Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2020 10:58 - Приятно ми е: Гочо-Тъпото, била охранител (hA-Ha-2)
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1297 Коментари: 19 Гласове:
28

Последна промяна: 04.05.2020 10:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image image


image
image
image
image image

Гласувай:
28
01. starforlife - Добро утро, Уважаеми Зрители. Не спите, нали?
03.05.2020 10:59
Защото както вече казах вчера - започнал съм една серия постинги, в която до Гергьовден ще ви запозная с моя милост - Гочо-Тъпото, трътлест била-охранител, блогър-графоман (ха ха ха) - през годините. Като тази серия ще е с относително точна хронология, тоест ще скибате неотразимия (ха ха ха) мен хронологично през годините, а на Гергьовден ще изцъфтя пред вас в настоящия момент.

И сега...
Снимки 1-ва и 2-ра, които са най-отгоре една до друга:
Чрез тях казвам две неща:
- 1-во: Преди правех снимковите си постинги така, че те да имат максимално добра ОБЩА визия. Тоест, често качвах снимки точно както са тези две: "Смачкани" като резолюция ЗАРАДИ НАСТОЯЩИТЕ ИДИОТСКИ УСЛОВИЯ В БЛОГА и без възможност за детайлно преглеждане чрез клик в/у тях и после "лупа+", защото както вече казах - за мен е по-"важно" не детайлно да се разглеждат снимките, а да носят като оформление някакъв вид "удоволствие" и "наслада" от това, че са оформени добре като ОБЩА визия.
Е да, ама като някои от хич некомплексарите тук, се опитаха да твърдят, че снимките ми не били детайлнни, защото били видите ли дори изваждани от клипчета в Ютюб? Та бях "принуден" да качвам снимките си вече при резолюция поне 2048х1536 пиксела, както са следващите 3 надолу, за да удоволетворя женчовските им напъни да ги заничат в детайли и търсят признаци и за фотошопиране - нещо друго, което същите тези комплексари тук са се опитвали да твърдят.
Тоест, драги комплексари, тези две снимки НЕ можете да детайлизирате.
Това първо.
- 2-ро: Качих тези снимки и ги отделих от останалите с по-голям отстъп, за да ги свържа със снимки от вчера.
На дибигюс голата ми снимка от вчера, дърпам Сестра ми.
Ето ни на тези две снимки в други Мигове от Живота ни.


Снимка 3-та, вече с възможност за детайлно заничане (ха ха ха):
Част от кръжока ни "Транспортна техника", който водеше баща ми - оня проЗ старшина (а не гене'ал - а не гене'ал) в милиционерския шлифер, фуражка и пагон "път без изход".
Кой съм аз на снимката ли?
А открийте ме де!
Кликайте в/у ня, след това с "лупа+" увеличавайте и разгледайте в детайли.
Но знайте, че първо място на състезанието (междуучилищното на града), след което е правена снимката, го спечели именно моя милост, а на второ беше онова малко момиченце най-вляво на снимката (Марианчето), което е с 2 или 3 години по-малко от нас.
Тук съм, ако се не лъжа, но 99/100 съм сигурен, в 6-ти клас.


Снимка 4-та, отново с възможност за детайлно заничане:
Е тук вече ще пополитикантствам! Ха ха ха

Значи...
Това е моя милост и един Приятел и съученик (Цончо Джангъров), за когото някои от вас, тези, които наистина ме "познават" ТУК, са слушали през годините мои разказвания-"споделяния" как на лагер-школа в Пятигорск, панагюрските самбисти намачкахме юношеския им отбор на града там на футбол с 16 на 2, ако не се лъжа, но нещо такова беше. Ние... Самбисти... Те... Футболисти... Утепааме ги! Тогава Роман ми скъса менискуса. Така играеха те когато видяха, че ги правим смешни.
Но не това е политиканството и не това, което съм разказвал как Цончо хвърляше малка топка над 70 метра, доста над 70 метра, и счупи прозореца на отсрещната сграда в лагера, понеже рашите не вярваха, че не може да хвърляме в този двор, защото ние ще потрошим сградата отсреща.
(Петър захариев също счупи прозорци. Аз не, защото не хвърлях колкото тях - аз на троен скок, фосбъри и скок от място бях сила.)

Политиканството е следното:
На въпросната снимка сме в компанията на руснаци на техния комплекс Вечен огън. В наши и техни униформи.
НА НАС НИ КАЗАХА ДА СВАЛИМ НЯКОИ АТРИБУТИ ОТ УНИФОРМАТА СИ ПРИ ПОЧЕТНИЯ НИ КАРАУЛ ПРЕД ОГЪНЯ, ЗАЩОТО УНИФОРМИТЕ НИ БИЛИ ПРЕКАЛЕНО ГИЗДАВИ И... В Н И М А Н И Е - ЗАСЕНЧВАЛИ ТЕХНИТЕ!
Дааа руският слон е по-големият брат на българския - спор нЕма. Може и като чатал на врата да се налагаше, ама "бе" вярно.

Чаталът обаче се счупи и сега рашите са доста по-зле от нас като средностатистическа картинка.


Снимка 5-та, отново с възможност за детайлно заничане, че да ме видите добре к'ъв съм Убавец:
Снимка при завършването ми на основно образование. Класът ми. Класната също.
От снимката се вижда, че още тогава съм бил... рус. Тоест ТЪП. Както сега.
Е... Завърших с пълно отличие, ама то е понеже бях син на милиционер - да не мисли някой, че е заради двете ми гънки в русата кратуна?


Снимки 6-та и 7-ма, отново като пърите две - за да придадат по-готина визия на постинга:
Снимките от горната като отделни.


Е... До утре, когато ще ме видите в техникума.
Докукане, Изродииии.
цитирай
2. germantiger - предположението ми
03.05.2020 11:25
на снимката с велосипедите си вероятно този в наше дясно от старшината/явно баща ти

като негов син по-вероятно е да си близо до него

щом си спечелил трябва да си с колело

щом си спечелил значи физически вероятно си повече от останалите

и значи си момчето което малко се е озъбило поради слънцето

щом това дребничко момиченце е било второ - ега ти изрода е било да ги бие другите ;)
цитирай
3. germantiger - +
03.05.2020 11:26
на цветните снимки си този в средата

с по светлата коса а и намирам прилика слицето ти днес
цитирай
4. starforlife - ~ 2. germantiger
03.05.2020 11:35
Здраво, Митак!
Разсъждаваш, но... За първото ГРЕШИШ.
Този вдясно от баща ми спрямо сниката с колелетата е Деян Панов. И той е седнал на седалката на "Балканчето", сгъваемото колело, и затова така изглежда. Иначе е с ръстът на Тони до него и мен - вече най-вдясно спрямо снимката.
НО ПЪК КОМЕНТАРЪТ МИ ИДВА ДЮШЕШ, ЗА ДА КАЖА СЛЕДНОТО:
Вижте как често снимките лъжат, показват някои неща изкривено.
Деян изглежда по-височък от мен (Оня дънгалак дето е с глава над нас е Петър Ботев - съученикот съседен клас, но наистина поне с 20 см. по-висок от всички ни.)
Аз съм, казах вече, Мъжагата - ха ха ха - най-вдясно на снимката. И съм с ръст съвсем лееко по-голям от на Деян.

Вече след 2 години, в 8-ми клас, на сниката, на която да, познал си ме, аз съм доста по-едър от Деян (и Тони, а и останалите). Тренировките вече са си казали думата и аз възмъжавам много по-красноречиво от другите.
На тази снимка Деян е през един надясно от мен (на снимката - наляво) и добре се вижда колко е изостанал.
цитирай
5. starforlife - А иначе, Митак...
03.05.2020 11:36
Виждаш ли най-вдясно от мен... Тоест, на снимката гледано най-ляво... Ралчо Раков?
Той беше най-едрият по онова време от съучениците в класа ми. След Пламен Дерменджиев, но въпросният не присъства на снимките.
Трети като физика, в класа говорим, бях аз.
Бат Венцо Ралчо би го определил като "трътльо", "дундьо" и прочие, защото се вижда, че е по-нисъм малко от мен, а е доста по-"пълен".
АЗ БИХ КАЗАЛ ЕДЪР И МИСЛЯ, ЧЕ ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ С МЕН.

Та така...

ПС: Излъгах! За това, че съм бил трети по ръст излъгах.
На въпросната снимка... Дето съдържа две от онова време, поставени една до друга... Ралчо е този, отделилият се леко от групата.
На същата снимка в постинга, но вече дясната от двете, при увеличаване, се вижда, че Радостин и Кунка - са момче и момиче, които също като Петьо Ботев (от съседен клас, не нашия, затова го няма тук) стърчат поне с глава над нас.
Ръстът, теглото и въобще визията... Особено пък облеклото... Е нещо, което е пълна простащина да се обсъжда спрямо некого. Но това не пречи на някои точно това да дюдюкат с години и то нерелевантно.

На същата снимка от двете, на която аз съм клекнал, точно зад мен е Стойчо.
За ръста си според Венци би бил "трътльо" и "дундьо", а той си е просто леко по-пълен и това ни най-малко не е никакъв проблем за един нормален човек, камо ли някой от нас, КАТО ДЕЦА (подчертавам го, защото такива неща "отиват" на един хлапак, но не и на един пенсионер), да му се подиграват за това, че има поне 6-7 кила над "нормата" за ръста си: Стойчо беше поне с 10-15 см. по-нисък от мен (вижда се от снимката, на която съм прав и той е точно до мен, мое дясно), а с поне 5-6 кила по-тежък и забележи на горната, където сме прави и един до друг, как изобщо пък не му личат "наднормените" кила.
Тоест, да съдиш за физиката на някого по данни за килограми и ръст, а особено пък по снимки, е меко казано пълна идиотия.
цитирай
6. getmans1 - Дето тука вика един пичага, в упо...
03.05.2020 11:51
Дето тука вика един пичага, в упорството му е майката ... чи и аз така упорито ще ти викам ГУРУТО МИ ... С благородна щел бе СТАР, че казал го е ВВ1951 ... НЕКА БАРЕМ ЕДНИЧКО НЕЩО ДЕТО Е КАЗАЛ ДА Е ИСТИНА ...

Жертва СЕ ЖЕРТВАМ за него, ЛЪЖИЕРИ1951 ... нека види, че и аз съм емпатичен ... и дори на лъжеца сакам да съм СИМПАТИЧЕН
цитирай
7. starforlife - ~ 6. getmans1
03.05.2020 12:12
Ха ха ха
Радо... Санчо мой... Здраво!
Сега...
Няма да се извинявам, че аз в Интернет прекарвам поне по 5 часа ЕЖЕдневно, защото пък поне по 10 ЕЖЕдневно работя с компютър - това всички го знаят, че е типично за охранителите.
Няма дори да казвам, че при мен много процеси водят до информиране по един или друг начин (звукови съобщения, СМС-известявания и прочие) - това също всички го знаят, че е типично за охранителите.

Просто ще ти се извиня, Санчо мой, че аз като твой гурел - ха ха ха - това е "съществителното" за засъхнал, твърд сопол - ха ха ха... Та аз като твой гурел, товааа - Гуру - малко напоследък те пренебрегвам. Пренебрегвам по отношение на признанието ти, че аз съм (Дали съм, ъм?) твой Гуру, а ти мой... Санчо ли да го наречем, защото И такъв са те наричали същите пенсионери, с манталитет не дори на сериозни Деца, които казах не се подиграват на... Стефан Чоканов.
Кой сега пък е Стефан Чоканов ли?
Ами "изненадата" утре де!

Та, Радо,... Санчо мой... Давам ти благословията си да правиш каквото искаш.
Ако щеш коси... Ако щеш жъни... Ако щеш дори е~и! Ха ха ха
Но все пак не забравяй, че си мой роб и трябва редовно да ми 'лижеш подметките - товааа, да ми коментираш. Защото когато ти (и не само) коментираш при мен и проявяваш симпатия, това е СанчоПанчовщина.
А когато нЕкои ЛЪЖИЕРИ ('ногу ми аресва тъз думичкъ. 'ногу си умен - като маркуч гумен - ха ха ха - и отличну си гу измислил.) хвалипръцкат някои СанчоПанчоТантУровци - това е нормалну.
Ама то е нормалну и а видат нъ вапроснити ни саму убостите, а пошлустите и просташтинити да ни ги забилязват, а хей такинка, изплъзгуват им съ от поглидъ би тия пошлусти.

ПС: Раду... Санчу мой... Така ми липсва ЛЪЖИЕРИ значи, че да се изсули как тая снимка с колелетата явно е стояла на масата ми, докато съм ял кИтчОп и сАм я осФинил.
А да ни знайи, чи с нея си бърсах гъзО, а ни стоя на масътъ, оти немами масъ - у нас само пльотчита, кухнински.
цитирай
8. germantiger - ...
03.05.2020 12:24
ако ралчо е този наше най-ляво прав, той не е пълен поне на тази снимка, а е по-широк в таза, което е генетика

на мен ми хареса другарката учителка в центъра със светлокестенявата тежка коса, не късата ръуса, а тази в центъра

или това е ученичка като гледам ризката
цитирай
9. starforlife - ~ 8. germantiger
03.05.2020 12:30
Ха ха ха
Митак...
Отново ГРЕШИШ!
Това, ако правилно те разбирам, е Иванка - СЪУЧЕНИЧКА!
Това реално е първото момиче, с което съм бил нещо като гаджета.
И беше супер скандално, защото аз бях пълен отличник, а тя тройкарка.

Ама какво да се прави: Ванчето беше с бедро започващо от сливицата и краставица - товааа, красавица. А хормоните си казват думата.
Да не говорим, че аз й симпатизирах като тройкарка и дори се опитах да й помагам с уроците, ходейки в тях да учим, ама нещо май повече се щипехме - подчертавам, че не сме запознавали... половите си различия долу - ха ха ха.
Иначе няма лошо да пощипваш циците на едно момиче, нали, Венци - идоле мой ЧервеноФенерен?


Така, че, Митак, да усетил си се, че е ученичка.
Възрастната е една - класната ни - Велева - вляво гледайки снимката от Ваня. Пред тях и "пом/у" им е Радка (Скачкова, не Узунова) - момиче, което някои биха нарекли "цоцолана", защото е поне 8-10 кила над "нормата" за ръста си.


ПС за ЧерноПръцко и ЛЪЖИЕРИ51:
Е... Кои казваш не са надживяли детството си, ЧерноПръдльо и им трябва не Юнг, а педиатър?
Аз, който дори тогава не съм думичка се подиграл на такива като Стойчо и Радка, или ЛЪЖИЕРИ51, който е на възраст, в която всеки ден му е подарък, но това не му пречи да проявява детински инфантилизъм и простащина?
цитирай
10. starforlife - Оооо, ВТОРО ИЗВИНЕНИЕ ТРЯБВА ДА ПОДНЕСА!
03.05.2020 12:41
ИЗЛЪГАХ, ЧЕ НА СНИМКАТА ИМА ЕДИН ВЪЗРАСТЕН!
ДВАМА СА!
До 7-ми клас класна ни беше Кунка Велева - Дамата, за която вече писах къде е, Митак - вляво гледано на снимката от Ванчето дето си харесал като... пичка - ха ха ха. Най-вдясно гледано отново спрямо снимката е пък Мария Велева - класната ни за 7-ми и 8-ми клас.
(Вдясно от нея, гледано "оттук", е Кънчо Кроснаров)
Е... Вече съм светец! Ха ха ха
Поправих грешката си.

ПС, с който да зарадвам "улегналите" дечковци: Митак, моят таз също като структура на физиката ми е по-... "масивен" от това, което би ми се искало (да се чете: толкова съм суетен, че ми е през к~ра, че и оттатък). Говорим за костна структура.
Така, че ДА, ТРЪТЛЬО "СЪМ", ЛЪЖИЕРИ.
Ама определено съм 5 пъти по-мъжествен от когото и да е от вас, но когато видях трантулестите и с мастни възли баджаци на корешът ти по къси панталонки - ни най-малко не съм си и помислил да му се подигравам.
Сега постоянно го вплитам в приказките си КЪМ ТЕБ, първо, защото го е заслужил, и второ, за да го позиционирам в простотията ти, защото ти търсиш и ИЗМИСЛЯШ мои "недостатъци", а спрямо точно същите при приятните ти и то релевантно, а не както спрямо мен измислено, се правиш на разсеян.
цитирай
11. getmans1 - Ха ха ха Радо. . . Санчо мой. . . З...
03.05.2020 14:30
starforlife написа:
Ха ха ха
Радо... Санчо мой... Здраво!
...
'ногу си умен - като маркуч гумен - ха ха ха


... КъкъФ маркуч бе, че и то, гумен беее, ... аз съм, СИЛИКОН - ПОСЛЕДНА МОЛЕКУЛА т.е. изкуствен интелект отделно природния .... ХАХАХАХА ... Даже мог да кажа защо твоето плот-че дето си редиш фотосесиите така много дразни ... некои особи ....
А бе, забеляза ли че бая особи изчезнаха с появата на КОРОНАТА ... ОСТАНА ЕДИН ГОЛ ... РУСТАМ

И-и, не забравяй, ЗНАМ ТАЙНАТА НА ТВОЕТО ПДЧ-плотче ... хахаха ... тва е силата на природния плюс изкуствения интелект.
цитирай
12. librarian - Привет, Ж-Стар! :-)
03.05.2020 15:15
Не бях наминавала вчера и днес и гледам няма библиотечни постинги, но и тези са приятни! :-) Не говоря само за оформлението, спрямо което съм напълно съгласна с теб, че човек трябва да се стреми към красивото, симетричното, подреденото, а и за самия замисъл и съдържанието в тях.
Човек те вжда от най-ранна възраст и добива впечатления за теб. В случая за теб, а иначе пиша това като валидно въобще като принцип.
Виждаш един човек като съвсем мъничък, след това като малчуган, след това малко дете, младеж, студент, войник, млад мъж, мъж, възрастен и пред теб се завърта целият калейдоскоп на един живот. Естествено виждаш само запечатани могиве, но понякога те говорят толкова много: поведение на тялото, усмивка, начин на обличане, какво търси като фон на снимката и все такива дребни неща, които говорят.
Благодари от мое име на малкият Гошко и ученикът Жорко и ще очаквам с интерес Жоро-Стар нататък до съблогърът Стар, този, който е готов да съдейство винаги и е така готин! :-)
цитирай
13. librarian - И впрочем, Стар, когато видях първата снимка от вчера, си казах, че нещо ни гъбаркаш! :-):-)
03.05.2020 15:18
В смисъл, че си казах, че не би могло да имаш такава цветна снимка и то с такова качество, колкото и от презаснемането да не личи.
После прочетох надолу пояснението ти, че това е синът ти, сетих се за коментара ти към тази снимка, както и за едни други снимки преди време и се разсмях на глас.
Благодаря! :-)
цитирай
14. starforlife - ~
03.05.2020 16:34
~ 11. getmans1
Ами... Не знам какво да кажа - то силикони, то чудесии.
Ма ти многу си са ъпгрейдвал откак се видяаме за последну бря, чиляк!
И то без да ме питаш мое ли или не мое!

А иначе, Радо, за плотчето ми, милинкото: Не знам какво си мислиш, но ако е нещо от сорта, че то не съществува, то много грешиш. Има го и още как. И дори съм разказвал неговата "история" и защо няма как да не го транспортирам до тук.
Нещо повече: Ще дойде момент, в който не само ще го видите в пълния му бясък в изричен постинг с поне 10 снимки, а ще го дори филмирам, започвайки от наистина плота в кухнята и преминавайки през плъзгащата врата до кабинета ми, продължавайки с него. Тоест, това ми "плотче" (таман 4 метра дълго) е "продължение" (делейки ги една стена, а иначе на една линия и височина) на наистина кухненското ми, което отсега казвам, че изобщо не е с фурнир "мрамор", а "дърво".


~ 12. librarian
Под вчерашните снимки казах да не се подмокряте, ей!
Ха ха ха


~ 13. librarian
Браво-браво. Внимаваш "в час".
Хах
цитирай
15. inf0rmant - Здравей, браточка!
03.05.2020 20:53
Доста отдавна не съм влизал тук, но виждам, че ти не само си в отлично здраве, това заради короната, а и в отлично настроение. То не си се фукерил с книги, то не си се фукерил с калашници още като лапетишник! :)):))
Жив и здрав, браточка! Със здраве и наздраве!
цитирай
16. sidhaarta - Тръпки ме побиват като от Кумчо Вълчо?! ХАХАХАХ
03.05.2020 23:19
Мно-о-о-го добър битиен модус!!!

Твойта...??!!
цитирай
17. sidhaarta - Твойта Сидха!!! ХАХ
03.05.2020 23:37
Така е, защото на всеки километър е... като лудите на четвърти километър!!! ХАХАХ

Твойта...
цитирай
18. starforlife - ~ 15. inf0rmant
04.05.2020 08:22
Ах ти, подлец с подлец. Наместо да ме възхваляваш като мой клонинг - ти така да ме злепоставяш. Ще късам профилни дрехи, така да знаеш.
Ха ха ха
цитирай
19. starforlife - sidhaarta и в двата коментара...
04.05.2020 08:23
Не само аз - и сериозни аФторитети по въпросите - се имам за интелигентен човек.
В случая обаче не те разбирам и определено за това има два
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2040187
Постинги: 962
Коментари: 15528
Гласове: 12338
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930