Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03 20:57 - ЩЕ ИМАМЕ ЛИ И ВТОРА ЦЕНТРАЛА НА ФСБ В БЪЛГАРИЯ ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 690 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.03 20:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                 ЩЕ ИМАМЕ ЛИ И ВТОРА ЦЕНТРАЛА НА ФСБ В БЪЛГАРИЯ ?

    Първият отдел на ФСБ в България възникна през 2015 г. Това стана възможно след избора на натовския генерал и обединител на нацията, Радев да президент. Така той бе представен от „Инициативният” комитет, тогава начело с генерала на ФСБ Решетников. Според мен обаче той е национален предател, когото прикриха зад този параван.  С този избор по същество президентството ни бе превърнато в отдел на ФСБ на територията на страната ни. Това бе едни от най-значителните успехи на руските /б. м. путинските/ служби в България, макар простащината и хората със зависимости в страната ни, която избра Радев, така и да не приемат този факт. Всички в тази наша институция, за мен ефесбешник,  според мен са зависими от ФСБ, което означава техни агенти. Цитирам едни такъв от нисък ранг, Николай Малинов, на когото Главна прокуратура претърси кабинета му. Откриха документи, уличаващи го в шпионаж в полза на Русия, делото обаче не върви. Макар със забрана да напуска България, той посети Русия и бе награден за делата му лично от Путин. Сигнал срещу съдията, разрешил напускането на страната ни от агента на Путин  дойде от САЩ под формата на сезиране по закона „Магнитски”. И пак нищо. От това котило излязоха и се изявяват по висшите инстанции, напр. в европарламента,

според мен агенти на Путин, маскирани като евроскептици, цитирам Иво Христов, Елена Йончева. Има и още, но с други маски, напр. орбанисти. Пак в това котило бяха зачнати инженерингови партии като тази на Стефан Янев, чието излъчване ми наподобява на шкаф за обувки, на Слави Трифонов, на Копейкин, на синчето на човек от ДС, Кирчо Секса, той пък предложител на Васил Терзиоглу, също син/внук на десеслужител. Последният инженерингов проект на отдела на ФСБ в България е най-прЕсната партия, регистрирана от  Весела Лечева, съпруга на олигарха Манол Велев, който се конкурираше с Черепа. Но нНкой го гръмнА. Сценарият с раждането на тази партия можеше да стане още по-пикантен, ако Лечева бе закачила един чаршаф на прът и развявайки го изпълняваше излизайки от съда сватбарската наша песен, „ Ракията е пресна, партията ни е честна!” Почти всичкото зло, което се стоварва върху страната ни идва от Кремъл, преминава през президентството, а целта на Кремъл е да пречи на страната ни по пътя към Европа. Не пропускам г/жа Елеонора Мутрохванова, която без всякякво съмнение „работи” с президента.

   Не бе престижен изборът ни за президент през 2022 г. Имаше опция – образован човек, университетски преподавател ли да имаме за президент или сътворен /не роден, а сътворен!!!/ от трифоновата простащина. Простащината избра президента на страната ни, защото тя вече е сила, пътят на страната ни зависи от нея.  Сега част от хората осъзнават, че именно този президент и президентството му, според мен настоящий ефесбешник, са проводникът на всичкото зло, което се стоварва върху страната ни, защото сме членове на ЕС и НАТО - враговете на Путин, които той руши чрез хибридната си война и чрез агентите си в недолюбваните от него страни, наричани вражески. Това е малка част от неговия план за световна дестабилизация,  включващ хибридна война плюс унижаване на страните от ЕС и тези в НАТО.

   Лошо стана и с избора за президент на БФС. Опцията културен човек – Бербатов, или един прост и зависим от старото ръководство човек с ромов етнос, Гонзо, доведе до победа на втория. Нормално! Което си требе, оно си го сака! А простащината си иска простакисимус.

   Простащината е едно зло, но не по-малко зло е гилдията на зависимите. Между  зависимите има всякакви, напр.  престъпници, за да не бъдат съдени. Към простащината включвам и фалшивата интелигенция, която по природа е нечестна, зависима,открила поминъка си в тази ниша, макар по същество функционално неграмотни. И разбира се новата интелигенция като Ивойла Бакалова, Деси Радева, Николета Лозанова, Цветеслава Гълъбова.

   Гьонсуратлъкът на новата интелигенция стигна до там, че те си самовмениха, че са такива в два списъка, които съм публикавал в блога си. Тази нова интелигенция се представи в социалните мрежи чрез два свои списъка, според думите им, интелектуалци в подкрепа Радев. На тази основа може да бъде основана още една партия в ефесбешника на Радев. Броят на списъковите интелектуалци както и да се преброят – по членно или по глави – ще е достатъчен за регистрация в съда. Напомням, че списъковите интелектуалци се изейякулираха на два пъти пред лика на Радев от 2015 г. до сега, но най-активни в този процес бяха по времето, когато Радев слизаше сред суверена и скандираше: Мутри, вън!

    Не стигат европейските избори, но за нас се задават и още едни, не по-малко важни от тях. Почина Негово Височество патриарх Неофит, Светият синод ще издбира нов. Известно е, че ДС не успя да пречупи бялото духовенство, поповете, но пък постави на върховете на църквата /черното духовенство/ свои агенти. Назначаването на висшите духовници в Светия синод по модела на Сталин е било невъзможно, ако те не са агенти на ДС. Че са такива ни наапомнят отново понякога, когато някой висш църкоен сружител не слушка и се налага да бъде притиснат с компромат. Сега вадят компромати на кандидатите за сливенски митропоит. В основата на това компроматство е пловдивския митрополит, най-неподходящата фигура за поста патриарх, ще се върна на този тема. В компроматите срещу висшите духовнци никога не е заподмятаван такъв срещу патриарх. Причината – досиетата на патиарсите ни са в КГБ и те никога няма да бъдат отворени.
Известно е твърдението, че от КГБ се излиза
само през комина, което означава димът от изгорените документи. За мен поне за патриарх Максим това е самата истина -отгоре черно расо, под него червена рубашка. По-предишно издание на полк. Гундяев. Ако сега патриарх стане Николай, ще се върнем на същата позиция.

   Ще си допълня мисълта. Според мен нашияг патриарх, за когото скърбя, считам  за правилния човек за този пост. Това личи и от излъчването му – на чист човек, но също подлаган на натиск от изродите. Открито му е досие в ДС, което се оказва празно – срещу никого от него няма донос. Това обаче означава и нещо друго, със сигурност не е имал досие в КГБ /ФСБ/. Имаше искри в отношенията ме.у с полк. Гундяев, комуто Илиана /иди/Йотова страстно целуваше ръцете на летището, но остана и едно съмнение, а може би е и факт. Патриарх Неофит отказа нашата църква да вземе учасие във Вселенския събор преди две години. Това едва ли бе неразумен ход по негова вина. Вероятно той е бил принуден, насилен, изнуден да стори това от полк. Гундяев.  Говорим Гундяев, понимаем Путин. Отговърът от вселенския патриарх не закъсня – Македонската църква бе призната за независима. Което никак не ни устройва...

   Може ли да бъде избран митрополит Николай за пратиарх, този въпрос има отговор. Напълно е възможно. Базата за такъв избор е зависимвотта на висшите духовници, които избират патриарха към ДС, която е помогнала те да заемат този висш духовен пост. Зависимият човек, незавизимо висш духовник ли е, интелектник ли е, той няма морал, аболютен нещаастник е. Не го наримам боклук.

   Най-неподходящият, с най-нисък морал и абсолятно зависим е пловдинският витрополит. Всички в Пловдив знаят каква е сексуалнтата ву ориентация, че обича лукса, че е близък с руско-българския олигарх Георги Гергов, че почита полковника от ФСБ  Гундяев, предрешен като всеросийский патриарх. От Кремъл ще има натиск да бъде избран завършилият в Голямата страна семинария и разралотен там да руководи нашия Синод, сега владиката Николай от царквата Света Марина. Която той облепи с тапети. Така Светият Синод ща се превърне след президентството ни във втори ефесбешник. Напомням за проповедите на полк. Гундяев, който пред мираяните проповядва, че най-големият дар Божий в цялата история на Русия е Путин. Пловдивският митрополи, комуто се вменява, ме е контрапич и луд пък твърди, че всичко лошо идва от Запад и се внася в страната ни от завърширите някакво образонание българи там, а всичко светло, красиво, идва от изток, страната на Путин и Гундяев.

     Аз съм много обезпокоен от избора за нов патриарх на България. Да не пропусна едно от съмненията, които падат върху митрополит Николай, удавянето на Търновско-варненския митрополит Кирил. Между двамата е имало сериозен конфликт и Никорай го е заплашил с убийство. Предполага се, че удявители на отец Кирил с подходящо облекло за под водата са сложили край на живота му. Има съмнения, че самият варненски митрополит е „играл”с руски мафиоти и те са го удавили, но с тези мафиотие свързан и отец Николай, те са руски. Твърди се официлнао, че той се е удавил сам.Също така официарно се твърди, че и протиниците на Путин противниците сами скокннуват от високите етажи, други се тровят, трети  застрелиться. Така нЕкой гръмнал Политковская, Немцов и др. Аз вЕрвам, че е така...

   Аз съм на мнение, че дядо Николай е играл в тази игра  с варненския митрополит поради още една причина – за най-пръв след патриарха бе избран варненският митрополит, а не пловдивският.

      И нещо за финал. Цитирам чметири нечестивеца спрямо вярата – Радев, Копейкин, Нинова и Трифонов. Два от тях не се трогнаха от смъртта на патриарха, другите два казаха, че са се трогнали в опит са представят като не нечестивци. Запазвам мълчание доколко им вЕрвам..




Гласувай:
5



1. batogo - Чест и почитания за казаните Истини, Коста!
18.03 06:37
В познаването и осъзнаването на Истината е пътя за спасение на България и на Света от въздействието и влиянието на тъмните сили...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12353478
Постинги: 4578
Коментари: 10805
Гласове: 18389
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930