Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03 15:24 - СДТ
Автор: starforlife Категория: Лични дневници   
Прочетен: 512 Коментари: 8 Гласове:
26

Последна промяна: 27.03 15:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      image


Гласувай:
26
01. vencivaleri1951 - А не ЕнтелЕгентите гледат кино
27.03 20:56
защото е "изкуството за народа" В този киносалон гледах " Мата Хари". Картината вървеше по повод смъртта на Силвия Кристел , по известна като главната героиня на Емануела. Но вървеше " Мата Хари"
Абе каквото и да си говорим, Баце има вкус:)))
цитирай
2. starforlife - ~ 1. vencivaleri1951
27.03 23:33
Че си митоман, това си го знаеш.
Но аз все пак (като на Пръцко днес, та да направя и теб смешен) ще ти задам два въпроса:

Въпрос 1-ви: И коя година става това твое гледане на "Мата Хари" във въпросното "кино"?

Въпрос 2-ри: Знаеш ли какво е това "затворени словесни форми", кога се изявяват и в езиковите изяви на кои хора?
(Не се допитвай до съпругата ти, мушморок. Няма да ти помогне.)


............................................................................................................ StarForLife™ ·1755088~72·
цитирай
3. starforlife - Всъщност, още един въпрос, моля:
27.03 23:37
Как възприемаш...
Как тълкуваш...
Какво можеш да кажеш като "анализ" спрямо този мой постинг?

............................................................................................................ StarForLife™ ·1755088~73·
цитирай
4. vencivaleri1951 - Ще започна отзад напред
28.03 06:19
Има една картина/забравих автора/в която виждаме купа сено и от нея чифт мъжки и чифт женски крака. Руснаците шеговито са я нарекли от,, Ленин в Полша,,
Питаш защо, краката ли са на Ленин, а ти отговарят , че мъжките крака са на Держински , женските на Крупская. Питаш, а къде е Ленин- отговарят -в Полша
Мисля си , че може спокойно да се нарече и Жорко в Амстердам....
Сега за ,,митомана,, Първо поздравления за научената нова дума.
Прибавяш я към ноторен и релевантен. И се зарадва Жорко , че ме хвана. То и аз се хванах бе Жорко , ама преди десетина години. По точно декември на 2012г. Помня, защото сватът имаше юбилей. Та Разхождайки се из ,,Жоровия Амстердам,, видях рекламни афиши/така си мислех/ с ,,Емануела,, Свързвах я единствено с филма. Мислех до тогава, че е французойка. Харесвам еротика и до колкото знаех, че тя прави само такива филми влязох , а и нямаше какво да правя. По късно разбрах, че си върви друга картина , а в различните прожекции пускат откъси с актрисата. Нещо като кинопреглед . В случая показаха някакво ревю в което тя участва и в края излиза облечена като ,,Мата Хари,, и се съблича като именитата си сънародничка. Впрочем, и за Мата Хари разбрах тогава че е холандка. Откъсът беше озаглавен Мата Хари, централна фигура беше Силвия, но действието беше някакво ревю. Нямаше никакъв превод. Не гледах основния филм, ако решиш да проверяваш.
Жоро, подценяваш винаги познанията на хората. Когато съм гледал филма на янките ти си бил ,дестинация Ташкент,,. Впрочем гледал съм и руска телевизионна реплика.
Какво искаш да ни кажеш с този постинг?
Ами написах го-Ленин в Полша, а Жоро в Амстердам.


цитирай
5. starforlife - ~ 4. vencivaleri1951
28.03 11:32
Виж сега, "момче младо"...
Като се абстрахирам от правописните грешки, показващи неграмотността на човек, коментиращ балонотрънно в 1-ви и 4-ти коментари, стигам до нов въпрос на базата на предварителна разказвателна подсказка към теб.
Онзи ден, на 26-ти, разбрах, че е починала Татяна Лолова.
Когато го прочетох, първата ми мисъл беше "След като Времето неминуемо е дошло, не можа ли Смъртта да изчака до 27-ми?"
Това беше предварителната подсказка.
А новият ми въпрос е как ти разчиташ заглавието на този постинг, явяващ се мой перманентен маркер точно спрямо... теб и защо такава мисъл ми е минала при научаване на новината за смъртта на Лолова?

............................................................................................................ StarForLife™ ·1755088~74·
цитирай
6. vencivaleri1951 - И още нещо
28.03 12:13
В семейството на Дъщеря ми всички са ,поданици ,на Беатрис, макар и да не са общували като теб с кралицата. Внуците ми които са на възраст в която е присъщо да се дуят и те са го разбрали, че да си гражданин /те не са гастарбайтери/ на подредена страна не е тяхна заслуга, а на техни далечни предци...имам предвид уредеността на страната и това , че тази уреденост е станала с много воля и гражданско отдаване. Да не забравяме все пак, че най-големият холандски художник и сред най големите такива световния бе изхвърлен на улицата и умира в мизерия , а днес е символ на ,,лалетата,, Това не може да се случи това там, а катадневно се случва в нас. Да си припомним как си отиде Фотев-със запори за данъци, такси и консумативи. А бе аристократът сред съвремените ни майстори на мерената реч. Та внуците за които ти говоря са често в мрежата, редко пишат за ,Ниската земя,, и когато пускат нещо от там, като правило присъстват на снимката. Ти не спираш да ни разказваш какво ядеш там, как и с какво и кого се разхождаш, как се къпе жена ти и ти през това време чакайки я ни ощастливяваш с постинги и много коментари , та човек да се запита къпе ли се дамата , теляк ли е!? Видяхме и телефона ти като Джипиес на стъклото на колата ти, за да не се загубите в двата км до работата ти. Общият знаменател е, че ти винаги липсваш на снимките, а и домочадието.
Лично аз не мисля , че е трудно да си там. Когато нямаше ограничения, палиш колата и тръгваш. Половината от ,,Факултето,, са били там, защо и ти да не си.
Какво искаш да ни кажеш с тези снимки от града е въпросът. Защото търсиш изображения от Амстердам в нета и получаваш множество такива? Какво искаш да ни кажеш със снимката на този киносалон и някога театър /това преди малко го разбрах, както за съжаление разбрах, че от театъра има отлив /
цитирай
7. vencivaleri1951 - Макар пак да не разбирам връзката между Покойната ни голяма дама наша в театър и кино
28.03 12:22
то си връщам назад бъзиците. Лолова някога да не е гастролирала в този театър.
Холандия е или поне беше една от малкото страни , които предоставят безплатно сцена на разноезични трупи, дори финансово ги поощряват.
цитирай
8. starforlife - ~ 6. vencivaleri1951
28.03 12:23
Като изключим това, че КАПУТЩИНАТА в теб ескалира и намира израз в случая в това, което поне за 10-ти път ПРЕИНАЧАВАШ по отношение на GPS-а... А е чиста КАПУТЩИНА, ЗАЩОТО ДОРИ В ПРАВ ТЕКСТ НА ЛС ТИ ПОЯСНИХ КАКВО ПРИЛОЖЕНИЕ Е ПУСНАТО НА ВЪПРОСНИЯ ТЕЛЕФОН. ПРИЛОЖЕНИЕ, КОЕТО Е ПОСТОЯННО ПУСНАТО НА НАД 22 МИЛИОНА АВТОМОБИЛА ПО ЦЯЛ СВЯТ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ ОТ ВРЕМЕ. ПРИЛОЖЕНИЕ (и автомобили) НА БИВШАТА МИ КОМПАНИЯ, ЗАЩОТО И ТОВА ТИ Е СТАНАЛО ПРЕДЕЛНО ЯСНО - ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ В ДРУГА, НА ПО-ДОБРА ПОЗИЦИЯ.
Та като изключа това...
Както и другите ти ПРЕИНАЧЕНИ И НЕВЕРНИ ПЕДЕРАСТИИ...

Стигам до това да те попитам в светлината на думите ти
vencivaleri1951 написа:
Какво искаш да ни кажеш със снимката на този киносалон и някога театър /това преди малко го разбрах, както за съжаление разбрах, че от театъра има отлив /
И КАКВО РАЗБРА, ЧЕ ИСКАМ ДА КАЖА СЪС СНИМКАТА И ПОСТИНГА ВЪОБЩЕ?
Питам, защото ще се видиш колко си смешен и жалък.

Не на последно място: ЗАЩО НЕ ПРИКАНИШ ИЗКЕЦАНИЯ ТИ КОМПЛЕКСАР-КОРЕШ ДА АКТИВИРА ВСИЧКИТЕ СИ ПОСТИНГИ, ТА ТАКА ДА ВИДИМ ДЕСЕТКИ НЕГОВИ СНИМКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КАКВО ЛИ НЕ, КОИТО ТОЙ Е ПРЕДСТАВЯЛ КАТО ЛИЧНИ, А НЕГО ИЛИ "ДОМОЧАДИЕТО" (цитирам те) МУ НЕ ПРИСЪСТВА НА ТЯХ?
М?
Ама там си мълчал като ПУТЬО ПО ТОВА, КОЕТО ПРИ МЕН ТЕ НАПЪВА, М?
И то в светлината, че никой от "нашата агитка" НИКОГА НЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ КАКВАТО И ДА Е ЛИЧНА СНИМКА ЗА КАКВАТО И ДА Е ГАВРА, ДОКАТО ПРИ ВАШАТА АГИТКА ТОВА Е ПОСТОЯННА ПРАКТИКА И МОГА ДОРИ ДА ТИ ГО ПОКАЖА "ЧЕРНО НА БЯЛО" ДОРИ НА МОМЕНТА.

Така, че, ПУТЬО, хайде стига с тези ТВОИ КУРВЕНСКИ НОМЕРА, М?
В кръвта ти е, ясно...
Манталитет ти е, това също ясно...
Ама малко себерефлексия бре, ПЕДАЛ ДЪРТ.

И като казах "себерефлексия"...
И в светлината на "фината ти ирония" за разширяването на речниковия ми запас...
НИ НАЙ-МАЛКО НЕ СИ РАЗБРАЛ И ТОЗИ МОЙ ПОСТИНГ:

https://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2020/11/04/vypros-s-ponijena-trudnost.1733891

А С НЕГО НЕ САМО ТЕ ПРАВЯ НА ПУХ И ПРАХ, А ГО ПРАВЯ ПО НАЧИН, ПОКАЗВАЩ КАКТО МОЯ "БИЛА-ОХРАНИТЕЛСКИ" ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ТАКА И ТВОЕТО ПРАЗНОДУМИЕ.
А това, че нямаш капацитета да го разбереш - не е мой проблем.

............................................................................................................ StarForLife™ ·1755048~76·
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: starforlife
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2040182
Постинги: 962
Коментари: 15528
Гласове: 12338
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930