Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2020 00:50 - Няма да позволя повече на многоуважавания от мен МъжкарПредатор да се опитва да вменява охранителството ми
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2338 Коментари: 26 Гласове:
32

Последна промяна: 21.03.2020 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
  https://www.odit.info/?s=6&i=283454&f=668

image
image
image
image



image
image

image





Гласувай:
32



1. starforlife - И по станалия напоследък шаблон - няколко думи от Автора.
17.03.2020 00:53
Този път Авторът на всичко съм самият аз.
Включително и на ебавката, която още одеве поднасох в самия край на дискусията, която едва ли ще имате търпението да изчетете на цитирания в постинга линк, който отново повтарям и тук:
https://www.odit.info/?s=6&i=283454&f=668

И сега...
Сами разбирате, че това в шарено-циганския цветен текст в началото на постинга е ебавка с двамата, споменавани там.
А идеята на този постинг е да сложи край на опитите на ЧерноПръдльо да се опитва да ме шантажира с болнаво-фустрираните си опити да вмени, че съм охранител.
Което пък и да е истина - не виждам какво лошо е - нито някой храни Семейството ми, нито нещо съм поискал от някого И тук. Напротив - на много от вас съм дал. Оснавно Знание или Можене, а дори и доста целокупни решения, облекчаващи блогуването ви.
Та по тази причина, за да не може да се опитва да спекулира с нещо, случило се преди вече 7 години, ви го поднасям като изчерпателна информация, която можете да прочетете ползвайки линка. Всъщност, изчерпателна, доколкото там доста е писано, а иначе все още пазя папка с над 300 листа документация както от СДВР, така и от Икономическа полиция, така и от Прокуратура, така и от КЗП, така и от КЗК и други инстанции.
И това говорим за конкретната случка, която се дискутира там - иначе за СОТ-дейността (ми) въобще, която е доста доходоносна м/увпрочем и никога не бих оставил като един от бизнесите ми, мога да ви говоря с дни.
За любопитните, които искат да си обрисуват още по-добре картинката - e да речем И последният ми КЪМ МОМЕНТА коментар от преди малко тук:
http://getmans1.blog.bg/politika/2020/03/16/a-ti-drugariu-da-da-tochno-ti.1700827

А за всички онези съблогъри, които не са листа, носени от вятъра, имам молбата да се изкажете с каквото и да е под този постинг.
Смятате ли например, че дори да съм охранител, е нещо унизително?
Смятате ли, че да мълчите на такива отрепки като ЧерноПръцко, е нещо достойно?
Смятате ли (ВАЛЕСКА), че е нещо ненормално да реша в един момент, след над 13 години мълчание спрямо педерастията на онази шайка идиоти, самоопределили се за тартори тук, да извадя пошъл език, за да дам поне вербално възмездие за всичките унижения, на които са подлагали куп блогъри?
Не на последно място: СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ АКО РЕША ДА СИ НАЧЕША ЕГОТО И ГИ ИЗТРИЯ КАТО ПРОФИЛИ АМА ВСИЧКИТЕ ВЪПРОСНИ ЛАЙНАРИ - ЩЕ СЪМ ФУСТРИРАН ИДИОТ?

Често да ви кажа, не ми пука какво смятате.
Сами определяте средата, в която в случая тук да блогувате.
Аз моята си я съграждам сам и отдавна спрях да помагам спрямо вашата ТУК.
Така пожелахте вие. С овчедушието си.
цитирай
2. germantiger - +
17.03.2020 01:12
НАИСТИНА Е ТАРТЮФЩИНА ТОВА С ТАБЕЛИТЕ НА БАНКИТЕ И НЯКОИ ФИРМИ

цитирай
3. getmans1 - А, МОЯТ ПОСТИНГ БЕШЕ МНОГО ПРОСТ...
17.03.2020 01:29
А, МОЯТ ПОСТИНГ БЕШЕ МНОГО ПРОСТИЧЪК ... ЗА ФАЛШИВИТЕ ФИГУРИ ТУК;

- А, ТИ Д Р У Г А Р Ю, ... ДА, ДА ТОООЧНО ТИ,
- ДЕТО РЕДОВНО ХВЪРЛЯШ КАМЪНИ ПО МЕН ...
- ТИ ДРУГАРЮ, ДОКОГА ЩЕ ЗАБЛУЖДАВАШ
- ПУБЛИКАТА ТУК С ИЗМИСЛЕНАТА ОТ САМИЯТ
ТЕБ Л Е Г Е Н Д А ... ПЪЛНА С ОТКРОВЕНИ
ЛЪЖИ И ПОЛУИСТИНИ И ФАНТАСМАГОРИИ ...
- РАЗКАЗА ЛИ КАК ТЕ УРЕДИХА В
ЛЕНИНГРАДСИКЕЯТ РАБФАК,
КАК ПОСЛЕ ТИ УРЕДИХА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯТА
ВЪВ ФРАНЦИЯ И ПОСЛЕ ТУК НАЗНАЧЕНИЯТА.
А, РАЗКАЗА ЛИ ИМ КАК СИ ПОСТРОИ КЪЩАТА
В НАРУШЕНИЕ И С КРАДНАТА ВОДА ... И КАК ТЕ
НАКАЗАХА ЖЕСТОКО СЪС ЗАЩИТА НА ТЪПАТА
ДИСЕРТАЦИЯ... ИМА И ОЩЕ, НО И ВРЕМЕ ИМА.

ХА-ХА-ХА, НАМЕРИЛ СЕ КОЙ ДА МЕ СЪДИ ...
цитирай
4. starforlife - ~ 2. germantiger
17.03.2020 01:41
Митак, радвам се, че се появи.
Дано пък този път си харлия и повлечеш крак да се изкажат (дори ПРОТИВ МЕН да е) повече хора, които идиотите тук не припознават видите ли като мои клонинги.
Това са им оръжията: Когато не могат да играят честно и с аргументи - играят подло, скрити зад виртуалността им, но Корти е тази, която може да ви разкаже за колко време намирам виртуален смелчага и му цъфвам на входната врата.
Другата, която може да ви говори в това направление, не, че е била моя приятелка като Корти, това е като НИК anin, която Юлка с терор отказа от това място.

Митак, ти си от тези, които крайно фустрират въпросните. Основно с това, че не си им цепил никога басма и езикът ти е бил също толкова вулгарен, колкото моя ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ.
Както също си и ти от тези, които с два пръста на всичките вкупом можеш да им извиеш вратовете. Защото е факт, че си як като бивол (и почти толкова умен - ха ха ха - шегувам се - интелигентно и особено начетено "копеле" си). И какво е тяхното вербално поведение? Какви ли не лъжи и опити за вменяване по твой адрес, но на никого не ще му стиска както спрямо мен в очите да ти ги каже, защото отлично знаят, че и ти подкова с голи ръце огъваш, но скрити зад виртуалното си "мъжество" се пудрят ли пудрят. И точно техните клонинги, които като похват приписват на такива като мен... Се перчат.
Де~ба мъжкарите лъжливи, де~ба!
цитирай
5. starforlife - ~ 3. getmans1
17.03.2020 01:44
Радо, при теб положението е същото.
И ти си човек, когото недолюбват въпросните и когото как ли не са подигравали през годините.
И дори точно случката когато се заканваха с физическа саморазправа с теб, ме провокира да изоставя невземането на отношение спрямо каквито и да са "войни" тук и да ги захапя.
Пък сега ги адски боли, правейки се, че ги отвращава, че стигнах до там да намеся и "коричните им красавици", с ликовете на които си триехме... нали.
Ами каквото повикало - такова се обадило!
Защо като "съм" такъв краен простак - не една и две Дами от тук, блога, са ме търсели за какви ли не, включително и реални, помощи и не са се страхували да ми доверят телефонния си номер и/или се срещтат реално с мен?
Мили Дами, бъдете по-осторожни с такива простаци като моя милост, защото това да не ви посегна се дължи само на факта, че има мъжкари като ЧерноПръцко, който инспирира решението ми за този постинг, за да му отнема веднъж завинаги възможнастта да се опитва лъжовно да моделира връзката ми с охранителния бизнес.
Ако не е той, че да всява в мен респект и страх от възмездие - всичките да съм ви първо изнасилил, а после нарязал и на парчета.
Само Плондер бих ухажвал, защото иначе ще опровергае, че ето това са нотариални заверки при Дахтеров, които показват, че като беден била-охранител, който... как беше, ЧерноПръдльо... е измамучен... Давам дори 5 цифрени суми на заем на Приятели.
Е... Приятели-Приятели, ама едно нотариално оформено такова обстоятелство си е задължително. И не, че да няма приятело-измамучкване, а защото това се нарича Култура на Живот.
Та... Снимки на нотариалните документи на някои такива заеми, давани от мен, многоуважавани от мен Венци-1951.
От мен, тънещият в "битова нищета".
http://starforlife.blog.bg/photos/154138/IMG_20200317_004858.jpg
Нова папка, м, многоуважавани от мен Венци-1951?
След тази тук
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/03/15/bila-ohranitelski-bitovo-nishteten-pir-po-vreme-na-koronavir.1700698
с нотариални актове на имоти на тъп била-охранител, сега пък такава с парични заеми, давани от него и още в процес на издължаване. Защото по ирония на Съдбата, първият, който се вижда е от същата тази 2013-та година и е за 14 500 лева. Има си всичко проверимо, включително входящи номера при Нотариуса, който бил първа дружка на Плондер.
Тоест, ЧерноПръдльо, казваш, че февруари скимтя за някакви 3 хиляди, а октомври имам вече 14 500 излишни та ги давам на заем?
А те не са и 14 500, а са 3 х 14 500, но са разбити така, защото има таван за минаване не по банка, а в брой, а защо да храним и банките? Стигат само 3 х 80 лева за нотариалните заверки.
Ето ти потвърждение за думите ми - втори договор, след няколко дни, за нови 14 500
http://starforlife.blog.bg/photos/154138/IMG_20200317_004922.jpg

А ето ти и друг, напосоки, от виждащото се като количество ветрило в папката.
За нови 14 500.
http://starforlife.blog.bg/photos/154138/IMG_20200317_005006.jpg
Отново не единичен, а като част от "серия", за да са сумите под тавана (15 000 тогава) и да не се храни банка, а само нотариус.

Бахти охранителите в България, дето могат да си позволят да дават такива заеми, м?
Ама иначе не ги извадих тези неща, когато рустьо от фейк-профилите си се опитваше да твърди, че съм бил завиждал на икококономчо за "Мерцедес"а. Дето струва по-малко дори само от едната третина по дадения от мен като заем от първите две снимки и, ако съм бил комплексар като въпросния - три такива "Мерцедес"а да съм купил само със сумата в този заем.
цитирай
6. germantiger - ++
17.03.2020 06:56
много ме надценяваш ;) имам слаб хват и средни или слаби предмищници, в никакъв случай не съм силен като вол, но благодаря за оценката, друже

а блеки има оправдание да не се среща с теб - от екрана на тв казвали да си стоим вкъщи - той това го е тренирал преди повече от година с теб

иначе казано ти си като вирус :)
цитирай
7. fun1001 - писах нощес, че Средата тук е токсична/ т.е.вирусна..
17.03.2020 08:16
ж, не можах да издържа...10п го сбърка...)
/ правилното е, фРустрация, респ..фРустрирам..

/ ако, те успокоява, баба кумоДела, и тя го..бърка..тоочно като теб!!

Фрустрация е термин от психологията, който обозначава емоционално състояние на човек, излъган в своите очаквания и/или лишен от възможността да постигне силно желана цел. Проявява се най-често под 3 форми:

Агресия – когато човек „експлодира“.
Регресия – когато човек не е в състояние да избухва и таи всичко в себе си.
Ресигнация – избухване в сълзи.
цитирай
8. starforlife - Юлия, това ли според теб е най-важно - една пропускана буква?
17.03.2020 08:44
Де~ба тоя Гугъл, де~ба...
цитирай
9. milady - :-)) ее, ко сега, недей рева..
17.03.2020 09:17
и мен, ме наричатЕ..санитарка тъпа,девиантна, неграмотна, че и неОнодена!!!?

аз съм лингвист, жоре, дразни ме..
и аз, мога да бъда...лошаа и устата...когато,пожелая

инак, съм те защитавала мн пъти..и, пак,мога..
днес, съм на РДен, но мисля, да му Зема акъло на тозз сладкодумен Лицемерин 1951
Срам ме е да го гледам..
как..се лигави с анонимни клошари и гладни мазни котки
до...бло ку ку ване )

извинявай, не целя, да те обидя..и не желая, да съм Звезда.)
/ една пропускана буква? една пропусНАТА..
08:44
цитирай
10. starforlife - Ами не, Юлия, ГРЕШИШ ТИ. Или по-скоро не разбираш какво казвам.
17.03.2020 09:22
ПропусКАНА си е пропусКАНА и с това целя да кажа, че я пропусКАМ постоянно, а не, че съл я пропусНАЛ сега.
Така, че, напънът ти продължава да си е просто фустрация - ха ха ха - (без "р").

ПС: И това не е реване, а показване на Истината и факта, че те отлично я знаят, но типично пе~алски преиначават и лъжат.
Иначе е факт също и това, че аз постоянно се гаргаркам (а не дразня) с това "била охранител". Както е факт и това, че съм казвал как след казармата, в едно с прохождането си като частник, паралелно работех и като охрана в "Балканбанк". Нищонеправеща работа, костюм, отлична заплата - защо да не го правя? И сега бих го правил, ако си заслужава и имам времева възможност.
Така, че... Тяхното е точно фустрация.
цитирай
11. absolution - Здравей, Стар!
17.03.2020 09:57
Както винаги безапелационно неоспоримо представяне на нещата.
цитирай
12. vmir - Жоро,
17.03.2020 10:12
животът не е достатъчно дълъг, за да го пилееш в ограмотяване на застарели безделници, за които единствената радост е да заблудят или подкокоросат някой ограничен глупак, че времето им не е отминало и само Путин да пристигне с гръм, ще ги направи губернатори и пом-губернатори на Задунайская Губерния както са правени предците им. Няма как да ги убедиш, че настоящото им вредителство е заплатено с лишенията на същите глупаци, които те подкокоросват да следват паразитния им пример, защото са достатъчно глупави да не схванат, че ако родителите им не са били толкова мамени, днес и те най-вероятно щяха да бъдат по-подготвени, успешни и неподвластни на мерака да се обогатяват с ракетите на Путин. Вместо това щяха да бачкат от сърце неща, за които са добре подготвени и работата нямаше да им изглежда като края на света или каторга заради смешната им претенция за неоценени всезнайковци.

цитирай
13. cell - Здраве <3 и да имаш на макс Пожеланото си :-)
17.03.2020 10:57
"..Ами не съм-просто не се задоволявам с много- искам всичко..."
цитирай
14. anngry - Добро утро, Ж-Стар! :D
18.03.2020 05:27
Присъединявам се напълно към 13 коментар, като същевременно се съгласявам напълно с 11.
Приятен ден! :D
цитирай
15. anngry - И всъщност още веднъж искам да те поздравя и да ти благодаря за.......
18.03.2020 05:32
...... постинга ти "С какво ще ви е полезен този постинг (от Бусманската ми била-охранителска Библиотека)?"
Прочетох вече "Призракът на Сталин", в момента чета "Време секънд хенд" и по мое мнение и двете книги са уникални. Благодаря за заглавията.
цитирай
16. novitejivotni - Виж на какво попаднах:
20.03.2020 20:43
При слепите хора се изостря слуха, при глухите - зрението. При тъпите се изостря желанието да се изказват неподготвени по всички теми. :-)
Аз се сещам за няколко такива, тук в блога.
цитирай
17. starforlife - ~ 16. novitejivotni
21.03.2020 11:22
Здраво.
То това, на което си попаднал е повече от ясно, а за блог.бг е тенденция.
Аз винаги съм се занимавал с технологии.
Още от времето, когато учех в техникума промишлена електроника, когато правех разни цветомузики, дисторшъни и прочие "детинщини" и си изкарвах пари (в едно с якото бачкане лятото), за да мога да не бъда аутсайдер, а точно обратното, защото не получавах пари от родителите си. Тоест, от около 16 годишен на мен никой не ми е дал 1 лев, а всичко постигнато (постинг назад показвам нотариалния акт на първия си недвижим имот, закупен от мен на 18 годишна възраст) е плод на... това, че според такивата идиоти, за които говориш, съм "тъп" (цитирам ги) и прочие.
Е... Тъп-тъп, ама както казах, някъде от 1987-ма се занимавам с технологии и през целия си живот съм изкарвал хляба си (а и давал на много други, включително и в момента) с това, а не съм бил падмятан от приумиците на Съдбата като листо.
Това са цели 33 години, през които за мен песента
https://www.youtube.bg/watch?v=WSk4y9mJZrQ
никога не е била меродавна.
За "умниците" тук - уви.
цитирай
18. starforlife - ~ 14. anngry и 15. anngry
21.03.2020 11:25
По първия коментар: Благодаря.

А по втория: Тези дни ще предложа още "книги от левче" (цитирам идиотията на Идиот1951), които няма да съжаляваш да прочетеш и се надявам да си чела поне 1/3 от тях.
цитирай
19. starforlife - ~ 12. vmir
21.03.2020 11:28
Любак, ти отлично знаеш колко интересен, динамичен и плодовит е бил и е животът ми. Това е нещо като... да речем кръчмите в Испания, в които можеш да лющиш шам фъстък и плюеш черупките по пода, докато пиеш бира и гърлено разговаряш с другите "простаци" около теб. Просто "простотия", която да ни поразпусне от "сивото" културно ежедневие. Ха ха ха
цитирай
20. starforlife - ~ 11. absolution
21.03.2020 11:29
Това съм аз! Ненавиждам празнодумието! Още повече некадъността и паразитирането!
цитирай
21. starforlife - Много е смешно и жалко ето такова поведение:
21.03.2020 11:36
http://andri.blog.bg/lifestyle/2020/03/21/komunizma-se-zavyrna-imame-voenna-diktatura.1701601

http://starforlife.blog.bg/photos/154138/andri_blog.jpg

А в случая, по отношение но обстоятелствата с коронавируса, е и престъпно дори.
цитирай
22. barneba - Привет, Стар!
21.03.2020 14:16
Добре си ти, както казваш, носят ти храната в къщи. Така го правят в цивилизованите държави, а у нас се опитват да спекулират.
цитирай
23. starforlife - Такаааа...
21.03.2020 15:12
Сега...
Позволих си да включа снимките от линковете в моя 5-ти коментар (неудебелената част) в самия постинг.
Хей така, нарочно. Нали съм хвалипръцко. Ха ха ха
Не бреее, не. Направих го, за да може когато простеят по нишката на моято глупост, била-охранителство и битова нищета - просто да давам линкове към този и предходния ми постинг. В тях "черно на бяло" се вижда опровержението на тези неща чрез материалните ми успехи. А иначе снимки на дипломите от образованията ми има напред в блога ми - да не търся сега къде, но май ще е по-добре някой ден да събера всичко на едно място.
Не за друго бре, а нали съм комплексар.
Ха ха ха
цитирай
24. starforlife - ~ 22. barneba
21.03.2020 15:15
Не си разбрал.
Не държавата (Нидерландия) прави това за гражданите си, а нашата (мерзка амерковска) компания.
Един път дневно ни докарва до вратата (при)готвена в контролирана среда храна за трима за деня или следващия, в зависимост от това дали сме заявили доставката за рано сутринта или вечерта. По изключение може да заявим и за следобеда, но не е желателно. Освен храната се включва минерална вода, натурални сокове, бира. Освен това: Средства за личната... "красота". Самобръсначки за еднократна употреба например. Още: Дезинфектиращи препарати за лична и битова хигиена, защитни маски (непропускащи над 1 микрон, защото тези, които масово слагат хората са по-опасни, отколкото полезни) и някои други подобни. Включително... презервативи - ха ха ха.
Това, повтарям, го прави Компанията ни за всички служители по света, включително България, и е напълно за нейна сметка - не се заплаща от нас или да ни се удържа от трудовото възнаграждение.
И най-сериозният жест е, че за всяко едно нещо се гарантира неговата безопастност. Тоест, както вече написах - храната се приготвя в контролирана среда от продукти, тествани за безопасност, а останалите, пакетирани в непропускливи опаковки неща, включително например напитките и консервите с ананас или манго да речем, които са един вид от десертите - се третират с дезинфектанти. Разкарващите бусове също, а доставчиците са в "скафандри" и нищо не могат и да искат да говорят, защото са с респираторни маски, а само подават пакета, формуляра за подпис и вдигат ръка за "здрасти" и "бай".
Да не забравя да кажа, че още в началото на задълбочаване на проблема с коронавируса, на всеки служител бяха раздадени според броя на помещенията в жилището му UV-лампи, които автоматизирано се включват през денонощието, за да обезпаразитяват помещенията, в които са поставени.

Та така... (го правят цивилизованите работодатели)
цитирай
25. medium - Стар, винаги съм се убеждавала, че когато ти говориш, опонентите ти трябва да мълчат.
22.03.2020 14:31
Поздрави, приятелче! :)
цитирай
26. starforlife - ~ 25. medium
22.03.2020 18:25
Когато фактите говорят (в случаите, които визираш чрез мен) - само идиот-комунягите продължават да бръщолевят глупости и лъжи.
Манталитет, какво да ги правиш? Станал неотменен, поради практикуването с десетилетия.
Слушай песента и да не ти пука. За мен е писана! Ха ха ха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2590646
Постинги: 1153
Коментари: 16834
Гласове: 13882
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031