
И ето, пиша си и анонимно!! :):):)))
vencivaleri1951 написа:
Впрочем спомням си, че водеше някого на кино, но възраст, пол ми се губят. Ако косвено са засегнати заради теб , но те четат ли те? Лично мен ме е срам от коментарите тук и поради това не търся помощ. Жоро, вярвам, че си в Амстердам , сега разбирам ,че и деца, дете е там с теб. За мен това е Дежа вю. Лично аз когато за първи път бях там , първо отидох да видя системата им от диги.
ВенцО, сега вече ще спя!! Когато се събудя, ще ти покажа кога и за какво намеси децата ми. Но си прав с шампиона съм в Амстердам.
Какви диги бе, диги!! Първо се отива на плюскане!! :):):)))
ТАКА ВЕЧЕ Е ДОБРЕ! ХАХАХАХАХАХАХА
ХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХХАА
цитирай
32. cortana - И пак обърках профилите, значи!! :) :) :)
10.12.2019 12:16
цитирай
33. cortana - Предай 'и поздрави на НАТО!
10.12.2019 12:17
На Анджи. :) :) :) От мен, БАТКО! :) :) :)))
цитирай
34. starforlife - Бик #1
10.12.2019 12:31




vencivaleri1951 написа:
Ти си високо платен експерт, струва ли си да слизаш на толкова ниско ниво.?
Добрееее, ще си призная!! ВенцО, АЗ СЪМ ОХРАНИТЕЛ НА БИЛЛА У БУСМАНЦИ!! Тоест, нивото ми е екстра!!
















цитирай
35. starforlife - :) :) :))) :) :) :)
10.12.2019 12:31
цитирай
36. vencivaleri1951 - Ник, а не бик
10.12.2019 14:15
Какво значение има какъв си щом ти е гот, или не ? Лично аз си спомням с много добро чувство времето в което бях и охранител на пазара в Триъгълника. Най малкото защото беше преди повече от четвърт век. Зняеш ли какви интересни истории стават по пазарите- закачки,смях, авантюри .,.Живот има по всички ,,етажи на сградата,,Стига да знаеш какво искаш. Едни целуват жаба и тя се превръща в принц, други целуват принцеса, пък тя е жаба се превръща. Пак добре ,ако те кефят жабешки бутчета:)




quote=starforlife]



vencivaleri1951 написа:
Ти си високо платен експерт, струва ли си да слизаш на толкова ниско ниво.?
Добрееее, ще си призная!! ВенцО, АЗ СЪМ ОХРАНИТЕЛ НА БИЛЛА У БУСМАНЦИ!! Тоест, нивото ми е екстра!!
















[/quote]
цитирай
37. starforlife - Добро утро, тролове, фейкове, готини и не толкова съблогъри.
10.12.2019 17:22
Приятен ден на последните две категории, а първите две... Какво да ви кажа? По-глупави сте, отколкото ви мислех.
По-"важното" обаче е, че сте по-смотани и нещастни и никога няма да надскочите себе си.

От казаното днес запомнете едно: БАТКО ВИ Е ПОСРЕЩНАЛ ТУК ВСИЧКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И МОДЕРАТОРКИТЕ, И ЩЕ ВИ ИЗПРАТИ СЪЩО ВСИЧКИ.
цитирай
38. starforlife - ПС за пръдльото Свилен Цъгов:
10.12.2019 17:25
Шкембьо, нали беше много отракан и дори с ритане се заканва бре... Къде е смелостта ти да си говорим хей така - прямо в очите и като Мъже, а не като теб, пухчо?

Видя ли колко са смешни магнолийните ти "логически" разсъждения? Почти колкото онези за снимката ми дето се показа какъв пълен глупак си.
Във всичките си превъплъщения, Цъгов. Във всичките си превъплъщения.
Чакам разобличаващия ти постинг. Гледай да е до Нова година. 2222-ра иде реч.
И не забравяй в постинга ти да присъства снимката ми с "Астрата".
цитирай
39. ba4kata73 - Аз съм трол на бачката Жорж!
10.12.2019 18:27
Да се знае! хаахаааа
цитирай
40. getmans1 - впрочем, гетю съгласи ли се да по...
10.12.2019 19:51
vasilisa1917 написа:
впрочем, гетю съгласи ли се да постне твой коментар от неговия профил?


... Защо не, той може спокойно да се обади и като starforlife :) :))) :)

ba4kata73 написа:
много странен коментар от пишкова: "Искам да завява, че се извинявам на Василиса, Рустам, Черният хищник и Панталеев! Освен това искам да кажа нещо за Жоро. За мен той е крайно неуравновесен индивид. Дори плашещ с енергията и маниите си"


vasilisa1917 rustamova написа:
ама тази докторица от акаунта anngry хич пък едно пояснение да беше дала, а то взела от скайпа коментара на Жорката и го пляснала ей така. Сега вече са трима като триглавата ламя: докторицата, гочито и горкана: никога не знаеш с кого точно си имаш работа.

цитирай
41. starforlife - ПС за ЧерньоПръцц:
10.12.2019 20:47

наЮлия, ти беше кефф да се лигавиш, докато ви разбере гнездото на
миризливи оФчи барабонки,а сега, стана бабасанитарка и мерудия, ли беше.М?
М? ее, кой тогава е жалък подляр и откровен пеДал...
анонимен сфирчкоо, какин Кофичко, де вика корти..
смешковци, рИвете за шутове и токаци по манерките..блогови полезни идиоте
цитирай
42. starforlife - :) :))) :) гепи, браточка..наздраве..
10.12.2019 20:49
ba4kata73 написа:
Да се знае! хаахаааа

цитирай
43. vmir - 25. starforlife, Чак сега видях:
14.12.2019 14:03
starforlife написа:

АЗ НЕ СЪМ СЕ НАТРАПВАЛ И ДОРИ НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ ВИЕ ВОДИТЕ РАЗГОВОРА. ЛЮБО МИ ПОЗВЪНИ НА ГСМ, РАЗКАЗА МИ КАКВО СЕ СЛУЧВА И МЕ ПОПИТА ЩЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЛИ ДА ГО ПРИДРУЖА ПРЕД "НАРОДНИЯ", ЗА ДА ИГРАЕТЕ.

ТАКА ЛИ БЕШЕ, ЛЮБАК?


Точно така беше, Жоро - замолих те ако имаш възможност да присъстваш, и хем Венци, хем Валери вече е коментирал този факт неведнъж - че съм си помислил, че ме вика не да играем шах, а за да ме набие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2589696
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031