Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2020 16:20 - Около"градският" и изкуството да му обръснеш гъзЪ
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 998 Коментари: 11 Гласове:
26

Последна промяна: 16.05.2020 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image
image
image
image
image
image
image


image
image
image
image
image

Гласувай:
26
01. starforlife - Сегъ...
16.05.2020 16:21
Най-обичам някой да ми се прави на остроумен и да ме мисли за тъпоъгълен.
Та: Ставам аз сабаале и естествено първата ми работа бе а са логна у блого, щот съм графоман.
И четъ аз един идиотски поради крайната си неуместност коментар, говоря за 8-ми под предходния ми постинг, репликирам го, изяждам 36 яйца с 3 кила бекон и изчезвам по задачи в Офиса.
Е убаво, ама преди половин час са върнах, апнах пак, щото с това мизерно количество на закуска как а поддържам тези 140 кила (и половина) и рекох а обербера гъзо на около"градския".

Ся...

Серия снимки първа:
"48-те закона на властта". При това с твърди корици, разби'иш ли.
Следват 61-ва и 324-та страници от книгата , понеже идиотския коментар на около"градския" съдържа 61 думи, 324 символа. Ей така, страниците снимкодоказани, че да не задюдюка нЕкой, че нещо фотошопирам.
Следващите 4 книжленца отдолу ли?
Че к'во бръснене че е, га не насапунисам гъзо на около"градския" с някое и друго мизерно заглавие от мен по темата?

Серия снимки втора:
"Анализ на характера". Е таа па я имам и съм я даже чел като първата.
Следват 61-ва и 324-та страници от книгата, понеже идиотския коментар на около"градския" съдържа 61 думи, 324 символа. Ей така, страниците снимкодоказани, че да не задюдюка нЕкой, че нещо фотошопирам.
Следващите 2 книжленца отдолу ли?
Че к'во бръснене че е, га не насапунисам гъзо на около"градския" с някое и друго мизерно заглавие от мен по темата?


Сегъчкатъ...
Както казах под предходния ми пуст пост от моя милост прост - имам и останалите от неуместния идиотски напън на около"градския".
Защо не се нафукерококошиних с тях ли?
Е па утре около"градския" с небръснат гъС ли да оди?
Че го обръснем и утре!


Сегинкътъ...
Около"градски"... Мое тъпо била-охранително нищожество явно у крачка не мое а го фанете.
Най-много за куро а ма фанете.
Ама така ма напиня а та приканя а приканиш себе си и аверчетата ти, се отбор интелигентнни парчоци са маате, а покаете вашите екземкапиляри на теа заглавия, м?
Щот аз заглавия а седна а ви редя.
И все уместни по конкретен ваш напън, а не като твоите напъни като гладен комунист на сране.


Та те така.
цитирай
2. starforlife - У-а-у,
16.05.2020 16:40
таа музика не ставало да се аутоплейрира у друг сайт.
Сега...
Мое тъпо била-охранително глупостерничество съм сигурен, че бих могъл а намера решение на това неудобство... Ама що а го права? Нъл тук се интелигентни пичове, а аз проЗ - ше си сменя музиката с друга, а утре ше издразнителствувателствувам, че решението вече го има, ама нема а го дам, както съм правил с години и с десетки такива.
Ей така, щот съм големо его и дори на лайното корътъ, сиреч - най-големата работа.

Е... Аз предостаих истроментите за бръснинето и съ оттеглям у покоите си, койту сака - а драпа с бръсначо.
ДоФУКАНЕ.
Ха ха ха
цитирай
3. pitatlimedejzorata - Много книги, коя от коя по-учени
16.05.2020 18:47
а коментарът - прост, та фурга
цитирай
4. cortana - :):):)))
16.05.2020 19:36
И тук се появявам аз, за да кажа на прежде коментиралия, че няма как от прост човек като Жоро да се очаква учен коментар. :):):)
Не Ви питам де е зората, както и Вие не ме питате Жоро колко е беден и как всичките тези книги ги взема назаем от кметицата на Бусманци, за да ги снима и после да 'и ги върне, затова грабвам елката и започвам да смятам. :):):)))
48-ТЕ ЗАКОНА НА ВЛАСТТА - 24 лв.
КОМПЕТЕНТНОСТ И НАРОДОВЛАСТИЕ - 24 лв.
В КАПАНА НА ГЛОБАЛНИЯ ХАОС - 25 лв.
ПЪТЯТ КЪМ НЕСВОБОДАТА - 20 лв.
ЗА ТИРАНИЯТА - 14 лв.
АНАЛИЗ НА ХАРАКТЕРА - 25 лв.
ХАРАКТЕРИ (на Лабрюйер) - 16 лв.
ХАРАКТЕРИ (на Теофраст) - 10 лв.
24+24+25+20+14+25+16+10=158 лв.
Жорооо, добре, че е кметицата, че иначе още 1/6 от охранителната ти заплатата щеше да замине!! :):):)))
цитирай
5. absolution - Добър вечер, Стар!
16.05.2020 21:35
Май не може да те хване на тясно човек при книгите.
Поздравления за невероятната библиотека която явно имаш. За съжаление книгите вече са лукс в този скъп живот.
Приятна вечер!
цитирай
6. vaquero - starforlife,
17.05.2020 08:46
И какво? Имаш 2-3 стойностни книги. А "Характери"-те на Теофраст имаш ли?
"Науката логика", "Философия на историята", "Опити","Вселена, живот, разум", "История на изкуството" и прочие и прочие!
Само няма да си ги поръчваш в момента или да тичаш до библиотеката за да ги снимаш.
цитирай
7. starforlife - ~ 6. vaquero
17.05.2020 09:07
Около"градски", ти си абсолютен трол и аз не мисля да ти отделям повече време.
Ще оспориш, че си трол ли? А какъв да си, след като ти не си тук, при мен, за да обмениш мисли, а за да тролиш. Ако беше разично, щеше да четеш/гледаш постингите и коментарите (а не само лицемерно да гласуваш) и нямаше да проявяваш пълната идиотия да ме питаш да речем имам ли "Характери" на Теофрас, при положение, че щеше да си я видял на последните две снимки!

НЯМАМ
НИТО ЕДНА ОТ НОВОИЗБРОЕНИТЕ ОТ ТЕБ КНИГИ! Така ОК ли е?


БИБЛИОТЕКА
НЕ ЗНАМ ЩО Е, ЧЕ ДА МЕ ПРАЩАШ В ТАКАВА ДА СНИМАН, НОСЕЙКИ "КУХНЕНСКОТО" СИ ПЛОТЧЕ С МЕН ЗА ТОВА! Така ОК ли е?
(Да не говорим, че 90/100 от книгите, които показвам в библиотека току така ги НЯМА, ама то е понеже по твоите думи... Чиято цел е както вече казах да тролиш, не друга... Най-малкото защото отлично знаеш, че не са истина и останалите притежавани от мен книги са не само много по-качествени от твоите идиотии като "Капиталът" примерно, а и за повечето от тях, включително и като Автори, научаваш от мен... Та по тези ти думи излиза, че изказваш съгласието си с идиоти като ЧерноПръдльо да не съм в Амстердам, а в Бусманци. Което ми е през кура как го мисли който и да е тук де, ама просто ти показвам колко ниско човече си.)


ДА ПОРЪЧВАМ В МОМЕНТА
НЕ МОГА, ЗАЩОТО СЪМ ГЛУПАВ БИЛА-ОХРАНИТЕЛ И НЕ ЗНАМ КАК И ОТКЪДЕ, А И ОТКЪДЕ ИЗЛИШНИ СТОТИЦИ ЛЕВОВЕ, ЧЕ ДА ГИ ПРЪСКАМ ТАКА, КАТО МОГА ДА СИ БЪРША ГЪЗъ И С ЧУЖДИ ВЕСТНИЦИ, ИЗВАДЕНИ ОТ КОФАТА ЗА БОКЛУК? Така ОК ли е?


На последно място и ТОВА ЩЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ КЪМ ТЕБ:
АЗ СЪМ ГОЛА ВОДА И ТИ ХОДИ СИ ОБЛИЗВАЙ ИНТЕЛИГЕНТИ КАТО ЧЕРНОПРЪДЛЬО И ПРОЧИЕ, АМА ДАЛИ С ТЯХ ВКУПОМ МОЖЕТЕ ДА ИЗВАДИТЕ И 1/10-ТА ОТ КНИГИТЕ, КОИТО АЗ НЕ САМО ИМАМ, А ПОВЕЧЕТО СЪМ ГИ И ЧЕЛ?
(Включително "Характери" на Теофраст)


ТОЕСТ, ТИ ЛИЦЕМЕРНИ, МАЛКИ ЧОВЕЧЕ, ЗА МЕН БЕШЕ ДОТУК!
цитирай
8. cell - Приветно :-)
17.05.2020 10:16
Драги Блогъри ,
Възхищава ме starforlife,поздрав- безпощадно откровен за литературния си вкус .Тъжно ми е ,защото не разбирам високомерните,груби реплики към идеята му да сподели това с нас..Вие,които сте четящи – заявете го като него ясно , в прав текст- какви са Вашите избори на книги,макар и силуети в блога ,това ще ориентира що за хора сте и имате ли право да съдите,да иронизирате.
„Само няма да си ги поръчваш в момента или да тичаш до библиотеката за да ги снимаш.”
.Като не сте се осмелили ,снишете се – диалог не става безсмислие,досада .Изборите на книги разконспирират Блогъра ,издават що за личност е .Показател са за интелект и кой как ще се изразява си е само негово право,а също и какви книги ще има в библиотеката си.Смахната работа – да се изброяват четива,които ТИ си харесал и като не с твой избор – аз съм по-умен,примерно ,а ти-не …
А "Характери"-те на Теофраст имаш ли?
"Науката логика", "Философия на историята", "Опити","Вселена, живот, разум", "История на изкуството" и прочие и прочие!...
Забравете,обаче , университетските си знания - те са били само Вашия старт за професионална реализация.И толкова. Човек трябва да не спира да развива и надгражда ценностната си система .
Не, книгата, не е лукс,тя е вътрешна необходимост.За някой е по-остра нужда ,за друг – по-малка ,но всичко си е в реда на нещата- свят широк,хора всякакви. С особена ревност и благодарност съм към книгата,към талантливите писатели,поети.Чета най-вече романи и това ми държи „в час главата” . Четенето е размиване на границите между реалност и измислица и позволява всеки да гледа на собствения си живот като човек, наблюдаващ нещо, което се случва на другите.Откъсва те от реала и ако искаш – в облаците – там и коронавирус няма  – за миг,колкото да поемеш дъх --- и само книгата,изкуството може да осигури полет в безбрежието-вселенско .Двукраки същества сме и се придвижваме по твърдата земя ,но да си признаем,че ни се е искало да се откъснем нависоко като птиците.
цитирай
9. starforlife - ~
17.05.2020 10:24
Виж сега, миличка...
(Този коментар ще е доволно чаршафен и не мислете, че ще го прчетете ЦЕЛИЯ преди да кажем 10:30 часа, защото ще го пиша пом/у ангажиментите си. Също да предупредя, че ще е разхвърлян - тоест, няма да репликира конкретни твои думи, а ЩЕ ОБМЕНЯ С ТЕБ МИСЛИ ТОЗИ ПЪТ ВЕЧЕ ОТКРИТО - ти "предяви" "заявката".)

Като оставим настрана това, че с този втори свой коментар от този род (позитивен към моята височайша персона - ха ха ха) рискуваш идиотите, на които симпатизира около"градския" да те обявят за мой кланинг, стигаме до тези подточки от репликата ми, АДРЕСИРАНА ЛИЧНО ДО ТЕБ:

- Първо:
Още по начало въпросната персона започна отношенията си с мен тук с ЛЪЖА! ИЗЛЪГА ме, че ми е градски, тоест, от П-ще, а той бил от едно селце край родния ми град. Ооо, няма нищо лошо да си от селце, не. Просто ХОРА КАТО МЕН, а това е мнението ми, че трябва да е при всички, ДЪРЖАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО НА ТОЧНОСТТА!
Не е все тая дали хирургът ще те резне неволно см. само встрани от аортата или точно през нея, нали така?
Не е все тая дари пилотът ще приземи авариралия самолет 100 метра на територията на собствената си страна или 100 метра на тази на противника.
Не е все тая командосът дали ще простреля заложникът, когото похитителят държи пред себе си като щит в крака, за да го "свали" и спаси на см. от феморалната артерия или ще уцели нея. При второто заложникът умира за минути. От прострелване в крака!
ТОЕСТ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ДЪРЖАТ НА ТОЧНОСТТА ЗВЕРСКИ!
ПОСРЕДСТВЕНИТЕ ХОРА ПРОСТО ДЮДЮКАТ ИЛИ СЕ ПРИДЪРЖАТ ОКОЛО ТАЗИ ТОЧНОСТ И ИСТИНА!

- Второ:
Същата тази персона, която образно казано "критикуваш", говорейки разбира се на всички, има лицемерието един път да ми каже, че да се обсъждат хора е дребнаво, а да се обсъждат Идеи е... велико.
Съгласен съм! Но как да не е лицемер тогава, след като той обикновено не обсъжда Идеи, а личности? Тръмп такъв... Путин такъв... Аз в случая такъв... Хегел, в случая спрямо новите му напъни да цитира заглавия, които ЗА СЕБЕ СИ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ТОЙ НЯМА, А МОЖЕ И ДОРИ ДА НЕ Е ЧЕЛ! - голЕмата работа, тоест, стойностен, а Канеман примерно не.
Идиот-около"градски", той и Фройд примерно е голЕмата работа за теб (и такива като харесваният от теб Веци, който с очите си се убеди, че е обикновен лъжец - помниш срещата ни в китайския ресторант - го му симпатизираш на базата на политически пристрастия, което само по себе си е пълна идиотия), но ти чел ли си съвременни Психолози и наясно ли си, че много от теориите на Фройд СА ОТХВЪРЛЕНИ (абсолютно релевантно) КАТО НЕСЪСТОЯТЕЛНИ? Тоест: Не ми се плюнчи само с едно сухо цитиране на заглавия, с което ни най-малко не доказваш, че дори си ги чел, камо ли да ги имаш, а прочети и съвремени Учени, доказали капацитета си и претворяващи в случая Психологията.
Ооо, зная-зная, за вас, ИДИОТИТЕ ЗАКОСТЕНЕЛИ, всичко ново е либерастки шитни и само старото и то комуняшкото е стойностно.
Е де де, ама ти, марксисте, си крайно ограничен кон с капаци да си чел Маркс (което всъщност по никакъв начин не се валидира), но да не си чел този, когото тепърва ще презентирам и съм споменавал. Защото той, вторият, доказва абсолютно куп несъстоятелности при Идеите на Маркс.
Да не говорим, че аз казах, че Маркс е писал Философия, икономико-политическа, а ВИЕ, КОМУНЯГИТЕ, уродливо я изкривихте в идеология, която пък така приложихте на практика, че ето ви резултатите: Целият бивш соц блок е като кенеф спрямо "гнилия" капиталистически Запад.
ПРОСТО ФАКТИ!

КОЛКО ОТ ВАС, С ПРЕТЕНЦИИТЕ, СТЕ ЧЕЛИ: АНТОНИО ДАМАЗИО, СТИВЪН ПИНКЪР, ТОД РОУЗ, ДАНИЪЛ ГОЛМАН, ДАН АРИЕЛИ, ЕФРАТ ГИНТОН, ДЖИЙН ГРИЙВС, МАЙКЪЛ ЛУИС, ДЖОШУА ФОР, ТРАВИС БРАДБЕРИ...
М?
Ама хей така, без Гугъл си отчетете за себе си.
Защото мое величество - ха ха ха - не само ги има тези Автори в БиблиотеЧката си, а съм ги и чел, представете си.
И понеже не само не сте ги чели, убеден съм, защото на всички съм ви кроил шапки през годините тук, та затова ви казвам, че сте просто смешни в напъните си като този на около"градския (идиот), който от снощи преди полунощ, когато не само НЕ прочете постинга и коментарите, а ми гласува ЛИЦЕМЕРНО, до одеве - сътворил този според него "фино ироничен" коментар 6-ти, а в действителност показа ПОСРЕДСТВЕНОСТТА и ГЛУПОСТТА си.(СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ)
цитирай
10. delff - Привет, Стар!
17.05.2020 12:11
На мен така ми се ще да попитам опонента ти къде са стикерите за зачисляване в билбиотека на книгите, които показваш? Освен това ми се ще да го попитам доколко книги н библиотека могат да се запазят толкова чисти и ненамачкани?
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, СТАР!
Поздравления и на смелата блогерка, която се застъпи в името на правдата!
цитирай
11. delff - И понеже някои и това ги интересува, та да кажа, че:
17.05.2020 12:12
12 плюс на поста е от мен.
Което всъщност ме подсеща и това, че да гласува опонента му за поста, а да пише такъв наистина неадекватен коментар, особено с факта, че Теофаст го има представен, е наистина лицемерие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2040919
Постинги: 963
Коментари: 15546
Гласове: 12344
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930