Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07 12:03 - За протестите по допирателната Част 3-та
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 613 Коментари: 13 Гласове:
29

Последна промяна: 21.07 17:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
image
image
image
image
imageГласувай:
30
11. starforlife - Сега...
21.07 12:09
Другарю нищонеказващ, но държащ на "компетентното" си мнение коментатор в коментари 14-ти, 19-ти, 22-ри и 25-ти под предходния ми постинг...
Както и всички онези четящи ме, които не ви се отдава, не ви изнася или не искате да вникнете в писаното от мен в този (както и предходните ми два постинга)...
Знам, че ще го сметнете за загуба на време, но:
- Понеже аз отделих цели 34 минути от времето си, за да напиша това по-горе (разбира се, че подпомагайки се с "Гугъл" за някои неща - не претендирам цялата Кабала мамата да ми е... нали)...
- И понеже вие сигурно дори не сте го прочели, а диагонализирали...
Та ще ви помоля все пак да го прочетете открай докрай и след това отделите същите тези 34 минути от вашето пък време, за да осмислите какво съм написал.
Ама да го осмислите, а не да се усмихвате ехидно като теле в железница - ха ха ха.
Пък после да замълчите вследствие на осмислянето, а не да пускате подобни коментари като споменатите.
Нещо повече: Понеже вие сте свикнали да плямпате и да си запълвате времето (неуморно изтичащо м/у пръстите ви - да сте живи и здрави естествено, да 80-тите, 90-тите та дори да из100-тните)... Може да се поинтересувате какво е образованието и компетенциите (за харесването от "подопечните" му НАРОДНИ МАСИ няма да говорим) на Фургал и Дегтарьов, споменати като релевантна шега-ужилване спрямо вас в края на постинга.
След това можете не да ми балалайкате, а да посочите КОНКРЕТНО име на български юрист, който според вас би вършил по-добре работата на Главен Прокурор наместо Гешев, а аз така прямо и отвесно, както го направих спрямо цитирани имена на отлични наши юристи, да ви опонирам.
Ама и вие обосновано да предложите име/на, както аз обосновано ще ви опонирам.
М?

Ако ли пък това упражнение не ви устройва и се притеснявате да "потанцуваме", то мога да ви предложа да се опитате да отгатнете защо точно с тези два клипа гарнирах постинга.
Не знам дали знаете, но обикновено при мен няма нищо случайно и чрез всяко едно нещо аз се опитвам да тренирам Интелекта си.
Така правят всички интелигентни хора, а аз представете си се имам за такъв.
Още повече, че е доказано по куп неопровержими начини.

А сега нали може да се отдам на претууууупанаааата чиния с две яйЧИца но очО, три телешки кюфтеНЦа, поне 1882 гр. пържени картофки и френска горчица със синапено и маково семе? Не за друго бре, а нали тази моя възпълнота иска жертви. А и не мога да обидя айшето дето ей така, селташки, ми измаа чинията директно на "кухненското" плотче.
Ха ха ха
цитирай
2. starforlife - ~
21.07 13:11
В изтритата от мен поредна тролска идиотия, ВладПъпеш написа:
За главния прокурор
Главният прокурор трябва да е задължително юрист от най-висока класа желателно учен, останалите качества са второстепенни. Нужна е личност от ранга на Андрей Вишински.

Абе, околоселски...
Абе, "момче младо"...
Всички знаем, че имаш две гънки в мозъка и едната е Сталин, а втората Путин...
Ама що не вземе да се удариш в дувара на Президентството, м?
Поне ще си близо до синчето и ще може да излезе отвътре и да те остърже.
А защо не да те препика? - Знам ли какви ви са отношенията, но при тази ти ментална осакатеност - никой млад човек (не, че той е млад де, но все пак) не ще влиза в резонанс с идиотията на убежденията ти.

ТОВА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ ТИ КОМЕНТАР ОТ ТОЗИ ТРОЛСКИ ПРОФИЛ ПОД МОИТЕ ПОСТИНГИ.
ОТТУК НАТАТЪК НЕ САМО ИДИОТИИ КАТО ТАЗИ ЗА АНДРЕЙ ВИШИНСКИ, КОЯТО НЕ САМО НЕ КАЗВА НИЩО СЕРИОЗНО ПО ТЕМАТА, А ПОКАЗВА ТОЧНО ТРОЛСКАТА ТИ И ИДИОТСКА СЪЩНОСТ, А ВСИЧКИ ТВОИ КОМЕНТАРИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИВАНИ.
(има достатъчно хора тук, които знаят паролата ми и ще се грижат за това)
цитирай
3. getmans1 - ЗДРАВЕЙ СТАР, нъл знаеш, че неза...
21.07 13:12
ЗДРАВЕЙ СТАР, нъл знаеш, че независимо един от друг изказахме едно мнение за една СВЕЩЕНА КРАВА, за ДРУГАРАЧЕКИСТ1951 поне е „свещена„ и от тогава ме „соли„ на темата ... понеже съм чувал туй-унуй но пък съм лаик по темата една вечер чукнах Чичко ГУГЪЛ и веднага хванах колко лъжи и НЕВЕРНИ неща има в неговите иначе императивни лайканици само гледай;

ТИ СИ РЕВНАЛ СУ, та СУ като мерило за чест и морал на съдиите и прокурорите но виж ето това;

https://trud/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0/

Чудесен дует Доковска-СУ и Фидосова-„Монтанската правна школа„ ... само откъс;

„По § 57 няма постъпили предложения по вносителя. Желаещи за изказване?

Даниела Доковска (председател на ВАдвС 2008-2014 г.):

Нали този параграф щеше да отпадне, ако се направи текст за чл. 58а от Наказателния кодекс? Идеята беше § 57 да отпадне и да няма ограничения за съкратеното съдебно следствие след като се приеме чл. 58а.

Искра Фидосова:

Права сте. Благодаря. Колеги, след като приехме чл. 58а така е редно. Който е "за" текста на вносителя за § 57, моля да гласува. Няма "за". Против? Четирима "против". Въздържали се? Десет "въздържали се".

А ПРОДЪЛЖЕНИЕТО Е ПО-ИНТЕРЕСНО, даааа

Аз определено съм лаик в материята НО-О не и глупак, И се дразня от фалшиви гръмогласни и императивно говорещи аФторитети„

ТОВА съм го написал преди час като отговор нему преди час във вчерашният ми постинг.

ХВЪРЛИ ЕДНО ОКО ЗА 5-10 мин. И ЩЕ ВИДИШ КАК Свещенната крава съветва в парламента и как после се възползва от това да „трупа слава„ и затова съм писал ЧЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО Е МНОГО ИНТЕРЕСНО ... не ми бе проблем и него да копна но тайно се надявам да прочете цялата статия и ДА ВИДИ КАК С ДУМИ ПРОСТИ И РАЗБРАНИ ЖУНАЛИСТИЧЕСКИ може да се говори правдиво и разбрано без излишна императивност-псевдокомпетентна.
цитирай
4. starforlife - ~ 3. getmans1
21.07 13:16
Радо, спрямо едно от образованията си аз също съм възпитаник на СУ и знам нивото на същия както и нивото на образователната система в България въобще.
И съм възпитаник по отношение на това, което е основната ми професия и смело мога да кажа, че не само СУ, а всички ДЪРЖАВНИ образователни институции в България са гола вода в тази област - компютъринг, програмиране, хай-технологии въобще.
Това е показателно за случая и балалайкането на... ГрафПъпеш - ха ха ха - който не се посвени отново руския идиотизъм да ни навре в очите.
Пфу, лайното му с лайна!


Синът ми Божидар е БЕЗ висше образование към момента... Тепърва предстои да го придобие тук, в Амстердам, и то "макроикономическо", управленско. Но вече 5 години работи в областта на компютъринга и програмирането, расте в йерархията (и като заплащане - и като заплащане, реално за тези 5 години е учетворил заплащането си от 2300 лева, та до близо 4000 евро). И на баджовете му винаги е пишело и пише ИНЖЕНЕР. Защото ЗА ЗАПАДНЯКА инженер не е титла, постигана с образование и валидирана с хартията на диплома, а е титла на Компетенциите. Компетенции, които се доказват В ПРАКТИКАТА с ДЕЙСТВИЯТА и ПОСТИГАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, а НЕ с както вече казах с хартиена диплома.

Точно така стои въпросът и с Гешев като Главен Прокурор.

А за ЛЪЖИТЕ на Лъжиери1951 какво да говорим?
Понеже не може да води смислен и подкован с фоктология диалог - на него му дай да подмята да речем за:
- "Мицеларната вода", при положение, че аз НИКОГА и НИКЪДЕ не съм писал такова нещо, а те си го изопачиха... Мери69 го изопачи... И за тях това е аргумент за моя глупост? Ами показател на тяхна непочтеност е! Особено когато прямо си ПОКАЗАЛ какво си писал и е видял с очите си, че просто ИЗОПАЧАВА реалните ми думи.
- 1882-та грама пържени картофки мислиш, че не са нещо нарочно написано от мен ли? Ами ебавам ГО спрямо случая, когато като свой ръст бях чукнал една 8-ца повече и вместо 182 см. беше излязло 1882 см, а той го ИЗОПАЧИ до 188 см. и мине-немине време - издюдюка как съм бил пораснал за година с 6 см.
- Тук да засегна и подмятането му за Уикипедия. Тоест, намекът, че видиш ли интелигентността ми/ни се свеждала до такива инструменти.
Е де де, ама аз никога не съм отказвал да премерим Интелект фейс ту фейс! Включително и на тема програмиране - не ти с "познати" - негова пудра - на Пръцко, не ти с домочадие на Лъжиери. Уви, те и техните са все по- по- и най-, ама такива неща не се приемат (дори когато САМИТЕ ТЕ СА ГИ ПОЖЕЛАВАЛИ, а след това са се изсулвали като насрани комунистически гащи - спомнете си напъните на Лъжиери да се надготвя с мен, да прави смешна "Тойота"та ми с "Москвич"а си и прочее)
Така, че, Радо - има ли смисъл да говорим за някакви си лайнари, лайнарщините им и празнодумието им?
ПОСТИНГЪТ БЕШЕ ПРЕДИЗВИКАН ОТ ПРАЗНОДУМИЕТО НА ГРАФКАУБОЙСКИ, НО НЕ Е ВНИМАНИЕ КЪМ НЕГОВАТА ИДИОТСКА ПЕРСОНА, А Е ВИД УВАЖЕНИЕ КЪМ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ МИ ЧИТАТЕЛИ.
На тях отделих 34 минути от свободното си време, а не на някакъв идот-комунист, на който Сталин и сталинщината му са опустошили безвъзвратно и малкото разсъдък в главата.
цитирай
5. starforlife - По част от коментара ти, Радо, пропуснах да кажа нещо много важно а именно:
21.07 13:49
Доковска е компрометирана като юрист.
Дават ли си сметка за това онези всичкологици, които издигат такъв човек за "някой"? М?
цитирай
6. librarian - Както вече казах, Стар, и тези ти постинги не може да не направят впечатление при прочита им.
21.07 13:57
Точен, конкретен, обоснован, неоспорим, неопровержим. Всако нещо подкрепено не само с теоретична логика, и с практически и фактически примери. Да вземем като пример цитирането на юристи и къде им куцат способностите за главен прокурор.
Отново остави опонентите ти да дишат праха ти, Мъск такъв! :-):-)
А жалкото е, че Мъсковците напускате държавата ни и ни оставяте Радевците, Борисовците, въобще, Ганьовците! :-):-)
Поздрави!

ПП: Страхотни мацки, със страхотни танцови изпълнения. Тях ли трябва да гледаме и търсим скрития смисъл, заглавието на песента ли или нещо друго? :-)
цитирай
7. librarian - Всъщност, Стар, позволи ми и една забележка.
21.07 14:00
Прегледай текста и поправи доста правописни грешки. Личи, че са от бързото писане, но текстът заслужава да е граматически перфектен. :-)
цитирай
8. inf0rmant - hahaha
21.07 15:34
Браточка, здрасти!
Чета поста ти аз, а зад мен телевизора анонсира новините:
– Втори неуспешен опит за освобождаване на правителството и назначаване на служебно
– Борисов се връща от Брюксел с 4 милиарда
– Нова акция срещу фирми на Божков
Или иначе казано протестиращите си лаят, а институциите си вършат работата и дори чиба не се обръщат да им кажат.
PS по твое прокурорско разпореждане оттичам в канала как го беше казал? Граф Пъпеш! хахахаха
цитирай
9. starforlife - ~ 7. librarian
21.07 17:06
Ами бързах сутринта, че закуската ми идваше, а вече 3 часа бях работил и бях гладен като вълк.
Но сега прегледх и поправих пък дано не съм пропуснал някоя, защото знаеш какви са неграмотниците.
(с копринените ръкави на потниците - ха ха ха)
Последното го пиша, защото сутринта мислех да сменя аватара си със снимка на Илон Мъск, облечен в риза, много приличаща на онази, за която Лъжиери1951 се изказа, че била полиестерна. И така да го поебавам да ни светне от каква материя е тази риза на Мъск и всъщност какво го е~е някого каква е материята на нечие облекло? Както и това ли е критерий за "софра и квартал"? Защото моите летни ризи са предимно ленени. На "Массимо Дутти".
цитирай
10. starforlife - ~
21.07 17:10
~ 8. inf0rmant
Не бре, Браточка...
Според някои трябва да слушаме (техните) "авторитети", които писаха онзи ден, че Борисов бил избягал в съседна държава с цел спасение от предстоящата... революция - ха ха ха.
А той човекът - в Брюксел.
И то не за друго, а защото според Локумко1951 - бил в изолация - както вътрешна, така и външна.
Друго си е Радев да размахва като палячо юмруче...

Тенкс, че си на "поста си", Прокуроре мой - ха ха ха - и си делнал натрапника. Не за друго, а защото идиотските му реплики не са нищо друго, освен тролене, затлачващо полето за коментари.
"Так держат!"
Хааааааааааааааааааааааа ха ха ха


~ 7. librarian
librarian написа:
...
ПП: Страхотни мацки, със страхотни танцови изпълнения. Тях ли трябва да гледаме и търсим скрития смисъл, заглавието на песента ли или нещо друго? :-)
И още други неща ми се ще да забележат Читателите ми. Както и да се научат да тренират мозъка си дори когато се забавляват или слушат музика.
Спомни си как веднъж казвах, че дори само това клипо
https://www.youtube.com/watch?v=e1emx0oTMVI
показва колко смешна и жалка е Русията (им).
Интелигентните хора са като гъба за постъпващата информация, като същевременно умеят да я разграничават, асимилират и правят заключения и изводи. Както и да извличат полезности.
Видеото тогава беше друго, което вече не е достъпно понеже това е динамично стрииймвано видео и беше доста по-готино като изпълнение на тази моя любимка, но в този вариант макар и по-"бедно" като бройка, по-видно като забележимост ги има тези размислящи умните хора неща, които им помагат да базират становищата си комплексно.
цитирай
11. vmir - Перфектно, поздравления! 10х!!!
21.07 18:18
Да, некадърниците искат и мечтаят за беззаконие, защото престъпната власт се крепи на техния страх от почтеността, таланта и съзидателността. Мразят не само Гешев, но и всеки, който застрашава ролята им на маши в угода на далавераджии.
цитирай
12. librarian - Стар, стачкуваш с/у постинга ми, ммммм? :-):-)
21.07 20:10
Шегувам се, предполагам не си разбрал, че пуснах постинг с линкове към твоите три последни, а ти си променил имената на предходните два.
Пак ще ги пусна като линкове, така да знаеш! :-) Все пак "съм" твой клонинг и трябва да те подкрепям и да ти правя реклама. :-):-)

ПП: А за десерт? За десерт какво ти сервира "айшето"? :-):-) Тирамису? Обожавам тирамису! :-)
цитирай
13. starforlife - ~
21.07 22:50
~ 11. vmir
Любо, омразата изисква по-висока степен на ценностна система и емоционална зрялост. Не смесвай страха с омраза.


~ 12. librarian
Биб, преименуването на постингите ми (за да се оформят по-добре като свързана поредица) не бърка цитирането на адресите им и нямаше нужда да си толкова... старателна - ха ха ха - като мой клонинг - ново ха ха ха.
Спомни си какво съм говорил за ID-тата.
А за десерта... Попита ме какво избирам, изброявайки ми 4-5 варианта, но аз поисках просто едно студено "Еспресо Макиато" на "Молкерай". Перфектно е ти казвам.
И да ти кажа, откакто се бракувах - имам "проблем". Айшето пълни хладилника с поне 2 вида козе кисело мляко, още толкова прясно, както и разни други като лешниково и кокосово например.
И не остава място за биричка бе!
Та май утре ще взема да поръчам още един хладилник. Само за мъже! Хаааааа ха ха ха

ПС: Казвах ли как бяха пуснали сгрешена като цена бира на 0€ и си поръчах каса? И ми я доставиха. Без да искат абсолютно никакви пари.
Ако бях някоя "софра" та чак "квартал" - щях да напоръчвам каси, Каси, КАСИ.
Ама нали съм си захлупено милиционерско глупаче... Въздържах се. (Да сА и тиквеникА.)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1797898
Постинги: 812
Коментари: 14387
Гласове: 10631
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30